A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mofly Kép
Nagyon szomorú! Akkor tudod mit érzek? Ez a zuhanás a legrosszabb az egészben! Gondolom téged is úgy ért, mint a hidegzuhany. Egyik pillanatban még minden rendben van, aztán kiderül, hogy nagy baj van Kép

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Azt vettem észre, hogy az életben soha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy eltervezed!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi
Mondhatni, az a csoda, ha úgy alakulnak, ahogy eltervezedKép
gtünde

Tünde
Hát az sem kevés idő. De nemsokára mehetsz utána! Kép

Szilva
Szörnyű volt az biztos. Teljesen megrémültem amikor megláttam a doki arcát. Még jó, hogy a párom velem volt. Tiszta ciki volt, ott jöttem ki zokogva. CSak néztek az emberek.
Ha megint terhes leszek egyszer, tuti, hogy bennem lesz a félsz, nehogy még egyszer így járjak.

Kép
mofly

Mofly Kép
Én pedig egyedül mentem az esedékes UH-ra, mit sem sejtve, aztán én is csak azt láttam, hogy a doki hosszasan vizsgál, nézi meredten a monitort, és ingatja a fejét Kép Tudtam, hogy baj van. Én is zokogva jöttem ki, csak éppen nem volt mellettem senki.
Az biztos, hogy nem lesz könnyű majd az első időszakot "átvészelni"! Bár csak már ott tartanánk!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Bár csak...
Nagyon rossz lehetett egyedül. Neked még friss, szomorkodd ki magadból, hogy később ne maradjon benned. Szerencsére ilyen témában a női emlékezet szelektál, és elteszi egy hátsó polcra. Nekem már olyan távolinak tűnik. Ritkán még előfordul, hogy valami felhozza és akkor elpityeredem, de már sokkal jobb.

Kép
mofly

Barbi Kép
A hasam körfogata :111 cm. 7 kg-t híztam eddig. Isten igazából csak a pocakom nőtt máshova nem is igazán híztam, de a pocak az valami óriási. Kép
Domi már 2,5 kg-n felül van. Az esti alvás megy két nagy párnával Kép és gyakran meg kell fordulni. Kép
Imádom a kissrácot!!! Már most nagyon!!!!!
Majd rakok fel képet, ha a többiek ne bánják a pocakról.

Barbi ha esetleg nem sikerül az inszemed, akkor belefogtok következő ciklusban a lombikba???

Kép

Kép
pkagi

Különben én is 30 évesen ismertem meg a férjemet. Így nem tudtam hamarabb babára gondolni. Az előző kapcsolatom nem olyan volt, hogy bármit is lehett volna rá építeni.

Kép
mofly

Mofly Kép
Jó tudni, hogy eljön az az idő, amikor már nem fog fájni Kép Puszi

Ági Kép
Olyan jó olvasni, hogy már itt tartassz! Hogy megy az idő! További jó pocakosodást, és naná, hogy várjuk a fotót rólatok!

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép
Te hány éves vagy, ha nem titok?

Kép
Kép
szilva069

33. Nem titok. Kép

Kép
mofly

Ági ha nem sikerül akkor pihi, bizonytalan ideig, szerintem tavaszig biztos, ez idő alatt rendbe rakom magam minden tekintetbe.

Nagyon ügyes vagy alig híztál, el is hiszem hogy imádod Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mofly Kép
Akkor te még tini vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, főleg az. Kép
Szegény gyereket már előre sajnálom, egy nyanya lesz az anyja.

ÁgiKép
De jó neked hogy nem híztál! Szép nagy baba lesz! Kép

Kép
mofly

Sziasztok!

Gili!
A babát szeretnék topicot teljesen elhagytad? Oda nem is írtad meg a zebrát...KépKépKép Mindenesetre mindenki gratulál! Bent vagy a tábliban nálunk. Kéred a zebrát a neved elé?

Mindenkinek szép napokat!

moni

Sziasztok!

Na elindult a szekér, beadattam az első szurit. Holnap már magam szúrok. Nem gáz, csak csípett egy kicsit.

Remélem ma már mindenkinek jobb a kedveKép
mary78

Szia MaryKép
Sajna a Decapeptyl kicsit csípős, az a lényeg hűtőben tartsd és vedd ki legalább egy félórával előbb, bár én 1 órával előbb vettem ki.
Ügyi vagy, ha majd magad szurod! És hová fogod? Hasadba?

manda

Szia MandaKép
Meg az olyan rossz benne, hogy látom ahogy púposodik fel a bőr alatt, ... brrrrr.
Eddig a vérvételeknél soha nem néztem oda.
Igen a hasamba adom, ott a leghájasabbKép
Most még nagy a szám, azért majd kíváncsi leszek a holnapraKép

Remélem ma már szebbnek látod egy kicsit a világot. Én igazából tegnap kezdtem el örülni a vizsgámnak is, meg annak is, hogy végre eljutottam idáig a lombik terén.

Most egy határtalan nagy nyugalom van bennem, remélem eltart sokáigKép

Küldök nektek is belőleKép
mary78

Mary Kép
Hajrá!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Nem telefonáltál még?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, de még nem vették fel. Mobilon meg nem mertem még a dokit hívni, hátha műtőben van vagy valami ilyesmi.

manda

Lányok én leléptem jönn a gázszerelő és végre beköti a gáztűzhelyünket.
Holnap jövökKép, ha akarjátok ha nem!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia SzilvaKép
Ugye nem fogsz hasazni még egy darabig?
Ígérd meg, jó?

Egyébként nektek honnan van meg Sz. ügynök mobilszáma? Ezt megadta a stimu közben?
mary78

MaryKép
Nekem akkor adta meg, amikor túlstimulált és ha gondom van hétvégén el tudjam érni.
Eddig már 3x hívtam rajta, csak olyan cikinek érzem, hátha zavarom.

manda

MandaKép
Sztem fontos ügyekben igenis fel lehet hívni rajta (márpedig a tied fontos ügy), azt ő is tudja, hogy a recepción nagy szerencse kell hozzá, hogy vki felvegye. Bár talán majd most 1 óra után, nekem ez szokott bejönni. Meg sztem ha zavarod, akkor fel sem veszi. Úgyhogy ne érezd cikinek!
mary78

Babcsi:
Köszönöm a biztatást! Én is remélem, hogy minél hamarabb meglesz az a + eredmény, csak hát félek. Az első terhsségemnél nem féltem akkor úgy voltam vagy -vagy4 De most, lehet azért hogy nagyon szeretnénk?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Manda Kép
Én mindig mobilon hívom, ha a műtőben van, akkor úgyis elnyom.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Na, sikerült és pont Sz.ügynök vette fel a telefont, azt mondta, menjek persze.
Ugy, hogy teljesítettem a napi feladatomatKép

manda

Mary Kép
Nekem megadta ügynökünk a mobil számát.
Nem hasazok, remélem meg tudom állni, de asszem ma megyek megint kicsit mozogni.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Na most ezt nem értem, akkor mikor mégy be hozzá?
Ügyi vagy, no meg persze szerencséd is volt.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát pénteken megyek reggel. Ha szerencsém lesz a Noémival találkozom, azt írta, hogy miattam bejön ő is reggel, persze, ha nem változtatta meg azóta.

NoémiKép
Tali péntek reggel?

manda

Manda Kép
Értem. Különben mit mondott a vérzésre? Nem nagy baj?
Találkoztál már Noémivel? Onnan fogod megismerni, hogy gyönyörű kék szeme van!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem mondott semmit rá, de már nincs is, meg csak rózsaszinezgetés volt.
Még nem találkoztam a Noémivel, remélem még addig jelentkezik.
De, köszi majd figyelem a szemeket!Kép

manda

SzilvaKép
Megnéztem a Noémi profilját, de sajna még a neve sincs benne, pedig talán úgy könnyebb lenne felismerni.
Bár Barbival is úgy jártunk, hogy pont ott álltunk a vérvételes helyiség előtt és ahogy kijött rögtön rámkérdezett, hogy Manda vagyok-e.
Olyan aranyos volt. Legalább már őt ismerem.
Remélem Szilva, egyszer téged is megismerlek.

manda

MandaKép
Örülök, hogy nincs semmi bibiKép Nagyon drukkolokKép

Nekem meg úgy fáj a fejem, hogy még, meg hányingerem is van. Mostanában tiszta frontérzékeny vagyok, bár régebben is az voltamKép Közben meg közgászt tanulok ezerrel, utána jöhet a matek. Kicsit lefáradtam, lehet, hogy lemegyek kikapcsolódásként egy UH-raKépKépKép

MaryKép
Ez az, csak szúrd magad mint állatKép Ahogy Szilcsike mondanáKép

SzilcsikeKép
Te meg vigyázz azzal a hasazással azért, nehogy megerőltesd kicsiny pocakodatKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Én nem is tudom mi lesz veled, ha terhes leszel. Hogy nem kell többet tesztelni? Bár akkor meg járhatsz jó kis vérvételre, meg néha egy uhi. Kép

Kép
mofly

Hellóka!
láttom ma kicsit jobb a hangulat,mára én lettem depisKép
most beszéltem az orvosommal a hormonjaim jók de nem volt peteérés,teljesen kibuktam.Pénteken megyek hozzá,áll.vmi gyógyszert kapok majd ami segíteni fog.Légyszi vki mondjon nekem vmit,h mit lehet ilyen kor csinálni,gondolok term.bogyókra vagy akármi...Mitől nincs??
Köszi előre is

GilingKépJó egészséget és boldogságot nektek.
Vendég

EllaKép
Miből látta, hogy nem volt pé-d? Egyébként én clostyt kaptam meg itt még páran a tüszőérés stimulálására (az 5cn-9cn-ig). Aztán nézik majd a tüszőid növekedését UH-n. Pl. aki inszemes az kap tüszőrepi szurit is az inszem előtt. Ha spontán vagytok akkor a doki megmondja mikorra várható a pé vagy nézed LH teszten. Szóval ne keseredj el mert ez orvosolható. Majd lesznek szép tüszőid a gyogyitólKép

Most voltam dokinál és azt mondta, hogy minden o.k. bár persze nem láthat szegény semmit csak a mnyh-t. ami még mindig u.a. mint volt. Ha nem jön meg péntekig vizelet tesztet csinálunk. Ha megjön akkor megjön. Ezt most jól megaszontamKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Vérvételre küldött el(21cn.)Spontán probálkozunk.
kb mennyi idő még segit a gyógyszer v most már minden ciklusba szedni kell.Mennyibe kerül?(kiváncsiságból)Köszi a biztatást,jól esettKép

zebrás tesztet kivánok péntekreKép
Vendég

EllaKép
Köszi a jó kívánságot, majd meglátjuk hogy alakul.
Ez a gyogyi Clostilbegyt, 10 db van egy dobozban. Nekem egy ciklusban 5 napig napi 1-t kellett szednem. Ez rögtön hat, tehát ha jól regálsz rá akkor szép nagy tüszőid lesznek tőle. Az 5. szem gyogyi beszedése után pár napra szokott lenni az UH (12.cn. körül). Most nem emlékszem pontosan az árára (bocsi) de nem drága (nem akarok butaságot mondani de pár száz forintos tétel asszem).

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszönöm az infókat,reméljük a legjobbakat.Kép
akár mennyibe is kerülne ugy is megvenném csak tudod a mihez tartás végett.
Vendég

Babcsi Kép - sajnalom Kép

Giling Kép gratulalok ! es ami meg nagyszerubb, hogy a kineziologus mar m ondta elore !!

Lanyok: mostis le fogom kesni az inszemet,,mert holnaptol tovabbkepzesre megyek es pont pentekre esne az inszem Kép ez van. Dec ben meg kb karacsonyra fog esni Kép Erre mit mondjak? Karma !?!!!!
de! a jo hir KépKép: mondtam a dokinak, hogy nem birom a bromot es azt mondta, hogy van egy masik gyogyi (tok uj ) = Norprolac (amugy 7000 ft egy adag es 3 at kell vegigenni), es aki "hivatalosan" nem birja a bromot, az ingyen (!!) megkaphatja ezt. Mint en. Remelem ez is leviszi a prolaktint es hogy ettol nem alszom el.
Ha vkit erdekel, kerje a dokijatol.

minden jot: sacko
saci

Noi Kép veled mi van ???!!!!
saci

Sziasztok
Itt vagyok, csak olvasgatok Kép
Vendég

szia gyugyi Kép en meg probalok visszaolvasni...csak kozben vacsit is fozok.
jot rohogtem, amit a fekete gyerekrol irtal KépKép - hogy az meg nem volt !!
Babcsi Kép mondom en,, !! kell vennunk egy uh keszuleket. unom, hogy orakat varok a dokinal. Naponta ellenoriznenk, es amikor ido van,,akkor mennenk inszemre, ill akciozni !

Amica Kép hogy vagy? remelem a hanyinger elkerul

Tundi Kép nagyon sajnalom, hogy nem sikerult ! a fenebe is...Kép
MAr utalom irni, hogy jon a kov. honap,,de ez van ...remeljuk, tenyleg jon...

Szilva Kép igazi no vagy ! aki igy fel tud allni,,,csak igy tovabb !

Ella Kép ne bukj ki...biztos clostyt fogsz kapni, attol majd megnonek es sokszorosodnak a tuszoid ! nagyon sokaknak segitett mar !!
saci

Én most olyan középidős hangulatban vagyok. Olyan jó lenne ilyenkor belelátni a testembe. Megnézni, hogy a kiskatonák odaértek-e, találkoztak-e stb. Ha jól néztem a görbémet, tegnap volt pé-m. Most jön a két hét őrület: tünetfigyelés, visszaszámlálás, rettegés, hogy milyen színt látok a betétemen... Tudjátok miről beszélek.
Én ebben a két hétben gondolatban egy kicsit mindig terhes vagyok. Mert hát ki tudja...Talán épp tegnap sikerültKép
Vendég

elfelejtettem kiteregetni!!
Vendég

Csajok, nekem meg úgy fáj még mindig a fejem meg szédelgek, biztos jön a hóesés.

SaciKép
Szerinted az UH-tól nem múlna el a fejfájásomKép Norprolac? Na majd én is megkérdezem a dokim. Bár én az esti 1/2-ed bromot bírom.

GyugyiKép
és meddig volt a gépben a ruciKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
2 órátKép
Vendég

Babcsi Kép nekem tegnap fajt a fejem,,de mint allat..Altalaban akkor szokott ha jon a hideg. Jezus,,ennel hidegebb lesz ?! jobbulast neked. Ez a Norprolac tok uj,,lehet, hogy en leszek a kiserleti nyul. a dokinak elo kellett venni a tajekoztatot rola. Fogalma sem volt, hogy ohgy kell szedni..stb.

GYugyi Kép remelem tegnap sikerult ! Olyan furcsa, hogy nektek (amica + te) mar 2 gyereketek van es megis ENNYIRE vagytok megegyre. Nem ismeretlen az erzes..(ki gondolna !!), csak hogy meg 2 utan is ez fonnall ? ! erdekes...Kép Lehet, hogy en is igy leszek vele ?? Jajj, csak az elso jojjon mar !!
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: