A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Amika
Nagyon aranyosak! Egy fiú, egy lány. Nem fognak összeveszni, hogy a kistesó mi legyen?Kép
Tőlem is kérdezték, hogy mit szeretnék: fiút vagy lányt, hiszen van mindkettő. Én mindig azt felelem, hogy egy négerbébi jó lenne, olyanom még nincs!Kép
Apa észrevenné vajon?
Vendég

Jó éjt Babcsi. Reggel tesztelsz? Kép
Vendég

szio Keresztanyu és mindenki! keresztanyu legyenek ikrek egy fiu egy lány és nincs vita Kép mindenki elégedett lesz Kép mizu amugy?
keresztlány

lanyok !
gratula Nina nak Kép , meg Szilvinek Kép
Amica Kép hogy erzed magad ?

Galang Kép mikor mondod a jo hirt ?????? +++++

Wish Kép orulok, hogy jo kedved van....jo lenne egy gyerek,,de pl en nem banom, hogy nem 20 evesen szultem (mint a gyerekkori baratod - marmint a felesege)...

LANYOK !!! Kép:Kép lesz gyerekunk ! mert a statisztika is azt mutatja, hogy akik dokihoz mennek------>>> babasodnak elobb v. utobb.
szoval fel a fejjel, itt a ho es a hideg,,lehet osszebujni otthon. Hatha kezeles nelkul is jon a baba...Sokszor hallottunk mar csodat.

Babcsi Kép te nem teszteltel kozben? vagy lemaradtam?

Noi Kép teszt ?

en holnap megyek vissza uh-ra.

jo ejt:
Saci
saci

SaciKép
Igen, húszévesen azért durva lett volna szülni. Én akkor még nagyon gyerek voltam legalábbis. De mostmár azért ideje lenne úgy egy éven belül Kép

wish

Jó reggelt csajok!

Asszem ma vagyok 1. cn-on.

Wish
A táblában szeretnék bentmaradni, csak a ciklusnapomhoz lécci írj kérdőjelet, mert nem akarok most arra koncentrálni, hogy hányadik napon vagyok.
KösziKép
Azon meg nem érdemes gondolkodni, mi lett volna ha... Te így döntöttél, megvolt az okod rá és nem hiszem, hogy attól nem sikerül, mert csak akkor vágtál bele, amikor.

Szilcsike
Én is hasonló cipőben járok. Én is 30 voltam, amikor összeismerkedtünk. Én azért is nem akartam előbb babát, mert a párom akkor még nagyon fiatal volt, nem tudhattam meddig tart ki a kapcsolatunk. Mi már lassan 3 éve nekiláttunk a babaprojektnek, de én inkább azt bánom, hogy nem mentem előbb dokihoz. De ez van, lehet, hogyha újra kezdeném, megint így csinálnám. Én még azért nem adtam fel, csak most picit pihi.Kép

Giling
Mi a helyzet? Újabb zebrás teszt?

Szilvi, Nina
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!
gtünde

Jó reggelt, csak bekukk, mert ma reggel kezdek.

Wish
Legyen igazad!!! Mindent bele, lányok, mert azért tennünk is kell valamit a sikerért.Kép

betti
Az ikresedés egy kicsit durva lenne.Kép De amilyen az én formám... Ha már lúd, legyen kövér!Kép
Vendég

sziasztok
igen van és erős + most csináltam a reggeli pisivel
gilingalang

Giling
Akkor most hangosabb gratula!!Kép
gtünde

köszi most már én is nyugibb vagyok hogy a hcg emelkedik naprol napra érzem minden rendebe lesz valahogy nyugodtabb vagyok sokkal mint régen,biztos a kinez.miatt is de ennek köszönhetek mindent.
gilingalang

GilingKép
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

NinaKép
Gratula a babódhoz, bárcsak mindenkinek ilyen csodája lenne!

manda

MANDA
köszi neked sok drukk a következöhöz.mindenkinek kívánom hogy boldog legyen.nekem ennél szebb kariajándék nem is kell.
gilingalang

GilingKép
Nagyon nagy gratula!!!!! Nagyon sok boldogságot!!!! Nagyon örülök nektek!!!

TüncsikeKép
Szerintem egy két nap és nekem is itt van pirikeKép Ma már reggel menzipocis voltam és a hőm is már csak 36.9. Annyira érződik az írásodban a fásultság és tökre megértelek. Kicsit tényleg pihizz és gyűjts erőt!

SaciKép
De, teszteltem egy jó kis negatívat. Szerintem nemsokára itt van pirikeKép Küldöm a drukkokat az UH-ra!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

GyugyiKép
Jó reggelt! Nem, nem tesztelek, szerintem most felesleges, érzem, hogy meg fog jönni.

Kép

KépKép
babcsi

BABCSIKA KÖSZI
és remélem hamarosan követtek engem zebrásodni
gilingalang

TüncsikeKép
Egy cipőben járunk Kép Nem veszünk másikat?
Úgyis fogod figyelni a középidőt, tutira. Én most is figyeltem magam ezerrel, pedig szerintem nekem felesleges.
Szerintetek vetélés után is lehet pé-s? Tegnap nagyon szúrt az oldalam, de lehet, hogy csak azért, mert előző nap sokat tornáztam. Elkezdtem hasazni is. Lehet, hogy még korai?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Lehet, hogy még a tornából a hasast legalább kihagyhatnád. Vigyázz magadra!

Én nekem van egy kis gondom kicsit vérezgetek, mensi már nem lehet, mert hát már a 10cn.-on vagyok.
Szerintetek ez normális? Lehet, hogy el kellene halasztani a lombikot?

manda

Nina,Giling

Garatulálok nektek sok boldogságot és boldog babavárást kívánok nektek.

Babcsi,Szilva,Tundi,Manda

koszonom a egyuttérzést és a biztatást.
mili

BabcsiKép
Nem jó híreket hallok! Sajnálom, ha kopogtat nálad az a rühedék, pedig szívesen átvenném tőled!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Szerintem hívd fel ügynökünket. Szerintem ez nem normális, főleg, hogy lombikra készülsz!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Arra gondoltam, pénteken felmegyek vagy akkor inkább ne is menjek, hanem csak telefonáljak?

manda

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek akinek már valószínűsíthetően babája lesz! Bár már csak én is ott tartanék, tegnap vettem egy tesztet, de még nem mertem megcsinálni, mert egy kicsit tartok a negatív eredménytől. Bár azt mondták hogy ez a fajta teszt már 3 napos terhességet is kimutat, én elvileg ha minden igaz 13 napos vagyok. Milyen jó is lenne!
Mégy egyszer gratulálok mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szilcsi
De vehetnénk egy másikatKép Miért ne lehetne pé-d? Pirikét meg hétvégén útjára bocsátom, térképet a kezébe nyomom, hogy odatalájon már végre hozzádKép

Babcsibe
Jaj, ne már te isKép De tudod, amíg Piri nálam van, addig van reményKép
gtünde

Tüncsi Kép
Akkor hagyjuk ki ezúttal Babcsit, és hozzám jöjjön Piri.

Kép
Kép
szilva069

Manda, szerintem először hívd fel, ez nem normális hogy vérzel! Én csak akkor mennék fel a vérvétel és vizsgálat is lenne.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcsi
Benne vagyok. Olyan térképet adok neki, amivel csak hozzád tud menniKép

Manda
Néha nekem is szokott egy kis rózsaszínezés a 10. napon lenni (ált. csak 1-2 napig), de azért mindenképp hívd fel a dokit.
gtünde

BarbiKép
Nekem csak UH-m lenne pénteken, lehet, hogy majd délután megpróbálom felhívni, meglátom lesz-e még ez rózsaszinezgetés.

Köszi lányok a tanácsokat!!!

manda

SzilcsikeKép
Küldöm hozzád ezerrel, hátha elfordul tőlem, nem tudom miért szeret ez a nyavalyás kis riherongy minket annyira?Kép Hogy vesztené el az a kis nyomikosarát az erdőben vagy enné meg már a farkas!Kép

TüncsikeKép
Tudom, tudom és reménykedem! de hát tudod milyen ez.

Már arra gondoltam, hogy hagyom a f.-.ba az egész méricskélést meg tesztelést aztán lesz ahogy lesz, de nem hiszem, hogy meg tudom állniKép

MandaKép
Én sajna nem tudom, hogy ezt szabad-e. Beszélj feltétlenül a dokival és ő majd eldönti.

DinadinKép
Drukkolok, hogy mielőbb + tesztet produkálj!!

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Mondjuk pé-nél előfordulhat.

Kép

KépKép
babcsi

Giling
KépKépKép Gratulálok NEKTEK! Sok sok boldogságot kívánok!!!

Kép
Kép
konan

BabcsiKép
Szióka!
Most lenne 9-10.cn-on a pé-m. Fura helyzet!!!Kép

manda

Babcsibe
Én úgy tudom megállni a hőmérőzést, hogy a hőmérő otthon van, én meg anyukámnálKép
gtünde

Szilcsi
Lehet, hogy fogom figyelni a középidőt, de tök mindegy, mert ha itthon vagyok, apa meg Győrben, akkor úgysem tudok hozzá felrohanniKép
gtünde

Babcsi Kép
Nehogy abbahagyd! Neked ez örömet okoz, elfoglalod magad, meg aztán nem felesleges dolog az egész! Simán bejöhet, csak hát idő kérdése nálunk. Az nem értem mondjuk, hogy ez a piros ruhás kislány miért nem azokhoz megy, akik várják??????? Lehet, hogy hallja, hogy csúnyán beszélünk róla, és ezért bosszúból látogad meg minket!

MandaKép
Miért vársz a telefonnal délutánig?

Kép
Kép
szilva069

Tüncsike Kép
Így tényleg nagyon nehéz megoldani, de azért...
Meddig lesztek elszakítva egymástól a "nem férjedtől"?

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
Igen, eléggé érdekes.

SzilcsikeKép
Igazad van, úgysem hagyom abba csak most egy kicsit felbosszantott az a tudod ki! Hogy szívná ki a nap a ruhájának a színét!Kép

TüncsikeKép
Ahogy magamat ismerem és cipelném a hőmérőmet a tatyómbanKép Sőt én tényleg mindenhova cipelemKép

Kép

KépKép
babcsi

SzilviKép
Lehet, hogy van peteérésed. Nekem is ugyanúgy megjött négy hétre.

BabcsiKép
Sajnálom, ha pirike kerülget. Kép
Én most a 15. napon vagyok. Elvileg már volt pé-m. Ezt az időszakot szeretem. Ilyenkor még bármi lehet. Harmadik hét után már tudom, hogy meg fog jönni, és akkor csak egy csomó várakozási idő, hogy mikor lesz már megint középidő.

Kép
mofly

Barbi Kép
Ne add fel. Nekem amikor sikerült akkor szúrkált a hasam, sőt az a bizonyos nagy pattanásom is kijött, ami menzi előtt előtt jött mindig csak ki rajtam. Úgyhogy tessék pozitívan állni a dolgokhoz!!!!!!! Kép
Küldök neked sok-sok babaragacsot. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++

Noémi Kép
Neked is borzasztóan drukkolok! Még 2 nap és meglesz az eredmény. A visszaszámlálás indul. Kép
Egyébként nagyon biztatóak a tüneteid. Kép

Gratulálok a pozitív tesztekhez.

Rólunk röviden:
Méhlepényem III. fokozatban érett, úyhogy doktorbácsi nagyon figyel ránk. Dominik nagyon mocorog, igazi kis izgága a drága. Kép Nem is hiszem el, hogy már itt tartunk. Gyorsan elrepült az idő. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilcsi
Még minimum 1 évKép De az inszemet azért tudjuk majd folytatni.
gtünde

Ági pont tegnap gondoltam rád , hogy mi lehet veled, lassan már szülni fogsz, de jó( egy kicsit irigykedem).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Az nem jó, ha pénteken úgyis megyek és mondom neki, legalább, ha van valami UH-n látni fogja.

manda

Babcsi, minek cipeled? Kép

MandaKép
Akkor lehet, hogy tényleg a pé. miatt van egy kis vérezgetés. Ne aggódj, hívd fel a dokit mielőbb.

TündeKép
Hány km-re van tőletek Győr? Gyorsan elszaladsz egy éjszakára. Esetleg kérsz egy fél nap szabit. Kép

Kép
mofly

Babcsi Kép
Akkorát röhögtem megint. Azt hittem más lesz ebből a kiszívásból...
Babcsi, nem mondod, hogy most is nálad van a lázmérő?

Mofly Kép
A művi vetéléskori vérzés az egyenlő a mensivel?
Akkor te most fennt vagy! Megkérdezhetem, hogy mikor volt a vetélésed, és milyen körülmények között?

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Igen már nem sok van hátra. Kép
Neked is nemsokára beköltözik a várva-árt babó a pocakodba. Ezt a zsigereimben érzem. Kép Komolyan.

Ági
34+6

Kép

Kép
pkagi

Mofly
Vonattal 4 óra. Minimum. Szabim meg már alig van, és ami van, kell a két ünnep közöttre.
De nem rohanok, mert most pihi vanKép
gtünde

SzilvaKép
Most áprilisban. 10. heti UH-on vették észre, hogy már csak egy üres petezsák van.
Ha most megjön, az rendes menstruáció. Talán egy kicsit erősebb, a tisztulás miatt.

Kép
mofly

Ági mekkora már a pici fiúd,te hogy érzed magad, tudsz még fekve aludni vagy inkább már csak ülve, pocid átmérője mekkora, múltkor láttam rólad egy képet a másik topika szép nagy volt már a hasad!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündeKép
Hát az tényleg nagyon messze van. Akkor a párod minden hétvégén ennyit utazik? Nem irigylem.

Kép
mofly

Tüncsi Kép
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ az nagyon sok idő! Nem irigyellek, de remélem megéri, és legalább fel tudjátok majd építeni a fészketeket! Ezaz nem feladni!

Kép
Kép
szilva069

Mandácska Kép
Csak 1 telefon, nem fog haragudni érte! Inkább kérdezd meg! JÓ?!!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi
Igen, sok idő. De abban reménykedtünk, hogy összejön a baba, és akkor megyek utána. Na most ez eddig nem jött beKép

Mofly
Õ három óra alatt hazaér, mert kocsival járKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: