A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
itt is hózik, kicsit be is paráztam, mert csak du. 4-kor rakják fel a gumikat, és el is kell oda jutni vhogy!!!Kép Egy PICI gyerekkel!!!KépKép rohadt egy dolog, h apa egésznap dógzik! És utána még fel is kell mennem B-ért a hegy tetejére!!!KépKép már előre izgi...
kicsi Bécóm épp egy élethű varánusz gyikkal játszik...Kép Nagy Imuskám kedvenc plüsse pedig az ikeás PATKÁNY!! azzal alszik..

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Itt is hózik nagyon! Kép

Voltam tegnap dokinál, mondta, hogy 1-2 nap és meglesz a baba. Hanalban fájt is a pocakom alja, de nem fájások voltak, hanem folyamatosan menzigörcs szerű volt. Aztán almúlt... Pedig már megint reménykedtem...
Zsanciék téligumijáról jut eszembe, doki mondta, hogy ha elkezdődik valami, akkor hívjam gyorsan, mert lehet, hogy havat kell lapátolnia, hogy kiálljon a kocsival, mert csak szerdán lesz téligumija...
Én meg ma nagy bátran kimostam az egyetlen még rámjövő kismamagatyát, mert tegnap NST-n jól összetrutyizódott azzal a géllel... már szárad. Kép

Kókusz!
Majd kijavítom, ha elfelejteném, szólj rám megint! Bocsi... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Ja, képzeljétek, azt almodtam, hogy Jucus irt nekem vmi hozzaszolast, és akkor arra gondoltam, hogy dejo, megbocsatott nekemKép

KépKép
fibi

Zsanci!

Én 23 éves keresztgyerekemnek vettem egy olyan patkányt és anyám lefújjogta.De annyira puha és aranyos szerintem is.

Fibi!

Szia!Most megnyugodtál?Kép
Én nem haragszom senkire sem.

Juc
20170114224602

Jucus,
nem voltam en nyugtalan, de tenyleg ezt almodtam, mert tegnap eszembe jutott a multkori "incidensünk"KépKép

KépKép
fibi

ezt mondta most egy csávó a rádióban:
"ezért privatizálunk erportot, ezért épitünk autópályát..." KépKép
Juc!
Imike is azt mondja, h olyan PUHA!!! A kis maciját meg jól leKEMÉNYEZTE...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát most marhára megnyugtattatok a cickótémában!
Írjon már valaki valami pozitívat! Pl: hogy nem fájt, nem vérzett, nem sebesedett, nem lett lyukas és tök nagy maradt szopi után is Kép Plíz!
Akkor reménykedhetnék, hogy én is majd ehhez a csoporthoz fogok tartozni, akinek vígan és fájdalommentesen megy a szopitéma!

Proone a kismamagatyóval eszembejutott a reggeli görcsölésem. Két vastagabb kismamanacim van. Felveszem az egyiket amit mellesleg én varrtam burda alapján és szerintem hót béna a szabásminta, 28 fölsőt próbáltam hozzá mire venném fel a cipőm hallom reccs és kiszakadt a fenekemen Kép Igy egy normális kismami gatyóm maradt nekem is Kép ÚÚtálok nagy pocakra öltözködni Kép Mé nem lehet macinaciba dolgozni járni!
rylie

Ezt nem hisztek el: Eszter baribaribuccol a kutyával Kép Kép Kép
És közben próbálgatja a szárnyait..azaz a lábait, 1-2-t lép egyedül és letottyan.
neet
neet

Kókusz,
jobbulást és némi pihenést!!!

Rájli,
fájt, vérzett, sebesedett, lyukas lett és tökre összement szopi után. Na, feldobtalak? Kép
Viszont: amikor már nem fájt, nagyon szép volt az élmény, kint hull a hó, mindenki alszik, baba anyun cuppog, nagyon romancica, de tényleg! Kép És erre gondolj.
Gatyareccs: legközelebb kérd meg papinkód, hogy bekösse a cipőd. Kép
neet
neet

Rylie, hatha te fogod kepviselni ezt a csoportot.Kép a tobbi variacio mar tobbe-kevesbe foglaltKép

Neet, baribaribuccol - ???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet!

Ha nem válna be a ragacs és méreg az :www.harps.hu -t nézd meg
Nov.23-30 közt 20% kedvezmény van.
Vera

KépKép
viranka

Rájli!
fájt, vérzett, és most már félek, h teljesen el is fog tűnni, ha szopatás befejeződött...Kép
és tényleg SZÉP élmény!!! a szoptatás...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ranschburg Jenő megy a klub rádióban.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

rájli,
nagyon teccik a lelkesedésed,nem jössz át és akkor együtt csinálunk minden félétKépszarvaska nem annyira egyszerű mint ahogy látszikKépteste nagy cserép,feje kisebb cserép,keze-lába kicsi cserép,füle mini cserép,orra nagy hungarocell gömb,szarva dekorgumi,sapija szintén cserép csak lapos,karjában 3 cserép között közepes fagyöngy legutolsó nagy fagyöngy.nagyjóból mindenthez mindent ragasztó pisztollyal rögzítettem,kivéve a kezét meg lábát a nagy cseréphez mert az kötélen van felfűzve.....ezen kívül kell még hozzá ilyen fehér izé aminek nem tom a nevét de sapija körül van meg szalag megmozgó szem meg barna akrillfesték.és mielött barnára lekentem rátettem egy fehér érdekes állagú vmit aminek szintén nem tudom a nevét de az egész ilyen rücskös lett tőle és nagyon állatKépés ezeket a kellékeket kreatív boltba tudod beszerezni.
tényleg jó ajándék és nem akarlak lebeszélni róla de nekem ez a szarvas 6000 ft-ba került úgy hogy festéket nem kellett hozzá vennem mert volt....szóval azért drága ajándék és 4-5 mire elkészül....kérdezz mégKép

gigiKép
Vendég

Sziasztok!Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást kívánok!Tegnap akartam már írni,de mindig elutasított!Rylie:szerintem ne görcsölj előre,hogy milyen lesz a szoptatás.Egyszerűen arra koncentrálj,hogy sok-sok tejed legyen,a többi magától megoldódik.Nálunk ugyan is bármit tehettem,csak 2 kővé duzzadt valami volt,de tej szinte semmi.És még fájt is,de nagyon.Kép.Indianyo:azt írod,hogy nem lehetsz Te önző a pároddal szembe,mármint,hogy azért mész inkább Te indiába.Na de akkor Õ az önző?Bocs,hogy igy ismeretlenül beszélek,csak kicsit aggodom miatattok.KépPont tegnap este volt a Kepes műsorában szó a tisztálkodási szokásokról és elég lehangoló volt látni.Gondolom Te azért máshogy látod ezt,vagy valóban ennyire gáz?Gabi

petergabi

Recca,
a bari bari bucc, az olyan, hogy szembefordítod a kölköt, mondjuk az öledben ül, és azt mondod: bari bari bucc, és buccra összeérintitek a homlokotokat... tényleg nem ismered, vagy csak nem érted, hogy lehet ezt kutyával játszani? Hát, én már nem játszom E-vel, mert izomból üti a homlokát az enyémhez, kisebb agyrázkódás gyanújával abbahagytam ezt az idióta játékot, de ő a kutyához hajol oda és buccol vele. Összeállt a kép?

Viranka,
köszi, megnéztem az oldalt. Eddig sokallottam a 10ezret érte, találtam 4000ért is, de az meg mér ilyen olcsó? De ez az oldal valami 50K feletti árút mutat be... most akkor teljesen össze vagyok zavarodva. Mondjunk egy vasunk sincs már fizuig, de mi az hogy 4000 és 54000be is belekerül egy egérriasztó?????? Egy autóval fel lehet vágni, na de egy egérriasztóval? Nem értem!!!
neet
neet

Rylie,
sajnos szerintem fájni mindenképp fog eleinte, de ez nem vészes, és gyorsan elmúlik KépKép szóval ne félj, minden menni fog!!!! Kép

Zsanci,
dócinak is van nagy piros patkánya, de nem ikejás, viszont puha Kép

Beet,
akkor majd focicsapatot alakítunk Kép

Ma szakadó hóesésben sétáltunk, Dóci állandóan az eget nézte, még hintázni is fekve akart KépKép

v
kisün

Neet, ertem. akkor szegeny kutya...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
a kutya bírja. Kép
neet
neet

Kisün,
memorizálom méledet Kép
neet
neet

Megjöttünk a sétából, gyönyörü ez a mozdulatlan, hofehér tájKép
Balint jol megéhezett a hidegtöl, benyomott majdnem egy fél kornspitz kiflit, meg több mint fél doboz natur joghurtot uzsiraKép

KépKép
fibi

Zsanci,
jaj de kár, hogy nem hallgattam a klub radiotKép Pedig szoktam, bár mostanában a Sláger a slágerKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Bocs, de nem tudok visszaolvasni!Kép Csak átfutottam, amit írtatok!

Timinél kicsit javul az orrfolyás! Holnap veszek neki homeopátiás orrspray-t meg C-vitamint!
Valaki írt még régebben az orrspay-kről, hogy egyik túl erősen fúj a másik kevésbé! Melyik a jó???

Tegnap meg anyukámmal voltam vastagbéltükrözéses vizsgálaton! Hát, nem semmi ez az egészségügy! Ez az a vizsgálat, amikor átnézik az egész bélszakaszt kamerával és adnak előtte kábító fájdalomcsillapítót, mert különben elég fájdalmas! Nekem is volt egyszer ilyen! Szegény anyu sírva jött ki! Nem találták a vénáját, ezért nem adtak neki fájdalomcsillapítót és úgy csinálták végig a vizsgálatot a szemetek! Csúszásban voltak és nézegették az órájukat, aztán úgy döntöttek nem keresik tovább a vénát...olyan pipa voltam!Kép És kicsit lelkiismeretfurdalásom is van, mert én beszéltem rá félig anyut (családunkban majdnem mindenki vastagbél vagy gyomorrákban ment el) és pont ettől félt szegény! Viszont a jó hír, hogy nem találtak semmit!

Nekem meg az egyik fogam vacakol, de ameddig tudom húzom a dolgot, mert amalgámmal van tömve és nem akarom benyeletni a higanyt Timivel szopi közben!
Van viszont valami köpenyszerű (TV-ben láttam), amit a szájba raknak és akkor nem nyeli le az ember, amit fúrnak! Tudtok erről valamit?
És tudom, hogy sokszor ajánlottatok fogorvost, csak hülye vagyok és nem jegyeztem fel! Tudtok olyat, aki nagyon jól ad be injekciót és aranyos is, ja és nem pénzéhes (ha van ilyen egyáltalán)! Van jó fogorvosom, de írtó sokat kér és múltkor megorroltam rá, mert belelkesedett és kitalálta, hogy van még vagy 5 fogam, ami lyukas vagy újra lehetne tömni! Ami persze nem igaz, a másik fogorvos semmi gondot nem talált, csak gondolom meg akart gazdagodni rajtam!Kép Ja, és nagyon türelmes legyen, mert teljesen idegbeteg vagyok a fogorvosi székben!!!Kép

Jucus!

Ne haragudj rám! Azthiszem én nem leszek wiw rajongó! Időm sincs nagyon, meg nálam állandóan szarakszik! Hol az jelszavam nem jó neki, hogy a felhasználónevem és őszintén szólva a topikok sem nyerték el nagyon a tetszésemet! És továbbra is paranoiás maradok és nem töltöm ki az adataimat, punk-tum!Kép Mert engem üldöznek az elmebetegek! Ez nem vicc! Az utcán is mindig megtalálnak, meg a tömegközlekedésen! Tudnék mesélni!Kép

Proone!

Drukk megy továbbra is!
Meg persze a többi pocakosnak is!Kép

ILdi
ildi76

Rylie, ne aggodj, nem mindenkinek van problemaja a szoptatassal.
Nekem pl. sosem fajt, legfeljebb erzekenyebb lett a mellbimbom az elso napokban - mondjuk hozza kell tennem, hogy en nem tartottam be az ot perces valtasokat, sokszor hagytam akar 20 percig is szopizni. Nekem az Aventes krem jott be, az elso hetben rendszeresen hasznaltam, aztan mar azt sem.

Neet, baribaribucc, Eszter es Marci! = KépKépKép
Rájli,
nekünk kutyus van, szőre van, hullik is, de nem tiltottuk ki a házból: télvíz idején született a ded. Egyfolytában mostuk a kezeinket, a...

Ezt legyszi fejezd be, kivancsi lennek ra...

Proone, hajra!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi? Kérdezz/írjál bátran! Mostanában úgyis csak elméletben tudom a tudást osztani Kép A tanárképzés akkor is jó és hasznos, he nem leszel a végén tanár (már ha anyagilag és időben (egésznapos, kötelező résztvétel)ezt megengedheted magadnak, mert naaaagyon sokba kerül) Nagyon sokat megtud az embör lánya saját magáról.

Petergabi,
embör bika/oroszlán, így az önzés gyárilag kódolva van Kép De azért az esetek nagy részében ezt tudjuk korrigálni. Azért lenne az én részemről nagy önzés, mert tulajdonképpen tanítani én bárhol tudok, nem kell ahhoz még Waldorf-iskola se - úgyis én vagyok a lényeg, mármint, ami belőlem jön... Mostanság pedig az anyai teendők és otthonteremtés van műsoron, így kézenfekvő, hogy a párom "karrierje" szerint döntünk. Tudod, a keleti férfi más, mint amilyen manapság a nyugatiak, ott egy férfi akkor férfi igazán, ha szakmailag sikeres (és ez kifelé is jól látszik), elő tudja teremteni az összes szükséges anyagiakat + még sokkal többet is, valamint hírnév övezi. No, az én párom pedig egy igazi indiai ebből a szempontból. Itt nem menne neki ez a dolog úgy, ahogy elképzeli, így marad India, ill. esetleg egy kicsit később majd gondolkodhatunk másban.

A tisztálkodás - legalábbis a fürdés része - Indiában nagyon rendben van, ott tényleg az első út a fogkeféhez és a vízhez vezet reggel, tehát ebből a szempontból nem panaszkodom. A probléma az általános higiéniával van, azaz kézmosás kizárólag vízzel, mosogatás kritikán aluli és akkor most nem is megyek szaftosabb részletekbe. Szerencsére a pasim háklis a tisztaságra, így nálunk ez egy kicsit könnyebbKép Mondjuk gyerekekkel az utcán sétálni - no azt hívják lehetetlen vállalkozásnak...

Üdv. Vikó

JA, amit vérző és fájó cicikről írtok, az tiszta horror Kép nekem most, a várandósság idén is sokszor ég a mellbimbóm - Kocsis Éva szerint ez általános, bár én még nem hallottam mást panaszkodni - szóval mi lesz még, ha ehhez jönnek gyerek fogai??? brrr. valami természetes, nem gyógyszerjellegű fájdalom- égs- és vérzéscsillapítót a meggyötört cickre, no azt tudtok-e????

indianyo

Vikó!
Ha megvan már a babuci, akkor legeslegjobb az anyatej rá!!! Kép Jobb mint bármilyen más kence...
Na, majd este jövök visszaolvasni is, most csak ennyi...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

Én nem haragszom senkire,tudod!

Juc
20170114224602

No, Bogárka, ez jó hírKép A tejecskénél tényleg nincs természetesebb megoldás. Akkor én most már reménykedni fogok Kép

Köszönöm a nép nevében Kép

V.

indianyo

Juc!
mennyi a cipősdoboz feladási ára?

És:
csütörtökön/pénteken mayka? nekem a csüt. valszeg jobb lenne, bár nem tom.
Mindenesetre holnap börsi ikeában vagyok, ha véletlen vki épp arra, és épp akkor...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Nem tom feladási árat.Képzeld,a Madarász utcai kórháznak küldtem el egy csomó plüsst meg játékot.
Cipősdobozt még nem raktam össze.Attól függ az ár,hogy milyen nehéz.A posta.hu-n fent vannak a csomag árak,nem kevésKép

Ma voltam IkejábanKép
20170114224602

Juc!
és a kórháznak hogy lehet eljuttatni plüssikéket? Mert mi is Dunát rekeszthetnénk velük...
Ikeja...KÁR...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Jucus, már a Metró újságban az olvasói rovatban is megjelent egy cikk, hogy a posta mennyire nem kedvez a cipősdoboz akciónak. Grrr.

Rylie, bimbóvédővel még rosszabb, kipróbáltuk, és inkább visszatértünk a jól bevált módszerhez.
zanza

A kutyás sztori lényege, hogy úgy 3-4 hónaposan kezdtem összeszoktatni a dedet a kutyával, aztán féléves kora körül Kisün elszólta magát, hogy Dóciját már megkeresztelték a kutyusok, erre felbátorodva én sem tiltottam el őket egymástól. Azóta elválaszthatatlan jóbarátok, egymás kezéből esznek. (Főleg Marcipán Eszteréből, majd E folytatja, ahol abbahagyta.Kép)
neet
neet

Zsanci!
Mikor leszel ikejában? Nekünk is esedékes lenne a héten... de még nem tudom biztosra mondani a holnapot...

Doni ma megkapta az utsó csecsemőkori oltást Kép és szerencsére eddig semmi gond, csak nyügi volt szegény nagyon... a rendelőben a szuri előtt viszont nagyon virgonckodott, nagyokat vigyorgott, és bemutatta összes gajdolási tudományát, amely már nem csak az "ada-adá"-ban merül ki (apropó: Hol vagy Ada??? Kép), hanem hozzájött még a "te-te", "de-de" és hasonlók Kép

Rylie!
Bimbóvédőt tényleg csak végső esetben! Legjobb út a tej elapadása felé! Kép És tényleg ki lehet bírni, azt a pár (olyan 6-8 Kép) hetet, utána már lehet élvezni is a dolgot Kép

Neet!
Édik lehetnek a kuty és E. Ilyen sztorikat hallva úgy sajnálom, hogy a kutyusunk (mármint szüleimé) 4 évvel Petra születése előtt meghalt (pedig nem is volt még öreg Kép)...biztos ők is jófejek lettek volna együtt Kép

Moose!
Köszi a mikulásos linket! Kép De miért nekem szólt személy szerint? Valami utalás? Vagy csak úgy? Egyébként egy pillanatra paranoid lettem, hogy belelátsz a gépembe, mert a Photoshopon épp mikulással kapcsolatos dolgon ügyködtem, aztán megnyitom a babanetet, és ott a mikus link Kép

Na, el ER, aztán majd még jövök...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,
Brúnó beteg Kép tegnap este belázasodott, ma délelőtt 39,2 volt a láza, egész nap szinte csak aludt.
Apa sapkájában üldögélt, meg egy szakadt előkével, egyiktől sem volt hajlandó megválni, ki érti ezt??

Kép
zsebi2004

20170114224602

Zsebi!

édes,szegény Brúnó!

Juc
20170114224602

Tegnap délután még semmi baja nem volt, bohóckodott a nappaliban Kép Kép

Kép

Ígérem több kép nincs.
Fic, ha összecuccoltam akkor jelentkezem.

Neet, az olyan jó amikor leindulnak, én úgy élveztem amikor B. elkezdett menni, amikor láttam az arcán a koncentrálást. Ma meg már úgy rohan, hogy csak bírjam követni.

Juc, hol vagy?????????????????
zsebi2004

zsebi,
bruninak jobbulást kívánunk és olyan édesKépimádnivalóKép
Vendég

Nézd már:Vége az ER-nek és előkerül Gigi ...
Többiek is gyertek!
20170114224602

Én itten vagyok Kép

Zsebi!
Brúnonak jobbulást!!! Annyira édes a sapis képen Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

juc,
Kép hímezek ezerrel mert mikulás zsákot csinálok B-nek aki bent szórakoztatja az apukáját a hálóban és nem akar aludniKép na jó,közben ment az ER Kép

bogárka,
doninak sok puszi mert nem lett semmi baja az oltástól,stramm kiskrapekKép
Vendég

Zsebi!

Jobbulást Brunónak!Kép Aranyosak a képek!Kép

Vikó!

Jók a képek a weblapodon!Kép

Juc!

Neked meg nem hiszek, mert nem tettél mosolygós szmájlit a mondat végére! Biztos, hogy haragszol rám!Kép
De nem vagyok ám paranoiás!Kép

Nekem meg senki nem válaszol, úgyhogy mentem is csicsilni!

Jó éjt!Kép

ILdi
ildi76

Zsebi!
Brúnónak jobbulást!!!Enyim nagy fiú is ilyen, vannak dolgok, amikhez makacsul ragaszkodik...
Bogárka!
nekem holnap tuti az ikea, mert kell vennem mindenféle fürdőszoba bútort, mert a munkások már itt rágják a kezem...jááááj...olyan mókus formájuk van!!! Ja, és én kb. 10 fele érek oda...
sziasztok, jóéjt!
Juc!
köszi a linket!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na mi van,mindenki alszik???????????????
miért???????????én napok óta 2-3 kor fekszem és kedz hozzászokni a szervezetem(meg a bödön kávéhoz isKép )
úgyhogy megyek tovább hímezni fiamnakKép
Vendég

Jóreggelt!

Mindenki alszik???
Olyan régen jártam erre és akkor se tudok dumcsizi??? brü brü brü
akkor visszaolvasok
manó27

Gigim,
te annyira ráérsz, vagy annyira ügyes vagy időbeosztás ügyben! Kép és a kézileg gyártott izémicsodáid előtt le a kalappal.
Én nem tudok semmit se csinálni, mármint se festeni, se rajzolni, se semmi ilyesmit, úgyhogy nagyon felnézek rád/rátok. Amit JUCUS emleget mindig, az a dekopácsolás vagy mi, annak mi a lényege? Szalvétát ragacsolni bármire? Tartok tőle, ha én csinálnám, úgy nézne ki, mint a ... Kép
Jut eszembe: reggel gyanútlanul pucolválom az egérméreg széthullott morzsáit, erre tőlem pár cmre elkezd mocorogni a ragacs...és nem is sikítottam. Kép Szóval egy megvan. Hány lesz még? Lehet szavazni, mint Proone babájára. Bajvédő, hol van Proone?

Bogárka,
kutyust bármikor örökbe fogadhattok egyet (nem szeretem a beszerezni meg a venni szót), és akkor a dedek élvezhetik a társaságát. Bár gondolom, most egyenlőre elég a 2 gyerek, nem kell még egy 3. hirtelen, akik eleinte igencsak bekakil és bepisil a házba. (Mert ebben a mínuszban én még egy bernáthegyi kölyköt se tennék ki.) Mit szólnál egy lány beagle-höz? Majd jól összehoznánk Marcipánnal, és születnének kis Marcik meg Marcilányok. Kép
neet
neet

Zsebi,
Brúnónak hamar hamar gyógyulást, az a sapis kép tényleg olyan kis elesett, de olyan édi!
neet
neet

Zsebi!
Remélem Brúnó ma reggelre már jobban van!

Pénteken Maya? Naaaaa, olyan régen voltunk! Holnap nekünk nem jó, tücsökzenére megyünk.

Kép
Kép
manoka11

Bogárka, egy kis ízelítő:
Kép
Kép
Kép
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: