A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Lívi haja egyébként nem hullik, csak nőKépKépKép

Mea
mea

Manka!

Igen, még mindig hajas babám van! Hátul kicsit kopik már neki, de egyébként ugyanolyan!
Egyszer már kicsit le is kellett vágnom belőle! :-)

Úgy néz ki, a fiúk hamarabb kopaszodnak! :-))

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Mea!

Engem érdekelnek a képeitek, és szerintem a többieket is. Jöhetnek mééég! Kép
Nagyon szép család vagytok, sugárzik rólatok a boldogság! Kép

Kép
kuha

Köszi Kuha!Kép
Aranyos vagyKép

Mea
mea

Sziasztok!

HariKép Dehogy vagy Te béna! Hozd el azért a kendőt, és valamit kisütünk! Amúgy én meg nem hozom Balázst, mert megkérdeztem, mit szól a dologhoz, és kerek perec kijelentette, hogy nem jön. Na, kerestem neki égen-földön valakit, aki vigyázna rá, de senki nem ér rá akkor. Erre megkérdeztem apját, nem maradna-e itthon vele kábé délig, és legnagyobb meglepetésemre azt mondta, akkor szabit vesz ki, mert délután úgyis utazni akarnak anyjáékhoz, akkor legalább időben elindulnak Kép Végre nyugodtan dumcsizhatok Veletek! Rokicánál a talin nem sok lehetőségem volt erre Balázs miatt, szegénykémnek nem a legnagyobb szórakozás a felnőttek beszélgetése idegen helyen...
Pennával megint váltottam SMS-t, azt mondja, elég zsufi a péntekje, de talán be tud ugrani. Nem látok sok esélyt rá, mert a város másik végében van dolga...

Ma megint oviban voltunk, egyre hamarabb befejezzük, mert mindenki nagyon fázik Kép Pedig ma még tüzet is raktunk az udvar közepén Kép Hazafelé meg caplathattunk gyalog egy csomót,mert nem fért föl a babakocsi az 50-es villamosra Kép Muszáj lesz mégis kendővel mennünk ezentúl...

Jesszus, még nem is ebédeltünk! Na megyek!
Judit /7+5/

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Mea, félre ne értsd, nem azt mondtam, hogy ne mondd el a véleményedet, vagy hogy ne védd meg magad, ha úgy érzed, hogy bántanak, csak nem biztos, hogy minden bántás, amit annak éreztek egymástól. Lehet, hogy ha más mondaná, fel se figyelnél ugyan arra a mondatra. De a lényegen mondjuk ez nem változtat. Ha te megkönnyebbülsz attól, hogy kiadod magadból, akkor tedd azt. Ebbe a topicba ez is belefér, ez is hozzánk tartozik, ha valami bajunk van. Csak nem mindenen érdemes felhúzni magunkat. Ha te úgy érzed hogy jól csinálod a dolgokat, akkor az a lényeg. Mindig ezt mondjuk itt egymásnak nem?
Viszont felidegesíteni magatokat felesleges, és figyeld meg, hogy Zsófy sem fogja ezt most szó nélkül hagyni, és megint lesz belőle köztetek egy nagy vita. Pedig nemrég még együtt babáztatok, ha jól emlékszem. Ez így olyan szomorú azértKép

Nem titkolom, hogy Zsófy a szívem csücske, talán mert hasonlóak vagyunk, legalább is az itteni ismeretségünk alapján. De ettől még nem állok senki pártján, csak tényleg rossz nézni,(olvasni) hogy így össze tudtok kapni. És Zsófyt ismervén ennek még folytatása lesz. Pedig ha okos lenne, akkor most nem folytatná!!!KépRemélem elolvasod még ezt is, mielőtt reagálnál!Kép

De azért ne tartsatok semmit magatokban, mert az sem egészségesKép

Azért az jobb volt, mikor Antimegannt osztottuk.

Kép
Kép
hari

Jucc, köszi, hogy írod a kortKép Most akkor végül is hánytól lesz a tali?
Képzeljétek sikerült úgy elaltatni Lilit, hogy a másik irányban van a fejeKép

5+4

Kép
Kép
hari

Hari!Kép

Én lezárom az ügyet innentől kezdve ha nem ír bunkón rólam ezentúl.
Egyébként meg tudom hogy szíved csücske de nekem nem az ezek miatt amiket leírtam eddig.
Pedig én igyekeztem jóba lenni vele, de nem jó.
Meg nem szeretem a flancoló embereket, ebben különbözünk!

Én is nagyon remélem hogy nem reagál majd bunkó módon, mert akkor tuti nem marad abba ez a dolog.
Nem fogom hagyni magam, sajnálom ha ez zavar esetleg Titeket.

Na befogom végreKépKépKép

Kha!Kép
Írtam mailtKép

Mea
mea

Kuha- bocsánatKép

Hari!Kép
Egyébként meg örülnék ha egy igaz barátnőre találna benned Zsófy, ráférne.

Mea
mea

Ja, és a kendőt mindenképp viszem, hátha tanulok pár jó pózt. Mármint a gyereknek a kendőbe fektetéséhezKép

Kép
Kép
hari

Üzeneteim száma: 2366 te jóóóóóóó ég, tényleg befogomKépKépKép

Mea
mea

Tzsuzsa, lehet nálunk is ilyesmi történik, de azt csak nem tüntetné el a sudocrem.....Kép

Manka, erre a keritésre még visszatérünk majdKép

Kép
hencsi

Bkriszta!

Jujj de jó!Anyukám Erzsébeten lakik, és holnap terveztem menni hozzáKép, majd rábízom a picit én meg átugrom CsepelreKépKép és meg is veszem ha valóban gyapjú bundazsákról van szó és 8000.- be kerülKép

Lányok!
Mindjárt rakok föl egy képetKép
Most csináltam, kislányom a legújabb barátjával van rajta, akit a hétvégén kapott a párom barátaitólKépKépKépKép

Megann
Köszi az infót, ez nagyon hasznos volt nekemKép, majd beszámolok ha sikerrel jártamKép

Na én most merész voltamKép
Pindurt kiraktam a hóesésbeKép
Úgy csináltam hogy van egy sarok a házon, az új teraszunkon ami elég szélvédett és a féltető is véd valamennyireKép, jól bebugyoláltam, kitettem, és rátettem a legnagyobb esernyőnket, hogyha esetleg egy-két kóbor hópihe arra járna, akkor se találjon rá az én alvó manómraKépKépKép(bár a babakocsi tetejét is jól ráhúztamKépKép.
Na szóval szerintem k...va ügyi vagyok, nem????

Egyébként én is kint szoktam hagyni a babót a kertbenKép, de mindig rá-rá nézek és résnyire nyitvahagyom a teraszajtót vagy ablakot, hogy halljam ha sírKép.
Még nem volt gond belőle...inkább a kutyák miatt nyugtalankodom, akik a szomszéd telken tanyáznak(kóborok), de a mi építkezésünk óta élnek itt( a munkások ideszoktatták őket).
Bár szeretnek minket, mi is etetjük őket, mégis nyugtalan vagyok, hogy még nincs meg a kerítésünk, így bármikor jönnek-mennek a kerben....

Mea!

Livi sérója nagyon cukiKép

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Mea!

Leon meg csak hason alszik.....Kép
Szerintem ez se jó, de mit tegyek ha a hátán üvölt?!
Képeidet imádom, Lívi tündéri édes kislány és Ti is nagyon aranyosak vagytok!
Szóval rakjál csak fel belőlük rendszeresen! KépKép
És Leon is meg Noel is sokat alszik a teraszon anyáéknál, szerintem ahol van terasz meg kert, ott általában a babákat kirakják aludni, ha szereti. Kép A jó levegőn Noel tavaly télen volt hogy 4-5 órákat is aludt!!! Úgy kellett felébreszteni! Kép

Barbi és Leon (11+5) Hari remélem ok?! Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!!
Úgy örülök, Boti baba visszatért a rendes kerékvágásba és 4 óránként eszik újra. Még jó,hogy nem kezdtem el tápszerrel kiegészíteni - anyukám tanácsára. Annyira erőlteti, sajnos meg van róla győződve, hogy kevés a tejem. Ilyenkor jól behergeli magát, hogy éheztetem a babát, felhív és zeng a fülem, telefon egy méterre a fejemtől, így beszélgetünk...Ma is megkaptam a magamét, szégyenljem magam, a baba az nem játék, már rendes kaját is kéne egyen, azért sír ÁLLANDÓAN,mert éhes, stb.stb. de legfőképpen nincs tejem.Eléggé letört azért próbálom elhitetni magammal,hogy igenis van tejcsim, iszom literszámra a laktoherbet..Ja a mohósággal és az esti görcsöléssel kapcsolatban a az IBCLC szoptatási tanácsadója írt egy fontos dolgot, gondoltam beillesztem, tanulságos : A "mohóságot" nem a baba csinálja, az az ön tejleadó reflexének függvénye, szegény baba olyankor csak próbál megbirkózni a helyzettel. ( ez tényleg igaz, -írom nektek- mert a cicimből egyerre 5-6 sugárban spriccel a tejcsi, jó, hogy meg nem fullad szegény...)
A 3 hónapos korban megszűnő ill. az esti "hasfájósság" valójában stresszreakció. Ezért nem segítenek rajta a teák, cseppek. . . Ami jó rá az a sok-sok-sok szopi, a ringatás, hordozás és a közvetlen testkontaktus, akár együttfürdés is.
helga22

Megann!

Léna baba nagyon édes! Kép
Olyan szép kék szemei vannak! És a "barátja" is nagyon cuki! Kép

11+5

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea!

Írtam mail-t én is!

Megann!

Gyönyörű ez a kislány! Bár apuciról továbbra sem láttam képet, de amit Rólad láttam , és az emlékeimben él, azt mondom, Lénácska kiköpött Te!

kuha és Gergő (11+3)

Kép
kuha

Megann, Léna tiszta anyja!!!! Gyönyörű szép kislány! Ja, és tényleg ügyi vagy, hogy így kitetted őt a levegőre. Én is kitenném, de én a cicáktól féltem, mert azok kiszámíthatatlanok. Nem is írtam nektek szerintem, hogy kb. 3 hete vagy nem tudom mikor, kimentem a konyhába, egyszer csak hallottam, hogy Lili sír. Bent ült az autós hordozójában és az egyik cica meg befeküdt a lábára. Nem lett semmi baja, de nagyon megijedt, meg én is. Úgy b..tam ki a macskát, hogy csak na! Szerencsétlen nem is értette mi rosszat csinált. Azóta nem is nagyon engedem be, csak éjszakára, amikor mi az emeleten vagyunk, oda nem jön fel. Szóval az udvarra csak akkor viszem Lilit, ha én is ott vagyok, nehogy befészkelje magát valamelyik dög a kocsiba. Nem akarnak neki ártani tudom, de hát akkor is. Nyárra beszerzek egy szunyoghálót a kocsira az jó lesz a macskák ellen is.

Kép
Kép
hari

Kép

Utálom ezt az időt. Mikor lesz már tavasz?

5+4

Kép
Kép
hari

Na most dagad a májamKépKép
Dícsérjetek csak minket nyugodtanKépKép

Igen egyébként kb 85% azt mondja hogy tiszta én a kislánykámKépKép

És az uj barátja...na az meg egy tüneményKép
Igazi karácsonyi brumi, aranyporral van befújva vagy mi és úgy csillog-villogKépKép

Hari!
Jujjjj, remélem nem a kedvencemet vágtad kiKépKépKép, mármint Lili hordozójából???
Pedig milyen muris lehetett hogy szőrmók befészkeli magát Lili lába végébe...
Ejnye, megint nem csináltál képet....
Bár valószínű hogy ijedtemben nekem se a fotózóson járt volna az eszemKépKép:KépKépKépKép
Remélem állatkáid jól vannak...

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Nálunk is sarkvidéki szél fújKépKépKép:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és

9+6

Kép

Kép
megann

Ja és ma csoda történtKép

Lánykám kerek 10 percig elvolt a bébitornázója alatt, és mutogattam neki a csörgőit és egyéb játékait és megnézegette őketKépKépKép
Hurrá, mégsem ufó őkisasszonyságaKépKép

M.

Kép

Kép
megann

MegannKép

Nagyon édes LénaKép
És tényleg tiszta TeKépKépKép
holanptól megint ki fogom tenni Lívit.
Neked Léna nem is sír öltöztetéskor???
Meg mikor kiviszed?

BarbapapaKép

KösziKépKépKépKép

Mea
mea

Megann, nem a kedvenced volt, ő nagyon jól viselkedik. Kicsit el van hanyagolva a baba miatt, de nagyon okosan kerüli Lilit, tőle nem kell félteni.

Lili nem hajlandó kivárni a 3 órákat, ő 2 óránként akar enni. Ha nem kap akkor üvőlt. Én meg veszem elő a cicitKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Hát, jól elmaradtam....már nem is biztos, hogy emlékeztek rám.
Domi nem sok időt hagy nekem + rájöttem, hogy a 2 nagyobbnak alig van meleg cucca (nacik, csizma, kabát...)igy azokat hajtottam a Babaszobán, amikor volt egy kis időm.

Milyen talit szerveztetek és mikor, hol?
Esetleg én is mennék, ha nem baj.

Ki ez az "Anti"?
Pasik (férjek?) minek olvasgatnak olyan topicot, amihez hetekig nem szólnak hozzá? Nincs jobb elfoglaltsága az illetőnek? Szegény, miért nem inkább a kis párjával törődik? Lehet, hogy tényleg az érdekli, kinek, hányszor, milyet kakilt a babája, mennyit szopizott és hogyan, mikor fáj a hasa....? Erről azt gondolom, talán kicsit baj lehet nála ott az agya helyén.
És miért pont Megannal van baja?

Kedves "ANTI"!
Te szültél már gyermeket? Tisztában vagy olyan dolgokkal, hogy általában szülés után (főleg első gyermeknél) egy anyának számos problémája lehet, mivel ez a helyzet neki is új, meg kell tanulnia a gyermek jelzéseit, össze kell szoknia a babával...Amig ez nem történik meg sok dologban bizonytalan lehet, esetleg eleinte nem is úgy csinálja a dolgokat, ahogy az a legjobb, de idővel belejön.
Ez a fórum meg azért is van, hogy leirjuk a problémáinkat is, tanácsot kérjünk és adjunk egymásnak, tapasztalatokat cseréljünk és közben jól érezzük magunkat.

Semmi szükség arra, hogy valaki, aki nem vállalja fel magát ide jöjjön és bíráljon bárkit is.
Inkább tegyél fel képeket a kis családodról. Õk biztosan hibátlanok, 100%-ban a legjobb anyatejet kapták, az anyuka ugye csak és kizárólag azt evett, ami nem árthat még véletlenül sem a babának. Ki bizonyitotta be, hogy ez vagy az az étel tutira árt minden szopizó babának?
De nem is ez a lényeg. Ez már egy többé-kevésbé összeszokott társaság és ha Te ide szeretnél tartozni ne bírálj negatívan, hanem adj tanácsot finoman - gondolom profi vagy a gyermeknevelésben-gondozásban!!!
Amúgy tényleg a "férj" vagy? Régebben egy másik fórumon volt egy illető, aki csak azért fórumozott, hogy szapulja azokat, akiket épp kiválasztott magának. A profiljában férfiként volt, de nőként írt, és szegény nem vette észre, hogy egy idő után saját magát tette nevetségessé. Senki nem foglalkozott vele, csak jókat röhögtünk rajta, pedig ő nagyon törte magát, hogy sikerüljön valakit megsértenie.
Te is így jársz hamarosan...

Ideje, hogy befejezzem.
Megann!
Ne is vedd észre "Antit", inkább sajnáld, hogy milyen silány élete lehet, ha már arra kényszerül, hogy állítólagos férfi létére kakispelusok, hasfájások stb. olvasása hoz az életébe egy kis izgalmat.

Puszi mindenkinek
Teszek fel azért még képeket a 3 gyerkőcről (elég rossz minőség, még mindig nincs digit.gépünk)

Üdv:Judit és Domi (5 hetes és 5 napos)Kép
judy68

Martin (4 éves volt okt.-ben)Kép
judy68

Edina (9 lesz márc.-ban)Kép
judy68

Sziasztok!

Manka! Egyszerre születtek a csemetéinkKép. Nektek is boldog hófordulót!

Mea, Megann! Tündik a lánykák. Szerintem is vigyétek ki levegőzni, ha nekem lenne kedvem kimozdulni, én is azt tenném. De bezárkóztam a migrénemmelKép. Ma megkísérlek én is néhány fotót elkövetni.

Helga! Én az anyósommal élek át hasonlótKép. Ki a fene tudja ezt a stressz témát??? Néhány baba stresszes mások meg nem??? Na ebben én erősen kételkedek. Biológiailag a gyomorfejlődéses magyarázat sokkal hihetőbb (számomra). A cseppek meg segítenek, csak ki kell tapasztalni, hogy melyik és milyen dózisban. Én is itt okosodtam, hogy az 4x10 espumisan jó, és nekünk (is) kiválóan bevált. Ahogy láttam, van aki képes órákon át ringatni, na én nem... Nem érzem rossz anyának magam, de mindenkinek egyszerűbb, ha hagyom bömbizni, aztán megnyugtatom és bealszik szépen rendesen.

Hari, Heni! Nálunk Pálma az első pillanattól oldalfekvésben kitámasztva alszik. Mindig forgatom, hogy melyik oldalon aludjon. Két 5letem van: ha afal felé fordítjátok, akkor tegyetek az ágyrácsra színes vagy fényes díszeket, állatkákat, kendőket aggatni. Vagy az egész gyereket fordítsátok meg, a feje legyen a lába helyén, így gyakorlatilag ugyanazt látja mindig. Én mindenképpen azt mondanám, hogy forgassátok, én is azt teszemKép.

Hari! Szerintem olyan sok mindenne mentetetk át, hogy ha tudod, szaporítsad a tejcit egyelőre, adjál kétóránként enni Lilinek. Ha szépen fejlődik, és bőven lesz tejed (nagyon bízom benne, nemsokáraKép), akkor ráérsz áttérni a rendszeres kajáltatásra. De készülj fel, 3 kemény napra, amikor Lili bömbizik és csak a párod ringathatja, mert ha megérzi rajtad a tejszagot, jobban behergelődik... (Nemrég Szmercsa jól leírta, én is ezt éltem át.)

Ildi! Beszéltem ma a dokinéninkkel, ő azt mondta, hogy ne aggódjak, vannak "megtorpanások" a hízásban (hi-hi-hi, mi tudjuk, a kismalac se egyenletesen hízikKép). Úgyhogy az ilyen helyes gömbőcbabókat nem kell félteniKép.

D
dudukly
Isaszeg

Megann,én ennyiért láttam, ha itthon lenne az autó isten bizony kiszaladnék mégegyszer megnézni. Férjem elvitte, mert kellett neki. No és leírom bosszuságomat, az egyik szelepnél engedett a gumi és kicseélteti, múlt héten volt csere. Erre kiderül, hogy 2 olyan szar gumit rakott fel a majom,hogy csak na. Így férj lecseréltette az összeset, hát nem volt olcsó. Aztán vissza kell menni a múltheti gumishoz,mert kiverjük a pénzt belőle vagy megemlegeti úgy följelentem a szemetet.Jobban jár ha a férjemmel kezd, mert én megfojtom. Szegény autószerelőnk is jó dühös lett, mondta ha kell eljön ő is a gumishoz. Kiadtam a mérgem.
éna meg úgy néz ki, minth a brumi ölelné.
Nagyon jó dolog, ha kint unak aludni a levegőn, Kncsőnek is bejön. Ma hóesésben mentünk el ég ordított, de aztán lenyugodott és édesen aludt.

Mea szuper hajkoronája van, Livinek.

Hari, mondtam én anno, hogy a macska be fog feküdni LilláhozKép

Manka én is Schöfiben szültem szept. 13-án.

Azt tudjátok, hogy hétvége már advent 1. vasárnapja lesz?

Kriszta
Kincső 10
Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann, Kriszta! Nem akarok beleavatkozni, de nem lehet, hogy a csömöriben vagy a dunakesziben is van olyan bolt, mint a csepeliben? Eléggé hasonló boltok vannak az üzletsoron, nem?

Kriszta! Ez a futárszolgálat nagyon tutkónak látszik. Te mit szoktál még rendelni? Ahhoz képest, hogy 100% gyümi nagyon olcsó. Advent Andrásnap előtt ... Gyorsan be kell szereznem a családtagoktól a kívánságlistákat...

D+Pálma (majdnem 9 hetes)
dudukly
Isaszeg

Mea, Zsófy!!

Hát. Most én is megmondom az őszintét. Borzasztóan nem tetszik mikor igy egymás torkának ugrotok, szerintem nem erre a fórumra való, hiába irja Hari, hogy belefér. Lehet hogy mondjuk két idegentől még csak-csak, akik másképp nem tudják elintézni. De ti ismeritek egymást élőben is, én arra kérnélek titeket, az ilyesfajta nézeteltéréseket rendezzétek le élőben vagy emailben, de ne itt... és igaza van Harinak, már teljesen egyértelműen egymásra vagytok kihegyezve. Előttünk nem kell lejáratni vagy bemutatni a másikat, szerintem itt mindenki levonja a saját következtetéseit, hogy ki szimpatikus neki, és ki nem az alapján amit ir és ahogy itt viselkedik.

Az a baj, hogy ha ti kezditek, akkor más folytatni fogja, mert egy példát mutat, hogy milyen stilus elfogadható egymással szemben a fórumon. És akkor majd az "idegenek" is egymás torkának ugranak, mert hát ha ismerősnek szabad itt lerendezni a nézeteltéréseket, akkor nekik miért ne? És akkor nemsokára az egész fórum attól fog zengeni, hogy ki kit mivel mikor hogyan és mennyire sértett meg... nézzetek át a nyáriakhoz, ott ez sajnos megtörtént, és egy nagyon jó csapat most emiatt döcög és fulladozik. Még egy külön panaszkodós topikot is nyitottak ami direkt arra hivatott, hogy elmondják egymásnak keresetlen szavakkal a véleményüket. Nem éri meg.

Uff. Szóltam. Kép

Megann, Bkriszta, Mea és még akit kihagytam!

Babák csuda aranyosak, nagyon jó nézni a képeket. Mindenki gyönyörűen gyarapszik. Kép

Befejeztem a forditást, most megpróbálok visszaolvasni, mert biztos van egy csomó dolog ami felett elsiklottam...

Rólunk csak annyit, hogy Zsuzsa baba elég nyűgi mostanában, de ilyen érdekesen... nem egész nap rossz a kedve, van amikor tök nyugisan elnézelődik, ütögeti a játékait, stb. Egyre több időt eltölt igy. Aztán egyszer csak megunja és elkezd nyafizni. Szerintem erről van szó: unatkozik. Mert ha pl előtte/melette beszélgetek valakivel, akkor azt meredten figyeli. De ha egyedül vagyok itthon, és ő elunja magát, az már nem elég jó neki, hogy "csak" én beszélek hozzá... ezenkivül megint borzasztó gyakran szopizik és közben alig-alig alszik. Lehet hogy ez a három hónapos növekedésugrás?

2 hó 2 hét (illetve 12 hetes... namost melyik "időszámitás" érvényes? Naptári hónap szerint 2 és fél hónapos, hetek szerint pedig már három hónapos...)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!, mindjárt visszaolvasok, de addig képek:
Bubus:

Kép

Kép

Gergő:

Kép

Zsóf+Bubus (6+4)

Kép
Kép
göndörzsóf

sziasztok!

Megann,
Léna tündéri!
a maci nagyon aranyos, a terpeszpelus meg remélem nagyon hasznos és nektek is hamar lekerülKép azért kendőztetem ennyit Lillát, mert terpeszt ezerrel a kendőben és ettől nyugodtabb vagyok.
Megann, hogy teheted ki a gyereket ilyen hidegben???????ez akkora felelőtlenség szerinem, tudod?!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Léna tényleg nagyon hasonlÍt rád, az én lányom csak az apukáját másolja...

Dudukly,
boldog hófordulótKép
zsofy

ZsófyKép. KösziKép.

Róki! Szívemből szóltál. Sajna nem emléxem, hogy ki köszönt be úgy a csapatba, hogy olyan jó, hogy nem veszekedés folyik itt...

Lányok! Tudom, hogy rokonainkat nem válogathatjuk, és hogy erről mindenki tudna mesélni. Amikor ilyen marakodást látok, eszembe jut egy történet. Két francia-olasz barátom "vitatkozott" (olyan délies szolídsággal: majdnem egymás haját tépték...) a jelnlétemben. Én meg 10 perc után hangosan röhögtem: nem vették észre, az egyik folyamatosan olaszul, a mások franciául érvelt. Mivel én nem beszélek franciául (sajna), ezért csak a felét értettem... Itt is olyanokon marakodtok, amihez nemhogy közünk nincsen, de nem is "láttuk", hogy mi történt.

Pénzkérdésről meg mindenki tudna írni... Én csak halkan jegyzem meg, észrevettétek, hogy van aki szépen csendben segít itt olyannak, akinek még kevesebb jut??? Akit illet: nekem könnyezik a szemem. Ez fontosabb dolog, minthogy ki hol és mennyiért veszi meg a babaruhát: turkálóban vagy brendonban!!!

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok,

Na, mivel csak neha-neha jovok, van termes am mindig.

Nekem az az elvem, hogy minden nap ki kell vinni a gyereket setaltatni.Kiveve, ha esik, ha fagy van vagy beteg.
Ilyen alapon az en kis Balazskam minden nap keri is a setat. Olyan edi, amikor elkezdem oltoztetni mar vigyorog.

Tegnap este egyutt furodtek a nagy fiammal, hat majd osszedoltunk a nevetestol a ferjemmel, mivel Matthieu bohockodott neki, o meg hangosan KACAGOTT-ROHOGOTT. O nagyon kis mosolygos, allandoan vigyorog, de igy kacagni most hallottam eloszor.

Tegnap megint nem aludt. Hajnal kettokor kelt es csak reggel 1/27-kor aludt vissza. Mar majd ket hete aludt normalisan este.
Ma olyan tulelos napunk van mint Zsofynak isKép

Megann,
Gyonyoru a kislany. bar en meg nem lattalak, nem tudom kire hasonlitKép

Mea,
Gyonyoru a te lanyod is.
DE! Csak szeretnelek megkerni titeket Zsofyval ha lehetne mashol intezzetek el a kitoreseiteket. Nem, mintha zavarna, hiszen jogotokban all azt irni amit akartok, nem is errol van szo. De azt irtad, hogy ismeritek egymast. Miert nem lehet ezt negyszemkozt felnott emberekhez meltoan letargyalni. Nem jottok ki egymassal, ez mar messzirol erzodik. De az, hogy itt, ismeretlen-ismeros emberek elott ocsaljatok egymast, kiteregetve egymas dolgait, amik inkabb intimek!!!!!(anyuka peneszes haza stb..........!!!!!!!!!!
Kerlek titeket haggyjatok abba, ez nagyon csunya dolog. Szerintem ez igazan nem rank tartozik.
Ha olyan valakit szidsz, akit nem ismerunk, akkor szivesen szidjuk veled egyutt, de igy ez nem jo!!!!!!!

Zsofy,
Ugyanezt kernem toled is, hiszen abban Meanak is igaza, hogy neha nem lehet megallni a celzasaidat.

Ne haragudjatok az OFF-ert, egyeltalan nem akarok birot jatszani itt, de ennek nincs sok ertelme. Ezekre a dolgokra, amiket Mea irt, nem lehet nem reagalni. Zsofy is fog.
Beszeljetek ezt meg a telefonban, ezek a dolgok valoban csak RATOK tartoznak!

Na most en irtam ki magambol.

Huri,
Gratula, szerintem is ugyes vagy.

Fiamnak elkezdtem almat adni. Most igy nez ki az etrendje. reggel szopizik, 10h-kor parolok es osszeturmixolok egy almat, aminek o kb a felet berantjaKép
12-13H kozott 180-210 ml tejcsi
16-17H kozott 180-210 ml tejcsi
es este megint szopi.

Nemesek
Jobbulast kivanok a fiadnak, biztosan nehez lehet neked most.
Remelem a kicsid nem lesz ra hajlamos.

Aniko es Balazs aki vasarnap lesz 4 honaposKépKép

Megann, nekunk is baratunk!!!!!!!!!!!Kép

KépKép
KépKép
aniko47

SziasztokKép

Általában visszafojtottam magamba a dolgokat de ha még egyszer kétszer tesz Zsófy célzásokat mint az előbb pl. Megannak nem fogok kussba maradni az tuti.
Jó lenne ha zentúl valóban nem is írnánk egymásnak!!!!!!!!
És nem is célozgatna!!!
Köszi Zsófy!!!

Mea
mea

És külön köszönet azoknak akik nem szóltak inább bele a vitábaKép és nem foglalnak állást mikor nem is ismerik egyikünket semKép

Mea
mea

Rokica,

Megeloztel, de szivembol szoltal.
En nem akartam peldat hozni de sajna pontosan a nyari topikra gondoltam! Olyan nagy kar azert a topikert!

Aniko

Ja, hasfajos es szekrekedeses babaknak
Allumina 5CH 3 bogyo vizben feloldva 3x naponta

Fogzasra
Camomilla vulgaris 9 CH uaz a rendszer 3x3

Fajdalom csillapitasara altalannossagban
Camomilla 15 CH

Ezeket a bogyokat egyutt is fel lehet olvasztani vizben es adni legalabb 10-15 napig

Velunk csodat tett.
Megkoszonom Megannak a tornaztatasi otletet is, nem tudom vegul is a homeo vagy ez miatt, de fiam naponta 3x kakal egyedulKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!Róki!Kép

Nem hiszem hogy emiatt szétesne itt a csapat.
Én kiadtam magamból a dolgokat amik bántottak Zsófyval kapcsolatban, ennyi.
Nem hiszem, hogy most mások emiatt rákapnának itt a vitákra.Legalábbis nagyon remélem, hogy nem ilyenekKép

Nekem csak a stílussal volt bajom, ahogyan nekem ill.rólam írt és ezt nem is hagyom ha tetszik itt valakinek ha nem!!!

Már hagy védjem meg magam, Ti ugyanezt tennétek a helyemben szerintem.

Mea
mea

A csendben segítést másokon meg inkább ne említsd Roki, mert akkor nem tudnál róla ha csendben menne, na mindegy.
Én nagyon sok embernek segítettem eddig életemben de senki sem tud rólaKép és ez így ok szerintem.

Mea
mea

Bocsánat nem neked írtam Róki hanem Duduklynak, mert ő hozta fel!!!

Mea
mea

Egyébként érdemes lenne visszább is olvasnotok a nyári topicban mert Zsófy azért jött ide át mert ott is összeveszett valakikkel de nagyon!
Na mindegy bizti bennem van akkor a hibaKép

Mea
mea

Na OFF! Személyes megtámadtatás címén...

Mea! Mire vagy érzékeny? Hidegfrontra vagy az emberekre???

Asszem senki nem foglalt állást a csetepatétokban, mert pl. engem nagyon nem érdekel. Én a nyár elején is sajnáltam, hogy elfajult a dolog...

Ha Te így reagálod le amit írtam, akkor nem is Téged illetKép.

D
dudukly
Isaszeg

Mea,

Felreertettel, de nagyon Kép
En nem teged szidlak vagy Zsofyt vedem stb.
Mint irtam neki is vigyaznia kellenne.
em fog szetesni a csapat miattatok az biztos!!
Csak amiket legutoljara irtal kicsit intimek voltak a masikra nezve!!!!!!!!

Vedd meg magad nyugodtanKép, en is ezt tennem!!!!!!!!!!
Csak ne pakoljatok itt ki egymas dolgait, kepzeld el, ha most meg Zsofy kezdene el irni rolad dolgokat.
Hova vezetne ez!

Na, gyonyoru csalad vagytok mint mar valaki irta es ez a fontos nem???????

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Dudukly!

Nem tudom miért vetted támadásnak, én csak arra reagáltam amit írtál.
Mert hogy nem mindenkiről lehet itt tudni hogy segít másokon azért még segíthet...
Ki mondta hogy te foglaltál állást ez ügyben?
Akinek nem inge...

Amúgy meg semmi bajom már bocsi, de szerintem én most az előbb nem reagáltam durván mint most TeKép

Mea
mea

Lányok!
Még mielőtt bárki aggódna, "Zsofy nem fog" ok?Kép
Aki kicsit is ismer, az tudja milyen vagyok, nincsen semmi szükség arra,hogy most én teregessem ide azt, amit én gondolok erről a lányról...még magamat is jobb, ha megkÍmélem tőle és inkább nem is gondolok rá többet.Mindenki aki"külső szemlélőként"olvasta ezt ma, látja szerintem, hogy mi történik.Harinak van igaza, hogy ki vagyunk élezve a másik kritikájára.
én már csak voltamKép múlt időben, régebben!Ezek után az a legjobb, ha minderre nem reagálok.Nem tartozik ide valóban ilyesmi.azt hiszem, ha valakivel az ember nem tud kultúrált módon konfrontálódni, inkább ne is tegye,főleg ne mások előtt...ezzel a lánnyal pedig lehetetlen lenne bárhogyan...
zsó
zsofy

AnikóKép

Jó jó csak kicsit úgy jött le mindenkitől mintha én lennék a hibás és ez tök szarul esikKép, mert ezer éve ide írogatok elejétől fogva és szeretek is itt lenni és azért mert most bevédem magam ezért kapok...Kép

Azért írtam meg azt az intim dolgot mert pontosan beálítja magát itt a jótét léleknek holott ilyeneket művel a valóságban és mint mondtam utálom ha valaki másnak állítja be magát és másokat hülyít itt a hülye szövegekkel.
Ezért mondtam nem jó hogy ismerem őt, mert egyszerűen kijön ilyenkor belőlem....
Egyébként meg kár, hogy észre sem veszitek hogy nem én vagyok érzékeny ma meg általában az emberekre.
Nem én szidom az anyósomat állandóan, meg a szomszéd após qrváját meg Meácskát meg minden környezetemben lévő embert!!!!

Csak ez ugye itt nem jön le ezek szerint, na mindegy én meg ezt így nem is akarom folytatni.

Én tudom ő milyen meg én milyen vagyok.

És ez a lényeg nekem, csak rosszul esik Dudukly a te beszólásod is az előbb, hisz nem írtam rosszat rólad......

Lehet igazam volt két napja jobb lenne ha nem jönnék ennyit....

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: