A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AlexandraKép

Hol vagy?
Írjál már hogy mi van veled JÓ?

EniKép OrsolyKép
Nagyon eggyütt vagyunk a sorban! ti hogy álltok hõ dolgával?

Alice
Alice

IldiKép
Melyik dokihoz jársz?

Alice
Alice

Alice, nálam inkább alulrol verdesi a 37-et, tegnap volt csak 37,05 körül, elötte, meg ma 36,9 -36,95 (a századokat csak ugy irom, a két beosztás között van a higany).
Ez még akár el is menne, de tegnap (egy nagy hancurozás után) volt egy kis rozsaszin trutyim, szal asszem most se sikerült.
Eni
Eni

Alice!

Konrád Sándor adjunktus a dokim (remélem marad is)

Ildi
hercegné

Ildi!

Az jóKép!
tudod én régen a Bardóci-hoz jártam de inkább nem irok ide semmit rólla.
Pussz
Alice
Alice

Eni!

Mééér hiszed azt,egyébként hány napra szokott megjönni?

Alice
Alice

Alice!

Olvastam másik topicon a történetedet B-rõlKépKépKép Hát én biztos kikapartam volna a szemét.
Azért fel a fejjel, eljön még a mi napunk!KépKép

Ildi
hercegné

Alice!

Olvastam másik topicon a történetedet B-rõlKépKépKép Hát én biztos kikapartam volna a szemét.
Azért fel a fejjel, eljön még a mi napunk!KépKép

Ildi
hercegné

Ildi,
én Herczegh Szabolcshoz járok. Mármint ez a járok egy kicsit túlzás. Elõtte az SzTK-ba jártam -elvi okokból :-)) -
de már nagyon untam, és tavaly elkaptam egy gombás fertõzést, egy barátnõm ajánlotta és eddig elégedett vagyok vele. Még egyáltalán semmilyen meddõségi vizsgálatot nem végeztek,mert én azt gondolom, hogy semmi bajom, és úgyis jön a baba, ha itt az ideje. Most már eltelt egy év, úgyhogy most már el kéne menni. Fölhívtam az orvost, és annyi vizsgálatot sorolt el, hogy gondoltam, inkább majd nyáron, amikor ráérek.
Ha beválik az urológus, légyszi add meg az elérhetõségét.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzsó

Ildi!

NA NÁ hogy eljön a mi idõnk is Kép, és már nagyon várom.
Hamarosan sikerülni fog.
Pusszancs Alice
Alice

Ildi!

Hát gondolhatod hogy milyen szépeket mondtam a dokinak.
És még volt utánna képe megkérdezni hogy "ugye visszamegyek hozzá?" meg hogy akkor kezdjünk el gondolkozni a babán ha már ezt elfelejtettem.
Majdnem leszurtam mérgemben.....

Na abbahagyom

Pusszancs
Alice

Alexandra! mi van veled??????????????
Alice

Zsuzsó!Kép

Ok, fogok szólni.., meg majd az elérhetõségét is.
Herczegh dr-ról elég sok negatív véleményt hallottam, persze mindenki maga dönti el, hogy neki ki a jó.
Pl az én ex dokimról a kolléganõm áradozik, én meg a tahósága miatt otthagytam.Kép
Szóval bízzunk benne, hogy mindenki a lehetõ legjobb kezekben van.Kép
Pussz: IldiKép
hercegné

Alice!

Most hová és kihez jársz?

Ildi
hercegné

Ildi!

Most a XXII-ker.be járok az SZTK-ba a Holba dokihoz,eddig még nincs vele bajom és mindent megtesz hogy végre sikerüljön a baba.minden vizsgálatra elküld csak én járok hozzá ritkán.
Egy volt kolléganõm ajánlotta mert rólla lemondtak az orvosok hogy valaha is gyereke lehet,azóta van neki három gyönyörü fia,az utolsó még pici most születettKép
Alice

AliceKép

Mint a példa is mutatja, nem mindegyik orvos rossz..KépKépKép

Te a XXII. ker-ben laksz?

Ildi
hercegné

Sziasztok!

Edelweiss!
Nem mindenkinek megy fel 37 fölé a hõ. Ez mindenkinél változó. Majd megy az még feljebb is.

Alice!
A 20. napon ilyen magas hõ szerintem nagyon jó. A csomó miatt ne idegeskedj, mert igazuk van a lányoknak lehet hogy csak azért van mert meg vannak duzzadva a melleid.

Andy
Andy

IldiKép

Igen ott lakom Kép MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ?

AndyKép

Most azért elmegyek orvoshoz hogy nézzen meg,és akkor majd megírom hogy mi volt.
Szerintem túl magass ahoz képest,hogy lenne odabennt valaki.
Majd kiderül.

Pusz
Alice
Alice

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!Kép

Ildi
hercegné

Alice!

Az én hõm peteéréskor volt hogy 36,6-ról 37,1-re ugrott fel.Másnap 37,2 volt és kb. 10 napig így maradt. A dokim mindig azt mondta hogy nagyon jó olyan mint a nagykönyvben meg van írva. Szóval szuper a hõd!Kép
Mikor mész orvoshoz?

Andy
Andy

Zsuzsu! Kép

Lehet, hogy nemsokára átlépek a második csikon és akkor fogom a kezedet és viszlek magammal, jó???
(fájnak a cickóim nagyon! Kép )
Jövõhéten telefonál a melóhely, hogy mi a helyzet, hétvégén meg megpróbálok csinálni egy nagyon korai tesztet, hátha..

Szóval szurkoljatok léccccciiiiiiiiiiiiiiii...

Mindenkinek jó hétvégét.

Pusza,
bnemethm
bnemethm

Bnemeth: ez elég rossz hír. Én ugyanis közalkalmazott vagyok, és kb akkor jár le a próbaidõm, amikor szülni fogok… azt hogy gyedet kapjak el lehet érni valahogy, ha mégis kirúgnak? Pl másnap elmegyek táppénzre? Az elõzõ év a szülés elõttre, vagy az igénylés elõttre vonatkozik? Mert én várhatóan idén szülök és a jövõ évben igénylek. Tavaly nem volt 180 nap keresetem, idén meglesz. Szóval, ha a szüléstõl vissza, akkor az elõzõ évben nincs meg, akkor ugye úgy számolják, hogy a szüléstõl visszafele keresnek 180 napot és az az alap? Meg kell mondjam nekem ez lenne a jobb :-)
Azt nem értettem mire mondtad, hogy nem mindegy, hogy gyest kapol vagy gyedet???

Alexandra: jó a hõd, a zilált alvás nagyon bekavar. A holnapi lesz az érdekes. Druk drukk

Edus: köszi! Remélem neked is szerencsét hoz a hetedik hónap!

Edelweiss: nekem is így csinált a görbém!!! 10 nap alatt ment fel! Sõt egy másik lánynak is az indexen, szintén a babás hónapban! Szóval, szerintem normális :-)

Alice: baj nem lehet :-) drukkolok!

Eni a trutyi mé gnem számít semmit :-)

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx, Andy
De aranyosak vagytok! Bárcsak igazatok lenne. KépKép
Jöszi. KépKép
Mzsperx, elküldenéd nekem a görbédet? Nagyonm kíváncsi lettem.

Zsuzsu
Azért nem kell ám megijedni, nem szabadultok meg tõlem olyan gyorsan, mert akárhogy is lesz, ide jönni fogok. KépKép

Bnemethm
Hú, nagyon szurkolok a két csíkért. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok,

Timici nagyon szívesen, bár nem biztos, hogy pontosak is. Talán szerencsét hoz, hogy nézegeted. Bár Erazmusz egyszer azt mondta, hogy nem a hõmérõzéstõl lesz a gyerek :-)

Éva, Edi és inszemesek, lombikosok. Fel a fejjel, sok ellenpélda van elõttetek. A legutolsó, legfrisseb Caldea példája. Már nem is reménykedett, hajtotta magát, kondizott, idegeskedett, és lombik elõtt mégis spontán összejött. Mi már inszemre készültünk, amikor spontán összejött. Nagyon sok lány került át innen a szomszédba. Sokat gondolok rátok, nem felejtettem el, milyen volt a sok reménytelen hónap. Kell találni valmi kapaszkodót, valami reménysugara! Mindenkinek sikerülni fog, lehet hogy nem a következõ hónapban, de sikerülni fog! Legyetek erõsek!

Jó hétvégét, Lora
Lora

Kedves virtualis baratnoim!

Ti vagytok az elsok, akiknek elmondom, a ferjem nincs itthon, hogy ma 2 nap mensi kese utan 2CSIKOS TESZTET PRODUKALTAM!!!!!!!!
Annyira szep, hogy nem tudom elhinni.
Pedig azt hittem, hogy minden veszve, mert ejjel arra ebredtem, hogy nagyon faj a hasam, reggel viszont 37.4 volt a hom.
Lanyok, ugy szegyenlem magam, hogy ilyen kishitu vagyok, de most meg azt vettem eszre, hogy a melleim nem feszulnek annyira, mint tegnap.
Kerlek segitsetek, nem akarom elvesziteni!
Puszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!

Kakukkfu!
GRATULÁLOK!!!KépKép Ez fantasztikus!

Csak így tovább mindenkinekKép
Én sajnos nem gyrapítom ezt a sort. Tegnapelõtt még 37 volt a hõm, tegnap 36,5.Kép Sebaj, új ciklus, új remények.

Edelweiss!
9c 2cn Kép

Még1x gratula újabb hõsünknek!Kép

Alexandra
Alexandra

gyrapítom=gyarapítom

Alexandra
Alexandra

Sziasztok!

Kakukkfû!
Nagyon - nagyon GRATULÁLOK Nektek. Vigyázz nagyon magatokra. Kép

Lányok!
Úgy tûnik beinduk ismét a babaesõ. Kép

Panka

panka

kakukkfû! :-))) gratu!
mzsperx

Ildi,
Mi rosszat hallottál Herczeghrõl?
zsuzsó
zsuzsó

Kakukkfu

Gratulalok!...........Kép
Ez a mellfeszules meg nagyon valtozo, meg a pocifajogatas is....nem kell aggodnod ha elmarad egy-egy tunet inkabb orulj neki!

Udv
Melinda
Melinda

Sziasztok!

Kakukkfû,
gratulálok a babához! Kép Kép Kép

Újabban ahányszor bekukkantok, mindig találok friss babásokat! Ez megint jó idõszak! Csak ilyen legyen! Kép

Megvolt a második ultrahang. Részletek a friss kismamáknál.

Üdv, Pilinke
pilinke

Draga Kakukkfu!

Bar minalunk mar ejjel 1 is elmulott es mindenki nyugovora tert, nem tudtam megallni, hogy ne kukkantsak be.
Hat nem megerte??? KépKépKépKépKép
(oromomben vissantottam egyetKép )
Kakukkfu, virtualis baratnom:
Boldogsagos varandossagot kivanok Neked!!!
LanyokKép felzarkozni!

Galuska

KépKép
galuska

Kedves Lányok!
Néhány válasz ment az Erazmusz topicban.

Alice!
A mellvizsgálat a dokinál rendben van, de mammográfiára ne menj, ha még nem vagy 40 éves! 30 év alatt szigorúan tilos mammográfiát csinálnoi (sajnos, ezt se tudja minden orvos), 30-40 év között is csak nagyon indokolt esetben! A lágy röntgen sugárnak, amivel ezt csinálják, a fiatal nõk mellére primer rákkeltõ hatása van, ami azt jelenti, hogy most ugyan nem mutat ki rákot, de a vizsgálat következménye lesz, hogy 5-10 év mulva megjelenik a mellrák! Ilyen idõs korban csak ultrahangos vizsgálatot szabad csinálni! (20 évig onkológus fõorvosként is tevékenykedtem, ezért tudom!)
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz

Kedves zsuzsó!Kép

Más csatornán volt rá panasz (ha jól emlékszem épp egy kispapa írta le a véleményét), a felesége nála szült és valami olyasmirõl írt hogy az orvos nem volt éppen a helyzet magaslatán.
De! Emberek vagyunk, az orvosok is azok és õk is tévedhetnek. Persze ha a mi bõrünkrõl vagy épp gyermekünk életérõl van szó, akkor ez másképp érinti az embert.
Aztán az is lehet, hogy ez a kispapa túlzott..Én negatív véleményt nem mondhatok rá, mert nem ismerem. Ízlések és pofonok különbözõk.
Élõ példa vagyok rá én, akit most otthagytam nõgyógyászt sokan imádják (én se vitatom, hogy nagyon jó szakember), de én nem bírtam elviselni a bunkó modorát. Annyit megalázott, hogy le se tudom írni.
A párom és én köztem 28 év van, és tudod mit mondott rá? "Maga meg a nagyapjával állt össze?"
Nem csináltam semmit, csupán rávágtam az ajtót.
Szóval neked kell tudnod, hogy kit választasz.Kép
Ha te úgy érzed, hogy Herczegh dr neked maximálisan jó, ha emberként kezel és nem utolsó sorban tud segíteni ha problémád van, akkor mindenképp maradj nála.

Pussz: Ildi
hercegné

Kakukkfû
Hatalmas gratila. Vigyázz nagyon magatokra. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves lanyok,

Mindenkinek nagyon koszonom a szep szavait, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.
A ferjecskem nagyon orult am!!

Puszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Kakukkfu Kép
Nagyon örülök neked (nektek Kép), problémamentes babavárást kívánok! Ha van hõgörbéd, szívesen megnézném! (e-mailem a profilban Kép)

Mzsperx! Kép
Kicsit késõn reagálok, de elküldenéd nekem is a babás görbédet? Kép Köszi

Melinda Kép
Hogy vagytok??

Pusz mindenkinek
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szép jó reggelt LányokKép
KakukkfüKép Szívbõl gratulálokKépKépKép
EdelweissKép
Légyszi javíts majd, mert szombaton megjött így ma vagyok a 13.ciklus 3. napján. Ez azért öröm, mert az elõzõ ciklusom 29 napos volt, tehát nem csak a hõgörbém, de a ciklusom hossza is teljesen normális lett immáronKép Most azt remélem, hogy hamarosan megütöm majd a 9 hónapig elhúzódó ciklustKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

Kakukkfü, GRATULÁLOK! Kép Kép

Én is akarok esöt!!!!

Eni
Eni

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Kakukkfû gratulálok!!:Kép
Reméljük zmindenkit utolér az esõ elõbb-utobb....

Hermi
Hermi

Jó reggelt Lányok!

Én is babaesõt akarok! KépKép

Doris
Ha már megjött, akkor annak örülök, hogy végre helyre állt a régi egyensúly. Mindent bele a babócáért! Kép

Kakukkfû
Küldd el légyszi nekem is a babás görbét.

Mzsperx
Köszi, megkaptam. Tényleg nem egy tipikus babás görbe a tiéd. De a lényeg a végeredmény. Kép
A hõm azóta is 36,9-en stagnál, nem nagyon akaródzik neki fentebb menni, de szerencsére lentebb sem. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Indigo 4 c 70 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 69 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 56 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 42 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 36 cn Budapest 25 év
Zsuzsó 13 c 33 cn Budapest 30 év
Mamacs 16 c 31 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 28 cn Györ 29 év
Edi 13 c 28 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 26 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 26 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 24 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 23 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 23 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 23 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 18 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 18 cn Budapest 26 év
Éva 37 c 17 cn Nyíregyháza 27 év
Ildi 1 c 16 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 15 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 13 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 11 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 10 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 9 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 8 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 7 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 5 cn Svajc 25 év
Alexandra 9 c 4 cn Budapest 22 év
Doris 13 c 3 cn Budapest 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 94 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 92 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 91 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 84 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 80 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 70 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 68 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Kakukkfü Kép

Hatalmas gratula! Kép

Zsuzsu!

Sajna szerintem nem foglak magammal húzni! Tegnap csináltam egy tesztet (hülye fejemmel nem birtam ki ma reggelig, de szerintem a lényegen nem változtatna), de negativ, szóval szerintem ez a végleges, de lehet hogy korai volt. (25. nap volt tegnap). Cickófájás az volt tegnap is, meg álmosság ezerrel. Na mindegy, akkor melóhelyváltás, mert az összejött!!! (csak még a bérben kell megállapodnunk) Kép

Pusza,
bnemethm
bnemethm

BnemethKép

Pénteken korán hazamentem a munkahelyemrõl, ezért csak most olvasom a fejleményeket. Szerintem ez a negatív teszt még nem jelent semmit, hiszen elég hamar csináltad.
Várj még néhány napot és ha nem jön meg, ismételd meg, lehet, hogy akkor már kétcsíkos lesz!KépKépKép
A munkahelyváltásodhoz gratulálok.Kép Én azon a véleményen vagyok most már, hogy az élet megy tovább, nem tudhatjuk, hogy mikor költözik be hozzánk a pocaklakó, ezért aztán butaság lenne a kínálkozó lehetõségeket elmulasztani. És tudod, lehet, hogy tényleg nagy szerepe van a teherbeesésben annak, hogy az ember mennyire tudja könnyedén felfogni a dolgokat. Most az új munkahelyeden sok új feladatod lesz, új embereket ismersz meg, és nem is nagyon lesz idõd azon görcsölni, hogy na vajon most sikerült vagy nem. És szerintem ez tuti meghozza majd az eredményt (persze csak akkor, ha még most nincs senki odabent.Kép)

Puszillak és azért én még drukkolok!Kép

KakukkfüKép
Tudtam én, hogy valami oka van a nagy hallgatásodnak!KépKépKép
Nagyon örülök, hogy bezebrásodtál Te is.Kép Ne aggódj amiatt, hogy a tüneteid esetleg most enyhébbek, inkább örülj neki, hiszen tuti "lesz ez még így se".KépKépKép Minden rendben lesz, hidd el!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Kakukkfu!
Nagy gratula! Boldog babavárást!

Doris!
Akkor most mindent bele! Nagyon szurkolok Neked!

Bnemethm!

Valószínû korai volt még a teszt. Hánynapos a ciklusod?

Pussz

Andy
Andy

Alexandra

sajnálom, hogy megjött.Kép Pedig olyan bíztató tüneteid voltak. Na majd most!!!Kép

DorisKép
Furcsa az élet, a Te esetedben annak örülök, hogy megjött és hogy idõben, ami azt mutatja, hogy teljesen rendezõdött a hormonháztartásod és ezért lehet, hogy már ebben a ciklusban pocaklakó költözik Hozzád.Kép Remélem így lesz.KépKépKép

Lányok
én ma vagyok a 15. napon, nem érzek semmit, az LH-teszt tegnap még negatív volt, a hõm ma 36,7. Hát mondjuk nálam mindig késõbb van ovi, a dokinõ is azt mondta, hogy a 16-18 napok között. Ami azért igen nagy igazságtalanság!KépHiszen én még javában a középidõt taposom, amikor szerencsés sorstársaim már a visszaszámlálás fázisában vannak.Kép
Na mindegy, a babavárás elõtt meg mindig annak örültem, hogy de jó nekem, nincs olyan gyakran mensim. Hát Lányok, ez most jól visszaüt rám! Ilyen az élet ...KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Kakukkfu,KépKépKép
Nagyon gratulálok! Ilyen hö mellett semmi esélyed, hogy elveszítsd a babócátKép Ne aggódj!
Lányok, ki lesz a következõ?

ErazmuszKépKépKép
De jó, hogy megint itt vagyKépKépKép Nagyon hiányoltunkKép

Bnemeth,
Korai a 25. napi teszt! Nagyon koraiKépKépKép

Lányok!KépKépKép
Voltam UH-n péntek este! Láttam a kis pocaklakómat! Tankönyvi! Ezt mondta Dr. Fábián.Kép
Ne tudjátok meg milyen boldog voltam, az 1-es villamoson hülyének néztek, mert egyfolytában csak vigyorogtam. Nem vittem videókazit, hogy felvegyük, úgyhogy 2 hét múlva újra megyek UH-ra, hogy még egészben ráférjen a képernyöreKép

A rossz hír az, hogy a vizeletemben találtak nagyon minimális cukrot, úgyhogy ha majd a vérvétel igazolja a terhességi cukrot, akkor diéta, rosszabb esetben inzulin. De nézzük a jó oldalát! Legalább nem fogok elhízniKépKépKépKép Csak pozitívanKép

Most megyek, pusszancs,
Moni
mj

Andy!

30 naposak a ciklusaim, elvileg pénteken kellene megjönnie.

Moni!

A három napos teszt is korai??? Abba elméletileg már "beleférek".

pusz,
bnemethm
bnemethm

Jó reggelt Lányok!Kép

Elõszõr is mj és Kakukkfû nagy-nagy gratulaKépKépKépKép

Reggel hívtam a dokimat a rákszûrés eredményéért, de kiderült értékelhetetlen, mert állítólag kevés anyag lett hozzá levéve.Úgyhogy ma megint mehetek..Na ez az én formámKépKépKép

Ildi
hercegné

17c 4cn. vagy 5 nemtom. 18án DU jött meg rendesen.

Mamacs
mamacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: