délelőtt kezdtük és most értünk haza,legalább ma sem tudtam vasalni

2005.11.20 22:09

.
, és persze Márkinak duruzsolnom kellett a fülébe, hogy legalább megehessem egyszerre.De rendes gyerek volt megengedte, csak az uccsó falatot kellett kutyafuttában lenyelnem. Meg is örökítettem, hogy Márk és Apa főz.

)Egyedül nem mernék vele ilyen helyre menni.
2005.11.20 22:28

2005.11.21 08:42

2005.11.21 11:07

2005.11.21 11:38
. Ez a front Gergőt is baromira megviselte, meg hozzájött még a telihold is, 4 napon át 3x ébredt éjszaka. Ma csak 1x szerencsére, remélem túl vagyunk a mozgalmas éjszakákon. Hó nagyon tetszik neki, "ez mi?" felkiáltással mutat minden havas levélre.
2005.11.21 12:02
, hanem tényleg bent a belvárosban, a Christkindlmarkt-on...az valami fenomenális szerintem! 
2005.11.21 22:18

. Felkiáltott meglepetésében, én meg nem győztem elnézést kérni. Szerintem ő nem találta édesnek Gergő bújkálását
. 2005.11.22 09:28
vagy inkább szegény Timi?

2005.11.22 10:45
Először elég szadi volt, mert Mór nem akart cicizni. Pár hónapig menzesz alatt csak cumis üvegből ette meg a tejcit, állandóan fejtem akkor. Azt hittem, nem sokáig fog így szopizni. Brutál volt, ha mentem feléje cicivel, elfordította a fejét. de aztán 3 hónap múlva már megszokta a helyzetet. a terhességem sem zavarja. Viszont a frontok
Brutális a helyzet nálunk. 
2005.11.22 12:43
. Most már ez egyébként nem annyira menő nálunk, már az ajtókat nyitogatja, feléri a kilincset
.
. Barátnőmnél most múlik a rosszullét, 12 héten van. Én a Gergővel a 16. hétig hajoldoztam a WC fölé, napszaktól függetlenül. Volt, hogy nagyon megkívántam valamit, megettem, kis idő múlva meg futottam "kipakolni". Aztán mintha elvágták volna, megszűntek a rosszullétek.
. 2005.11.22 14:09
rsi
és visít, mint állat, pedig az első kettővel nem volt semmi. Olyan jó rosszullét közben hallgatni az üvöltését... és még hisztis is a lölköm.
2-án még vizsgázom egyet, most meg egy csomó beküldendő dogát írok, már készen vagyok...
2005.11.22 15:27
Felhívtam Brendont-vagyis a Brendonokat, mert ugye egyesével kell a láncáruházaikat hívogatni infó végett-és nem kapható a kocsinkoz lábzsák. 2005.11.22 15:48

. Tegnap rájött hogyan kapcsolhatja be és ki a számítógépet. A hajam égnek állt!
. 
2005.11.22 17:21
2005.11.22 17:35
De a pali biztos nem élvezte annyira.
Sőt a pelenkázósat is beszüntettük.
Apóspajtás csinált a pincében egy kis kuszlikot.De Márki persze azt sem értékeli, hogy a gyerekhordozóban üljön addig amíg a kocsiba elpakolom a takarókat.Felöltöztetve pedig pláne ordítos!
Viccet félretéve nagyon sajnálom, hogy így mennek Nálatok a dolgok!Biztos kimerült lehetsz.Talán ha már megjön a nagymennyiségű hó Apa többet tud itthon lenni, és egy kicsit könnyebb lesz Neked is.
2005.11.23 07:59
És nem tudom miért!!!!!!!!10 hetes kora óta átalussza az éjszakát.Én ezt nem értem!!!!!!!

2005.11.23 22:56

2005.11.24 09:26

2005.11.24 13:25
, egyszerűen nem volt el az ágyában. Én meg nem bírtam, az egyszerű és kényelmes megoldást választottam. Pár hónapig így aludtunk, aztán visszaszoktattam a külön alváshoz. 2005.11.25 16:26

Bár teganp már annyira besokaltam, hogy páromnak mondtam: elfeljtehti, hogy a nagycsaládosok közé kerüljünk ha ez sokáig így megy
Kicsit megnyugtatott, de azért még nem az igazi.
Veszprémben most éppen tudnál is, ha gondolod.
Csak ez sárga és kacsa
Ez is jópofa. 2005.11.25 19:23
.
2005.11.26 10:24

! 
!
A felújítás szupi lett,de azért nem kezdeném előlről
! 
...Szóval kivagyok
! 
,kemény 4 napot járt,amikor elkapott minkett ez a nyavalya
...de nagyon tetszik a hely,voltak usziban is,tornáznak,meseszobájuk van,sószobába járnak stb... 
Csak maradj nyugodtan,itt mindeki elfér
. 
Látom,nálatok is rohan az idő!
Épp kérni akartalak,hogy nyugtass meg,hamarosan javul a helyzetr,ahogy az idő halad,de látom a félévesekkel sem könnyebb feltétlenül
!
Én asszem nem vállaltam volna be annak idején ilyen hamar,de mindenki másképp bírja...nekem néha így is sok
!
!Na meg Villővel minden terhességi kutyafülét összeszedtem!!!!

Hát húzzatok bele
!
),nem akartam fertőzni senkit
...De majd vhogy bepótolom.Mi egyenlőre a lábit masszírozzuk,de bejön Villőnek,pláne,ha ő sem beteg
!
.
És nagyon édes a képeken és milyen huncut!!!!Hihetetlen,hogy nem rég milyen pöttöm volt és már eltelt 1 év azóta!!!!
.Bulcsú is 17 hónapos volt,amikor egyik reggel már nem kérte a cicit,hiába ajánlottam fel.
De örültem,hogy magát választotta el,mert ő tudta,neki meddig volt jó
.Elelinte nekem is furcsa volt és rossz,de hát ezt is megszokja az ember
.
,de olyan régen láttam ezt az ismerősömet!!4Aztán úgy eltüntetek
!De majd legközelebb kicsit jobban összehangoljuk a dolgot!
.Igaz,BUlcsút nem viselte meg a fogzás igazán...
Ha kihagytam vkit,akkor ezer bocsánat!!!!
:
2005.11.26 13:39
Hát Véllőkétek is nagyon megnőtt.Angyalomat, hogy sajnálom.Ja és persze Anyukáját is.De kitartás,lesz ez rosszabb is.

Nálunk még mindig a legjobb a 3/4 3, de mi legalább egyedül alszunk el
.Teganp Márk is 4x kelt fel.Ebből kettő kaja volt, 1 böfi probléma, 1-et nem tudok, mert azt Apa intézte.Nálatok mindig csak te kelsz fel Gergőhöz?Tessék befogni Apát is
. 
2005.11.26 14:55

!Bár ha elárulod,hogy csináljátok,akkor esetleg...de komolyan érdekel
!
.A cumit sokszor kiköpi,nem kell neki és altatás után legkésőbb 20 perccel már fent is van.Volt,hogy bejött a buksisimi,meg hogy fogta a kezem és magától elaldut,de akkor is felkelt.Nem tudom,nem-e azért,hogy a cmui kiesik a szájából.Egyszer beülök és megnézem
!

! 
!Lassan nekünk is kellene mindenféle,de egyenlőre ez a hét a túlélésről szólt,olyan sz.rul voltunk..
De legalább tudok majd súlyt,mert egyenlőre csak remélem,hogy elhagytuk az 5 kg-ot
! 2005.11.26 15:07

Ja, és boltba is jár már!Felírja cetlire amit diktálunk aztán bevásárol.
Ilyen rendes kis pasim van.Sztem jól tettem, hgoy az elején eröltettem a dolgot.
, hogy semmi baj stb.sss sss ssss.Ez a hasonfekvés teljesen bejött, már nem kell hasonló dolgokat csinálni.De hozzáteszem, hogy csak így alszik el.
"alig várom" Jó kis Mikulás ajándék!
2005.11.26 17:17
2005.11.26 19:10
. Úgy tudtuk, délelőtt bemutatkozás, délután pedig a fogadás. Mikor odaértünk, akkor tudtuk meg, hogy esti program lesz, vacsival, műsorral, meglepetéssel, stb. Sajnálom, hogy lemaradtunk, biztos jó muri lett volna. Ha tudjuk a pontos menetet, ma reggel vittük volna a Gergőt anyuékhoz, utána fel Pestre, holnap reggel vissza. Majd jövőre
.
. Szerintem azért, mert anyu mellett aludt.
2005.11.26 19:52
.Villő meg akkorát aludt a bundazsákban,hogy még!Olyan édi volt kis kesztyűvel a kezén
!
Lemaradtam?
!De Villővel nem tudom,mi van.Gyanítom,őt is a betegség rázza meg...
.Majd ha odajuttok,mesélek róla
!
,hol van az még nekünk
!De Ti szépen haladtok!!!!
!

!Mit nekünk egy kis nemalvás..
!Teljesen uúgy,mint Bulcsú annak idején!Olyan édes volt!!!
2005.11.26 20:26
Ja, feldíszítette a lakást,hgoy legyen egy kis karácsonyi hangulat.
Márk ma nem ért rá aludni, tudóóód mire mindent elintézett!
Szereti ha táncolok vele, és már hangosan is nevetgél.
.én is mindig mondom, hogy mit lehet és mit nem
De Ati szót fogad.
2005.11.26 21:57
. Kicsit bonyolultan fogalmaztam, szóval: aki a vállalkozás tulajdonosa, neki mindenképpen szüksége van a párom szaktudására, ezért havi fix fizetésért elment hozzá, de közben még üzletileg is társultunk, megelőlegezte nekünk a pénzt. Nagyon-nagyon rendes
, segít nekünk, hogy anyagilag fejlődhessünk. Család nem tudja a dolgot. 

.

2005.11.27 17:40
Már előre félek,mi lesz,ha lefagy...

!
,persze nem adtam plusszt,mert így is 7000 Ft volt,mint első vizsgálat.Nagyon körültekintő volt a doki,még tisztasági betétet is kaptam vizsgálat után,ciciket is megnézte(???),de aztán úgy döntöttem,nem adok többet,így is éppen elég,amit keres ezzel...
...persze ő pont ilyen korában kezdte el az ujját szopni,talán ezért is nem nézegette
!
!
)...de nem kiabálom el,várom a ma estét...
!
!
Az óvónők biztos nem vállalják majd,hogy délben így altassák...bár jó kis sport,az tuti!
! 
2005.11.27 20:49

2005.11.28 10:07
2005.11.28 17:37
Hát én bevallom nagyon féltem ettől a ringatásos dologtól (pedig néha engem is elkapott, de belegondoltam, hgoy x kg fölött már nehéz lesz,), így mint olvasod altatási problémáim nincsenek.Eddig
). 2005.11.28 19:01
.Pedig jövőre én is szeretnék,igaz addig jelentkezni is kéne
!
Hát,mondom,nem kezdeném előlről..
És persze itt laktunk..
Brrrrr...
! 
Nekem egyébként az ököl-kéz nézegetés,sőt a bébitornázóval való játszás is élményszámba megy,mert Bulcsú ezeket egyáltalán nem csinálta...
!
.Olyan édi
.
Nálunk még nincs ökölrágás,csak nyálfolyatás
!
!
! 2005.11.28 19:08
!