Az igazolást általában kérheted a dokidtól, de nekem ezen felül még a zárójelentésemen is ott volt hogy hányszor vettem részt terhesgondozáson.
Szal nézd majd meg a záródat, ha rajta van az is elég, de ha nincs akkor vidd magaddal a kiskönyvedet a dokihoz és kérd meg hogy állitson ki neked egy igazolást.
Mellgyuszi a pangó tejtől alakulhat ki, vagyis ami nem tud kiürülni az gyulladhat be. Ennek megelőzésére nagyon hasznos lehet a szopi pozició váltogatása (pl hónaljtartás, fölé hajolás és társai) Valamint nagyon tud segiteni ha beülsz a kádba és melegvizes zuhannyal körbemaszirozod és ugy fejed ki, ahol a csomokat érzed onnan megprobálod elmaszirozni.
(Nekem anno egy kimaradt szopi és kicsit szorosabb melltarto volt a bünős, nem volt leányálom, belázasodtam és kőkemény lett a cicim)
Bevallom én nem nagyon ébreszgettem fel babócát, ugy voltam vele, hogy ha éhes ugy is kell magától. MAximum akkor ha menni kellett vele valahova akkor, de akkor is ha lehetett ovatosan felöltöztettem és előfordult hogy még azt is végig aludta... nah de ez az aranyidőszak már a multé, ma is kemény egy órát volt hajlandó aludni délben ...
Hatos
Hát igen ez a már nagyon a vége, emlékszem hogy az utolsó két hétben én nagyon sok időt töltöttem éjszakánként a hintaszékben, meg egy csomo filmet néztem meg, mert aludni nem tudtam. Készül a szervezet az éjszakázásra, ha tudsz akkor aludj inkább napközben sokat
Drukkolok nektek hogy minden simán menjen, anno két éve én is decemberben szültem a fiam, karácsonykor már hárman álltuk körbe a fát

puszi
Ági

Most azonban van egy kis időm - Bobó oviban, Zalán alszik.