A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Móni!
Hát nem irigyellek ebben a helyzetben. Ez nagyon nehéz döntés lehet. Egyik oldalról a babáért mindent, a másikról pedig, ha nem jön össze, mindneki azt mondja, hogy egyszerűen csak éld a megszokott életed. Szóval értem, hogy nehéz.
Nem tudom, milyen viszonyban vagy a főnököddel. Talán elmondhatnád neki, hogy azon gondolkodtál, hogy esetleg nem hosszabbítod meg a szerződést, viszont szívesen dolgoznál a babáig és mi a véleménye róla. Azért a 9-10 óra bizony sok. Drukkolok a jó döntéshez!

Katka!
Ez aranyos. Kép

Kati!
Mizú Veled? Várunk a hírekkel!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Ma kellett volna megjöjjön, vagy igazából tegnap, mert mindig a 29cn-on du-án kezd el szivárogni, a 30.-on meg erős görcsök kíséretében ömölni... Most meg semmi. De még érezni sem érzem, hogy jönni akar, pedig szoktam.
Persze a fenti napocska nem ennek tudható be, hisz lehet, hogy csak a closti zavart be, s csak csúszik kicsit. Egyszerűen szép idő van, süt a nap, gondoltam oda is küldök, ahol nem süt.
katka30

Köszi Katka, nagyon aranyos ez a napocska! Kép

Kati, veled mi újság? Teszteltél már ma?

Zsu

Zsu
valér

CsajokKép

Nincs második csíkocskámKép, de még nem is jött megKép

Ma felhívom a nőgyógyász dokinőt, mert mindenképp mennék hozzá.

Ha van fejlemény, jelentkezem.

Köszönöm a drukkokat, érdeklődéseteket.Kép

Kati
Vendég

Kati!
Sajnálom! Kép De amíg nincs mensi, addig vagy remény!!! Kép Lehet, hogy Te is úgy jársz, mint Refief! Bár úgy lenne... KépKépKép Küldöm a drukkokat!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++ Kép

Zsu

Zsu
valér

Drága Tündi!
Nagyon kedves vagy, de nem szeretnélek plussz költségekbe verni! Biztos lesz olyan kismamijelölt, akihez könnyebben el tudod juttatni, akivel egy városban laktok! Köszi, nagyon kedves vagy! Kép

Zsu

Zsu
valér

Druszám!

Most indítottam útjára a zebrát, Feléd tart!
// // // // // // // // // //
katka30

Köszi, arik vagytok!
Vendég

Szia Kati!
Hát nem egészen erre számítottam. Babonából vártam a táblával is. Persze lehet, hogy pont babonából kellett volna felrakni, na mindegy.
Ne légy szomorú, remélem, hamar eljutsz a dokinőhöz! Kép
Puszi:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Móni23,
bocs, hogy beleszólok. Én is annyit dolgoztam, ha éppen nem voltam ügyeletes. A nyári szabi hozta meg végül a sikert, 14 hónap után. Már az elején gondoltam, hogy így lesz...mondjuk nálunk van sokminden: gázok, gőzök, rtg sugár, vér és egyéb testnedvek, stressz. De mivel szeretem-szerettem a melóm, így 2 év volt a türelmi idő. Ha addig nem jött volna össze, akkor léptem volna másfelé. (Akkor lett volna esedékes a szakvizsgám. Így az most ugrott pár évig, de nem érdekel.) Biztos számít, hogy azalatt a 10 óra alatt mennyi a stressz. Ha tudsz pihenni néha, az jó. Meg még fiatal is vagy. Ha elmész egy olyan helyre, ahol kevésbé érzed jól magad, akkor meg elégedetlen leszel.
Szóval van mit a mérlegre tenni. Kívánom, hogy úgy dönts, hogy boldoggá tegyen. Fölösleges mindent a babaprojectnek alárendelni. Ha boldog vagy, majd jön a baba is.
potter_76

Bogi!
Mizujs? Van még remény a babára? Kép

Zsu

Zsu
valér

Zsu
Kell a teszt vagy nem? Költségekkel meg nem kell foglalkoznod! Kép

Jó 7végét mindnekinek!

Tündi
Vendég

Én is jó hétvégét kívánok!
Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Az elmúlt pár napban "csak" olvasó módban vagyok veletek!

Most nem is szeretnék Mindenkinek egyesével írni, inkább küldök egy képet,ami remélem Mindenkinek szerencsét hoz!
Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Duddu!
2.cn.-on vagyok. Ám nem vagyok már elkeseredve. Majd legközelebb!Kép
Úgy éreztem volt ott valaki, de talán még nem úgy kellett lennie, hogy meg is maradjon. nem tudom.
Köszi a drukkokat lányok!
Bogi
dbogica

Szia Lányok!
Korai vagyok. Párocskám ment dolgozni, én meg mivel megcsináltam a szokásos reggeli hőt, s az eredmény letaglózott, nem bírok visszafeküdni 36.6 Most már tuti, hogy nincs babucim Gondolom holnapra megjön piroska a farkasordító görcsökkel együtt...
katka30

Jó reggelt!

Katka
Az én párom is most indult el. Kép
Sajnálom a hődet Kép

Szisz

szisszka

Brill
Sajnálom, hogy nem hatott a Closti Kép
Remélem mielőbb rendben lesznek veled a dolgok, és jöhet a baba! Kép
Remélem azért nem okozott túl nagy kárt az a fránya DVD-író, és hamar rendbe tudjátok rakni a rendszert.
Nálunk múltkor egy 120 gigás vinyó halt meg, nem kevés adattal Kép

Monyóka
Mizujs?
Írtam! Kép
Teszt?

Majcsi
Azért én gratulálok a petezsákhoz! Kép
Legközelebb biztosan többet fogtok már látni! Kép

Korek
Szép hétvégét nektek! Kép
Várom az élménybeszámolót! Kép

Juca
Azért pihenj is!

Móni
Drukkolok hogy a legjobb döntést hozzátok! Kép

Kati
Sajnálom a negatív tesztet Kép
Még mindig nem jött meg?
Voltál dokinál?

Bogi
Sajnálom! Kép
Viszont tök jó, hogy így látod a dolgokat! Kép
Megy a drukk erre a hónapra Kép

Lányok!
Én azért szeretnék sok sok karácsonyi zebrácskát látni...Oksi?
Még áll az ajánlatom, hogy ebben az évben még átvállalom a mensiket!!! Kép

Szisz

szisszka

Szisz!
Úgy látom a többiek még az igazak álmát és a hétköznapok fáradalmát alusszákKép
Én is pihiznék még, de a bánatomtól nem tudok. Inkább böngészgetek a neten ezt-azt.
Remélem Brill hamarosan be tud kapcsolódni hozzánk, mert igenis hiányzikKép, még ha szerinte nem is!
Du-án utazunk haza anyumékhoz, jól kiöntöm lelkem bánatát neki.
katka30

Katka
Hát igen, ilynkor általában csend és pihi van! Kép
Én is netezgetek... Aztán majd ha lesz erőm, nekiugrok a tanulásnak.
Mondjuk van időm bőven, mert egész nap egyedül leszek itthon.

Szisz

szisszka

Sziasztok!
Jó reggelt!

Katka!
Sajnálom.
Az én hőm napról -napra esik. Most már 36.8. Lehete, hogy osztozok veled.

N

Kép
narco

Lányok!

A hőm a ciklus első felében átlagban 36.4 volt.
A ciklus második fele így nézett ki, hogy 36.5, 36.6, 36.7, majd utána végig 36.6. Két napja viszont 36.9 és holnap kell megjönnie (ha minden igaz) Szerintetek ez normális?

Szisz

szisszka

Szijjjjjjjja Narco!Már hiányoltalak, hisz mindig korán itt szoktál lenniKép Én már semmit nem értek ezzel a hővel kapcsolatbanKép Pedig Te már sok napos késésnél tartasz! Én még most sem érzem, hogy beteg leszek, pedig nagyon rászoktam érezni! Sziszka, Neked aztán van hőd!Ha holnap kellene megjöjjön, akkor éppen pont lefelé s nem felfelé kéne mennie, nem?
Valaki tud magyarázatot adni a problémáinkra?! S.O.S
katka30

Mennyire lehet hinni a hőmérésnek?
katka30

Sziasztok.

Sziszka a teszt negativ lett.Amint lesz idom irok.

kati sajnalom.

bogi,mar ereztem en is igy,hogy volt ott valaki,persye eyek talalgatasok,de megis...

Kép
monyoka

Katka
Hát én nem vagyok túl okos, ez a második hónapom.
Hát igen fura, mert múlt hóban mensi előtt két nappal már elkezdett lefele vándorolni a hőm.

Tök nem értem az egészet... Kép

Szisz

szisszka

Monyóka
Sajnálom a - tesztetKép
Mikor csináltad?
Oksi, várom a levelet Kép

szisszka

sziszka ma reggel.csak ayt nem ertem mert nem jon meg.

dudu megkerlek hogy rakj le a tabla aljara egy kerdojelel.koszi.

nem elcsesztem a billentyuzetet.

Kép
monyoka

Szisz!
A terhességnél is folyamatosan fent marad.

Katka!
Itt voltam, csak nem volt erőm írni. Iszonyat takarítok, mert anyukám ma jön meg, és nem akarom, hogy mocsok legyen itt.

Még lehet benézek ma: N

Kép
narco

Nárcisz
Azt tudom!
De én nem lehetek most babás...
Jó takarítást!! Kép

Monyóka
Hanyadik napon is vagy most? 41? Azért az télleg hosszú ciklus.

szisszka

Sziasztok!Kép
Úgy látom a hővel kapcsolatban többen tanácstalanok.Én most nagyon.
25 napja 37.0-37.1 a hőm (kétszer volt 36.8)és meg is jött ez idő alatt.Negatív teszt is volt.
Olvastam valahol, hogy a magas prolactin szint is okozhat ilyet.Az aszpartam pedig megnövelheti a prolactint. Egy hónapja light üdítőt iszom (abban aszpartam van), mert kicsit magasabb volt a vércukor-szintem.Lehet, hogy ez zavart össze?Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Katka, Bogi!
Sajnálom! Kép De reméljük lesz karácsonyi zebrácskátok!!! Kép

Monyó!
Ha a teszt negatív, akkor miért késik???

Sziszka!
Nem lehet, hogy később volt most a peteérésed és emiatt késik a mensi is? Ha késik, akkor a hőd is később megy le! Nekem pont ez volt júliusban. Akkor 23-án jött meg, de én 20-ra vártam. Tök örültem, hogy 20-án még fent volt a hőm, de a teszt negatív volt! Aztán jött a 23-a... Kép

Most sütök (almatorta), főzök (lekvárosgombóc) Kép, aztán az egész hétvégét látogatással töltjük. Ma délután a barátnőmékhez megyünk, hisz ő Erzsi, holnap meg apukám párját köszöntjük fel!
Az öcsémről egyelőre nincs újabb hírem, majd talán ma lesznek meg az újabb eredményei! Kép

Jó hétvégét!
Zsu

Zsu
valér

Duddu!
Tudom, hogy már nem használod az eredeti neved, de ennek ellenére, sok boldog névnapot! Kép
(Ugye nem baj, hogy írtam!!!)

Zsu

Zsu
valér

Dudu!

1 cn.

Köszi.
Mindenkinek jó hétvégét. Kép

junko
Vendég

JunkóKép
Neked is jó hétvégét!Kép
katka30

Köszi Lányok, hogy ennyien írtatok a hővel kapcsiban.

Zsazsóka
Én már kb. egy éve iszom light üccsiket, de különösebb oka nincs, csak az, h jobban ízlik! És előző hóban amikor mértem hőt, minden okénak tűnt.

Zsu
Hőm alapján elvileg 19 cn volt pé-m. Nekem az a bajom az egésszel, hogy a ciklus második részében szinte végig 36.6 volt a hőm, két napja meg már 36.9. Holott ma már lefele kellene indulnia.

Junko
Sajnálom Kép
Neked is jó hétvégét!!!

Szisz

szisszka

Junko!
Sajnálom! Kép

Lányok!
Segítsetek! Jövő héten kellene megjönnie, és még SOHA nem fodult elő, hogy 1 héttel hamarabb, de még olyan se, hogy 1-2 nappal előtte barnázzak!!! Meg olyan érzésem van, mintha holnap, vagy holnapután meg akarna jönni! Kép Pedig a pé-m, ha minden igaz, akkor 1 hete szerda, csütörtök körül volt! Mi lehet ez??? A derekam is úgy fáj, mint akkor, amikor megjön... Kép

Köszi
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Én csak olvasgatlak titeket,de nem olyan sűrűn,mert a hányinger szörnyű nálam,meg nagyon fáradt vagyok.
Nem emlékszem, hogy a másik kettövel is ilyen rosszul lettem volna...
Majcsi:
Én is a héten hétfön voltam,és nekem is csak a petezsák látszott,meg egy "kis pötty",én is izgulok még bár én csak 28.-án hétfön megyek újra uh-ra.
Valér:
Véletlenül nem egy bébi van a pociban???
Nekem is nagyon fájt a derekam,meg barnáztam is.
A melled nem feszül, vagy hányinger?
Kellemes délutánt mindenkinek!!!
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Apa összerakta a gépet!!!Kép
DVD író és videókártya csere...Le kellett gyalulni a vinyót, meg újra kellett telepíteni a Windows-t...Most már jóóó!
Visszaolvasok és jövök!

Brill

Kép
brill

Zsu
Nem tudom mi lehet, nekem nem volt még ilyen
Biztos tudnak erre okosat mondani a lányok!!!

Zsuzsa
Örülök, h jelentkeztél,rókaűzők mennek! Kép
Vigyázz magatokra!

Brill
Dejóóóó, hogy megjavult a gép, és hogy itt vagy! Kép

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Nekem 5 napja volt peteérésem.Azóta a hőmérsékletem 36,8 folyamatosam.Még nagyon kezdő vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy hány napig marad általában a peteérés után magassabb a hő?
ildike25

Ildike
Úgy tudom, hogy peteérés után 14 nappal jön meg a menzi. Aznap reggel leesik a hő, amikor a menzi megjön.

Szisz

szisszka

Akkor rosszul tudom, azt hogy egy darabig fönnt marad, aztán szépen lassan megy lefelé a peteérés után?
Jaj pedig úgy szertnék terhes lenni!!
ildike25

Lányok!Kép

Azt hiszem most érzetem először hogy mozog a kisbabám!Kép
Csak az lehetett mert én még ilyet sohasem éreztem!Kép
Olyan volt mintha valaki egy kicsit finoman megnyomta volna a hasamat kétszer egymás után és pár perc múlva még egyszer és mindig ugyanott!Kép
Hát ez valami csodálatos!!!!!!!!!!!!Kép
Nagyon boldog vagyok!KépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Komolyan mondom, jegyzetelnem kellett...

Kati!
Azt hittem, jó híreket fogok olvasni...Igaz már vol olyan, hogy negatív teszt és mégis baba!

Nárcisz!
Nálad mi a helyzet?Mensi?
A dokinak mondtam az eredményem láttán, hogy "nincs szerencsém..."Erre Õ azt válaszolta, "fogadjunk,hogy lesz!"Jó volt hallani, még ha sokára is lesz.Megnyugodtam a szavaitól. Kép

Dido!
Köszi!Én is remélem, hogy van megoldás!
Szorítok az "új kezdethez" és hétfőre is!Ha jól olvasom, akkor mész orvoshoz...Kép

KorekRéka!
A tüsződrukkok jók voltak!Ugyanolyan intenzitással küldöm a babahozókat is!Persze Nektek is tenni kell érte...,de úgy gondolom minden adott hozzá!Kép

Tündi!
Gondolom megvolt a varratszedés...Hogy vagy?
Valószínű, ebben a hónapban abból a Closy szériából kaptam, amit Csibe is szedett a múlt hónapban...Neki sem hatott KépDe majd most!Nem hittem volna,hogy valaha is ezt fogom mondani, de megjöhetne már, mert szeretném tudi, most melyik széria jutott nekem...Kép

Dudu!
Köszi a javítást, ari vagy!
Nincs rossz gondolatom, a következő hónapban bízom!Annyi PCO-s nőnek lett már babája a tudomány segítségével...Nekem is lehet majd, ebben biztos vagyok!Kép

Bogica!
Sajnálom, hogy ebben a ciklusban sem sikerült... Kép

Szisszka!
Gép rendben!Szerencsére, Apa nagyon ügyi!Nálunk nem volt vészes az adatvesztés, majdnem minden pótolható...Csak idő kérdése volt a dolog...főleg, hogy rajtam már babanet elvonási tünetek jelentkeztek!Szóval hiányoztatok.
Hétfőn van már eredmény Totyival kapcsolatban?
Mensit most én is vállalok!!!! KépMinél elöbb!...

Refi!
Kitartás!Mikor nagyon szarul vagy Kép, gondolj ránk!Hidd el sokan átvállalnánk már! Kép

Sysy!
De jóóóó!Mozog!!!Elhiszem, hogy örülsz!

Katka!
Utolsónak, de nem utolsósorban...
Tudom, hogy elutaztatok...Ha én vagyok, Te nem vagy...Mensi???A hőd nem túl jó. Kép Ha már a mensit nem is, remélem az irtózatos görcsöket megúszod!Azér örülnék, ha csak rosszul mértél volna...

Puszó
Brill
Kép

Most visszaengedem Apát a géphez, mert van még mit csinálnia...

Kép
brill

Sysy!

Jaj, de szuper!!! Nincs is ennél klasszabb érzés! És most már egyre erősebb lesz, és nagyobb, és lassan kívülről is érezhető lesz. Aztán apa is ülhet melletted pocidra szorított kézzel kitartóan lesve, mikor rúg egyet apró csemetéje.Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sysy!
nagyon jó érzés lehet. Kép

Duddu!
Légyszi javíts a táblában 1. cn-re vasárnap reggel. És légyszi írd be a próbálkozás kezdetét 2005. november 20-ra, vagy csak novemberre. Úgy döntöttünk, hogy mostanában komolyabban elkezdjük a dolgokat. Köszönöm a segítségedet Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Sysy!
KépKépKépKépKép Juj, de írigy vagyok... Kép

Refi!
Köszi a tippet. Õszintén szólva én is gondoltam erre, csak abban nem voltam biztos, hogy az együttlét után kb. 1 héttel ennek az esetleges jelei lehetnek-e... Bár nem élem bele magam (sokkal rosszabb lesz a csalódás), mégis nagyon szeretném, ha a családnak karácsonyi ajándékként babahírt adhatnánk!!! Kép Õszintén szólva most ez minden vágyam! De ha most nem jön össze, attól a páromnak még lehet karácsonyi ajándékként egy kis zebrácskát átadnom!!! Bármelyik varációnakl nagyon örülnék! Kép

Narco!
Kép Hajrá karácsonyi zebrák!!! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Jaj még valami.
Ígértem, hogy ha híreim vannak az öcsémről, akkor jelentkezek. Kép

Hát nem túl fényes a dolog. Nagyon gyenge a szervezete, az immunrendszere szinte teljesen összeomlott és hazahozni nemigen lehet, mert emberek közé nem mehet, hisz egy újabb fertőzés nagyban rontana az állapotám! KépKépKép Így nagy a valószínűsége, hogy ott marad, de nem tudni, hogy ki állja a kinti kezelését! Kép Az OEP sem tud erre választ adni! Jó, nem? Ha jól tudom, E-111-essel van kint, tehát elvileg olyan ellátást kell kapnia, mint a brit állampolgároknak! Ha hazajöhetne, akkor Pesten a Hematológiai Intézetben tudnák kezelni! De ez még semmi. Jó lenne, ha lenne egyenes ági testvére. Biztos írtam, hogy én nem vagyok vérszerinti testvére, hisz ő apukám második feleségének az előző házasságából született fia. De mivel több mint 15 éve ismerjük egymást, mind a ketten testvérnek érezzük a másikat! Szóval egy igazi testvérnek kellene segítenie csontvelő átültetésnél! Van ugyan apai ágról féltestvére, de azt még nem tudjuk, ők tudnak-e egyáltalán segíteni. Ez talán holnap kiderül. Ha nem, akkor marad a kezelés... Kép

Hogy mitől kapta el? Na ez az, amit nem lehet tudni. Egy tavalyi véreredménye szerint makk egészséges, semmi nyoma egy lappangó betegségnek. Így marad a hétköznapi hatás: levegő, vírus, baci, vegyszer, élelmiszer, bármi... Kép Szörnyű, hogy egy erős, fiatal, életvidám 23 éves fiú most ilyen szörnyű állapotban van!!! KépKépKép Majd megszakad a szívem! Olyan szívesen segítenék neki, de sajnos nem tudok. Marad a várakozás, a remény, hogy minél hamarabb felépül. A dokik szerint 100%-osan felépül, de az akár 6 hónap is lehet. Vagy még több... Kép Attól függ, hogyan fogadja a leggyengült szervezete a kezelést!
Na ennyi. Nagyon magam alatt vagyok emiatt! Úgy sajnálom, hogy nem lehetünk (még) mellette. De minden nap, szinte minden percben gondolok rá! Hátha ezzel segíteni tudok...

Zsu

Zsu
valér

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: