A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép
katka30

Úgy látom csajok a találkozó átcsúszik jövőre!

manda

Katka, nagyon jó, főleg a vigyorgó napocska, én csak ilyet tudok,Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Ma kellett volna megjöjjön, vagy igazából tegnap, mert mindig a 29cn-on du-án kezd el szivárogni, a 30.-on meg erős görcsök kíséretében ömölni... Most meg semmi. De még érezni sem érzem, hogy jönni akar, pedig szoktam.
Persze a fenti napocska nem ennek tudható be, hisz lehet, hogy csak a closti zavart be, s csak csúszik kicsit. Egyszerűen szép idő van, süt a nap, gondoltam oda is küldök, ahol nem süt.
katka30

KatkaKép
Azért reméljük, hogy mégis "valaki" van a dologbanKép Bár a closty nekem is kitolta a ciklusom, múlt hónapban a 22. cn-on volt pé-m, most meg a 18-on és nekem olyan 16. napos a progi szakaszom. Nagyon drukkolok, hogy nálad ne ez legyen!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Tücsibe, még bízzál! Nem feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilva, Isten éltessen sokáig! A legfőbb vágyad hamarosan teljesüljön!

Kép

SAckó, Babcsi, mosom ezerrel a pockokat, valami rendteremtés féle jöt rám, hihetetlen, de reggel akkora energiával bírok. Aztán délre kipurcanok, nyomja a kád a hátamKép!

Este benézek, később jön csak a férjem, remélem hamar elalszanak a kölykök és jöhetek!

Kép
Kép
Kép
amica

BabcsiKép
Talán azért bízom egy kicsit, hisz mi a párommal tök jó eredményeket kaptunk, tehát rendben van minden, a ciklusom is mindig jó volt stb. , csak "pofont" adunk a colstivalKép
katka30

SaciKép
Itt vagyok, csak azért vagyok kevesebbet, mert most nem ülök gép elött folyamatosan, mint munka közben Kép
Igen, meggyógyultam, csak hétfőn és keddn fájt, szerdára elmúlt teljesen hálistennek Kép Szóval ezek szerint nem is voltam beteg, csak egy kis karc volt a torkomban Kép

BarbiKép
Ezek nagyon jó jelek. A termelödő HCG-től megduzzadhatnak egy kicsit a petefészkek és a sárgatest is feszítheti. De tök jó Kép
Nagyon drukkolok Kép

AmicaKép
Ez nagy rendrakás a kismamák fészekrkó ösztöne miatt lehet lehet Kép

Nekem is nagyon zűrösek a hétvégék decemberig, úgyhogy a szervezést semmiképpen nem tudom vállalni, de nagyon remélem, hogy be tudok majd ugrani egy kicsit, ha még idén megtartjuk a talit Kép A jövő év lehet, hogy jobb lenneKép

wish

Lányok!
A taliban még mindig benne vagyok! Szeretnélek megismreni benneteket!
Noémi ígérte, hogy megszervezi!
Hallod, Noémi? Kép

Katka Kép
Szerintem a Closty nem zavarhat bele Kép
Jújj de jó lenne!

Lányok !
Annyi "gyanús" elem van köztünk!
Szurkolok mindannyiatoknak, hogy elkerüljön benneteket Pirike!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Most olvastam vissza a válaszod!
Megsúgom, hogy én is 2 napig éreztem mindkét oldalon a szúrkálást Kép

Kép
Kép
szilva069

Ez nem igazságos!Miért nem lakunk közelebb egymáshoz??????Kép
Olyan jó lenne, ha mind össze tudnánk jönni!
Szilva!1 órán át kerestem - kutattam ez ügyben a neten, de semmi info. A dokimat meg nem akarom most ezzel zaklatni, mert úgyis megyek hétfőn hozzá, de az olyan messze van mégKép
Bár lehet, hogy addig meg is jönKép
katka30

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Kívánom, hogy ez legyen az utolsó félig nevetős félig szomorú szülinapod és hogy már jövőre sor kerüljön arra, hogy a gyerekeiddel együtt ünnepelhesd ezt a napot.
Kép

wish

Kép
Kedves Szilva!
Millió puszi szülinapod alkalmából!
Hidd el valahol egy kis emberke arra vár, hogy Te légy az anyukájaKép
katka30

Szilcsibe drága ÖtyetársKép
Látod mennyire szeretünk itt téged és gondolunk rád!!! Tehát, fel a fejjel, bulizz egy jót és érezd jól magad!!!!!!!!!

Nekem a pé-után kb. 3-4 nappal szurkált 1-2 napig. Volt, hogy tökre begörcsölt egy-egy pillanatra. Akkor ez lehet, hogy jót jelent? De miért csak 2 napig és azóta nem? Na mindegy, majd kiderülKép

KatkaKép
Akkor minden szupi!! Mennek a drukkok!!

BarbiKép
Annyira drukkolok! Látod ezek mind-mind jó jelek!!!

TüncsikeKép
Neked szurkált?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Aranyosak vagytok nagyon jó lenne nagyon, de tudom hogy csak a hormonok játszanak velem!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

[color=#ff0000]KépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Katka Kép
Ne add fel, sikerülhetMég nem dobhatsz 1 tesztet?

Wish Kép Katka Kép Babcsi Kép Andi Kép
Olyan édesek vagytok! Köszi az írásokat, meg a csodaszép képeket! És igyekszem szebbnek látni a világot!
Lassan megyek haza! Puszi nektek, és
mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!

Kép
Kép
szilva069

tundi Kép mi az a PKG ?
saci

SackóKép
A PKG az PGK a Pozitív gondolkodás kommandó!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Nekem nem szúrkált semmi.Kép De a húgom is azt mondta, ő sem érzett semmit, amikor terhes lett. Szerintem terhessége válogatja.
Mikor hazajöttem melóból annyira elkapott az álomkor, hogy két órát aludtamKép

Lányok!
Én benne vagyok a 2006. találkozóban is. Ha sokaknak nem jó, akkor inkább tegyük át jövőre. És mit szólnátok ahhoz, ha mindig másik városban találkoznánk? Mert remélem, több is lesz.

Most megyek, mert megjött Arany Szívecském. Otthonról még jelentkezem!Kép
gtünde

Sziasztok
látom, zajlik az életKép

Tüncsi
neked is magas a vérnyomásod? Én 4 évig szedtem gyógyszert rá, most tiltott el a kardiológus a tervezett terhesség miatt. Egész jól bírom, mérem reggel, este. kicsit uncsi.

Katka
találkoztam ma Márkival, tegnap meg Anitával beszéltem.

Terhesgyanúsak, mikor teszteltek????
Vendég

Szió Gyugyi!

Jó tanuló Márki? (jó, hogy Tőled kérdezem, mi?)
Anita szuper csaj, igazi kiskamasz!Kép
Én kissé émelygek, de nem hiszem, hogy AZÉRTKép
Tesztet egyenlőre nem csinálok, nem akarok pofára esni. Talán, ha a hétvégén sem jön meg, akkor kicsit bizakodom majd, addig csak óvatosan. Írtam már a csajóknak is, hogy lehet, hogy a closti műveli ezeket a dolgokat. "Röviden" ennyi.
Hétfőn csinálom a párom weblapját, kicsit alakítgatok rajta, azzal legalább lefoglalom magam, vagyis a gondolataimat.
katka30

Hát elment mindenki a gép mellől? Lassan én is elmegyek, iszom egy jó zöldteát a teaházbanKép
katka30

Itt vagyok, csak megfürödtem, mert este színházba megyünk.

Márki már felsős, nem tudom a jegyeit. Anitát mág mindig hajtják a fiúk?
Én is émelygek, de hogy mitől? (7.cn)
Vendég

Saci, Gyugyi
Nem magas a vérnyomásom egyáltalán. Inkább alacsony szokott lenni. Volt, hogy már rosszul is lettem, annyira alacsony volt, 90/60 körül.
Na persze műtét előtt nemKép

Gyugyi
Jó színházazást! Győrben jó a színház? Milyen darabokat adnak mostanában? Mennyi egy jegy?
gtünde

Tüncsi
évek -évtizedek- óta bérletes vagyok. Régen engem vittek apukámék, most már én viszem a gyerekeimet. A szüleim baráti társaságával járunk. Érdekes ahogy hozzájuk "öregedtem".
Nemrég még ők voltak annyi idősek, mint én most. Hihetetlen.
Ja, a bérlet 16000 körül vanKép
Vendég

Babcsibe
Na itt a hőgörbém:
Kép
gtünde

Tüncsi!
Még viszketsz? Remek kis előjel lehetneKép
Na nem, de jó, hogy még tartod magad, hányadik cn?
Ma már tudnád ha belevágtál volnaKép

Wish!
Lehet, hogy fészekrakásból takarítok, de a rosszcsont fiókáim hányszor fogják még addig szétkapni a házat?:o

Kép
Kép
Kép
amica

Ez egy tök jó görbeKép
Vendég

Gyugyi
Én is bérletes voltam itt Pécsett, de már nem járunk. De az előadások jók?
gtünde

Tüncsi
Én elfogult vagyok, mert sok színészt személyesen is ismerek. (ill az apukám)
A rossz előadásokat is megnézzük.
Legutóbb a Hippolitot látuk.Nagyon jó volt.
A színháznak van egy varázsa. Ha rákapsz, nem tudod abbahagyni. Olyan mint a síelésKép
Vendég

Gyugyi
Csak félek, hogy a progitól ilyen a hőm. Mert múlt hónapban is, amikor abbahagytam az utro-t lement. Ez a múlt havi görbém:
Kép
gtünde

Gyugyi
Apukád színész?
gtünde

Amica
26. napon vagyok. Mibe vágtam volna bele?
gtünde

Van valahol egy német oldal, ahol mindenféle mintagörbék vannak (terhes, van pé, nincs pé)
Megpróbálom majd feltenni a régi terhes görbémet összehasonlításnak.
Lassan mennem kell, apukám fél 7-kor vár minket a kapu előtt.
További jó csevegéstKép
Vendég

Gyugyi
Előre is köszi. Jó szórakozást!
gtünde

Apukám nyugdíjas állatorvos, de nagy színházrajongó. "Bennfentes"
Vendég

SziasztokKép Elmentem.
Vendég

Gyugyi
Közben rájöttem, hogy félreértelmeztemKép
gtünde

Sziasztok!
Dodo
Én is ismerlek még "régről". Kép Emlékszem a viszontagságaidra. Sok boldogságot a picurkához!!! Kép
Hírem nincs. Megy a drukk mindenkinek!
Jó éjszakát!

Kép
vizkriszisback

tünde!!!!!!!
itt vagy ?
voltam a kineziologusnál azt mondta terhes vagyok megnézte a pocakom 4 szer kérdezett rá és igen .tesztelnem kéne de még nem merek
gilingalang

Giling
Szerintem még várj a teszttel. Hányadik napon vagy? És hány naposak ált. a ciklusaid?
gtünde

Most elmegyek fürcsizni, de még benézek!
Kép
gtünde

Na vagyok, ha vkit érdekelKép
gtünde

TüncsikeKép
Megint szuper görbéd van!!! Én holnap már biztos dobnék wgy tesztet a helyedbe. Mert már lehet, hogy kimutatja a pocaklakót!!!

GyugyiKép
Az én apukám is állatorvos, sőt a nővérem isKép Jó szórakozást a színházban. Utoljára az Operaház Fantomját láttam, már tényleg kéne menni egy kicsit művelődni.Kép

GilingKép
Tényleg azt mondta, de jó!!!! Nagyon drukkolok! Igen, miért is nem tesztelsz egyet?

Na most megyek pihizniKép Tüncsi, ha holnap mégis tesztelnél nagyon drukkolok!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

tündi ma a 25cn és 30 naposak majd tesztelek hétfőn.szerdán kéne megjönnie.az már kimutatja tuti a reggeli pisibe.na megyek dvd zni apával kihoztam egy filmet,puszi nektek holnap benézek reggel elolvasom ha írsz
gilingalang

Babcsibe
Nem, nem. Majd vasárnapKép

Giling
Ok. Szia! Jó filmezést!
gtünde

Giling
Ja, és remélem, a kineziológusnak igaza volt!!Kép
gtünde

Sziasztok!
Tüncsi, a vérvizsgálatra gondoltam, amit áttettek hétfőre.

Giling, tuti tesztet vegyél! Tüncsinek már a szekrényében lapulKép

Babcsi Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Ja, azt én raktam átKép Mert anyukám fogja intézni.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: