Sziasztok!
KÉPZELJÉTEK HOGY JÁRTAM
Bevágtattam a Minimanóba, hogy gond van a mellszívóval, rendi volt a főnök, ő intézkedett, de sajnos segíteni nem tudott, mert nem volt motor a raktárba, ezért körbetelefonált, és mondta, hogy du 5 körül már nekik is lesz...
Mondtam hogy nekem addig éhenhal a gyerekem, mire mondta hogy egyet tudok tenni, bemenni a Medela központba II. ker. Fő u. és ott kicserélik, megnézik, stb..
Hát fogtam magam hazajöttem, összeraktam a gyereket, aztán bementem a II. kerbe.(1 óra volt az út oda). Persze Lénának nem tetszett hogy levegőzés helyett is autózunk
Na aztán bementem, egy kedves pasihoz vezettek, elmondtam mi a kínom, elkezdte megnézni...
aztán kérdezte, hogy mi a gond, nem szopik a gyerekek?
Elmondtam mi a szitu...erre elkezdett tanácsot osztani, hogy mit hogy, mire leállítottam, hogy Ne haragudjon, de nem tanácsért jöttem, hanem alkatrészért, mert tanácsot kaptam rengeteget, és többnyire kéretlenül...
Mondta, hogy persze, ok!
Aztán megjavította a gépet, kicserélte a fél kütyüt, állítólag a kapcsoló volt rossz..
Aztán kérdeztem, hogy és ha mégse jó, akkor megint bumlizhatok át a városon vidékről a gyerekkel???
Ekkor hirtelen a semmiből ott termett egy kiszáradt kóró nő kb (30 kiló) és elkezdett kiabálni, hogy észrevettem e, hogy milyen stílusban beszélek?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csak néztem mint Rozi a moziban, hogy hát ez meg ki a franc..na aztán mondtam neki, hogy ő meg észrevette e hogy olyanba szól bele, amihez semmi köze...
Na aztán szó szót követett, hogy én hogy beszélek a cégvezető úrral, és hogy kipihenten!!!!!!idejövök packázni!!!!,és hogy ő 16 órát dolgozik, és hogy milyen modortalan vagyok, és hogy engem helyrekellene rakni.........és hogy a férje mindig hagyja magát, hogy így beszéljenek vele stb...
Na aztán én se hagytam magam, mondtam hogy majd az Úr szól ha gondja van a modorommal, és hogy én nem vele beszélek, és hogy ne üvöltözzön a gyerekem felett, biztos kb 0 db gyereke van stb...és hogy kezeltesse magát,
A vége az lett hogy közöltem az Úrral hogy írásban fogok panaszt tenni, mire odaugrott a nő, hogy ő a feleség és egyben a helyettes is, mire én meg közöltem, hogy természetesen a külföldi anyacégnek is eljuttatom a levelet...
Szegény pasi meg csak a maga kimért hangján kérte a feleségét, hogy most menjen ki legyen oly kedves...
Na szó mi szó, látszott a nőn hogy defektes, rángatózott az idegtől, nem hiába olyan kóró...
Szegény pasi

Na szóval ez volt a mai program

Tök ideg vagyok
Remélem nem ment a tejcsi rovására...
Most megyek fejni, lehet hogy a gép jó, csak az nem biztos hogy van is mit fejni ilyen attrocitás után

Megann