Nagyon megértem a gondolataidat! Idő kell hozzá, hogy túl tedd magad rajta mert most kezded csak feldolgozni a történteket. Ne nyomd el magadban az érzéseket de ne is hagyd, hogy ez a hangulat eluralkodhasson rajtad! Előre nézz és gondolj az új lehetőségre! Próbáld ezt a napot ünnepelni úgy ahogy megérdemled és meglátod nemsokára már csak egy rossz emlékként fogsz rá visszatekinteni!!! Kívánom a legjobbakat neked és azt, hogy légy nagyon boldog!!! Mert megkapod amit annyira szeretnél, meglásd!!!!!!
Hukmuk
Az 1/4 az menni fog! Ne aggódj! Igen, Tüncsike is eszi a bogyót! Az én prolaktinom 748 mU/l volt. A bromo nem árt a babának, azt mondják, hogy a tehesség 12 hetéig kell szedni de a dokim azt mondta, hogy ha tehes leszek akkor már ne szedjem, majd áttérünk az utro-ra (progipótló), azt is sokan használják köztünk. Clostyt is szedek a cilkus 5-9. napjáig.
Iza
Ez a pg elég furin működik. A barátnőmnek, már 11 hónaposak az ikrei, egyszer sem volt páfrányos. Nekem meg most a 26. cn.-on is az. A menzi alatt is az szokott lenni és állítólag a terhesség alatt is lehet. Szerintem vigyál hőmérőt ha ellenőrizni akarod

)