A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi Kép
TundiKép
Noi Kép
hol vannak a nemsokara-teszteloseink?
a teszteket probalgatjatok azert nem irtok??KépKép
hogy vagytok? tunetek? megerzesek?
saci

Na jó, reménykedem.Kép
Vendég

Apa megjött, dolgoznia kell azonnal. Aszonta, hogy pusztuljak el a gép előlKép
Elpusztulok. Ha végzett, jövök vissza.
Vendég

gyugyi
ok. !
saci

visszajöttem
Vendég

15 perce próbálkozom. Valami karbantartási üzemmódot írt ki hibának. Nálatok is, vagy csak én vagyok megint a béna?
Vendég

SaciKép
Már dolgozom szerda óta. Majd a köv.-őnél újra táppénzre jövök, kb.2 hétre megint.
Úgy december közepére meg is lesz az eredmény. Karácsonyra már el is felejtem, ha nem sikerült.

manda

GyugyiKép
Én is félórát vártam, most sikerült elküldenem az üzimet.
Köszi a segítséget a Jónás miatt, majd megpróbálom, de lehet, hogy nincs értelme, hiszen mi nem vagyunk úgymond "egészséges"-ek.
Sajna, hiszen, mint már írtam, mit keresnénk a lombik programba.

SaciKép
Ja igazad van!!!

manda

helló lányokKép
szia Gyugyi
tudnál nekem segíteni elővarázsolni azt a jónás módszert.angolul o,németre meg nem tudok váltani,most mit csináljak.tudom nehéz eset vagyokKép
Köszike
Vendég

magyarul nincs ez meg valahol?
Kerestem már de nem találtam.
Vendég

Manda
Nem fogsz te semmit rosszat elfelejteni,mert karácsonykor a babuci"k" már a pocidba lesznek!Kép
Gondolj inkább erre.
Nagyon szorítok nektek
Vendég

Köszi EllaKép
Valami isteni sugallat szólhatna belőled?!Kép
Köszi a drukkot!!!!

manda

Ella
magyarról nem tudok.
Fent a kék mezőben, a www,astro.com felirattal egyvonalban vannak a nyelvek: de, dk, en, es,..stb. Ott klikkelj rá a de-re!
Vendég

Manda
Karácsonyi bébi lesz!!!
Vendég

GyugyiKép
Megcsináltam a görbéket, látom a piros napokat, a zöldet nem igazán értem, de nem baj.
Köszi, a bébire a drukkot, majd meglátjuk.
Nem akarom nagyon beleélni magamat, mert akkor hatalmas nagyot zuhanok, úgyhogy csak óvatosan.

De azért jó lenne egy karácsonyi ajándék!!!

Most az előzőt nagyon akartam, hogy sikerüljön, biztos ezért nem maradt meg.

manda

Köszi Gyugyi ugylátom ez elég tökölös lesz ugyhogy szebb napokra meg mikor ráérek elrakom.Kép
Manda
Hisz az vagyokKép
(meg szerény)
Vendég

EllaKép
Lehet, hogy már írtad, te jársz valamilyen központba?

manda

Manda
a zöldet neked kell beírni.A mensit kékkel szokták jelölni, neked kell kitölteni. A 15.cn a zöld nap.

Írjunk a Jézuskának! Zebrát kérünk karácsonyraKép
Vendég

Manda
Nem én még nagyon az elején járok,igazából a 3.hónapja megy a prob,de előző hóba nem volt pém meg elég rendszertelen a pirim meg volt, már egy drága angyalkám és ezért mgyek horm vizsgára.
Bízom ebbe a hónapba,apát nagyon lefárasztottamKép
18cn vagyok
Vendég

GyugyiKép
Köszi a választ!!! Igen, kérjünk csíkos ajándékokat karácsonyra!!!!

EllaKép
Sok sikert kívánok neked is, mint itt mindnyájunknak. Sajnálom, hogy angyalkát vesztettélKép

CsajokKép
Most elbúcsuzom, elég fáradt vagyok megyek tv-ni és lehet, el is alszom hamar.
Jó éjt nektek, a holnapi viszontolvasásra!!!!Kép

Manda

manda

Én is elköszönök, mert megyek melóba.
Mindenkinek szép álmokat
Vendég

Manda
Szép álmokatKép

Ella
SajnálomKép
Vendég

Szia Lányok!

Nemrég mentek el a húgomék, és ugye a gyerekei a gép előtt ültek, nem fértem ide. Meg a haját is be kellett festenem.
Szóval, szerintem meg fog jönni. Fájdogál a pocimKép De a következőképp döntöttem. Ha addig nem jön meg, vasárnap csinálok egy tesztet. Ha pozitív, akkor hétfőn beugrok a dokihoz utro-ért, mert vasárnap használom fel az utolsót, aztán csináltatok egy vérvételt is. Ha negatív, akkor meg várom a menzit.

Gyugyi
Ez a rövid menzi tényleg lehet, hogy nem volt igazi menzi és egy babóca lapul a háttérbenKép Reménykedjünk!!

Manda
Akkor kezdhetünk megint szorítani neked, és ezúttal igenis kell, hogy sikerüljön!!!

Tiza
Mindent bele még az utazás előtt! Jó utat és vigyázz magadra!!

Mary78
Jól tudom, hogy holnap vizsgázol?! Akkor indítok egy vagontKép

Szilcsi és Babcsi is nagyon eltűntekKép

SaciKép
Hú, te már nemsokára mész a köv. inszemre? Remélem, most nem késitek le!!
gtünde

Wish
Mégis jól írtad a 20-átKép Honnan tudtad?!?Kép
gtünde

Sza Tüncsi
Úgy legyen. A hasam szúrkál, napok óta émelygek, ha lehajolok elszédülök, a cicimbe néha belenyilal belül valami és csak csokoládét akarok enni. De abból sokat.Kép
Csak az a baj, hogy ilyen "tüneteket" 9 hónapja produkálok, de hiába Kép
Vendég

Gyugyi
És még nem nagy a hasad? Lehet, hogy mindjárt szülsz, csak nem tudsz rólaKép
Nagyon remélem, hogy babás vagy, mert akkor talán beindul itt a zebraeső. Olyan jó lenne már!
Gyerkőcök jól vannak?
gtünde

Szerintem fölösleges ennyire a tünetekre figyelni. Van aki semmit nem érez, akár az első hónapokban sem. Ma kérdezgettem a húgomat, nála hogy volt, de azt mondta nem érzett semmit. Az elején még hányingere sem volt, csak reggel volt mindig olyan érzése, hogy ennie kell, különben rosszul lesz. És ő csak a második elmaradt menzijénél ment dokihoz, hogy terhes-e.
gtünde

Tüncsi
A hasam az nagy attól a 7 kilótól, amit felszedtem a nyáronKép
A gyerekeket alig látom mostanában, mert itt ülök a gép előtt. Biztos itthon vannak, mert árulkodtak apának, amikor hazaért, hogy az anya már megint társalog.Kép

Zebraesőt akarunk, zebraesőt akarunk!!!!
Vendég

Na lassan megyek, tudod, 9kor Helyszínelők a ViasatonKép Jó tvzést és szép álmokat!
gtünde

Igazad van, mikor tényleg terhes voltam, akkor nem voltak tüneteim.

(De ha most mégis?)
Vendég

Gyugyi
Hát az én hasam is nagy. Már volt aki kérdezte, nem terhes vagyok-e. Hát sajna nemKép
Jófejek a gyerekeidKép Férjed mit szól hozzá, hogy itt csevegsz?
gtünde

Szia,
én is nézem majd.
Aztán ledöntöm apát, jónás nap alkalmábólKépKép

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gyugyi
Minden terhesség más. Most akár érezheted is a tüneteket!Kép
gtünde

Apa azt mondta, vesz egy másik gépet, ha ez így megy továbbKép
(Szerintem örül neki, így nézheti a meccset!!)
Vendég

Gyugyi
Akkor jó Jónásozást!Kép
gtünde

Hi Tünde!
Nehéz lehet most neked. Kép Le vagy kötözve...hogy ne tesztelj? Kép
De jó lenne ha elkerülne Piri. Nálam itt van 2. napja. A legnehezebb részén már túl vagyok. Kép
Jó éjszakát mindenkinek!!! Kép

Wish
Kösz a táblát! Kép Mielőbbi teljes gyógyulást!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Csajok!

Már megint nem tudok visszaolvasni mert az egész napon lótás-futás, pedig már nagypn hiányoztok!!!Kép

Mindenkinek puszi és ahogy tudok jövök rendesen...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Hiányolunk!

(még van 20 perc a helyszinelőkig)
Vendég

Sziasztok!

Tüncsi, még kicsit nem helyszínelsz?
Én annyira azt éreztem, hogy megjön, remélem te is csak érzedKép

Én is jöttem, de olyan fáradt vagyok ma nem bagolykodom sokáig.

SAckó, Kandi, MAnda hahó!

Noi, ma biztosan nem tudlak megvárniKép, neked mikor kell nem megjönnie? Elfelejtettem, hogy mikor volt az inszemed.

Wish, meggyógyultál?

Gyugyi, a jónásnapok nekem is mindig vagy a ciklus elejére vagy a végére esnek. Most is épp az van, én teliholdkor születtemKép

Ella, mit dolgozol, hogy most kellett indulnod?

Babcsi, a kád kölcsönben a barátnőméknél, nem veszem a hátamra, még más kölyköt cipelnék haza benne...

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Krisz!
Igen, jó lenne, ha elkerülne. De sajna már nagyon közel van, érzemKép No mindegy, ez van.
Akkor már te is jobban vagy? Elmész dokihoz?
gtünde

Amica
Köszi a bíztatástKép Azért még reménykedem ám. Majd meglátjuk.
gtünde

Gyugyi
Affene, én már láttam ezt a résztKép No mindegy.
Megyek pihizni, jóéjt!Kép
gtünde

Drága Saci!
Megkérdeztem, de annyit mondott h petefészek működést segíti és olyanokra voltam kíváncsi, amit te is írtál h több baba lehet stb...
Bromo-ról tudom h a prolactinszintet csökkenti, de többet nem /megilyedtem mikor a haszn ut elolvastam/ Köszi a segítséget!
Puszka
Veletek mi a helyzet!
hukmuk

Hukmuk

Írtam neked a "babát szeretnék " topikba a gyógyszerekről.

Inci 37+4

Kép
Kép
incike

Hellóka most értem haza!
AmicaKép
Igazából ez egy mellékállás heti 4-5szor nyomdába a szóróanyagot rakjuk az újságokba.ma hamarabb végeztem ált. 1-kor érek haza.
Hogy érzed magad?Rókakoma?Kép
Vendég

Sziasztok lanyok!

Csak egy gyors bejelentkezes, aki emlekszik meg ram, paran azt hiszem vannak, azoknak orommel meselem, hogy nov 10-en, mult csutortokon 13.40-kor megszuletett kislanyunk, Pannika, 3020 gr-mal, 52 cm-rel, csodaszep egeszseges kislany lett!!!!
En is innen indultam sok faradozassal, sirassal, kuszkodessel sikerult a babankat vegul spontan osszehozni 3 ev utan, a megszuletesre majd 4 evet kellett tehat osszesen varni. De most kimondhatatlanul boldogok vagyunk, nektek is kivanok hasonlokat mihamarabb, es tudjatok, nehez az ut, nekunk is az volt, azt hittuk nem lesz vege soha, de aztan egyszer csak...

Drukkolok nektek mind!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!Kép
Mi nem ismerjük egymást,de Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és
egészséget kívánok.
Ella
Vendég

Dodo :Kép konybelabadt a szemem,,,ahogy irtad..Remelem en is atelem ezt az erzest egyszer...Sok boldogsagot !!!

Manda :Kép ertem, hogy mit mondassz, de igy ne allj hozza, "ha nem jon ossze, akkor kar.ra mar el is felejtem" ..Kép ...vmi santit itt. Mintha mar elore ledontotted vona, hogy nem fog sikerulni ...
en drukkolok !

Tundi Kép nezd, hogy az Amicanak mik voltak a tunetei,,most megis zebras lett. Sosem lehet tudni

Babcsi Kép en is hianyollak, de remelem majd lesz idod irogatni vmikor

Noi Kép nagyon belejottel a szabadsagba. Hala istennek....csak irjal ide is neha

Ella :Kép szia itt. 1 kor ersz haza? akkor ma jo napod volt? es mikor kezded a munkat? holnap tudsz aludni?
en pakolasztam azert kukorekotam, de mar dolok be az agyba

Hukmuk Kép jo, hogy visszairtal. remelem kicsiket tudtam segiteni. Ugyesen..

gyugyi Kép tamogatom a masik gepet...

Amica Kép mar latlak a kaddal a hatadon, ahogy mosod a pockot. (ezt foldi halando nem ertheti, hogy mi mit is beszelunk KépKép

jo ejt mindenkinek Kép
saci

Manda Kép
nem ledontottem..
hanem eldontottem... hihihih

Saci, az orok eliro. KépKép
bocs
saci

Dodo Kép
legyetek nagyon boldogok és köszönjük, hogy jelentkeztél és egy kis reményt öntöttél belénk, a még reménytelenül várakozókba!
gmarta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: