Sziasztok!
TALI!!! Látom, Krisztának nem mindig van ideje jönni, így válaszolok helyette: Csepelen lakik, 21. kerület.
Hari

Neked ez jó, bár nem tudom a pontos címet, de egy darabig jó a 48-as busz, Erzsébeten én csatlakoznék is Hozzátok.
Kérdezted, mivel megyünk: tuti, hogy kendővel, mert ha mindenki babakocsival megy, nem férünk be a sok kocsitól még a lépcsőházba sem

/ vagy nem is emeletes ház?/ Írok mindjárt Krisztának, és akkor megtudjuk pontosan, hova kell menni. Nekem leginkább a hétfő és a csütörtök lenne jó.
Benianyu

Nagyon édesek a srácok! Ugye tudtok Ti is jönni?
Rokica

Tévé, zaj témakör

Régen nálunk is állandóan ment vagy rádió, vagy tévé, mániám volt, hogy valaki "beszéljen hozzám", ha egyedül vagyok otthon. Aztán megszületett Balázs, és olvastam egy csomót arról, hogy nekik mennyire fontos a természetes hangok ismerete, mennyire zavarja őket a sok gépi zaj, a villogás kifejezetten káros / az arra hajlamos babáknál még epilepsziás rohamot is kiválthat/, hogy szépen kikapcsoltam mindent. Csak a saját hangjainkat hallhattuk, és persze a környezetünkét. Nekem nagyon jól esik, amikor ilyen nyugalom van a lakásban. És Balázson is látható, hogy mekkora a különbség közte, és az állandóan tévét néző gyerekek között. Õ rengeteget fantáziál, kitalált barátai vannak, velük játszik, nagyon nyugodt gyerek. Neki is vannak agresszív megnyilvánulásai, de nem olyanok, hogy "megöllek, lelőlek", stb. Nagyon szomorú háromévesektől ilyeneket hallani, és ez a játszón eléggé gyakori. Balázs most kezdte igényelni, hogy esti mesét nézzen, tehát három éves koráig bírtuk tévé nélkül. Most is csak az esti mese van műsoron, és újabban a Charlie, majom a családban

És soha nem nézi egyedül, hogy ha kérdése van, feltehesse. De ez még a kicsiknél odébb van

Ja, és zenét sem szoktunk háttérként hallgatni, amikor nagyobb lett, elkezdtük Halász Jutkát és a Kalákát betenni, de olyankor, amikor mondjuk festettünk, rajzoltunk, alkottunk, tehát közös program volt, és közben lehetett énekelni is. Ja, ez nem múltidő, most is így van! Gergőnél az a különbség,hogy kaptunk Babazene CD-t, és nyűglődés idejére be szoktam vetni nála. Nekem tetszik

Mindehhez még hozzátenném, hogy húgomnak három gyereke van, és soha nem volt tévéjük, mégis szépen fejlődnek
Tegnap nem is írtam, hogy elkezdett Gergő mosolyogni, és édesen kapálózik, amikor nézeget valamit. Hosszasan képes nézni a virágokat, és Balázst, ahogy tesz-vesz

Formálja a száját is, mintha mondani szeretne valamit, és kezd "dumálni" is. A "HÖ" már nagyon megy
Dudukly

Sajnos tele van a harmincadika, így nyolcadikára kaptunk UH-időpontot. Penna meg hetedikén megy, ezt is megtudtam. Ti tudtok talira jönni? Jó messze van, tudom...
Ayse, Göndörzsóf, Ti mentek a Mávba UH-ra? Mikor? Ugye nem kérdeztem még?
Írok már vagy egy órája, megyek is.
Judit, és a ma hét hetes Gergő.
Ja, én is boldog névnapot kívánok az összes Gergőnek!!!
/Anyósom annyira sötét, hogy hihetetlen: AMikor itt voltak babanézőben, kiveséztük, hogy Gergely a fiunk neve, nem Gergő, és valamikor tavasszal van a névnapja. Erre ma küldi az SMS-t névnap alkalmából... Azt sem tudja, mi az unokája neve.../