Ági
Nagyon szépen köszönöm!
És nem volt igazad, nem vagyok a toppon a témába mire jöttem dolgozni, de rajta vagyok!

Te jól vagy? Pocak növöget szépen?
Seszi
Kár hogy nem túl sűrűn járok Pesten, de remélem, hoyg a ez a jó kis csapat összedob tavasszal egy újabb talit, és akkor biztos hoyg felmegyek megint!
Elég nehéz megjegyeznem a klub nevét

Remélem több emberkének nem lesz szüksége rá hogy csatlakozzon, mert az azt jelenti, hoyg mindenki másnál oké minden és simnán jönnek a zebrák!
Manda
Sajnos nem tudok segíteni, ebben a topikban eddig Stella és Wish voltak lombikon.
Wish
Ez komoly Kármennel? Azt a mindenit! Hát nem gyenge stori! Nem akarja megírni a siker sztorikba? Jó lenne olvasni egyben. Én azért egy picit most is hiszek a csodákban, mert az egyenlő a babámmal! Tudom hogy jönni akar, és van olyan kis drága, hogy vár még rám fél évet

Na meg önző is picit, a világért se hagyná ki, hoyg tényleg a gólya hozza nyáron

Amúgy az előttem álló fél év néha sok néha nem. Kezdem a stratégiámat összehozni, hoyg elteljen az idő. Talán valami sportba kezdek, ez még nem biztos, csak az, hogy mostantól rendesen élvezni fogom az életet, kihasználom a lehetőségeit!
Kivi
Köszi szépen! Én meg remélem hoyg hozzátok látogat már el a gólya! Lesznek ott tüszők!
Dido
Prolaktin ebben a mértékegységben 500-ig jó! Progid kicsit alacsony lehet!?
Réka
Úgy nem járok Pesten, hogy talizni tudnánk sajnos.
Kati
Drukk holnapra nagyon!
Dorka
Minden jót! Várunk vissza!
Tündi