Helló!
Na most csak témaszerűen, mert nincs túl sok időm!
Megvolt a 2 hós szuri, egész jól bírta, kb 1 perc sirdogálás volt, utána is sírt, de akkor már az öltözés miatt

Aztán elmentem anyukámhoz, vigyázott Lénára egy órát, én addig bevásároltam zoknikból

Mire hazajöttem 200 ml- t tudtam fejni

Nem is tudom mitől, talán mert ANYUKÁM nál voltam????
Reggel 8 kor fejtem és most du. 4 kor.
Dokinéni is kérdezte hogy csak szopik???
Mondom:Ja erős túlzással

Én fejek, ő meg megeszi cumisüvegből...gyakorlatilag most tényleg ezt csináljuk....

LUXUSBABA!!

Hát nem hiába, ha egyszer ilyen anyukája van

Nem tudom meddig mehet ez így, de igyekszem minél tovább fenntartani a tejet így
Szerintetek hülyeség???
Én nem tudom abbahagyni a fejést, mikor tudom hogy így legalább van tej Lénának

És csak úgy eszik rendes adagot, ha cumisüvegből kapja, ciciből csak annyit eszik hogy épp ne legyen éhes 40-60 gramm...
Jó hülye rendszer mi???
Kismama!
Ma Léna nekem is meghagyogatott 30 grammokat, ami azt jelenti hogy olyan 80 grammokat eszik a megszokott 110 helyett!De már nem frusztrál...

Dori!
Szegénykém!El se tudom képzelni, hogy én mit csinálnék, ha nem fogadná el Léna a cumisüveget...
Lelkiismeretfurid meg ne legyen...van hogy nálunk is egy órát tipródik Léna, amikor már nem tudunk vele mit csinálni....
De szerencsére nálunk ez csak és kizárólag du-este van 4 től, és ez se mindig...
Most pl alszik...bár lehet hogy az oltástól ilyen alélt....

Ki is kérdezte , hogy mindig sírva ébred e a babánk??
Nálunk is van ilyen de nem mindig.....valamikor szuszogás és karatézás a jel, hogy fönt van

Ezt nagyon imádom....
Ma reggel pl mintha beszélgetett volna a zöld hattyúval a zenélő fogókáján

Olyan édi volt, mondtam is embernek, nem hiába, intelligens gyerek(akárcsak az anyja) a zöld színt választja...

Mea!
Igen megnéztem a zsákokat, most épp tanakodok magamban hogy vegyem e meg mégis a 13000-ft- os újat, max eltesszük tesónak is

...
Én olyan hülye vagyok, mindent az utolsó percre hagyok...holnap berobban a tél...fogadjunk hogy hanyatthomlok fogok rohanni megvenni az újat...

Sajnálom a tejcsit, azért fel ne add!
Nekem Falina a mintaképem aki 10 ml jével gyűtögette az esti adagot a babájának

Vajon mi lehet velük???
Játszószőnyeg!
Az Auchanban van egy játszószőnyeg+ tornázó valam 5000ft! A minőségét nem tudom, mert elkapott a harci gáz amikor megláttam, ugyanis azelőtt pár nappal vettem csak a tornázót ugyanennyiért

, szőnyeg nélkül...
Mondjuk azóta is tojik a tornázóra, a szőnyeggel meg nem sokat érek, hiszen nemigen marad el vízszintesben, csak ha alszik..

Na hirtelen ennyi, aztán még írok!
Hurrá, egy nyamvadt varjú sem tanyázott ma reggel a fán

vagy csak nem láttam, akkora köd volt

Megann