A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fic, nyugodtan próbáld ki. ne úgy képzed el, mintha nyers pontyot ennél, hanem mintha lazacot, meg kaviárt, esetleg lazactálat vagy ráksalátát az ikeában meg ilyesmi.

szóval nem kizárt, hogy még Jucusnak is ízlene! hallod, Juc?

nekem meg olyan, mintha világ életemben ezt ettem volna. engem is meglep, hogy milyen ügyes vagyok a pálcikával, még tán a levest is megenném vele Kép
tuti vmi gésa-reinkarnáció vagyok. vagy szamuráj Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, ajto szemoldokfaja? Ket kampo kell bele, egy elefantot is elbirna.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
bármikor jöhettek, és ez komoly! Kép

Rájli,
sztem nyugodtan vedd meg az orrszívót, kis helyen elfér és nem drága (kb 1500), és sajnos biztos hogy szükség lesz rá az első 1-2 évben. Aztán majd megtanul orrot fújni.

Fic,
pasidnak kitartást!

Eszter köszöni a bókokat, bár most épp alszik.Kép
neet
neet

bár, szamurájnak túl gyáva vagyok.

Rylie, nekünk a kézipumpás van, modjuk soxor ezt se használtuk még, szerencsére nem kellett.
porszívónk meg nincs is.

anyámtól meg azt tanultam, hogy mindent próbáljak ki magamon, amit a gyereknek csinálnék, és ez az orrporszívószás olyan, mintha az agyadat szívnák ki az orrlyukadon, úgyhogy ezért se csinálom a fiamnak Kép kap sterimar orrszprét, és attól kifolyik az egész cucc az orrából. meg kap homeopátiát, és szépen elmúlik az a nátha.

ki mondta, hogy a férjem ez a lüke pasi? Kép
egyébként nem szokott ilyen "férfiasan" viselkedni Kép úgyhogy meg is vagyok lepve

votiv 8)
votiv

Dóra, szép új lakásunk szép új ajtaját nem merem kapásból szétfúrni Kép
de köszi az ötletet!

Fic, kukkold meg ezt http://www.datanet.hu/pharma/phorient/121/121hom1.htm
és nemrég írta talán Bogárka, hogy a Sambucus nigra, azaz a fekete bodza segített a babájának.

Isti csak Echincea cseppeket kapott, hogy a szervezete immunválasztát támogassam, hű de szépen mondtam Kép és alliumot meg camphorát felváltva.
esténként, fürdés után meg bekentem a mellkasát/hátát baby looffal (de ő krehácsolt is)

szabad levegő: (még régebben volt téma)

Istinek is kifejezetten jót tett a szabad levegő a náthájára, de én úgy gondolom, nem minden embernek tesz jót a hideg, friss levegő, ha beteg. ez is alkatfüggő, van aki inkább egy meleg sálban, meleg ágyban érzi jobban magát (mint pl én Kép)
de Vincének egyértelműen jót tesz a friss levegő, úgyhogy hajrá Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
kipróbáltad?? Mert én igen, és tök finoman szív.
Gyuri meg férfiasan tökéletes.. Kép
neet
neet

echinacea cseppeket, bocs Kép

dolgoznom kéne, de itt lógok. hát normális vagyok én? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
ezt nektek! Kép
Kép
neet
neet

Neet, a kézipumpást próbáltam. kegyetlen.
de mondom, porszívónk meg nincs Kép (és szőnyegünk se), úgyhogy a másik, úgy látszik emberségesebb fajtához sajna még nem volt szerencsém.
de majd veszek szőnyeget, és morzsázok sokat, és bőven lesz okom venni egy porszittyót Kép

votiv 8)
votiv

neet, ez nem ér, a szemembe sütött a nap! olyan a fejem, mintha épp tüsszenteni akarnék! Kép és az orrom meg olyan, mint egy szánkópálya, miközben eredetileg inkább sísánc! Kép

votiv 8)
votiv

és jessz, a háttérben látszik az a dögös kis hinta Kép

votiv 8)
votiv

Angyalka,
voltál UH-n?????
kisün

Votiv, anyueknal meg megvan az anno nekunk furt ket lyuk az egyik ajto szemoldokfajaban (vasabanKép ). Most a legidosebb, ket es fel eves unoka orul a hintanak, aztan sorra a tobbiek.
Ket luk nem a vilag, raadasul nincs is feltuno helyen!Kép

Fic, jo bulast a csaladnak!
Imola?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Nagyon aranyosak a babás képek! Kép
Úgy várommár, hogy én is küldhessek nektek, egyelőre csak pocakot tudok... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

hali,
sajnos tegnap szörnyen rossz napom volt,nagyon kivagyokKépgyerekem egész nap feszíti a húrt hogy mneddig mehet el,én nem tom mit csináljak hogy ha mondok neki vmit ne röhögjön rajta hanem legalább hallja meg ha már nem csinálja de semmi,rám se néz ha mondok neki vmitKépfogytán a türelmem vele és egy szörnyen rossz anyának érzem magam és lelkiismeret furdalásom van mert nincs elég türelmem hozzáKép Kép Képés estére mire apa hazajön rá aztán már végképp nem marad türelemem és tegnap is egész este veszekedtünk.....Képkérlek mondja azt vki hogy nem egyedül én érzem ezeket mert nagyon szomorú vagyokKép
ja és persze tegnap vásárolni kellett mennem du,így egész nap rohangáltunk b-vel és ma meg megyek szállítani.....azon gondolkodtam mikor lenne időm gyorsan fejbe lőni magamKépde nem találtam lyukat a naptárambanKépúgyhogy maradok itt és nyüszögök nektekKép

depisgigi
Vendég

off

Pirus, Ficánka vagy Manóka, aki Biatorbágyon és környékén ismerős, újabb helpre lenne szükségem: híres mestersége címere: VÍZVEZETÉKSZERELÕ

ezen felül szükségem lenne még egy TAKARÍTÓÉSVASALÓNÕRE is. ne dobáljatok kővel, inkább fizetek, mint hogy azt hallgassam a pofátlan pasimtól egy átdolgozott nap után, hogy itt is kosz, ott is rendetlenség, amott meg él van az ingem ujjába vasalva.

ja és elpasszolnám városi takarítónőmet Kép
eredetileg női szabó, úgy vasal, mint az álom
szupergyors (4 óra alatt lenyomja a 100m2-es lakást), nagyon megbízható, ha milliók hevernének az ebédlőasztalon, ahhoz se nyúlna. sose dob ki semmit (néha még azt se, amit kéne, hmm)
és még Micimackó-diplomája is van, tehát képesített bébicsősz.
ki kéri? Zsanci? Kép

votiv 8)
votiv

Szia Lányok!

Na a mai éjszakánk már jobb volt, csak 6 körül kelt a csaj, és most is alszik.

Persze este megint hányt a Panadoltól. Egyébként Lillának is olyan tünetei vannak, mint Vincének. Úgyhogy Dr. Votiv hallgatom homesos tanácsait.Kép

Ma kéne főznöm, de nincs kedvem.Kép

Lindi!
Akkor tényleg lehet az a két börze jegy Manóé? Manó jelentkezz, hogy jut el hozzád a két jegy?

Votiv!
Nekünk is van ilyen hintánk, mint Neetéknek. Majd hozzánk is lehet jönni hintázniKép

Neet! Nagyon cukor a lányod::Kép)))))))
beetrix

Votiv,
köszi a seg(g)ítséget Kép! csak azt nemtom, mijaza camphora, megmondod? echinacea bogyeszra én is gondoltam, akkor elkezdem adni neki. Vince csak ritkán krahácsol, mintha lemenne egy kis cucc a torkába szegénykének. igyekszem neki segíteni. én is kipróbáltam az orrporszívót, mielőtt V orrába dugtam volna először, és csak akkor kellemetlen, ha hozzáér belülről az orrhoz, ezért erre nagyon vigyázok. egyébként nem rossz, és nagyon hatékony. persze nem szereti, de nem is üvölt, ha nagyon veszekszik, akkor abbahagyom mindig.
és a kép jóóóóóóó, de tényleg olyan, mintha tüsszenteni készülnél, és élőben még szebb is vagy, meg gésásabb is KépKépKép

Dóra,
András volt nála, de most nem kezelte még, csak küldte a szájsebészetre, én is készülök hozzá, csak V-t kell megoldanom valahogy.

Neet,
köszi, remélem túléli Kép

Proone,
ami késik, nem múlik! Kép

És: cúnya-cúnya köd!
ficánka

Votiv,
utánaérdeklődöm, és lököm az infót! takinéni engem érdekel nagyon-nagyon-nagyon! mert aki nálam volt néhányszor, már nem nagyon ér ránk. mennyi manit szoktál adni neki? lehet priviben is!

Gigi,
megértelek, vannak napok, mikor minden nehezebb, de van valami, ami segít neked ... Kép segít-segít a babanet!
ficánka

Gigi, tegnap telihold volt. ilyenkor mindenki kicsit ingerlékenyebb.

emlékszel, mit mondtam a rossz anyákról? azok például tojnak a kölkükre, megverik, meg nem adnak sose puszit neki, ilyesmik. TE NEM VAGY ROSSZ ANYA!

és mindenkinek vannak határai, a TE türelmednek is van, ezért ne legyen lelkifurdalásod. és ki mondja meg, milyen a jó anya? asszed a nagyanyáink nem hibáztak? vagy az ükapáink olyan marha jól nevelték a gyerekeküket? Kép
és a szüleink, ők tökéletesek voltak? Kép
mindenki hibázik folyton Kép, és mégis van valahogy, többé-kevésbé ráadásul jól, nem?

apától meg nem szép, hogy ő is beszáll a te nyüstölésedbe, inkább bíztatnia kellene meg kényeztetnie. mondd meg neki, hogy inkább ezt kéred veszekedés helyett

a türelem meg olyan sztem, hogy ha elkezd fogyni, akkor csak egyre fogy, és az ember nem tudja megrázni magát, és halálos nyugalommal folytatni
ilyenkor meg kell állni, és újratöltődni, pl a gyermektől kissé távol, apával kettesben
vagy apa kicsit átveszi a gyermek irányítását és te kikapcsolsz, kicsit magaddal foglakozol, pihensz...

és vésd már a fejedbe, hogy JÓ ANYA VAGY!!!

votiv 8)
votiv

fic,
Képezen meddig gondolkodtálKép
Vendég

Proone, ami késik nem múlik!Kép Egy darabig úgyis követelni fogjuk, hogy rakjál be képeket!Kép

Votiv, ezzel az orr hozzászólással!Kép

Neet, Votiv képek nagyon jók!
zanza

Fic, takicának ezer forintos órabére van
szerény értesüléseim szerint ez már a fővárosban máshol/másnak is ennyi
de párszáz forintot sztem még lehet belőle alkudni is, tekintettel a kis családra Kép
és tényleg nagyon jó szívvel ajánlom, mert rendes, kedves, alapos nőci, igazán megdolgozik a pénzéért.
és sokmindent magától is megcsinál, nem kell noszogatni. tegnap pl itthagytam, mert mentünk tornára, és mindent rendbetett, mindent kivasalt, és még maradt egy kis ideje, úgyhogy ki is teregetett, mert hallotta, hogy lejárt a mosógép Kép én meg jövök haza, dög fáradtan, morc fejjel mennék teregetni, és erre...! Kép

votiv 8)
votiv

votivia,
ez olyan szép volt hogy most meg itt bőgökKépés tökre igazad vanKépezt az eszem tudja de a lelkiismeretemnek hogy magyarázzam meg hogy ne fájjonKép??????apának próbáltam elmagyarázni de foylton azzal jön hogy ha ő kér vmit én azt sosem csinálom megKép (ez pontosan azt jelenti hogy ha kér vmit és 5 percen belül nincs meg égszakadás-földindulás van)de az pont nem érdekli hogy itt a gyerekKépazt még egyszer se mondta mikor kért vmit hogy jó,csináld már meg és én addig vigyázok a gyerekre,nem,nekem gyerekkel kell szekrényt mérni meg polcot beereszteni meg a tököm tudja még mi mindent.....és akkor ha elszakad a kötél nálam akkor közli velem hogy ő igazán nem ezt érdemi tőlemKépna tessék......
az a legnagyobb baj sztem hogy egész családom kint németo-ba,egész nap én vagyok a gyerekkel már két hete,nincs 5 perc amíg lepasszolhatnám hogy hajat mossak vagy bármi.apa este 8-9 körül hazajön kicsit megpuszilgatja a gyereket és akkor kéri a vacsoráját(haját tépő szmájli)szóval az hiányzik hogy még a mamihoz se tudunk átmenni,mert minden de átmegyünk és kávéval vár minketKépha itthon van.és olyan jóKépde most aztán tényleg mindent nekem kell megoldani...és gyerekkel,nem tudom addig se senkinek lepasszolni amíg megoldomKépés lehet hogy ez jött ki rajtam tegnap.
szóval köszönöm ezeket a szép szavakat meg meglátásokat,téged máskor is zaklatlak ha depis vagyokKép
Vendég

Zapácska már telózott, túlélte a szájsebészt, én lenni büszke rá, most tart hazafelé! Kép

Zanza,
szó szerint ugyanazt írtuk Proonenak Kép

Votiv,
nem tűnik olyan soknak, főleg, ha tényleg nagyon jó! végülis elég egy héten egyszer sztem, nem igaz? anyóska takinénije olcsóbb ott bián, de nem is túl alapos, úgyhogy még informálódok! kérek telószámot a takicádtól!

Gigi,
nem sokat Kép ez egy zenés reklám szövege volt, richtofit sportkrémé (segít-segít az 5 gyógynövény, segít-segít a richtofit sportkrém ...) KépKépKép
és Te lenni jóóóóóóóó anya!!!!
uff
ficánka

Fic, Echinaceát én cseppekben adtam, ha bogyót adsz, azt kúraként érdemes: 5CH-ban 2 héten át napi 1x5, aztán 2 hét szünet.

a Camphora=kámfor, de sztem ehhez még túl pici Vince

Beet, esetleg van otthon Coryzalia, vagy Oscillococcinum? mert bármelyik segíthet. ha gyógyszertárba mész érte, inkább az oscillót ajánlom, azt könnyebb megitatni Lillussal.

egyébként meg immunerősítés, immunerősítés és immunerősítés. echinacea, grépfruitmag-kivonat, aktivátor, ki mit tart otthon.

mert tudjátok, a náthából kigyógyulni gyógyszerekkel egy hétbe telik. a náthából kigyógyulni gyógyszerek nélkül pedig egy hétbe.
(egy kis homeós rásegítéssel 4 napba)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Bogárka,
Köszi a hiányolást, nem tűntem el, csak amolyan csendes kis szemlélő maradtam. Amikor írtam Don még éjjel is állandóan fent volt, így nappal írás helyett az alvást kellett választanom, ha nem akartam végképp kimerülni, mire jön a nagyobb az oviból. Aztán meg ilyen messziről nehéz a beilleszkedés, egy tornára, egy talira sem jutok el. A képeken pedig ámulok, h. a kis druszánk milyen ügyi már. Kép Bevillant egy kép, amikor ülök a Balogh dokinál és monja a fiad teljes nevét, h. ott lesz még egy Donát. Tisztán emlékszem a mondatára, mintha most lett volna. Ja, aztán meg nehogy azt hidd ám, amit írtál... igazán irigylésre méltó csapat vagytok! Kép

Zs, szeritem jó helyen jár Bogárka, ha érdeklődik, éppen azon gondolkoztam, h. pont annyi ideje ismerlek, mint a férjem. Kép

További szép napot kívánok nektek és persze sok napfényt!

I.
ilduska

szakirodalom ezt mondja:
"-A homeopátiás szerek közül Sambucus nigra (fekete bodza) D4-6 (azaz 5-9CH) az egyik leghatékonyabb szer.
A teák közül már a kicsiknek is adhatunk kortyonként meleg(!) kamilla, bodzavirág- vagy hársfavirágteát. Ne feledjük ilyenkor a sapkácskát!
Kezdetben anyatej, sűrű kamillavirág-főzet, fiziológiás sóoldat (4,5 g tengeri só - egy evőkanál - fél liter vizbe), tengeri sós orrspray vagy Luffa D4 orrcsepp használható.
A későbbi szakaszban, amikor az orrváladék már folyik, esetenkénti orrleszívás (eldugult orrot nem jó szívni, csak ha már megindult!) és meleg (infralámpa), esetleg Bioptron alkalmazható.

Javasolt még a veszélyeztetett időszakban meleg lábfürdő emelkedő hőmérséklettel (pl. kamillafőzettel vagy 20%-os tujaeszenciával). Kúraszerűen, főleg idegileg túlterheltnek, legyengültnek látszó gyerekeknél esti olajos lábbedörzsöléssel (orbáncfű- vagy mályvaolajjal). Fontos az anyagcsererendszer terhelésének csökkentése (cukor, tej, gyümölcslevek kerülése - hallod, Fic? csökkentsd Vince napi sütiadagját Kép) és a kellő, réteges ruházkodás.

Nátha kezelése heveny esetben: a fent említett meleg teákhoz kakukkfű, vadárvácska is társulhat, kis homoktövis-, csipke- és bodzaszörppel és némi citrommal.

Nagyobb gyermeknek erős, vízszerű orrváladékozásnál Allium cepa D6 és Camphora D3-at adhatunk óránkénti váltásban. Sűrű váladék esetén az inhalálás és konyhasós öblögetés tökéletesen elég."

Blaye írta még nemrég, hoyg a kakukkfüves fürdő is nagyon jót tett Vincéjének, de azt nem szabad sűrűn alkalmazni.

votiv 8)
votiv

Votiv,
te csak ne szerénykedj, nagyon is aranyos rólatok ez a kép. Kép

Proone,
te pedig örülj a pocakodnak, ez úgyis hamar elinalló állapot, aztán babázhatsz évekig. És lesz idő, amikor úúúgy szeretnél majd megint egy pocakot, hiába nehéz, hiába dagasztja be a bokád, hiába kell folyton pisilned... ezeket majd jól elfelejted. Kép
neet
neet

Fic, köszi!!! alapos és nagy tisztaságigényű legyen, az a fő! Kép
takica: Németh Károlyné Marika
06 70 318 0948, és 06 20 974 0691

votiv 8)
votiv

Votiv!
engem is érdekel...kettőt is bevállal????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hu, mar nem is emlekszem, miket akartam irni... enyem lanyka tok taknyos lett (ugyhogy nem biztos a pentek Rec, nehogy B elkapja, bar lehet, hogy csak nem oltoztettuk fel rendesen es nem korsag), ugyhogy ejjel szornyen szenvedett, meg apa is, hogy hallgatta Kép orrszivo porszivo rulez! Votiv! Ennel hatekonyabb modszer nincs, ne idegenkedj tole, nem hiszem, hogy karos, vagy kellemetlen, en is probaltam! Es inkabb sirjon a gyerek, mert utalja, minthogy arcureggyulladasa legyen es azert sirjon, mert jol felszurjak az orcajat, hogy kitisztitsak, brrrr Kép Kép Sajnos mar alig birom lefogni az enyem, hogy kiszippantozzam a nozijat, nagyon eros es hatekony az ellenallasban... Viszont ki tudja mar fujni az orrat egyedul: egyik mutatoujjat az egyik orrlyukaba teszi es a masikon fujja ki a levegot. Igy kijon egy csomo takony es ezt allati viccesnek talalja. En nem annyira, de orulok, hogy kijon, csak aztan nem akarja, hogy letoroljem rola. Szoval tokjol fujhatnank mar az orrat, ha hagyna, de majdnem ugy vonaglik a zsepitol, mint a porszivotol. Bezzeg o minden rokonnak meg plussallatnak vegigtoroli az orrat, mar honapok ota Kép

Ja, ruhamereteket meg mar megbeszeltuk egyszer: ne sovarogjatok a kisebb darabok utan, mert nekem 36os nadragjaim vannak, de eltuntek a kebleim Kép

Kitalaltam egy idotoltest Proonenak Kép Kuldjunk friss gyerkockepeket a tablazathoz, azzal ellesz ket-harom napig Kép

Ja, Readonly Kriszta es Akos! Lebuktatok am Proone szavazooldalan, ugyhogy tessek elobujni es irogatni es ezert legalabb ket kepet kerunk! Kép Kép

Tudjatok, hogy ikeaban ezen a heten ingyen szallitanak hazhoz, ha 100e felett vasaroltok butort? (500 felett meg ingyen hitel van, dehat aki kogazdag, annak minek, nem?)
moosejaw

Gigi, egyáltalán nem meglepő, hogy besokalltál! ez tényleg nem egyszerű helyzet. és azt sejtem, hogy apával nem igazán beszélitek egymás szeretet-nyelvét, és nagyon le van ürülve a szeretet-tankotok (micsoda hülye konyha-pszichológiai dumával jön már megint ez a Votiv...)

mert hogy mindenkinek van szeretet-nyelve, persze nem kizárólagosan egy, de van egy "fő" Kép
a sajátod könnyű megállapítani, mert ez az, ami leginkább boldoggá és elégedetté tesz.
a párodét meg kikísérletezheted Kép
ill abból kitalálhatod, hogy ő hogy próbál kedveskedni neked, mert vszínű ő is ennek örülne Kép

1. szeretet-nyelv: Elismerő szavak
- asszem ezen nem kell sokat magyarázni. sok-sok dícséret és kis hízelgés Kép

2. szeretet-nyelv: Minőségi együtt töltött idő
-közös programok, nagy beszélgetések stb. akinek erre van szüksége, megbolondul, ha a másik azonnal bekapcsolja a tévét, mikor hazaér...
aki arról panaszkodik, hogy nem vagyunk együtt eleget, folyton csak dolgozol, mindig csak a haverok stb. annak a szeretetnyelve.
és szeretne a párjával együtt vásárolni, vagy csak összebújni és álmodozni, beszélgetni, társasjátékozni, együtt főzni, sörözni stb. (Isti szeretetnyelve is ez, imádja, ha csak rá figyel az ember, és dühös, ha vele vagyok, de nem foglalkozom vele. ilyenkor rám mászik, megpróbálja felhívni magára a figyelmet...)

3. szeretet-nyelv: Ajándékozás
- kisebb-nagyobb ajándékok, akár egy szerelmeslevél, egy cetli a hűtőn, egy szál virág, meglepetések, hatalmas doboz ajándék, benne sok, személyre szabott aprósággal stb. általában aki sokat agyal az ajándékain, maga is ilyen szeretet-kimutatásra vágyik Kép

4. szeretet-nyelv: Figyelmességek
- Ha gyakran teszel szemrehányást párodnak azért, mert ilyen-olyan dolgot elmulasztott megcsinálni, akkor a te szeretetnyelved a figyelmesség. Ez a rakd elém a vacsorát, pucold ki a cipőmet, legyen mindig vasalt ingem, csomagolj tízórait, gondoskodjál rólam, (kérés és felszólítás nélkül) mert ebből érzem, hogy mennyire szeretsz. az én párom ilyen Kép

5. szeretet-nyelv: Testi érintés
- ez a puszitól, simogatástól kezdve a szépen nézésen át egészen a szenvedélyes csókokig és fantáziadús szeretkezésig terjed Kép (és nem minden férfinak ez a szeretet-nyelve Kép)

és mindenkinek van egy szeretet tankja, amit folyamatosan tölteni kell, soha ne ürüljön ki Kép! a gyerekekre is ugyanez igaz. a szeretet-nyelvekről olvashatsz még: "Gary Chapman: Egymásra hangolva - Az öt szeretet-nyelv a házasságban" c könyvben.

votiv 8)
votiv

Ildi!
igen...Kép igazad van!
vasárnap láthatunk titeket, ugye?Kép
éééés: én meg olyan régóta ismerlek, mint Vera férjét...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, ja, Gigi, Gigi!! Ne keseredjel el! Pasiformak ilyenek! Azt hiszik, hogy ez tokkonnyu, egesz nap semmi mas dolgunk nincs, mint a gyerekre vigyazni itthon. Ok meg egesz nap dolgoznak es este faradtak meg ezmegazkellnekik. Nalunk is sokszor az van, hogy ha kivagyok es nem figyelek rendesen (apara vagy gyerekre) vagy nem vagyok eleg gyors vagy elfelejtek dolgokat (annyi baj van am velem Kép ), akkor kiakad es kiabal. Akkor en meg sirva fakadok es akkor vagy aztan megbeszeljuk a dolgot es mindig kiderul, hogy en nem haragszom ra, es tudom meg ertem, hogy mi a gondja, csak nemer velem igy kiabalni, es az is, hogy o meg nagyon szeret es mindig siet haza es toksokat van velunk es sokszor jatszik a lurkoval, amig valamit matatok, meg csomoszor elszallitmanyoz minket mindenhova, meg megveszunk mindenfelet, amit kitalalok, es csak azert kiabal rondan, mert ha mashogy mondja, akkor nem jut el az info az agyamig Kép de ha neha kiszallitod magad ide, akkor jol megdumaljuk, ok? Kép
moosejaw

Halihó!
Folyamatosan olvasok vissza és úgy válaszolok

Zsancikant! Köszönöm a linket!

Votiv! Örülök, hogy úgy érzed már betagozódtam, még van "tanulnivalóm" A 10 hóig szoptatás pedig tök jó dolog, ne legyél elkeskenyedve miatta! Nekem eddig 9 volt a max.
Azért kicsit vitába szállnék veled azügyben, hogy a szabad levegő nem mindenkinek tesz jót, mert szerintem -a srácokon tapasztaltam- kint sokkal kevesebbet köhögnek, jobban szelel az orruk és még az esetleges napsütés is javit a közérzetükön. Persze, hogy jól esik a meleg szobában bevackolni magunkat, de a friss levegő -láztalan állapotban!- sokat tud javitani a helyzeten.

Kissün! Ne csodálj, mert elpirulok .........

Beetrix! Nem tudom, hogy a Panadolt fel tudod-e oldani vizben,de ha mégis menne, akkor csak viszonylag kevésben, hogy bele tudd a lányba könyörögni az egészet. Inkább használd a kúpot, ha kihányja a panadolt. Szerintem.....

Manoka! Szerintem mehetsz gyógyszerésznek ;-) Hozzátáplálás ügyben pedig hallgass a babádra! Petra lányom szombaton volt fél éves, aznap megkináltam pici frissen facsart almalével, hááát nem volt elragadtatva :-( De eltűrte, hogy a szájába tegyem, ő meg fintorgott. Másnapra a helyzet nem változott, sőt harmadnapra sem. Tegnap megleltem egy új fogat a szájában és olyan irtózatos hasmenést, hogy visszavettem a lendületből, pár napig nincs hozzátáplálás. A tej pedig ennyi idős korban már nem szokott csak úgy hipp-hopp elfogyni tapasztalatom szerint. Tehát szerintem szopi után próbáld megkinálni gyümivel. Ha kell neki elfogadja, megeszi, egészségére, ha nem, akkor is ráér még. A reakcióktól függ minden. A súlygyarapodás miatt pedig nincs okod izgulni, a lányom az elmúlt egy hónap alatt összesen 40 dekát hizott, azaz heti alig 10 dekát, ő is egészen szombatig csak anyatejes volt. Persze most is az, mert napi 2 teéskanál almalé 3 napon át nem mérvadó. A pépes almareszelékre vágott arcot sajnálom, hogy nem vettem fel, mert az megagigafintorgás volt :-)

Ildi! Tényleg nem volt könnyű anno, de azóta tudom, hogy helyesen döntöttem Kép Valszeg ha húzzuk még együtt pár évig, mára annyira utálnánk egymást, hogy csak tőmondatokban is alig beszélnénk Kép

Neet! Igen, ez a varázsmondat: Gyerek éhen nem halt még, ha kajával volt kinálgatva!

Rylie! Én megvenném az orrszivó porszivót a helyedben, a kézit próbáltam, de mit sem ért :-(

Gigi! Átment hozzátok az a hangulat, ami itt hétfőn uralkodott????? Nem tudom hol laktok, mert az akkori alaphangulatot nagyon messzire elküldtem........ Jó anya vagy! Konkrétan mekkora az apró lény, aki semmibe vesz? Apát pedig nem kérdezni, gyereket este kezébe nyomni és elhúzni fürdeni :-) Elmagyarázni neki, merre leli a konyhát, hogy műxik a gázrezsó :-) De viccet félretéve: apát be kell vonni a mindennapokba szerintem. Ezt csak egy másik házasság árán tanultam meg. DE nem ismerem a párodat, ezért csak irányvonalakat tudok irni sajna. DE ha már furdal a lelkiismeret, nem lehetsz rossz anya!

Húúúdehosszúlett :-(
cookie

Zsanci, titeket is elvállana, van szabad kapacitása, mert épp felmondott egy helyen, ahol folyamatosan tartoztak a pénzével.

votiv 8)
votiv

Ja, es minden baba nagyonhelyes! Kép

Neet, te komolyan nem adsz meg ra kabatot ebben a hidegben? Kép Na latod Gigi, ilyen a rossz anya! Kép

Gaby, en sem tudok segiteni, de mas topikban is kerdezoskodj, talan a "Kaalis parok" vagy a tobbi hasonlo intezmeny topikjaba irogatok ismerik ezt is.

Kulacs ugyben kerdeznek. Rajottem, hogy a legegyszerubb es legolcsobb megoldas, ha kis (3 dl, mert az 5 dl azert meg nem kell ekkora gyereknek) asvanyvizes muanyag flakonokat veszek, van tobbfele is (Nestle pl olyan kihuzhato kupakos, mint a bringaskulacsok, Evian meg normalis lecsavaros fajta) es ebben hordom a vizet, ha megyunk valahova. Miutan a cumisuveg mar ketszer elaztatta a taskamban az irataim, a szelepes izekkel meg hadilabon allok. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet ezeket alaposan tisztitani. Mosogatogepbe bevaghatom? Vagy nem is szukseges? Vagy nem minden nap, eleg hetente elmosni, ha ugyis csak vizet teszek bele? A kihuzhatos fazonbol egyedul is jol iszik a lanykam, a normal kupakost meg tartani kell neki.

Ja, es mondtam mar, hogy imadom a mosogatogepem? Meg a mosogepem? Es hogy mostmar csak egy takarito- es rendrakogep kene, ami szinten ilyen automata Kép vagy Votiv szupernenije...
moosejaw

Rylie, vedd meg a porszivos izemicsodat, nem er ra akkor, amikor kelleni fog! Ez az egyik legfontosabb dolog sajnos es nekunk is mar haromhosan kellett Kép Kezi pumpasat ki is lehet dobni. En megvettem az ujfajta elmeset is, de az se eleg hatekony. Illetve talan Juc meselt az elektromos pesztonkarol. Szoval tobb porszivosunk is van itthon, mert mar volt, hogy eltort es nehogy akkor kelljen elmenni erte, mikor epp megfullad a gyerek. Bar van muanyag is, majd felkutatom. De szerintem mar vasarlaskor bontsd ki es ellenorizd, mert olyannal is talalkoztam, ami tok girbegurba volt pont annal a resznel, amit a gyerkoc orraba dugsz, meg olyannal is, aminek meg volt torve a muanyag csove...
moosejaw

Orrszívás: én saját magam kis szájával szívom ki, de ehhez GYOMOR kell Kép viszont nem kell fertőtleníteni, nincs hangja, D.-t nem zavarja, és úgy vagyok vele, hogy úgysem tudom kivédeni, hogy ne kapjam el tőle Kép ja, és akinek kétségei lennének: kiköpöm Kép

GUSZTUSTALANvera
kisün

Votiv!
Hogy te milyen okosakat irsz! CSak nézek felfelé rád! De komolyan! Ez a szeretet-nyelvesdi is mekkora igazság! Elég már a felkiáltó mondatokból! Kép
cookie

Vera!
én is igy tenném, ha lenne olyan izémicsoda, ami a kórházban is volt...ott is a szülésznő szivta ki a cuccost Igi orrából, és Levi hetekig erről beszélt, h ez milyen jó, humánus, stb...és hogy szerezzek ilyet...arra nem is gondoltam, h az izémicsoda sem kell hozzá...Kép
és örülök neki, h kiköpöd...Kép
bár tudod, a mondás úgy tartja, h akkor szereted, ha nem köpöd ki...Kép
MEGAGIGAGUSZTUSTALAN-PERVERZ zsanci...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!Hát úgy fest,hogy kútba dobhatom a női megérzésemet,legalább is ami TITEKET illet!Kép/teljesen dezinformált lettem/Mivel nem vagyok gyáva,szeretlek benneteket/MooseKép/és nem akarom rontani Ada renoméját,MARADOK!Kép.Ennek örömére,sok-sok szeretettel elküldöm az egyik kedvenc képemet!GabiKép

petergabi

ÉLJEN!!
és tényleg örülünk ha maradsz!!!Kép és a gyávát azért irtam, mert néha kicsit erős vagyok...Kép főleg, ha Vera a közelben van...Kép
Bébi meg ÉDI!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv:maximálisan osztom Cookie véleményét!Hihetetlen vagy!Kép.Annyi jót írtál a náthás időszakról,csak nem tudok most jegyzetelni,hogy fáraszthatlak majd én is ha szükségünk lesz rá?Orrszívó ügyben nekünk az elektromos Pesztronka jött be.És nagyon irigyleg minden nálam vékonyabb sorstársat.Egyszerűen 10kg.annyira ragaszkodik hozzám,pedig én engedném?!KépMi is csatlakozhatunk a TÁBLÁhoz?Gabi

petergabi

Moose, a flakonokat nem csípik a fosogatógépek. meg általában a túl mély edényeket se. nem megy be az aljáig a tisztító vízsugár. szóval van még mit fejleszteni, whirlpoolos meg indesites fiúk! Kép

gusztikáim, nem vagytok piskóták
jellemző, pályatévesztett bölcsészek... Kép
mér nem mentetetek az orvosira?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Cookie: nekem már egész gyűjteményem van Votiv írásaibólKép Homeós, meg receptesKép Ezt is kimásoltamKép

Tényleg Votivdokinéni: az jót jelent, ha bogyószedés kezdetén erősödnek a tünetek? Akkor hat ls enyhülni is fog? Hány napig tarthat amíg elkezd igazán hatni? Mert a ma éjszaka negatív rekordott döntött Marci, igaz "csak" egy órán keresztül, de erőteljesen hozta a tüneteketKép Este elkezdtem adni neki a kinézett bogyót (kalium bromatum)

Egy körkérdés, főleg panelban lakóknak: mit csináljak egy 1,5 éves dömperrel a lekötözésen kívül, hogy ne dübörögjön és ezzel ne zavarja az alatunk lakó 2x-es szívinfarktuson átesett lakót és a feleségét? Tegnap másodszor jött fel a néni és nagyon kedvesen elmondta, hogy nem hallják a tévét a dübörgéstől. Én erre nagyon kedvesen beinvitáltam, bemutattam Marcinak, akiről nem hitte el, hogy így tud dübörögni, pedig igenKépKép Nem volt semmi veszekedés, de talán rájött, meg elékszik a saját gyerekeiről, hogy nem lehet a gyerkőcöket lekötözni. Mindez történt este 6 órakor, tehát még késő sem volt. Mondjuk megjegyezte, hogy miért nem viszem őket játszótérre, no commentKép

Most ennyi, így is jó hosszú lettemKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vera: tyűha, ezt komolyan ki fogom próbálni Kép
Cookie: de jó látni Téged Kép
Gabi: na azé', már kezdtem izgulni!

Jön az ötödik szörnyetegvirgács (=fog) hogyafeneegyemeg....odafent, ahol ezt elrendezték nem hallottak még végkimerülésről, meg pihenésről???????????????????????????????
Na, mindegy, legalább hamarabb túl leszünk rajta, oszt kész.

Manóka: Bogyó már kapott almát, meg őszibarackot, meg banánt, meg sütőtököt. És csütörtökön lesz fél éves. Én kíváncsi tipus vagyok, mindezeket csak megkóstoltattam vele, mert csak. 11 órás szopi után kapott néhány kanállal...imádta.

Jövő héten kezdjük a főzeléket......én nem gondolom, hogy az a tipus lennék, aki százezerrel kizárólagosan szoptat még a gyerkőc 2 éves korában is. Ez van, néha igyekszem magamra is gondolni Kép Persze az anyatej marad a fő tápláléka!!!!! Ettől függetlenül ha nem kéri a kaját, hát nem kapja. Ennyi. Görcsölni ezen kár, úgyis felnőnek. És 6 hós korukig kaptak anyatejet, ami NAGYON JÓ!!!!!

fic: ritkán jössz, irgumburgum (mondom én, de én igazoltan vagyok távol lakásnézegetés ürügyén!).

Na, megyek is, mert apafej számonkéri (öööö csak próbálná meg Kép) a mai haladást....legalább 100 internetes oldalam van még hátra.

Csóka, Ada
ada007

Gabi KépKépKép örülök, hogy itt vagy!!!!

na, ne hízelegjetek annyit Kép (nem is ez a szeretet-nyelvem, de azért jól esik Kép)

Moose, hívd fel a takicát, és adj magadnak 1 szabadnapot! egyszeri alkalmakat/magytakarítást is szívesen vállal. képzeld el, hogy reggel elmész otthonról, és mire visszamész, ragyog a lakás, és még csak el se fáradtál! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Most villamKriszta leszek,csak egy gyors kerdes:
adhatok Akosnak Mildipepet?4hotol javasolt,mi penteken leszunk 6 hosak.45%a teljes tejpor,ez mehet??

TudatlanKriszta es UjsagotakartepniAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: