A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

jaj, Recca, bocsi!
szóval, hétfő n1-től. És igen, van hely, bnőmék pl. nem járnak...csak a helyet foglalják...Kép
Neet!
3, 2, 1...éééééééééééééééééééééés ER!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és nincs rossz kedvem ám! tök klassz napom volt, és még szusit is ettem Kép
és du. megvettem Isti első cipőjét. de szegény úgy jár benne, mint egy nyomi, már bocs. de olyan kis bénzsó, szegény, abban a nagy bumszli cipőben Kép
kis sovány csirke, és imádom. állati jófej. és ezzel a puszicuppogtatással teljesen levesz a lábamról. hihetetlen, hogy magától ilyet tanul...
ólvéz luk ón dö brááájt száhájd ov lájf KépKép

votiv 8)
votiv

Clau, ha legközelebb nem viszem el Isti nagy piros mobilját, akkor eljöttök? Kép
legalább cukiba Kép

Bogárka, a lányod realista Kép

és a 38-as gatya ülés közben azér még nem elég tutter Kép de sanyargatom magam lelkesen!! és hajrá Lindi, hajrá Beet!

votiv 8)
votiv

Proone!

A kép. És köszike ja és drukk neked nagyon!!Kép
eszti25

Zsani, hm. akkor lehet, h megprobalunk atpofatlankodni. orultok?KépKép most mondd, ha nem..Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Helló!

Votiv: apa csak 15 CH-s Sepia-t kapott, azt hogy kell szednem?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lányok!

Valaki vett fel szocpolt? Mármint asszem a lákásbővítéshez fél szoc kell. Konkrétan ez érdekelne. Mit kell tudni róla? Előre is köszi.
eszti25

Szia Pocak! mondjuk kétnaponta 1x5, kezdetnek
aztán meglátod, hogy hat-e, és igazítunk Kép
jól vagy már teljesen?
pusz

Votivia Bella Donna

votiv 8)
votiv

Eszti, mi nem voltunk semmilyen támogatásra se jogosultak, mert pasim túl vén, túl kevés a kölkünk stb
de úgy tudom, Ada épp tegnap okított ki egy hitelügyintézőt Kép
csak azért nem fordítva, mert Ada nagyon penge az ilyesmiben Kép

votiv 8)
votiv

csajok ezekkel a ruhaméretekkel ne idegesítsetek engem oké????????????????????? Soha nem fogok beleférni a régi cuccaimba és 40-es méretnél kisebbről nem is álmodhatok Kép Kép
Most adtam oda a húgomnak egy nagy adag téli ruhát, ő meg duplán-triplán szereti a keresztfiát, most látja csak mennyi plusz dolog jár egy keresztgyerekkel Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok!

Torna szuper volt, és már vmit érzek is.Kép

Bibibi, láttam már Votiv új nadrágját, tök jól néz ki. Bibi-bi

Ruz, azta, mekkorát nőtt kicsi fiad!
zanza

Votiv,
jártam hozzá speckollra (eltén), de csak 3 év van köztünk Kép ő korán kezdte a tanítást, én meg későn fejeztem be a szakot Kép
38-ashoz gratula, én most ott tartok, hogy a 40-es kényelmes gatyában Kép
Sajnos én nem szeretem a halat, így japán kaják igen nagy része ugrott Kép

Neet, Zsanci,
jó ER-nézést!!! Kép

v
kisün

Eszti !

Szeretnék beszélni veledKépDe nem szocpol.

Ancsi!

A kishaverjaim nem is olyan kicsik márKép

Votiv!

Szusi nyeres hal?Szeretem én azt?
ÉS nekem 38-s a farim ami már lóg rajtam,de ez tuti el van méretezve ill.hatalmas amerikai nőciknek önbizalomnővelésből írtak bele 38-st.
És te sokkal törékenyebb vagy mint én,szóval biztos hogy a te gatyód meg 36-sÉs ezt nem hízelkedésiből mondom.

Istit meg elképzeltem a cipőbenKép
20170114224602

Sziasztok!
Már megint jó sokat írtatok, brühühü, annyit kell visszaolvasnom, szófosó népség!Kép

Zsanci!
Igen, köszönöm, már teljesen jól vagyok (még egy szem antibiom van, ma estére), elmúlt a takony és a torokfájás, még minimális köhögés van, az is inkább este.

Pétergabi!
Nanehogymár elmenj! Én is veled értettem egyet, nem emlékszel??? Moose meg csak ilyen beszólogatós (tényleg Ancsi, a beszólogatós szót jól írtam?Kép), engem majdnem a földbe döngölt, amikor megtudta, hogy Emmának fülbevalója lesz. Élőben viszont tök kedves, mint itt mindenki, szóval MARADJ!!!

Manó!
Citromos krém tényleg nem használt nekünk sem, utána felírt a doki hűsítő krémet (ez a neve – Cremor refrigerans), az teljesen rendbehozta Emma bőrét. Most jó ideje azt kenem még az arcára is.

Ruz!
Bendi nagyon édes, és jól megnőtt! Te meg gyere gyakrabban ide!

Mai gyógyszertári élményemKép
Én: Jó napot kívánok, egy doboz Viburcol kúpot szeretnék.
Patikusnő: Mit?
É: Viburcol kúpot.
P: Milyen kúpot?
É: Viburcol. Homeopátiás.
Elkezdi beütni a gépbe…
P: Igen van (előveszi a fiókból, közben kolleginához odafordul). Ez mire való?
Kollegina: Hmmm, azt hiszem hányásra.
É: Nem hányásra, lázcsillapító és nyugtató hatású, nekem most fogzásra kell.
P: Ja, értem!

Lehetek patikus???

Kép
Kép
manoka11

Votiv!
Ruhaméretekkel és pasid nyaralásával ne idegesíts, olyan irígy vagyokKép
Nekem egy kolléganőm volt pár éve az Azori szigeteken a pasijával, nagyon jókat mesélt, a beszámolójuk+fényképek benne voltak valami utazási magazinban.

Kép
Kép
manoka11

Csajok, adjatok tanácsot! Emma szombaton volt féléves, tehát naptár szerint el kellene kezdeni a hozzátáplálást. Viszont úgy tűnik, ő nagyon jól elvan a szopizással, szépen nő, az utóbbi időben heti 200 grammokat hízott. A gyerekdoki valami ilyesmit mondott: "Lassan el lehet kezdeni egy kis almalét adni, de csak azért, nehogy Emma azt higyje, nincs más mint anyatej. De nem kell elsietni." Most akkor mit csináljak? Hallottam olyat is, aki 8 hónapos koráig csak szoptatta a gyereket, és teljesen rendben volt minden. Én két dologtól félek: 1.Ha elkezdem a hozzátáplálást, hamarabb leszokik a szopizásról (nem feltétlenül, de lásd Votiv Istijét). 2. Ha nem kezdem el, és mondjuk pár hét múlva valamiért jelentősen kevesebb tejem lesz, akkor túl gyorsan kell majd hozzászoktatni a kajákhoz.
Mi a véleményetek? (Jókat kérdezek mi, pár hete még azon fostam, hogy kevés a tejem?!)

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Csak ahogy te érzed!Ez a naptár dolog butaság,mert ugye 1 éves korig ne adjunk tejet pl.aztán 1 éves 1 napos kortól meg uzsgyi minden mehet?NEM.
Ha úgy látod,hogy mindkettőtőknek elég a szopizás akkor ne eröltesd a hozzátáplálást.A tejed nem hiszem,hogy csökkenne.
De ha izgat majd a dolo,hogy milyen lehet ha Emma megkostólja az almát ,na akkor adj neki!És onnantól úgyis Õ fog diktálni.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Zsanci!

Párom is dolgozni fog karácsonykor, meg Szilveszterkor is, pedig ez lenne az első karácsonyunk hármasban, de legalább van munkája végre!Kép Általában ezzel vígasztalom magam! Persze neked a két kőccel biztos nehezebb lesz! Én már most sem tervezek nagy főzés-sütést! Kép

Beet!

Azthittem poén a diszlexia szó elírása!Kép

Cookie!

Jó volt olvasni, amit írtál magatokról! Sokan vannak szerintem, akik inkább bennemaradnak egy rossz házasságban, mintsem hogy egyedül maradjanak! Biztos nem volt könnyű döntés, de örülök, hogy ilyen jó lett a folytatás!

Ruz!

Szió! Bendi nagyon édes!Kép

Manóka!

Szerintem pár kanál almalével ha elkezded biztos nem szokik még le a szopiról! Egyébként meg nem megy az olyan gyorsan szerintem, mármint a leszokás róla! Szerintem kezd napi 1X-i gyümölccsel! Timinél vagy egy hónapig ment a napi 1X-i gyümölcs, akkor mondhatod, hogy elkezdtétek a hozzátáplálást és nem jelent nagy változást! Aztán majd meglátod az igényeit, hogy később elég -e a tej vagy adsz-e neki mást is! Szerintem...!Kép

Képzeljétek! Ma láttam egy pasit és tök kiköpött Carter doki volt, még az öltözéke is!Kép Rögtön Ti jutottatok eszembe!Kép Egyébként én nem vagyok sem Vészhelyzet, sem Carter őrült, mielőtt még valaki rámragasztaná...!Kép Most sem nézem, mert mindig tiszta depi az egész!De azért még szerettek ugye???Kép
ildi76

Fic!
Cicisimivel vigyázni! Kép Petra is így kezdte anno úgy 4 hó körül, és én is majd el olvadtam, de 10 hós korára oda jutottunk, hogy csillagokat bírtam látni amikor markolászta, de akkor már ha elvettem a kezét hisztizett, mert megszokta...aztán mikor elválasztódtunk egymástól, ez még kelett neki, és sajna még most is kell, és nagyon-nagyon kellemetlen tud lenni néha...Kép És most Doni is kezdi, és néha elfeledkezem magamról, és majd el olvadok, de aztán hopp észbekapok, és vagy megfogom a kis kezecskéjét, vagy kezébe adom a pici plüssnyusziját Kép

Votiv!
Te is mindig dícsérsz Kép

Manóka!
Az LLL mint tudjuk nagyon nagy híve a szoptatásnak, de még ők is kiemelik, hogy 6 hó körül el kell kezdeni a hozzátáplálást. csak azt mondják, hogy semmi baj nem történik akkor, ha a baba csak kóstolgat és csak pár kanállal fogad el, és továbbra is a tejci a fő táplálékforrás. Szóval szerintem kezd el nyugodtan, de ne arra törekedj, hogy mennyiségeket egyen és ez pótolja a szopit, hanem arra, hogy ismerkedjen a kanállal Kép
A félelmeidre:
1. Petrával 6 hósan elkezdtük, először utálta, de 3 hét múlva habzsolta a gyümit, majd 7-8 hósan a főzelékeket...ennek ellenére még plusz 1 évig szopizott, és tidod, akkor is csak Doni miatt lett vége...
2. Olyan nincs, hogy pár hét múlva hirtelen kevesebb lesz, és ha mégis annyira kevés lenne, hogy nem elég, akkor meg az alma, barack, ilyesmi nem pótolná, tehát a hozzátápi ebben a korban tényleg nem azért van, hogy az legyen a fő táplálék! Szóval no para Kép
Ja, és valahol olvastam, hogy ha 6 hósan kezdi valaki a hozzátápit és nem előbb (3 v. 4 hósan, ahogy régen csinálták), akkor nem kell levekkel pepecselni, mehet rögtön a püré (azaz a lereszelt alma), a lé a régi szemléletből maradt meg, mikor már 3 hósan hozzátápláltak, mert abban a korban még nem érettek a sűrűbb dolgok nyelésére...
Remélem tudtam segíteni!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka! Ne izgulj, ha szeret szopizni, nem fogja abbahagyni. Én Grétinek 6 hónapos korában kezdtem adni más kaját is a szopin kívűl, és most 9 hónapos korára mondhatom azt, hogy elkezdett enni, de emellett még egy csomót szopizik, reggel csak szopi, kaják után mindig szopizik, meg ha nyűgös, én akkor is cicivel tömöm be a száját. Inni nem iszik semmit, csak szopizik, de így legalább nem izgulok azon, hogy esetleg keveset eszik, mert a tejjel azt is pótolja.
Minél később kezded el kóstoltatni, annál nehezebben fog elkezdeni enni, szerintem. Én legalábbis nagyon megkínlódtam vele.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszönöm a tanácsokat, szerintem akkor jövő héten a névnapja környékén elkezdjük az almázást. Egyrészt már én is kíváncsi vagyok, hogy reagál, másrészt a doki is azt mondta amit Lindi, hogy minél jobban húzom, annál nehezebb lesz.

Juc!
Már most Õ diktál! KépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Gaby25!

Én sajnos nem tudok infóval szolgálni a helyről, amit kérdeztél!Kép A kórházaknál nincs ilyen topic (Orsz. Gyógyint. Közp.)?
ildi76

Bogárka, tejóég, még csak most volt hogy itt a topikban azzal kapcsolatban kértél tanácsot, hogy hogyan mérsékeld Petránál a cicizést Doni miatt, hogy elrohant az idő! Ez csak azért maradt bennem, mert akkoriban kezdtem el ide irogatni. Tyűha, de régen volt!
És a püré tényleg jobb, főleg hogy anyukám vett nekem üvegreszelőtKép

Ildi!
Akkor mi alapítsuk meg a Vészhelyzetet-nem-nézők-táborátKép Én még anno néztem az első két sorozatot, aztán valahogy leszoktam róla, most meg nincs kedvem bekapcsolódni, annyi az új szereplő.

Kép
Kép
manoka11

Nosztalgiáztam egy kicsit, és visszakerestem az első hsz-emet, idén február 3-án volt, akkor kezdtem a 27. hetet!
Csak pár hsz-t olvastam el ott a környéken, de hihetetlen, azóta mennyire megismertük egymást! Pl. Juc és Bogárka akkor jöttek rá, hogy látásból ismerik egymást, mert valami váróban együtt várakoztak. Ancsi 12 hetes volt, Ildi a második tejbelövellést várta, Oxi pedig éppen az alacsony vasszintjével foglalkozott, mire Neet javasolta, hogy kérjen intravénásan, Ada meg 2500-ért vett hordozókendőt. KépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Lindi, Isti is szeretett szopizni, nagyon...

és ő se rögtön hagyta abba, még 10 hós korában is napi egyszer szopizott, aztán állt le
szóval Manóka, attól semmiképp se tarts, hogy egyből leáll!

csak én gondolom rosszabb perceimben, hogy valamit biztos másképp kellett volna csinálni, pl ha csak tápoltam volna kiegészítésképp, mikor már nem volt elég a tej, vagy ha nem adtam volna oda önzetlenül a soksok tejemet, hanem eltettem volna Istinek, és abból etetgettem volna még szopi mellett, akkor talány nem hanyatlik le olyan hamar a rendszer (egyre kevesebb szopi, egyre kevesebb tej) Kép
de még a 10 hónapban is minden egyes este fejtem, hogy kicsit több legyen reggel, és a lefejtet is odaadhassam még neki
de már mindegy
ha lesz második esély, talán okosabb leszek Kép

votiv 8)
votiv

Manoka!

KépKépKép
Én meg olyan kíváncsi lennék, hogy pár év múlva még meglesz-e a csapatunk! Nem semmi lenne, nem?
Tényleg! Vajon hány évig maradnak meg archiválva a hozzászólásaink?Kép
ildi76

Manóka!
Ahogy most ezt írtad nosztalgiázni támadt kedvem, és visszanéztem ezév januárjába, és láttam képeket az egy hós anyjával szemező Esztiről, az egy hós álmában vigyorgó Istiről, a féléves gyorsolvasó-sárgarépapürétzabáló-pelenkázótrágó Nyusziról, és a négy hós hatalmasat-vigyorgó Dóciról! Nagyon édik voltak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na látom, nem csak én nosztalgiáztam, pedig akkor még azt a hsz-edet nem is olvastam....Kép Nagyon egy rugóra járunk Kép Kép!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

Ne viccelj már! Ez is tök jó, hogy Isti ilyen sokáig szopizott! Szerintem nem a mennyiség a lényeg, hogy még hányszor szopizott egy nap, hanem hogy minden nap kapott tejet és vele ellenanyagokat! És Te pont úgy csináltad, ahogy kell, Istire bízva a dolgot az igényei szerint!Kép
ildi76

Ildi!
Igen, ezen már én is gondolkodtam, hogy mikor már az összes gyerek ovis lesz, Soma, Borisz és Petra meg már nagy isisek, mi meg dolgozó nők, vajon akkor is tartjuk majd a kapcsolatot? Olyan jó lenne....! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Nehogy már emiatt bánkódj, hogy "csak" 10 hóig szopizott!!! Tudod milyen kimagaslónak számít ez a magyarországi statisztikában??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na megyek betuszkolom apjukat az ágyba!Kép Ugyanis holnap megint fél 5-kor kel és még mindig itt piperészkedik!Kép
Meg én is elteszem magam! Jó éjt!

ILdi
ildi76

Lindi!
Nézegettem a táblázatot, és csak most látom, hogy Grétinek és Anyukámnak egy nap van a szülinapja Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Háááát, ha a gyerekeim hozzák a mai formát én is 5-kor kelek, és még pár órája tök ki is voltam ütve és azt gondoltam azonnal lefekszem, most meg az összes álom kiment a szememből...Apa meg lent tévézik...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gaby: az Országos Gyógyint. Kp.= a Szabolcs utcai klinikával. Barátnőm ott szült, nem mondott rosszat, de azért nem Szent Imre!

Én is olvasgattam vissza nemrég pl. a tavaly decemberi izgis dolgokatKép Azt láttátok, hogy tavaly összesen volt 3520 hsz. Idén megKépKép Én már úgy kerestem anyuéknál a topikot (öcsém gépén nincs a kedvencek közöttKép), hogy a hozzászólások számát figyeltem és ahol a legtöbb volt, na az a Szent Imrés topik!!!Kép

Már tökéletesen jól vagyok, csak a holnaptól félek, mert felújítanak itt a házban és egész nap fúrás vanKép Délben volt egy 40 perces ebédszünet, na akkor meg a kukásokra ébredtemKép

Küldök nektek egy-két képet isKép

Kép

Kép

Kép

Pusz, Jó éjt: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Jucus,
Soma mér nincs a Táblában?

Manoka,
ne parázz, szopival kapcsolatban csajok leírtak mindent. Ez a naptárdolgog nem ilyen fekete-fehér, kb 6 hósan el kell kezdeni az egyéb kajákat, mert a tej nem feltétlen fedezi már azt, ami neki kell (asszem pont a vas hiányzik belőle), meg hogy szokja is a más ízeket. De akkor se aggódj, ha hirtelen csökkenne a mennyiséged, babád élvezettel fogja kóstolgatni az új ízeket, ha már nem elég neki a tej. Ki szeret éhezni? Na ugye?! Kép
Eszter végül azért szokott le (szerintem),mert falni akart, rágni, nagy, férfias falatokat (Láttad a Sellőket Cherrel? Abban volt, hogy igazi szendvicseket akart a csaj csinálni a barátjának, nem ilyen vicces vackokat...), szóval majd ő tudja, mi a jó neki. Éhen még nem halt gyerek önszántából. Bízz benne, majd jelez, mi kell neki, és mennyi. Fog ez menni!
neet
neet

Kamaraerdőben:
Kép
neet
neet

A telefonomról sikerült áttenni a képeket, még fárasztalak. Kép
neet
neet

Na még 2, aztán leállok.
Itt fogmosás megy:
Kép
Itt belebújt apa pólójába:
Kép
neet
neet

Na jó, ezt még muszáj feltennem, nyáron mentünk a mamához. Ki mondta, hogy a MÁV nem kényelmes? Kép
Kép
neet
neet

Neet,
ez az utolsó csúcs!!! KépKép nagyon lazaaaaaaaa Kép

Bogárka, Manoka,
felbuzudultam, mindjárt megyek én is nosztalgiázni Kép

v
kisün

Sziasztok!

Pocak, NeetKépKépKép Ilyenkor nagyon tudom szeretni a forumot.Kép

Fic, engem is szokott tapperolni a lany, es en is szeretem!Kép Markolaszni a melltartomat szokta, remelem a cickot nem fogja.Kép

Manoka, szerintem nyugodtan elmehetsz patikusnak, homeosnak biztosan!Kép Amiota elment a kozeli patikabol a homeos lany, azota szinte csak megrendelesre van bogyojuk, volt ami meg sem jott.KépKép

Petergabi, gyere vissza!!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Eszti KépKépKépKép csúcs ez a nő Kép

Pocak, hihetetlen, hogy Balubaba alig múlt 2 hós, és már milyen nagyfiús! Kép és hogy nevet! Kép
szépek a gyerekeid Kép

Bogárka, nem bánkódom igazán, csak néha, ha amúgy is rágódni támad kedvem Kép este persze jól felment a pumpám, és meg is mondtam apafejnek, hogy rohadt önző egy dolog, hogy ennyi időre itt akar hagyni minket, és nem is értem, hogy nem gondolt magától arra, hogy neki családja van, akiket nem lehet csak úgy 2-3 hétre lepasszolni, főleg nem költözés után 5 nappal és főleg nem a gyerek első szülinapján. nem tudom, vette-e az adást, mert nagyon hülyeségeket válaszolt...

votiv 8)
votiv

Van vkinek olyan homeos fuzete, amit az ANTSZ beszuntetett?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Sajna az utóbbi időben hanyagoltam a topicot, de most olyan jó volt olvasni Titeket megint! Kép Nekem is eszembe jutott már, hogy vajon meddig marad együtt ez a csapat, és én is bízom benne, hogy nagyon-nagyon sokáig!

Pocak és Neet: a képek csodásak! Kép

Votiv: köszi a sushi tippeket! Kép én nagyon szeretem a halat, meg másféle tengeri herkentyűket, de ilyet még sosem ettem. itt volt a barátnőm Ausztráliából 9 hónapig, és tőle hallottam dícsérő szavakat erről az étekről, mondta, hogy ott ebből van sok (és szinte nincs is más) de ő is nagyon szereti. persze itt nem akart olyasmit enni, csak igazi magyar kajcsikat, én is sokszor főztem neki finomságokat, mondjuk főként olaszos, görögös ill. arab kajcsikat. úgyhogy meg fogom kóstolni mindenképp! Kép a szopizással kapcsolatban ne agyalj, tényleg a legjobban csináltad, úgy, ahogy Isti "kérte"! és a 10 hónap az nagyon szép teljesítmény, ügyesek voltatok nagyon! Kép

Bogárka: köszi, hogy figyelmeztettél! én nem is gondoltam arra, h ez később gondot jelenthet. szerencsére még nem sokszor fordult elő, de mostmár figyelek! de az nem baj, ha fogja, ugye?

Pasim most ment el szájsebészetre, izgulok érte nagyon!
fic.
ficánka

Neet, tegnap auchanban láttam a hintátokat/Bogárkáék hintáját, azt, aminek olyan kis duda van az elején, akciósan 1500-ért. vettem is volna, mert Isti imádta, de nincs hová feltennünk Kép
mehetünk hozzátok hintázni? Kép

votiv 8)
votiv

Az arcmosás barátibban hangzik azért mint a hideg vízzel való leöntés.

Kókusz: eldöglesz-ez nagyon jó!! Kép Kép

Votiv: a férjed nem férfiból van véletlenül??? Õ mehet,te nem? Kép

Kérdés: orrporszívót vegyek már, vagy ráérek akkor ha használni is kéne. Nekem a kézipumpás tűnik emberségesebbnek egy csecsemővel szemben..
Mi a véleményetek?

Rylie
28 és 30 között valahol
rylie

Votiv,
Vince még mindig szörcsög, de mostmár nem annyira vizes, inkább fehér a cucc (bocs, de ez van!), és nem is nagyon folyik, inkább bent szörcsög, csak orrszívóval lehet leszedni, de újra lesz, és néha köhint egyet-egyet, meg tüsszög. lehet, h kéne valami más bogyó (is)?
fic
ficánka

Rylie,
kézipumpás semmire sem jó sztem, én próbáltam, nulla az eredményessége, ha igazán nátha van, csak az orrporszívó a jó, és drukkolok, hogy minél később legyen rá szükségetek majd! érdemes beszerezni előre, hogy kéznél legyen, ha kell.
fic
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: