A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na, az enyimé úgy néz ki most talán alszik egy picit, úgyhogy én is gyorsan lefekszem. Hátha...
Holnap jövök. Jó éjszakát!

Kép
Kép
hari

nem jól hallottam, csak mocorgott. tök jól alszik.lesz, ami lesz nem keltem fel, meglátjuk.

KépKép
KépKép
and

SziasztokKép,
szép kis termés 4 nap alattKépKépKép... két napba tellett, mire behoztam a lemaradástKépKépKép...

Szépek a babák: Lívi haja különösen rabul ejtett, hogy csinálod??? Direkt áll égnek???

Hát csajok, én nem tudom, ti hogy csináljátok, de én egyszer és mindenkorra feladtam a reményt, hogy eljutok fodrászhoz...
Úgy döntöttem, magam festem be a tollam... Rémes leszKépKépKép, de két gyerekkel nem tudom ezt megoldani, ráadásul karácsony előtt millió egyéb kiadásunk is van.
Majd teszek fel képet, hogy hogy sikerültem... jó napotok lesz, azt garantálomKépKépKép!!!!

Tali:
mikor és hol tartjátok???
Csak, látom, hogy komoly szervezés folyik, de az időpontot és a helyet is letisztáztátok már?
Szivesen csatlakozunk Kornéllal...

Kati
Vendég

Hát, az én babám csak éjfél után szeret aludni megszakítás nélkül reggelig. Kép Fél 10-kor etettem, úgyhogy még van időnk.. Kép Remélem nem zendít rá még fél órán belül de már feszeng a kiságyban, karate elindult.. már csuklik is.

Viszont azt vettem észre, mintha kevesebb lenne a tejem, létezik ez?? Kép baba hízik rendben, nem is éhes, csak vhogy érzetre. Na majd figyelem. Remélem nem lesz ilyen gond.

na már sír is, léptem!
Vendég

Jucc!Kép

Szegény Gergő!Kép
Nálunk is van, hogy Gergő hirtelen átcsap a nagy puszilkodásból valami durvaságba.Kép Az a mániája, hogy belenyúl Bubus szájába. Kép Hiába mondom, hogy nem szabad.
PedofilokKépKépKépKépKépKépKép

Megann!Kép

Gergő nem kopaszodott, csak hátul kkopott ki a haja, ahogy feküdt. Szép fokozatosan cserélődött le a haja, ki is szőkült.

Lányok!

Ti mit adtok a babának karácsonyra? Lehet, hogy ez hülye kérdés.

Hari!Kép

Én is felajánlanám a + kilóimat, de félek, hogya végén kicsit sok lesz neked a jóból.Kép

Hencsi!

Egy barátnőm kislánya 2900 grammal született, volt, hogy havonta 2 ! kilót hízott, és fél évesen már több, mint kilenc kiló volt, és csak anyatejet kapott. Még erre sem mondta azt orvos, hogy túl sok. Ja, és most másfél éves a kislány, azóta megnyúlt, kb. 11 kiló, már egyáltalán nem kövér, alig hízik, úgyhogy kiegyenlítődnek a különbségek.
Ja és láttad mennyit hízott Benianyu Danija.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt! Kép Kép

Megann,
Én is gondoltam, hogy lefagyasztom a sütőtököt, de lesz más finomság tavasszal, inkább egyen frisset majd. Kép
Beninek nem hullott ki a babahaja. Van ilyen is. Szerintem a nagyhajú kislányoknak, Lilla, Zsuzsa, Lívia, sem biztos, hogy ki fog hullani.

Hencsi,
Nem fog elhízni anyatejtől, az biztos. Látod Dani majdnem másfél kilót hízott egy hónap alatt és azt mondta a védőnő, hogy milyen szép formás lett. Ilyen pici babától nehogy már meg kelljen vonni a kaját.

Nyúlné,
Köszi az infot a babatornáztatóról (még mindig nem tudom, hogy hogy hívják hivatalosan), nagyon jól néz ki a tiétek. Megpróbálok elmenni a Brendonba minél előbb.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jó reggelt!Kép

Hát Lívi megint csak este 11-kor aludt el párom vállán.De 9-kor evett utoljáraés most még mindig alszik....
Hát jól felborult a rend nálunk!!!!Kép

Itt vannak tegnap esti képek:
Fürdés előtt:
Kép
Kép

Így tud csak elaludni 2 napja, tuti a front:
Kép

Mea
mea

AngelaniKép

Hát az ágya szép de aludni azt nem szeret benne!!!!!!!KépKépKép

Dóri!Kép

Igen terhesség előttre gondoltamKép

Nemesek!Kép
Van egy nagy forgója és így feláll a haja Lívin ek.
Nagyon édes de fiús, nekem jobban tetszik ha hátrasímítom, akkor igazán édes lányos arcocskája vanKép

Zsófy!Kép
Nem kaptam szívbajt!
Csak furcsa volt azt hittem még az is sok neked ha 55 vagyKép
Amúgy szerintem nagyon csini vagy!!!!Kép
Szeritnme nincs okod a súlyra figyelniKép
Az a jüó, hogy magas vagy és így ha van is pár kiló plussz rajtad nem látszikKép
Nem úgy mint rajtam.
De most már elégedett vagyok bár a pocim még lötyi de remélem az is helyreáll majd jövő nyárigKépKépKép
Addig meg nem érdekel, majd behúzomKép

Mea
mea

Ja valamelyik este felpróbáltam a szexi mini szoknyáimat, háááááááááát a fenekem kilóg alólukKépKépKép
szóval ha kilóban nem is méretben nőtt a valagam ám rendesen vagy a derekamKépKépKép

Mea
mea

Benianyu!Kép

Az előzpő képeken ahol Lívi játszik az is játszószőnyeg, márkás és nagyon pihe puha és tök vidám színű.
Mi is most vettük akciósan Brendonban kuponnal és így 8000Ft volt.
Nagyon jó.
Szerintem aki akar venni jó minőségűt ennyiért van még hó végéig kuponnal!!!!!
3 féle színben kapható.Kép

Mea
mea

Ja igen játszószönyeg a neveKép

Mea
mea

A tegnapi hozzászólásoknál(előző oldalon) van fent a kép.

Mea
mea

Most hoztam csak be magam visszaolvasásban Kép Nem szeretek lemaradni Kép Dani most is a cicin lóg.
Jól aludt éjjel, elsőre 5 órát, utána 3-at egyfolytában.

A tali minket is érdekel, bár jövő hétre van a csipőszűrésre és a koponya UH-ra időpontunk.

Nekem is Medela Electric-em van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nem cibálja a cicimet.

Ppanna,
David milyen édes a nagyi kezében!

Mea,
Milyen szépek vagytok! Végre egy kép rólad is!
Most látom, hogy Lívinek is milyen klassz játszószőnyege van. Nagyon tetszik.
Igazából még leértékelve sem olcsó, de ha tényleg jó minőséget akarok, akkor ezt érdemes venni.

Benianyu

benianyu

BenianyuKép

A nonamek is kb.6000Ft-ba kerülnek, szerintem akkor megéria márkásabb 8000Ft-értKép

Hát beigazolódott amit sejtettem szinte laig van tejcsim.
Este 11 óta nem evett még Lívike mert még nem kelt fel.
Elkezdtem fejni kiváncsiságból Medela mini elektriccel és 20 ml jött le 2 db cicibőlKépKép

Talán ha ő eszik akkor 40 ml-t kettőből mert talán ő többet ki tud szívni.

hát ez van.....

sajnos.....

na mindegy , ígérem nem borulok ki ezen, várható volt.....KépKépKépKépKép

Mea
mea

Mea,

20 ml tényleg nem sok. Kép Az viszont nem semmi, hogy milyen régóta alszik Lívi.
Ilyenkor mi a sorrend, ha felkel? Először két cici, utána lefejt tej és tápszer, ha még éhes?

Igen tudom, hogy a noname is drága. Semmiből nem szabad szart venni, olcsó húsnak híg a leve.

Benianyu

benianyu

sziasztok, most nincs időm visszaolvasni
légyszi válaszoljon, akinek hasfájósa babája és 3 óránként etet:
este fél11-kor, 1-kor és 3-kor evett, de ezt végig is üvöltötte, csak utána aludt el.
2 etetés között dtam neki mecsek teát, nem rajongott érte. 8-ig aludt. hogy csináljam, hogy 3-ig is aludjon?

KépKép
KépKép
and

Megann
nem parázokKép, akkor paráztam egy kicsit mikor a Ti adataitokat olvastam.Kép
Nem tuodk fagyasztani, mert mindet kiszívaj.Nálunk kereslet kínálat van.Már készülök lelkileg, ha majd többet akar enni akkor lesz sírás mire elég lesz újra.

Nemsek
nálunk házhoz jött a fodrász!KépFestés után babázott,ez volt fizettség.Csak én jártam jól!Nem nekem kellett cipelnem a fenekét, és még eltűntek az ősz hajszálaim is.KépKépKép

Na jóóóó! Elárulom, hogy az unokatesóm a fodrász, de vágáshoz nekm is le kell passzolnom Márkot.

And
nem ébresztem fel enni MÁrkot.Sőt napközben sem ha ő inkább aludni akar.Egyébként 20 óra körül van vacsi és utána hajnali 1/2 1-1/2 2 között kel enni legközelebb.MInden babánka van éjszaka egy hosszabb alvási periodusa.

Mea
tényleg felesleges kiborulni.Nem ettől leszel jó anyuci!Húúú ezt már biztos unod, mert mintah mondták volna már páran.Kép

pusz mindenkinek
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Benianyu!Kép

Igen, felkel először két cici igaz csak 10 percig mert nem jön semmi utána és akkor pótolom tápival vagy anyatejjel(amit kapunk) és abból is megeszik utána 140ml-t!!!!

Ebből is gondoltam, hogy kevés lehet nagyon a tejcsim....

Sajnos ez van meghát ez a 10 óra kihagyás sem jó az éjjel tudom, meg ő napközben is csak 4 óránként eszik és tudom hogy ez mind mind csökkenti a tejcsit.

Próbálok pozitívan hozzáállni bár baromi nehéz, hogy tudom lehet végleg elválasztódik tőlem tejcsi ügybenKép

De azért cicizni hagyom őt továbbra isKép

Nagyon fáj a kihúzott bölcsesség fogam helye....
az íny.... már tegnap óta a fülemmel együttKép
Bevehetek valami fájdalomcsillapítót??????
Milyet????

Mea
mea

Jó reggelt!

Bevallom nálam tegnap elszakadt a cérna. Annyira fáradt voltam és Viki csak üvöltött, üvöltött, kizárólag a szopizás alatt volt csendben. Kép 1 órakor megetettem még, aztán kiájult és 3/4 9-ig aludt egyfolytában. Most is elaludt, kiváncsi vagyok meddig..

Szóval tegnap olyat tettem, amire nem vagyok büszke, és szégyellem is magam. Gergő fiam anyuéknál aludt, mert az edzése fél 9-ig tartott és kikönyörögte, hogy hadd aludjon ott. Tehát üres volt a szobája, és kínomban átraktam Vikit a gyerekszobába üvölteni. De tényleg minedhol kiaált, kézben, sétálgatva, énekeltem szóval mindent megpróbáltunk a férjemmel, de semmi. Kép Kép Szegényem ott kiabált 1 órát éjféltől. De tegnap nagyon kivoltam borulva.

Mondtam is a páromnak, ne álljon be a kocsival, mert lehet, hogy még autózás lesz a vége. De átgondolva hülyeség lenne arra szoktatni a babát, hogy csak ott aludjon el, ígyhát maradtunk és próbálkoztunk.

Remélem ez a fronthatás ma már nem fog érvényesüni. Kép Huh, tényleg nagyon durva volt a tegnapi nap.. Kép

Dóri
Vendég

Mea,
Szerintem szopi után bevehetsz valamit, maximum 4 óra múlva csak tápszert kap Lívi, akkor biztos nem lesz belőle baj.

And,
Én sem keltem fel Danit, felkel magától Kép De viccen kívül, csak örülök, ha éjjel 5 órát alszik egyhuzamban és ha nappal kicsit tovább bírja, mint 3 óra, akkor is megvárom, míg felébred.
Nálunk valahogy éjjel nyugi van (kopp kopp kopp), néha a lefekvés kicsit nyűgős, de 10-től reggelig csend van, felébred, eszik és alszik vissza.

Benianyu

benianyu

And!

Szerintem nem tudsz mit csinálni, hogy aludjon 3-ig. Lásd én példám. Nálunk: 7, 10 és hajnali 1. Ha megfeszülök sem tudom elalvásra bírni, és ez kb 2 hete van így, éjfélig fél 1-ig és most 1-ig Kép üvöltés. Próbálom az esti etetést valahogy kitolni meg okoskodom, hátha bealszik, de eddig semmi. Kép Viszont utána mindig elalszik (kopp-kopp-kopp lekopogom) reggelig szépen. Teát/cumisüveget utálja. 1 kortyot sem volt hajlandó inni belőle soha.

Napközben hogy van Nálatok?

Tali ügyben: nekünk a délelőtt lenne jobb, du. jön haza a fiam a suliból. Kb 3-ig jó nekem.

Dóri
Vendég

Dóri,
Én megértem, hogy kiakadtál, mert nem tudtál semmit segíteni Vikin, hogy ne sírjon.
Az a baj ezzel, hogy csak a cicin nyugszik meg, hogy ez egy körforgás. Ha cicire rakod, akkor szopik is, mert mindig van benne tej, a sírástól zaklatott, akkor még jobban fal, emiatt túleszi magát, fáj a pocakja, vagy visszajön a fele. Legalábbis nálunk már volt ilyen. Kép

benianyu

Benianyu,

cicin joggal nyugszik meg, mert éhes, hiszen eltelt 3 óra, ehet nyugodtan. De utána sír megint, és nekem nem tűnt hasfájós sírásnak. Szerintem fáradt, és nem tudja álomba sírni magát, Gergő ezt tudta. Viszont a kishölgy képes másfél két órát bömbölni hullafáradtan.

De tény, Gergővel volt ilyen, amit leírtál. Kép Vikivel meg szerintem máshogy áll a dolog. Most. Kép De komolyan nem gondoltam volna, hogy én, mint tapasztalt anyuka Kép ennyire kiborulok.
Vendég

Nálunk is ment a szokásos éjszakai túra. Az a baj, hogy ha ő szopizik, akkor sem alszik el utána azonnal mindig. Így kb. 1 óra egy ilyen etetés. A végére mindig felébredek. Eleinte csak érzésre tömködöm a cicit a szája felé, mert a szememet sem tudom kinyitni. Bezzeg ő!!Kép)
Reggel meg megy a nyügi, de már kezdem megszokni. Most úgy látom elaludt.

Furcsa ez a mell-tej dolog. Az előbb már teljesen tanácstalan voltam, hogy most mit csináljak, már teljesen üresek a cicik, ő meg szopni akart. Már akartam csinálni tápot, de gondoltam hátha csak lógni akar a cicin. És egy-két perc után már hallottam, hogy nyel. Szóval csinált magának tejetKép Most már 2 napja nem kap tápot, kiváncsi vagyok meddig bírjuk. Tegnap este is csináltam neki, mikor nagyon hisztizett, de nem kérteKép Cicit akart. Mondjuk ki is vannak készülve megint a bimbóim, de ez van. Ha ez az ára, akkor legyen. Nem sebesek, csak olyan nyúzottak és nagyon érzékenyek. De majd hozzászoknak remélem.
Cumit továbbra sem fogadja el. Biztos van előnye is, de azért néha örülnék, ha cumizna inkább. De hát ő dönti el.

Zsófy, nagyon eltűntél tegnap este. Pedig olyan szinű hordozókendőt akartam, mint a tiéd, de mivel nem válaszoltál így most már választottam. Jó lenne, ha minél hamarabb hoznák, de mivel este rendeltem, gondolom csak holnap várható leghamarabb. Addig már talán kibirom. Egyszer tettél fel képet, hogy hogy kell megkötni. De fogalmam sincs, hogy hol keressem. Felteszed majd még egyszer? Vagy az is jó, ha te emlékszel kb. mikor tetted fel, akkor megkeresem. Te mindig ugyanúgy kötöd meg?

Kép
Kép
hari

Dori szerintem ilyen helyzetben nincs tapasztalt anyuka. Minden baba más. A kiborulás meg tök természetes. Te legalább letetted, és megnyugodtál közben talán. Én nem szoktam letenni, mert nem bírom a sírást hallgatni, csak egyre ingerültebb leszek, amit a baba is érez, annál jobban sír, és én persze annál idegesebb vagyok. A végén már potyognak a könnyeim és a fejemet a falba tudnám verni. Ilyenkor vagy átveszi Apa, akinél pillanatok alatt megnyugszik, vagy mikor már feladom, lecsukódik a szeme és elalszikKép De addigra én már tiszta nyomoronc vagyok általában. Szóval jobb lenne néha letenni és sírni hagyni, de nem bírom látni ahogy könnyes a kis arca, és a hangját sem bírom hallgatni, annyira szívszorító. Talán füldugó kéneKép

Kép
Kép
hari

Ettől a gripe water-től lehet hígabb a baba széklete?

Kép
Kép
hari

Dóri,
Benianyunak igaza van!!!
én is Így etettem túl sokáig Lillát, mert én tök azt hittem, miven elhallgat és eszik, akkor az neki is jóKép de nem volt azKép
szegény, rohadtul fájhatott a hasa.nekem aztán gyerekkórház lett a vége. szerezzél olyan cuccot, asszem van lactase meg galactase, a doki tudja felÍrni, ez enzimpótlás, ha túleszi magát a kicsi, segÍt neki megemészteni a sok felesleges kaját, amitől fáj a hasa!

Hari!!!
Jaj, ne haragudj, este már nem tudtam jönni, Így is az lett a vége, hogy Lillát most reggel fürdettem meg, mert este bealudt, én megfürödtem,bealudtam mellette és mikor 11-kor kelt már nem volt energiám fürdetni. aztán szÍvtam egész éjjel...Lilla óránként kelt és enni kért, vagyis rágni kellett neki a cicim, a keze nem felelt meg...mert jön a foga..kész voltam, plussz még egy rohadék szúnyog is ott dünnyögött körülöttünk a sötltben...
szóval: pink a kendőm, asszem M vagy L-es, vegyél akkorát, hogy apukájára is jó legyenKép
pink szÍnű,van leÍrás is, meg van meg a www.hordozokendo.lap.hu -n vannak jó infók!
ja, Lilla éjjeli akciója óta az én cicim is fááááj...

BEnianyu, nézted amit Rókica Írt?
http://www.iboly.hu/faq_storing_milk.htm

Ildi,
mikor mutatod meg a ti ufókasznitokatKép?
Lilla nem lett lázas, de a szuri után egyből adtam neki egy jó kanál panadol baby-t és este füri után kapott fél Germicid-C kúpot.

Én tanusÍthatom, hogy LÍvike hajai maguktól állnak ÍgyKép és olyan aranyos selymes neki, ott taperoltamKép mikor voltam Meáéknál, mert a LÍvike ellenállhatatlanKép főleg a hajaKép

Nemesek/Kati!
hát, én is beletörődtem, hogy sokáig csak álmodozhatok egy jó fodrászrólKép!

Mea,
panadolt bevehetsz szerintem.

Zsófi és a 14 hetes Lilla
zsofy

And
nálunk nincs tea.Infacolt vagy Ezpumisant kap.

Lányok:
én nem hagyom este 6 után aludni Márkot.Bár van olyan hogy hulla fáradt. 1x hagytam aludni és meg is lett a böjtje, na azóta nem engedem, és az esték 95% jó.

Dori
már mi is hagytuk sírni, de mint kiderült front volt akkor.Nekem is lelkiismeret furim volt. De gondolj bele, ha nálatok sem nyugszik meg akkor mindegy hol sír nem? Így legalább nyugodtan tudsz kis idő múlva foglalkozni Vikivel.

Benianyu
jól mutathatsz mikor Dani szopcsizik Te meg klimpírozolKép.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Hari, lehet!!!
zsofy

Zsófy, teljesen megnyugodtam, hogy nem csak az én cicim fájKép Így már nem is olyan rossz. Valószinűleg nekem is azért fáj most jobban, mert nagyon sokat lóg rajta.
Kendőből én valami indián színűt rendeltem. Olyan jó lenne ha mégis ma kihoznák. De végül is egy napon már nem múlik.
Tök jó, hogy Lilla nem lázasodott be.
Ezzel a túletetéssel most rámijesztettetek. Honnan tudjam, hogy mikor kéne megállni??

Kép
Kép
hari

Zsófy, te hogy szoktad őt beletenni, melyik pózba? Vagy változó?
És ha elalszik, ki lehet belőle venni könnyen hogy mondjuk betegyem a kiságyba? Vagy arra felébred?

Kép
Kép
hari

Na most megint hova lettetek?

Kép
Kép
hari

A sütőtöktől, nem lesz hasfájása a babának? Mert azt én is nagyon szeretem, akkor süték egy nagy adagot.

Kép
Kép
hari

Na jó, úgy látom egyedül vagyok. Lefekszem, hátha még alszik egy ideig a kisleányom. Majd még visszanézek.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!Kép

Zsófy!Kép

Lívike köszöni a dicséretetKép és puszilja Lillát meg Téged isKép

Hát nálunk is nyűgi volt egész este 11-ig!!!
Sírt és nem hagyja abba csak kézben, szegény párom végül nagy nehezen álomba ringatta valahogy.....úgy sajnálom szegényt de bevallom én is néha már nincs türelmem este ehhezKép
Nagyon fárasztó tud lenni szegénykém, tudom rossz neki de mi meg lassan elájulunk a fáradtságtól.
Hát ez van, tuti a levegőben van valami!
Mert szerintem nem a hasa volt a ludas!!!
Ja kaki meg már van hogy csak 1 1/2 naponta van vagy 2 naponta, lehet attól is.

HariKép
Szerintem hamar meg fog edződni a cicidKép)))
Nekem is sebes volt és begyógyult utána már jól csináltuk a szopizást és már soha nem fájt utána pedig szívta rendesen, mondjuk az igaz hogy nem túl sok ideigKép
De bizti neked is megedződnekKép
Jó pihizést Neked!Kép

Kuha!Kép
Írtam mailtKép

Mea
mea

Hahóóóó sehol senki?!?!?Kép

Mea
mea

Lányok

másnak is mindig sírva ébred a babája?Lesz ez másképp is?
Kérlek mondjátok el nálatok ez hogy van!Kép
Nem hiszem, hogy hasfájásra kelne mindig, de ez olyan rossz!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!Kép

Nyugi van hogy nálunk is erre kel szegényKép
Lehet bármitől, nálunk múltkor kaki miatt volt.
Lehet pocak is.

Mindig így kel vagy csak néha??

Mea
mea

csak úgy tudtam ide jutni, hogy a napi előzményeknél idekattintottam, ugyanis nekem eltűnt a topicunk...fasza...

Hari!!!
bocs, csak kisütött a nap és rohantam egy kört Lillával!persze hazafelé rohantam igazán, mert rákezdett esni...köcsög eső!
teszem a megkötési módot:
KépKépKép
KépKép
Képén Így szoktamKép
kivéve a beletevést! azt úgy csinálom, hogy az ágyon fekszik a baba, a lábait beigazÍtom a helyükre és aztán a hónaljánál fogva felemelem a kicsit és a popója alá igazÍtom a kendőt, meg a hátára.
remélem valamennyire érthetően Írtam.Kép
LETENNI úgy szoktam belőle, hogy csak hasra, mert ha hirtelen eltőnik a nyomás a hasáról,kezeiről, ha hanyat teszed le, akkor elkezd karatézni és felébreszti magát...óvatoran lefejtem a hátáról a kendőt, közben kb. olyan pózban vagyok mint aki limbóhintózik, és mikor nincs kendő a kicsin már, sutty, hasra teszem a kiságyábaKép
ez bejön általában.
zsofy

Szilvi,
ha eldugult az orra, vagy fájt a hasa, vagy front van, akkor Lilla is sÍr, mikor ébred. régebben álmában is sÍrt szegénykémKép

van valami világdÍjas márka, ez a K's Kids de lehet rosszul Írom, nincs előttem a cucc. szóval nekünk ilyen a játszószónyegünk, tök drága volt, 15e a szőnyeg és 5e a tornázó. de ma már nem adnék érte ennyit, az tuti...
zsofy

Sziasztok Lányok! Kép

Tegnap voltunk doktor néninél és baj van: Ádámka elaludta a fejét, mert mindig csak a bal oldalán alszik és csak bal felé néz...
Van köztetek olyan, akinek szintén elaludta a fejét? Ha igen, hogy oldotta meg? Mert Ádámka háton nem tud elaludni, felébresztik a hadonászó kezei, ezért a kitámasztás nem jön be. Oldalt fektetve is max. csak fél óráig alszik, aztá felébred. Igazából csak hason fekve tud elaludni és aludni, de igy meg nem lehet kitámasztani a fejét, ezért ha elalszik, átfordítom a fejét végig, amig alszik és a végén már felébred. Ezért tegnap egész éjjel nem aludtam és ő sem... És nagyon kiakadtunk a végére mind a ketten és hagytam reggel 6-tól aludni a rossz oldalon. Kép Nagyon kétségbe vagyunk esve, hogy mi lesz így...

Ha tud valaki segíteni, kérem szépen, irjon valami tanácsot!!!

Egyébként tegnap este nálunk is órákig ment az üvöltés... Kép

Anina
anina

Hari!Kép

Vettem én is kendőt de nem használjuk, olyan mint Zsófyé csak türkiz színű.
Nem kell neked?
Odaadnám olcsóbban csak 1 x mostam ki ennyi.
Azt hittem fogom szeretni de mi kengurusak vagyunk inkább.
De Zsófynak nagyon beváltKép
Meg tök jól állt rajtaKép

Zsófy!Kép
Látod ezért várom én meg az akciókat kuponnal így csak 8000 volt a Fehn játszószönyeg ami maúgy meg 15000Kép
Meg nem buksz akkorát ha esetleg nem válik be valami.
Te nem szoktál kuponnal vásárolni?

Mea
mea

Mea, aranyos vagy, de "lassú", illetve én vagyok túl türelmetlen, mert már tegnap este megrendeltem a netenKép Pedig jó lett volna olcsóbban. De ha meghozzák megnézem, és ha beválik akkor lehet hogy még kéne a tiéd is, mert nővérem nemsokára szül, és lehet akkor karácsonyra azt kapnáKép Ha addig nem adod el, visszatérünk rá hétvégén?

Kép
Kép
hari

Ok HariKép

Mea
mea

Sziasztok!

Játszószőnyeg: én csak most jöttem rá, hogy a miénken a csillagok közül néhány sípol Kép Oli szereti nagyon, elnézegeti a csillagokat, veregeti a csörgősöket. Én 2400 forintért vettem a babaszobán, totál új állapotú.

Zsofy! Íme a járgányunk, (amikor a hordozó van rajta) illetve a benne ülő nyálgépúr Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vrucsincá

MeaKép
nekem fehnből csak a katicás tetszik, az 25e a többinek olyan halvány a szÍne, hogy Lilla tojik rájuk. a k's kids tetszik neki, és ugye nem nekem kell tetszenie. egyébként én nem bukok semmin, semekkorát. mert nem úgy fogom fel a dolgokat...és nem ez a pár rugó dönt a nyomorba...
off...

Hari!
nem kaptál tőlem csomit??? zseni pár nem ajánlva küldte és most szomorú vagyok, mert biztos lenyúlták postánKép múlt héten adta fel...

Anina,
én nem igazán értem...szóval miért nem jó a hason alvás? tudtommal attól kikerekedik a feje.nem?nekünk hanyat nézett Lilla sokáig csak jobbra, aztán sok játékot meg magamat tettem a másik oldalra és azóta szebb a feje.tudok olyan eszközt, amivel a laposfejűséget lehet korrigálni, ha túl sokat van hanyat.de olyat nem hallottam, hogy valaki hason aludta el a fejét.fordÍtsd meg a kiságyát, meg ilyenek, hogy a másik irányba nézzen.
zsofy

Ildi,
tökjó!a járgány!
Lilla is nyálgyárKép folyton csöpög,csurogKép de már haladás, a szájába töm dolgokat, pelust meg nyálkendőt és Így már nem a ruhája olyan folytonKép

jajj, ma adnom kell konakiont...jó lenne, ha nem köpné ki az egészet...
zsofy

próba....
zsofy

Ildi!Kép

jó a kocsi nagyon és édes OliKép
Elküldtem már a pénzt a cseppértKép

Zsófy!Kép
Szerintem meg felesleges kiadni sok sok pénzt ilyenekre én meg így fogom fel.
Nem attól jobb mert drágább na mindegy...OFF ahogy Te írnádKép
A gyerek egyszerű játékokkal is eljátszana ezeket a gyönyörű drága holmikat a szülőknek gyártják igazából hogy mindent megvegyenek és legtöbbször meg is veszikKép

Nem mondom van amiből én is megveszem a drágábbat de általában igyekszem jól vásárolni és hogy ne kelljen sokat költeni mert ha kuponnal ugyanaz a termék 5000Ft-tal olcsóbb akkor miért ne úgy vegyem.

Ez az én véleményemKép

Mea
mea

A "bukást" meg arra írtam amit Te írtál, hogy már nem vennél olyan szőnyeget annyiért!!!
Te magad írtad ezt azért reagáltam eztKépKépKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: