A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Háááát nem tudom. Augusztusban 40 napra jött meg, utána 42. napra.Kép

Félek a tesztteléstőlKép

Druszám, KatkaKép

Egyezzünk meg: Te vagy KATKA, én meg KATI.

Oké?Kép
Vendég

Katka!

Andrológiai még nem volt Neki, csak meddőségiben volt spermavizsgálat, ami egész jó eredményt hozott, de a doki azt tanácsolta, hogy andrológushoz is mennyen el.Kicsit idegenkedik a vizsgálattól...Kép

Megyünk kutyasétára késöbb még benézek
Puszó
Brill

Kép
brill

mennyen=menjen

Kép
brill

kedves mindenki!
Szeretnélek megkérni titeket egy kis vizsgálódásra.
Egy hónappal ezelőtt volt 2 pozitív tesztem, ami nem 2-3 percre, hanem 1 órával utána lett pozitív. Abban kérném a segítségeteket, hogy bér senkinek nem kívánom a negatív tesztet, de ha lenne ilyen, akkor tegyük már el 1 napra legílább, hogy hogyan reagál. Nagyon érdekelne engem ez a dolog, mert az van az egyikra írva, hogy 5 perc után már nem érvényes a pozitív eredmény sem. Ha elég sokáig csináljuk, akkor tapasztalatot szerezhetünk. Másrész kíváncsi lennék a fajtájára, árára (hol vettétek) És mik a negatívumai, illletve a pozitívumai.
Meg lehetne ezt szerintetek oldani?

Nárcó

Kép
narco

NárciszKép

Én reggel tesztelek, remélem nem tudom elrakni 1 napig, mert 2 csíkos leszKép

Ha 1 csíkos lenne, elrakom.
Holnap után már tudom mondani, hogy változik, vagy sem.

Puszi, Kati
Vendég

Megcsináltam a hőlapomatKép Most legalább átláthatóbbKép

Narco, akkor én kiguberálom a Te kedvedért, jó? Holnap infózom, hogy van e két csík... Vagy az enyém nem jó, amiért nem akkor csináltam, amikor már esetleg késett volna???
Amúgy Gabriel a teszt, és 719.-
katka30

Lányok!Kép

Van olyan, hogy automatikus frissítés? Tehát, ha meg van nyitva ez a topic, ne kelljen állandóan (percenként) a frissítés ikonra, vagy az F5-ös billentyűre nyomkodni, hanem magától csinálja. Egy szóval, azonnal lássam, ha valaki írt.Kép

Egy tudatlan felhasználó...

Köszi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Én még nagyon új vagyok itt, és sajna nem sokat tudok netezni.Nemrég írtam, azzal kapcsolatban, hogy van egy nemi herpeszem, és a segítségeteket kértem.Mostmár megnyugodtam evvel kapcsolatban valamilyen szinten.
Mi is nagyon szeretnénk kisbabát.Nekem már van egy kisfiam, most 8 éves, de nem az apjával élek együtt, és a mostani párommal szeretnénk egy közös babát.
Még csak 3 hónapja próbálkozunk, elötte 7 évig szedtem gyógyszert.Mondjatok nekem ötleteket, meg tanácsokat, hogy hogyan lehetnék minnél hamarabb terhes.Pont most van peteérésem, amit mi ki is használunk!!!!
Már a múlt hónapban vettem egy tesztet, mert nagyon fájtak a melleim, azt hittem, hogy már sikerült is. De sajna nem.
Pedig az első teszten volt egy halvány csík.De mégse.
Olvastam, hogy valaki szed vitaminokat, meg stb.
Nekem is leírjátok ezeket?
ildike25

Sziasztok!

Tündi!
Örülök, hogy itt vagy!Kép
Kitartást és sok erőt kívánok Nektek!

Réka!
Köszi a gyors választ! Emlékszem a régebbi beszámolódra is! Te másnap mentél dolgozni? Nekem kellene!

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat! Majd meglátjuk hétfőn!

Junko!
Örülök, hogy szimpi volt!Kép

Timi!
Igen, én is olvastam, hogy az indiánok vetélés előidézésére használták, de azt is írták róla, hogy rendbeteszi a ciklust és az ismeretlen eredetű méhvérzésekre is jó.Hát...nem is tudom.

Nárcisz!
Nem tudtam, hogy a teve a gyengéd!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kati!

Engem is érdekelne ez a frissítéses dolog, mert így marha uncsi...

Druszád
katka30

KatkaKép

Jó lesz, így meg tudunk egyezni a névhasználaton?
Abból csak galiba lenne, ha Katik lennénk.

Druszád
Vendég

Kép

Persze!
Kép Kép Kép
katka30

DrágáimKép

Katka30= Katka

Kati76= Kati

Köszi mindenkinekKép
Vendég

NarcoKép
Én máris segíthetek tesztügyben Kép
Clearblue: 0,5-1 óra mulva az esetek 70%-ban pozitív lett
Gravi-HCG:0,5-1 óra mulva az esetek 50%-ban pozitív lett
Medilab: nem lett pozitív
Ezekből már legalább hármat használtam, volt mág pár, aminek nem emlékszem a nevére

wish

Sziasztok!

Kati,Katka!
Szerintem nem lehet autómata frissítést csinálni...Ha esetleg rájöttök, okvetlenül szóljatok!

Kati!
Holnap reggelre, ha tényleg igaz, hogy tesztelsz, megy a drukk!
Kép

Dudu!
Köszi a holnapit!
Elfelejtettem kérdezni, hogy a Bábszínházban a tanítvány gyerekek táncolnak v Te?Tényleg fogalmam sincs...

Nárcisz!
Látom Wish már ellátott bőven infóval, azért nem felejtem el én sem.
Bár bevallom, nem vagyok "tesztfaló".Áprilisban vettem egy tesztet, de még mindig megvan...De most akár mi lesz elhasználom, nehogy ez legyen a rossz omenem...
Kép

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Kati!
Csuriba vágom magam holnap reggelig! Kép Kép

Brill!
Én fogok táncolni, azaz a felnőtt együttes. Egy rendes két részes műsor lesz. Kép

Csibe!
Igen, simán mentem másnap dolgozni. Aznap du. azért elég rosszul voltam, mert felszaladt a lázam és én azt elég rosszul tűröm. Viszont amint lement, kutya bajom sem volt. Pár napig még kvartyogott ott lent, mintha korogna a gyomrod, csak nem a gyomrod.. Kép de ez már a "funny" része... jaj, remélem, minden rendben lesz nálatok is!
Vendég

Narco
Én a ...megint megjött topikból... vagyok. Tesztügyben referálnékKép
Én Qupidot használtam. Nem lett pozitív később sem. 1690,-Ft volt.
Remélem, segítettem.
gtünde

Szia Brill!

Csinálnál nekem egy arcmasszázst?Kép Kép
katka30

Sziasztok!
Tündi:
Te aztán egy szuper nö vagy...nem semmi amin keresztülmentél.
Rettentö nagy erö és szerintem bátorság is kellett hozzá.
Meglásd az ÉGIEK segítenek neked,és jövöévben te is ZEBRÁS leszeeeeeeeeeeellllllllllllllll!!!!!!!
Emma:
Szorítók neked csütörtökön.Minden rendben lesz!!!
Katka:
Sajnálom a tesztet...de most akkor e hónapban majd mindent bele,meglesz az eredmény!!!
Én tegnap voltam Uh-n,még csak 5hetes vagyok kéthét múlva kontroll.
Mindenkinek jó éjt!
Zsuzsa
refief

Katka!
Ha felruccansz Pestre nagyon szívesen!
Kép
Csak értesíts!!!

KépBrill

Kép
brill

Refi!
Pontosabban tudsz mondani? Vagy pont 5 hetes? Csak a tábla miatt.
réka
Vendég

Köszike Brill!
Készülök, készülök... A Rómeó and Julia-át szeretnénk megnézni, de egyenlőre még nincs jegyKép
A férjem nagybátyja és családja Pesti (mellesleg a családfőé a Nagymaros hajóKép, így fogunk menni! Igaz hajókázni már csak tavasszalKép
Most megyek tusolóba.Kép
katka30

Csak az utolsó pár hozzászólást sikerült elolvasnom.

Tündikém büszke vagyok rád!!!Töredelmesen bevallom megsirattalak ám....nagyon szorítok..

Azt hiszem egy-két babásodásról is lemaradtam, Majcsi, Relief gratulálok.
És azt hiszem újak is vannak köztünk..hát titeket üdvözöllekKép)

Én ma vagyok 4cn.-on. És most már totál feje tetjén áll az életemKép)))Vettünk egy 180 fokos fordulatot, és egy időre napoltuk a baba projektet, munka dolgok miatt. Én most egy kicsit nagy fába vágtam a fejszémet és szeretném megvárni még egy kicsit lezajlanak a dolgok. Persze ez nem hosszú időt jelent, de nem tudom pontosan még mennyit, így most védekezni fogunk ismét..kicsit a szívem szakad, de az én döntésem.
És ezt az időt arra szeretnénk használni, hogy kicsit vizsgálódjunk a férjemnél is, hogy minden rendben van e.

Nagyon szorítok minden vizsgálat előtt állónak.
Remélem nem haraxotok rám, amiért ilyen ritkán jövök, de jóformán már csak dolgozom és alszom...

Puszi nektek
Virág
Virag2

Szia Virág!
Azért jó, hogy benéztél!
Sok sikert kívánok a munkádhoz!
Remélem, megéri. Úgy érzem az írásaidból, hogy jól döntöttetek, de persze ezt csak ti tudhatjátok!

Dorka, Bogi, Nárcisz!
Van valami újság??
Most hogy nálam a tábla, nagyon naprakész vagyok, hogy ki hol tart Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

- [/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:10-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:09-kor.
seszi

Katka!
Köszönöm, jó lesz. nem az a lényeg, hogy mikor csináltad, hanem, hogy hogyan reagálnak utánna, és tényleg kioldódik-e a festék belőlük. Ezt mondta Ironram, és az egyik barátnőm is. Puszi érte, sok. Kép

Csibe!
Pedig odavagyok a tevékért. A fehérért meg plána. Tunéziából hoztunk si egy csomó képet róluk, és ültünk is rajtuk. Kicsit durva volt, de nagyon élveztük Kép

Wish!
Köszönöm, és a többiektől is várom. Az árak is érdekelnének, mert én a Discoverit 750 Ft-ért veszem, a barátnőm meg 1030-ért vette annak idején. Nem is tudta, hogy van olcsóbban.

Köszi: N

Kép
narco

Wish, Brill, Gtünde,Katka!
Köszi, beírtam.

Továbbra is várom az infókat.

Jó éjt Kép

Kép
narco

Duddu!
Mensi nincs. Még várok...
Tündi!
Én is kitartást kívánok Neked! Eddig tényleg nagyon jól viselted a "próbákat", kívánom, hogy ne add fel, és mihamarabb túllegyél a nehezén és jöhessen a baba. Sok türelmet és jókedvet is kívánok!Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok!
Szép jó reggelt!
Ki nem alszik még? Kép

Kép
narco

Szia Narco! Jóreggelt Neked és MindenkinekKép

Akik most indulnak melóba öltözzenek fel jól, mert hideg van: "Anyu"
Egy csíkos maradt a teszt... A hőm ma 36.8
katka30

Bocsika lányok, hogy tanácsokat osztogatok, túlbuzog bennem az anyai ösztönKépKép
katka30

Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek Kép !

Nárcisz!
Én már nem alszom Kép
Kíváncsi leszek a tesztekkel kapcsolatos vizsgálódásod eredményére. Remélem nem fogok tudni Neked segíteni Kép , de ha mégis úgy alakul akkor mindenképpen megírom. Én clearbluet szoktam venni, majd kiderül Kép .
Neked milyen hosszú szokott lenni a ciklusod , mert már Te is a 31. napon jársz, csak nem tudom mihez viszonyítani. Azért szorítok Érted Kép

Bogi!
Neked is nagyon mennek ám a drukkjaim!!!!!!! Kép

Kati!
Jól emlékszem, hogy tegnap azt írtad ma reggel tesztelsz végül? Mi újság? Úgy izgulok Kép

dido

dido
dido

Narco!

Visszafeküdtél? Vagy most töltöd fel a gépre a két csíkodat?
Druszám! Te még nem vagy gépközelben?? Nagyon várjuk az eredményedetKép
KÉT CSÍKOKAT AKARUNK!KÉT CSÍKOKAT AKARUNK!
katka30

Lányok!

Csinálták Valakinek a II. Nőin a hormonvizsgálatát? Mert nem tudom mennyi idő után van értelme érdeklődni az eredmény felől. A laborban a nő még azt sem tudta megmondani, hogy napokban, vagy hetekben gondolkodjam.

dido

dido
dido

Nem bírtam ki, telefonáltam. Meg van a hormonvizsgálatom eredmény , mehetek is érte du. 2-ig. Remélem minden rendben van.

dido

dido
dido

Milyen jól elbeszélgetek magammal KépKépKép

dido
dido

Jó reggelt Mindenkinek!

Dido!
Ha megkaptad, megírod az eredményt?

Kati!
Várom a bejelentkezésedet!

Puszi: réka
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Kati Kép ???

Narco Kép, én életemben kétszer teszteltem, mindkétszer Rapipreg, DM-ben 799 FT, ha jól emlékszem, és mindkettő pár óra múlva átszivárgott, és halvány második csík lett.

Dido Kép várjuk az eredményt!

Én péntek reggel megyek tüszőnézőbe, kérhetek egy ki drukkot? Leginkább azért, hogy meg is repedjen.Köszönöm Kép Holnap nem vagyok, azért kérem már most Kép

Szép napot midenkinek:
Réka
korek

Dudu!

Mindenképpen Kép
Még nem is kérdeztem, hogy milyen volt tegnap a tanítás?
Jaj, olyan jó kedvem van, nem tudom mitől, de remélem du. is így marad Kép

dido

dido
dido

Korek!

Mennek a drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok Neked Kép

dido

dido
dido

TündiKép
Hogy vagy?
Mit mondott a doki, mikorra várható a szövettani eredmény?

Lányok!
Mi elmegyünk apával hosszúhétvégézni. Remélem hétfőn jó híreket olvashatok!
Pusza Nektek!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Korek
Mennek a drukkjaim. ++++++++++++++++++ Kép

Kati Kép
Remélem jó hírekkel jösz.

Nárcisz
Én amikor negatívat teszteltem (OneStep) az másnap is negatív volt.

Duddu
Köszönöm a kérdésed. Jól vagyok. Van mindennapos hajnali pisi túra, hol jobban, hol kevésbé érzékeny a cicim és a pocim is szokott néha görcsölni egy picit, általában, ha már fáradt vagyok. A dokival a randi a jövő hétre van megbeszélve. Babácskát szuggerálom, hogy addig nőjön szépen, rendesen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Én még nem is üdvözöltem az új tagokat, úgyhogy köszöntök minden újat, név szerint még nem megy, bocsi!

Refi, Bogi
Köszi, igen, jövőre biztos hogy babás leszek!

Virág
Aranyos vagy, köszönöm! Remélem, tényleg nem tart sokáig nálatok a vizsgálódás és szünet! Szoritok hoyg minden rendben legyen!

Seszi Kép
RBKK, ez tök jóóóóóóóóó! Bevesszük Wish-t is, ugye? Kép Igen, jókedvre derítettek az sms-eitek, még gondoltam is rá, hoyg nem inkább a férjeitek mellett kéne cicázni késő este KépKépKép amúgy szivesen csücsültem volna ott veletek.

Korek
Megy drukk, számíthatsz rám!

Lányok
Nekem van egy tesztem, aminek májusban lejár a szavatossága, így szivesen elküldeném valakinek postán, mert a jelek szerint nekem nem lesz rá addig szükségem. Természetesen ajándék, Pregline a neve, és vizeletsugaras. Na kinek küldhetem?

Tündi
Vendég

Stella
Jól vagyok, köszi Kép Nem tudom, mikor lesz szövettani eredm. holnap varratszedéskor megkérdezem Kép
Deee jóóóóóó nektek! Hova mentek? Érezzétek nagyon jól magatokat, vigyázzatok magatokra, kellemes kikapcsolódást! Üdv Robinak! Kép

Majcsi
Örülök, hoyg jól vagytok! Kép
Lehet hoyg nálam az elzáródás is az endometriózis miatt van, és talán a kezelés során az is rendbejön, de ezt majd meg kell kérdeznem. Csak most reagálok a tegnapi írásodra, bocsi Kép

Tündi
Vendég

szisztok lanyok.

most irok egy csomot magamrol,ami velm tortent mostansag,illetve a kornyezetemmel.

Az unokatesomnak megvan hogy mert halt meg a babaja.Leszakadt a kicsirol a koldokzsinor.Ilyet meg eletemben nem hallotam,mindennap tanul az ember.Kismamik nagyon vizsazzatok,o is megranditotta magat.

apunak sikerult itt vajdasagban talani ilyen kezelest.Jovo heten kezdi a vizsgalatokat,es ha megmentheto a laba akkor elkezdik nala a kezeleseket.Cirka 500 euro de a nagyimek fizetik.

velem annyi hogy tegnap elkovettem eletem bakloveset.Nagyon fajtak a melleim,es gondoltam egyett es rapisiltem a vasarnapi negativ tesztemre(ez allhat 1 honapig a szekrenybe akkor se lesz pozitiv)igen becsikozodott,eloszor orultem neki majd bedoptam a kalyhaba mert latni sem birtam.Nem igazan ertem hogy miert csinaltam.Tegnap bongesztem a neten es tesztekkel kapcsolatban is olvasgattam.Azt irtak hogy 10-15 napra mar kimutatja a terheseget ha nagyon erzekeny.Franko.Akkor mi a fenenek irjak ra a tesztre hogy 7-10 nap.Most elkezdtem remenykedni hogy lehet koran teszteltem,meg nem is reggel hanem este.
Aztan meg szedhetem ossze magam kiskanalal,pedig mar beletorodtem az egeszbe.Hulye vagyok.

Tundi teged meg mindig csodallak,es az en hulye bajom eltorpul a tied mellet,csak ugy ereztem nem birom magamban tartani.

kati.mikor josz mar?

korek mennek a drukok+++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++

bogi neked is szoritok a penteki teszthezKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Egy kicsit le vagyok maradva, nem volt időm jönni.

Tündi!
Minden elismerésem, sok erőt és kitartást kívánok neked az elkövetkezendő fél évre!

Korek!
Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Majcsi!
Az elején nekem is szokott picit görcsölni, főleg, ha elfáradtam. Nem szeded a B6-ot? Úgy tudom, azt szokták ajánlani (bár nekem nem mondta a doki, úgyhogy nem is szedem).

Dido!
Eredmény? Kép

Kati!
?????????????? Kép

Refief!
Hát, valahol el kell kezdeni, igaz? Én is öthetesen voltam először dokinál, egy pötty volt az egész. Kép

Monyóka!
Tesztelj egyet később!!! Megy a drukk!+++++++++++++

Rólunk:
Tegnap voltunk doktor bácsinál, minden rendben volt, már akkorát nőtt Mazsola, hogy csak na. A doki kinyögte, hogy szerinte már 8 hetes vagyok. Jó, mi? Két hete még azt mondta, hogy öt hetes. Akkor hogy is van ez? Szerintem mindenesetre 7 hetes lehetek. Ma voltam vérvételen, 4(!) ampullát levettek tőlem, alig maradt valamennyi... Kép

Bocs, ha valakit kihagytam, jók legyetek, lehet, hogy délután még jövök (ha párocskám nem kommunizálja el a gépetKép)

Norwell

Kép
Kép
norwell

Réka!
Küldesz egy táblázatot? Van egy olyan érzésem, hogy ma du-án vagy holnap már 1cn-ot kell beírjKép
Egyre jobban érzem a mensi előtti előjeleketKép
katka30

NorwellKép
Örülök, hogy minden rendben veletek. Kép Sokszor van, hogy korai UH-n kisebbnek mondják a babát, mint a tényleges kora, aztán pár héttel később, amikor már nagyobb és jobb képet kapni, már megfelel a mensi szerint számoltnak.
Szoktam MagneB6-ot szedni, amikor eszembe jut, és tényleg használ.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Norwell!
Most beírtam a táblába 7 hetet, aztán ha máshogy gondolod, szólj, jó?

Korek!
Pénteken érted vágom csuriba magam! Kép Kép Még nem valószínű, hogy repedni fog, ugye? Vagy nálad igen?

Katka!
De türelemetlen itt valaki... Kép
Az az igazság, hogy Katira várnék még egy picit.

Tündi!
Bizony jó lett volna, ha ott lettél volna, de annyit gondoltunk Rád, hogy szinte velünk voltál. Főleg, mikor SMS-eztünk.
Viszont pont elbúcsúztunk már, mikor a válaszaidat megkaptuk, így körbe kellett küldözgetnünk őket. Nagyon muris volt. Kép
Nagyon sok a munkád?

Majcsi!
Babácskád szugeráld csak és vigyázz magadra! És jövő héten már biztosan rendesen látszani fog legalább egy kis "pacni" formájában, igaz? Kép

Stella!
Hol töltitek a hétvégét? Jó pihenést kívánok! Kép

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: