A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Pihi székében imád lenniKép

Kép

Mea
mea

Kuha,
A sógornőm lakása üres (kis garzon), Bp.,I.ker, ha érdekli őket akkor megkérdezem ki akarja-e adni.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Köszönöm Prüntyi, kérdezd meg légyszíves a sógornődet!

Aztán majd meglátjuk. Addig nem szólok nekik, hátha nem is akarja a sógornőd kiadni.

Köszi: kuha

Kép
kuha

Rendben, megkérdezem, de csak hétvégén tudok vele beszélni.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Mea!

Livi haja nem semmi, látom neki is meredezik mindenfelé! :D Zsuzsáét már próbáltam minden irányba fésülni, de leginkább az is csak meredezni szeret. Kép Annyi forgója van hogy három babának is elég lenne belőle. :D

Szilvi:

Köszi. Kép Azt hiszem, én is csinálhatnék Zsuzsának egy Mintababa oklevelet, mint Vrucsincá férje Olinak. Kép Mondjuk az az igazság, hogy én sose voltam tisztában ezekkel a frontokkal, front mindig van, vagy meleg vagy hideg, tehát ha az ember éppen rosszkedvű vagy fejfájós, akkor tuti lehet mire fogni. Vagy rosszul látom?

Zsófy! Kép

Jót nevettem Lilla dumáján, Zsuzsa is ilyeneket produkál, csak még nem ennyire folyamatosan. Kép

Hari:

Nálunk a kimenőscucc a következő:

hosszu ujjú body
harisnya (NAGYON beváltak a harisnyák!!!)
plüss rugi
(idáig az otthoni cucc)
plüss kabát
plüss v polár nadrág
sapka
és bebugyolálom több réteg vastag kötött takaróba, majd berakom a babakocsi mózesébe és rácipzározom a lábzsákot (a babakocsi lábzsákja elég vékony)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami-hiradó! Kép

Kaptam Annamamitól SMS-t, miszerint jól vannak, szerdán (holnap) mennek haza, mert lassan indul be a teje, de azt mondja küzd nagyon a mennyiségért. Marci nagyon ügyesen szopik. Kép Mindenkit puszil és majd nemsokára jelentkezik.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi az öltöztetési leírásokatKép Azt hiszem akkor végül is nagyon nem rontom el a dolgot.
Voltunk a dokinál, teljesen összezavart. Azt mondta K vitamin ügyben, hogy ugye hetente egy ampulla, de ha kap tápot, MINDEGY mennyit, akkor nem kaphat K vitamint. Most akkor ezek után mi legyen? Nem hiszem, hogy ha mondjuk minden másnap kap egy adag tápszert, akkor abban elég K vitamin lenne, de túladagolni sem szeretném. Nekem ez a dokinő annyira nem jön be szegény.

De amúgy a szájpenészt leszámítva, ami még mindig van, azt mondták szépen fejlődik Lili, most 5180 grKép Úgyhogy most már azt sem fogom felírni hogy hányszor szopik. Akkor etetem amikor ő akarja. Mert amúgy elfelejtem, hogy mikor etettem utoljára, ezért írtamKép Majdnem mindent írok, hogy leápoltam-e a száját, hogy beadtam-e neki a D vitamint, hogy adtam-e gripewatert, hogy mikor mennyi tápszert evett stb. Teljesen összefolynak a dolgok. Főleg éjszaka, ráadásul akkor ugye nem is írtam. Néha azt sem tudtam, hogy egyáltalán hova tettem utoljára a gyereket és megijedtem, mikor nem találtam a nagy ágybanKép Jó lenne már kicsit magamhoz térni.

Kép
Kép
hari

Mea, leánykád haja tényleg nem semmi!!! Haláli jól néz ki. Azt hittem a miénknek is nagy haja lesz, mert mindkettőnknek sűrű erősszálú göndör haja van, de nem lett neki. Legalább is egyenlőre. De Lívi nagyon jól néz ki!
Én Rokica kislányának is úgy imádom a "kis" hajátKép

Zsófy, mikor jársz már itt Kispest felé? Tudom, hülye kérdés volt. Csak most úgy eszembe jutott hátha épp erre van dolgodKép

Írtam ma délután tök hosszú üzit de elszállt, most meg nem jutnak eszembe a dolgok.
Ja, igen azt kérdeztem benne, hogy ki hogy altatja a babáját. Hátha elleshetek valami jó tippetKép

Kép
Kép
hari

ezt du egy körül írtam, csak nem küldte el, de elmentettemKép:
mindjárt itt a doki néni, sietnem kell

hát csajok, annyit írogattatok itt mindefélét, hogy ki mennyit eszik, hogy tegnap este megmértem Esztit fürdé után, hogy mennyit eszik. egyik ciciből 70-80-at (nem vmi pontos a mérlegünk), aztán úgy gondoltam, ez biztos kevés, mert itt mindig százakat mondtok, hát ráraktam a másikra is, még 50 becsusszant. elégedett voltam, mivel tegnap először egyedül fürdettem!!! (megmondtam apának a telefonba, ha nem ér haza 7-ig megfürdetem, erre nem tudott mit mondani, csak, hogy nem tud haza érni fél8-ig, hát így járt, de azért remélem majd igyekszik legközelebb haza ), szóval az egész esti cécót ketten együtt büszkén megcsináltuk, ezek után a kiscsaj jól berottyantott, de úgy, hogy szinte füröszthettem volna újra, és még ezelőtt akkorát bukott, hogy én is mehettem szinte fürdeni , úgyhogy, amikor apa megérkezett, ott álltunk mindketten hót dzsuvásan
a mérleget meg ezentúl is naponta max 1x fogom használni

Hencsi! asszem Te írtad, hogy kisebb súllyal született a babád és fél a házidoki, hogy kövér lesz.
leírod, hogy mennyivel született, és mennyit hízott? nagyon kíváncsi vagyok.
Eszti 2400 gr-mal született, 2330 gr volt, amikor hazajöttünk (talán 2290 volt a legkevesebb), egy hónap múlva 3320 gr (5 hetesen), most 3640 gr körül (6 hetesen), bár ez utóbbi nem biztos a mérleg pontatlan.

Hari: mi mózesban visszük ki, de az elég meleg és szélvédett, hosszúujjú body+plüss rugi+pulcsi+overáll cuccban, de a pólya és 2-3 takaróban van benne és még a mózes vízhatlan teteje, és 2 sapi/sapi+kapucni
gripe watert mi naponta 3-4x adjuk, folyamatosan, akkor is, ha nem fáj a poci. én kezdek kételkedni benne, hogy ez jó-e még nekünk.
akik szintén ezt használják: nektek teljesen elmúlasztotta a hasfájást?

tegnap is ordított szegénykém 11-kb fél3-ig kisebb megszakításokkal, nem tudom mikor aludtunk el.

Angelani! annyira megható, amit írsz,komolyan nekem is gyakran oda kell, hogy menjek, vagy ki kell, hogy mondjam, hogy Eszti, kislányom, hogy felfogjam és engem sem tud kihozni a sodromból azért azt befejezhetné, hogy mindig odateszi az összes ujját a cicimhez, és inkább azt tömi a szájába bennem ez akkor tudatosult, amikor egyszer arra ébredtem, hogy apa szól, hogy most már jöjjek, mert nem bír a gyerekkel, és láttam rajta, hogy tök ideges, feszült, én rosszul éreztem magam, persze,hogy Eszti rögtön érzi ezt, nem volt hozzá türelme. rögtön kivettem a kezéből, alig susogtam valamit a fülébe, és megnyugodott apát meg elküldtem aludni neki asszem kicsit nehezebb, női hormonokkal csodákra képes az ember

Mea! Tündériek vagytok mindketten!! a közös kép nagggyon aranyos!!! mond apának, hogy csináljon ilyenből többet!
én is mondom majd apának, mert rólam csak béna képek vannak bár ezzel a fejjel meg ami lejjebb van nem tudom mit akarok

Megann! ne keseregj légyszi! a varjakat én is gyűlölöm, inkább ne nézz ki az ablakon! bár nálam nagy segítség, hogy legalább már van függönyünk erőltess magadra egy kis derűt, rakj be valami jó zenét, amit szeretsz, még akkor is, ha nincs hozzá kedved, kicsit biztos jobb lesz a kocsit nem tudja párod elintézni neked?

na, úgy döntöttem kipróbálom ezt a háromóránkénti dolgot. illetve kipróbáljuk. 7-kor és 10-kor evett, most olyan jól alszik, szokás szerint, még várok egy kicsit

KépKép
KépKép
and

Most jöttünk haza a dokitól elmúlt a szájpenész! Kép Csak ezt akartam megnézetni ma vele, jövő héten majd méreckedünk.

Benianyu!

Nem semmi a Dani súlya! Kép Kép

A Gripewatert nem csak 3 hónap után lehet adni? Használ az valamit?

Dóri
Vendég

LányokKép

köszönöm a bókokat Lívi nevében isKépKépKép

Roki!Kép

Hasonló a sérójuk Zsuzsának és Lívinek meg a súly is hasonló amivel születtek meg amennyik mostKép
Mert Lívi most kb.6500 körül vanKép

Mea
mea

Lili is nyügi, de én nem a frontra fogom, mert tegnap is az volt, ugyan abban az időben. Úgy látszik a délutánokat nem komálja. Meg a hajnalokat. Most is fent van, már kezdi is a hisztit szegény. Eddig olyan szépen aludt pedig kb. egy órát.

Pedig ma még vacsit is kéne csinálni, meg most akartam menni fürdeni. De majd Apát megkérem, hogy vigyázzon rá addig. Én a fogyással küzdök. Tudom hülyén hangzik, de félek, hogy azért fog elfogyni a tejem, mert már annyira lefogyok. Nem igazán van időm enni, meg nem is tudom mit ehetek mit nem. Persze azért eszem, de főleg olyanokat, amit be lehet kapkodni két ringatás közöttKép De már csak 1 kg-al vagyok több, mint terhesség előtt. 70-el mentem szülni, most meg 55 vagyok. Bár így legalább már kezdenek rámjönni a gatyók. A felsők persze nem, csak a bővebbek, meg a nyúlósabbak, bár nincsenek nagy melleim, csak a régiekhez képestKép Néha meglepődöm mikor meglátom magam a tükörben. Cicik maradhatnának szoptatás után isKép

Kép
Kép
hari

eddig szépen haladunk a háromórázással, az este lesz gáz. doktornéni itt volt, azt mondta, este adjak neki teát, mert gyakrabban szopizik, mint kellene, ettől is fájhat a hasa. igaza van, csak ez a szegény gyerkőc könyékig megeszi a kezét, ráadásul már tök jól megtalálja és hatalmasakat cuppog és közben rá-rábukik fejjel, látszik, hogy éhesKép mert előtte keveset evett a kis butaKép ráadásul átmenetiéleg meg is nyugszik a tejcsitől, csak aztán jön a hasgörcs és készKép

doktornéni persze nem tudta teljesen megvizsgálni, mert mikor érkezett ordított az éhségtől, kaja után meg úgy bealudt, hogy nem lehetett vele semmit sem kezdeniKép
azt mondta, a régi szerint adja majd az oltást, de 4-5 hósan az újat kapja már.

ja, a gripewaterral (nálunk csak "grépfrútlé") én is megszenvedek, ált ketten adjuk be, de amikor egyedül adom be lefektetem a pelenkázóra és megemelem kicsit a fejét, kiskanálról szépen leszürcsöli, nagyon édes. nem tudom, hogy bírja megenni, a szaga is förtelem. ennek a csajnak bármit adok a szájába, benyakaljaKép

tök kíváncsi vagyok Annamami MarcijáraKép remélem jól vannak

mellszívó ügyben: nekem pont az Avent bántja kevésbé a bimbómat. mondjuk 5 hete használtam utoljára, akkor még lehet, hogy más volt a helyzet...

Zsofy! azért kibújt belőled az igazi éned, amikor Kisnyúl fenomenális popsiját dícsérted!Kép a belső értékek, mi??Kép
Nyúlné! gondold meg, biztos ilyen anyóst akarsz Kisnyúlnak?Kép
na nem akartam senkit megbántaniKép

Rokica, Mea: lassan borbély kell a lányaitoknakKép

Judit: szörnyű érzés lehetett, de jó, hogy megúsztátok, és tanult belőle mindenki!

Tali: én még nem tudom milyen a jövő hét, de ha tudok csatlakozom!

KépKép
KépKép
and

And!Kép

Már gondoltam rá le kellene nyírni a séróját!!!KépKépKép

Mea
mea

Rókica!

légyszi írd meg nekem a kendős csaj számát, múltkor felírtam valahová, de elkutyultam és nem atlálom. Kép Szeretnék venni egyet.

köszi
Vendég

And!

Hát teganap én is arra az álláspontra jutottam hogy talán ha végigéneklem Gáspár Laci első cd jét akkor talán jobb lesz a kedvem..
De Murphy törvénye alapján az egész hi-fi ott áll összerakva, összevezetékelve (dvd-stől, videóstól-amit 1 évben egyszer kapcsolunk be) hangfalastól, erősítőstől csak a egyedül az ISTENVERTE CD-LEJÁTSZÓT NEM ÜZEMELTE BE A FÉRJEM A KÖLTÖZÉS ÓTAKépKépKépKépKépKépKép
Hát ilyen az én formámKépKép

A varjakat meg egyesével fogom légpuskával kilődözni, ugyanis amint kinyitom a szemem reggel az ágyban szembe velem totál panorámába van egy alacsony parapetű(60 cm) ablak, ami pont az akácfákra nézKépKép
És még ott kárognak a szemét halálmadarakKépKép
Gyűlölöm őket...félelmetesek, és sátániak ahogy fénylik a koromfekete tollazatukKépKép

Harikám!
Sorstársam! Mi lesz velünk???
Egy kicsit jobb kedvre derültem hogy el kellett menni az Orotpédiai Klinikára, így legalább nem telt értelmetlenül az idő..

Csípő:
Az ortopéddoki döntését hagyta helyben a fődoki, miszerint Léna lába I.b és II. a, tehát nem olyan gáz mint amit a kistarcsai uhs dokinő mondott...viszont a terpeszpelus maradKépKép
Dec 20-án kell visszamennünkKépKép
Már olyan elegem vanKépKép
És ráadásul akkor ezek szeirnt 2 hete nem javult semmit(akkor voltunk a heim pálba)Kép:
Remélem hogy javulni fog, pedig tornáztatom is lelkiismeretesen!!

Egyébként voltam hazafelé a Lurdy- Árutörőben, tök jó lábzsákot vettemKép, nem is annyira melegKép, de nem tudtam otthagyniKépKép
Majd csinálok képet, olyan cuki(majd ajánlom NYÚLNÉ FIGYELMÉBE)...
Elvileg az volt ráírva hogy 2800 pénz, aztán a kasszánál beütötték ezt, aztán módosították, hogy 990.-KépKépKép
Szerintem átverték magukat, mert ez valóban nem az a szivacsbetétes zsák amire ki volt írva az akcióKépKépKépKépKépKép Úgy kell nekikKépKép, bénákKépKépKép

Léna!
Csodák csodájára ma nem nyűgösködik, alszik fél órája, addig meg az ágyban nyűglődött, de nem ordított, hanem csak fel-felsírt, amig ettem és telefonáltam...
HihetetlenKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

tényleg jó sokat fogytál Hari! biztos a második forduló a kórházban megtette a hatásátKép
én felállítottam egy fontossági sorrendet okulva tegnapi napból, amikor du fél4-kor ettem először:
-felkelni időben, akkor sem visszaaludni, ha rohadt álmos vagyok (azaz minden reggel)
-pisilni
-enni
-fürdeni
-netezniKép
-összes többi
inni folyamatosan!

ja köszi a fejős hozzászólásokat.

és Kóbor!!!! köszi, hogy válaszoltál, nem mertem addig, amíg nem jeleztél vissza, de mostKép írd meg, hogy mivel lógok!! köszi!!

KépKép
KépKép
and

Mea!Róki!

Úgy látom, hódít a punk-frizura, na majd ma megpróbálok én is valami "kakastaréjt" csinálni Lénának fürdés után, nehogy lemaradjunk Zsuzsa és Livi mögöttKépKépKépKépKép

Hari!
Szívesen átpasszolom az én +8-10 kilómat neked, nyisd az ablakot KÖBÜKI, KÜLDÖM FÉNYPOSTÁNKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Róki

nálunk tuti a frontot érzi meg (a hidegetKép)Kár, hogy nem nyár van.KépMegfigyeltem, mert amúgy egy átlagos bébi.Nem sír túl sokat, de túl keveset sem.KépDe ha hidegfront van, akkor szó szerint egész nap sír, kivéve ha kivisszük sétálni.Az az egy megnyugtatja.De egész nap nem tudok vele kint sétálni, mert sajnos allergiás vagyok a hidegre.Nem is tudom mi lesz télen a minuszokban.Apa egész nap dolgozik, én meg max félórát tudok kint tartózkodniKépjól felöltözve.

Na mind1, majd lesz valami.

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Nyúlné!mikor lehet a babának hajat vágni?
Esztinek nem nagy, de hátul kezd focista frizurája lenni, és nekem nem tetszene, ha elkezdene kunkorodni, olyan idétlen

doktornéni azt is mondta, hogy szerinte ne menjünk zsúfi helyre (tél, vírusok stb), meg a síelésre is azt mondta, hogy orvosilag nem javasolja, jobb a babának a megszokott környezete, meg nekem is. hát nem tudom, azért én is hajlamos vagyok a depire, és azért van elvágyódás síelésre, de persze ez nem ugyanaz, mint mikor ketten mentünk, együtt nem is tudnánk síelni, mert akkor ki vigyáz Eszterre?
hű de várom a nyaratKép

KépKép
KépKép
and

Ez jó ötlet, Hari, én is felajánlom a +7 kilómatKép

Megann! nehogymár nem tudod összerakni? naa... biztos megy az.. mondjuk nálunk ez pont fordítva van, apa egy műszaki antitalentum, de nagyon súlyosKép mindent én csinálokKép
G.L. cd-t már hetek óta meg akarom hallgatni, de nálunk meg az asztalos miatt elpakolta ember az összes cd-t, videokazit stb, és persze a cd-k vannak legalulKép
most megvette az új oláh ibolyát, meg caramelt meg schmidt verát, egész jók ezek is, de azt már megszoktam.
na megyek fürdetni egyedül!!

KépKép
KépKép
and

MegannKép

Megnézed a babaszobán a bundazsákokat meg amiket feltettem ide???

Vagy már nem akarsz gyapjút???

Mea
mea

Lányok, édesek vagytok, hogy így lemondtok a szeretett kilóitokról a javamraKépKép De ha lehetne válogatni, akkor inkább egy kis szabadidőt küldjetek amikor ehetekKép Túl nagyok az igényeim mi?

And, jó az időbeosztásod, de mit értesz a korán felkelni alatt? Mert Lili 5-kor ébred, tehát ha én enni, fürdeni stb. akarok amíg még alszik akkor az éjjel kéneKép Na jó, nappal lenne olyan időszak amikor simán bármit csinálhatnék, de mivel annyira kiszámíthatatlan hogy mikor kel, így csak olyat szoktam csinálni, amit bármikor abba tudok hagyni. Ezért nem tudok vasalni, főzni mert tuti mire előkészülnék addigra felébredne. De lehet hogy már beleszugerálom szegénybe. Most is ébredezik, de nem baj, mert fürcsi idő lesz mindjártKép

Kép
Kép
hari

And,
ezt a Kisnyúl popsijáról csak plusszban jegyeztem megKép-tök aranyos volt az a popsis
képeKép

Jucc,
szegény kicsiKép olyan fura, hogy miért tesznek ilyeneket a gyerekek.én féltem is a Lillát a pár 3éves öccsétől.az tényleg tök ketyós, egyszer csak gondol eggyet és megüt,rádugrik meg ilyen dolgai vannak...
ez pedig amit a köcsög pedofilokról Írsz, nagyon szomorúKép
rémes belegondolni, hogy szemét állatok akár az itteni album képein élvezkednek...levágatnám azt a bizonyos részüket,az tuti!!!szemét állatok!!!

képzeljétek, teljesen rákattantam a babakajáraKépKép
desszertnek eszem ezeket a gyümölcsből készült bébipüréket, annyira ÍzlikKép van a nestlének ez a baba"joghurtja" vagy mi ez, baby dessert, dm-ből szoktam hozni, meg most a milupának is vanKép olyan fincsikKép
3hét múlva az egyik fajtát Lillának is lehetne adni, de persze amÍg elég a tejcsim és legalább 5 hónapos nem lesz, addig nem adok neki ilyesmit.
csak én eszem, ő meg az én tejcsimet eszi, hátha "belemegy" a finom amit eszek.tudom, ez hülyeségKép csak úgy Írtam.

Benianyu,
én úgy emlékszem 6hónapig áll el ha lefagyasztod az anyatejet.

Rokicaaaa!!!
6 hónapig jó a fagyban az anyatej?

Hari,
azt hiszem én is max 6szor adtam azt a cuccot, de mivel ennyire macerás a beadása, néha kihagytam... meg párszor kihányta...szegény,nem is csoda, tök büdös és rossz az Íze...sajnos nem járok mostanában pest feléKépKépKép de drága hari, kérlek Ígérd meg, hogy legkésőbb tavasszal, mikor már nagyobbak a csajaink és könnyebben mzgunk velük, találkozunk!!!lééégsziiiKép
Hari,hát én már megint azt tudom csak ajánlani amit nem akarsz, hordozókendő. a mai napig el tudom benne altatni a Lillát és megkönnyÍti az életemet!ma is tök rossz napja van, jött a szülésznőm, Lilla ordÍtott de betettem a kendőbe, abban elaludt és én közben tudtam beszélgetniKép tök jó volt!!!

Dóri,
a gripe watert lehet adni 4 hetes kortól. a Babynost lehet csak 3hóstól.
meg a Panadolt.
zsofy

Hari,
emlékszem, eleinte volt, hogy napokig csak kekszet ettem, hasamon a Lillával...de én nem sokat fogytam...illetve már fogytam 15 kilót és még van rajtam 10...de ha 8kg-t fogynék, én már akkor is elégedett lennék.sőt, ha csak 6 kilót, már az is jó volna!!!de még mindÍg 55-56kg között ugrál a mérleg...
de elküldeném én is a kilóimat te pedig gyorsan leadodKép
Hari, viccen kÍvül: ne félj, nem fog a szervezeted olyan flesleget leadni, amire egyébként szüksége lenne! ne félj, nem leszel olyan mint egy anorexiás, de enned muszály!!!viszont akkor nekem is egy idő után fogyni kezdett a tejem, mikor nagyon hanyagoltam az evést. be kell fogni párt vagy anyukádat és enni rendes kaját!!!

lányok, nagyon arik a babák!!!
zsofy

Hová lett mindenki???

Zsófy
+ a holnap 14hetes Lilla
(___/)
(=':'=)
('")('")
zsofy

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni. Kép Olyan sokat írtok Kép
Kb. tegnap délnél tartok, mert most volt 10 percem, Beni és Apa nézik a tévémacit, Dani hallgatjaKép. Talán holnap reggel behozom magam, mert Apa viszi majd Benit oviba, hogy ne kelljen a 8 órás tornaórára a Danival rohannunk.
Ma Vészhelyzet van, este nem leszek itt.

Anina,
Kérdeztél a Kápmegyeri babás lehetőségekről. Télen olyan nagyon sok nincs. Van babaklub, egy terem sok sok játékkal, olyan mint egy zárt játszótér. Ugyanitt van baba-mama torna, egy héten kétszer délelőttönként, mamák tornáznak, babák meg játszanak, vagy ja nagyon picik, alszanak. Ide én is szeretnék majd járni, ha már lesz valami rendszer az életünkben, talán januártól.
Ezen kívül van még egy babás program, de az kb. fél éves kortól aktuális. Nem tudom, hogy mi a pontos neve, a lényeg, hogy mondókákat, verseket, meséket adnak elő kicsiknek. Olyasmi mint egy zenebölcsi.

Benianyu + 1 hónapos Dani

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsófy!Kép

Nem ondod, hogy 55 kiló vagy?!?
Én vagyok 54kgKép
Ennyi lement már rólad, nem semmi.
Én szülés előtt volta, 52 kg.
De én ugye csk 162cm vagyokKép

Akkor már nem is kellene fogynod szerintem mert a 170-es magasságodhoz(kb.annyi vagy, nem???) tökéletes már ez a sóly isKép

na megyek mára ennyi, mert pihizek

sziasztok és jó éjtKép

Mea
mea

And!

A gyermek 2720g-val született, 2640 volt mikor hazajöttünk és tegnap este 15 naposan 3340 volt...tegnap nap közben irtam 8-este 1/2 9-ig h mennyit kajál, addig 405 ml-t evett és másnap reggel 8-ig még négyszer ettünk....60-nál kevesebbet nem szopizik csak ritkán, egyik szopi sem volt kevés időre és kortyolásra sem ,tehát 600-nál többet benyakal 1 nap alatt...mivel csak anyatejezünk igy sz@rok a dokinő véleményére.....

Lányok!

Anyatejes gyerkőcöt kell-e szoktatok-e itatni még valamivel, ha igen milyen gyakran és mivel???
Hogy döntitek el h 1-1 alkalommal mennyit engedtek inni???

Kép
hencsi

nem 55, véletlen Írtam el...fel sem tűnt...mea, ne kapj szÍvrohamot!
65kg vagyok.
zsofy

régen 55 voltam, biztos berögződött és véletlen Írtam, nem akartam senkit átverniKép a képeimen is látszik mennyire nem 55 kilós vagyokKép
de nem is izgat.
zsofy

Hencsi

semmit nem adok Márknak a tejcin kívül.6 hónapos koráig elég a tejci.Én még csuklásnál is a cicit adom.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Hencsi,
én is csak anyatejet adok Lillának, volt, hogy kötelezően kellett innia Normaflore-t vÍzzel, de utálta...csak kiskanállal tudtam beleerőszakolni.
akkor "kell" itatni anyatejes babát, ha 40fokos a hőmérséklet, mert akkor nagyon szomjas lehet és emiatt állandóan szopizna...de egyébként az anyatej "eleje" az innivaló és a hátsó zsÍrosabb tej a kajaKép nem kell neki más ilyenkor, adj csak anyatejetKép
zsofy

Zsófy, ígérem, hogy tavasszal találkozunk!!!!!
Kendő:kérdeztem, de nem emlékszem válaszoltál-e, hol vetted a kendőt és mennyiért?

Kép
Kép
hari

én tegnap megmértem egy 4órás alvása után(vagyis éhes volt)mennyit eszik Lilla, és 14hetesen 110grammot evett és ennyiket is eszik, nem szokott többet, viszont napközben sokszor eszik. éjjel már kevesebbszer szerencsére...bár hajnalban megint rákezdett a gyakran kajálásra...na mindegy. a lényeg, hogy egyébként sohasem mérem, Lilla 6010gramm meztelenül és az elmúlt hónapban megint egy kilót hÍzott, pedig csak a bal cicimből eszik és "csak" 110grammot akkor is, mikor nagyon éhesKép
senki se aggódjon, hogy mennyit eszik a baba, ha havonta eleget hÍzik!
zsofy

Lányok, nektek is fáj hidegben a cicitek? Meg azért mikor rácuppan nekem még az is kellemetlen néha. Csak az enyém ilyen?

Kép
Kép
hari

Hari,
a netről rendeltem innen "oldalról" a minimanóból, 6000-volt asszem és másnap már hozta is a postás. jobb mint a kismamaújságos és gyorsabban is ideér és olcsóbb isKép
nézd meg őket : www.minimano.hu
nekem a kendő lett a megmentőm!
zsofy

Köszi, megnézem.

Kép
Kép
hari

Zsófy
mostanában újra méregettem Márkot mert éreztem, hogy fele annyit nem eszik mint Lénácsak vagy Lívike.Van, hogy csak 50-et eszik, pedig Lénácskánál tuti idősebb MÁrk.De ha Lilla is csak ennyit eszik és 14 hetes akkor nyugság vanKép.Mondjuk MÁrk is meghízta az 1 kilót egy hónap alatt.

Na jó éjszakát, megyek tévézni.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Mekkorát vegyek?? 165 cm vagyok és 55 kg. Neked mekkora van?

Kép
Kép
hari

Zsóóóóóófy Kép

Az attól függ, milyen időjárás van a mélyhűtődben. Ime egy táblázat:

http://www.iboly.hu/faq_storing_milk.htm

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsofy, Szilvi!

Köszi

Kép
hencsi

Hello! Kép Kép Kép

Mégis itt vagyok, Vészhelyzet majd videóról. Apa meccset néz a nappaliban, a hálóban pedig csak akkor tévézem, ha már alszanak a gyerekek, mert üvegajtó van a két szoba között. De még csak most tettük le őket.

And,
Az én férjem is műszaki antitalentum. Szerencsére én nem, különben szerelőt kéne hívni összerakni a hifit. Kép

Punk frizurába mi nem tudunk beszállni. Kép Dani napról napra kopaszabb, lassan olyan a haja, mint egy öreg bácsinak. Kép Remélem, később lesz neki annyi haja, mint Beninek.

Zsófy,
Én is falom a sütőtököt, hátha belemegy a tejbe, mint neked a babakaja. Mire Dani ehetne sütőtököt már nem lesz. Nem baj, majd megeszi egyéves korától.

Benianyu

benianyu

Zsó, és milyen szinű a tiéd?

Kép
Kép
hari

Mea!

Szülés előtt 52 kg-t úgy érted, hogy terhesség előtt gondolom. A magasságom nekem is 165 cm. Kép
Én is 52-ről indultam és 75 kg lett a vége, jelenleg 64. Kép Kép De nem látszik rajtam állítólag, a gatyák persze nme jók rám, frissítettem be párat ideiglenesen persze. Kép

Kendőt a napokban én is veszek.
Vendég

Benianyu!

Sütőtök!
Kizártnak tartom, hogyha megsütöd, összepépesíted és lefagyasztod, akkor az nem lenne jó...soha nem próbáltam ilyesmit, de valóban kár lenne kihagyni a sütőtököt a picik étrendjéből...KépKépKép
Ja egyébként most lesz igazán jó a sütőtök nem??
Megcsípte a fagy..azt mondják az öregek, ekkor a tutiKépKépKép
Na most megkívántamKép, majd szerzek valahonnanKép

Kismama!
Most én mondom hogy semmi okod aggodalomra...
2 hete Lénácskám sztájkolt, paráztam is itt nektek eleget, hogy nem hajlandó még cumisüvegből se enni többet 40-60 grammnál...
Nem tudom mi volt vele, miután 3 hetesen volt hogy 100-130 at is lenyomott....
Ezalatt az idő alatt gyűlt össze vagy 1 liter anyatejcsi a fagyibanKépKép
Sajnos már fogy belőleKépKépKép Pótolás!!!
Ugyanis Lénácskám ujra a régi, bár most mindig megáll max 110 nélKépKép
Úgyhogy ne izguljKépKép majd nézd csak meg egy-két hét múlva, majd noszogathatod a cicidet, hogy termeljen többet a falánk babódnakKépKép
De addig is feltétlenül spájzold be a fagyiba amit meghagyKépKép

Benianyu!
Te se aggódj! Valaki hamarabb kopaszodik valaki később...én még nem hallottam olyan babát aki nem hullajtotta volna el a babahajátKépKép
Vagy te igen???
Létezik ilyen egyáltalán??

Hari!
Nekem az első 3-4 hétben fájt nagyon még a puszta levegőtől is.
Mára úgy megedződött, hogy egyáltalán nem fáj semmitőlKépKép

Ok, akkor küldök egy fél óra szabadidőt meg 2 plusszkilót gratis-baKépKépKépKép KÖBÜKI KAPCS FORD..........//////(((((((((()/ZZZZZZZZZZZZZZbrrrrrrrrrrrrrrr

na jó, én kész vagyok máraKépKép
elhúztamKépKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kuha! Nagyon jól tetted, hogy adtál magadnak időt fodrászra stb. Én minden héten egyszer elmegyek fodrászhoz, addig a nagyi vigyáz Olivérre. Ennyi szerintem jár nekem. Én nem féltem tőle a gyereket, pedig vannak höye tanácsai gyereknevelést illetően. Mielőtt elmegyek mindig elmondom neki, mit csináljon a babával, mit szeret, mit nem.
Anyósom nagyon rendes, bármikor szólok neki, jön azonnal.

Kismama Szilvi! Oli is nagyon érzékeny a hidegfrontra. Olyankor olyan, mintha kicserélték volna az én tündéri jó kisfiamat, egész nap csak nyűglődni szokott. Már előre félek a csütörtöktől, akkor jön állítólag egy erős hidegfront Kép

Zsofy! Lilla egyáltalán nem lázasodott be a szuritól? Mi a jövőhéten hétfőn kapjuk. A két hónapos oltás meg sem kottyant, remélem ez sem fog gondot okozni.

Ildi

Kép
vrucsincá

Zsófy, megrendeltem, remélem beválikKép Ha nem, akkor tavasszal kikapszKépKép Ha viszont igen, akkor tavasszal beleülhetsz és viszlek egy sarkot benneKép

Kép
Kép
hari

És adnak hozzá valami leírást?

Kép
Kép
hari

Benianyu: nálunk is meccsnézés van...
és Eszti is kopaszodikKépKép tisztára apja a feje...

Hencsi: köszi! nem semmi, jót hízott, tényleg a kis lurkódKép de igazad van, ne hagyd magad!

Zsofy! bocs, gyenge poén volt... tényleg jó a Kisnyúl-popóKép

háromórások: este is felébresztitek a gyerkőcöt?

na ahogy hallom ébredezik, akkor nem gondolkodom ezen, jó éjt azon szerncséseknek, akiknek alszik éjjel a babájaKép

and

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: