A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tundi Kép a zebraeso rad is vonatkozik !!! mert te leszel a kov. ugye ? ebben a honapban Te, Noi, Babcsi a nagy eselyesek.....
saci

TündiKép
Írok neked a freemailedre!
Nagyon klassz a képedKép))

Kép
Kép
emma1976

Kép
katka30

Gratula Amicának!!!!
katka30

Saci
NanáhogyKép
gtünde

Igen, mert ha elindul a lavina!!!!!Kép
pbj12

Minket is betemetKép
gtünde

Szilva
Köszike! Kép Nem, nem hagylak itt benneteket sem, miért is tenném?

Saci
Jobb oldali petevezetékem el van záródva, és endometriózisom van sajnos.

Emma
Köszi Kép Mindjárt elolvasom a leveled. Remélem tudok segíteni!

Tündi
Vendég

Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Na, milyen jó hírre jövök vissza! Gratulálok! Kép
Férjednek mikor mondod el? De jó neked, hogy már harmadszorra! Hozzál nekünk is szerencsét! Kép

Kép
mofly

AMICA!!!!!!
Mondtam Én ugye.....és még lekiabálod a hajam,hogy ne már???????????????
Tudtam!Amikor lehiggad az ember......KépKépKép
GRATULÁLOK!Kép
....és most akkor Tündi-B is tesz ide egy képet 3 nap múlva....Képés foly. a többiek....Kata-Klára,ahogy Amica írta!
Wish-Manda....megtört az átok....egy Andi lett terhes!KépKépKép
na pusza,majd este jövök!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

AmicaKép
Nagyon örülök és gratulálok nemcsak a magam, hanem a férjem, Karcsi nevében is!!!!
Hurrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

manda

Sziasztok!
Már régen figyelemmel kísérlek Titeket, szeretek idelátogatni. Érdekes ám kívülállóként olvasni ezeket a topikokat, olyan mint egy folytatásos regény vagy sorozat a tv-ben. Na nem akarlak ám ezzel rögtön megbántani benneteket, ezt nem rossz értelemben írom. Tudom jól, hogy ez a teljes valóság, a Ti valóságotok. Egyszer sírtok, máskor nevettek. Persze az a legjobb, amikor mindenki örül, mint pl. most Amica picikéjének (GRATULÁLOK!!!). És az is nagyon klassz, amikor egy emberként vígasztaljátok azt, aki éppen a legjobban rászorul. Szóval nagyon klasszak vagytok.
Szóval, túl a "púderozáson" (attól függetlenül, hogy nagyon komolyan gondolom amit írtam!) én is bekapcsolódnék... ha lehet. 31 éves vagyok és van már egy 10 éves nagyfiam. A párommal úgy 5 hónapja próbálkozunk, babát szeretnénk. De egyelőre semmi... mindig megjön.... csak 1 héttel később mint szokott. Igazából nem értem, hogy miért nem sikerült még. Egyre jobban el vagyok kenődve, amikor megjön.
Nem is tudom mit írjak, így is elég sokra sikerült.
Mindenkinek drukkolok! Anikó

Kép
Kép
konan

TündiKép
Ki, de fogalmam sincs hogyan?! Kép
Néztem, hogy már mér kerültél volna ki, aztán nézem a táblát és tényeg nem vagy benne. Döbbenet, valaki titokban tevékenykedett a tábában Kép
Vissza is teszlek!

AmicaKépKépKépKépKépKép
Gratulálok! Nagyon örülök!
Férjed mit szólt?

wish

Szia Anikó!Kép
Üdv. közöttünk!!! Mielőbbi babásodást kívánok neked is!

WishKép
Köszi a táblát. Gyógyulj meg hamar, jobbulást neked!!!Kép

SzilvaKép
Megvolt az előadás, kicsit uncsira sikeredett.
Holnap már megyek dolgozni, eddig nem volt gond a táppénzzel, remélem ezután sem lesz.
Még megpróbáljuk a köv.-őt, aztán utána úgyis pihi.

manda

Manda Kép
Én is remélem pihi lesz, de másért, és inkább maradsz táppénzen! Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Remélem, hogy a pihizés már a táppénzt fogja jelenteni Kép
Jó munkát holnapra Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Bocs, de tiszta hülye ez a b.net. Elvileg nem küldte el az előző üzit Kép

Megyek is haza, mielőtt még nagyobb galibát csinálnék itt a topicban Kép

Kép
Kép
szilva069

Anikó
Szia! Nem bántottál meg minket, sőt, nagyon jólesett, hogy ilyennek látsz minket.Kép Remélem, téged is fel tudunk vidítaniKép
gtünde

Szilcsi
Pápá!Kép

Tündikém
Nagyon szívesen az oldalt. A másik topikban olvastam, amit írtál és nagyon csodállak, hogy ilyen erős vagy. Kitartás és hidd el, meglesz az eredménye!Kép
gtünde

Sajna, 3 nap múlva nem lesz eredmény, mert a csajok rábeszéltek, hogy várjak hétfőig. Úgyhogy megpróbálom addig kihúzniKép
gtünde

Kép
Megadnád mégegyszer lécci annak az oldalnak az elérését, ahol ezek a formázási bigyuszok le vannak írva? Előre is kösziKép
Jobbulást!

NoéKép
A te albumod Noémi22 címen fut? Nem tudnál a figurákról feltenni képeket?
Hogy vagy? Látod, megindult a zebrásodás, úgyhogy bele kell neked is húznodKép
gtünde

Amika!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képigaz,még csak a pocakba,de most ez a lényeg!!!

KépKép

KépKép
okr

Wish
Köszi, hát akkor a láthatatlan táblakeverő-manók voltak, tudom, engem is szoktak szivatni KépKépKép
Sajnos nálunk most leállt a project, meg aztán a klimax miatt ki tudja hogy fogok itt menzizni, úgyhogy ha lehet a tábla alján egy kis megjegyzéssel bőven beérem Kép

Druszám
Aranyos vagy, köszi! Már meg is néztem az endos oldalt, kinyomtattam a lényeget, megvan az esti olvasmányom Kép Meg van ott fórum is... Kép Szóval köszi újra az oldalt!

Tündi
Vendég

Tündi
Mégegyszer nagyon szívesen.Kép
gtünde

Amica!

Gratulálok!!
Sziasztok lányok! Én a Babát szeretnék topikból jöttem. Sajnos ott nagyon rossz a hangulat.Mindenki maga alatt van.
Nekem is menszi tüneteim vannak. Holnap biztosan megjön. -Van előjele.
9 hónapja próbálkozunk sikertelenül.

Olyan jó, hogy itt olyan vidámak és optimisták vagytok! Meg is van az eredménye! Gyakrabban látogat ide zebre! Kép
Julcsi2

Bocsánat, zebra
Julcsi2

Juhééé!!!
Bekapcsoltam a gépet és egy hatalmas ZEBRÁT láttam!!
Még a könnyem is kicsordult.Gratula!!
Mindent bele lányok, most rajtunk a sor.
Vigyázz magadra Amica!

Judit
milyen szakos vagy, hol végeztél, most mit dolgozol?

Saci
36 múltam júliusban. (ez van)

Julcsi
Szia, olvastalak már a másik topikban. Egyetértek.

Katka
Szintén Győr? Merre laksz, hol dolgozol?
Lehet, hogy tegnap mögöttem álltál a sorban?Kép

Barbi
Nekem mindig kifolyik, (agyományos akció után)
Nem győzöm felpócolni magam.
Az első terhességemnél gyertyában álltam minden aktus után. De akkor 24 voltam! Bénázzam fel magam most is? És a vérnyomásom? Nem beszélve arról, hogy nem lennék egy épületes látvány. A gravitáció miatt az összes fölösleges "dolog", ami az évek során alattomosan lerakódott különböző testrészeimre, azt mind az ellenkező irányba lógna rólam. Hááát...elképzelni is szörnyű.
Vendég

Szió Gyugyi!

Marcal II-őn, a Red Baron motorszalon mögött lakunkKép, és Marcal I-en egy virágboltban melózom, vagyis most épp nem, mert pihin vagyok....
Te merre laksz? Melyik suliban tanítasz?
katka30

GyugyiKép
Hát ártani nem árt az a gyertyaállás. A villanyt kapcsold le, és akkor nem lát senkiKép

Julcsi
Üdv itt! De miért olyan rossz ott a hangulat???

Wish
Köszike, felíromKép

Katka
Te sem vagy kispályás, mindjárt két topikba írszKép
gtünde

AnikóKép
Üdv itt a való világban! Kép
Ne keseredj el, 5 hónap még tényleg nem sok. Mielőbbi babásodást!

Amica most újjong valahol örömében. Kép
Azóta be se nézett.

Kép
mofly

Julcsi
Átküldjük Babcsibét meg Sacit, csinálnak ott majd jó hangulatotKép
Nagyon szép vagy a képenKép Megesz az irigységKép
gtünde

Sziasztok lányok!
Alig győzlek visszaolvasni benneteket!
Tüncsibe Kép
gratulálok a vizsgádhoz - és közben megy drukk a hétfői (?) teszteléshez!

Manda Kép
itt a hideg tél és mindjárt december lesz és jöhetnek a kis fagyibabák! biztos jobban is fogják magukat érezni a zimankóban és gyorsan elkezdenek nőni, hogy minél előbb Veletek hógolyózhassanak...

Wish Kép
valami furcsa történik a táblival, mert én meg megduplázódtam benne!!! Egyszer 32 napos vagyok (jó is lenne, ilyen még sosem történt velem...) egyszer meg 8 (és ez a valódi)

Babcsibe és Szilcsibe Kép és a többiek Kép
sziasztok, olvaslak benneteket és izgulok értetek, csak épp írni alig marad energiám. Elég sűrűre sikerült nálunk a november vége, de majd lesz jobb is. És azért igyekszem gyakrabban bejelentkezni is - nehogy aztán Wish táblázatában egyre több legyen belőlem és már magam sem fogom tudni, hol tartok és melyik vagyok én Kép
gmarta

Még mindig nem látlak a táblában!Kép

Lara, Tiza
Merre jártok?!? Nem ám hanyagolni minket!!
gtünde

Katka
A világ kicsi, no de ennyire!!
Én a Marcal I-en lakom.(Ikva)
Melyik virágboltban dolgozol? A TESCO-nál?
A Mórában tanítok.

Tüncsi
Köszi az ötletet. Az a baj, hogy nincs külön hálónk, és az apa meg tévézik (még bele nem alszik).Vegyek neki szemellenzőt? Bár ahogy ismerem a sportcstorna is megteszi.Kép
Vendég

Márcsibe
HalihóóóóKép Én is már kezdtem izgulni, hogy nem tesztelsz-e. Erre tessék, negyedére visszaestélKép
gtünde

Gyugyi!

Szinte éreztem...
Igen ott, de egyenlőre csak kisegítek, nem igazán akrnak bejelenteni, nekem meg ugye kellene,mert nem lesz így semmi gyesemKép
A Mórában tanul a keresztfiam isKép
katka30

Gyugyi
Ezaz, a sportcsatorna jó ötlet. Vagy költöztesd ki a tévétKép
gtünde

Katka
Na, majd ha Győrben járok, jól megleslekKép
gtünde

Gtünde,
miért akarsz meglesni? Csak nem Apeh-os vagy?
katka30

Katka
Hogy hívják a keresztfiadat?
Ha kiderül,hogy én vagyok az osztályfőnöke, lemegyek hídba.
(vagy inkább menjek fel gyertyába?Kép)
Vendég

Katka
Dehogyis!Kép Csak vicceltem. Mert egyik hétvégén arra fogok járni, mármint Győrben.Kép

Gyugyi
Van mégegy mókamesterünkKép
gtünde

[color=#ff0000][b]
gtünde

Meixner Márk-nak hívják. Na? Híd v. gyertya?

Gtünde! Ha már tudod, hogy melyik hétvégén, akkor írj!
katka30

Jó étvágyat Tüncsibe! Kép Én még csak hazafelé indulok, mert mazochista munkamániás vagyok... Jó lenne, ha csak úgy beszorozhatnám magam néggyel és máris tesztelhetnék Kép
gmarta

Katka
Ezt nem hiszem el!!!
Én voltam a német tanára! Két évig fárasztott a beszólásaival. Ott ült az orrom előtt.
Sőt. Az anyukáját is ismerem. Együtt bagóztunk (akkor még szívtam) a kijelölt helyen. Az iskolai papírbolt mellett, ahol a Bialabok anyuka árul. Anitának én voltam az ofője 4.-ben.
Megyek hídba.
Este meg gyertyábaKép

Tüncsi
Szólj, ha Győrbe jössz. Majd együtt rajtaütünk.

Megjött apa, kitúr a gép elől. Ha befejezte a dolgozást, jövök vissza.

Nem tudok képet felrakni.Hilfe!
Vendég

Katka
Eddig úgy néz ki, hogy jövő hétvégén. Tudod, a párom már másfél hónapja Győrben dolgozik, hozzá megyek fel. Ki szeretnénk ugrani Bécsbe. Melyik Tesco-ban dolgozol? A párom épp mondja a telefonban, hogy egy csomó van ott GyőrbenKép
gtünde

Gyugyi
Okés, a rajtaütés megbeszélveKép Na, ma jó tornaóra vár rád, híd meg gyertyaKép
Képet azért nem tudsz felrakni, mert túl nagy? Akkor át kell méretezni.

Márcsi
Hát jó is lenne, ha így menne. Akkor én megdupláznám magam és már a 46. napon lennék. És persze rögtön tesztelnék egyetKép

Na tényleg megyek kajolni.
gtünde

Igen, dumája az van a Márkinak! Igaz régóta nem láttuk, mert volt egy kis sértődés (szerintem nem jogos), és azóta pihentetjük a dolgot. Hugiékkal (Anita szüleivel) viszont tartjuk a kapcsolatot. Főleg, amióta a Lajtára költöztekKép
Ez jó, nagyon tetszik!!!!Kép Kép Kép

Tüncsi! Nem a Tesco-ban, hanem a mellette lévő virágboltban, de hétvégén nem melózomKép Csak hétközben szoktamKép Nálam van egy fontossági sorrend, így nőttem fel, s tudatosan élek én (mi) is így. 1.EGÉSZSÉG 2.CSALÁD 3.munka
Szóval a hétvége az hétvége!
Kép
katka30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: