A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
te is fasza vagy KépKép ne bőgj, írj helyesen, és imádd a gyönyörű lányod Kép egyébként gázok nálam is vannak... csak ilyenkor megkérdezem párom, ő jó ideig szerkesztősködött, ezért nem égek le KépKép de mostantól úgy döntöttem, hogy hejtelenülKép írok, és élvezem!!! KépKép

Zsanci,
Nádasdy mancs-os írásait ismered nyelvhelyesség, helyesírás, nyelvváltozás témában? Mert eszméletlen jók! Kép és NAGGGYON egyetértek veled nyelv-témában Kép

olvasok tovább
kisün

Ruz,
eszméletlen, mennyit változott Bendi Kép én még mindig arra a tündéri kis manóra emlékeztem, azt kész kissrác lett belőle Kép

Votiv,
hja, így még kevésbé hangzik bulinak a párod üdülése Kép egyébként te is türelmes csajszi vagy, mert én már biztos kivertem volna a nagyhisztit Kép

Cookie,
de pont ezért csodállak, mert mondani, hogy türelem, meg tolerancia meg kompromisszum, az egy dolog, de egy működőképes és úgy érzem, boldog családot kihozni belőle teljesen más!

v
kisün

Jelentem, nem tűntem el, csak csöndben vagyok, nehogy elkezdjetek megint találgatni. Kép

KépKépKépKép
proone

Zsanci,
azt el is felejtettem mondani, hogy jobbulást Iginek és B-nek!!! Kép
kisün

Pusszantás Mindenkinek!

Végre egy kicsi szussz. Tegnap olvasgattam a csapatot, de majd le fordultam a székről a fáradtságtól,úgyhogy muszáj volt aludni.Kép

Bölcsi: Beni az ajtóba szólt az Apának, hogy Õ ide nem megy be, aztán amikor megkérdeztem, hogy mi a jele és hova van felrajzolva, már boldogan szaladt az öltözőbe. Kicsit ma is sírdogált anya után, de megvigasztalódott és már van egy Zoli nevű barátja is.Kép

Kép Megjegyeztem a bölcsis néninek, hogyha kiviszi az udvarra akkor adja már rá a pulcsiját a kabát alá. KöszikeKépRemélem nem orrolt meg.

Story
Beni napok óta a Hófehérkét nézi és kéri mesélve is . Tegnap kitalálta, hogy játszuk elKép Anya a Hófehérke Apa a királyfi( ezen jót nevettünk) Szerintem nagyon edzettnek kell lenni annak a pacinak aki az én párom 116 kilója alatt állva marad. Persze Õ is rötyögött mikor meghallotta hogy anya a HófehérkeKépBeni volt a Banya szerepkörben egy pillanat múlva megjelent, kezében egy piros almával és közölte : Anya ezt most edd meg! Ezután Beleharaptam az almába és lehunytam a szememet Na erre belépett a " herceg" és közben Beni megszólalt Na Anya eldöglesz? Kép

Kókusz
kókuszdió

Vera!
bármennyire is utálom Nádasdyt, mint embert (miatta nem vettek fel az eltére) be kellett látnom, amikor fonetikát tanultam, h nála élvezetesebben, és érthetőbben senki nem irt még nyelvészetről, nyelvhelyességről, stb...IMÁDTAM A FONETIKA KÖNYVÉT!!!Jelentem, szemináriumi jegyem fonetikából 5 volt!!!KépKép És ez csak és kizárólag NEKI köszönhető!!!
Szóval, lényeg a lényeg, amikor csak tudom, elolvasom, és SZERETEM!!! és egyetértek...a magam szerény szintjén...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

kókusz,
hófehérke KépKép
kisün

Zsanci,
igen nádasdyazember más kategória Kép engem pl. 12 lóval sem tudtak volna bevontatni a szemináriumára (olyan szadista hírében állt), de mint tudóst nagyra tartom Kép
kisün

Kókusz!
KépKépKépKépKépKépKép
Vera!
köszi...Igi jobban van, csak kovalensen kötődik...hozzám. kétszeresen.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hi Babes!

Írtam Gabinak mélt, hogy jöjjön má' vissza, nehogy én üldözzem már el....hisz ismertek, a szigorú hozzászólásom no politika, no vallás témában nem is volt olyan szigorú Kép
ADa
ada007

Sziasztok!

Votiv, gyertek csak nyugodtan meglátogatni, várunk szeretettel.Kép Csak az utca végéig kell lesétálnotok!

Ovi: sajnos az olyan településeken, mint pl. Biatorbágy, törvény ide vagy oda, nem veszik fel helyhiány miatt az olyan gyerekeket, ahol a mama otthon van a kistesóval. Még fél napra sem. Egyszerüen fizikailag nem tudják megoldani az elhelyezésüket. Veresen, ahol ezelött laktunk, is ez volt. Nagyon sok a kisgyermekes kiköltözö. Bölcsöde pedig egyáltalán nem is üzemel, még a környéken sem. Zsombi is egy családi napközibe jár, amiért persze fizetni kell.

Zsanci, hol végeztél? Én is tanultam Nádasdy-féle fonetikátKép

Pirus

ui: még mielött valaki szólna, nem tudok hosszú ü,ö-t írni, mert valamiért ez a topik nem támogatjaKép Tök fura, mert a többi topikban viszont megy. Érdekes....

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Úristen,
egyre paranoiásabbak vagyunk...Kép Most akkor MIÉRT ment el Gabi??????????????
Ada, te miért érzed magad felelősnek???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz
Vagány kis lurkóka lehet már a fiad a kép tök jó.
kókuszdió

Pirus!
én pázmány...te?
a mi topikunk elvből nem támogatja a hosszú magánhangzókat!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én isKép Piliscsaba, angol-ált. nyelvészetKép

KépKép
KépKép
piroska

mikor?
én angol-komm. 98-04 között...Kép
ésakkorteisbiztos ismered Vera férjét, aki nekünk országismeretet, angol és amerikai törit tanitottKép...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada,
neked szerintem közöd nincs ahhoz, hogy Gabi el akar menni, nehogy emészd magad!!!! Kép de HÍVD VISSZA!!!

vera
kisün

Én 95-01 közöttKép

Vera férje? Húha, egy magas vékony pasi? ... Károly? Nekem még Pásztor Péter tanította, de Ö idöközben elment. És Gaál tanított Benneteket? Meg Cser Andris?

Bocsi az OFF-ért

KépKép
KépKép
piroska

Melyik Gabi ment el? Hova ment? Miről maradtam le?
neet, a tudatlan (még nádasdyból is megbuktamKép)
PS: Annyit azért áruljatok el, magyar vagy angol fonetikára jártatok hozzá ilyen lelkesen?
PS2: Este ER! Kép
neet

Neet,
hát ez az, ők nem jártak nádasdyhoz, csak olvasták Kép
és Petergabi bántódott meg mert félreértett minket és azt hiszi, az ő "szemléletével" (amit egyébként valószínűleg sok topiklakó oszt) nem fér el köztünk Kép

v
kisün

Piroska,
igen, magas és károly, és ezek szerint te akkor megúsztad őt Kép te szerencsés KépKép
kisün

Szia Csajok!

Na lánykám már másodszor alszik, úgyhogy örülök. Viszont lenne egy kérdésem: a Panadol állaga nem igen tetszik neki, ma pl. kihányta tőle az ebédet. Szerintetek a ha feloldom vízbe az is okés? Járt már így valaki?

Ja és van két szabad jegyem a börzére, érdekel valakit?

Na megyek karácsonyi ajándékokat varrogatni, amíg alszik a LillaKép
beetrix

Kisün, én valamiért nem az Ö szemináriumaira jártam, de tudom kiröl van szó, már akkor is ott tanított, amikor én kezdtem. Ök voltak a fiatal vonulat a tanári karbanKép Még mindig ott tanít?
Milyen kicsi is a világ.

Én mindkét szakomon tanultam fonetikátKép a nyelvészet amúgy is a szívem csücske.

KépKép
KépKép
piroska

Votiv!

Annyira jó neked, hogy már 38, én örülhetek ha 40-es leszek!

Ruz! Édes a fiúcska a szemei teljesen olyanok mint neked. Vagy tévedek?
beetrix

Neet!
angol fonetika. és hogyhogy megbuktál????pedig az eltén kézről kézre járnak vizsgalapok...Kép Levinek is volt egy csomó...no, jó, ő is megbukott eccer. Én viszont nem vagyok biztos benne, h az, aki nekünk csinálta a vizsgát fonetikából nem volt keményebb, mint nádasdy maga...Kép komolyan!!
Piroska!
bingo! te ismerted a Sülle Katát, vagy a Bodor Virágot?? velük egy gimibe jártam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, kinél vizsgáztatok fonetikából?
Sülle Katát ismerem, Ö évfolyamtársam volt.

KépKép
KépKép
piroska

Piroska!
K.L.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és S. Kata férjem oszt. társa volt gimiben...kicsiavilág.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet! Engem érdekelne a jegy! Lehet az enyém?

KépKép
KépKép
lindicita

Csak én nem értem ma a fórumot? Kép
Ada
ada007

Cookie!

Igy már értem az Árpa sztoritKéptényleg fontos momentum!

Votiv!

Most költöztök?De jó nektek!
Zsanci!

Na jól van,akkor megnyugodtam láz téren.

Juc
20170114224602

Jucus! Már mindenki elküldte az adatait, vagy még nem vagyok nagyon elkésve?

Ada! Én nemcsak a mait nem értem, hanem az előző napiakat sem, pedig meg akartam keresni az elejét a sztorinak, de nem találom.

Azt viszont értem, hogy Votiv pasija nagyon jó helyre utazik.

KépKép
KépKép
lindicita

Votív,

Mostanában ilyen üvöltősek vagyunk.Hazáig hüppögtünk. Az a fránya mobil volt a ludas...
Addig nem volt gondKép
Nem baj majd legközelebb jobban sikerül, remélem.
Mi lesz így velünk, magányba burkolózunk, se csajok se kis haverok?Kép
claudia

Lindi!

Alig van még adatom,nem küldik ezek a nőihölgyek!
Küldd el lécci,lécci!

Juc
20170114224602

Isti nagyon ügyi, szépen lépeget, kis cuppogósKép
Teljesen lenyűgözöttKép
claudia

Ruz, fuu, a fiad hogy megnott. alig ismerem megKép. es mar mennyi mindent csinal! nagyon ugyiKép

PGabi, Moose, meg persze minden hozzaszolo, nekem tetszett ez a kis eszmecsere. egyaltalan nem tunt gaznak!!Kép

Zsanci, Kisun, Nadasdy irasait, hozzaszolasait nagyon komalom en is. amugy a noverem nagy baratja, ugyhogy azert nem annyira rossz ember...Kép

Zsanci, ti mikor jartok uszni? valahogy hetfon kora du, ugye? szerinted ott van meg hely? szeretnek valtani, asszem...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok
Hát, felhívtam a szent imrét, és azt mondta az asszisztens, nem csinálnak meddőségi vizsgálatot, menjek Jánosba a BMC-be. Felhívtam őket is, de előbb nőgyógyászathoz kell mennem, csak utána foglalkoznak velem.
Végül a csepeli SZTK-ban voltam és az orvos Dr. Mannah Radwan adott beutalót az Országos Gyógyintézeti Központba, (itt külső munkatársként dolgozik)és a petevezék átjárhatóságát fogja megcsinálni, és ha jól értelmeztem, akkor a méhnyálkahártyát valószínüleg lekaparják.
Erről a helyről tudtok valamit? Itt most a meddőségi központon belül foglalkoznak velem gondolom, de itt is van szülészet nőgyógyászat, persze bizti nem olyan jó mint nálatok :-)

Kép
gaby25

Nádasdy fanok, SOS,
adjatok angol nyelvtöri vizsgalapot, különben ... !
neet
neet

Halihó!

Beeet!
Nekem pont két jegy kell bótóljuk el!!!
Mert az zapával megyünk ketten a börzére:-)

Ada!
Nagyon köszönjük a mai tortát is vagyis tornát:-)

Manóka!
Tudom neked nagyon érzézékeny Emma bőre vagyis remélem jól emlékszem!Most a Zsomba is nagyon nagyon száraz bőrű lett citromos testápoló nem használ valami ötlet???
manó27

Lindi!
persze, hogy lehet a tiéd. Neked mind a kettő kell?
beetrix

Hi Csajszik!
Én sem nagyon tudtam ma követni a sok irományt...meg ki is vagyok ütve rendesen, de ezt le kell írnom:
P. ma altatásnál azt mondta nekem: "Szép-aranyos-kedves mami" Kép Kell ennél több??? Kép

Manó!
Méltem, várom a válaszod!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Halihó Csajok!

Én is fáradt vagyok, de Vince határozottan jobban van, ezért very Kép csak álomkórság van rajtam, mert ma nem tudtam napközben aludni, meg vasaltam és főztem is (tojásosnokedl-rulez), úgyhogy csak bekukk.

Minden babának és mamának jobbulást!

Bogárka,
nem, nem kell, és most morzsolgatom a könnyeim Kép És azt elmesélem cserébe, hogy Vince mostanában úgy szopizik, h fogja a cicit a nyitott tenyerével, meg néha simizi, és én imádok szoptatni! Kép

Votiv,
köszi, hat az allium, úgy néz ki! Kép és gratula a 38-hoz, tényleg szuper!!! Kép és honnan rendeltél szusit?

Még akartam mást is, de tésztaszűrő az agyam Kép
cupp,
fic
ficánka

Kisün, férjed téged is tanított tán? Kép

hmmhmmm...

hjaj épp vesztett a kedvenc amifocicsapatom Kép

hát még mindig nem vagyok elragadtatva ettől a nagy utazgatásától apafejnek
megígértettem vele, hogy legalább megpróbál módosítani vmit a 2. induláson
(Cookie, éjjel 1-kor száll le, és 5:30-kor repülne tovább KépKép)

Azori szk tényleg príma hely. de ha én akarnék menni egyedül, akkora botrány lenne itt

nyáron még a Balcsira se mehettem le a barátnőmhöz pár napra, mert "én már nem vagyok független" meg "nekem családom van, akikről gondoskodnom kell" höhö
még a boltba se mehetek el egyedül, folyton magammal kell cipelnem a gyereket is, mert őméltósága nem bír vigyázni se rá

na bőven eleget és sokat is panaszkodtam, eldugulok
nem nézem a vészhelyzetet mert olyan szomorúúúú
és mert ez a pali itt hülyebénaunalmaskakafocit fog nézni

votiv 8)
votiv

Bogárka! Ez nagyon édi!

Beet! Nekem csak 1 kellene, a férjemnek (nekem van), de lemondhatok Manó javára.

Votiv! Tényleg, el is felejtettem gratulálni a 38-as mérethez. Én is elkezdtem MÁTÓL fogyózni (MINDENKI HALLJA?).
Bár múlt héten engem is nagy öröm ért. Apjuk hazaállított, hogy gyerünk rucit venni nekem, mellesleg péntek 11 óra volt, tök váratlanul jött haza, és még mellesleg egy szál rózsa is a kezében volt. Na, de nem csak ez volt az öröm, hanem az, hogy vettünk egy szoknyát, amiből alapból 40-eset próbáltam, és a 38-as lett jó, valamint az egyik felsőből XS-es méret lett jó.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet!
kérd meg Reccát, ő még szereti is...KépKép
Nekem csak egy elég jó angol nyelvtöri könyvem van...Kép abból is 5-re vizsgáztam...Kép

És igen, a szt. imrében lehetőség van a papás szülésre...Kép És igen, itt szült a Deutsch Anita is...Kép És állitólag az egyik szülőszobából látszik a Zalatnay Cini-Minis háza...Kép
egyéb kérdés????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, nekem volt nehany... marmint kerdesKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
látom, elég morc vagy most Kép csak nem hülyebénaunalmaskakamatyimagyarfoci lesz? az pedig randa dolog, hogy Te nem mehettél Balcsira ő meg mehet mindenféle azori szkkre, no nem akarok be(le)szólni, csak együttérzek! Kép
de: 38-as szupppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr! KépKépKép
ficánka

Lindi!

XS?Az mi az?Kép

Juc
20170114224602

Szerintem is el volt számozva Kép
De azért megmelengette a szívemet, úgyhogy visszatérő vendég leszek. (ma már vissza is tértem még kettőért Kép )

KépKép
KépKép
lindicita

Fic, örülök, hogy jó az allium

szusifutár van az I love sushi, www.ilovesushi.hu de ők azok, akik nemrég szerepeltek a hírekben, mert a telephely egy magánlakás, és előredátumozták a szavatosságot, meg sok gyanús halat lefoglalt ott a köjál-antsz Kép, de nem is túl fini a szusijuk Kép

aztán van a Sushi runner, ez a Belgrád rkp-i Bambuszliget, aliasz Takebayashi étteremből szállít www.sushifutar.hu
és egész gyorsan, nálunk itt van fél óra alatt
és nagyon fini a szusijuk, nagy a választék és elég jó áron van, csak a szójaszószuk tök gáz, és ez ugye agyoncsapja az egészet... bár, én is ma innen rendeltem, és "házi" szójaszósszal ettem végül meg

aztán az abszolút kedvencem a Wasabi, www.wasabi.hu ezeknek van éttermük a Kolosi térnél, és van Ól ju ken ít, azaz egyél, amennyi belédfér, ebédre 3490 ft/fő, vacsira 4490

és bár én nem vagyok egy igazi kisgömböc, szüli- és névnapomon betegre ettem magam itt szusikámból, a rekord 23 tányér különböző kis szusi és egyéb japó hami és desszertfajta Kép
és bár ők nem a legeslegolcsóbbak, ízben ők a csúcs
meg az a hosszú futószalag is király, amin folyton jönnek feléd a kis nyaminyami fincsiségek KépKép
álmomban is pont így volt...Kép

ja és kezdésnek én egy lazacimádó nigiri (+maki) kombót ajánlok, abban nem lehet csalódni Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: