A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jó reggelt lányok! Kép Csak egy gyors bekukk és mennem kell dolgozni.

Duddu Kép Nekem együttlét után pár órával csinálták meg a PCT-t. Az már csak hab volt a tortán, hogy az akkori "zseniális" orvosom sem azt nem mondta, hogy a vizsgálat előtt 3-5 napig ne legyünk együtt, sem azt, hogy az együttlét és a vizsgálat között 9-24 órának el kell telni.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de honnan tudjátok, hogy a nyákod nem ölt meg idegen kiskatonákat???

Csibe Kép Bocsi, de még nem volt időm válaszolni, majd este.

Szép napot!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Szia Timika!
Hát te is felkeltél már? Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak!

Szilviknek boldog névnapot utólag is.

Másodszor, CSibe Kép nagyon kedves volt a doki, egyenlőre maradok. Aztán majd látjuk, "mit hoz ki belőlem".

Dudu!
Már zuttyanthatsz is le a tábla aljára, biztos nincs bébi, UH-n megnézett a doki tegnap.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Sajnálom, nagyon!
De azért várjuk meg a mensit a táblával, jó?

Timi!
Maradjunk annyiban, hogy megoldottuk. Kép

Most indulok tan'tani, később jövök.

réka
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!
Azt hiszem átköltözött hozzám a rókacsalád, de a távoli rokonokkal együtt, sajna valamit összeehettem, mert kis hasimenés és hányinger zavarja napjaimat. Nem valószínű, hogy albérlőtől van.
Niki
Kép

kancellárka

Sziasztok, Szép jó reggelt Mindenkinek Kép !

Nárcisz!
Nálunk nem komolyabb a családtervezés, mint eddig, talán csak annyival másabb, hogy a köv. hónaptól már tényleg élesben mehetnek újra a dolgok. Bár hittem már ezt egy párszor az ősszel Kép
A hormonvizsg.-ra a nőgyógyászom küldött, és ő jó fej, mindig kedvesen fogadja az embert. Kép Úgyhogy igazából nincs tapasztalatom, hogy hogyan fogadják az embert a családtervezőkben Kép

Dalmus!
Üdv. közöttünk Kép !
Hogy vagy? Nagyon sajnálom, amin át kellett menned. Írtad, hogy most kezdhetitek újra, mi is ebben a cipőben járunk, emiatt volt a hormonvizsgálatom is. Itt jó helyen jársz, a Lányok nagyon aranyosak, és sok erőt adnak az embernek Kép
Kívánok Neked mielőbbi pocakosodást Kép

Csibe!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked majd hétfőn!!!!!!
A fehérfagyöngy teáről még semmit sem hallottam, sajnálom.

Dudu!
Ez nem lehet igaz, Nyíregyházán leszünk Kép , pedig már annyira megnéznélek táncolni.

Katka!
Szívesen elfogadom a kis pólyást, köszi Kép

dido

dido
dido

Kép
Küldök Nektek kis pókokat, hogy hozzanak szerencsét...
Aki dolgozik, annak jó munkát, aki szabin van, annak jó pihit. (én ez utóbbiakhoz tartozom 2 hétigKép
katka30

Sziasztok!

Nem igazán vagyok képben, mert sajna tegnap nem tudtam jönni, de majd igyekszem visszaolvasni.

Tündi Kép
Azt visszakerestem, hogy veled mi a helyzet. Olvastam, hogy megvan a bibi, remélem most már célirányosan léptek tovább és hamarosan neked is lesz babád.

Csibe
Drukkolok, hogy HSG-n minden rendben legyen. Kép

Az újakat üdvözlöm.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Narco Kép Háát, muszáj volt, december végéig még dolgozom Kép

Junko Kép Örülök, hogy szimpi volt a doki Kép

Duddu Kép Remélem nem bántottalak meg, nem akartam indiszkrét lenni...

Zsu Kép Én is jobbulást kívánok a tesódnak!

Csibe Kép Azt még nem írtam, hogy én is vettem még anno nagy lelkesedésemben fagyöngy teát, de aztán valahol meg azt olvastam, hogy vetélést is okozhat, úgyhogy ki is dobtam... Nem tudom, mi az igazság...

Este megyek nőgyogyihoz, tegnap pedig védőnőnél voltam. Kristóf baba megint előadta magát: a védőnő szerette volna meghallgatni a szívhangját, de bárhova tette a vizsgáló fejet, csak ütött, meg rúgott Kép Ugyanazt csinálta, mint múlt csütörtökön Kép Mondta is a védőnő, hogy mostmár nagyon kiváncsi, hogy hogy fekszik a babóca, úgyhogy csináltatott az ottani dokival egy nagyon rövid UH-t. Szerencsére minden rendben volt Kristóffal és haránt fekszik: lent bal oldalt van a feje és fent jobb oldalt a lábai. Jövő héten megyek majd cukorterhelésre.

Pussz mindenkinek!

T+K

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok! Megjöttem!

Visszaolvasni egyenlőre nem lesz időm, de tudom ám, hogy milyen aranyosak voltatok és szoritottatok nekem! Köszönöm szépen!
Kórházi beszámoló következik:
Csütörtökön amikor bementem a kórházba, már nagyon izgultam, betegfelvételkor 130-as vérnyomásom volt. De. 11-től du. fél 5-ig vártam arra hogy legyen ágyam. Ezidő alatt kaptam ebédet (csak levest), megvizsgált egy doki, kaptam 2 hashajtót. Végre van ágy! Este 7 körül a hashajtó elkezdett hatni, jött a vizit, ezután borotválás + az első beöntés. Késő estig beszélgettünk a szobatársakkal. Éjjel aztán gyakorlatilag semmit nem aludtam. 74 éves néni a mellettem lévő ágyon brutális horkolásba kezdett, fél óránként valaki WC-re ment (én nem), végül reggel 5-kor jött a nővérke hogy újabb beöntésért lehet sorakozni a kezelő előtt. Ezután persze már nem volt alvás, csak vártunk, vártunk a sorunkra. Nagyon éhes és szomjas voltam, végül fél 1-kor jöttek értem, hogy na akkor műtét. Akkor aztán nagyon elkezdtem izgulni, de a műtőben gyorsan kaptam bátorítót, és 1 perc múlva már lebegtem (na ez jó cucc volt Kép), a következő másodpercekben már aludtam is. Arra ébredtem már a szobában, hogy ráz a hideg, iszonyúan fáztam, így kaptam még egy takarót, és erősen görcsöltem, mint menzikor. Valamikor akkor felhívtam a férjemet, meg asszem Timikát is, de erre nem emlékszem tisztán Kép Mikor már ébredeztem, bejött a dokim, elmondta 2 mondatban a műtét eredményét: jobb oldali petevezeték el van záródva, és endometriozisom van, ami gyógyítható gyógyszerrel. Ekkor még nem tudtam hogy mi ez, de többet nem tudtam kérdezni mert nem voltam teljesen magamnál, és a dokinak is menni kellett. Végre kaptam kaját, így megpróbáltam enni egy kicsit. Esti vizitre épp a nőgyógyászom jött, ügyeletben volt, meglepődött amikor meglátott, kérdezte hogy mi lett a műtét eredménye. Amikor elmondtam neki, csak annyit mondott hogy húúú... Na mondom, ez valami nagy gáz. Később 3-4. próbálkozásra sikerült felkelnem, és sétálgattam a folyosón, meg akartam keresni a dokimat hogy beszélgessünk erről a dologról. Elmondta, hogy méhnyálkahártya van a hasüregben, ami letapadásokat, összenövéseket eredményez, így akadályozva a teherbeesést. Valamennyit biztosan el tudtak távolítani a műtét során, de 3-6 hónapos kezeléssel teljesen gyógyítható. Ez gyógyszeres vagy injekciós kezelés, aminek az a lényege, hogy teljesen leállítják a petefészkeim működését, előidézve a klimax állapotát, és annak minden velejáróját. Persze a legjobb gyógymód az lenne, ha sikerülne most gyorsan teherbe esnem, dehát ez esélytelen ilyen feltételek mellett. Na ekkor majdnem elsírtam magam, és ez mellett a jobb oldali elzáródás igazán semmiségnek tűnt, és tűnik most is. De legalább megtudtam és értettem, hogy mi van velem, hogy gyógyítható, és van remény a spontán babára, csak várjunk fél évet, és közben bírjuk ki a klimax állapotot. Ez nagy csata lesz mindkettőnknek, az biztos. Péntek éjjel megint nem sokat aludtam, a néni horkolt, majd 2 óra körül felébredt meg kihúzott valami csövet a másikból a katéterénél, szóltak a nővérnek, meg egyéb macerák, 6-kor meg ébresztő volt, hőmérés, reggeli, vizit, amikor is megkérdeztem hogy mehetek-e haza, de a dokim (aki műtött) nem volt bent, mondták hogy várjam meg. Nem sokkal később betelefonált, hogy engem hazaengedhetnek, csak hétfőn menjek vissza a zárójelentésemért, és csütörtökön varratszedésre. Hazabocsájtás előtt újabb vizsgálat, és de. 10-kor már itthon is voltunk. Járt az agyam pihenés közben, hogy lehetne-e irányított ciklust 2-3 hónapig, hogy teherbe essek és elkerülhessem a 6 hónapos kezelést. Összeírtam a kérdéseimet, és hétfőn megkérdeztem a dokimat. Azt mondta hogy semmi értelme, nem fogok teherbe esni, mert peteérésem volt eddig is, nem ez a probléma. Most meg kell várni a szövettani eredményt, meg kapok hozzá egy csomó papírt, amivel fel kell mennem a klinikára, és ott történik majd a kezelés.
Mit is írjak? A körülményekhez képest jól vagyok, egyenlőre nem tört el a mécses úgy igazán, nem omlottam össze, nem borultam ki. Szeretném mielőbb elkezdeni a gyógyulást, hogy mielőbb vége lehessen! Végülis nincs miért kétségbe esnem, nem azt mondta a doki, hogy maga sosem lesz képes teherbe esni és kihordani, hanem azt hogy most nagy a baj DE GYÓGYÍTHATÓ! Ebbe kapaszkodok, hiszek benne, és folytatjuk a harcot a természettel, mert tudom, hogy lesz gyerekünk, akármilyen próbatételeket is állít elénk az élet!!!! Próbálok bízni a jó Istenben, mert ha egyszer problémát gördít elénk, akkor biztosan ad hozzá erőt és eszközt, hogy megoldjuk, túléljük, és aztán végre megkaphassuk azt, amiért küzdünk!
Persze ilyenre egyáltalán nem voltam felkészülve, de most inkább előre nézek, mert nincs értelme miérteket kérdeznem. Már tényleg az utolsó lépéseket tesszük meg a babáért, még ha ezek jó hosszú lépések lesznek is.

Seszikém
Mi együtt fogunk zebrásodni Kép

Seszi, Wish, Réka
Aranyos volt az sms partitok Kép, jól esett hogy épp akkor gondoltatok rám!

Wish
Amit írtam neked, a sors különös fintorral rendelkezik. De nem adjuk fel, megyünk tovább előre!

Réka
Te is erős leszel, meglátod, és el fogod érni a célt!
Maradhatna a tábla a héten még nálad? Bírod? Tudod, nekem utol kellene érnem magam a melóban.

TIMIKA
Nagyon szépen köszönöm a híradózást!

Puszi

Tündi
Vendég

Tündi!

Sok erőt, kitartást és mindenek elött türelmet kívánok neked és a férjednek.

j.
Vendég

Sziasztok!
Köszi a fogadtatást, aranyosak vagytok. Ez a műtét szeptemberben történt, de már jól vagyok köszönöm. Mostmár újra rajta vagyunk a témán, és reméljük a legjobbakat. Kép
dalmus

Tündi!
Sok erőt és kitartást kívánok neked a gyógyuláshoz. Nagyon jó, hogy ilyen jól fogod fel a dolgot, mindig a pozitív cél lebegjen előtted és akkor mindent le tudtok győzni.
Pusszantás: Niki

kancellárka

Amúgy nem vetéltem el spontán, hanem elhalt a magzat, hogy miért, nem lehet tudni. Az orvos azt mondta, hogy az esetek 90%-ában valamilyen nagyfokú kromoszóma rendellenesség miatt.
dalmus

Drága Tündi!

Jó látni, hogy nem adod fel, és nem törsz össze. Teljesen igazad van, nem szabad a miérteket keresni, és csakis a célt érdemes szem előtt tartani.
Nagyon sok kitartást és erőt kívánok Nektek ehhez az úthoz.

dido

dido
dido

Tündi!
Én így, ismeretlenben is nagy-nagy kitartást kívánok Neked!! Kép
dalmus

Tündi Kép
Endoval tényleg az gond,hogy összenövéseket okozhat, de szerintem az elzáródás ugyanennyire lehet ludas abban, hogy nem estél teherbe. Mi van, ha általában abban a petefészkedben van pé, ahol el van záródva a petevezeték, de stimuval esetleg a másik oldalon is mindig lenne? Tényleg, amikor UH-n néztek, hol láttak tüsszőt?
Mindenesetre kitartást kívánok a kezelésekhez. És szorítok neked nagyon. ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

TündiKép
Nem semmi, amit a doki mondott, de legalább nem kertelt össze-vissza!
Iszonyatosan sok erő van benned, és nagyon jól viseled a terhet!
Remélem hamar meglesz a szövettan és elindulhatsz a "gyógyulás" útján a Babóitok felé!!!!
Ha néha eltörne a mécses, tudod hol találsz!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Szia Tündi Kép, üdv újra köztünk!! Kép
Nagyszerűen állsz a dolgokhoz, így biztos jönni fog a várva várt eredmény, addig pedig sok erőt és kitartást kívánok! Kép

Újak! Kép Üdv! Kép

Akinek még nem tettem, köszönöm a köszöntést Kép

Réka
korek

Tündi!

Nagyon erős csajszi vagy, minden elismerésem a Tied! Klassz, hogy csak előre nézel. Kicsit ugyan lehet, hogy hosszú ez a fránya alagút, de legalább az biztos, hogy ott a fény a végén. Én már látom, ahogy derengKép Puszillak!!!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hello!
Régen voltam itt.
kb. 1 éve járok egy meddosegi centrumba, Szlovákiában. Policisztás ovárium szindrómám van. Volt pár sikertelen inszemem. Most épp lombikprogram elott állok. A doki részletesen elmondott mindent. De mégis jo lenne valakivel dumálni, aki velem egy cipoben jár. Vagyis esetleg valaki irhatna, akinek már volt lombikbeultetése. Sajnos gyakran nem vagyok itt, de a emailjeimet rendszeresen olvasom. Esetleg valaki irhatna nekem mailt, aki szivesen megosztaná velem a tapasztalatait. Koszike. Ti pedig jok legyetek, és mindenkinek szoritok az egészséges babákhoz.
Sziasztok
Vendég

Vendég

sziasztok.

Tundi nagyon sok erot es kitartast kivanok neked.
Remelem a sok szenvedesnek mihamarabb meglesz a gyumolcse.

nalam semmi ujsag.
meg mindig sehol a menzi.Remelem nem nyulik el megint a ciklusom.

Kép
monyoka

Tündi,
Én csütörtötökön fekszem be, az eredmény val.színű hasonló lesz, legalábbis kilátásba helyezte a doki, mert lát erre utaló jeleket. Köszönöm, hogy részletesen leírtad, mi várható. Kérdezek egy hülyeséget: ha hason szúrkálnak, miért kell a borotválás???
Én inkább egyágyasba leszek, hogy elkerüljem a horkolásos szobatársakat, meg a boldog kismamákat.
Melyik kórházba voltál?

Kép
Kép
emma1976

lanyok tudom hogy az agyatokon jovok ki a hom-mel,DE
szerintetek mindgy hogy az ember mikor meri.
en pl,9 kor kelek fel,akkor mertem ma is.
ket tizedet felment(36,7)nem veletlenul lefele kene mennie?

bocsesz,tudom,jovo honaptol teljes ciklusban merem,ez csak kiserleti verzio.
Ti hanykor meritek reggel?

Kép
monyoka

Monyoka!

Nekem 18.án kell (vagyis nem kell) megjönnie a mesinek, de már kilenc napja 36.9-en vagyok. Én mindig ugyanabban az időben (reggel 5.20-kor) mérem.
Amúgy nekem sincs meg az egész hónapKép Ráadásul már két hete úgy érzem, hogy meg akar jönni...
katka30

Sziasztok!

Tündi!
Nem tudok írni, mint hogy SZUPER CSAJ VAGY!!
És igenis én is erős leszek! Főleg ilyen barátok mellett!! Kép
Persze, maradhat a tábli, ha úgy érzed. Dolgozz csak serényen. Kép

Timika!
Dehogy sértettél meg Kép ahhoz nálam sokkal több kell Kép

Ginuska!
Errefelé nem sok lombikos jár, viszont vannak olyan fórumok, amit a meddőségi kp.ba járók indítottak.
Pl: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html?1131036184
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/9851.html?1132054640
Sok sikert!

Monyó!
Mindegy, hogy hánykor méred a hődet, csak kb. mindig u.abban az időben tegyed és még mielőtt felkelsz az ágyból!

réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kati Kép
40cn? Nem akarnál inkább holnap tesztelni? Vagy késett az utóbbi időben ennyit már máskor is?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tündérke!
Szia. Nagyon erős, bátor, ügyes kis csaj vagy. Jaj nagyon szurkolok, hogy végre megtaláld az álmodat. Legalább egy lépéssel közelebb vagy, és ha a doki ennyire biztat, akkor biztosan jó tapasztalatai vannak. Ha bánatos lennél esetleg, akkor továbbra is itt vagyunk neked, ahogy nekem is itt voltatok.Örülök, hogy visszatértél.

Kép.

Monyóka!
Hőt mérni úgykell, hogy szájban, vagy végbélben, vagy hüvelyben. Sokan az utóbbit választják. Amint fölkeltél, és nem szabad az ágyból kimozdulni, még pisilni sem. Addig kell mérni, amíg nem mozdul. ezt 2-3 hónapon keresztül kell csinálni. A csajok tudnak erre mindenféle táblázatot, kérd meg tőlük.
Sikeres méregetést Kép

Nárcó

Kép
narco

Kép
Tesztet csináltamKép
Kár volt...
katka30

Tündi!

Megmondom szintén ahogy elolvastam amit írtál kicsordult a szememből a könny,annyira megható volt!
A szívem összeszorult és együttérzek veled bár én soha nem voltam ilyen helyzetben.
Nagyon jó tudni azt hogy kitartó vagy és ezt teljesen megtudom érteni!
Biztos vagyok abban hogy ez meg is hozza majd a gyümölcsét!
Én tiszta szívemből azt kívánom hogy teljesüljön
az álmod!Kép

Sysy
sysy77

Kati!
Nagyon-nagyon sajnálom!!
Most tudom, hogy nincs sok vígasz!

Puszi:
réka
Vendég

Katka!
Sajnálom. Kép
Szerintem ma nekem is meg fog jönni.Nagyon fáj a hasam. Kép

Réka!
Tényleg nincs vígasz...

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Otthon rossz a net, Kofa Amerikában, munkahelyről meg nincs időm sem olvasni, sem írni.

Tegnap voltam a 12. heti uh-n. Minden rendben van a Stöpszlivel, 58 mm a CRL, és már hanyagolgatnak a rókák! Kép, majd hétvégén, mert nagyon rossz vagyok szkennelésben.

Most csak ennyi voltam, bocs,

Juca

tjuca

Narco!

A táblázatba kik kerülhetnek be? Ki csinálja?
Igen, nincs vigasz, sőt ennél nagyobb pofon akkor fog érni, ha 18.-ára bemesizek...
De akkor sem adom fel!
Jó példamutató erre Tündi, akinek sokkal kellemetlenebb történései voltak, s mégis optimista és kedves maradtKép
katka30

Sziasztok Lányok!

Otthon rossz a net, Kofa Amerikában, munkahelyről meg nincs időm sem olvasni, sem írni.

Tegnap voltam a 12. heti uh-n. Minden rendben van a Stöpszlivel, 58 mm a CRL, és már hanyagolgatnak a rókák! Kép, majd hétvégén, mert nagyon rossz vagyok szkennelésben.

Most csak ennyi voltam, bocs,

Juca

tjuca

Duddu!

Ma csak 11+6 vagyok az UH szerint. Ha nem javítasz, az sem gond.

Juca

tjuca

Tündi!

Minden elismerésem a Tied!
Azt megmagyarázza valaki, hogy a magyar kórházakban minek kell hajnalban kelni??? Pláne, ha éjszaka után valaki akkor szenderedett elKép
Sok energiát fogsz tőlünk kapni a továbbiakhoz is, nyugi!Kép

Juca

tjuca

Juca!
Javítottalak! Kép
Örülök, hogy minden oksi volt az UH-n, meg hogy rókáék is kezdenek továbbálni, annak viszont kevésbé, hogy csak röpke időd volt benézni.
A fotót várjuk a hétvégén!

Katka!
A táblázatot Tündi vezeti. Csak most, hogy kórházban volt, átmenetileg átvettem tőle, de ha kidolgozta magát, visszakapja. Kép Bárki bekerülhet, aki aktív tagja a topiknak. A köv. adatok kellenek hozzá: kor, szülinap, lakóhely, mióta próbálkoztok, átlagos ciklushossz.
Nagyon szép vagy a fotódon!

Kati!
Nem akarod megkérdezni a dokidat (nődoki, cukros doki), hogy mi okozhatja a mensi késését?
Egyébként meg a délutáni tesztelés nem a legszerencsésebb, ugye te is tudod? Fel a fejjel! Kép

ZEBRÁTAKAROKOSZTOGATNI ZEBRÁTAKAROKOSZTOGATNI ZEBRÁTAKAROKOSZTOGATNI!!

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!

Adataim: 30 éves vagyok,május 16.-a a szülinapom, Győrben élünk, 2002.januárja óta próbálkozunk, ciklusom 30 nap.
Köszööm a dícséretet, de inkább csak fotogén vagyokKép Most új képet tettem fel, amin a párocskám is rajta van, meg mi ketten anno...
katka30

Duddu
Szerintem te teszt ügyileg kevered a Katákat Kép Kati76-nak kéne már tesztelnije, mert ezt akárhogy nézem egy hetes késés. Õ még nem tesztelt, csak szombaton akar.

Katka Kép
Sajnálom a - tesztet, de, ha csak pénteken kéne megjönnia, akkor még bármi lehet.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kati!
Tényleg nagyon izgalmasan alakul a dolog Kép
Már alig várom a szombatot Kép

Dudu!
Nem akarom elkiabálni, ezért csak szépen halkan mondom, hogy szerintem szombaton lesz alkalmad zebrát osztani Kép

Katka!
Sajnálom a negatív tesztet, de szerintem is egy kicsit korai volt. De azért drukkolok, hogy ebben a hónapban legyen egy + teszted is Kép

Juca!
Éppen hiányolni akratalak, hogy mi újság Veletek?
De jó olvasni, hogy minden rendben Stöpszlivel Kép Már nagyon kíváncsian várom a sztárfotót Kép

dido

dido
dido

Majcsi!
Köszi, hogy szóltál. Igazad van, ezt elszúrtam.
Hogy vagy? Tényleg, tünetek?
Mesélj!

Katka és Kati!
Bocs a keverésért! Így jár, aki munka közben pillant csak be. Egyik szemem sír, a másik nevet. Mert Katka, attól még téged is nagyon sajnállak Kép, viszont Kati, neked még drukkolhatok és ez jó!! Kép

Katka!
Felvettelek a táblába! Kép
Még azt írd meg, hogy ma hányadik ciklusnapon tartasz!

réka
Vendég

Köszönöm! Köszönöm!Ari vagy!
Ma vagyok a 27. napon.
Nem tudod, honnan tudnék letölteni egy normális hő lapot? Két hete vírusos lett a winunk, azóta Linuxba vagyunk, és még az Exel sem lett újra telepítve. Nem tudok csinálni magamnak.
Mégegyszer köszönöm!
Nincs baj az összekeverésből, értettem úgy isKép
Didó! Köszönöm a drukkot!Kép
katka30

Sziasztok!

Tündi!
De jó, hogy újra itt vagy!
Már sokan megfogalmazták elöttem, amit én is érzek...Nagyon erős csajszi vagy!Kép

Nárcisz!
Nekem is Apa mentegeti el ezeket az ábrákat.Örülök, hogy találtál Te is!Szerintem az eddig felrakottakat is tudod használni! Kép

Niki!
A rókakomát olvasva megdobbant a szívem... gondoltam, lemaradtam vmiről.De aztán tovább haladva az olvasásban...Szóval gyógyulj meg!Gyomorronti v vírus tudod már?Kép

Bogica!
Elfelejtettem válaszolni.Bükkszentkeresz Miskolc mellett a bükki Nemzeti Parkban van.Bocsi!

Junko!
"Utólag" is köszi szépen! Kép

Katka!
Nem volt korán ez a teszt?18-a még nincs is, nemhogy késne a mensid!Türelem, mert csak kellemetlen perceket okozol magadnak!
Kép

Juca!
De jó, hogy minden oké a babóval!.)

Képzeljétek, ma volt nálam az egyik barátnőm gyantáztatni...Első kérdése, hogy "van-e baba?"Persze nemleges válasz...Aztán kibökte, hogy Õ 10 hetes terhes!KépÚúúgy örülök!
Mi holnap megyünk vizsgálatokra.Én ugye tüszőnézőbe...Apa meg az andrológiára...Gondoljatok ránk!

Puszó mindenkinek!
KépBrill

Kép
brill

Katka!
http://www.wunschkinder.net/forum/zykluskurven.php
Itt vezethetsz hőgörbét.Regisztrálni kell és mehet.

Kép
brill

Katka!
Én angol nyelvűt használok:
www.fertilityfriend.com

Brill!
Drukkolok holnapra!

Dido!
Legyen igazad! Kép
Vendég

Brill!

Már hiányoltalak!Kép

Tudom, hogy korai volt még a tesztelés, de látod, szeretem magam kínozni... Nem ám, csak gondoltam bepróbálkozom, hátha. Legközelebb próbálkozzam mással ugye?
A férjednek volt már andrológia vizsgálata, vagy controllra megy? Az én párom már túl van rajtaKép
katka30

Ui: Köszönöm a címet!!!!!!
katka30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: