A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
3 hét egyedül KépKépKépKépKép tiszta kaki helyzet Kép
kisün

Kisün,!

Kép

Gigi!

Lesz kapsz a kisbetükért!

Juc
20170114224602

"mindenki utal minket a kornyeken, ugyhogy felvesszuk ezt a szeretet-vallast, aki nem akarja, azt meg felnegyeljuk" by Belga Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv!

nem irigyellek én sem az egyedüllétért!

Juc
20170114224602

Csajok!
Ezennel berekesztem a helyesíró kört. Helyesírásról többet egy szót sem, mert begorombulok, és ma már robbantottam egy topikot.
Ugyanez vonatkozik a vallásra, és a Télapóra.
Na, Neet, most morcos kedvemben vagyok, most örülöl? Kép
Ki vagyok akadva, de azért szeretlek Benneteket.
És Cookie: szemed jobban van? És Proone még egyben? És PeterGabi üdv, és Rylie gratula a kiscsibéhez., és....mennem kell...szopi.
ADa
ada007

és Votiv hajrá!
ada007

hekas, ez nem igy mukodik!!!Kép
vagy igen?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Proone! Drukk megy! Kép

Lányok! Szerdán kell a Picurunkat vinni a 2 hós oltásra. Kép Azt szeretném megtudakolni, hogy hogy kell erre készülni? Hallottam olyat, hogy valaki előre ad lázcsillapító kúpot a gyereknek és úgy viszi oltásra.. De mi van, ha mégse lázasodik.. Szóval, ti hogy csináltátok? Köszi!
mkatus

Recca KépKépKép
kisün

Ada!

Azt a leborult szivarvégit!
20170114224602

Ada,
nagyon rossz napod lehetett... de azért én is szeretlek Kép
kisün

Katus, előre ne adj neki semmit szerintem. az első oltásokat Isti vígan kibírta. csak az 5hósnál lett hőemje, akkor kapott rá kúpot.

Kisün, köszi Kép

votiv 8)
votiv

Juc, neked is köszi Kép

Ada, annyira belelkesültem, hogy tornáztam is negyed órát a TV előtt Kép

votiv 8)
votiv

Moose, a másik irányba meg a biai/M0 lehajtótól kell a matrinca, úgyhogy még hozzánk is ingyen jöhettek! Kép

ki ez a gipsz ügynök az enszijááájesztől? micsoda nóném lúzerek sorozata ez

háuzváfsz (+elimekbil) rúl

votiv 8)
votiv

sziasztok!
akartam irni sok mindent, de nagyon fáradt vagyok...Kép
Juc!
én ez a tetű-fajta anya vagyok. Reggel 9-10-re viszem, és du.4-fél5 fele hozom...BOCSÁNAT MINDEN ÓVÓNÕTÕL, de nekem nem lenne energiám előbb elhozni....Kép úgy érzem, igy teszem a legjobbat mind3munkkal...
Vera!
egyeteértek veled majdnem teljesen! ha lesz erőm, majd megirom a "különbségeket"! KépKép
Manóka!
akkor már jobban vagy???
Votiv!
Gratula Istinek, ő már csak egy ilyen szuper kőc!!! ÉS köszi a szemviditót!!!Kép már vidám!!!Kép

a közeli oviban nálunk is csak délig vennék be a kölköt! Ezért nem oda jár...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

De Te egy külön kategória vagy!Kép

Juc
20170114224602

mivel most morcos vagyok, ezért figyelmezetetek mindenkit, h én is nagyon rugalmas vagyok helyesirás ügyben!!Kép Ezennel felszólitok mindenkit, h NE JAVITSA ki a másikat, mert ami ma nem "helyes" az lehet, h az lesz 10 év múlva, és az is lehet, h az volt 100 éve...Kép A NYELV FOLYTON VÁLTOZIK!! És MI (emberek) változtatjuk!!!!!!!!!!! És úgysem tudtok SEMMIT tenni, h NE változzon, mert a nyelv az erősebb, és ugye az erősebb kutya...KépKép Tehát ha vkinek muszály Kép óvit irni az ovi helyett, az had(d) tegye, bár azértmégiscsak maradjon vmi kis szabáj, mert még a végén káoszba fullad az egész!!!KépKép
Vera!
Kép te olyan megmondós csajszi vagy!!!!!!!Kép és csipem!!én nyuszka, csak a hátad mögé bújok, és onnan kiabálok, lehetőleg a te hangodon, h mindenki azt higyje, h TE voltál!!!KépKép

És tényleg nem kéne ilyeneken vitázni, amikor minket összeköt a SZERETET!!!!!!!!!!Kép Az Szt Imre kórház iránt érzett, megfoghatatlan, elmagyarázhatatlan, minden űrt betöltő SZERETET!!! Peace, testvérek..
és ne is politizáljuk majd később se..nem áll jól nekünk!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi, Juc!
Igy máris jobb egy kicsit...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moosejaw!
Ez a rohangálós időszak korlátozható, de nagyon sokáig tart. Pl. mi nagyon sokáig jártunk babakocsival. Ez már egy korlátozó dolog, ha pedig anélkül mentünk bevásárolni, akkor vagy kézben, vagy nyakban vagy a bevásárlókocsiban cigöltük a srácokat. Egyébként pedig rendi srácaim vannak :-)
A büntetések nem mindig jönnek be, ma pl. nagyot csatáztunk a hullafáradt és mindenért ellenkező nagyfiammal és hiába karikáztam be több, mint egy hetet, egyszerűen nem jutottunk dűlőre és rossz szájizzel aludt el ő és én is emésztem magam. Tudni kell egyébként a dologhoz, hogy hétvégén édesapjánál volt péntek délutántól hétfő reggelig és ilyenkor elfárad és egyben elkanászodik :-(

Dora!
Szerintem ilyen időben addig alhat kint a gyerek, mig jól érzi magát és a tarkóját megnézve érezhetően normális a testhője. Szerintem.

Mkatus!
A 2 hós oltástól (ha jól emléxem) nem lesz lázas. De ha az is lenne, kibirja hazáig, hacsak nem korzózod végig vele a várost ;-)

Ada!
A szemem SOKKAL jobban van, a topikrobbantást olvastam. Nálunk agyrobbanás van, Bene kiboritott, de holnapra elmúlik. Természetesen mi is szeretünk Téged!!!!

Ovi-bölcsi témában:
Nálunk apa ragaszkodott hozzá, hogy Félix járjon bölcsibe (januárig, onnan oviba) de itt az az egyezmény, hogy ha anya visz munkáltatói igazolást, akkor bent lehet egész nap, ha csak 4 órás munkáltatóit visz anya, akkor fél nap, azaz 6 órát, mert a bölcsi nyitvatartási ideje reggel 6-tól este 6-ig van. Mármost nálunk apa viszi reggel Benével egyszerre Félixet bölcsibe és én megyek érte fél 4-re. Belehalna szegény gyerek, ha ebéd után félkómásan még haza kéne tántorognia és én abba pusztulnék bele, ha akkor kéne még altatnom másik kezemben a fél éves kistesójával. Az oviról januárban referálok. Egyébként tudtommal 3 éves kortól kutya kötelességük bevenni az oviba a gyereket. De ha kell munkáltatói oda is, viszek :-)
Egyébként ebbe a bölcsibe és oviba járt anno Bene, ezért ismernek, talán igy könnyebb dolgom is van :-)

Pusszancs: Cookie
cookie

SZép volt Zsan!
ÉS óvó néni akkor is ó,punktum!Kép
A szabájKép az szabáj ugyebár!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Sajna mi nem tudunk menni a torna elejére, mert dokinénihez megyünk.

Votiv, mi ez a "végre vmiben Süti is igyekszik" duma? Semmiről nincs lemaradva.Kép

Réka első foga kint van! Alig 10 hónaposan.Kép
zanza

Sziazstok!

Mi újsi erre felé? Kép persze én tünök el mindig, de azért érdeklődőm felőletek.

Kókusz!

Domi bókot köszikeKép Sajna nem én vagyok a magyarhangja EsztiKép pedig jó loenneKép

Proone!

A képet kitudod nekem cserélni a táblában, ha küldök másikat?

Képzeljétek Domi pörög forog hasról hanyatt, és hátról hasra, és beindult a kúszás, meg a mászás kezdeményeKép olyan ariKép sokat mosolygok rajta. Ma voltunk a védőnéninél, és volt ott egy 3hós kislány, szerelem volt első látásraKép simogatta az arcát, megfogta a kezét és füligérő szájjal nevetett a kislányraKép annyira ari volt!!!
eszti25

Na épp ezek miatt a dolgok miatt utálom én a hagyományos iskolarendszert, mint amiket írtatok! És szerintem is rengeteg felesleges ismerettel telítik a gyerekek agyát, ahelyett, hogy az életre tanítanák Õket és gondolkodni! A rossz tanárokról meg ne is beszéljünk, akik megszégyenítik a gyerekeket, meg kivételeznek! Nekem is kijutott párból! A humán meg reál tárgyak meg szerintem egyformán kellenek! Bocs, ha már rég nem ez a téma, de mire visszaolvastam, meg lepötyögtem....!

Rylie!

Engem nem kellett bezárni a fürdőszobába kiskoromban, én zárkóztam be, ha éppen dühöngtem, amíg egyszer sikerült úgy magamra zárni az ajót, hogy a szomszéd bácsinak kellett szétszedni a zárat!Kép

Votiv!

Biztos nehéz lesz így a költözés párod nélkül! De azért van segítséged, ugye? És mikor lesz netetek? Istinek gratula a lépegetéshez!Kép

Katus!

A 2 hós oltástól valszín nem lesz baja a dednek!

Tök jó, hogy újra ennyi pocakosunk van, meg az Újaknak is örülök!Kép
Kellett már a frissülés a topicnak, most lehet majd megint drukkolni!Kép
Csak légyszi írjátok ki a nevetek után, hogy hol tartotok (hanyadik hét), mert nem tudom követni!Kép

Zanza!

Gratula a fogacskához!

Vasárnap párom vigyázott Timire, amíg én az Auchanban vásároltam! Felhívtam Õt valami miatt, erre Õ teljesen ki volt kelve magából, hogy miért nem nevelem megKép a gyereket, hogy ellegyen a járókában és ne hisztizzen! Háát, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ezen!KépKép

ILdi
ildi76

Na épp ezek miatt a dolgok miatt utálom én a hagyományos iskolarendszert, mint amiket írtatok! És szerintem is rengeteg felesleges ismerettel telítik a gyerekek agyát, ahelyett, hogy az életre tanítanák Õket és gondolkodni! A rossz tanárokról meg ne is beszéljünk, akik megszégyenítik a gyerekeket, meg kivételeznek! Nekem is kijutott párból! A humán meg reál tárgyak meg szerintem egyformán kellenek! Bocs, ha már rég nem ez a téma, de mire visszaolvastam, meg lepötyögtem....!

Rylie!

Engem nem kellett bezárni a fürdőszobába kiskoromban, én zárkóztam be, ha éppen dühöngtem, amíg egyszer sikerült úgy magamra zárni az ajót, hogy a szomszéd bácsinak kellett szétszedni a zárat!Kép

Votiv!

Biztos nehéz lesz így a költözés párod nélkül! De azért van segítséged, ugye? És mikor lesz netetek? Istinek gratula a lépegetéshez!Kép

Katus!

Csak légyszi írjátok ki a nevetek után, hogy hol tartotok (hanyadik hét), mert nem tudom követni!Kép

Zanza!

Gratula a fogacskához!

Vasárnap párom vigyázott Timire, amíg én az Auchanban vásároltam! Felhívtam Õt valami miatt, erre Õ teljesen ki volt kelve magából, hogy miért nem nevelem megKép a gyereket, hogy ellegyen a járókában és ne hisztizzen! Háát, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ezen!KépKép

ILdi
ildi76

Rylie!

Votiv!

Katus!

Zanza!

Gratula a fogacskához!

ILdi
ildi76

Jaj bocsi! Kép
Szarakodott a Babanet, így sikerült 3X is elküldenem! Mostmár biztos elgetek van belőlem!Kép
Le van tudva a heti hozzászólás adagom!
ildi76

Zanza!

Gratula a fogcsitokhoz!Kép azt hallottam minnél később jön ki az első annál jobbak lesznek a fogai!
eszti25

Rylie!
Hát igen, a fürdőszoba már nálunk sem annyira rulez! Kép Petra kirámolja a szekrényeket... főleg az elfekvő (mivel, hogy 14 hónapja nincs szülségem ilyenekre) tamponok tetszenek neki nagyon Kép
Amit Ildi írt arról meg az jut eszembe, hogy egy ismerős ismerőséék mindig leöntötték egy pohár vízzel a gyereket, amikor örjöngött... és ezt annyira megszokta, hogy mikor ovis lett, és az oviban rájött a hoppáré, akkor kiment a mosdóba, és megmosta az arcát hideg vízzel...Kép

És Zsan!!!
Nagyon-nagyon igazad van!!! Szerintem se politizáljunk majd!!! Hanem szeressük egymást, mert olyan jó ez a topik!!! Kép És természetesen legyünk erre büszkék, mert tényleg ritkaság... én egyszerre kezdtem el aktívan írni ide, meg a 2005 nyári babákba (ami azóta átköltözött a családinetre). Oda már nagyon rég óta (kb. a terhesség felétől) nem írok, mert sok minden taszított. Most hébe-hóba beleolvasgatok, és nagyon durva tud néha lenni ott a hangulat! Kép
Szóval Szent Imre rulez!!! Kép Szent Imrés topik rulez!!! Kép Szent Imrében szültek rulnak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti, Ildi, köszi! Én is ebben reménykedem.
zanza

Zsebi!

MSN-em meghalt.

Juc
20170114224602

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk (otthonról).
Megnéztem hány napot kellene visszaolvasnom és rájöttem, hogy itt ülhetnék reggelig. Bár igaz, hogy otthon szétaludtam és szétpihentem magam.
Gazdagabbak lettünk egy foggal, így már 7 foga van Grétinek.
Remélem mindenki jól van, és látom sok új emberke csatlakozott.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc,
átküldtem e-mailben a képeket Kép

Votiv,
köszi a fotós adait, majd felhívom az árak miatt, közben elkészültek a bölcsis képek is amik nagyon jók lettek, így megkérdezem ki csinálta, hátha neki is van műterme esetleg.

Neet,
ja a földön aludt Kép Zapa szólt, hogy menjek már mert elaludt és valahogy be kellene vinni, feldobtuk a szekérre és behúztuk a szobájába Kép Kép

Cookie,
jelenleg nem fenyeget az a veszély, hogy nem tud felkelni reggel, ugyan úgy kipattantak a szemei 6-1/2 7 küröl mint amikor 1/2 8-kor elaludt. remélem nem lesz rendszer belőle legalább is még egy darabig.
zsebi2004

Na hali Mindenkinek!

Fú rengeteg mindenre akarok reagálni. Hol is kezdjemKép

Bogárka, köszi, de Lillus lába még csak 18-as, így mi még csak 19-es cipőket tudunk hordani, vagyis ő.

Moose! Alles Gute zum Geburtstag!Proone neked is boldog névnapot utólagosan.Kép

Proone! Én itt szavazok, szerintem kislányKép

Juc! Ha te rossz helyesíró vagy, akkor mit mondjak én? Múlkorában a párom beleolvasott a hsz-omba és elszörnyedt, hogy mennyi helyesírási hibát vétek. Ennek egy része elgépelés, meg figyelmetlenség. Mentségemre legyen, hogy felnőtt koromban jöttem rá, nekem azért mennek ezek a dolgok nehezen, mert kiskoromban nem vették észre, hogy enyhén diszleksziás vagyok. A szorgalom sajnos nem elég ennek a gyógyítására, bár én mindig dupla időt töltöttem tanulással. Szóval néha én is égőnek érzem, de ez van, majd mindig mindent jól átolvsok, hogy senki szemét ne bántsa a sok hiba.Kép

Vallás kontra nem vallás
Én arra jöttem rá, hogy talán könnyebb hinni, vagy bizonyos vallást elfogadni, ha az embert már gyerekkorában erre nevelik, vagy bele születik egy vallásos családba. Én felnőtt fejjel már annyiszor elképzeltem helyzetekben, hogy most jó lenne hinni akármiben, akárkiben, de nem megy. Jártam vallástöri órára, de egyik vallást se éreztem annyira közel hozzám. Ettől függetelnül Hozzánk a Jézuska jönKép
beetrix

Bocsi! Korábban írtam meg a hozzászólásom, de csak most tudtam elküldeni.

Igen, én is annak a híve vagyok, hogy szeressük egymást gyerekek és a Szent Imrét!Kép

Helyesíró témaKép
beetrix

<font color="0000ff">Sziasztok, jó regget!
Tegnap délután elment a net, azért tűntem el már megint...
Meg elmentünk este egy barátnőmhöz, és végigrúgdosta a baba az utat is, meg az ottlétet is. Nem is maradtunk, csak a férjem hajvágása miatt mentünk (fodrász-barátnő), és egyetlen porcikám se kívánta az ottlétet - biztos érezte a baba is... Odafelé még csak-csak, de ott a kanapén heverve olyan nagyokat rúgot és elkezett alul szúrkálni a hüvelyemmegint, hazafelé már a farizmomba is nyilallgatott, meg enyhe menzi szerű fájdalom is volt, most már keményedéshez kötve. Aztán itthon lassan elcsendesedett a dolog. Pedig már reménykedtem, hogy hajnal felé talán túlesek a szülésen, de nem... Babó még bent akar maradni ezek szerint. </font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Eszti!
Küldd azt a képet a táblához!</font>

KépKépKépKép
proone

[color=#0000ff]Ja és

KépKépKépKép
proone

Prrone, nem akarlak felzaklatni, de mi van, ha még 2 hét?

én nov 27-re voltam kiírva első hangon, aztán módosították dec 3-ra, és végül 10-én szültem
és közben már a 36. héttől nyitva voltam alul, mint a malacpersely. és véigig izgultam az egészet, plusz a dokim is rátett egy lapáttal, mert mindig úgy engedett el, h akkor a kórházban találkozunk! egyszer még potyára be is mentem, mert voltak kis fájáskáim, de hazaküldtek, azzal, h mire itthon feljövök a negyedikre, majd indulhatok is vissza. persze mire feljöttem, fájások sehol...

és szétizgultam az agyam. ezért találtam ki, hogy ha lesz legközelebb, akkor később kezdem az izgulást, és mindenkinek későbbi időpontot mondok, mert napi 10 telefon kérdezte, hogy egyben vagyok-e még, amitől még inkább behergeltem magam, hogy mér nem megy má nekem ez a szülés... Kép

mivel mondani könnyű, azt mondom, pihenj, és még ne is gondolj a szülésre Kép avagy ték it izi Kép
majd mi izgulunk helyetted - én minden nap azzal kezdek, hogy végignézem az oldalt, van-e benne kék betű Kép

votiv 8)
votiv

Cookie, meséld majd el a családod történetét, ok? nem éltek már együtt a nagyfiad apukájával, hogy a hétvégén nála volt? votiv nem érteni, csak gagyogni hülyeséget Kép

Ildi, pasi a költözés után lép le. az se szép, de azért nem akkora árulás Kép
előbb dógozni, aztán meg nyaralni megy a beste
de megvesztegetett, hogy majd februárban elvisz engem meg Ezsvánt is, minima 2 hétre! Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Votiv!
Fel vagyok készülve a 2 hét múlvára is, csak amikor szúrkál, tekergőzik, rúgdos, akkor már reménykedek, hogy talán meg akar már születni, Egyébként meg még bent tartanám.
Inkább férjemnek gond ez, mert egy vállakozónál dogozik és most is vidékre mentek volna, de ő maradt a műhelyben. Ha meglenne a baba, akkor csütörtökön menne is vidékre, de ha nincs meg, akkor marad megint műhelymunkán és ez leginkább a munkatársainak kellemetlen... Szóval evvan, várakozunk, várakozunk, erőltetni nem erőltetem magam, csak ilyen kis munkák, hogy vasalás, teregetés, de ablakot már nem pucolok... Kép Meg a férjemmel porszívóztattam már fel a szobá, mert elég nehéz let volna már az ágyat körbeporszívózni meg a kiságy alatti rész, meg az asztal alatti porcicák a kábelek között... Kép
Na, megyek reggelizni! (Keményedek... iylenkor majd' megfulladok, annyira nyomja a tüdőm...)</font>

KépKépKépKép
proone

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REggelt!

Tegnap valóban kissé besokalltam, de mára már megint a régi minden. Ettől függetlenül sem politikáról, sem vallásról, sem helyesírásról hallani többet nem akarok itt; no! És irrgumburrgum.

KeményAda

Mostmár visszatér lassan az élet -és jókedvem, úgyhogy reszkessetek. (hallod Juc? le a depivel!)
ZSanci, ha ma elkésel tornáról, akkor nem hallgathatod meg az okfejtésemet a babacsokiról, amit kinéztél. Mert megnéztem ám.
Beet: mindig úgy megörülök Neked, amikor visszatérsz, mármint amikor sokáig nem írsz, aztán meg írsz...detto Manóka: örülök, hogy használt az antibio.

És hova tűnt Daemon Hill? Akarom mondani Manó??????????????? Gyere vissza.

Proone: én a 42. hét végén szültem (Neet és Votiv kolleginák tudnának mesélni még a szuper'túlhordásról'), áááááááááááááá legközelebb a 38. héten akarok, stipistopp! Mindenesetre mindig úgy nyitom ki a babanetet, mostanában, hogy na most! De mindig itt lebzselsz, te nő. Szóval ahogy a régi mondás is szól: SZÜJJÉLMÁ' !!!!! (ugye Oxi? tényleg, Oxi hova lett?)

Bogyó ma csak egyszer ébredt, szóval hullakipihent vagyok ám!!!!!! Negyedik fogacska kibújt, de elindult az 5. és a 6.! Éljen. Nem tud valaki fogzásmegállítószert küldeni? Kicsit sok így egyvégtébe október 30 óta ez a fognyűg.
Ez persze nem panasz akart lenni, ááááááá

Jajj, de surmó vagyok. Most jut eszembe: POCAK GYÓGYULJÁL GYORSAN (gyógycuppot nem merek küldeni, mert elvész a fejem és akkor a fejetlenség még nagyobb lenne piciny, de annál inkább vicces családunkban.)

Fic és mindenki, akinek takonykóros picinység a dede: a jó levegőn altatás nemcsakhogy rosszat, hanem inkább jót tezs a légutagnak, bedugult orrnak, stb.....nyálkahártyaduzzanat hidegtől megszűnik, orr szelel!!!! Szóval ha nincs láz, akkor ki a rétre!

Zsancikám: te óvónéni-szomorító......Melyik oviba is jár a kicsi nagyfiad? (jöhet priviben, vagy emilen, vagy mittoménhogy). Ja, de ma talizunk.

Cookie: Nadék nem jönnek Ágó belázasodott, viszont bibis szemmel is várunk ám, ha mást nem, hát a végére....habár a babakocsi-emelgetéssel vigyázz!!!!!

Votiv: láttad, hogy megkaptam a jelentkezési lapot? Most megyek is és töltöm kifele? Jó magyarsággal.

Na, lépek, elmúlt a szófosásom, meg egyébként is elegem van már magamból

Ada
ada007

Hogy ti mennyi hüjjjeségen tudtok veszekedni??!!
Politika meg vallás meg általánosítás... na neee, megyek vissza a BK topikra mingyááá!

Proone,
elvileg, ha a tüdőd nyomja, még nincs kész a baba, majd ha az izédet nyomja. Izémicsodádat. Kép Elvileg...

Votiv,
hogy érted, hogy nyaralni megy? 10 nap meló, 10 nap bulizás? Vagy hogy? Ez most valahogy nem szimpi... szegény te, de ha nagyon unod már az egyedüllétet, várunk szeretettel. (Egyébként minden nap kicsivel jobb lesz, a végén már örülni fogsz, hogy nincs akkora kupi, nem kell mindennap főzni, lehet szellentgetni...Kép afféle szinglilét, gyerekkel tűzdelve. Kép)

neet (aki továbbra is beszól majd, ha nagyon idegesíti egy-egy helyesírási baki)Kép
neet

Ja, és Votiv!
Gratula a 38as ruhákhoz! Kép

És bibibííí, nekünk csak úgy jönnek a fogak (eddig 4), hogy azt vesszük észre, ha megharap a ded. Kép Most utáltok, mi? Kép hehehehehee
neet
neet

Ancsi,
mutattam papinkómnak a lányodat. Először oda se akart nézni (asszem, néha unja nőies csacsogásainkat...), aztán, amikor végre idenézett a monitorra, elképedt: jajj de szép! Ezt mondta! Kép
neet
neet

Neet, nemmintha a szellentgetésben bárki is zavarna (itthon) KépKépKép

de tényleg disznóság, hogy elhúz! és pont úgy, ahogy írtad, előbb meló, aztán haza mászik a fürdőgatyájáért, és irány 10 napra az Azori szigetek, bakkeros bakker!

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Neet!
Mi az az izémicsoda? Kép
Amikor itt agonizáltam egy napot, akkor nagyon szetítte szét a bordáimat, de azóta valszeg lejjebb került, mert már nem nagyon van bajom a bordáimmal, de aznap aszittem szétrepedek.
Az izémicsoda... Van, hoyg úgy helyezkedi, hogy alul belenyilallgat a hüvelyembe (mintha csipkedne) meg a farizmomba, combom belső oldalába is bele szokott nyilallgatni, úgyhogy csak-csak történik lent valami... De mindegy, mert amíg nincs görcs, meg magzatvíz, addig bármi történhet...

Ada!
Szép kis túlhordás... Kép
Itt meg anyu már minden barátnőjének é rokonának mondogatja, hogy napok kérdése... Kép Úgyhogy már mindenki nagyon várja... Höhöhö! Én még mindig csak azt híresztelem, hogy ebben a hónapban...</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci,
KépKépKép

Neet, Ada,
téma berekesztve. Jesszusom, ha egy beszélgetéstől ennyire kiakadtok, mit csinálnátok egy veszekedésnél? KépKépKép azt viszont megigérem, hogy politizálni SOHA nem fogok Kép

Ada, meg a törpiek,
JÓ TORNÁT!!! Kép

Neet,
tegnap király volt, majd írok Kép

Eszti,
gratula Doninak, most már csak 1-2 két hónap, és rohansz utána Kép

Katus,
a 2-hós nagy valószínűséggel semmit sem csinál, sajnos majd a többi Kép

Zanza,
éljen a fog! Kép

Lindi,
gratula a 7.-ikhez Kép

v
kisün

Sziasztok!

Elsősorban Votivnak, de mindenki másnak is a "családtörténet" nagy vonalakban:
Együttéltem egy sráccal igen-igen régen, aztán úgy döntöttünk,hogy összeházasodunk. Gyereket terveztünk, hamarosan megszületett Bene. Aztán kiderült, hogy ez nem egy fenékig tejfel állapot és csak eléldegélünk egymás mellett :-( Ekkor volt Bene 1 éves. Másfél éves volt, mikor a volt férjem elköltözött tőlünk. A kapcsolatot állandóan tartottuk, egy közös barátnőnkkel költözött össze. Nem volt könnyű időszak, szerencsére egy hangos szó nélkül ment az egész, a családjával is megegyeztünk, hogy kölcsönösen kedveljük egymást, úgyhogy a történtektől eltekintve, továbbra is tartjuk a kapcsolatot. Beadtuk a válási papírokat. Mivel pár és esélyes pasi nélkül maradtam, ezért vettem egy modemet és társkereső levlistázni kezdtem. Megismerkedtem egy sráccal pont karácsony szent estéjén váltottuk az első levelünket, aztán napjában többet is. Meghivott a szilveszteri bulijukba, előtte találkoztunk, szilveszterkor összejöttünk. Majd két évvel a megismerkedésünk után összeházasodtunk, majd a nászúton mindent megtettünk egy közös gyerekért. Sikerrel jártunk :-) Félix pont 5 évvel és két héttel lett idősebb Benénél. De tudtuk, hogy szeretnénk még egy babát ( a párom kimondottan egy lányt :-) Tehát most itt fogom a kezemben a lányt, aki 28 hónappal idősebb Félixnél (és megsebesitette a szemem csütörtökön és húúúúúzzza a hajam)
Volt férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk, talán azért, mert nem húztuk együtt szenvedve sokáig, ezáltal nem tudtuk egymást megutálni szerencsére. Ez Bene érdeke és mindketten ezt tartjuk szem előtt. Meg persze mindannyian elég konfliktuskerülőek vagyunk ;-)
Igy most rokonbőségben "szenvedünk" (két oldalról apatesók, uncsitesók, nagynénik és nagybácsik)). Ez karácsonykor a legnehezebb :-( Ja és a jelenlegi férjem szülei is elváltak, úgyhogy nála sem egyszerű a helyzet :-(
Bene Atit az első találkozásukkor (két éves korában) elfogadta, leültette, nekifogtak játszani és azóta szereti :-) Nem nagyon látok különbséget bármelyik "apa" irányába, hiszen Ati van a mindennapokban, ő viszi suliba, ő van vele esténként, édesapja pedig a tipikus hétvégi apuka, hétközben csak ritkán van, bár megtesszük neki a gesztusokat, hogy ha bármilyen ünnep, fellépés, egyéb van, értesítem és ha tud, jön :-) Az egyik gondunk az, hogy ő sokkal többmindent megvesz és megad a fiának, mint mi. Ez természetes, hiszen ha nálam lenne a fiam havonta 4-6 napot én is megtennék mindent, mert koncentráltan kapja a dolgokat, csak ez nekem kellemetlen ha hazajön, mert általában "kergebirka" valószinűleg a kétlaki élet miatt :-(

Kérdések jöhetnek, asszem mindent leirtam. A részleteket úgyis kapjátok még apránként.

Pusszancs: Cookie
cookie

Kisün!
Nyugi, azért annyira nem akadtam ám ki, csak a világ összes szmájlija kevés lenne néha a hozzászólásaim életszerűbbé tételéhez Kép

Neet: csak próbáld meg javítgatni a hejesírási híbáimat....majd jól meglátod mit kapsz érte Kép

Na, mostmár tényleg elhúzok egy kis pénzt keresni, aztán irány a torna.

Kisün! Jut eszembe, nem gondoltad, hogy elnézel a Nagyvárad térre ma 10 órakor? Kép

Pusszantás.
Ada
ada007

Proone,
baba még bent nem maradt! Kép én 39+6 voltam, szóval majdnem pontosan időre érkezett, egy nappal a kiírt előtt, hogy nehogy elkezdjek izgulni, hogy túlhordom Kép de dóci már csak ilyen figyelmes kislány Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: