Virág: jesszusom, nekem mit sóhajtozott Győrffi, hogy nagy a gyerek? 31+5-ön volt 1902g a mért súlya! (Egyébként pont normál, aminek én a cukrom miatt örülök ugye) Így is azt mondják a kolléganőim, hogy ekkora pocakkal mentek szülni, pedig nekem még minimum 1 hónapom van...mekkora lesz Neked?
Bababörze: én nem kockáztatom meg a tömegben nyomulást. Szombaton voltunk Tatán, ahol "tólehalászás" volt, halászléfőzéssel, kirakodóvásárral, kutyafülével. Hihetetlen tahók az emberek
. Ha be van gombolva a kabátom (még épp összeér
), simán elmegyek daginak is. Nem győztem védekezni, hogy Bercit ne könyököljék ki belőlem...Szóval a tömeget hanyagolom egy ideig. Egyébként volt jó része is a tatai kirándulásnak. Találtunk egy jó kis éttermet (szerencse, hogy pisilnem kellett, mert különben nem mentünk volna be). Olyan jó kaják voltak, hogy na, a gatyánkat sem köllött othagyni és NEM DOHÁNYOZTAK! Amikor kijöttünk, akkor jöttem rá, hogy nem volt füst... Volt babaszék is, úgyhogy aki arra jár, annak bátran merem ajánlani
Orsi: 8.-án délelőtt otthon vagy? "Meglepnélek"
Mi most eltűnünk egy utolsó Verusozásra az őszi szünetben, mindenkinek kellemes hetet, puszi:
Jovi+Berci
33+3