A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BABCSI köszi hát meglátjuk.
HUKMUK
ez nem béna kérdés igaz nem nekem szólt de én jártam úgy hogy mensi elött teszteltem és halványan pozitiv lett nem is jött meg de késöbb igen,kérdeztem a dokit és sajna van olyan hogy elindul egy terhesség sokszor nem is sejti a mama de késik pár napot mert nem tudott beágyazódni.mivel ez a folyamat a termékenyítés után 7 napig tart mire a baba a méhbe jut és ott ágyazodik be a sárga test már termel a hét nap alatt hcg hormont ami halvány jelet mutathat.de ez még nem biztos hogy a méhbe érve be is ágyazodik.ha nemsikerül késve megjön pirike.hát ennyit tudok róla.ha segítettem.én ezért félek előre tesztelni.
GILI
gilingalang

BABCSI 35 MÚLTAM JUNIUSBANKép
gilingalang

Babcsibe Kép
Csak tréfáltam, biztos, hogy nincs pé-em. Nem lehet. Már este is elfelejtettem mérni a hőmet, majd ma remélem nem fogom.
Most látom az üveggömbömben, hogy 17 cn-on volt a pé-ed.
Nehogy má tesztejjjéé Kép
Megferőztél már majdnem mindenkit a nyavalyáddal!

Kép
Kép
szilva069

csajok ez a havi hőm kikészít.ma 36,6 volt máskor tényleg nemtom ha terhes vagyok hogy lehet ilyen alacsony?még ilyen nem volt.lehet pont most leszek terhes és megdöntöm az eddigi irodalmatKépja tényleg a párom lázas volt 2 napig lehet az ővé emelkedik és nem az enyémKép
gilingalang

Manda Kép
Örülök Kép , hogy a fagyibabáknak is nagy az esélyük!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Leírod, hogy hogyan is volt a fagyibabák beültetésének a menete? Hányadik napon kellett menni először, kellett- e valamit szedni?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
12.napon kell menni UH-ra. Megnézik, hogy mekkora a méhnyálkahártya és nincs-e tüszőérés.
Én a 13.napon voltam és utána még egyszer két nappal később és akkor már megmondta Sz.ügynök, hogy a 20.napon jöjjek vissza a beültetésre.
Ja és onnantól már utroztam tehát kb. 16.naptól.
Nekem csodák csodájára (bár biztos a szuriktól) volt tüszőérésem, ezért még a 15.napon este repesztőt kellett beadatnom.
20. napon mentünk reggel. 9 felé ott voltunk, de csak 3/4 1 körül kerültem be. Meg volt a transzfer ugyanúgy, mint a sima lombiknál aztán 2 óra pihi és utána haza. 12.napra hívtak most vissza.
Hát ennyi röviden. Ha van még kérdésed, ha tudok szívesen segítek.Kép
És én nem szedtem semmit. Az egyik ismerősünk (neki már volt 5 beültetése) kérdezte, hogy nem kaptam e szurit (nem jut eszembe a neve, de úgy kell behozatni futárral), mert már a 2.-nál szokták adatni. Sz.ügynök nem mondott semmit.

manda

Szilva Kép lattam, hogy kerdezted,,fogalmam sincs hogy hanyadik napon vagyok, nekem a Wish tablaja az "agyam" Kép ,,de ebben a honapban lekestem ugyesen az inszemet. Szoval csak dec. ben lesz. te hogy vagy?

annyit irtok, (szerencsere !!), hogy nem birom olvasni,,
segitseg !! KépKép

udv mindenkinek, pusza : Saci
saci

Manda Kép
Köszi az infókat!
Miért csoda, hogy van pé-s?
A fagyibabás transzfer sokkal "kellemesebb", mint a stimus lombik. Úgy várom már, remélem nem kell kihagynom majd még 1 hónapot, bár még az is min. 3 hét, mire megjöhet!
Azért nem baj, ha már tudom mi vár rám!

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép
Nem vagy semmi Kép
Reméljük Wish jól könyvel Kép
Azt tudom,hogy lekésted az inszemet, de annak már több, mint 1 hete nem? Várjuk együtt Pirit, aztán folyt. köv.
Én megvagyok, próbálok előre tekinteni, és átvészelni valahogy a következő 1 hónapot.
Nem válaszoltál, jobb hangulatban vagy már?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Megjöttünk az uh-ról, kölyköket már elaltattam.

Szilva!
Mandának én küldtem át a nyomi kosarast, látom jól sikerült, hozzám azóta sem ért ide. Most hozzád irányítom, ok?

Babcsi, reggel már a pohárben volt a pisi, de végül kiöntöttem.

Felhívtam inkább egy ismerőst jöjjön el bébicsőszködni szerdán míg pockot mosok, de tényleg, "nagytakarítanom" kell, azt mondtátok ez tuti menzi nem váró foglalkozásKép. Csak azt nem tudom mi lesz velem a létrán ha mégis idér...

Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Köszi a kosaras ribit! Sajna még nem találkoztam vele (na régebben sokat). Tudod mit, hozzád ne is menjen ha én ilyen szívesen fogadom!
Azé nem kellett volna kiönteni a pisikét reggel. Még holnap is tesztelhetsz egyet, vagy csütörtökig nem is akarsz róla hallani?
Pihizz egy kicsit te is!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Azért csoda, mert a fehérvári nőgyógyászom szerint nincs pé-m. De Sz.ügynök sem tudta megállapítani az első vizsgálatokon, amik az első elbeszélgetést követik.

AmicaKép
Köszi Pirikét! Küldöm tovább Szilvának!
Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!Pirike menj Szilvához!!!

SaciKép
Örülök, hogy hallattál magadról! Remélem jól vagyKép

manda

CsajokKép
Picit ledölök, kicsit fázom, biztos a Pirike hideget hozott meleg helyett. Kép Majd még benézek.

manda

Szilva ha még lesz miért a holnapon már nagyon gondolkodom. Rossz ez a bizonytalanság, mert akkor elkezdek játszani a gondolattal és minek ha nincs miért?

Azért küldöm ezerrel!!!!!!!!!!!!!
Manda vannak csodákKép? De jóKép

Most nekiállok vasalni, kis pihenő, mert csendben zajlik.

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Már értem, csak nálad megy csodaszámba a pé.
Köszi az átirányítást!
Jó pihizést!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Már értem, csak nálad megy csodaszámba a pé.
Köszi az átirányítást!
Jó pihizést!

Kép
Kép
szilva069

Na, mára végeztem.
Hogy ti mennyit írtataok délelőtt!! Golyózik a szemem.
Csak nézek néha, hogy milyen szakszavakat használtok. Nekem a fele kínai. Bár, ha így folytatom, rám is ez vár. Babáért mindent!

Tündi
Merre dolgozik a párod?

Szilvi, Babcsi
Általános iskolában tanítok. Harmadikos osztályom van és alsóban az összes német óra az enyém.

Gili
A "megnövekedett hüvelyváladék" a terhesség egyik jele.
Bár én havonta több tünetet is produkálok, mégsincs semmi. De nálad biztos nem így lesz.
Szorítok.
Vendég

Gyugyi Kép
Hát igen, nagyon kiokosodik itt az ember Kép
Jó lehet alsósokat tanítani, ők még formálhatók!
Akkor biztosan nagyon sokat dolgozol ha minden német órát te tartassz!
Lehet, hogy írtad, de mióta próbálkoztok most?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!
Megjöttem a dokitól és képzeljétek megjavították az UH-t. A mnyh. 8 mm, még sosem volt ilyen vastag! és persze volt pé-m! Azt mondta a doki, hogy jók az esélyek és reméli megtermékenyült egy kis petécske! Jövő héten szerdán v. csütörtökön kell visszamenjek ha nem jön meg. Úgy számolom, hogy kb. 33.cn-on nem kéne megjönnie úgy kb. dec 3-4 körül. Szóval majd akkor tesztelek, vagy előbb?Kép

Megkérdeztem a megnövekedett váladékot mert nekem most pé után is van és azt mondta, hogy pé után megnőhet a mennyisége a hormonok hatásár. Kérdeztem azt is, hogy hogy lehet megállapítani ha nincs tüszőrepedés és azt mondta, hogy ez nagyon ritka és akkor nőnek tovább a tüszők.

AmicaKép
Tesztelj egyet! Látom rajtad, hogy mennyire vágysz rá!Kép

SaciKép
Ha jól tudom azért volt akció szóüval még nincs minden veszve!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsiiiii Kép
El sem hiszem, hogy meg UH-oztak!
Jó volt? Örülök annak is, hogy volt pé, meg vastag mnyh. Jujj de jó!
Akkor már csak a várakozás maradt neked is!
Drukkolok, hogy ezúttal babásodj!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Ne aggódj!! A fagyibabák ugyanolyan picurkák mint a nem fagyibabák!!! Sikerülni fog!!!! Nagyon drukkolok!!!!!

GyugyiKép
Helyesek lehetnek a kis gyerkőcök! Bírsz velük! Szeretnek nyelvet tanulni? Az én 11 éves keresztfiam pl. angolul tanul és nagyon jól megy nekiKép

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Én is alig hittem el, hogy működik az UHKép Már elvonási tünetem volt!!! Köszi a drukkot, el is raktam és remélem hatni fog!Kép
A rendelőbe találkoztam egy lánnyal aki 1,5 éve várt a babásodásra: closty meg miegymás. Aztán mindenről leállt és egyszer csak spontán babás lett, most van a 13. hétben. Olyan érdekes a természet!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Tudod, hogy itt mindenen aggódunk! Szegények, mégiscsak hibernálva vannak Kép

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Tudom, vannak ilyen csodák, lehet, hogy az ember pszihésen befolyásolja!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép Tudom, tudom!! De biztos minden rendben lesz velük!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Miért kell visszamenned a jövőhéten?
Akkor mit fog látni a dokibácsi?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Még egy picit hamar várod Pirikét. Még legalább két hét, nem? Tudom, ilyenkor nagyon lassan telik az idő. Gondolj arra, hogy most gyógyulsz és erősödsz. És addig se kell szúrni, mérni, szexelni, tesztelni... Kép

Kép
mofly

Mofly Kép
Tudom, hogy még nem jöhet az a liba, de azért várom. Mink már szexeltünk a férjemmel, nem kellett volna?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Azért kell visszamenjek, mert ha nem jön meg dobunk egy tesztetKép

Szerintem szexeljetek csak semmi szado-mazoKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Végre jó hírek! Akkor jól mutatta a hőd. Drukkolok, hogy sikerüljön!

Kép
mofly

Babcsi Kép
A teszteléshez neked orvosi engedélyre, illetve orvosi javaslatra van szükséged Kép

Kép
Kép
szilva069

MoflyKép
Köszi a drukkot! Látod azért mégis ér valamit az én kis hőméricskélésem!Kép Sőt már azt is kiszámoltam, hogy a progi szakaszom úgy kb. 16 napos és így pé-után meg tudom nagyjából állapítani, hogy mikor kell megjönnie. Ugyi mert a ciklusaim most nem teljesen rendszeresek.Kép

Veled most mi a helyzet? Bocsi de néha elvesztem a fonalatKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva
Azt hiszem 3 hetet mondott a doki. Ha nem volt utána gondod, akkor mindegy. Biztos a fertőzés elkerülése miatt mondják.

Kép
mofly

SzilcsibeKép
hihihihi...hahahahaha...dehogy!!! De a vértesztet itthon nem biztos, hogy meg tudnám csinálni és arra ő ad beutalót. bÁr ha jobban belegondolok még megkísérelhetemKép Egyébként először ő is vizeletből fogja nézni és ha az negatív és továbbra se jön meg akkor csinál vértesztet. Bár már ott tartanék!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép
Meg akartam kérdezni a dokitól, de persze kiment a fejemből, mint minden amikor ott vagyok Kép
Azért remélem nem lesz belőle baj.

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Igazság szerint fogalmam sincs mi van velem. Olyan furcsa hónapom volt. Már nem is izgatom magam. Azt se tudom, volt-e pé-m. Csak hónap végére ment fel a hőm. Egy napig mensiztem 34. napon. Aztán pár nap barnázás. Ma vagyok a 6. napon. Közben készülök vissza dokihoz, csak sose jutok el. Remélem, ebben a hónapban visszarendeződik a ciklusom. Már csak egy alakalom van! Mi lesz így az idei terhesedésünkkel??!!

Kép
mofly

SzilvaKép
Azért kiokosíthatott volna, mit lehet, mit nem. Nekem mindent részletesen a számba rágott.

Kép
mofly

MoflyKép
Nem feladni a reményt még itt van nekünk a szép december, nem?!!! Hajrá-hajrá!!! Mennek a drukkok!!! Az, hogy hónap végére az mit jelent?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!
Megyek haza végre Kép

Babcsi Kép
Azt nem tudtam, hogy még vérvételre is hajlandó elküldeni a te csodadokid!

Mofly Kép
Ez van, most már mind1

Kép
Kép
szilva069

Szia SzilcsibeKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi
Majd megkérdezem, pontosan merre van az irodájuk, de annál a német cégnél dolgozik, akik építik az Árkádot nálatok. Én meg, ha babás leszek, megyek föl hozzáKép Sajna így csak hétvégéken látjuk egymást.
Kérdezz ám, ha nem értesz valamit, szívesen válaszolunk.

Babcsibe
Végre megvolt az UH-dKép Klassz, hogy vastag a mnyh-d és, hogy volt pé-d. Akkor lehet, hogy ez a hónap lesz az igazi?! És kibírod tesztelés nélkül?Kép
Én vettem egyet, de nem fogom megcsinálni, csak ha a véreredményem terhességet mutat. Most áttettem a vérvételt hétfőre, nem tudom, hogy bírom ki addig. Mindenesetre még a héten iratok fel utro-t, nehogy már amiatt ne legyen baba.

Lányok!
Mi az hogy irányított? Nekem van egy tippem, de ha vki biztosan tudja, súgja meg nekemKép
gtünde

Délután úgy rámjött az álmosság, hogy kénytelen voltam ledőlni. Mondjuk hétvégén elég rosszul aludtam, meg tegnap éjjel is vmi hülyeséget álmodtam és felébredtem rá. Most kezdek magamhoz térni.

Mi volt a dokinál? Nem jelentkeztél! Várjuk ám a híreket!
gtünde

Babcsibe
Találtam egy titkos képet SzilcsirőlKép
Kép

Szilcsi
Nem is kell fehér bottal jönnöd majd a talira, elég ha a jósgömbödet hozod magaddalKép
gtünde

TüncsikeKép
Igen, végre megUH-zott a dokiKép Muszály kibírjam, mert ha van is ott valaki akkor is még utazóban van mert max. 3-4 napja utazhatKép ha tényleg akkor volt pé-m. amikor a fertlity mutatta de szerintem igenKép

TüncsikeKép
Szerintem is bírd ki! Ma vagyunk a 22. cn-on. A 29. cn már jó a teszthezKép Nekem még várni kell jövö hét csütörtökig mert akkor vagy max. szombaton kellene nem megjönnie ha minden igazKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Hahaha..ez jó!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Csak addig Pirike ne merjen a közelembe férkőzniKép
gtünde

BabcsiKép
Örülök, hogy végre összejött a randi az UH géppel!!!
Izgulok, hogy minden rendben legyen nálad, küldök babatapikat: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi.

SzilvaKép
Mi is a hétvégén jól megvigasztaltuk egyást a Karcsival, ha baba nincs, akkor legalább szeretgessük egymást.Kép
Úgy is most Pirike megint bekavart, de nem baj, mert így közel a köv.-ő, kb. 3 héten belül.

manda

TüncsikeKép
Küldök piriűzőt: pirineközelítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,pirin eközelítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,pirineköze lítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,pirineközelítsdTüncsikét,Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsibeKép
Küldök Piri űzőt: Pirike, meg ne közelísd a Tüncsibét, mert velem gyűlik meg a bajod -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------

BarbikaKép
Pihenj sokat és majd várjuk a jó híreket!

NoémiKép
Hogy érzed magad? Jelentkezz!!!!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: