Giling
Te is ÖTYE vagy? Hány éves vagy?
a sok váladék és a pocifeszülés is jó jel!
ez bemásoltam neked a terhesség jeleiről:
A terhességnek vannak gyanújelei, valószínűsítő, továbbá biztos jelei. A gyanújelek azok a szubjektív tünetek és panaszok, amelyek az idegrendszeri változásokkal függnek össze, az egész szervezetet érintik, és akár a nem terhesekben is előfordulhatnak. Ilyen az émelygés, a hányinger, a hányás (ezek korán, már a fogamzás utáni 3-4. héttől tapasztalhatók), a fokozott nyálelválasztás, az ételek megkívánása vagy az azoktól (akár a kedvelt ételektől) való undorodás, a szagérzékenység (például a dohányosok füsttől való undorodása). E tünetek jellemzője az, hogy általában reggel, éhgyomorra következnek be, s gyakran hányás (vomitus matutinus) is követheti őket.
A valószínűségi jelek olyan elváltozások, amelyeknek együttes előfordulása nagy valószínűséggel terhességet jelez, külön-külön azonban terhességen kívül is előfordulhatnak. Ezek a nemi szervek látható, tapintható vagy egyéb módon kimutatható változásai, az emlő változásai és a terhességi reakciók.
Magunk is megvizsgálhatjuk az emlő feszülését, nyomásérzékenységét, növekedését, a mellbimbó és a bimbóudvar pigmentáltságának fokozódását, később azt, hogy jellegzetes váladék (colostrum) préselhető ki az emlőből. Intő jel az esedékes menstruáció elmaradása, bár ennek még számos más oka is lehet (pszichés megterhelés, betegségek, endokrin zavarok, időjárás vagy életmódváltozás).
Az orvos ennél többet is meg tud állapítani: a hüvely szederjes, kékes elváltozása (lividitása), bővebb váladékozás (fluor), a méh (portio uteri) lividitása, felpuhulása, a méhtest (corpus uteri) alakjának, nagyságának, állagának és összehúzódó képességének változása.
Judit
A doki mire alapozta, hogy nem volt pé-d? Nem emlékszem méred a hődet? Abból kiderül, hogy volt-e.
Tüncsike
Látom rádragadt a tesztelhetnék! Ha én kibírom, hogy várjak te is kibírod, igaz? Pedig én függő vagyok!

Ahogy néztem mások görbéit a fertilytiben úgy látom, hogy van akinek kell legalább 2 hét, hogy kimutassa, persze van olyan is akinek már 10 nap is elég.
Gyugyi
Szerintem is jó, hogy elmész a dokihoz már most, lehet, hogy hormonálisan van valami (mondjuk prolaktin, Tüncsinek és nekem is magas) és akkor bogyóval rendbe lehet hozni, de az is lehet, hogy semmi bajod csak több idő kell. Drukkolok, hogy minden rendben legyen és hamar babásodjál!!!!
Hol tanítasz?
Manda
Szerintem menjél pénteken. Ha előbb mész az nem baj
Szilcsibe
Mégegyszer boldog névnapot!!!!!!! Küldöm pirikét, hogy hamar odaérjen: pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjS zilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez ,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,
Ma 37 a hőm 22.cn. Azon aggódom, hogy tényleg volt-e pé-m. bár úgy tűnik, hogy igen. Ma du. kéne menjek a dokihoz UH-ra de szerintem még mindig nem javították meg. Ez már tiszta röhej, hogy úgy járok UH-ra, hogy rossz a gép

hihihi....