Duda,
nálunk ez nem a 3hós lesz...az tuti...azt mondta a dokinéni, hogy a 3hós a sima Infanrix. nem puskázott el valamit a dokinénid? egy csaj is ilyet akart beadatni a gyerekének 3hósra és a dokinő hazaküldte, mert a patikában rosszul adták neki oda...
Na mindegy. nekem Lilla holnap sima infanrixet kap.
Megann!
ez nagyon gáz!!!én ilyen rémálmokat álmodok néha anyóssal

neked meg valóra vált

én álmomban mindÍg kivágom az anyóst de élőben én sem tudtam volna mit mondani döbbenetemben,az biztos!
Szegény drágám, próbálj nem gondolni a történtekre és legközelebb szépen mentsd ki magad a családi buli alól!ez aztán nem hiányzik sem Lénának sem neked!!!
Csikken:
ja.
én a hordozóban viszem ki a babámat mostanában és nagyon imádja és nekem is király mert kicsi Így a babakocsi és ügyes és baromi jól tudok alulra pakolni!
rátehető a tető és ezt a kisebb helyet, a hordozóját sokkal jobban be tudja melegÍteni magának, mint a nagy-nagy roan kocsit, ma meg jól be is van bugyolálva, baromi jókat alszik benne, nem fúj rá a szél és valamilyen oknál fogva az emésztése is jobb, mindÍg mikor hazaérünk, állati nagyot tud benne kakilni
mondjuk az emberek persze aszalnak rajta, hogy hogy néz ki a kocsi, én csak ufókaszninak nevezem Így...
Ildi!
te nem tudod ráapplikálni a tetőt a hordozó fölé?
Benianyu,
Palika, az a 3éves, a pár féltestvére apáról.az anyja a kisfiúnak egy nagy bunkó...én is mondtam volna neki szÍvem szerint, hogy talán tanÍtsa meg a fiát arra, hogy a könyv érték és nem csak széttépni lehet...ja, azt is mondta, hogy Palika inkább videozik...és tényleg...láttam is, hogy a gyerek vasárnapi programja az volt, hogy dvd-zett a kocsijuk hátsó ülésén...mert ahhoz ugye semmi képzelőerő nem szükségeltetik...az anyja meg mellette olvasott valami magazint...
Dudukly,
köszi, hogy Írtál, remélem is, hogy Lillát majd rá tudom nevelni a könyv szeretetére, én szeretem nagyon a könyveket,és olyan szép mesekönyvek vannak.
na meg szomszédban mindÍg előttem van az, milyen anya nem akarok lenni

!
Angelani!
jóég! ez nagyon durva!!!bocs, ha semmi közöm hozzá, nem kell válaszolnod és nem akarlak megsérteni sem indiszkrét módon kÍváncsiskodni, de megkérdezem. Anyukád bántaná a kicsit? hogyhogy ennyire féltened kell tőle? én meg pont úgy vagyok, hogy csak a saját anyámra merem úgy rábÍzni a gyerekemet, hogy nem vagyok a házban.
de gondolom jó okod van rá!
ez rettenetes, hogy úgy kell élned/élnetek, hogy rettegésben élsz.
-lányom nem tudja, hogyan szopizza az ujját

olyan kis maki

most keresztben van a szájában a hüvelykujja és nyalogatja és tanácstalat képet vág, szétröhögöm magam rajta

-
Puszka, Zsó és Lilla ujjszopizóbajnokom