Szilvi
Remélem legközelebb sikerül a séta! DE legalább pihentél egy jót

Móranya
Igen végig szoptattam /bár a cicim baromira fájt/. De nekem sem volt szivem leszoktatni. Sosem felejtem el mikor Lilla megszületett az első két nap nem szopizott Bence, azt az örömöt az arcán mikor újra kapott tejcit. Még most is elérzékenyülök. Bent ültünk az ultrahangos váróteremben Õ szopizott én bőgtem
. Nem volt gond a korházi napokkal sem. Pár hónappal szülés előtt már mondtuk neki elég sokszor, hogy apával lesz amíg anya korházban lesz. 11 napig voltam bent addig jól összeszoktak apával. Naponta kétszer jöttek be hozzám, akkor elbújtunk egy sarokba szopizni. Szülés napján még fél 1-kor szopizott, Lilla 19. 05-kor született. Nem féltékeny egy picit sem, szerintem ez annak is köszönhető, hogy akkor kap tejcit mikor csak kéri. / csak zárójelben jegyzem meg Bence2-4-szer kel éjjel tejciért, míg Lilla egyszer/
Szerintem ne parázz, ha teheti majd az apuci sokszor menjenek be hozzátok. Igaz ő még elég kicsi lesz akkor is de talán már megéri a helyzetet.
Puszi
Andi

mert ilyenkor aludni szokott.Legközelebb majd kicsit átalakítom a napirendjét.MÁr reggel 8-kor lemegyünk sétálni

Így marad a vasárnap, ami ugye a délelőttre korlátozódik, mert du. indulunk vissza a kicsivel Füredre...