A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Amica
KösziKép Azért megpróbálom visszafogni magam, hogy ne vegyekKép
gtünde

Tüncsi!
Nekem szerdáig(csüt) egyáltalán nem kéne, NE TESZTELJÜNK együtt OK?
Bár lehet, hogy bejelentem már nem is kell...

Kép
Kép
Kép
amica

Az előbb nézeggettm kicsit.
DODOnak kislánya született!KépKépKépKépKép
Nagy-nagy gratula!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Tündi
Nagyon jó a görbéd!!!!!!!!Kép

Tovább nem megy a visszaolvasás.Tök sz.rul vagyok a bromtol.Kép
Ma már reggel is bevettem a 2,5 mg-ot,de ezt így nem lehet szedni.
Az álmosság elmúlt,most émelygek,és reszket kezem,lábam.
Csajok,ti hogy bírjátok?????????????

KépKép

KépKép
okr

Kedves Szilva és GilingKép
Nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!!!
És mielőbbi babásodást, álmaitok váljanak valóra 2006.év folyamán!!!!Kép

Üdv. Manda és Karcsi

manda

OKrisz
Én napi 2xfelet szedek. Kicsit álmos vagyok tőle, de semmi egyéb tünetem. Sajnálom, hogy nehezen bírod. Vedd be este, mert akkor úgyis alszolKép
gtünde

Manda
Milyen címen érlek el az MSN-n?
gtünde

TüncsibeKép
Az e-mail címemen, de még be kell jelentkeznem hozzá.
Be is jelentkeztem.

manda

Manda
OK. Próbálom.
gtünde

Nem tudlak felvenni a partnerekhez.Kép
gtünde

TüncsibeKép
Mi volt a hibaüzenet? Karcsi kérdezi.

manda

Hogy nincs Microsoft Passport fiókod és nem tud felvenni a listára.
gtünde

De te is felvehetsz engem, a freemail-essel vagyok. Profilomban olvashatod.
gtünde

Felvettelek!!!!

manda

Gtünde,
5 évig szedtem gyógyszert, akkor normálisan (28 napra) megjött, előtte azonban voltak hasonló problémák. Mióta abbahagytam (május), először 45 napra jött meg, aztán 28-ra, 31-re, 33-ra és most megint a 45. napnál tartok és még mindig semmi. Hallottál olyanról, aki hasonló problémával vágott neki a babaprojectnek?
Puszi
hukmuk

Okr Kép fokozatosan kezd szedni (de az mar keso,,ezek szerint), negyeddel is lehet kezdeni, hogy megszokja a szervezeted. Kerdezd meg a dokid, hogy nem eleg-e csak este szedned,,mert szarul vagy. En a sajat fel adagomat negeydre csokkentettem, mert ugyan az elejen semmi bajom nem volt tole,,kesobb nem birtam dolgozni. Szoval jo, hogy lemegy a prolaktin, de kozben munkanelkuli leszek. Kép kerdezd a dokid !

Tunde Kép de jo lenne, ha most osszejonne ! Megunnepeltetek a vizsgat?

Babcsi Kép koszi a valaszt, jo, hogy lement a prolakt.od..Mar laig varom en is a vertesztet... En nem tudtam, hogy az LH teszteknel ilyen fontos , hogy milyen a csik..mindig tanulok Toletek, csajok KépKép

Hukmuk Kép nagyon sok nonek nem pontosan jon meg,,allitolag a 24-35 nap kozott meg tok normalis, mert nem vagyunk gepek. Az Amicanak, es a Kandinak is sokaig nem szokott megjonni, biztos irnak majd

Wish Kép edzes megy? milyen gyakran csinalod !

Dodo Kép oriasi gratula ! kicsit elerzekenyultem, mert nekunk is mar siman lehetne babank...Kép De jo, hogy legalabb vkinek sikerul ! Sok boldogsagot kivanok NEktek !

MAnda Kép hogy vagy? latod,,most nem vagyok olyan tok pozitiv..csak elgondolom, hogy miota probalkozunk es elszomorodom. tobb mint 3 es fel eve !! ok,,az elejen sokaig nem mentunk dokihoz, mert ki gondolta volna ezt?

Noi Kép hogy s mint?

Amica Kép remelem sikerult a pakolas,,nem lehet konnyu 2 gyereket,,haztartast, +minket is osszeegyeztetni. Mikor alszol?ja,,es meg ferj is van Kép
tsaci

Szia SaciKép
Ne légy szomorú, most én nem vagyok lehangolt. Csodálkozom is rajta, hogy ilyen jól viselem, de biztos azért, mert megyünk dec.-ben a köv.-re.
Mi is már kb.2,5 éve probálkozunk, bár volt benne szünet, mert munkahelyet váltottam és nem akartam rögtön terhes lenni próbaidő alatt.
Röhej, ha ezt tudjuk, soha nem szedtem volna fogigátlót és fölöslegesen sem védekeztünk volna óvszerrel sem.

manda

A Szilviáknak boldog névnapot kívánok!Kép

Tündi,Saci
köszi,hogy válaszoltatok.
Féllel kezdtem este,majd 1 este,és így tovább.10 napja szedem,de egyre rosszabb.
Ja,és 2x5 mg,azaz 2x2 szemig kell feltornázni.

Kandi
Sajna nem tudtam megnézni amit küldtélKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Minden nap benézek hozzátok, de még nem volt merszem írni.
Ma megint megjött...
Én 36 éves vagyok, 2005 márciusa óta próbálkozunk. Van már két gyönyörű gyermekem, de nagyon szeretnék még egy babát. (Na, már bőgők is.)El se tudom képzelni, milyen nehéz lehet, ha az első picire kell ilyen sokat várni.
Szeretnék néha belekotyogni a beszélgetésetekbe, ha befogadtok magatok közé.
Puszi
Gyugyi
Vendég

Sajnálom,hogy nem tudtalak titeket visszaolvasgatniKép

Manda
Mi történt most?A következőre készülsz?
Nem sikerült?Kép

KépKép

KépKép
okr

Hi
Amica
Azt mondták, mostmár tényleg csak egy-két hét és lehet majd megint kapni a Gynevac-ot. Reméljük.
Saci
Fogalmam sincs múlnak-e a bacilusaim...beszedem a gyógyit...kicsit fáj a fejem tőle. brrr
Most vagyok a 23. napom. A hőm 3 napja változatlanul 37.1 és barnázok vagy pirosazok vagy rózsaszinezek 3. napja. Ha megjön és elmúlik, majd akkor lehet megint kenetet vetetni.
Holnap beugrok a laborba a prolactin, lh, fsh eredményemért; a lényeg: az östrogén, progeszteron, tesztoszteron csak hetek múlva lesz meg. Kiváncsi vagyok rájuk a barnázás miatt.

Voltunk gólyabálban és képzeljétek nyertünk a tombolán egy BME-s középfokú, gazdasági, szóbeli vizsgázást!!! 10000 ft-ot ér. Miskolcon lehet elmenni vele vizsgázni. Majd megpróbálom eladni. 5000-ért el is adnám. Jó űzlet, mi? Ilyen hülye nyereményt. Kép

Mindenkinek megy a drukkocska!!!
További jó hétvégét!
Krisz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Csajok!

SaciKép
Bizony, nem mindegy milyen a csík! Mondom mint főtesztelőnő!!! Tényleg, mikor tezstlejek egy qupit? hihihi...csak vicceltem, még jócskán várok vele de azért remélem kell majdKép

OkrKép

2X2!!!????? Te jó ég! Mennyi a prolaktinod? Ez rengeteg! Még jó, hogy nem bírod szedni! Nekem a dokim 1 szemet mondott de azt nem bírtam viszont a fél az megy minden gond nélkül.

GyugyiKép
Üdv. köztünk. Én is 36 éves vagyok és még Tüncsi is meg Szilcsibe is. Mi vagyunk az ÖTYÉK. Akarsz csapattag lenni?Kép Nekünk még nincs baba de reméljük hamarosan már belépünk a kismamik táborába!Kép Neked hány évesek a gyermekeid? Õk minden probléma nélkül jöttek össze? Voltak vizsgálataid március óta?

Kép

KépKép
babcsi

OKrisztaKép
Sajna, nem sikerült. De egész jól vagyok ahhoz képest!!!
Igen, készülök a köv.-őre, úgy hogy várom a Pirikét, küldhetitek.

GyugyiKép
Üdv. közöttünk. Írj nyugodtan!!! Sok sikert és mielőbbi babásodást Neked is!!!Kép

VizkriszKép
Sok sikert az értékesítéshez, tényleg hülye dolog az ilyen nyeremény!!!
Reméljük, jók lesznek az eredményeid!

manda

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A SZILVIÁKNÁK!!!Kép
PUSZI
Ella
Vendég

KrisztaKép
Remélem hatott a gyogyi! Párocskád is volt kivizsgáláson?

SaciKép
Ja, és drukkolok, hogy jó legyen a prolaktinod!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

KrisztaKép
hahahaha, még nem is hallottam ilyen nyereményről. Ki akar vizsgát nyerni?höhöhöhö...
Remélem rendben lesznek a leleteid!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Estiek átmentek msn-be?
Remélem azért még ide is bekukkantotok!

Hukmuk, nekem 42nap volt a maximum, de a szülések előtt. 2éve van meg újra, rendszeresen 29napra, de pár ciklus óta megint pontatlan. Nem tudom miért...
Kandi bonyolultabb lélek, neki aztán tényleg vannal rekordjai, de most valami gyógyitól reméljük rendeződik a ciklusa és lehet végre Natinak is kistestvére!Kép

Babcsi, olyan teszetlhetnékem van:o, de nem lehet!Kép Meg aztán most szünet vanKép

SAci, most kezdek éjjeleket végigaludni négy év óta, mert eddig Jankám még éjjel is szopott. Rengeteg meló ez így, néha nagyon belefáradok és akkor mondanak valami nagyon helyeset a gyerekek és elnevetem magam, és új erőre kapok!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi
Nem volt. Rákérdezetem a védőnőnél...azt mondta, hogy ez nem olyan mint a gomba, hogy nyilvánvalóan átadjuk egymásnak. Pl. amikor meg vagyunk fázva és feszt csókolgatjuk a párunkat se törvényszerű, hogy ő is beteg lesz. Meg ha az is lesz, lehet, hogy a teste minden gyógyi nélkül legyőzi a bacit. (Persze lenne ehhez egy-két szava annak, akit 3 évig ezzel kezeltek. ) Persze lehet krónikus is. Reméljük ez nem lesz az. Beszedem a gyógyit, most védekezünk, aztán menzi, aztán kenetvétel. Aztán ha minden jól megy nem védekezünk. Legfeljebb egy hónap múlva megint kenetvétel a biztonság kedvéért. És ha megint lenne vmi akkor ez pingpong. Kép

Képzeljétek! Egy órája akkorát tornáztam, mint már évek óta nem! Norbi Kickbox aerobic. Ott porosodott a kazi a szekrényben. Fellekesítettetek!!! Annyian nyomják itt keményen. Kép Én is szoktam tornázni itthon, de a hullahoppkarikázás, meg súlyozás, felülés stb nem izzaszt meg...a pulzusom is olyan mintha aludnék közben. Kép Most bezzeg alig kaptam levegőt. Holnap jöhet az izomláz! Kép

Kép
vizkriszisback

AmicaKép
Hát igen, átérzem a vágyatKép
Igen, a gyerkőcök biztos sok erőt adnak neked!!!Kép

KrisztaKép
Akkor jó! és reméljük már te is meggyógyultál!!!Kép

Most megyek pihizniKép

Mindenkinek jócakát és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Na itt vagyok egy bekukk-ra!
Látom zajlik az élet!
Amica Ne már,hogy nem tesztelsz...és ha jön a 3.béby???Szünet vagy nem szünet....ha Õ ugy dönt jön hozzátok! Kép
Hukmuk Az Én fiam úgy készült,hogy elötte 139 napig nem jött meg...majd norcolutra megjött,majd ismét 79 napig nem....na ekkor ismét norcolutot kaptam és amikor megjött,azonnal hormonkezelés és első inszem sikerült!Fiam 7éves volt szerdán!Igaz 3-as iker volt,de a lényeg,hogy van Nati!!!KépSok sikert,nem reménytelen a rendszertelen ciklus,csak több Uh-ot,gyógyszert igényel esetleg!
Babcsi Nem ismerek rád...nem teszteltél már???még????Hányadik napot taposod?KépKépKép
Noi Mégegyszer köszi a meghívást!Jól éreztem magamat.Majd írom mi kéne Képpusza!
Többieknek pusza,mert most húzok vízszintesdibe,mert 5-kor kakas....
Szép álmokat!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Szilva nagyon sok boldog névnapot kívánok nekedKép

Ma lesz az utolsó inszemKép
Sikerült megfáznom, remélem nem befolyásolja a dolgot!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt csajok!

Ki hogy van?
mai hőm: 37.Kép

Kandi drágaKép
Még csak a 22.-etKép és abban sem vagyok biztos, hogy volt-e már vagy egyáltalán pé-m. Azt mondod azért teszteljek?Kép De csak egy qupim van...hihihihi...azért is kibírom!!! és várok!!

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Nagyon sok drukk az inszemhez!!!!!!! Mennek a megtermékenyítő energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és ne aggódj, megfázva is lehet teherbe esni!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Gyorsan visszaolvastam a hétvégi terméstKép

Wish progneszteron szintett néztek,aminek az eredménye 900-1000 között volt az értéke, így nem áll fent a többes terhesség veszélye, hiába van sok tüszöm nincs bennük érett petesejt, remélem egyre elég leszKép

Tündi, nem tudom hogy miért nem kerültem be a táblába, nem is gondolgokdtam még rajta!
Ügyes voltál a vizsgán, gratulálokKép

Babcsi, tényleg nem tesztettél még ebbe a hónapba, nem hiszem elKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Nem bizony!Kép De teszteltem LH tesztet csak egyszer sem volt +. Remélem lesz azért majd + tesztem csak nem LH teszt!!!Kép Mindenkinek zebrákat kívánok!!!!!!!!! De nagyon gyorsan!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

sziasztok jó reggelt.
BABCSI
képzeld olysat érzek ˝DE NE NEVESS˝feszül a hasam péntek óta nem fájt hanem feszülget.de tegnap fájt is ha lefekszem nem fáj abba hagyja.
gilingalang

Barbi
Itt egy halom drukk: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezek sikeres inszemhez való drukkokKép
Akkor írd meg az adataidat, és Wish majd betesz a táblába.

Babcsibe
Hőjelentés: 37,1.Kép Csodállak, hogy meg tudod állni, hogy nem tesztelszKép Csak nem terápiára járszKép

Gyugyi
Persze, hogy befogadunk! Üdv az ÖTYE-k közöttKép
De nemcsak a Babcsi, a Szilva meg én vagyunk ÖTYE-k, hanem GMarta is.
gtünde

meg én is ISTEN HOZOTT köztünk KépKépKép
gilingalang

jaj
MANDA KARCSI nagyon köszönöm a névnapi jó kívánságokat és mindenkinek aki gondolt rám.
gilingalang

tündi köszi a tegnapi hőgörbentyűt.
te mit szólsz hozzá??
gilingalang

Sziasztok!
Babcsi azért nem tesztel, mert rám ragadt a tesztelhetnék, de szerencsére tegnap nem volt gyógyszertár, ma meg elhatároztam, hogy nemKép
Még csak 33.cn, a szokoásos 29 helyett..., lehet, hogy csak koppannék.
Üdv, szép napot!
Ma nincs ovi, vese ellenőrző UH-ra viszem a Mártont délelőtt. Beugorjak én is? hihihi:o

Kép
Kép
Kép
amica

amica én is tesztelnék de a 21 cn ?????KépKépKép
gilingalang

Giling
Szerintem Babcsibe elemzése jó voltKép
gtünde

okés háááát remélem azért feszülget a pocim
gilingalang

Giling
Az jó!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Szilvácska
Ugye jól emlékszem, hogy pénteken leszel szülinapos??
gtünde

Szép jó reggelt!
24. nap
Már megint eltűnt a hőmérőm. Kép Nem tudom hova teszem el mindig...a múltkor az asztalterítő alatt pihent 3 napig. Kép De most nincs az asztalon terítő. Kép
Tegnap estétől fájdogál kicsit a hasam. Kiváncsi vagyok meddig húzom. A pé-m 13-14. napon volt...tehát elvileg nem kellene megjönnie péntek szombatig. Így volt az előző 2 ciklusban is.
Barbi
Sok sikert az inszemhez!!!
A többieknek is csodás napot!
Krisz

Kép
vizkriszisback

Gili Kép
Boldog Névnapot Kép

Tüncsibe Kép
Igen, pénteken betöltöm a 36-ot. Brrrrrr Kép

Babcsibe Kép
Mai hő? Lehet, hogy írtad, de mire végigolvastam a hétvégi termést, szinte mindenbe belezavarodtam Kép

Manda Kép
Örülök, hogy ilyen jól viseled! Nagyon féltettelek. Én is abban bízom, hogy december elején +jön, aztán esetleg visszakaphatom még az idén a fagyibabáimat Kép Olyan jó lenne... de lehet, hogy csak a nyomoronc álmodik már megint Kép
Barbi Kép
Drukkolok az inszemhez! +++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi Kép
Már nem találom, hogy mikor is kell vinned a HCG-s vizeletet? Babatapik mennek +++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Gyugyi Kép
Üdv az ÖTYE társadalomban. Jól megszaporodtunk itt a topicban Kép

Sackó Kép
Hányadik cn-on vagy? Lassan jöhet az inszem?

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Én is túléltem, nem olyan rosszKép Én már közelebb vagyok a 37-hez, mint a 36-hoz. Sacinak elmaradt az inszemje, mert korán megrepedt a tüszője.
gtünde

Jó reggelt!
Köszi az ÖTYE-klubtagságot!
Gyorsan válaszolok a kérdésekre, aztán rohanok dolgozni, mert mindjárt becsöngetnek.

A lányom 11,5 éves, a fiam 9,5. Az első terhességem az első hónapban összejött, a második a 4. ciklusban szoptatás mellett.
Most meg semmi. Öreg vagyok talán?
Dokihoz ma megyek, nem várom ki az egy évet.

Giling
Hasfeszülés jó jel!

Barbi
Sok drukk az inszemhez!!!!!!

Sziasztok, várnak a nebulók
Gyugyi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: