A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi,
asszem Votiv emlegette, a Kálvin-térnél levőt. Ha ugyanaz, akinél én igazolványképet csináltattam, akkor nagyon jók Kép
Büntetés passz. Ti előttünk jártok egy hónappal Kép
kisün

Szonibaba,
megnéztem a szentimrés honlapon a jövő keddi előadást, ha ők a jelöltek, én az egyiknél szültem (Bardóczy), ha van kérdés, email-cím profilomban Kép

v
kisün

Zsebi!

Büntetés:passz Nálunk nem igazán jött be semmi.Mostanában is csak az ha azt mondom amikor már kész vagyok,hogy nem mehet el sehova.Nagyiékhoz,korizni.DE ez szerintem tök hülyeség mert ilyennel nem jó büntetni,de ha csak mondom ,már elég Somának és összekapja magát.

SZóval én a büntetés alkalmazásában becsödőltem,nem tudok tanácsot adni.

Juc
20170114224602

Szonibaba,
Én is sok hasznos dolgot tudok mondani Kisün orvosáról Kép Kép Kép

Kisün, egy hónap nem a világ, nyugodtan gondolkozhatsz előre a büntiken és ötletelhetsz Kép. Abár én mindíg arra hivatkozom amikor jobbnál jobb dolgokat kérdeznek, - például mit fogok csinálni annak megakadályozására, hogy ne essen ki a gyerek az ablakon???? - hogy majd amikor aktuális a kérdés ráérek akkor agyalni Kép
zsebi2004

Zsebi,
már agyalok... viszont egy hónappal "tapasztalatlanabb" vagyok nálad Kép Eddig szerencsére a "nem szabad" működik, hisztinél kiröhögjük Kép Eddig ennyi a repertoár, a többire nem gondolok... még...
kisün

Szonibaba
Én a Bálintoknál szűltem de tudom, hogy Sándor doki már nem tud fogadni Balázst eléred bent a kórházban vagy szerdánként magánrendelésen 3860-700.

Zsebi
Nálunk is ugyen ez a helyzet már napok ótaKép

Büntetés
Nem szeretem mert csak rosszalkodást szűl! Én a biztonsági őr bácsival szoktam jönni, hogy már az ajtón kopog és mikor nem látja kopogtatok egyet.Kép akkor azt mondja " anya szótfogadooook"Kép

Kókusz
kókuszdió

Ma láttam először úgy igazán Brúnón, hogy tudatosan probálkozik a határokkal, ráadásul a tükrös tolóajtót szemelte ki eszköznek. A legjobb az egészben, hogy kb. 40 mp farkaszemezést követően amikor is ő fülig érő szájjal állta a dolgot én meg szigorú arccal próbáltam de a végén egy halvány mosoly kezdemény jelent meg a szám csücskében, rögtön gondolta, hogy vicc az egész és anya csak játékból szólt rá 4-5x ismét elkezdte két tenyérrel püfölni az üveget. Bünti volt, hatásos volt, legalább is elsőre Kép Kép
zsebi2004

Moose, boldog szülinapot! Remélem ma van.Kép

Proone, boldog névnapot!

Szonibaba, Bálint Balázst pénteken is eléred Kókusz által megadott telefonszámon, mert akkor is rendel.
zanza

Zsebi!
Jó kérdés! Nálam ez tiszta csőd Kép...ha rászólok röhög, testi fenyítek (értsd rálegyintek a popójára vagy a kezére, ha azzal csinált valami rosszat) röhög...tök horrornak hangzik tudom, de egy időben bejött, hogy irány a fürdőszoba, ajtó becsuk, 10-ig számol, aztán ki (először azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült, de aztán több helyről hallottam, hogy ez az egy vált be), és sokáig már elég volt azt mondani, hogy gyerünk a fürdőszobába...most meg már ezen is röhög. Ami most megelőzésre bejön: a Mikulás bácsi figyel a távcsövével, és látja, hogy jó vagy rosszkislány vagy Kép
Apropó: ezt akartam kérdezni, hogy ki hogy áll a Mikulás Jézuska témához. Én, mikor még nem volt gyerekem, meg P kicsi volt, azt gondoltam, hogy ebből nem csinálok ügyet, nem fogok titkolózni a gyerek előtt, meg minden hülyeséggel áltatni, igenis tudni fogja, hogy egymást ajándékozzuk meg, a többi csak körítés. Ez az első tél, amikor azt gondolom, hogy mégse...Petra ugyanis iszonyúúú izgalommal várja a Mikulást meg a Jézuskát, meg hogy mit hoz neki, és látszik, hogy csillog a kis szeme ha erről beszél, ... én meg most azt gondolom, hogy nem akarom megfosztani ettől az élménytől, és lerombolni az illúziókat... szóval vsz. most el lesz minden szépen játszva...aztán lehet, hogy úgy is fogja ő tudni, hogy mi a dörgés, csak jó neki is játszani egy kicsit...Kép Mint ahogy velünk is valahogy így volt annak idején Kép

Moose!
Boldogságos szülinapot Neked!!!
Tudom, hogy adós vagyok még egy válasszal, de az hosszabb lélegzetű, és most mennem kell Petrát elaltatni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
én még emlékszem, hogy gyerekként iszonyú izgatottan vártam, hogy mikor jön a Mikulás stb. Kép aztán később szép fokozatosan rájöttem, hogy mi a dörgés, de akkor már nem volt baj. Ezért Dócinál is jönni fog a Mikulás meg a Jézuska, aztán majd ha nagyobb lesz, úgyis megtudja az igazat... addig viszont szerintem a várakozás ugyanolyan öröm lesz, mint maga az ajándék Kép

ja, és nagyon tetszenek a távoli (csúnya) bácsik, akik figyelnek, és jegyzetelnek, ha valami huncutság van Kép
kisün

Moose,
boldog szülinapot!!! Kép
kisün

Bogárka:szerintem jó ötlet,hogy Õket várja a gyerek!A nagylányom 10évesen kezdett kételkedni a létezésükben,addig annyira,de annyira várta és készült a nagy napokra.Én is imádtam ezt a készülődést,olyan jó volt látni a csillogó szemét.Remélem felnőttként szép emlékek lesznek ezek a karácsonyok Neki./évek óta gyűjtöm a Mikulásnak és a Jézuskának írt leveleit.Majd egyszer szép ajándék lesz belőle/Idén kezdhettjük előről Dorkámmal.Nagyon izgi!Kép.Szonibaba:Én válaszoltam Neked,emlékszel?!KépNeet:nem is olvatalak el?!KépZsan:a kombi autó jó,Nekünk 145-ös Alfánk van,na az nem annyira,pontosabban ha a babakocsi be,akkor semmi más!/pedig pont ezért akartunk másik babakocsitKép,nem jött össze/.Azért arra vigyázz,hogy ha túl sok helyre rakod fel egyszerre eladásra a babcuccokat,nehogy egyszerre ugorjanak rá.Elég kínos,sajnos volt már benne részemKép.Tényleg hol lehet Proone?Boldog névnapot Neki!Moose:Neked pedig boldog születésnapot/remélhetőleg már szent a béke otthon!/most jól kiírtam magam:Gabi

petergabi

Nálunk még az ördöggel sem lehet riogatni,mivel "AZ ÖRDÖG MAGA!"KépKép

petergabi

Na, még csak annyit akartam írni a Mikulás-Jézuska témához, hogy a másik végletbe sem akarok esni: egy barátnőméknél szinte fóbiásan titkolóznak a gyerek előtt, a barátnőm retteg az olyan szituktól, ha megkérdezi a gyerek, hogy miért van a boltokban csokimikulás, meg miért árulnak fenyőfákat, meg ha nekem el akarja mondani telefonba, hogy mit vett karácsonyra ennek meg annak, akkor mindenféle bonyolult módon körbeírja, csak hogy a gyerek nehogy megsejtsen valamit, meg súgdolózik meg stb. És nekem ez egy kicsit hasonlított ahhoz a témához, amikor az örökbefogadó családokat arra okítjuk a tanfolyamon, hogy a gyerek előtt ne legyen semmi titok, ne legyen titkoózás a családban, mert a gyerek úgyis megérez mindent, és főleg az ebből fakadó feszültséget... számomra ezért nem tetszik az, ha görcsösen titkolóznak Mikulás-Jézuska ügyben is, hisz ez feszültséget szül (pl. a szorongást a gyerek kérdéseitől, meg, hogy hogy oldjunk meg szitukat), a feszültséget meg a gyerek leveszi, és az gáz....
Na, szóval ezért gondoltam én, hogy oké, eljátszuk a dolgot, hisz ez Petrának fontos, de próbálom majd lazán, poénosan kezelni a helyzetet...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gabi!
Gyönyörűűű kis ördögötök van!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
számomra a Mikulás-titoknál a játékon van a hangsúly! Ami azt jelenti, hogy ha sikerül a meglepetés, akkor jó, de ha véletlenül kiderül, az sem baj Kép
kisün

Köszönöm a pelusos infót! Kép Akkor valszínü, hogy kihagyjuk... Mi már legalább 3 hete rendeltünk a futárszolgálattól, ami meg is jött, csak a picike elég picike még így nem tom ráadni, de ami késik nem múlik. Remélem, jók lesznek, és nem kell minden pelusozásnál öltöztetni. Eddig nem volt ilyen gondunk. Kép

Csatlakozom Bogárkához. Kép Csodaszép ez a kis "ördög" Kép
mkatus

zsebi,
én tapasztaltabb vagyok nálad másfél hónappal,segítsekKép?????
itt ua a helyzet mint mindenkinél,én vagyok a nevelés csődjeKépb már 4-5 hónapja tudatosan próbálja kitalálni hogy meddig mehet el nálam.sajnos sokáig.nálam is uez van hogy egy darabig csúnyán nézek rá,aztán jön tőle egy huncut vigyor meg odajön és megölel és ekkor nem bírom visszafogni magam hogy ne mosolyogjak rá és ne öleljem visszaKépezért aztán mindent viccnek veszKéptesti fenyítésKép :megkérdezem hogy "melyik kezeddel csináltad mert akkor arra anya rácsap"erre odanyújtja azt a kezét,én kékre-zöldre veremKépmajd utána odnyújta a számhoz hogy adjak rá puszit isKépember legyen a talpán ki ellen tud állni ezeknek a kis krampuszoknakKép Kép Kép

kókusz,
5-ös alvásKéppont most vettünk egy nagy ágyat b-nek mert a rácsosba folyton beakadt a keze meg lába és éjjel erre felébredt és sírt szegénykémKép és ma de tettük be a hálóba,ezért át kellett rendezni a szobát mert annak a helyére ahol a rácsos volt nem fért be.és olyan mintha így egy csomó helyet veszítttünk volna és kérdeztem apától hogy hova tesszük majd a kiságyat ha jön a következő???????meg majd a harmadikat???erre ő közölte hogy addigra már nem akarnak majd velünk aludni a kölkökKép Kép Képvicces az optimizmusa és naivitásaKép

bogárka,
fürivel az a gáz hogy b imád ott lenniKéplehet wc-re mászni,le lehet húzni,ki lehet pucolni a wc kefével,le lehet tekerni a wc papírt és utána beletömni a wc-be,ki lehet önteni a flakonok tartalmát bármi legyen is az,meg lehet nézni hogy műkszik anya betétje meg taponja a víz alatt és még sorolhatnám.......a garázsba meg hideg vanKép

moose,
boldogságosat,remélem szépen tellik a napodKép

ancsi,
na akkor mégsem zavartál össze,a lábbal előre a lábtartás!!!!én sem tudom miért veszélyesebb ha lábbal előre jön ki,de ha faros akkor asszem ilyen különböző fogások vannak hogy hogy kell "kiszedni" a babát.és hogy hívják ami először volt neked hogy lába a feje mellett?????

gabi,
csajod csudi édesKépenyém pasi már régen nem alszik a kocsibaKépmondjuk nekünk nincs is ilyen jó kocsinkKép

gigi
Vendég

Sziasztok!

Segítség kéne! Mi annak az oldalnak a neve, ahol a gyógyszerekről lehet mindent megtudni?
39 fokos lázam van és semmi hüle borogatás nem hat, a homeos dolgok meg pesten vannak, most anyuméknál vagyok!

Pocak akinek még a feje is fáááájKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
sajnálom, gyógyulj meg gyorsan! Ahol én szoktam tájékozódni, az a Dr.Info: http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_n
itt megvan a gyógyszerek tájékoztatója, gondolom azt kellene tudnod, hogy szoptatás alatt mit szedhetsz! Gyerekdokit vagy nőgyógyászt nem tudod felhívni? Mert ők is tudnának segíteni!

v
kisün

pocak,
talán a www.med-courier.com ,de nem tom melyikre gondolsz pontosanKépvigyázz magadra!!!!
Vendég

Köszi, megvan! majd írok holnap!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

leszacsázunk? Kép Kép Kép

Jucus! észrevettem, hogy néha sok szót hosszú ó-val írsz, amit nem kéne. ugye viccből teszed? ha mégis véletlen írod így a szavakat, sebaj, majd kapsz az ujjaidra pár gyógypuszit, azt minden rendbejön.

Ficánka! vigyázz a szádra, Oxi meglátja, hogy mit írtál a rovar nemiszervéről, aztán ad a képedre!!

Petergabi! nekem nem tűnik szélesebbnek a kocsi, mint a többi. a teszvesz az micsoda? és a lányod ebben a szarvban!!! Kép olyan édes!

Vera! mi megvettük a Bergont, aztán kitoltuk a parkolóba, és éppen pöccre fért be a kocsiba, de csak úgy, hogy ki kellett venni a kalaptartót. bele se merek godolni, hogy mi lett volna , ha...

GYANÚS, HOGY PROONE NEM ÍR!!

Szonibaba, köszi az infot, csak azt nem értem, hogy miért tették bele ezt a szteroidot, ha ilyen durva. Ha meglesznek a jelöltjeid, akkor kérdezz. Én két dokiról (Bardóczy, Bálint B.) és egy bábáról (Kecskeméti Vera) tudok felvilágosítást adni. Imádtam őket!

Moose, Isten éltessen! remélem apát megrendszabályoztad.

Bogárka, most is, mint mindig, egyetértek veled Miki ügyben. én Hencsinek elejében majd Mikulásozom, meg Jézuskázom, de aztán ha rájön, hát rájön. frappáns válaszokat a boltban is ki lehet ám találni, nem kell olyan görcsösen titkolózni. (hiszen a Mikulásnak is meg kell vennie valahol a csokit!) Vera is igen jól gondolja!

Gigi! asszem azt hívják szabályos farfekvésnek, mikor a feneke van ott, és a lába a nyakában.

Pocak! a szopi miatt? Algopyrint, Rubophent asszem vehetsz be, alkalomadtán. ha rákeresel a gyógyszer nevére a www.google.com-on, akkor is talán találsz valamit.

ancsipancsi

Sziasztok!

Megjöttünk Tescoból, már most karácsonyi hangulat van. Majdnem elcsábultam egy Vizipókos csiga-biga plüssért.Kép

Pocak, gyógyulj meg!
zanza

Ancsi, Vigantolt a szajaba szoktam csepegtetni.

Hu lanyok, elfaradtam. Egesz delelott takaritottunk, foztunk-mostunk, delutan meg vendegeink voltak. De azert jo volt!Kép

Pocak, tudom mar keso, de azert leirom, hogy en a www.hazipatika.hu /com oldalon szoktam gyogyszerek utan kutakodni.

Petergabi, edes a kis ordokfioka!Kép) Mivel eleg kicsi, mehetne Krampusznak a Telapo melle!Kép
En mindig olyan nagy orommel, joleso nosztalgiaval gondolok vissza a gyerekkori Mikulasozasokra, karacsonyokra! Nekem is az a celom, hogy a gyerkocom majd felnottkent ugyanigy gondoljon vissza. Ugy varom, hogy suthessuk egyutt a mezeskalacsot, hogy lassam a kis arcat, mikor meglatja a feldiszitett karacsonyfat.
Ezzel dilemmaban vagyok. Harom eve vettunk egy csinos mufenyot, ezert-azert.Kép Viszont megiscsak az igazi lenne az igazi, foleg most hogy gyerkoc van a haznal.

Sir a koc, mennem kell.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nekem is gyanús ez a Proone, csak nem elsunnyogott titokban szülni? Kép

Aki Szilvi, annak minden jót!

Mikulás: én sem voltam "hülyítve" de teljesen nem is volt elárulva a dolog, így aztán kissé kételkedve, de izgatottan vártam. Eszterrel is így teszünk, nagyon tetszik Bogárka meg Kisün meg kimég ötlete, hát valahogy úgy. Egyenlőre titok meg meglepi, (na, idén még töknyolc, hisz még egy éves sem lesz), aztán majd meglátjuk.HA már azzal jön haza az oviból, hogy azt mondták, hogy nincs is.. na majd átbeszéljük újra. Addig hadd legyen egy kis illúziója. Kép
neet
PS: JÖN HUGH GRANT!!!! Kép Kép Kép
neet

Buntetes: sajat gyereknel ugye ilyenrol meg szoba sem jon, csak az iskolai peldakat tudom megosztani, de ok mar nagyobbak.
Az hogy egy pici gyerek sorozatosan ujra megtesz valamit a tilatas ellenere, eleinte szerintem termeszetes dolog, a tanulasi folyamat resze. Kivancsi, hogy mindig ugyanaz lesz-e a vegeredmeny.
A suliban, ha rosszalkodott egy gyerek, akkor alt. leultettem magam melle, vagy a helyere ("pihenni"), hogy gondolja vegig, hogy mit kellett volna maskepp csinalni, aztan megbeszeltuk. Utana ujra mehetett jatszani, addig nem.

Megint sir.KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsebi,
én ugyan elcseszett pedagógus vagyok, de nem értek egyet a pszichón tanult módszerekkel. Büntetni sztem néha igenis kell, hogy hogy, azt még nem tudom, de az a hülyeség, hogy ne büntessünk, meg hogy már az is büntetés, ha elmarad a jutalom meg hasonlók, na ettől a hátamon feláll a szőr. Ha a gyerek kimondottan rosszalkodik, vagy veszélyes helyzetet teremt, igenis ki kell találni valamit, hogy ne kanászodjék el. Testi fenyítést soha, de esetleg egy popóra vagy kézfejre ütés tán belefér, nem tom, még nem volt ilyen. Biztos hatásosabb a "lelki" fenyítés, hogy ne tedd ezt, mert anyu szomorú lezs, brühühűűű, vagy valami hasonló. Engem sem vertek soha, sztem még egy pofont se kaptam soha (fejre ütni különben is abszolútli tilos, sztem), és mégis voltam büntetve. Asszem a MENJ A SZOBÁDBA volt az egyik leghatásosabb. És addig nem jöhettem ki, amíg... nem is tudom már. De alapvetően nagyon jó gyerek voltam, ne röhögj, tényleg! Kép
neet
neet

Ancsi!

"Jucus! észrevettem, hogy néha sok szót hosszú ó-val írsz, amit nem kéne. ugye viccből teszed? ha mégis véletlen írod így a szavakat, sebaj, majd kapsz az ujjaidra pár gyógypuszit, azt minden rendbejön. "

nem viccből teszem,de mutass rá a konkrét hibáimra mert csak úgy tanul az ember!Eddig azt hittem,hogy az i-í vel van gondom így billentyűzve,de akkor ezek szerint nem csak.
Majd megalakítjuk a Jucust helyreigazítók topikját jó?Te lenni tanítónéni,mert ugyi adatokat nem küldted még táblázathoz,ezért csak találgatni tudokKép

MOOSE!

Boldog 18.születésnapot kívánok!

Neet!

Legyek szerda?

Juc
20170114224602

Neet!

Na Somát próbáld meg bent tartani a szobájában!Namakkor kezdődik csak a hadd el had!(Na ezt hány d vel és háyn szóba kell írniKép)
Sajnos nem mindden gyerek müxik tankönyv szerintKép
20170114224602

Brúnónál első lépésként elég volt beterelni a saját szobájába és rácsukni az ajtót Kép Kép
Mivel egyszerűen nem bírja a zárt szobaajtókat, mondjuk nincs is sok belőle csak a hálószobánkon van ajtó és az ő szobáján. Délután ismét a tükör környékén sündörgött és kajánul nézett rám miközben emelte a kezét, megkérdeztem, hogy emlékszik-e, hogy reggel, hova kellett mennie amiért a tükröt verte, emlékezett Kép Kép Kép
Fürdőszoba egyenlőre nem jöhet szóba mert nincs veszélytelenítve.
zsebi2004

Ja és ismét itt játszik a nappaliban...... lehet, hogy nem fáradt ki eléggé?????

Neet, nálunk a gondolkozó helyre kellett menni - egyébként a szobánkba - és csak akkor lehetett kijönni ha tudtuk, hogy miért is kerültünk oda és mit kellett volna másképp mondani vagy csinálni, esetleg bocsánatot kérni a másiktól, ha ez nem sikerült akkor mehettünk vissza. Nekem már az is sokat számított ha nem szóltak hozzám, vagy nem úgy viselkedtek ahogy általában szoktak.

Juc, nem is tudtam, hogy ennyi probléma van Veled, valószínűleg azért nem tűnt fel, mert én is hasonló problémákkal küzdök??? Kép Kép Kép
zsebi2004

Proone-nak mégis csak bejött a névnapon szülés?Kép

Neet, mire karácsony lesz, már Eszti 1 éves, nem?Kép
zanza

Sziasztok!
sztem meg senki nem mondja azt,h ne büntessük a gyereket, max a hüje waldorfosok. Egyébként sztem elég nehéz megállni egy szülőnek, h ne büntessen, nem azért mert olyan hűűű de jó pedagógiai érzékkel van megáldva, hanem azért, (3 és fél év tapasztalata beszél belőlem) mert büntetni KÖNNYÛ! Sokkal könnyebb, mint "értelmesen elmagyarázni" a dolgokat. Tehát sztem csak a Marson nem büntetnek, meg az elcseszett waldorf oviban, de én pl. sosem hallottam pedagógián v. pszichológián, h NE büntessük a gyereket. Igaz, én katolikus iskolába jártam, ahol régen az inkvizició is tök okés volt, tehát mi máshogy állunk a dolgokhoz, mint a sok hüje liberális.
És emellett, én mindig is a "NE VERD A GYEREKED"-mozgalom oszlopos tagja voltam, amig meg nem születtek a gyerekeim. Ma már tudom, h gyak. elkerülhetetlen egy-két popsira, és orcára csapás (ezt egyébként rém romantikusnak is gondolom, ha pasinak teszem...Kép) és nem azért, mert ezután a gyerek SOHA többet nem fog rosszalkodni, hanem azért,(ezt viszont pszichó könyvekből tanultam,majd később saját magamon tapasztaltam) mert az ember fusztrált, ha a kölök rosszat tesz, és igy vezeti le a tehetetlenségét. Tehát az első popsira verés után rádöbbentem, hogy most a tehetetlenség ütött belőlem Kép, ennek ellenére azóta is voltam már tehetetlen, de próbálom elkerülni ezeket a "megoldásokat". Azonban, sztem (saját tapasztalat, volt részem elég sokáig mindkettőben) a verbális fenyités sokszor sokkal mélyebb nyomokat hagy a gyerekben, mint a testi. És itt most nem az "ejyne-bejnye, ezt nem szabad"-tipusú fenyitésekre gondolok. Bár ezek minket még nem érintenek, ezek később kerülnek elő (sztem).
Bocsi, h hosszú voltam, de én is meg akartam mutatni az érme egyik oldalát...Kép
ja, és nem azért irok mindent kicsi i-vel, mert zsir, sötét hülye vagyok, hanem azért, mert magasan sz@rok a magyar hejesirásra...Kép és mivel én deskriptiv nyelvésznek tarom magamat, és elitélem a preskriptiveketKépKép...ja, és mert elég macerás elővarázsolni a hosszú í-t...Kép

Moose!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Zsanci, a vadállat...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Koszonom a sok szep jokivansagot Kép Juc, sajnos helyre kell hogy igazitsalak: bizony 11 evet tevedtel... Egyebkent nincs semmi gond, csak en egyre figyelmetlenebb vagyok, apa meg egyre hajszoltabb es amikor ez a ketto epp egybeesik, akkor kiakad. De mostanaban nagyon sokat segitett meg foglalkozott a nyuszival, ugyhogy igazan nagyon rendes. Ma imadott ikeamban vasaroltunk es ebedeltunk, tokjo volt.

Juc, en egy csomo szotol gutautest kapok (kiveve a jo bulast, mert azt en ertettem igy kiskoromban Kép ), ezert is nem jarok piacra sem (ahol csak pari, ubi meg sali kaphato). Ja, es irok am neked valamikor a tablahoz, csak mindig elfelejtem.

Zsebi, szerintem ez az esti randalirozas nem rosszasag lehet. Nalunk nappal mindenfele szornyu randalirozas meg hisztizes van, este viszont azert szepen alszik (el ne kiabaljam meg le ne kopogjam meg ilyesmi), ugyhogy szerintem este ne buntess, probalj meg rajonni, mi lehet az oka, hogy nem tud elaludni. Nem lehet, hogy csak most jott ki rajta a bolcsiizemicsoda? Irtad, hogy nem is sirt utanad, tokjol elvolt a bolcsiben, de lehet, hogy ez most megis az, azert nem alszik el koran, mert igy tobbet lehet veled es kesobb lesz reggel, amikor bolcsibe meg, te meg melozni. De majd Bogarka jolmegaszondja.

Dora, ha nem jon ki az orrabol semmi, de hallod, hogy ott van, akkor fel kell lazitani azokkal a fiziologias sooldatokkal (Fluimare tokjo, Sterimar tol sok vizet nyom ki egyszerre).

MSE, ne haragudj, en mar nem is emlekszem pontosan, de Urban doktornorol barmikor szivesen meselek neked.

Ordogfioka Kép Kép

Ja, es harom plussszarvassal lettunk ma gazdagabbak Kép

Mikulas meg Husveti Nyuszi rulez, de Jezuska hozzank aztan nem johet, mert szerintem minden vallas baromsag, ugyhogy az en gyerkoceim karacsonyra apatol, anyatol, nagyitol stb. kapnak csak ajandekokat. Ja, es golyamese sem lesz, a kisbabak anyukabol meg apukabol lesznek, ez szerintem nagyon fontos, hogy pontosan tudjon mindent es semmi kodosites es majd tinikent mindent velem beszeljen meg es tolem kerdezzen, ne mastol vagy senkitol, mert sajnos a mai fiatalok... huh, a hideg is kiraz toluk. Vannak jo dolgok (tenyleg, a Mikulason meg a Husveti Nyuszin kivul mi van meg? Fogtunder van? meg valaki?), amiktol szep is a gyerekkor, de csak nehany elmenyt kell adni, nem egy tonna dezinformaciot.

PROONE APUKA! Mik a baba parameretei?!
moosejaw

Juc!
nálunk sem működött B-nél a szobába rakás, viszont mióta lezúgott az emeletes ágyról, eléggé tart tőle, és egyedül nem mer lemászni, igy az apja mindig oda teszi fel, ha már tele van a hócipője...ez egyelőre bevált...meg a mese-megvonás-fenyités...persze tényleges mese-megvonás még nem volt...Kép
Bocsi, h eltűntem, de B hányt egyet...ő is tud ám büntetni...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSebi!
KépIgen,én ilyen macerás vagyok!

Zsan!
o:

jUC
20170114224602

Moose!

Gólyamese elkerülése véget ajánlom a Kisvakond és barátai DVd-ről a Nyúl család c.fejezetet.Láttad már?ha nem szívesen elmesélemKépNagyon naturisztikus.

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Csak bekukk és jelentem, még mindig egyben! Kép

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Jó éjt (ha megyek szülni, írok!!! Kép)!</font>

KépKépKépKép
proone

Moose!
nyugodtan KOPOGD le!!!Kép Kép ééééés: ma mi is ikeáztunk egy sort, ebéddel...bár kissé megkésve. Ti melyikben voltatok??Mi a börsiben...
Mikulás, Jézuska:
Moose!
mi a baj a Télapóval??? azt még a hard core kommcsik sem ellenezték...KépKépKépKép
nálunk is Jézuska van, mert az esik szájra, de tök vicces, h van egy baráti házaspár, akik anno tőlünk kérdezték meg, h mi hogyan, meg miért...aztán kiderült, h apuka zsidó származású, igy náluk azért nincs Jézuska, viszont van Angyalka, és ez nekünk is elég p.c-nek tűnt, úgyhogy lehet, h átállunk erre...Mondjuk, nekem a Télapó hozta a cuccost, a Levnek meg a Jézuska, de sztem a Mikulás oké, a Télapó viszont Levi szerint, vmi béna kommcsi jövevény-szó, igy nem alkalmazhatjuk...Kép Kép de én azért télapózok ezerrel, ha Levi nem hallja...Kép
éljen a föld-alatti, télapó-terjsztő kommandó...Kép

Ja, és én is azt "hazudom" a fiúknak, h nem mi bótoljuk a cuccost karira...Egyébként tök vicces volt tavaly, amikor meglátta a teszkóban a játékot, amit mi nagy üggyel-bajjal próbáltunk elrejteni, aztán, amikor a rokonoknál viszont látta a fa alatt, felkiáltott örömében, h "de jó, ezt vettük a teszkóban!!!"KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera!
EZT LÁTNOD KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://interstore.hu/?page=3&uid=UYQ2N6zlRJaTedw4&id=__sassy30
az élet él, és élni akar!!! KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Apa belátta, hogy ki kell tenni a mérget. Úgy hallom, egérkoma épp vacsorál... bocs, Recca, de ez van.
neet
neet

Ja, mar nem tudom, ki kerdezte, de csokimikulast azert lehet kapni szupermarketben, mert a Mikulas sajnos csak 16 eves korig figyel mindenkit (szuleim vallalati Mikulasai legalabbis csak addig kuldtek nekem csomagokat), es az nem igazsag, hogy a jo nagygyerekek meg a jo felnottek nem ehetnek csokimikulast, ugyhogy azert van, hogy ok szepen megvehessek. Meg persze biztos egy csomo rossz kisgyereknek is megveszik a szulei, akiknek a Mikulas egyebkent nem visz, de ezt mar nem biztos, hogy elmeselhetitek Kép Kép

Zs, angyalka ugyanugy vallasos beutes, Telapo meg azert nem tokeletes karacsonyra, mert itthon Mikulas=Telapo, ami dec elejen dolgozik, nem ugy, mint az usaban, nem akarom teljesen osszezavarni a gyerkocot. Azert a karacsony meg lehet klassz, mert nincs benne semmi misztikus, nem?

Juc, megnezem, kivancsiva tettel Kép egyebkent velem nem lehet veszekedni, mert en csak hallgatok es max annyit mondok, hogy "jo". Regen a parom gutat kapott ettol. Aztan kiabalos lettem, mikor Nyuszi elkezdte a huligankodast, de ujabban megint nem vagyok kiabalos (csak ha Nyuszi nagggggyon rossz).

Neet, Gibson meg mindig jo bor, Grant viszont egy csirke Kép ja, persze te BKt is nezel Kép
moosejaw

Moose:szerintem a vallás/és a jézuska/nem =a dezinfomációval.Ez csak egy plusz út ami járható és nagykorában eldöntheti a gyerek,hogy mi áll hozzá közelebb.Mi legalább is ezért járatjuk hittanra Orsimat,meg persze szerintünk ez is hozzátartozik az általános inteligenciához./hogy tagadom azt,amit nem is ismerek /.Bocsi,de ez is egy vélemény volt.Egy konzervatív anyukaKép

petergabi

Zsanci,
ÉLJEN!!!!!!!! KépKép

v
kisün

Gabi, en is konzervativ vagyok, de szerintem minden vallas ostobasag, on- es kozveszelyes. Egy rakat haboru meg mas szornyusegek is vallasi oruletbol tortentek, mar a kozepkorban is, es a mai terroristak is ettol olyan agyatlan fanatikusok. Az osszeset meg kene szuntetni. Egyaltalan felfoghatatlan szamomra, hogy meg leteznek hivok. Ha inkabb olyan ertelmes dolgokon toprengenenek az emberek unalmas oraikban, mint peldaul tudomany, akkor lehet, hogy en tavaly a Marson szultem volna, nem a szentimreben...

Altalanos intelligencia szerintem nincs, csak remelem, hogy altalaban intelligensek az emberek. Altalanos muveltseget szoktak emlegetni, es ahhoz maximum az tartozhat, hogy nehany nepszerubb vallas tortenetet ismered nagy vonalakban. Es ehhez boven eleg egy jo tortenelemkonyv. Ha hipermuvelt gyerkocot akarsz, akkor viszont irasd be mas szeminariumokra is, buddhizmus, iszlam, hinduizmus stb., ne korlatozd csak a keresztenyseg megismeresere. Es ha intelligens is a muvelt gyerkocod, biztosan jol valaszt majd. Ha valaszt. Csak addig rengeteg idot elfecserelt. Tenyleg, mit csinalnak valojaban ezen az un. hittanon?
moosejaw

Juc, kulonbenis, ha most 18 lennek ekkora gyerkoccel, akkor az azt jelenti, hogy meg 16 eves korom elott csabitottak volna el. Marpedig marha messze allok am ettol.

konzervativmoose
moosejaw

...ja, es ezek szerint a gyerek nyugodtan kiprobalhatja mar az alkoholt, a dohanyzast, a drogokat, nemi eletet stb is, kulonben nem allithatna, hogy artalmasak, mert ugye nem tagadod azt, amit nem ismersz. Nanemar!

Ne haragudj, hogy igy kifakadtam, de a vallastol mindig egnek all a hajam. Persze ez mindenkinek maganugye, es nem is offolok tovabb, megegyszer elnezest mindenkitol.
moosejaw

Bocs lányok! Én Zsebipapa vagyok.Mama nyitva hagyta a lapot, én meg eléggé el nem ítélhető módon beleolvastam.
Moose! 1.Biztosan sokkal fiatalabb vagy nálam, ezért merem mondani, h. egyszer neked is el fog jönni az idő (remélem soká), amikor érezni fogod, h. már visszafelé számolsz, h. egyszer vége lehet a dalnak. Akkor fogod megtalálni Istent. - kérdezd csak meg a nagyszüleidet...
2. Sok vallás, nem vallás. A történelemben a nagy kultúrák mindíg akkor buktak el, mikor v. elveszítették a hitüket (és ezzel az erkölcsi tartásukat), v. sok vallást engedtek egyszerre magukhoz(ettől meg dekadensek lettek). A mi kis nyugati életformánk is erre az útra lépett. Elnézve a híradókat, szerinted mi vár így a gyerekeinkre meg az unokáinkra?! 3, Hogy akarsz megértetni egy egyszerű verset, v. regényt v. filmet a gyerekeddel, ha nem tudja mit jelent pl. a keresztút, vagy az éden? Vagy ki volt Jákob, v. Illés, v.Dávid?

Azért szerencse, h. sok helyen izzik a parázs a hamu alatt.
Még egyszer bocsi. Többet nem fordul elő....
zsebi2004

Tétényis már szült mamik!
Virnya vagyok az idei téli babáktól. Lenne pár kérdésem, biztos tudtok segíteni.

Melyik szobában vajudunk? Ott adják a beöntést is? Milyen messze van a "beöntő helységtől" a wc?
A vajudóban egyedül leszünk, vagy jól láttam, hogy az több ágyas? Oda bejöhet a papa?
Idáig csak a szülőszobával foglalkoztam, de most már ez is izgat.
Mondták az előadáson, hogy két csomagunk legyen, az egyik a gyermekágyas+baba, és az amit a szülőszobára viszünk. Oké, de hová tesszük a gyermekágyast míg az nem kell?
Hülye kérdések bocsi.

Virnya
38+4

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: