A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

jújjjjjjj, akkor a gyógycupp??? vagy mi??? Kép most már engem is felcsigáztál!! azt hittem, tök könnynen ki fogom találni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ez a szó nem rövidítés.

Zsan!

Nem nyertél sajnosKép

megfejtés:gyógypuszi valamiért nagyon nem csípem
20170114224602

Zsan!

Most nyertél!Kép
20170114224602

Neet!
A "ne csigázz"-ban Kép Kókusz meg a pelusinfoban ...bocsánat, pelenkainformációban Kép

Juc!
Erre pont nem gondoltam volna, mert nálam ez nem egy kategória a romival, meg a szopcsival (amitől így cs-vel kiver a víz) Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
már meséltem a LOST-ról!!!Kép Kép nem figyeltél??? mindent elmondtam róla!!!Kép
repülő, lezuhannak, néhányan nem halnak meg, szigetre esnek, egymásnak esnek, lehet, h vmi szar kisérlet részei, mindenki sáros valahol, és atöbbi...ja, és aussie-ból mentek volna usába...KépKép és a született feleségeket sem nézed??????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, hogy Ti nem tudjátok??? Én egyből kitaláltam...Ugye az, amit valaki kiskorában egyszer félrehallott???

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Tényleg nem egy kategória,de utálom kategóriaKép

UtálatosJuc
20170114224602

Jaj, most látom, hogy Jucus leírta a megfejtést...akkor én sem nyertem, na megyek is aludni, már az álmosságtól nem látok....Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gyógypuszi??? Ez nekem nem ütött szöget. Ezt szoktuk mondani? Nem csak a jó bulást?

Bog,
ja, abban? Kép

Zsan,
nagy kár.
neet
neet

Juc
Tudom, tudom.: JóBulást. Igaz igazKép Na eltaláltam?
Ne izgass!!!!Kép
Fény post Kőbüki. Várj Kinyitom az ablakot hogy a nyeremény cipős doboz ki ne törjeKép

Kókusz
kókuszdió

Zsanci,
a szül. feleségek egy új valóságsó? vagy nagy hülyeséget kérdeztem? magyar?
neet, a tudatlan
neet

Én is ezért gondoltam a bulásra, mert a gyógypuszi nekem sincs annyira képben... én egyáltalán nem is használom...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kókusz,
lassú a fénypostád, de neked elnézzük: sok egyforma korú deded van Kép
neet
neet

Neet!
Majd zsan elmondja mi a szül.fel, én csak annyit: szerintem tetszene neked Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
feleségeket nézem.LOSt mitől ilyen izgi?

Nálunk is van egy férehallás:Zapa kb.30 évig azt hitte,hogy a generál együttes azt énekli,hogy:"húzzd meg jobban,menjen a munka,aki itt van mindenki húzza......leszacsázunk"
Aztán véletlenül énekelgettem a rádióval együtt ezt a számot és kiderült,hogy azt éneklik,hogy "kész lesz a házunk".Igy nem annyira vicces de én mindig kinevetem,ha ez a szám szól .
20170114224602

Lemaradtam . A manóba Pedig kint volt az indexem.
Szegény Kókusz-én most bánatában megy és kivasalja a 32 függönyét
Brühü- brühü.
Kókusz
kókuszdió

Ennyira offok voltunk már valaha? Bogárka, örülök, hogy legyőzted az álomkórt. (Álommanót?Kép)
neet
neet

Bulás szerintem helyes.Gyógypuszit én sem használom,a fennt említett okokból de azért sokszor elhangzik ám itt!
20170114224602

Kókusz,
te most így szombat éjjel TÉNYLEG függönyt fogsz vasalni? Vagy valamit félreértek? Vészesen fogy a söröm...
neet
neet

Jucus,
vagy fenn vagy fent.
neet, a kötözködő
neet

Kösz Neet az elnézéstKép
kókuszdió

Mel Gibson mosolya tyűderulez!Kép
neet
neet

Neet!

teljesen igazad van,én kérek elnézést és egy pár helyesírás órát!Kép

Juc
20170114224602

Kókusz,
neked bármikor. Kép

Asszem el. Mel Gibson nem mutatkozik többé, és már mindenki rég alszik. (baba, papa, kutya...)
neet
neet

Áh, nem alszik midnenki. Pár egér itt rokizik az idegeimen...
Viszont elfogyott a söröm. Kép
Marad még valaki, vagy húzzunk aludni?Kép
neet
neet

Juc,
neked is bármikor. Kép Pl szerdán otthon vagy? (Némi hátsó szándékkal kérdezem...)
neet
neet

Nos? Mindenki elaludt?
neet
neet

Na, akkor jóéjt.
Kép
neet
neet

Én még várom az Uram, de már nem sokáig, mert mindjárt elalszom!

Neet!

A "Feleségek" szerdánként van és én szeretem, mert kikapcsol! De az is olyan, hogy folyamatosan nézni kell, hogy az ember értse a lényeget! Még csak pár rész volt, úgyhogy gyorsan kapcsolódj be, ha nézni akarod!Kép

Na, mentem én is! Jó éjt!

ILdi
ildi76

Megint csak jobb reggelt!
Bár hangyafasznyit mintha jobban lenne Vince, de nem az igazi, ezért most csak gyors helyzetjelentésre van időm. Tegnap már kapott háromszor alliumot, volt sok-sok orrszívás, szegény, mindig vigyorog utána, mert jól kap levegőt, de csak néhány percig tart ez a jó állapot. 5x volt kaki, ami több, mint gyanús, mert csak 1x szokott lenni. Szegénykét sajnálom, meg magamat is persze kicsit, mert nem nagyon aludtam. De őt sokkal jobban, megyek is szeretgetni! Kép
fic
ficánka

Szép Napot mindenkinek!
Az éjjel megint népvándorlás volt, 3 órakor azz összes gyerekem átköltözött a nagyágyba Így 5-en aludtunk együtt.KépKépKépKépKép. Anya persze lábtól, mert már nem fértem a sor végére.Kép
Kókusz
kókuszdió

Jo reggelt!

Azt hittem milyen friss vagyok igy vasarnap hajnalban, erre azt kell latnom, hogy mar megeloztek!Kép

Fic, Vincenek jobbulast! Minket is kerulget a takonykor, de az orrszivo nem akar semmit sem kicsalogatni Kati orrabol, csak hallom, hogy idonkent szorcsog.Kép

Kokusz!Kép Jaj en imadnam ezt a nagycsalados, osszebujos egyuttalvast!Kép Persze, lehet hogy csak addig mi ki nem probalnam.Kép
De az otmosolygosbol ugy veszem ki te sem banod igazan!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!Ugyan nem szoktam választ kapni,azért megint hozzászólnék.Zsan:én minden lehetséges babakelléket eladtam a tesz-veszen!Pontosan abból lett az új babakocsink,amit imádok,de...Alig fér be összecsukva az autóba,a BKV-val nem is próbálkozok,meg sok bolt is felejtős,mivel olyan széles a hátsója.Viszont Dorkám szereti,a "remek" járdákról nem is beszélve.Ildusnak elárultalak ám?!KépGabiKép

petergabi

Gabi,
Dorka nagyon aranyos!! Annak idején sokat gondolkodtam a 3kerekű babakocsin, de amikor megemeltem egyet, nagyon nehéznek tűnt... igazán jóra meg nem volt pénzem. Meg ahogy te is mondtad, kicsi kocsiba egyáltalán nem férnek be Kép

Juc,
azért még szeretlek Kép de majd nem küldök neked gyógycuppokat, jó? KépKép

Neet,
méltem neked én is Kép

Megvan a 8. fogunk!!!!!! KépKép

v
kisün

Proone,
még egyben???? Kép
kisün

Gabi!
köszi az infót, de én ezt nem is bkv-s vagy autós kocsinak használnám. Arra van egy esernyőre csukható, amit egyelőre IMÁDOK!!!SZóval most gyűjtök erre...és akkor felrakom a cuccokat a teszveszre, nlc-re, még valahová??? Juc???
Neet!
született feleségeket Ildi leirta. ÉS még annyit, h szinte az egész melrose place játszik benne...Kép áron szpelling prodáksön???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és még Gabi!
remélem enyim babi is ennyire szertné az övé 3kerekűt, mint tied leány!!! Kép Kép
Dóci!
gratula a 8. foghoz!!!!!!!!!!!! Kép te már igy mosolyogsz????Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és van egy NEM uh-os, hanem szűrős hidegpárásitónk is, ócsóért.
most sajnos nem leszek, mert vesszük a csempét a fürdőbe...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi még egyszer!!!
nekünk kombi kocsink van, sztem ez is beleférne vhogy...igaz, h akkor a bicajt, másik babakocsit és kismotort ki kéne venni, de sebaj...KépKép ezeket mindig hordjuk magunkkal...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, a babaszobat se hagyd ki!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!
köszi!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Ildi: igen át tudod itt is venni nálam, ha érdekel valami és persze ha házhoz viszem akkor sem fogom felszámolni a a szállítási díjat neked és neketek innen a topicból, akik a környékemen laknak... ez tuti...

Zanza: ha tényleg érdekel, szólj bátran, veled is megbeszéljük, hogy milyen formán tudod esetleg átvenni...

Húúúúúúúúúúú hát én megyek azonnal a mókusok elé, mert néha használom az a fránya kifejezést a bulást mellett. persze főleg a bulást a menő nálam is, de azért néha néha becsúszik a másik is...

Ada: jó neked, hogy van felmentősereg....bár én sem panaszkodhatok. Csak most hogy nagyon nyűgi Fanni sokszor jól jönne valaki.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

zsanci:vatera ugyan olyan,mint teszvesz. én ezektől vettem mindent.

johi 1ujjas

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!
Vaterát se hagyd ki! Kép

Dóra!
Donival ugyanez volt! semmit sem hozott ki az orrszívó, csak hallottam, hogy szörcsög Kép Nálunk a Sambucus Nigra segített...2 nap alatt Kép

Fic!
Igaz takony és sok kaki lehet fogtól, ahogy azt valaki leírta, viszont sok kaki lehet takonytól is, úgyhogy nem biztos, hogy mindkettő hátterében a fog áll, hanem egyszerűen egyik hozta a másikat...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, most meg Johi előzött meg Kép
Apa közben filmet tölt le, így tök lassú vagyok... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Az a feleséges izé akkor most nem derült ki, hogy mi, csak hogy későn lehet. (M. Place-t sose láttam...) Én (ha nem lógok suliból) szerdán fél 10kor érek haza. Ettakarítom a romokat, amit a "gyerekek" (apa, Eszter, Marci) hátrahagytak, meg eltakarítom magamat, és zutty az ágyba. Kép

Pgabi,
akkor most csakazértse szólok hozzád. Kép

Kisün,
én is méltem neked. Kép
Éljen a 8. fog!

neet
neet

Dóra
Hát igen de én imádom ha a közelemben vannak. Apa meg mindíg zümizik miatta mert akkor mi a sz...nak csináltuk a gyerek szobát?

Pétergabi
Dorka nagyon édesen alszikKép

Na megyek a karnisra

Pusza Kókusz
kókuszdió

Sziasztok!

Biztos nem emlékeztek rám, néhány hete kértem tanácsot orvost és szülésznőt illetően.
Nem sokan válaszoltatok Kép de mindegy, azért olvasgatlak Titeket, mint leendő Szt. Imrés, remélem nem bal.
Most van 2 jelöltem, megyek a keddi előadásra bámészkodni, már nagyon várom.

A Citromos testápolóval kapcs. szeretném mondani nektek (mert engem is megfertőztetek vele Kép) anyósom, apósom orvos, nagynéném gyógyszerész, hogy ha kevertettek, akkor az első tételt, a Hydrocortinsont ne tetessétek bele, mert az egy nagyon erős szteroid, visszafordíthatatlan hajszálértágulatot okozhat, felszívódik a szervezetbe.

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

Tegnapi nap horror volt Kép Kép
Napközben semmi különös nem történt, viszont este szokás szerint fél 8-kor leraktam aludni Brúnót aki úgy gondolta, hogy még nincs itt az idő, ez már többször is előfordult ilyenkor ki a nappaliba ahol anya ölében ülve "töldődünk" egy kicsit, nézzük a halakat és 8-ig általában le is fekszik. Tegnap 10-ig szórakoztatott minket a nappaliban, szétrámolt mindent rohangált fel alá, 10-kor hulla fáradt volt, de nem volt hajlandó az ágyban elaludni, hanem cipelni kellett és verset mondani meg énekelni.... utána kidőltem én is, 12-kor felébredt és kezdődött minden előről, cipelés ének vers ekkor 1/2 óra alatt visszaaludt. Majd hajnalban még volt egyszer egy rövid menet és 6-kor ébresztő. Kép Kép
Nem vagyok ám álmos egy cseppett sem, ráadásul fáj a torkom, apa dolgozik, időről meg ne is beszéljünk.
Remélem ma este nem lesz semmi különszám Kép Kép

Kérdés:

1.) valaki emlegetett múltkor műtermi fotóst, ha megszánna az adataival Kép

2.) Tapasztalt és tanult anyukák, mikortól érdemes "büntetni" a gyereket, és mivel? Tippjeim vannak de itt olyan sok tanult pedagógus és pszhihomókus van biztos tudtok további tippeket adni.

Szonibaba,
Restellem de én sem válaszoltam Neked, ha még vannak kérdések szívesen válaszolok akár priviben is Kép
zsebi2004

Szonibaba,
dehogynem emlékszünk Kép ki a két jelölt?

Zsebi,
horroréjszakának hangzik Kép

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: