Bocs eleg szomoru temaval kezdek de masnak nem tudom elmondani. A ferjemmel most sajnos nem lehet beszelni. A legjobb baratja rakos a leperol rament a majara es hetfotol kezdik a kemoterapiat. Tobb mint 10 eve olyanok mint a testverek, O volt a tanuja is az eskuvonkon es juliusban lesz az O eskuvoje akkor a ferjem lesz a tanu. Igy most nem tudom, hogy lesz-e sajnos.
En eddig rakszuresen sose voltam, pedig apukam is es anyukam felol mindket nagyszulo rakban halt meg. Eddig ugy gondolkodtam, hogy az ember a sorsa elol nem menekulhet. Ezentul viszont ugy erzem Elisa miatt is kutya kotelessegem elmenni es mondtam a ferjemnek is. Mar a multkor Lau mondatai szoget utottek a fejembe es ez most tetezett.
Liv
Elisa is kb 10kg es nem is eszik sokat de szerinem igyen alkat. Mindketten vekonyak vagyunk. Szerintem is inkabb a vervetel mint teletomni mindenfele etvagyjavitoval. Emlekszem a szomszedban volt ket kisgyerek akiknek a szuleik kulfoldon dolgoztak (a 70-es evekben)es mindig kuldtek haza az etvagyjavito tablettakat nekik. Mindketten a mai napig tulsulyossak, es tobb ilyen esetrol tudok. En bisztos csak akkor adnek neki ha tenyleg nem enne huzamossabb idejig es sovany lenne. Davidnal ez nem mondhato el te magad mondtad, hogy szepen eszik es a kepekrol itelve nem is sovany.
Inimma
Mi van Csanival? Mint mondtak a dokinal? Jobbulast
Moni
En elvileg szept. 20-ra vartam Elisat es gondoltam vissza birom majd tartani 3 napig
mert akkor meg van az en szulinapom. Erdekes lett volna ha ugyanazon a datumon szuletunk. Tontica
A ferjed a varoshazan dolgozik es emelett lehet maganvalalkozasa is? Ha jol emlekszem kerteszettel foglalkozik. Valoszinuleg azert kajtatja az idojarast is
Viola
Most ezzel a felul alul leves kicsit elgondolkoztatott. Mi most felul vagyunk de oszre keszulunk venni lakast es ott a foldszintet valasztottuk mert van pici kert is. Remelem jofej szomszedaink lesznek. Szerintem nagyon fontos, hogy az embernek kik a szomszedai. Kicsit sajnalok is elmenni innen mert nagyon kedves es aranyos mindenki.
Dino
Akkor megy a csaladi foto, igaz ez meg a tengeren keszult de ujabb sajnos nincs.
Tcis

, megkönnyebbültem.