A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi, figyu, vettem ma egy "diavetitos" mesekonyvet, ami olyan, hogy kis elemes vetito van hozza (akkora es olyan konnyu mint egy lajtos walkman) es muanyag tekercsek a diakepekkel (szoval nem a befuzos fazon, ami konnyen szakad) es a mesekonyvben meg jelolve van, hogy melyik szakasznal melyik kep jon, szoval onnan olvasod a szoveget (egyebkent rendes hosszu mesek, nemam ket sor van egy-egy diakephez, hanem inkabb ket bekezdes), nem a diarol. Nekem marhara tetszik, de majd csak este tesztelem a nyuszimon. Tobbfele verzio volt, en a Micimackosat vettem, ot mese van benne, amik egyebkent a nagyfilmek (alapsztori, Tigris szinre lep, Malacka a hos stb). Ja, persze az van rajta, hogy 4 eves kortol, de valamit mar ujitani kell, mert unalmas itthon eshat tobbet vagyunk benn, mint nyaron es tul sokat nez tevet mostanaban meg tul sokat megyunk le a nagymamahoz (mikor mar nem birunk vele Kép estefele, ott viszont meg elvan egy jo darabig).

Fic, nekem is mondig aszontak, hogy nathasan is nyugodtan setazzunk, hideg nem gond, csak szelben ne vidd le, mert akkor nem kap szegeny levegot. De szerintem akkor a nemnathas babak se nagyon.
moosejaw

Hu, Bogarka, lanykak is ilyen rosszak lehetnek? Akkor nemsokara en is bajban leszek. Rajzolas mar marhara megy, pelenkazas meg tomegverekedes sokszor (mert pl. apat is beveszem az en csapatomba Kép ). Egyebkent mar epp kerdezni akartam, hogy alltok a szobatisztasaggal, mert korabban emlitetted, hogy Petra erdeklodott a slozi irant.
moosejaw

Hozzám tegnap óta senki nem szol, akkor megyek tanulniKép

KépKép
fibi

SZiasztok!

Vissza kéne mennem laboreredményemmel házidokinénihez csak van egy kis bökkenő:nem találom sehol a papírt.Ilyenkor mi van szerintetek?Nem nagyon akarnék újra vérvételt stb mert nem isa volt semmi komoly a papíron.Ha elmondom neki akkor nem fog kinevetni?

HüleJucus
20170114224602

Fibi!

Csak nem akarjuk, hogy indokot találj a nem tanulásra!Kép
ildi76

Jucus!

A számítógépben benne van az eredmény a laborban, ahol odaadták! Szerintem ki tudják megint nyomtatni! De ha nem volt rajta eltérés, csak hisz neked a dokinéni!Kép
ildi76

Moose, nem tudom mi a sürgős neki ennyire.Kép Honnan tudtad, hogy nem voltunk elég hatékonyak?Kép

Mamacs, üdv!

Johi, az őrölt chili.
zanza

Szia Mamacs!

Üdv közöttünk!Kép

Johanna!

Akkor nektek most van egy webáruházatok? És én hogy tudok rendelni tőletek? Az üzlet címe a ti címetek? Oda is el lehet menni, ha vennék valamit? Például arra az Adventi naptár teára kíváncsi lennék!Kép

Ildi
ildi76

Ildi,
jo szövegKép

KépKép
fibi

Zanza,
ugy olvastam, hogy az Õrült chiliKép Kezdek megőrölni?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!
Anyukámék itt vannak látogatóba, szóval tehermentesítve vagyok egy picinység Bogyesz alól Kép Szükségem is van rá, mert az aktivitási nivója az egeket verdesi.....áááááááááááááááááááá

Na, visszaolvasok.
És szia Cookie Kép
ADa
ada007

Neet,
szerdán ment az utolsó levelem... akkor az nem érkezett meg! Küldöm újra Kép

v
kisün

Neet,
elküldtem újra ápdételve, citromailes címedre is, most már csak megjön Kép
kisün

Melyik homeobogyo valo szornyu szomorusagra? (ha valakinek holnap szulinapja lesz, es egy csomo uvoltozest kapott elete parjatol) Kép Kép
moosejaw

Moose!

És miért is üvöltött veled?te meg nem kaptad még le a 10 körméről?

Nyúl Apa!

Irgumm-burgumm!Kép

Ezt én üzenem,Lópici Jucus
20170114224602

Kisün,
citromara ma sem jött át, freere igen, pici válasz ment, megy a hosszabb is in no time.
Én írtam régen, bocsika. Kép

Moose,
vasárnapra szépséges, kibékülős, mórickázós szülcsinapcsit. Kép

neet
neet

Neet!

Ez aq szülcsinapcsi nagyon kemény!
20170114224602

sziasztok!
kérek szépen egy kis segitséget!!! El kell adnom egy csomó mindent, 2 babakocsi, 2 tornáztató, ha van rá vki ismerősötök, szóljatok!!!Megtaláltam életem babakocsiját (vicces mi???Kép) és ehhez nekem kell előkeriteni a pénzt, mert Zapa nem ponzorál Kép !!!A kocsi Mo-on, barátok közt is 100ezer (Recca ide ne nézz!!), kint a Sógoréknál 85, de reménykedem benne, h januárban lesz leárazás...ime, mellékelem a linket, h hogy néz ki, valójában biztos sokatoknak nem fog tecceni, de tudnotok kell, h viszonylag könnyű, és van téli lábzsák, irtó kényelmes, és SZERETNÉK FUTNI!!! végre...
http://www.ebabycom.it/images/FusionS3Top.jpg
Vera!
köszi mélt, válasz fejben már megiródott...Kép
Johi!
bocsi, még nem volt időm irni...remélem holnap sikerál...
Juc, Bogárka!
sztem ezek a nagyok összeesküdtek ellenünk...
LOST irtó jó, lezuhantakról szól, mindig vki mást mutatnak be, és lassan, de biztosan kiderül, h miért zuhantak le, meg ilyenek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Igivel akarsz futni?mert szereintem lassan már Õ is futni fog,felesleges kocsit venni nekiKépVagy nem is neki lesz,hanem neked?Kép
Sajnos hirtelen nem tudok senkit aki megvennéa dolgaidat,de ha akarod akkor segítek egy két helyre felpakolni a hírdetésedet!

Juc
20170114224602

Moos! Elore is boldog szulinapot!Kép
Anyukam is holnap unnepli a szulinapjat, a ferjemmel pedig ot eve, hogy osszejottunk.Kép

Zsanci, ilyesmi van Ficeknek is! Legalabbis Chicco es haromkereku.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!

Jól néz ki! De súlyra nem nagyon nehéz ez a fajta kocsi? Nem akarom ám elvenni a kedvedet, de múltkor egy anyuka szállt le vele a villamosról és láttam, hogy szegény majd össze tojta magát! Vagy Ti már nem tömegközlekedtek?Kép

A lányom lesmárolt ma délután!Kép Feküdtem a földöm, erre odamászott hozzám, fölémhajolt és állon csókolt komoly képpel, aztán megint!Kép Biztos vett pár leckét Moose Nyuszijától pusziadásból!Kép

Moose!

Reméljük holnap párod kiengesztel majd! Pláne, hogy szülinapod is lesz!Kép

Ma lesz egy jó film az RTL klubbon fél 9-kor! Én nézem!

ILdi
ildi76

Zsanci a tornáztatót mennyiért adod? Lehet, hogy minket érdekelne..
mkatus

Zsanci, álomszép, de minden paraméterét ismered? Nehogy úgy járj vele, mint Adáék a ruhabörzén.Kép
Ha jól emlékszem ilyent láttam a Baby Planetben. Ja, és melyik babakocsit adnád el?

Fibi, irány tanulni, bár lehet, hogy ott is szépeket olvasnál.Kép
zanza

hali,
most visszaolvastam és ennyiKépha elaludt válaszolok,feltéve ha addigra emlékszm még vmireKép

gigi
Vendég

Moose, szulinap? boldogsagosat! es nemveszekedoset, de kibekuloset es osszebujosatKép

Zsanci, ezt nem ertem: nekem ezt miert nem szabad latni? nem nez ki rosszul, de az tenyleg kerdes, meddig tudnatok meg hasznalni. vagy az mindegy, csak a tied legyen?KépKép

ma kirandulni voltunk a Pilisben! nagyon kiralysagos volt, es nem is faradtam el annyira, mint vartam. pedig B-t is vegig en vittem. Apa jo, h egyaltalan tudott jonni, mivel mult hetvegen kiugrasztotta terdetKép. most meg ragyurt meg egy kicsit...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Katus!
küldök képet emildre, ha kell...
Recca!
csak azért mondtam, h ne lásd, mert úgy vettem észre, te nem szerted a kocsikat, és kész őrület lehet ennyi pénzt kiadni vmi ilyenért...Kép nem???

Zanza!
te azokat a kocsikat még nem láttad. Egyik graco, viszonylag kicsi, a másikhoz képest, ami hatalmas, roan, felfújhatós kerekű...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Csajok!
Sokat írni most nincs időm, mert Petra még ébren...de azt gyorsan elmesélem, hogy az előbb mikor ráklikkeltem Zsanci linkjére és néztem a babakocsit idejött Petra, ránézett a képre és közölte: "ez az Igoj babakocsija" ...anélkül, hogy én bármit mondtam volna Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
igen, nehéz, de fele olyan nehéz, mint az, ami most van...Kép
Zanza!
minden paramétere ismert, mert ma megtapogattam a kikában...
Juc!
ha B-ből indulunk ki, akkor 3 és fél éves koráig biztos, h babkocsizni fog...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
a próféta szóljon belőle!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, ez igaz. nem kedvelem oket kulonosebben. de smucig nem vagyok: mindenki arra kolti a penzet, amire akarjaKépKépKép amugy meg egy 3kereku terepjarot meg talan en is elfogadnek: azzal talan lehetne futni jarni itt nalunk a dimben-dombon is. csak B nem tudom, mit szolna hozza...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, Ancsipancsi!

Nagyon köszi a segítséget nektek is.

Johi!

Neked is, holnap felhívlak ez ügyben.

Mindenkinek sok puszi

Kép
Kép
pipocska

Zanza,
már nem látom a betüket, ugyhogy mindegy, mit olvasokKép Igy inkább filmet nézekKép

Mindenkinek szép vasárnapot és jövö hétre is minden szépet, s jót! Majd valamikor jövök visszaKép

Bye

KépKép
fibi

Fibi!
üdv a bajaiaknak!!!!!!!!!Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na vagyokKép
ma suliba voltamKépde okos lettemKép
tegnap voltunk még vásárolni karira csomó mindent:vettem b-nek:egy fp lp állatfarmot,noé bárkáját,óriásvárost,állatkertet meg egy óriásdinót,ami 1 méter hosszú és 50 centi magas meg távirányítós autót(ezt apa vette)és asszem ennyi de tök fel vagyok dobva tőleKépvettem csomagolópapírt is és mindjárt megyek csomagolni és állatira várom a jézustKép

moose,
bódogot meg békésetKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen,ismerem azt a könyvet,azaz láttam már meg nézegettem de nem vettem meg.....viszon nagyon állat játékok vannak az auchan-ba,láttad őket?????én most ott vettem B-nek egy csomó mindent így előkariraKép hogy ne unatkozzunk bentKéppl egy vizilovat,amihez van 4 forma,be kell dobálni és ha lenyomod a tetején a gomot forognak benne és kinyitja a száját és kiköpi a formákatKéptök jó fej és 2000 píz voltKépmeg egy csomó mindent még ezer meg kétezer pízértKép

zsanci,
állat ez a bakocsiKépnagyon bejönKépén is folyton mindent ki akarok cserélniKéppl a hordozónkat akartam...ami volt azt már eladtuk,de csak akkor mikor B már kinötte.és akkor rágerjegdtem egy másikra és mondtam apának hogy vegyünk mert úgyis fog kelleni a következő kettőnekKépés ezt akartam a babakocsival is eljátszani....aztán egyszer vmelyik reggel úgy ébredtem hogy "istenem mi van ha én itt már előre vásárolok a többi kettőnek és össze se jönKép Kép Kép " nem vagyok babonás amúgy,de vhogy fosok megvenni,mert mi van ha azért nem jön össze mert én itt előre vásárolgatokKéppedig én is úúúúúúúúúgy szeretnék egy másik babakocsit(isKép)
na jó,befejezem mert tudom hogy ez marhaságKép

ancsi,
na jót kérdeztél,én asszem hogy az a lábtartás ha lábbal előre akarna kijönni,de nem tutiKéppedig tudtam de ahogy rákérdeztél úgy megilletődtem hogy elfelejtettemKépde kiderítem,ígéremKép

csajok,tudja vki hogy melyik a lábtartásKép Kép Kép???????
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma kimostam az összes függönyt, sötétítöt, fényáteresztöt.És jaj a vasalás még hátra van . Ma hajnal fél 4-től matinéztak a csajok, tehát nagyon elfáradtam.

Moose
Isten éltessen sokáig füled érjen bokáig!Kép

Zanzi

Nekünk majdnem ilyen kocsink van csak dupla én nagyon szeretem mert a mi macskaköves utcánkon a legjobb. A márkája Marco. Van 1 barátnőm akinek hasonló 3 kerkű van de ő nem is tudott vele közlekedni mert a belvárosban egyszerűen lehetetlen. ja és Úgy emlékszem, a hossza 120 cm ami alaból nem szokványos

Kókusz

Lányok valaki kérdezte még pár napja, hogy miért veszek DM-es pelust, ha elfogy az occsó, hát azért, mert a dm itt van egy köpésre az occsó pelus meg vagy 7 megállónyira. De felhívom anyós-pajtit és Õ kicsival elrobog érte
K
kókuszdió

Gigi! mert ha nem lábbal akar kijönni, akkor még rosszabb, mert akkor farral, szóval a lábai a vállával együtt. nálam úgy ült a hasamban, végül lábtartásos volt, szóval alul a lába. csak nem értem, hogy ez miért veszélyesebb, mintha a popija van alul.

Zsan! ez a kocsi szép, és kafa! hány kilós egy könnyű kocsi?? a miénket alig bírom, eddig mindig palimadarakkal cepeltettem.

ancsipancsi

Köszi Zsanci!

A címem: matebaba kukac vipmail pont hu

Kókusz! lemaradtam.. Kép Hol veszed az olcsó pelust? Köszi!
mkatus

Zsanci,
ha esetleg érdekel az adományvonal, egy esernyőre csukhatósat szívesen elfogadunk, ha van ilyened és nem kell. Vagy hasonló árban, mint az ülés.Kép

Kicsi Süni,
mélek mentek. Kép

Jucuskamamuska,
mi a baj a szülcsinapcsikával? Kép
neet
neet

Neet!

Ne izélgess már,olyan morcikaKép leszek ezektől a szavaktól.És ha így nyomatod akkor örihari leszKép
Le sem merem írni,hogy mi a másik rémálmom,mert itt sokan használják és tök jó szándékkal,de én akkor is nem bírom!
Juc
20170114224602

Mi az, ne csigázz, Juc! A romizás? Mert az sztem is romos. Kép
neet
neet

Mkatus
Szia látom, hogy budaörsiek vagytok.Üdv ittKépEz az occsó pelus 2800 Froncsi 100 db és Nagytétényben a IV. utcában van egy baba boltban. Vannak ott használt és új cuccok is.

Kókusz
kókuszdió

Katus!
Igaz nem engem kérdeztél, de véletlenül tudom: Cumóka Bababolt XXII. kerület IV. utca...viszont nekünk nem jött be Kép

Jucus!
Ne csigázz! Kép

Moose!
Ajjaj! De még milyenek tudnak lenni a csajok!!! Mikor még csak Petra volt, és néha panaszkodtam a két fiúgyerekes barátnémnak, mindig mondta, hogy ez még semmi, majd meglátom, ha lesz egy fiam...Hát most van, de ha ilyen marad a természete, akkor mosolyogva tűri majd, ahogy P sz.rrá veri... a mi családunkban ez már csak így van...nálunk a pasik a békésebbek Kép

Manóka!
Emmababának nagyon boldogságos féléveset!!! Kép

Most húzok aludni, ma Miskolcon voltunk a dédiknél, szal jól lefáradtam...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Áááá! Kókuszka megelőzött Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Meg Neet is...Ez nem ér!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
elárulod, vagy alszol már?
neet
neet

Romizás is helyezett,de ezt a kifejezést akkor külditek egymásnak amikor beteg valaki.De nem mondom ki a nevétKépNi
Mókusok,mókusok....jaj,jaj..a lábujjamKép
20170114224602

Bog,
miben előztünk meg??
neet
neet

Ja és nekem meg van egy eladó Peg perego venezia babacsokimKépNem akarok sem futni,sem cipelni már.
20170114224602

Neet!
sajna esernyőre csukható nincs...Kép egyébként Juc "utálom röviditése" sztem a szopi lehet. Ha nyertem, ide, házhoz kérem a piiiiiiizt!!!Kép Ezt én sem szeretem, de vajon szebb e szopás szó??? vagy mit lehetne helyette használni??? ha nem a szopi a Jucus nem kedvelt szava, akkor lehet még a tejci és a nem tom mi...
na, Juc??? nyertem? Kép
Katus!
holnap küldök részleteket, jó???
jóéjt mindenkinek!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
akkor mit akarsz? És mi az a szó? Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: