Ilyen az ágy ami most 90*120-as méretű.kicsit szar a kép mert videóról lett kimásolva,mert a gép
jan-szept-ig
vera
2005.11.10 18:19
2005.11.10 21:37
Majd még hívlak ez ügyben.
Nálunk is így működik az oroszlán.
Mi is alakítottunk egy ilyet a múltkor,már annyira fáradt volt,hogy ülve csukódott le a szeme,de már nem akartam lefektetni,mert menni kellett a nagyokért.Végigaludta a peluscserét,az öltöztetést nagykabátba,aztán így kiraktam az erkélyre amíg én is felöltöztem.Annyira édes volt.
2005.11.11 15:13
Hogy csináltad hogy két kép látszik? A tökös kép még mindig nagyon ari
Míra már ebben az ágyban alszik? Nem semmi én még a rácsokat sem mertem kivenni de inkűább azért nem hogy éjszaka ne jöjjön át hozzánk.
[
[2005.11.11 15:18
) Mind a négyen kislányok. Van egy testvérpár, akik 3 és 15 hósak. Rájuk éjszakánként kell vigyázni. Van egy 15 hós kínai kislány, ő nappalos. És van egy 18 hós kislány, ő is nappalos.
Jól elvannak, majd ha lesz kertesházuk, akkor bölcsit csinál Edina. Most lakást bérelnek.
Még harcolunk...
) 2005.11.11 22:35
Gergőnek a múltkor kaja közben bukott le a feje, csak annyira elkezdtem rajta röhögni, hogy felnézett, hogy mi bajom.
Gyorsan el is vittem szopizni és aludni.
2005.11.12 13:08
Viccet félretéve tényleg nagyon örülök, hogy így és főleg örömtelin zajlanak nálatok az események! Tesó projektre is van azért időtök remélem!
Jópofa lehet. Mondjuk én is útálom az ajándékokat dugdosni, mert legszívesebben rögtön látnám az ajándékozott arcát, hogy ügyes voltam-e!

No és egy puszi a buksira! 2005.11.12 16:50
Drukk hogy lány legyen pár hét múlva is! A neten van egy csomó muffin recept én is onnan szoktam ha vendégek jönnek, ha meg magunknak akkor a Stahl könyvből mert ott egy kicsit wellness formában van ( barnacukorral és félig teljes kiőrlésű liszttel)Ezzel nyugtatom magam hogy csak fele annyira hízlal. Szóval itt a link http://olga.freeblog.hu/Files/Muffin_receptek%5B1%5D.doc
Ha a wellnesses érdekel majd leírom amint lesz időm. A vándorszékes módszer az olyan hogy lerakod a gyereket az ágyába, elköszönsz tőle és utána leülsz egy székre az ágya mellé és megvárod míg elalszik. Aztán minden alkalommal pár centit húzod arréb a széket az ajtó felé. A könyv szerint ha elérsz az ajtóig és mondjuk ezzel a módszerrel már negyed óra alatt elalszik akkor megpróbálkozhatsz azzal hogy elköszönsz és kimész és időnként visszanézel. Ez arra szolgál hogy megtanuljon egyedül a saját ágyában elaludni. Manó már elalszik így de olyan aranyos hogy mondja nekem hogy anya csücs és mutat a székre.
[
[2005.11.12 20:55
Annyira szerettem már régebben is olvasni az "irományaidat" és ez mit sem változott az idő múlásával.
De komolyan!
Nekem van egy igazi spanyol forrócsokihoz való csokim! A barátnőmtől kaptam, Õ is forrócsoki imádó. És ez olyan, hogy nem por, hanem pici csokilapocskák vanak benne, az oldódik fel a tejben, hát szuper finom! De ezt csak különleges alkalmakkor iszom, így már elég rég óta megvan.
) és eddig csodálkoztam, hogy miért mondta mindenki, hogy nem lehet letenni. Viszont most már kezd egyre izgibb lenni és tényleg azt veszem észre, hogy alig várom, hogy megint mehessek a wc-re.
Szóval szerintem érdemes elolvasni! Nagyon klassz a teória, amiről szó van benne! Csak kérdés, hogy ki mennyire hiszi el. De nagyon meggyőző!
Meg a közös tejivásotokhoz is!
Ha nagyon uncsi, ugorj be írogatni!
2005.11.12 21:25
2005.11.13 00:41
Meg már álmos is vagyok!
örülök, hogy gyógyulgat már! Elhiszem, hogy kivagy főleg így, hogy még ápolnod is kell napkozben
De lesz ez még jobb is
Szerintem, ha nem lett semmi az oltás után akkor megússzátok, szerencse nálunk se volt semmi!
Nekem is egy jó big bögre kakaóval indul a nap
Este sajna már nem tehetem mert 1000-el megy az update!!!
Megzabálom, és még magyaráz is hozzá! Szóval, ha még látszana is amit Õ ír???Szerintem tetszene neki!
A sós is baromi finom. Lehet variálni, sonkás, sajtos, szalámis stb.stb. Nyami
Mondjuk Eszti hamar megtanult az ágyában aludni, így nálunk fordítva sülne el
ha ugyanis nem jönnék ki a szobából hanem mellé ülnék tuti fölkelne, és nem értené most mi van?!
Azt hinné még nem kell aludni, és ki akarna jönni hozzám
De szabad ezt egy leendő tanárnéninek???
És a gyerkőc is baromi édes mindegyiken. Nekem a kis pucér, meg a tökös tetszik a legjobban

2005.11.13 08:10
Sokszor feljön, de azért még van olyan, hogy ölbe kéreszkedik.
Kb. fél perc alatt lehet azt a feladatot megyinálni, amit a tanár ad, és a csoport két órán keresztül csinálja!
Csak írj nyugodtan ennyit, vagy mégtöbbet!
), és ezt Lillácskám szerencsésen kiöntötte a szőnyegre. Szóval megyek takarítani!
2005.11.13 12:42
Mindegy, legalább akkor tuti fogsz nekünk írni!
)
Jövő héten kezdjük, már nagyon várom! Igaz még soha nem csináltam ilyet, de annó én Callaneticseztem és elég jól tudom az 1 órás programot, remélem menni fog! Addig Apukák lesznek a manókkal, mi meg majd szépen, lassan visszanyerjük a régi formánkat!
2005.11.13 13:12

2005.11.13 17:24
Mi szenvedtünk sokat mire legalább idáig eljutottunk. Mióta csinálod az Update-t? Használ neked? Pl este mit szabad enni?
Ha van kedvetek nézzétek meg a www.compaya.hu oldalon a clemmyre rákeresve.
[
[2005.11.13 17:54
Úgyis Apa rak rendet mindig utánam!
Ti hatlmaztatok fel a hosszab irományokra! 

2005.11.14 00:08
A hétvégén suliban voltam 2 napot, hülyén hangzik, de egy kicsit pihentem, legalább napközben csak szellemileg terheltek le!
Azóta is csodálom milyen gyönyörű tisztán beszél manókád, ez szuper!
Telefonos zaklatásért bocsi, képzeld, Auchanba sajnos azóta sem jutottam el-...
Lehet hogy már nem is lesz? Majd meglátjuk..
Az altatás nálunk sem megy, este követeli a cicit -és azon el is alszik általában,- azt meg nem tudom a kiságyban megoldani vele..
Már amikor hajlandó egyáltatlán elaluszni őfenesége!
Betegségből gyógyulj ki gyorsan: mézes tea, forralt bor, meleg testi borogatás...
-Lásd kistesó projekt!
Szépen szaporodnak fogacskáitok száma.. Te be tudsz kukkolni a kis szájába? Lili nem hagyja mostmár, feszegetnem kéne, abból meg üvöltés van 1000-rel.. Tv szereplés
Vigyázz, ha így folytatod, magyar sztár leszel!
Macsekok szuperek!
Szervezkedés- torna: te át akarsz vágni minket, nem is fáraszt téged Gergő annyira le, ha ennyi energiád marad!!!
JAJ! Béke poraira?? Új ágy szuper klassz lett!
A fotók meg szupermaxi szuperek!
A technikát tényleg leírhatnád!
Számtech
Azért ne mondd a többieknek, hoigy te már ennyire profi vagy ebben, mert én úgy jártam, hogy vizsgánál mindeki engem b..tott, hogy súgjak, és alig jutott idő az enyémre!
Csak úgy -tőlem neked!
Írjál csak sokat nyugodtan, jó olvasni,csak úgy sugárzik az energia belőled!
Pedig neked is azért egyre nagyobb a "terhed"! /De milyen édes teher is ez!
/ Drukk továbbra is megy,hogy lány legyen!
Meló befejezéséhez gratula
Nem tudom Hagymácskád mit szólna, ha tényleg kalapot kéne enned, ha még a tejet sem szerette!
Ha nagy leszek közgazdász leszek idegenforgalmi és szálloda szakon..
CSak ezt az évet bírjam ki vhogy!
2005.11.14 11:25
Igazándiból már annyira belejöttem ebbe az egészbe, hogy tele vagyok fölös energiákkal!
Na, de komolyan, én mindig is ilyen voltam, állandóan kellett valamit szervezkednem, legalább megint kiélhetem ezirányú hajlamaimat.
2005.11.14 11:27
Mármint majd írok később.
2005.11.14 13:27
Ellenállás

Én is csak azokat a mintákat szeretem, amik komolyak, de azok többnyire nehezek is, és ezért tart ennyi ideig. Persze, ha egész nap csinálhatnám...de ez csak álom, este, tv "nézés"
közben szoktam hímezni. Majd lefotózom a terítőt, amit Anyukámnak csinálok már 2 éve, mert sajnos kb.1,5 éve nem nyúltam hozzá, de most, hogy kész lettem a cicákkal, végre újra nekiláttam! Meg a Hugi tányéralátétjeinek is. Majd mindről csinálok fotót.
2005.11.14 13:30
Nem zaklattál, szívesen segítek ha tudok. Próbálok gyógyulgatni, talán ma már kicsit jobban vagyok mert tegnap egész nap feküdtem. Robi kicsit morgott is hogy semmit sem tudott megcsinálni amit eltervezett. Mondtam neki hogy én sem direkt lettem beteg és ráadásul pénteken meg fogok bukni mert nem tudok tanulni.
[
[2005.11.14 13:36
2005.11.14 13:39
Jobbulást!
2005.11.14 17:37

mindenkié!
az energiádhoz is, meg ahhoz is, hogy ilyen kreztív kis tanárnéni leszel! Akkor csak elő kell venned a régi Callan. tornagyakorlatokat, és mehet

persze amik igazán hízlalnak. Pl:kenyér, kakó, tészta, süti, csoki,stb. De ezkből keveset! 15-ig lehet enni ami már kicsit lightosab,pl:rízs,krumpli,meg sok egytálétel, töltött káposzta ilyesmik, és egész nap lehet enni ami abszolút nem hízlal. Felvágottak, sovány sajtok, zöldségek, húsok,1,5%-os tej, tejföl, mwg ami Norbis és rá van írva, hogy update1! Pl, ebből nálunk az üdítő és a túró rudi bír lenni
Vagyis bocsánat norbi rúd!Nagyjából ez a lényeg, szóval lehet enni mindent csak nem mindegy mikor! Mozgással persze hatásosabb lenne, de én lusta vagyok ahhoz! Szégyen és gyalázat, de én 12 év élsportolás után mostanra leeresztettem, és nem bíííírok egyszerűen hozzákezdeni
/most 2 hónapja csinálom, de azért az első hónap után megméreckedtem, és 3 kg lement
Azért ez is valami. Nekem igazán nem a gyors fogyás a cél, hanem, hogy nyárig, mire a következő babaprojektet tervezzük visszaálljak a versenysúlyomra!
2005.11.14 18:56

2005.11.14 23:19
2005.11.15 10:47
A csalad osszes tagjat felismeri, nagy csaladi osszejovetelnel mikor ulunk az asztalnal megkerdezem tole ki van itt es egymas utan felsorolja az ott uloket.
A legvegen meg ramutat a nappali falan levo nagymamam kepere es azt mondja "Dédi".
Ki csinalta? Te? En is csinaltam ilyeneket Photoshoppal, nekunk is megvan, de most idom se lenne ra.
Tenyleg kiralylanyos.
orulok, hogy jol vagytok. En pont azt nem szeretnem Lilivel, hogy o rohangal en meg utana a kajaval. En ebben nagyon szigoru vagyok. Csak az asztalnal a szekben eszunk. Sogornom kisfia mar 2 eves elmult es egy remalom az etetese. Raul a motorra es az edesanyja rohan utana a kajaval es ha szerencseje van sikerul a falatokat a szajaba rakni. En ezt nem tartom normalisnak. Ez mar igy megy regota, szerintem mar meg is szokta a gyerek. Ok meg azon csodalkoznak, hogy Lili milyen jol elvan az etetoszekben. Vegul is en erre neveltem.
Hogy nonek ezek a gyerekek!
Ti olyan sovanyak vagytok, hogy sose ertettem miert panaszkodtok.
2005.11.15 12:26
Egy labdáról pötyögtem be a telefonomba(labda a boltban maradt
)
Így aztán Robi már általában szeptemberben elkezdi az előkészületeket.
.
Az anyalok és démonokat,Digitális erődöt olvastátok már?
Már kezdtem kétségbe esni hogy valamit elrontottam

2005.11.15 14:05
Kicsit izgulok, de remélem holnap, az első torna után ez el fog múlni!
Nálunk az unokatesóméknál volt ez a menet közben etetés és mi akkor eldöntöttük, hogy ezt nem! Ha nem akar ott enni, akkor ki szoktam venni, de akkor vége a kajálásnak.
Én milyen boldog lennék, ha ennyi gondom lenne! De rajtam legalább 5 kg van és a hasam az lehangoló!
Legalábbis a régihez képest! De most minden bizodalmam a tornában, meg persze édességmegvonás is kéne, de az nagyon nehezen megy.
Már 13,74 kg! Nőtt is fél centit, most 85,5. Pedig egész nap megy, mint egy kis sajtkukac, de nem akar megválni a hurkáitól, nagyon ragaszkodik hozzájuk!
2005.11.15 15:19
2005.11.15 15:58

Eszti még a 10 kg-ot sem érte el, és nincs még 80cm sem
Ez még rímelt is

2005.11.15 20:48

Tornázni szeretek csak az evést nem tudom megállni. 36-os ruhaméret? Hát én arról csak álmodozhatok, sose lesz rám az jó.
Manó se sokkal több 10 kg-nál és 86-os ruhákat hord (nem tudom pontosan hány centi)
Nem írtad le hogy te miket vacsizol.
[
[2005.11.15 22:25
gatyóban, meg pizsiben még jó a 86-os is.
Engem inkább az zavar, hogy azért olyan már sose leszek, mint előtte. De mondjuk ezt az árat szívesen megfizetem ezért a gyönyörű Mókuskáért!
2005.11.16 00:24
2005.11.16 13:16
2005.11.16 19:28
2005.11.16 20:01
A férjem szerette.
Õ mondta, hogy felmelegítve keserű.
2005.11.17 13:11
De aztán szerencsére hamar túltette magát a dolgon, adtak Neki autót, kutyust és az elterelte a dologról a figyelmét. De azért nem pápázott, mikor eljöttünk és elég csúnyán nézett még a védőnénikre is.
Remélem tünete nem lesz!
És megeszi a tápszert? El fogja fogadni cici helyett?
Már piszkálgatja is sokat és doki néni szerint ezért. Előre félek!

Főleg az utána lévő napoktól!
Annyira jól esett, hogy most elhatároztam, hogy valahogy itthon is megoldom és tornázni fogok. Gergőnek is meg kell valahogy szokni, majd mikor Karcsi itthon lesz, akkor csinálom, akkor Õ le tudja rólam szedni Mókuskát.
2005.11.18 02:08
Talán ha apánk feltudna éjjel kelni, és esetleg megpróbálná ő visszaaltatni, talán be is válna....-de csak álmodik a nyomor!
Persze az lehet hogy csak nagy üvöltés lenne az egészből.
2005.11.18 09:12
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint