A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Nalunk a fiam a diplomas uzletember. Kép Nem olyan? Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Móni! Kép Én is gratulálok a párodnak! Kép

Kata! Kép Milyen kicsi a világ. Én is a győri SZIF-re jártam, csak közlekedésmérnökire.
Marcinak jobbulást!

Én is színt vallok akkor. Én a "nagyon szeretet" postán dolgozom azaz dolgoztam, és remélem vissza is vesznek. Itt a még jobban szeretet statisztikával foglalkoztam. A diplomások táborát én is erősítem. Mint írtam győrbe jártam először, és mivel nem nyugdíja az állásom, a cégem rávettem és kifizetettem egy másoddiplomát, a Számviteli Fősulira, így még közgazdász szakmérnök is lettem.

Szülők: Nálunk nem találkoznak a szülők, csak fontos eseményeken, azaz esküvőn, vagy keresztelőn. Ünnepeken nem. Az ok hooooossssszzzzzzúúúúúú. Kép
De mindkét nagyi látja az unokáját, ha visszük, kb 2 havonta – azaz az anyóshoz nem, de ez nem tőlünk függ- nem jön közbe betegség mint most.

Tontica! Kép Egyet értek Dino-val. Nem a diploma teszi az embert. Kép

Móni! Kép Édes a csöpplány. Kép

Engem is meglepett ma Viki. Délben egyedül ivott a poharából. Eddig hozzá sem akart nyúlni, meg meggondolta magát. Naná, hogy után át kellett öltözni, mert csupa víz volt. Kép

Kép:
Kép
Nyaraláskor készült a Plitvicai tavaknál.

Moszi
Kép

KépKép
Kép
moszmota

Sunimum,
en is gratulalok ferjednek a diplomajahoz!! Kép Kép
Peldat vehetne rola az enyem ferj!!! O ugyanis 6 es fel eve szenved a harmadikkal,mindig nyavalyog,hogy milyen nehez munka es csalad mellett tanulni. Az elso kettot meg nappalin szerezte,nulla tanulassal,ezert nem ertem,most mi a baja. Iszonyu sok penzunk es szabadnapja ment mar ra! Kép Kép
Nagyon draga Lili,ahogy alszik a szonyegen! Kép KépSzerintem sokkal okosabbak a gyerekeink,mint mutatjak!! Vagy percenkent tanulnak. Kép
Csongi azzal lepett meg kb.2 hete,hogy amikor ivott,szoltam neki ,hogy emelje feljebb a poharat es megtette. Azota is,ugyhogy tuti erti.
Tegnap meg "szaladgalt" es szoltam,hogy alljon meg,uljon be az olembe. Ezt is megtette. Kép Kép
Es en mindig azt gondoltam,hogy buta. Kép Legalabbis tesohoz kepest. Anya buta es nagyon csunya. Kép Kép

Tontica,
nyugalom,rengeteg hulye diplomast ismerek......
En egyebkent nemet nemzetisegi-angol szakos tanar vagyok,Szegeden tanultam vagy szaz eve. Kép
Videken tanitottam Csanad elott,az allasom megvan,varnak vissza,de sajnos nem fogunk visszakoltozni,ugyhogy ez ugrott. Bele se merek gondolni,hogy mindent ujra kell kezdenem -uj hely ,uj emberek ennyi ev kihagyas utan.
Egy tanitvanyom van itthon,heti ketszer jon,tobbet nem tudok vallani,mert nincs idom.
Kezdek leepulni mindket nyelvbol,foleg nemetbol,bar szoktam meg mindket nyelven almodni,annak nagyon tudok orulni. Kép
A frejem persze noszogat,hogy tanulgassak ,de semmi kedvem meg erom. Meg pont o beszel??? Kép A fentebb Moninak irtak miatt mondom. Kép

Beszti,Csengo,
Ti csinaltatok mar ilyen 7 ev utan diplomamegujito valamit???

Csirkesz,
hogy vagy,rohangalsz meg? Kép
Kepzeld,nalam is felmerult a problema Kép ejjel! Alig aludtam. Este voltunk etteremben,gorog hagymalevest ettem,nem tudom,ez lehetett-e a baj?
Kicsit betojtam Kép hogy mi lesz oviba menet es jovet,de kibirtam. Kép Kép Most mar minden oke.

Andi,
szerintem probald meg leszoktatni Aront a cumisuvegrol. Nagggggyon csunya fogacskakat lattam egyszer miatta!!!! Tiszta ferdek voltak es feketedtek,de az biztos a sok cukros letol volt.
Egyik baratnom mindig halogatta a leszoktatast,aztan amikor mar 3 eves lett a gyereke,oriasi csatakat vivtak. Vegul persze o nyert. Kép de minel hamarabb valtasz,annal konnyebben viseli.Csak szepen lassan persze.

Anita,
kerdezted a Vataerat. Kép Pontosan mi erdekel rola?
Csinaltam harom jo dilt a heten. Csanadnak 15 db Lego auto alapot kerekekkel es 18-at kerekek nelkul meg fel kg Legot a meglevo huszhoz. Kép
Csonginak eredetileg szanva Lego domper,de tuti benyalna,ugyhogy megint Csanie...?Vagy varunk vele.
Ruhat nem merek latatlanban.
Csirkes es Kormi nagyobb vaterasok,ha jol emlexem. En is toluk kaptam kedvet. Ferjem legnagyobb oromere,ugyanis mindig o megy a cuccokert.Vagyis csak ment,mert azt mondta,ezentul koptassaam en terdig a labaimat hulye Legokert. Kép

Telleg Kormi
hol vagy??? Gyerekek novogetnek???
Ja,nem most vagytok elutazva? Egyebkent mindig meg akartam kerdezni vmit. Egyszer irtad,hogy ha hazautaztok ossze lesz eresztve a ket baba. Ki a masik?
Gorik hogy vannak?
Vartam nagyon a privit a gorikrol am...most is varok.... Kép

Csirkesz,\te vaterazol meg?

Viola,
nagyon szep Mira baba! Kép
Orulok,hogy itt vagytok ujra.Remelem ,nem mentek el tobbet! Kép

Csajok,
XI.keruletben hol van Tucsokzene? Esetleg FMH?
A fiaim kedvencei a Tanuljunk jatszva cd -sorozat,tele mondokakkal,gyerekdalokkal. Csanad rengeteget tudott roluk mar 2 evesen.
Az elso zenejei angol gyerekdalok voltak cd-n,akkoriban csak az volt meg meg.Imadta az Old Macdonald-ot,hatalmasakat bulizott ra,doltunk a rohogestol.Csongi egyelore szolidan hallgatja oooooriasi szemekkel.
www.fortunarecords.hu

Bocs a szofosasert. Kép

Inimma
inimma

Neeem hagyom am abba olyan konnyen.... Kép

Reditke,
a World Press Photo kiallitas a Neprajzi Muzeumban van nov.14-ig.
Nemelyik kep nagyon lenyugozott,masik megdobbentett,nemelyik meg ertetlenseget valtott ki belolem.
Orulok,hogy megneztuk.

Inimma
inimma

TonticaKép
Fiad nagyon vagány, helyes kissrácKép
Látom a telefon nálatok is slágerKép

AndreaKép
Én mindenhol azt olvastam, hogy egy éves korig jó, ha leszokik a cumisüvegből való ivásról a gyerkőc. Szerintem ez alól az esti tejcsi kivétel.
Illetve, ha nem cukros lötty van az üvegben, és nem lóg állandóan a szájában, szerintem nem gáz.
Bár azzal egyetértek, minél később veszed el, annál rosszabb lehet.
Nálunk Lili egyik napról a másikra nem volt hajlandó cumisüvegből inni(viszont reggeli esti tápszer abból van még mindig), azóta poharazunk, ezzel sem volt gondom. Általában megkínáltam a pohárból, és amiből mi is ittunk, ez talán meggyorsította a leszokást. Valószínű nem egyszerű menet...kitartást, és sok türelmet hozzá!

MosziKép
Kicsit messzi a kép, de azért jó!
Klassz lehetett olyan szép vidéken járni!

ViolaKép
Mira nagyon szép, és azok a lebiggyesztett ajkakKép

InimmaKép
Mi még nem voltunk ilyenen, nem tudom, itt a kerületben van e Tücsökzene.
Az én férjemnek is öt és fél év kellett, hogy a négy évet megcsinálja, és nekem sem volt sétagalopp, de hidd el, amikor az ember fáradt, örül, hogy otthon lehet azokkal, akiket szeret, akkor nem mindig van kedve nekiállni tanulni. Ráadásul a tanulás mindig a Veletek töltött időből vesz el.
Azzal pedig egyetértek, hogy gyakorold a nyelveket, kár lenne ilyen kincset veszni hagyni!
Ha tudnád hogy irigyellek a nyelvtudásodért!!!

Csongi hogy is lehetne buta, ha két szuperokos szülője van?!? Tessék jó sokat dícsérni, és szépen megmutatja mit is tudKép De mit magyarázok én a tapasztalt szülőnekKép

Majd én is keresek olyan képet, ahol mindhárman rajta vagyunk, de szerintem nem túl esélyes(vagy van, de nem túl előnyös a képKép)

Addig jó éjt mindenkinek!
Móni

Kép
sunimum

Ne nevessetek ki, nem találtam normális képet...a legnormálisabbat felteszem...ezentúl jobban figyelek, hogy legalább egy árva képünk legyen közösKép

M.

Kép
sunimum

Kép

Kép
sunimum

Sziasztok!

Jo, regen nem irtam mar en sem, de azert probalom veletek tartani a tempot ami bevallom nem konnyu. Titeket, hagy a mano szemitogep ele ulni? Elisa allandoan az egeret vagy a billentyzetet buzeralja igy inkabb le se ulok amikor ebren van.

Furdeto: Mi az elso naptol bolti furdetot hasznalunk, elso par honapban chiccosat utanna pedig attertunk a Niveara. Szerencsere Elisa bore nem erzekeny (persze tollem orokolte) testapolot is csak a tengeren hasznaltunk.
Apropo Dove szappan. Amikor Elisa megszuletett anyu itt volt nalunk es persze a kaka kijott a pelusbol amit az itteni jobb fajta mosoporral nem tudtunk kimosni meg asztatassal sem. Ekkor anyu elvette a mosdon levo dove szappant es gyonyoruen kimosott vele. Azota mindig hozok egy 15kg-os Arielt otthonrol, mivel itt nem lehet venni. Ezek az olaszok nem tudjak mi a joKép

LauKép
En is csak csodalni tudlakKép Bazsi baba nagyon kis ugyesKép Akosnak nem kell kep a szulinapjara?

SunimumKép
Nagyon edi Lili ahogy a foldon alszik. Es tenyleg hihetetlen, hogy mennyi mindent ertenek mar. Elisa amikor vacsorazik a pufra teszek egy tanyer alatetet (nem tudom, hogy hivjak maskepp) arra a tanyerjat es o egyedul falatozik. Ma osszevagdostam az almat beletettem a kis talkajaba es indultam ki a konyhabol erre o elvette az alatetet es hozta utannam. A parom amikor hazaer es a nappaliban leveti a cipojet (mivel itt nem divat az eloszoba, sajnosKép ) ha nem teszi azonnal a cipotartoba viszi utanna. Es meg meselhetnek. Sokszor csak amulok miket ert mar, meg tudnam zabalni sokszor.

KataKép
Sajnos nalunk se mond a maman es neha a papan kivul semmit, de mondtak is, hogy a ketnyelvuseg miatt valoszinuleg kesobb kezd majd beszelni. En nem idegeskedek rajta egyenlore, nem lehet mindent egyszerre 10 honapossan elindulni meg meg beszelni isKép

ViolaKép
Gratula az uj lakashozKép Mira baba tovabra is cuki falatKép Hogy talaltra fel magat az uj lakasban, tetszik neki?

Amig el nem felejtem. En is szamitastehnikai cegnel dolgoztam, kul es belkereskedelem. Lassan 7 eve alakult meg es a fonokeimmel mi harman kezdtuk ami mara szepen felfejlodott. A nyaron bementem es megmondtam, hogy ne varjanak nem megyek vissza. Azt mondtak, hogy nagyon sajnaljak de megertik es hogy nekem mindig lesz ott helyem akar 5 ev mulva is mert eddig nem tudott helyettesiteni senki es nem is fog. Tudom, hogy ez tulzas, mindenki helyettesitheto de ennek ellenere nagyon jol esett.

MosziKép
Vikinek gratula az ivashoz. Elisat meg mindig nem szoktattam ra inkabb csuros uvegbol iszik, ez az en kenyelmessegem de majd megemberelem magam, vegso idejeKép

TonticaKép
Itt vagyok csak ……mit tudom en valahogy mire reagalnek valamire itt mar valami 5. temanal tartanak es mindig elveszitem a fonalat. Tenyleg mint egy kis mini uzletember a fiad Elisanak is a telefon a kedvence van is harc neha erte. Ma eggyik reklamujsagban megkerdeztem, hogy melyik a telefon es rogton ra is mutatott. Azt imadom legjobban amikor le fel masirozik a lakasban es telefonal fenhangon sott kozben nehany pillanarta el is halgat es figyel mintha a vonal masik vegen levot hallgatna.
Ja, es azt hiszem a multkor valaki kerdezett az upc-rol de nem lattam, hogy valaszoltal volna.
En mar tettem fel csaladi fotot de ha valaki nem latta szoljon es ujra felrakom.

Szulok talalkoznak, anyukam es anyosom baratnok (szerintem meg nem). Anyosom kulonben nem az edesannya a paromnak de mar 20 eve egyutt vannak aposommal. Ha valami nem tetszik nekik mindig anyut maceraljak. A multkor be is olvastam nekik, mert a parom ugyan nem szolna viszont helyesli ha en megteszem. Nalunk en vagyok a nagyszajuKép

Az egyszervolt.hu-t en mutattam mar Elisanak kb 5-6 honapos koraban akkor nem nagyon erkekelte es feledesbe is merult. Ma ujra megneztuk es kb 1 oran keresztul ult nagy vigyorral a szajan. Jo hogy megemlitettetek.

Annyi mindent akartam irni es aszt hiszitek, hogy most eszebe jut. Persze igy jar aki nem jegyzetel. Hiaba, hosszu haj rovid esz es meg noveszteni akaromKép
Ugy latszik lemerultek a batrijaim, megyek aludni.

Jo ejtmindenkinek

Tcis

Kép

Kép
tcis

Ja, es Sunimum halali ez a kepKép De tenyleg nekem nagyon tetszik.

Tcis

Kép

Kép
tcis

A saját sutaságomat jelzi,hogy ide nem tudok képet rakni ezért aztán ha valaki kíváncsi a nagy lányomra a profilomban megnézheti.
Ez a kép az oviban készült "kötelező" fotózáson.Morcos a drágán pedig két nappal a fényképezés előtt már azt beszéltük,hogy mosolyogni kell.Õ ezt ügyesen meg is igérte.
Lányok!A vezetéssel járó itthonról való kimozdulás teljesen feltölt.Pedig elfáradok annyi dologra kell figyelnem és nem a vezetéssel van a gond.Pl.:rosszul fogom a kormányt kanyarodás közben.Tehát hülyeségek a hibáim de vannak.Kedden már rutin vizsga.Remélem sikerül!
Tudom,hogy tegnap már írtam de nem gondoltam volna,hogy egy ház eladása és vétele ennyi macerával jár.Mire azt hinném,hogy egyenesben vagyunk mindíg történik valami.
Adrienn annyira tündér ha apa megérkezik rohan elé és kiabálja:-Apa!Apa!. Oda rohan hozzá és szorosan átöleli a lábát.
Tegnap Apa csak ötre ért haza (nem tudott eljönni korábban)A gyerekeket nem akartam össze-vissza vonszolni fél óra miatt ezért aztán megkértem az Ágota óvo néniét,hogy be vihetem e a kicsit.Õ igent mondott így aztán a kicsi lányom is ovis volt fél órára.Ágota nagyon élvezte,hogy mindenki az ő kistesója körül ugrál.
Na megyek mert kezdődik a reggeli készülődés!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok,

Az este minden masrol irtam csak arrol nem amiert tulajdonkeppen jottem.

Tehat: Csinalok 2006-os naptart, Reditke szerzett nekem sablont es szivessen megcsinalom masoknak is. Aki esetleg meg tudja csinalni irja meg a mail cimet es atkuldom. A sablon word-ben van a kepeket csak meretre kell igazitani es beszurni.

GneKrisztiKép
Szoszi nagylanyod aranyos mosoly nelkul isKép Nalunk apa megerkezesekor huuuuuu van es o is szalad ele es nyujtsa a kezet hogy vegye fel. Letenni viszont mar nem egyszeru ugy csimpaszkodik bele mint egy kismajomKép

Elisa tegnap 1/2 10 kor kelt most meg alszik. Ugye milyen jol hangzikKép De van am masik oldala is a dolognak, egesz ejjel csak forgott meg nyoszorgott apa mar kikoltozott a nappaliba az ejjel szerintem a fogak a ludassak de akkor reggel hogy bir aludni. Vagy reggel a fogacskak is alszanak?KépA parom mar csak mosolyog amikor azt mondom bisztosan a fogai mar 6 honapja azt hajtomKép De ha egyszer kibujnak es tovabbra se alszunk eljatszom a teror muter szerepet.

A betegeskedoknek jobbulast.

Most megyek keszulodni mert megyunk baba mama klubba amint felebred.

Tcis

Kép

Kép
tcis

kuglófrecept:

5 tojás
1 dl olaj
1 dl melegvíz
1 cs sütőpor
2 ek kakaó
25 dkg liszt
25 dkg cukos
1 citrom leve és héja

A tojást a cukorral habosra keverni, majd beletenni az olajat és a meleg vizet, citromot. A lisztbe belekeverni a sütőport, majd ezt hozzáadni a tojásos masszához. A kuglófformát zsírral kikenni. A massza 3/4 részét beleönteni a formába, a maradék masszába belekeverni a kakaót. A kakaós masszát beleönteni a formába, az előbbi massza tetejére, de közben a formát forgatni, hogy szép "tarka" legyen a kuglóf majd; miközben forgatod a kuglófformát, közben egy villát is forgatsz benne, hogy a kakaós massza belefolyjon a másik masszába.
Előmelegített sütőben, kis fokozaton, kb. 45 percig sütni.

Kép

Kép
liv

MacsekKép
Köszi a Ringató elérhetőségetKép Egyből meg is néztem a honlapjukat + térképen a címet, de most elsőre úgy tűnik, hogy Marci délelőtti alvása miatt nem érnénk oda időben (9-től 10-ig alszik, utána van egy kis tízórai + peluscsere, ami min. 1/4 óra, mert nem marad nyugton, úgy kell hajkurásznom). Délután pedig már Hannát kell begyűjtenem, stb.

Áron/AndiKép
Neked is köszi a telcsi számot, reggel csak üzenetrögzítő volt, majd később még próbálkozom.

TonticaKép
Szerintem nyugodtan lehet meggyel is, sőt elképzelhető, hogy még finomabb is vele. A tészta édes, talán jobban ki lehet meggyel hozni az ízeketKép

MosziKép
Te is SZIFKépKép És mikor tanultál ott? Én '96-'98 között, mivel amire jártam az csak 2 éves képzés volt, sajna még nem ismerik el teljes jogú diplománakKép

InimmaKép
De jó, hogy írod a kiállítást. Amikor megnyílt, nekem is tervben volt, de akkor még legyintettem, hogy majd akkor megyünk, amikor már remélhetőleg lemegy a zsufi, most meg jól össze kell kapnunk magunkat, hogy le ne maradjunk róla.

Gné KrisztiKép
Vezetéshez drukkolok. Itt jársz órákra Pesten? Mert akkor nem irigyellek, hogy ilyen őrületben kell tanulnod.
Én is viszem mindig Marcit Hannáért, reggel is, délután is, már olyan jól érzi magát a gyerekek között, egyből megy be hozzájuk a szobába, van, amikor reggel visít, mert nem akar velem hazajönniKép

TcisKép
Engem nagyon érdekelne a naptár, programot tudnál ajánlani vagy nekem kellene képeket átküldenem és Te megcsinálnád?

Marci ma mintha egy kicsivel náthásabb lenne, meg egy kicsit elkezdett köhécselni, úgyhogy áldom az eszem, hogy áttettük a talit jövő hétre. Most aztán cidrizhetnék rendesen, hogy hányan írják majd, hogy elkapták a nyavalyát.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Fel kell kötnöm a nadrágszíjat ha tartani akarom a tempót,de olyan jó hogy ennyien írunk ideKép.

H-VeraKép

Lassan de biztosan haladunk a berendezkedéssel,aztán fotózok és teszek fel képeket.Régi szekrényeinket elajándékoztuk és tolóajtós gardróbokat csináltattunk,ez nagyon jó ötletnek bizonyult mert a plafonig pakolhatokKép.Hisztis cikket már olvastam valahol,nem is tudom mi lesz 2 éves korában ha már most ilyen kis konok akarnok Míra baba...

VasaniKép

Régebben nem barna volt a hajad,lehet ám hogy rosszul emlékszem?!Nagyon jó a közös képetek.Esztiről mindig a jókedv,kiegyensúlyozottság sugárzik bármilyen képet raksz fel róla.Családi ünnepek nálunk elég szűk körűek,drága szüleim halála óta először Míra szülinapja volt amikor nagy "bulit" csaptunk.Az idei karácsony talán változást hoz,most már a kisasszony körül forog majd mindenKép.

MacsekKép

Pont én is átgondoltam,hogy tavasszal neki kell lódulnom az állás keresésnek,mert a Gyes nevetséges,Apa munkahelye sem egy életbiztosításKép.Pedig szívem szerint 3 évig akartam itthon lenni,de a piszkos anyagiak nem engedik valószínű.

ReditkeKép

Halálos a metrós kép,benevezhetnétek vele valamilyen fotós versenyreKép.Megnyugtattál ördögfióka ügyben...

LauKép

Látod bizti a telepátia,hogy ilyen sokan godoltatok még ránk működöttKépKépKép.Balázshoz hasonlóan Míra is próbálgatja a határokat,nagyon jól tudja már mit nem szabad de azért bepróbálkozikKép.Néha már Õ maga jön oda és befúrja a fejét az ölembe,ez a bocsánat kérés részérőlKép.Remélem jól vagy,most tudod szinte mindenről lemaradtam a kényszerszünet alattKép.

KataKép

Memóriád szuper,azóta a pletykák szerint megint feljelentették a kutyást a régi lakók,de a helyzet változatlan.Fapapucsék meg remélem lábukat törték már a nagy trappolásban(hű de gonosz vagyok).Most mi vagyunk legfelül,hangszigetelés is sokkal jobb,remélem itt nyugtunk lesz végre.Jobbulást Nektek!

AndiKép

Tényleg nagyon elhúzodott az átadás,majd 3 hónap volt a csúszás,de Apa 31.-dik szülinapja előestéjén költöztünk ezért dupla ünnep voltKépPuszi Áron babának.

SunimumKép

Alvós kép igen jó,Míra is jelzi így néha hogy fáradt,de még soha nem aludt el.Régebben rakott fel valaki(agyam szita)képet amin ülve előre dőlve aludt a kisdedKép.Míranak néha a keze szorúl be a rácsok közé és félig állva,félig ülve alszik(utólsó erejével is ki akar mászni az ágybólKép).

TonticaKép

Én a régi helyen Mírának akartam fülvédőt,de ilyen pici nem volt.Lélekben Veled vagyok,emlékszem amiket írtálKép.Ádáz vita van a hajnövesztés kérdésében,ünnepekig nem akarom levágatni,hogy igazi csajos képek,videók legyenek róla.Ugyanakkor elég izzadós lett mostanság+fodrász is javasolt még egy vágást(eddig 2-szer volt lenyíratva és sokat erősödött neki)ezért tanácstalan vagyok.Párszor már nézték kisfiúnak a rövid haj és a kék ruhák miatt,de ez nem zavarKép.Apának elég sok szakmája van,de a fő profil számítástechnikai programozó,azért biztos hízik majd a mája ha a színész dolgot elmesélem NekiKép.Keresek én is friss képe hármunkról,bár édes kevés van.Telefonos kép nagyon komoly...Kép

TcisKép

Én rögtön ide írom az e-mail címem(horvath.viola@gmail.com)és nagyon megköszönném ha átküldenéd a naptárt!!!Míra hamar belakta az új lakást(eddzésbe van 1 év alatt 3.-dik helyen élünk)abszolút kedvenc a tükrös gardrób,elötte produkálja magátKép

MosziKép

Hasonló szitu,önállóan is iszik de utána át kell öltöztetni.Reggel este cumisüvegből kapja a tápszert,sétakor csőröspohárból az üdítőt,vagy teát.

InimmaKép

Most már csak a szolgáltatón múlik,hogy mindig legyen net és akkor biztos nem tűnünk el ilyen hosszú időreKép!

Szép napot MINDENKINEK!

Pusz:Viola
h_viola

SziasztokKép

ViolaKép
De örülök, hogy végre nyugisabb környezetben laktokKép Szörnyű volt, amiket a régi helyről írtál. Gondolom így, hogy már klassz helyetek van, az sem rossz, hogy "csak" az ötéves tervben szerepel házikóKép
Eszti is ki tud hozni néha a sodromból, persze próbálok mindig nyugodt maradni. Szerintem az is baj még ilyenkor, hogy nem mindig lehet tudni, hogy mit akar tulajdonképpen, talán ha már dumcsiznak (mármint igazábólKép), jobban megértjük majd, hogy mi is a gond.
Míra baba természetesen nem hazudtolja meg önmagát, most is gyönyörű!!KépKép
A kéróról is tegyél majd fel fotókat ám! Meg azért röviden írj majd a költözésről, meg hogy az első napok milyenek voltakKép Mírának tetszik?

ReditkeKép
Tök jó a "hajas" fotóKép

CeditKép
Szia!Kép Tényleg semmi extra? Andris?Kép

JutiKép
Házat én első perctől imádtam, viszont a hellyel nekem is voltak problémáim. Így, hogy Esztivel itthon vagyok, gyakrabban megyek sétálni és egyre inkább magaménak érzem.

LauKép
Minket is levesz egy mosollyal a lábunkról a lánykaKép Mindig mondogatjuk is, hogy fogalmunk sincs, hogy fogjuk így nevelni. Per pillanat simán megesz minket reggelireKép
Egy példa: megtanult fújni, ha kérdezzük, hogy kell fújni: ő fújKép Ha mi valamit lefújunk: ő is fújKép Ha lát egy szöszt: fújKép Ezek után a múltkor valami turpisságot készült csinálni és Apa megpróbálta megakadályozni a "Fúj, azt nem szabad" dumával. Erre Eszti elkezdett fújniKépKépKép Persze dőltünk a röhögéstől. Ennyit a nevelésünkről eddigKépKép

CsirkeszKép
Jobban vagy már? Ha jól rémlik, mostanában tényleg mindkét végletről írtál márKépKép
Gratula a pocaklakó paramétereihez!Kép

TonticaKép
Nahát, szerintem sem minden a diploma, anélkül is sokra lehet vinni és főleg anélkül is lehetsz nagyon értékes ember! Én az uccsó pillanatban meggondoltam magam és nem mentem fősulira. A barátnőm ment. Ugyanoda mentünk volna (szintén SZIF Győr). Õ elvégezte. Diplomás lett. Jó melóhelye van, klassz fizuval. Viszont nekem is dettóKép Csak én ugye most itthon vagyok. De amúgy tényleg semmi különbség.
A srácod tényleg nagyon nagyfiúsan adja elő ezt a telefonálástKép

CsengoKép
Isteni a gyerkőc, hogy fogja a kis ruciját és indulna sétálniKép

MóniKép
Hát, ez az alvós kép egyszerűen szuper!!!KépKép Hogy kidőlt!Kép
Pusziadás: Esztim is nagy kerek szemekkel néz, mikor mi Apájával megpusziljuk egymást, és utána ő is bújik és "puszil" (értsd: nyálaz, picit harapdál)KépKép
Ja, és hogy miket értenek meg, az fantasztikus szerintem is. De tényleg most már mindennap annyi ilyen is kis meglepije van, hogy nem is tudom hirtelen, hogy melyiket írjam le. Táncolástól kezdve, a testrészek felismeréséig-megmutatásáig, meg a különböző rucikat is tudja, hogy hova valók, meg hogy hogy kell megszeretgetni Apát, meg egy csomó minden. Meg persze mostmár a járás is. Egy ideig számoltam, hogy mennyit lépett, és beszámoltam a nagyiknak. De már csak akkor áll meg, ha muszáj (pl. fal)KépKép

Áron-AndiKép
Azért egy olyan rumbatökös fotót feltehetnél, ha tudszKépKép
Cumisüvegről én is hallottam, de konkrétan nem tudom, mert Eszti sem a cumit, sem a cumisüveget nem fogadta el sosem. Most leginkább a csőröspoharat használjuk, ha véletlenül nem találom(Kép), akkor poharat. Ja, meg cicitKép

LányokKép
Tényleg milyen sokféle foglalkozásról írtunk...
Rengeteg érdekeset találtam köztük.

Köszi, hogy írtatok a családi ünnepes szokásokról. Nem tudom nálunk miért nem alakul ki az össznépi buli dolog. Persze Eszti valószínűleg ezt nem fogja bánni. Holnap lesz harmadjára megünnepelve a szülinapja...KépKép

Egy Eszti-Zénó fotó
Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

ViolaKép
Majdnem egyszerre írtunkKép Úgyhogy minden kérdésemre válaszoltálKép
Majd még írok!
Ja, igen, néha barna vagyok, néha szőke, néha majdnem kopaszKép
Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép
Ez az én formám, most hogy ilyen sokat írtatok, nincs időm visszaolvasni. De bepótolom, ígérem.

A képeket azért megkuksiztam, és mindegyik nagyonKépKépKépKépKép

Köszi az aggódást, már tök jól vagyok, rohanások már nincsenek. Szerintem nagyban közrejátszik bébike beleket támozgató rúgkapálása. tegnap rájöttem, ha előrehajolok, pont a gyomromat nyomja, van is olyankor pici hányingerem. Mostantól tehát csak guggolok, hajolgatás helyett (lábtörlést tusolás után még ki kell fejlesztenemKép). Na és szóltam Apának, hogy a fent említett tünetek miatt rá hárul a hétvégi lábepilálásom végrehajtása. Nem tudom melyikünk tojik jobban az akciótól.KépKépKép
Manócsek paramétereit csak tippelem án a babanetes uh alapján, biztosat majd csak a hónap végén, december elején tudok majd. Már úgy várom, hogy mehessek uh-ra.

megyek, mert fel kell tornásznom a vérnyomimat, amit ma valahogy nehezen sikerülKép És a főnök is követelKép

Pusszantás:
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

Tényleg meglódult a topik, olyan jó olvasgatniKép

SunimumKép Édes a csajszi, ahogy alszik a szőnyegen! Köszi, aranyos vagy, ugye, hogy jó a fodrászom??KépKép

TonticaKép Épp én is gondolkoztam, hogy mennyi diplomás csajszi van itt én meg lassan elbújhatok, mert annak idején lusta voltam továbbtanulni, most meg már igazán nem látom értelmét. A cég, ahol dolgozom, foglalkoztat diplomásokat is, de a fizetésük pl. annyi mint az enyém, és a végzettségüket nem is tudják ott használni. Más kérdés, hogy akkor miért nem keresnek olyan munkahelyet, ahol ezt meg is fizetik.
A barátnőm viszont általában az alapján méri le az embereket, kinek hány diplomája van...igaz, hogy 31 évesen ő is most ötödéves levelezőn, ráadásul már 20 éve barátnők vagyunkKép
Mindenesetre, ha a fiaim lesznek annyi idősek, hogy a továbbtanulás felmerül, mindenben támogatni fogom őket. Ma már szinte elengedhetetlen szerintemKép
Üzletember RaticoKép
Ja, tényleg, elég lett volna Neked azt írni, hogy "Mukk", nem?Kép

AnitaKép "Fúj"Kép Ez aranyos volt, gondolom, mi sem bírtuk volna ki nevetés nélkül. Meg ahogy nem is bírjuk ki, mert eszméletlen, miket talál ki. Nagyon édes Zénóval egy képen Eszti!Kép

TcisKép Igen, köszönöm, most már nekiveselkedem és kiválogatok pár képet, átküldöm majd!! Ákos a 101 kiskutyásra szeretne benevezni, Balázsnak is jó, vagy majd ahogy Te jobbnak látod!

AnyamanyaKép Kellynél dolgozom, férjed szerintem ismeri is a cégünket, sőt, lehet, hogy vele is beszéltem még tavaly?Kép CHS-től elég sokszor és sokmindent szoktunk venni.
Marcinak jobbulást, mostanában mindenki beteg, én még mindig nem jöttem ki belőle. Remélem, jövő héten emiatt nem tolják a kezelést, majd meglátják.

ViolaKép nagy kópék ám ezek a legénykék, leánykák, de olyan édesekKép Mira nagyon szép kiscsaj, győzzed majd elhessegetni a vőlegényjelölteketKép

KrisztiKép Biztos sikerülni fog, csak ne izgulj. Persze, könnyű azt mondani, mikor mindenki izgul vizsga előtt, de könnyen veszed az akadályokat, csak erre szabad gondolniKép
Adrienn aranyos lehetett, ahogy apája elé szaladKép Balázs is szokott mindig iparkodni, mikor meglátja apáját hazajönni, de köztük amúgy is nagy a szerelemKép

Lányok, már akartam említeni, ill. kérdezni: remélem, nem tartjátok tolakodásnak, de nőgyógyászati szűrésre mindannyian jártok rendszeresen, ugye?? Ugyanis, most, hogy többször járok a kórházban, nagyon sok műtétessel találkozom, akik pl. 3-4 éve nem voltak rákszűrésen, most meg előrehaladott stádiumban találják náluk a betegséget, és teljes kipakolásKép Úgyhogy sokszor a szimpla rendszeres orvoshoz járással kiküszöbölhető ez a csúnya betegség. Az én betegségemet sajnos nem lehet szűrni, mivel a petefészek betegségeit csak ultrahangon lehet észrevenni, a méhemnek semmi baja sem volt. 50 éven aluliak között 1%-ban előforduló ez a betegség, én pont beleestem. Mindenki nagyon vigyázzon magára!!

Pussz
Lau
lau

Viola
hurrá hurrá végre vagy megint Kép Már vártam nagyon hogy jelentkezz Kép Bandó is egy igazi kis rosszcsont.Néha rájön az öt perc és akkor nem lehet vele bírni,sokszor én is tehetetlen vagyok olyankor. Mira a képeken szép mint mindig Kép
Dévényezés azért kell ,mert a bokája főlega bel nagyon bedől és donga láb gyanus.Ezt a tornával és cipővel rendbe lehet hozni.

Anita
Képek Kép Nálunk anyosom és anyuék összejönnek néhányszor csak úgy,aposommal nem igazán,csak ha összefutnak nálunk ,meg Bandó szülinapján.A karácson tavaly anyósoméknál volt ,anyuék és a hugom is ott töltötte a szent estét,mert a dédit már ne mlehet mozgatni, idén is így csináljuk

Kriszti
sok drukk a vizsgához,biztos sikerül Kép Nagylányod igazi kis királylány Kép

Dino Viola Áron -Andi Liv Meg akik még kérdezték Bocs ha vkit kihagytam
A dévényezést nagyon jól bírta Bandó.A végén meg is jegyezte a néni hogy nem hagyott vmi mély nyomokat a gyerekben Kép Szerencsére. Mondta hogy nem fezses.kötött az izomzata mert akkor már sírt volna, egy kis lazaságot lát,de minimálisat,és állítólag elég még 3-4 alkalom.Kicsit hihetetlen nekem hogy ilyen hamar rendbe jön,de úgy legyen.

Lau
Pont két hete voltam és is rákszűrésen,mert ugye már eltelt egy év Bandó óta .
Csak csodálni tudlak én is,a tlin észre se vettem a hajad,egyszerűen olyan jól néztél ki ,abszolut nem lehet látni rajtad hogy bármiféle kezelésre jársz Kép

Macsek Kata
Mi az almássy téri ringatóra járunkKép

Cedit
Oldalt én is megnéztem anno. Írhatnál kicsit többet magatokról,Andrisról. Kyrandiáról nem tusz vmit?

Áron-Andi
Nektek meddig kell még járni dévényezni?

Tontica
A háttérben álló gyerkőc nekem is feltünt, de kiderült a nagy titok Kép

Móni szőnyegen alvós kép Kép Bandónak is van egy hasonló,igaz ez már régi.Mikor apával kimantünk a konyhába még játszott mire visszajöttünk ez a kép fogadott Kép
Kép

Folalkozásomat tekintve hogy Tontica szavával éljek Kép én kétkezi munkás vagyok Kép Bemutató cukrász egy holland cégnél és persze most küzdök a közgazdász diplomáért, bár már annyi közgazdász van hogy mire végzek nem tudnak velem mit kezdeni Kép
egyszervolt.hu már én is mutattam Bandónak régebben,neki nagyon tetszett akkor isKép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok,

Foglalkozás: én mindig félve írom le, mondom el, hogy jogász vagyok. Ha valaki utál, akkor van mire fogniKép, ha meg nem ,akkor általában az a válasz, hogy ahhoz túl normálisnak látszom. Köztisztviselő vagyok egyébként kutatás- fejlesztéssel foglalkozó kormányhivatalnál dolgozom.

LauKép Tök igazad van. Mióta Kornéllal pocakos voltam fél évente tuti megyek ilyen olyan okból, de előtte én sem jártam vagy 6 évig. Lekopogom bajom se volt vele. De ez tényleg fontos.

Szülők.Nálam, a nagy távolságon kívül közrejátszik az is, hogy apum nem kifjezetten társasági lény, ésnem könnyen barátkozik. Szóval nem igazán találkoznak. sátoros ünnepeken külön ünneplünk.

SunimumKépÉdes a lánykád. Az öcsém aludt el rendszeresen így, ráadásul zúgó porszívó mellett.

Kornéllal minap gyógyszertárban voltunk. A sorban az egyik néni kérte a cumiját poénból.Mondtam, nem kéne, mert odaadja,és még a cumiláncot is leszereli. Hát ez történt. Fél másodperc múlva már nyújtotta is a néninek.Kép

Mindent megértenek már.

VasaniKép Hajszínváltások. Zénókutya és EsztiKépMár Kornél is megtanult fújni. A vacsiját fújtam mindig és eltanulta.

Cumisüveg. Nálunk még van, mert nekem kényelmes. Cukros itókát viszont egyáltalán nem adok neki. Vagy vizet, vagy üres teát kap.

TcisKép El tudnád küldeni a sablont? Hvera@ fw.hu a címem. Micimackós kép sablonokat honnan szerezted?

KrisztiKép VezetésKép Én utálom, viszont a férjem imád vezetni. Ma délelőtt három ülőpárnát varrtam és hungarocell gyönggyel fel is töltöttem. Most már jöhettek hozzánk. Kornél imád rajtuk mászókázni.

ViolaKép Hányadikon laktok, Babakocsi cipelés? Vagy van lift?

TonticaKép Üzletember fiadKép

KAtaKép Marcinak gyógyulástKép

MosziKép Egyedül ivásKép Nálunk csak segítséggel megy, még a cumisüveget sem dönti rendesen.

CsirkeszKép Hát igen Pocakkal az ember nem príma balerína. Epilálásról számolj majd beKépKép Megkérdezem enyém férjecset hajlandó lenne-eKép

Üdv,

Vera

hvera

KormiKép
Ma én is vettem a Mai Manóban Marcinak olyan anorákot, amilyen Nektek is van, köszi mégegyszer a címet. A nő tök aranyos volt, már múlt héten telefonon megkértem, hogy tegyen félre nekem egyet (akkor mi Sümegen voltunk) és simán tartotta is nekünk kb. 1 hétig. Úgyhogy ma csak beszaladtam, aztán már adta is a kezembeKép

LauKép
Én is járok évente szűrésre, de "kicsit" azért aggaszt az, hogy ez jó a méhnyakrák felismerésére, de pl. a méhtestrák vagy a petefészekrák attól még nyugodtan kifejlődhet. Ezeket a fajtákat úgy tudom, csak kaparás utáni szövettanon tudják felismerniKép

CsirkeszKép
Fel tudnád dobni a kedvemért a sonkás tészta receptedet? Azt is szeretném kipróbálniKép

ViolaKép
Mi is legfelső szinten lakunk (4. emelet), tök jól érezzük magunkat így, hogy csak alsó szomszédunk vanKép

NikkKép
Örülök, hogy Bandót nem viselte meg a DévényezésKép
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de mi pontosan az, hogy bemutató cukrász? Kiállításra v. versenyekre szánjátok a kreálmányokat?
Ja, és a cukrász+közgazdász hogy fér meg "egy csárdában"? Kép

Akartok egy újabb szőke nős vezetéses sztorit?
Amikor Sümegen voltunk, elindultam Hannával Tapolcára (kb. 20km). Már indulásnál láttam, hogy ég a kis sárga lámpa, ami jelzi, hogy kevés a benzin. Mindegy, gondoltam, majdcsak kitart az oda-vissza útra, aztán majd aput megkérem, hogy tankoljon. Korábban a tankolást abszolut nem éreztem egy nőies dolognak, mindig elsumákoltam, tankoljon csak a párom v. apu. Hát gondolom kitaláltátok: nem tartott ki. Hazafelé kiértünk Tapolcáról és kb. a 2. kanyar után kezdett az autó lassulni, aztán szépen megálltunk. Na, ki a kocsiból, mondtam Hannának, hogy most aztán gyalogolhatunk be a városközpontba apu dolgozójáig, hogy ő mentsen meg bennünket. Hanna hol jött mellettem, hol felvettem, hol futottunk egy kicsit, hol pihengettünk. Lényeg, hogy kellett kb. 3/4 óra, mire célhoz értünk, apu eljött velünk benzinkútra az egyik kolléganője autójával benzint szerezni, utána vissza mi autónkhoz, de a lelkemre kötötte, hogy amint hazaértem, azonnal tankoljak.
Így átestem a tűzkeresztségen, megvolt életem első tankolásra. Folyt is rólam a víz rendesenKép Legközelebb már nem lesz sumákolásKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

TcisKép
Nekem is küldd el a sablont, köszönöm. csernyi.noemi@om.hu

Noémi
fantikbaba

HaliKép
A főnökség egyik fele szuny, a másik fele meg még nincs itthon, és bár a kéróban a rend marhára hanyatlófélben, inkább itt használom energiáimat, mint a rendrakásnálKépKép

CsengőKép
Lázmérő-ingerre adott pavlovi-reflexKépKépKép
Látod-látod, mennyire frappáns lenne, ha mondjuk üreges seprűnyeled lenne, mert akkor szájjal Te is tudnád szívni azt a náthás kis orrocskátKép

ÁronAndiKép
Én úgy gondoltam, hogy a Váci úton végig (ha a felüljáró után, de még a Westendes lámpák előtt 2 sávot jobbra kimész, sávváltás nélkül tudsz haladni majdnem a célig). Váciról tehát Lehel út, egyenesen végig, Lehel után a Béke úton egyenesen, és a Futár utcánál kanyarodok jobbra. Futár végén meg pont ott laknak Katáék a sarkon. Itt van két cím, amin érdemes az útvonalat nézegetni:
www.utak.hu
www.terkepbank.hu
hazafelé meg a sínek mellé besorolva, szintén sávváltás nélkül el lehet jutni a felüljárón túlra. Katáék mintha Rómában laknának: Minden út egyenesen hozzájuk vezetKép

Tontica, Lau és a többiek, aki nem diplomásKép
Hahhhóóóó, nem a diploma teszi az embert!!! Ismer mindenki olyan embert, aki diplomás, de "hót hülye, bunkó", meg olyat is, aki szakmunkás, de a világ egyik legrendesebb embere. Ez van. Van akinek volt kedve és lehetősége, az tanult, volt akinek nem. egyiket sem kell szégyelni. Igenis minden szakmára szükség van. Ha csak diplomásokból állna a világ, a házaknak nem lenne teteje ács híján, nem lennének bútoraink asztalos híján, nem ehetnénk kenyeret pék híján, és még sorolhatnám.

AnitaKép
A mi szüleink sem nagyon járnak össze, pedig az egyetemen anno évfolyamtársak voltak, tehát régóta ismerik egymást. De akkor sem egy társaságba tartoztak, most is teljesen más életet élenk. örülnek, ha mi összeszervezzük a találkát, de ennyi. Név és szülinapjaikkor felhívják egymást, de ez mindenkinek kényelmes így.

SunimumKép Avagy SünianyaKépKép
Ne piszkáld a diétámat, irgumburgumKép Nincsen azzal semmi baj, hacsak az nem, hogy azóta nem folytattam, és látod mi lett a végeKép
Férj dipijéhez én is gratulaKép
Kiscsaj földön alvása tecc. nem is kell majd a rácsos kiságy után másikat beszereznetek, ha ehhez hozzászokikKép

DinoKép
Ehhez a toxikológiához neked milyen végzettség kellett? Azt hittem én buta, hogy ápoló bárkiből lehet, de most nagyon beégtemKép szerintem.

LivKép
Eccer régen láttam egy dokfilmet a parlamenti gyorsírókról. Vmi olyasmi rémlik, hogy 10 perc körmölés után elvonulás, legépelés, hanszalaggal egyeztetés. Majd újra kezdés. Vagy vmi ilyesmi. Hogy is van ez??? Nehéz az unamlas dumákra pontosan odafigyelni?

TonticaKép
Üzletember-csávód naggyon klassz. Akkor hétfőtől már ő tartja el a famíliát??Kép
Európa Tanulmányokat folytattam, így lettem európa szakértő, de sokat ezeket az ismereteket nem kellett (sajnos) használnom. Elvileg most már szabad a munkaerő áramlás, amit azért én nem nagyon hiszek el, mert minden ország a saját nemzetét perferálja. szerintem valamilyen suliból könnyebben talál magának munkát az ember. Öccs mennyi idős?

MosziKép
gratula a poharazáshozKép Aztán csak el ne kezdjen "üvegezni" isKépKépKép

InimmaKép
Tetszik az a "buta anya", időnként én is rajta kapom magam, hogy kevesebbet gondolok róla, mint amennyit tud. De azzal vígasztalom magam, hgy jobb ez így, mint fordított esetben. optimális akkor lenne, ha annyira tartanám, amennyit tud, de sajna tökéletlen vagyokKép

Most ennyit, a többieknek később.
Ébredés és érkezés vanKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok,

KataKép
Nem kell hozza semmilyen kulon program. A sablon word-ba van es csak bele kell illeszteni a kepeket. De ha nem tudod megcsinalni kuld el a kepeket.

HVeraKép
Micimackos sablonokat CD-rol vettem at eggyik ismerosomtol. De lattam az interneten is kepeket onnan is le lehet szedni ha eleg nagy a felbontasuk.

ViolaKép
De jo nektek, hogy mar 2x nyiratkoztatok. En is gondolkodtam, hogy lenyirom Elisat de sajnalom igy is alig akar noni a haja. Pedig en mar az iden nyaron megvettem a kis csatokat de sajnos nincs meg mibe tenni ha jovore se birom beletenni akkor odaragasztomKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Na még gyorsan bejelentkezem mert megyünk hévégére dunabogdányba . Bandónak gyorsan letoltuk a haját előtte.Ez volt az 5. hajvágása már Kép

Csirkesz
Az én lábam apa törölte meg mindig ,mert én már nem bírtam Kép Kép Ez volt az esti feladata Kép

Kata
A cég alap- és adalékanyagokat forgalmaz,és én jártam az országban lévő pékségeket cukrászdákat és megmutattam miből mit lehet csinálni.Nagyon élveztem ,csak sajnos gyerek mellett már nehéz lesz, mert 6-7000 km-t vezettem havonta.Voltak napok mikor hajnali 5-kor indultam este 11-re értem haza majd másnap 6-kor megint mentem.Záhony oda -vissza csak autóval is majdnem 7 óra + még dolgozni és van úgy hogy 2 helyre mentünk.
Én mindig magam tankoltam Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Kata
Ja igen a suli pedig a szolnoki fősuli vendéglátó -szálloda szak és közgazdász végzetséget, ad hát így

Kép
Kép
nikk0830

TcisKép
Akkor nekem is át tudnád küldeni? A profilomban találod a címemetKép

CsirkeszKép
Minden út Katáékhoz vezetKépKépKép Csak már legyen mindenki azon az útonKép

NikkKép
6-70000 km HAVONTA? Én már akkor teljesen "meglőve" érzem magam, ha a szomszéd utcába kell kocsival elbotorkálnomKép Mondjuk vidéken azért sokkal szívesebben vezetek, mint PestenKép
Tankolás: jól van na, azért annyira nem kell felvágniKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

MóniKép
Lili nagyon édes ahogy kidőlt.Kép
Bernát ilyet még nem csinált soha sem, mindig hősiesen megvárja míg bekerül az ágyába.
Előző főnökömhöz lehet tudnék menni, de nekem igazán a fizuval van a gondom, két közalkalmazotti bérből nehéz megélni és ha előrelátóak akarunk lenni, valahogy segíteni is szeretnénk a gyerekeket később, főleg ezért gondolkodom a változtatáson.

TcisKép
elküldenéd nekem is a sablont? Cím a profilomban. Előre is köszi.Kép
Én nem emlékszem a családi fotótokra (bocs), szívesen megnézném.

KataKép
Marcinak jobbulást!

LauKép
eddig én is jártam minden évben rákszűrésre, de az az igazság az ideit el akartam sumákolni, de lehet mégsem fogom. Az az érdekes, hogy múltkor a TV-ben feltűnt egy közérdekű hírdetés, ahol azt reklámozták, hogy legalább 3 évente menjenek el a nők rákszűrésre, kicsit csodálkoztam is rajta, hogy vajon miért 3 év, hiszen az orvosok is évenkénti szűrést javasolnak. Na, mindegy, ez csak úgy eszembe jutott.
Én is úgy örülök, hogy újra beindult a topik, nyáron már nem sok reményt fűztem hozzá, annyira utazgatott mindenki.Kép

NikkKép
jó, hogy Bandó jól tűrte a dévényezést. Mit csináltak vele?
Erről a cukrászságról már én is annyiszor akartalak kérdezni, de mindig elfelejtem, mert más témák jönnek elő, de legközelebb majd jól kifaggatlak!Kép
Jó utat!

CsirkeszKép
nem égtél be.Kép Ápoló valóban sajnos bárkiből lehet még. Nem kell ehhez semmi extra végzettség, a gyakorlatban mindent felszed az ember ami kell az ilyen betegek ellátásához. Végeztem intenzív terápiás szakápolói tanfolyamot, valamint Egészségügyi Főiskolának a diplomás ápolói szakát, mindkét helyen tanították a mérgezett betegek ellátását, a különböző mérgezések tüneteit, kezelését. Olvastam azt a néhány szakirodalmat, ami magyarul fellelhető róla, valamint rengeteg érdekes esettel találkoztam, mivel mi vagyunk az egyetlen toxikológiára szakosodott osztály az egész országban. De nehogy azt hidd valami szuper helyről van szó, sajnos elég rossz híre van az osztálynak, és az egészségügyön belül is mindenki csak gúnyosan mosolyog mikor megemlítem hogy hol dolgozom, így általában bölcsen hallgatok róla.
Drukkolok, hogy sikeres legyen az epilálás.Kép
Törölközés kifejlesztéséhez sok sikert!Kép

Követel a kiskrapek, majd a Lost után még visszanézek. Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Csirkesz, a kedvedért (bocs attól, aki unja Kép):
plenáris ülésen valóban 10 percet írunk, majd max. 80 (sokszor kevesebb) percünk van arra, hogy legépeljük, majd korrigáljuk, vagyis a sokszor kusza, semmiértelme-mondatokból valami épkézláb szöveget kihozzunk. Aztán újra be a terembe 10 percre, és így tovább. Ez azért van így, mert ennek az anyaga azonnal kell. 8-9-en váltjuk egymást általában.
Bizottsági ülésen ketten vagyunk, és felváltva írjuk a 10-10 percet, amíg tart az ülés, majd az irodában vagy itthon megcsináljuk.
Unalmas-e? Sokszor igen, néha viszont izgi. Kép Viszont az "izgi" részeknél nagyon kell figyelni a közbeszólások miatt, mert ha kitör a balhé, a jegyzőkönyv az egyetlen hiteles forrás (hiszen a bekiabálás nem mikrofonba történik), ami eldöntheti a vitát.

Kép

Kép
liv

Halihó!

Lostfüggőségtől én megmenekültemKép(van helyette más)

LivKép
Érdekesen hangzik a munkád, gondolom vannak unalmas részek is, de én kipróbálnám szívesen, csak nem tudok se gyors, se gépírni(utóbbit három-négy ujjal, fújjj, te előnyben vagy, nem fél óra, míg megírod a hsz-okat...)

DinoKép
Váltani? Igen , de hova? Ha jól számolom, min. hat, de ha szakközépbe jártál, 10 évet te is ennek tanulásával töltöttél. Gondolkodom én is folyton, de nem tudom, merre léphetnék tovább. A két közalkalmazotti bér nálunk is ismerős problémaKép, és Kép
Egyébként én nagyra tartom a szakterületedet, csak nem tartom könnyűnekKép
Az pedig sajna általános, hogy az ember nem szívesen dicsekszik a munkájával, munkahelyével, az ápolók megbecsülését a társadalomban tükrözi a fizetésünk...

KataKép
Lili teljesen hullámzó, ma pl. déltől aludt kettőig, és utána este nyolckor dőlt ki(de nem a padlónKép), de nem tudom, jövő hétre mit programozott be magának, majd meglátjuk. Szeretnénk menni mi is, de ez a kiscsaj kiszámíthatatlanKép

CsirkeszKép
Előrelátóak voltunk, rácsos kiságy átalakítható. Ha nagyon álmos lesz, remélem majd belemászikKép
De ilyet még Lili sem csinált sosem(de ezt már írtam)
Diétához hajrá-hajráKép
Epilálás: Majd írd meg az eredménytKép
Nálunk gyantázás van(volt), férjem egész jól belejött, de azért próbáltam megoldani. A körömvágás is izgi dologKépFőleg, ha segítség kell, és csikis vagyKép

LauKép
Nekem muszáj félévente járnom rákszűrésre, HPV-m vanKép Hiszek benne, hogy soha nem fog problémát okozni, legutóbb pl ki sem mutatták. Most, hogy Lili 14 hónapos maholnap, újra kell időpontot kérnemKépJövő héten meg is teszemKép
Te pedig gyógyulj gyorsanKép

NikkKép
Bandó úgy néz ki a képen, mint aki kiborult a játékosdobozbólKép Nagyon édiKép
Hmmmm, cukrászatKép FincsiKép

AnitaKép
Eszti-Zénó=kismackó-nagykutyaKép
ÉdesekKépEszti tudományaKép Lili még csak a fülét ismeri, és levetkőzni próbál(pulcsi, zokni, sapkaKép)

ViolaKép
Mírát kisfiúnak nézniKép ahhoz vaksinak kell lenniKépIgazán csajszis az arca, nem is értem az embereket. Lilit rózsaszín sapkában, és rózsaszín lila overállban nézték kisfiúnak! Hihetetlen!

TcisKép
Sablon nekem is jöhet, megpróbálkozom veleKép
riffermonica@freemail.hu
Köszi!
Elisa rendszereteteKépLili ugyanilyenKépNemhiába, egy napon születtekKépMár most visszateszi a helyére azokat a dolgokat, amik nem a játékai, de annak használja őket(pl. kézmosó utántöltő a fürdő polcra, CD tartó mappa, stb), a Szűz jegyre jellemző a rendszeretetKép

GnékrisztiKép
Lánykád így is gyönyörű! A hercegnek is biztos nagyon tetszett volna, ha látta volnaKép

Volt múlt héten börze itt a kerületben, szereztem Lilinek egy csomó jó dolgot, köztük egy gey kislány által egy télen használt C&A-s kétrészes tüneményes overállt, 3000 Ft-értKép Úgy örültem nekiKép
A család nálunk nagyon nehézkes most is, az apukám az esküvőn találkozott az anyósommal, azóta sem, a nagymamám ezen alkalmon kívül egyszer. A családi ünnepek nálunk is ketté/három felé szakadnak, nagy banzáj sosincsKépSok ember egy helyen van,apósom családjánál, de ott nincs anyósom, és az én szüleim)Szóval bonyolult.

Na eldugulok.
Jó pihit!
Móni

Kép
sunimum

Hali!

Móni,
én tök pipa vagyok már magamra, hogy elkezdtem nézni a Lost-ot, mert már idegesít a sok megmagyarázhatatlan dolog, mindegyik ember tiszta őrűlt, de most már nehéz abba hagyni a nézését. Te nézted már meg az egészet ugye? Nincs kedved nekem elmesélni? Kép De most komolyan...

Tcis,
én is kérek szépen sablont: afonya11@hotmail.com

Nikk,
jó, hogy Bandót nem viselte meg a kezelés, jöjjön hamar rendbe!

Akartam már kérdezni, hogy Pledit hol bújkál? Úgy volt, hogy ő is esetleg eljön majd a talira.

És Timóca, meg Magika?

Rákszűréssel kapcsolatban: nektek a dokitok megnézi a melleteket? Nekem még egy nődoki se nézte és kicsit cikis azt kérni, hogy doktor úr tapizza már át a melleimet.Nem vagyok biztos benne, hogy magamnak felimerném a gyanús csomót. Mammográfiára meg úgy olvastam, hogy a mi korosztályunkat még nem nagyon küldik, nehéz beutalót szerezni. Szóval engem a mellrák még jobban aggaszt.

Na de félre a betegségekkel, mindenkinek szép hétvégét!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Először bocs, de bemásolok egy gyors üzenetet ide, amit kaptam, nem küldöm el egyesével mindenkinek, hanem itt közkinccsé teszem. A Baptista Szeretetszolgálatról szerintem márt mindenki hallott, ők nem az aluljáróban kéregetnek, és tuti nem "nyelik az ajándékokat le". Világszerte rengeteg árvaházat működtet kifejezetten a magyar csapat /lásd, Frei, Trtko -vagy hogy írják Kép és társai szivesen használják a riportjaik alapjául fel.../. Nem is ragozom tovább, ha úgy gondoljátok olvassátok el!
Ha zavar Benneteket bocs, megígérem töbet nem teszek ide köre-mailt fel, de ezt csak a jó célért teszem!

Kicsit később még megpróbálok írni magunkról is! Kép
Macs

"Kedves Mindenki!
Itt van egy lehetőség, hogy valami jót tegyünk. A dolog lényege: gyűjts össze mindenféle klassz dolgot egy cipősdobozba, aminek szerinted
egy gyerek örülne. Aki tud, csatlakozzon az akcióhoz! Nem igényel nagy pénzáldozatot.
Légyszi az emailt küldd tovább! Az akció csak
Magyarországról elérhető. Ha nem küldöd tovább, garantáltan nem nő szőrös bibircsók az orrodra és nem leszel 10000000 évig szerencsétlen a rulettasztalnál sem :-) De ha megteszed mégis, azt megköszönöm.
Íme a link: http://www.ciposdoboz.hu/

Köszi!"
maccs

Na nagyon röviden pár szót..
Iszonyatosan sokat írtatok, csak olvasni tudtalak Benneteket. A legeslegeslegjobb szándék mellett sem vagyok képes reagálni mindenre, ironia és minden felhang nélkül ájem szorí. mea culpa!

Annak akit érdekel, 1/2 5-kor nem korán volt, hanem későn, tehát még nem aludtam, odaültem a gép elé, hogy tanulok, de nem jött sössze helyette Lili képeit szedtem rendbe a gépen.. Kép Aztán meg bnet...

Foglalkozás: van egy idegeforgalmi manager valamint idegenvezető és hostess felsőfokú szakvégzettségem, évekig dolgoztam telepített id.vez.ként, aztán itthon helyzkedtem el utazási irodában. GYED-re egy bankautomata szervízből jöttem el, ahol először diszpécser majd szervizadminisztrátor voltam, jó kis multi az utolsó 4 évet itt húztam le, aztán jól nem kellek majd nekik.. Kép Most nyomom Nikkhez hasonlóa a szolnoki fősulit, csak idegenforgalmi és szálloda szakon leszek közgazdász, ez az utolsó évem! Kép Szóval még nem diplomás, de igyekszem!Kép /Lili is kicsit kooperálhatna velem ezen a téren!/
Noémi! azért ha szál. ig. leszel, egy jó kis melóhelyet iggggazáááán szerezhetnél nekem! Kép Kép Kép

Moszi! mielőtt elfelejtem nekem az a sablon kéne, ami Viki korát méri a hsz végén, lécci lécci! Kép

Most húzok is, mert megint sulinapok vannak anyáéknál vagyok, és az ő hálójukban van a gép! Kép
anya most hevert le, férja már rég durmizik Kép

Pusz:
Macs
maccs

MóniKép
Tegnap én is rászántam magam, életemben először megnéztem egy darab Lost-ot. Annyit írtatok már róla, gondoltam teszek egy próbát.
Macsekhoz hasonlóan nekem is a kérésem lenne, hogy leírnád a lényegét? Persze ha ez még lehetségesKép
Egy konkrét kérdés: van valami jelentősége a múltból bevágott részeknek?

Iszonyat éjszakánk volt, Marci egész hajnal 3-ig óránként ébredt, végül eljutottunk odáig, hogy adtunk neki Panadolt. Olyan keservesen sírt, viszont nekem olyan gyanúm volt, mintha egyszerűen csak kialudta volna magát. Amikor felvettem nézegelődött, vigyorgott, aztán amikor újra le akartam tenni, kezdődött a velőtrázó visításKép
Az orra folyik (kicsit), köhög (kicsit), egyébként a kedve tök jó, eleven, jókedvű, remélem csak egy kis megfázás az egész.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

MacsekKép
A dokim minden rákszűrésnél mondja, hogy akkor 1 év múlva ismét menjek + mindig van cicivizsgálat isKép Ezt ő teljesen természetesnek vesziKép
Tücsökzene telcsire visszatérve: tegnap még próbáltam elérni a nőcit, 1x ki is csörgött, de nem vette felKép

Bébiszitty: tegnap már a 2. alkalom volt, hogy jött. Sőt, Hannáért egyedül mentem az oviba, mondtam Laurának, ha bármi gáz lenne otthon (mert arra a 10 percre egyedül lett volna Marcival), azonnal telefonáljonKép De semmi gond nem volt, mire hazaértünk, már tisztába tette Marcit, szépen átöltöztette (sajna pisis lett a kombija). És hál'Istennek úgy veszem észre, hogy már most nagyon szereti őt mindkét gyerek. Mivel nagycsopija van az oviban ahol dolgozik, így Hannával is egy csomó közös témájuk vanKép Szóval nagyon örülök, hogy pont őt találtuk magunknak.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

KataKép, MacsekKép
Szívesen elmesélném, de nem én voltam, aki végignézte az első évadot. Én egy darab résztsem láttam belőle, leírásotok alapján nem is bánomKép
Asszem Inimma, vagy Csirkesz volt az a galád, aki előre nézte a sorozatotKépHa egyikőjük sem, és tévedtem, bocsKép

MacsekKép
Melltapi nálunk is alap. Ja és olyan rendi nődokim van, hogy először beszélgetünk, aztán cici, és utána jön a "legrosszabb". Én nagyon szeretem, de sajna nem vele szültem, mert szabin volt, és nem tudtam elérniKép

KataKép
Lili is szokott ilyet csinálni(szerencsére mostanában nem), neki akkor mindig az inye fájt. Bekentem, és le tudtam rakni.

Képzeljétek, Lili úgy kidőlt tegnap, hogy este negyed kilenctől reggel fél kilencig aludt, egy mukk nélkülKép
Jó voltKép

Na megyek rajzolni, most ez a slágerKép
Móni

U.i.: tegnap elfelejtettem írni, hogy férjecském mindenkinek nagyon köszöni a gratulációkatKép

Kép
sunimum

MóniKép
Ne csináld már ! A sorozat nem nézése nem kifogásKépKép

MacsekKép
Hi-hi elírtam a tücsköket, azt Áronnak szántamKép

Áron/AndiKép
Tücsök: lsd. Macseknak írt üzcsiKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok Kép Kép

Macsek 11 Kép Itt vagyok én, csakhát readonly üzemmódban, jellemző módon. Láttam hogy a tali el lett halasztva, viszont nekünk a köv. hét nem okés, mert megyek szüleimhez haza Paksra.
Megyek végre fodrászhoz - szülés óta nem voltam, meg el kéne mennem bőtgyógyászatra is, megmutatni a bibircsókjaimat.

A Lost sorozatot én sem nézem, egyszer odakapcsoltam, aztán nem értettem belőle egy kukkot sem, így inkább hagytam. Anno így maradtam le a twin peaksről is (így írják ? Kép)

Vera Kép Meggyógyultatok már?

Lau Kép Igazad van teljesen a szűrővizsgálatot illetően, sajnos sokan elmismásolják.
Nekem november végén kell bejelentkeznem a nőgyogyómhoz a klinikára.

Lányok! Védőnöm azt mondta anno, hogy a szoptatás után feltétlenül kell mellvizsgálat. Ha nem mamográfiára küldenek el, akkor szerintetek UH vizsgálatot kell kérni az orvostól? Olyan ciki hogy egy vadidegen pasi taperássza a melleimet, nem? Kép

Viola Kép Nagyon irigy vagyok hogy sikerült elköltöznötök. Mi sajnos maradunk még egy darabig. Bár összefogva a többi normális szomszéddal írtunk egy kérelmet a zajos szomszéd ellen hogy rendeljenek el birtokvédelmet, de sajnos elutasították. Kép Volt a szomszédnak ismerőse az önkormányzatnál, és elintézék a dolgot. Teljesen kiakadtam, az elutasító határozat teli volt szemenszedett hazugságokkal... Azóta már ki kellett hívni hozzájuk a rendőrséget....
Nagyon szép Mira baba! Nem is értem hogy nézték kisfiúnak. Kistestvérnek én is egy kislányt szeretnék, de mondjuk kb. 4 év múlva. Kéne egy tuti módszer kilányra .... Kép

Én Balázs előtt közbeszerzéssel és külkereskedelemmel foglalkoztam a Bm-nél (az általa alapított részvénytársaságnál), anno a külkerre jártam, utána meg estin a pénzügyit végeztem el (bár ezen a területen nem dolgoztam egyáltalán). Egyelőre úgy van hogy várnak vissza, az eredeti koncepció azt volt hogy most szeptemberben megyek vissza dolgozni, de aztán látva hogy milyen pici Balázs, elhalasztottam a visszatérést jövő szeptemberre.

Liv Kép Ismerős az a munka amit végzel, nálunk is minden bizottsági ülésről, ajánlatbontásról, tárgyalásról stb. kell jegyzőkönyvet készíteni. Ilyenkor derül ki hogy az emberek sajnos nem tudnak értelmes mondatokat alkotni, sokszor nekünk kell kitalálni, hogy mit is akartak mondani ...

Tudom hogy már sokszor volt téma, de érdekelne hogy mit esznek a babáitok, hányszor egy nap????. Amióta náthás volt Balázs, elromlott teljesen, alig akar enni, az első kiskanál után fordítja el a fejét. Úgy sikerül rávenni hogy egyen, ha valamit a kezébe adok (amit persze állandóan ledobál), szóval ha nincs teljeskörű színielőadás akkor nem eszik őurasága.

Anyamanya Kép Nálunk is balhé volt éjjel, 3/4 1-től ment a cirkusz hajnali 2-ig. Lehet hogy a foga jön Balázsnak, vagy ki tudja Kép Mindenesetre ha felvettük csendben volt, ha be akartuk rakni az ágyba bömbizett. Kép
Most hála égnek alszik Kép

Maccs Kép Hol voltál kitelepített idegenvezető? Tök jó lehetett külföldön élni.Kép

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Nikk Kép

Aranyos Bandó ahogy kidőlt a nagy játékban. Nálunk csak a kiságyban van alvás, szépen bezsákolva és a redőnyt leeresztve. Ilyen spontán alvásban még soha nem volt részem Kép

Az ortophédiáról küldtek titeket dévényezni Bandó lába miatt? Azért kérdem mert mi nem régen jártunk ortophédián és ott azt mondták, hogy minden rendben van, pedig utána ahogy néztem Balázs bokája is rendesen befelé áll.

Vasani Kép
Utólagosan is ISTEN ÉLTESSE KICSI ESZTERT SOKÁIG!!! Kép Kép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Nem is meséltem még, hogy már megint a vastémával küzdünk. A péterfys doktornő szerint ne legyen vérvétel, fölöslegesen nem akarja szurkálni Dávidot, viszont kapjon 6 hétig vasat, az itteni gyerekorvos se akar vérvételt, viszont szerinte ne kapjon, ha nem muszáj, inkább valami egyéb vitaminkészítményt (fel is írta egyet), amiben többek között vas is van, de nemcsak az, a védőnő pedig szintén adna vasat Dávidnak. Mindketten sápadtnak találják, és emiatt most először a súlyával is elkezdtek foglalkozni. (10 kg, és tény, hogy elég keveset hízik havonta, de ez normális 14 hónaposan szerintem.)
Meg is vettem a vitaminkészítményt, erre látom, hogy nincs is benne vas. Felhívtam a védőnőt, mondtam neki, hogy akkor most minek kapja ezt, azt mondja, étvágyjavító. Mondom neki, hogy de az étvágyával nincs gond. Azt mondta, jövő héten benéz, és megbeszéljük.
Tudom, hogy mind a hárman jót akarnak, és a szakértelmükben sem kételkedek, fölöslegesen én sem adnék vasat Dávidnak, de elképzelhető, hogy valóban megint vashiányos. A doktornő azért nem akar adni neki, mert az sokszor szorulást okoz stb. De ha már adni kell neki valamit, akkor miért ne azt, ami valóban kell, miért adjak neki étvágyjavító vitamint?
Az egész abszolút nem foglalkoztatott eddig, pedig már régi téma, de most már elérték azt, hogy lassan én is azt figyelem - amit eddig sose tettem -, hogy milyen az étvágya. Eddig sose foglalkoztam ezzel, mert én úgy gondolom, hogy egyen annyit, amennyi jólesik neki. Most viszont már figyelem, hogy mennyit eszik, mert mi van, ha tényleg azért eszik keveset, mert vashiányos? Reggelire gyümölcsöt szokott enni, vagy egy kis vajaskenyeret, és tény, hogy ebére, vacsira sem eszik meg 200 gr főzeléket, bár csak tippelni tudok, de szerintem 100-150 gr-ot maximum, egy kis husival, meg elég sokat nassol, főleg szőlőt, esetleg banánt, egy kis kekszet, kenyeret. Ez kevés?
Márpedig én nem fogok azzal foglalkozni, hogy "na még egy kanállal a kedvemért", ha egyszer ő nem kíván még egy kanállal. Inkább megmondom a védőnőnek, hogy elviszem egy vérvételre, ezen ne múljon.
Na, ezt jól kiírtam magamból, bocs. De muszáj volt. Kép
Most visszaolvasok.

Liv

Kép

Kép
liv

Pledit, a kajás kérdésre válasz a fenti hozzászólásomban.

Móni, és hogy zajlott a szülés így, hogy idegen orvoshoz kerültél? Azért érdekel a dolog, mert ugye, végül nekem sem sikerült sajnos a saját orvosommal szülni, és nekem olyan rossz érzés volt a bizonytalanság, hogy nem ismertem azt, aki világra segíti a kisfiamat. Kíváncsi lennék, más ezt hogyan éli meg. (Nekem mondjuk annyiban más volt a helyzet, hogy én nemhogy senkit nem ismertem, de még a kórház is új volt, tehát nem volt egyetlen biztos pont sem, amit addig ismertem volna.)

Kép

Kép
liv

Csajok,
majd visszaolvasok rendesen,Livnek szeretnek reagalni hamar.

Csanadnak megint faj a fule,egesz ejjel ebren voltunk,reggelre kifakadt. Most vitte apja a Heim Palba. Ketszer telihanyta az agyunkat ejjel,egyszer meg az elobb. Kép
Ugy jott megint az egesz,mit derult egbol a villamcsapas. Delutan 5-kor meg semmi baja,10 perc mulva mar zokogott. Nagyon bant,hogy nem vittuk mar az ejjel orvoshoz!! Kép Kép Kép

Liv,
ne kezdj el most azon aggodni,hogy eleget eszik-e David. En rengeteget paraztam Csanad evesein,hidd el,semmi ertelme!!! Ha ugy gondolod,hogy keveset eszik ebedre,vacsira,ne adj neki nasit semmikepp.Es ne hallgass a veszmadarakra!!!
Vas: mi is vittuk Csanit vervetelre,mert 2 doki is mondta,hogy sapadt,beteges,sovany. Eredmeny: tobb vasa van,mit kellene!!!! De hogy ez mitol van,azt persze senki nem tudta megmondani. Egyebkent a verkepe teljesen jo volt.
O ilyen: Vekony,szoke,feher boru. A vilagert nem barnulna le nyaron. Ez van.
Azert a tul sok vas nagyon erdekel,de sehol nem talaltam leirast rola,irtam ide a babanetre a rendelobe,tojnak valaszolni...
Lehet,hogy jobban jarsz egy vervetellel es akkor kiderul kell-e vas. Feleslegesen tenyleg nem szabad adni. Mar kapott vasat regebben? ugy vettem ki a szavaidbol.

Bocs,csajok,majd egyszer visszaolvasok messzire,most megyek teregetni,ez a masodik adag hanyasos cucc. Rakom a gepbe a kovetkezot.
Na meg Csongirol ne feledkezzek el. Kép

Inimma
inimma

Sziasztok!

Móni! Kép Szép hely, csak megáztunk. Kép Így már kevésbé élveztem, de egyszer majd elmegyünk oda megint.
Családi banzáj terén nagyon megértelek, mert nálunk is ez a helyzet.

Tcis! Kép Én is írtam, hogy csak fürcsikor tudok írni, vagy mikor apa itthon van, vagy ha alszik, és én meg nem, különben Viki akar gépelni, így én is hanyagolom napközben a fórumot.

Kata! Kép Én 96-ban végeztem. 3 éves fősulis képzés volt, oklevéllel (mert ugye hivatalosan csak egyetemen van diploma).

Anita! Kép Édes Eszti-Maci. Kép

Lau! Kép Én is rendszeresen járok szűrésre, bár még nem voltam, megvárom vele a szopi végét, mert magánrendelésre járok, és nincs kedvem kétszer menni a dokihoz, akihez egyébként is nehéz bejutni.

Csirkesz! Kép Remélem az üvegezéssel még vár 1-2 évet. Kép

Maccs! Kép Ez a webcímen tudsz csinálni:
http://lilypie.com/second_birthday.php

Liv!
Viki sem eszik sokat kb 100-150 max. Nekem a dokim nem is feltételezi a vashiányt.
Szerintem ne aggódj, hogy mennyit eszik! Úgy sem fog többet enni, mint amennyire éhes.
Szerintem inkább vastartalmú élelmiszerből adjál többet neki (Gyógyító ételek, ártalmas ételek) : belsőségek, sovány hús, szardínia, tojássárgája, sötétzöld levélzöldségek.
És még ezt találtam hozzá: aszalt kajszi, bárányszelet, marha vagdalt, dúsított gabonapelyhek
Diófélék, mazsola, teljes kiőrlésű kenyér, aszalt füge, tojás, szardínia, lencse, belsőségek, spenót, babsaláta, kagyló borsó, szezámmag.
Tudom van duplázódás, és amit még nem ehet, de így sok mindenben van vas. Próbálj ezekből többet adni.

Moszi
Kép

KépKép
Kép
moszmota

Inimma Kép, először is jobbulást Csanádnak.

Eddig eszembe se jutott azon aggódni, hogy eleget eszik-e Dávid (és ezután se fogok!), csak most bogarat ültettek kicsit a fülembe, azért írtam ezt le.
A nasit azért nem úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan nassol evések között, hanem néha kap kekszet, néha kenyeret, tehát nem minden kaja között, viszont a szőlőre nem bírok neki nemet mondani, azt tényleg elég sokat kap, mert annyira szereti, és egészséges is, tehát azt kap, amikor kér.
A "vészmadarakra" nem szoktam hallgatni, de nagyon jó orvosunk és védőnőnk van, meg Dávid sokáig vashiányos volt (a koraszülöttségből adódóan), így többször is kapott 2-3 hónapig vasat, ezért foglalkoztat most ez a téma.

Moszi, köszi neked is, amit írtál. Énis úgy gondolom, hogy nem lehet és nem is szabad "tömni" egy gyereket, mert pont attól lesz rosszevő. Különben próbálok sok olyan kaját adni neki, amiben tudom, hogy van vas, de lehet, hogy ez kevés.
Majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok, mit mond a védőnő, de asszem, felvetem neki újra, hogy legyen egy vérvétel. Az a biztos.

Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

VasaniKép

A haj témában is egymásra találtunk,többször modellkedtem Alpha Pharf fodrász bemutatókon,két éve rózaszín hajjal vagyok az egyik katalógusukban.Akkor nagyon megbotránkozott a legtöbb ismerős mert asszimetrikusan fel is volt nyírva a hajam,de szerintem bulis voltKép!

LauKép

Én már 10 éve járok mellultrahangra,bal cicimben nyirokcsomókat ellenőriznek és ezt kapcsolom össze a rákszűréssel.Teljesen nyugodt sosem vagyok és semmi pénzért nem hagynám ki a szűrést,sajna sok a beteg a családomban anyai és apai ágon isKép.Van akinek már mindkét mellét levettékKépVidámabb téma:párom is mondta egyiknap lassan jönnek az udvarlók,ő meg elüldöz mindenkit a kicsi lánya mellölKép.

NikkKép

Gyönyörű Bandusodnak millió puszit küldünk,hogy ilyen hősiesen viselte a dévényezést!!!!

H-VeraKép

A lift az alapfeltételem volt anno,de van lent szép nagy tároló a babakocsiknak.Míra a liftben is a tükörnek örül legjobban,meg persze szeretné nyomkodni a gombokatKép.

KataKép

Igen-igen soha többé felsőszomszédot,még a társasházi együtt élést is megutáltatták velemKép.Minden erőnkkel azon leszünk,hogy saját kis házikónk legyen pár év múlva,sajna a lottózós múltam itt nem segít(pedid játszom rendszeresen,de csak módjávalKép).

TcisKép

Barátnőm minket is ellát édesebbnél édesebb csatokkal,de Míra szabotálja ha piszkálom vele a haját ezért legtöbbször én használom öketKépKépKép.Azért a macisakat nem...Biztos erősödni fog nálatok is a hajzat,oda ragasztásKép.

MóniKép

Tudod ha valaki a rózsaszín-lila kombináció ellenére fiút mond,azt nem is kommentálom...Nekem annyira színem a kék,hogy legtöbbször ahhoz nyúlok a bababoltokban,rózsaszínűeket inkább örököljük.

MacsekKép

Launak írtam a mellultrahangot,állítólag megbízható.A dokim persze kézzel is átvizsgál,a kettőt együtt értékeli.Szerintem menjél el a saját megnyugtatásodraKép

EditKép

Nagyon örülök,hogy írtál és ez a szomszéd dolog megint görcsbe rántotta a gyomrom.Nálunk is sikertelen volt minden próbálkozás és sajnos elég egy két ilyen lakótárs egy lépcsőházba,hogy a többiek életét megkeserítsékKép.Drukkolok,hogy hamar tudjatok majd lépni valamit!!!Balázshoz hasonlóan Míra is tiltakozik szinte minden főzi ellen,nála egy nagy hányás előzte meg eztKép.Néhe egy kis borsó,répa alapú kajcit elfogad,de inkább nem.Az ominózus hányás elött megtömtem eröszakkal,soha többet.Sok sajtot,joghurtot,gyümit eszik majd egyszer talán visszatér a kedve a főzihez is.

InimmaKép

Gyors javulást Nektek,ez a hányás dolog már magában is ijesztő+még a fülecske isKép.Én nem is tudom hogy lehet észre venni a fülfájást,oda kapkod?Nekem gyerekkoromban hetente szúrkálták az arcüregem meg a fülem,borzasztó élményeim vannakKépKépKép.A végén korházba kerültem és naponta leszívatták az arcüregem,utána a szüleim nem engedtek többet bökködni.Ne haragudj,hogy elmeséltem nem ijesztgetni akartalak ám!Millió gyógypuszi!

Mindenkinek szép estét,várom a Szeress Most!-ot(én is kicsit sorozat függő lettem,de a Loston tegnap eleludtam...)

Puszi:Viola
h_viola

LivKép
Szerintem se aggódj az evészeten, eszik amennyit akar, többet úgysem tudsz beleerőltetni, sőt csak az ellenkezőjét éred el vele. Páromnál sajna ezt szülei elérték, olyan kényszerevőt neveltek belőle, hogy most akár egy tepsire való kaját is meg tudna enni együltő helyében.
Mák: már többször akartam írni, de mindig lemaradt: hát ezen igencsak meglepődtem, hogy egész 2 éves korig várni kellene veleKép Igaz mostanában látom a tápszeres dobozokon, hogy a tehéntejtől meg 3 évig kellene távol tartani a gyereketKép

MosziKép
Akkor mi pont kerültük egymást, ha Te '96 májusban végeztél, én pedig abban az évben szeptemberben kezdtemKép

InimmaKép
Csanádot nagyon sajnálom, remélem nem szenvedi meg a betegséget túlságosanKép

Marci - nem akarom elkiabálni - javulóban van, a mai nap talán 2x kellett megtörölni a nóziját, és a köhögés is minimális.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
Meg nem alszik a gyerek, de lassan kidol, igy csak roviden.

En meg sosem voltam melltapin, azt sem tudom, hogy kinek kene csinalni...Mindenkinel rutin??

Jo hogy irtatok a mit eszik a gyerek? temarol. Nekem mostanaban az idegeimre megy. Az en draga joevo kisfiam ebeden kivul szinte nem eszik semmi. Most probalom megreformalni es talan kevesebb cicit kap. Azert jutottam ide, mert nekem is bogarat ultettek a fulembe. Raadasul szoke haju feher boru gyerek, igy eleg sapadt is. Megrendeltem neki 7300ft-ert a narosan afonya immunerositot, amiben vas is van. Liv, baj ha adok neki vasat ha elvileg nincs ra szuksege? A fogaira gyanakszom de szerintem a tobbieknek is jonnek a fogai, es szinte mindkinek 10kg felett van mar reg a gyereke, pedig az enyem 3800-al szuletett. Nem vekony, nekem tetszik a testalakata, de nem igen hizik. Az iboly.hu-n is csak 1 eves korig talaltam meg a hizasi atlagokat. Szoval napok ota en is azon toprengek, hogy mi legyen az etetessel, vitaminokkal, szoptatassal.

Mar egesz mult heten azon gondolkoztam hogy ezt mindenkeppen meg kene kerdeznem, csak elobb probaltam en is okosodni.

csengo
Vendég

Sziasztok, ne haragudjatok nem tudok mindenkinek irni mert borzalmasan faj a hatam. Mar honapok ota ez van, szerintem az alacsony agyon valo pelenkazas, atoltoztetes stb. mert mindig ezek utan a legrosszabb.
Van valakinek valami otlete hogy mit lehetne csinalni? Fajdalomcsillapito kilove hisz nem szedhetem allandoan.

Liv: szerintem teljesen igazad van, annyit egyen a gyerek amennyi jolesik neki, mi sem erezzuk jol magunkat ha belenk van eroltetve a kaja.
Raadasul sokkal tobb a kover kisgyerek mint a sovany, nekem jobban tetszenek a nyulank kiskrapekok. Kép
En fiamnak sincs mindig kedve enni es foleg nem mindig azt amit adok neki de nem baj amig nem zorognek a csontjai. Kép
Amugy szerintem ez alkat kerdese, az en fiam majd 11 kilo, de peldaul a 4 eves unokateso 13, mert ok alacsonyak, vekonyak, mi meg kozepes meretuek vagyunk a ferjemmel.

Inimma: Kép
Annyira sajnalom Csanadot!!! Szegeny kisfiu tenyleg nagyon fajhat neki! Gyogyuljon meg mihamarabb!!!

Tcis Kép
Odaragasztod? Kép
Engem ha egyszer megalld az eg egy kislannyal akkor tutti meg fogom noveszteni a hajat, nem hallgatok majd senkire aki azt mondja, hogy vagassuk le mert akkor erosodik. Szerintem ez hulyeseg, nekem mindig ezert volt torpe hajam kislanykoromban es erdekes modon most is tok vekonyka, erotlen.

Most ennyi mert mar megszulok! Tobbiektol bocsi!

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

MaccsKép ezt már én is olvastam, jó, hogy megelőztél, szerintem fantasztikus ötletKép
Hajnali fél 5-ig fenn tudsz maradni? Nemsemmi, én tuti kidőlnékKép

LivKép nálunk a két gyereknél két különböző eredmény jött ki. Ákost is és Balázst is elküldték vérvételre. Ákost azért, mert sápadt és karikásnak látta a szemét az orvos. Igaz, hogy épp betegség után volt, de azért elmentünk. A lényeg, hogy nála, csakúgy, mint Inimmáéknál, még magasabb is volt a vas. Szőke, zöld szemű, világos bőrű. Balázst a súlymegállás miatt küldte el, nála viszont kevesebb lett a vas. Most hagytuk abba a vas szedését, majd januárban lesz egy kontrol-vérvétel. Szerintem egy egy laborvizsgálat nem árt, és akkor vége van a találgatásoknak. Nem lehet megtömni egy babát, ha nem éhes, akkor hiába kínálod neki a kajcsit. Bazsi is 10 kiló körül van, szerintem Dávid remekül néz ki, ha nem aluszékony pl., vagy nem kórosan étvágytalan, akkor nincs gond.

CsengoKép Bazsi sem vastag gyerkőc, épp 10 kiló lehet, de eszik rendesen. Ha szoptatod, akkor megkapja az elegendő ásványi anyagot, vitamint, a narosan bőven elég. Plusz vasat csak úgy nem érdemes adni a babáknak.

ViolaKép mellultrahangon én is voltam, szerintem ha nem is ultrahangra, de legalább manuális vizsgálatra mindig muszáj menni.

Igen, a mi korosztályunk még nem kap beutalót mammográfiára, de még nem is kell.

MacsekKép Egy sima mellviszgálatot kell kérni az orvostól, nem lepődik meg rajtaKép
Nem kell attól megijedni, hogy idegen férfi - az orvos - tapogatja a cicit, túl kell esni rajta. Legalább lesz egy jó napjaKépKép

Inimma: ez nagyon nem hangzik jólKépKép Olyan rossz, hogy még nem tudják megmondani, mi a bajuk, és az ember nem tud segíteni rajtuk. Vigyázzatok nagyon magatokra, jobbulást kívánok Csanádnak.

Általában én is sorozatfüggő vagyokKép Lost, Született feleségek, Barátok közt, Jóban-Rosszban, Szeress MostKép Ha már itt tartunkKép Nagyon sokan le szokták tagadni, és mellette nézik. De itt úgy látom, azért vagyunk páran sorozatosokKép Férjem csak a Lostot nézi velemKép

Lau
lau

CsengőKép
Ha Te egészségesnek látod a gyerkőcödet, akkor az is! Boti volt a topik egyik legdundibb babájam és 13 hónaposan nem volt 10 kg (az uccsó hivatalos adat: 5 hónapos korban 7,8 kg). A mi dokinénink és védőnénink is normális, nem mondták, hogy adjak neki vasat, vagy hogy tömjem. Néha én látom sötétnek a szeme alját, ilyenkor kap vas tartalmú kajcikat, aztán csókolom.
Õ mindent szeret enni, de vannak napok, amikor szinte csak mazsolázgat a kajából, aztán utána napokig hihetetlen mennyiségeket eszik. Én már nem is figyelem. Amikor elkezd játszani, befejezzük a kajcsit, mindegy mennyit evett. Ha baromira éhes lenn, eheteneKépKép

ViolaKép
Jó, hogy most nincsenek ostoba szomszédaitok. Mira-lift-tükörKépKép Kéretik pink-hajú képet feltenni!!

KataKép
Jó, hogy jobbulás vanKép A sonkástészta receptjén ha nem gond nem gépelem be mégegyszer. Majd megkeresem melyik nap írtam, és értesítelekKép

LivKép
Köszi a részletes meló-beszámolót!
A vas-témáról beszélj a védőnővel, de a legtutibb a vérvétel, ha tényleg gyanús.

InimmaKép
Jobbulást Csanádnak!

PleditKép
Hjja, kérem, ha lenne tutkó módszer a baba nemére, sokan használnák... nekünk még mindig titkolózik a kistesóKép
Kaja: Boti napi 5x eszik, kizárólag darabost. reggeli és vacsi kenyér + felvágott / lekvár, időnként tejbedara. Tízórai és uzsi: gyümi, vagy joghurt. Ebéd: amit mi eszünk - totál felnőtt kaja.

TcisKép
Én is, én is kérek sablont! Lécci és kösziKép

Sorozatok: én nem nézek semmit per pillanat. Volt idő, hogy vmelyik német csatornán a Nanny-t néztem, aztán Al Bundy-t, majd pocakosan a Mein Baby-t. A magyar sorozatokat nem szeretem, valahogy idegesítenek, ezért egyáltalán nem vagyok képben barátokból, jóban-rosszbanból. De a magyarokon látható más sorozatok is csak bosszantanak mostanában, így az általatok oly sokat emlegetett Lostról elképzelésem sincs, vészhelyzet ennyi év után már nem érdekel, született feleségek mini részlete alapján nekem túl mű a sorozat.
Azon gondolkodom, hogy ennyi rugalmassággal örülhet a filmipar, hogy nem filmkritikus lettemKépKépKép

JudyKép
Szupi volt a nap, köszi. Apája megdícsérte itthon a kajcit, mondta, hogy mi is csinálhatnánk majd 1x. Holnapra jó tancsikázást!

Epilálni holnap fogunk. Apája higgadt, én kezdem félteni a lábaimatKépKép

Na jó pihit mindenkinek!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: