Dóra! hova cseppented a Vigantolt neki? elejében nekem is néha több csepp ment, ki kellett öntenem, és előlről kezdenem. Kiderült, hogy kicsit szigorú vagyok, mert én jobban a szájában tudom tartani az üveget, mint a többiek, de ha lefogom a kezét, akkor akkorát ugrik, hogy az üveg is repül

. ma reggel arra ébredtem, hogy dumál a kiságyában. elkészítettem a tápot, meg se mukkant. (már külön üvegben adom neki a tápot meg a tejet, hogy a tejet fix megigya, max a tápból hagyjon)
nektek Infacol bevált? igazából nekünk semmi, csak ki kellett várni, hogy elmúljon a nagyon hasfájós időszak. egyedül a Papaverin (orvos írta fel) segített úgy agyhogy.
fogsoros szmájli: kettőspont+nagy o betű
Moose! frankó ez a mackós történet, habár én a malacot választottam volna

. persze ilyen kérdések kavarognak a fejemben, hogy miért kap vki mackót a védőnőtől, meg utána miért ad túl rajta olyan gyorsan, meg ilyenek. de hát ilyen adakozó a világ, és ez nagyon szép. én is hondák körül fogok somfordálni a Nyulammal. (sajnos/szerencsére nyuszizom őt, de 50%-ban nyúlnak emlegetem, pedig esküszöm nem téged utánozlak)
Neet, látod, végy példát Esztiről!!

amúgy 103-as busz, meg Lágymányosi környéke (bkv szempontjából) száx.
Pipocska! épp tegnap gondoltam rád. láttam párnás hirdetéseket mindenfelé, gondoltam, hogy te követted el őket

. tgyás után meg kell igényelni a gyedet, de mielőbb ám, mert annál később fogod megkapni. tgyáskor kellett kapnod egy határozatot, amiben leírták, hogy mikor jár le és a gyed igényléshez milyen papírok kellenek.
már fél éves a fiad??? úúúúristen!
Lencsikém meg már lassan 3 hónapos!
Zanza! Réka nagyon ügyes!
Zsanci! marha jót röhögtem a túróstáska sztorin. nem a bosszúságodon, hanem ahogy előadtad. olyan érzékletesen mesélsz sztorijaidról, hogy még ma is a szemem előtt van, mikor mesélted, hogy nagyobbik fiad a férjed hátára dobta a paradicsomos tányért.
Proone, azért a keményedés nem egyenlő a szülési fájdalommal, úgyhogy ne nézd az idejüket túlságosan
küldd anyukádat postára.
meg a magzatvíz nem mindenkinek folyik el, pl. nekem sem folyt el, csak jöttek a fájások. úgyhogy néfossál!!!
hallgas a dokira, úgyis holnap szülsz.