PROONE, HAJRAAAA!!!! Nekem szules elott volt delelott egy nagyon kicsi verzes, es delutan bementem a korhazba, hogy azert megis miacsudaez, aszontak rovidul a mehnyak es azert, es hazamentem. Aztan este 3 perces kemenyedesekbol 3 perces fajasok lettek es visszamentunk.
Most csak ezt az oldalt udtam atfutni, majd jovok, de ma tokjo sztorink volt, azt gyorsan elmeselem: setalok delelott a gyerkoccel es egyszercsak feltunik elottunk egy anyuka egy ketevesforma kislannyal, anyuka bazinagy mackot cipel, kislany egy kozepes malacot

azon kezdtem gondolkodni, minek hoznak le setalni ekkora plussallatokat, biztos allatira hisztizett a csaj... kozben enyem lany is a mackot nezhette es allatira elkezdett sirni. Felgyorsitottam, hogy megelozzuk oket, nehogy egesz uton a macko utan csorgassa a nyalat, es mikor mellejuk ertunk, anyuka meg is kerdezte, hogy miert tort el a mecses, mondom biztosan a macko kene neki, erre odaadta

azt mondta, most kaptak a vedonotol, voltak tanacsadason es kitudjamiert, mindenesetre o a mackot nezte ki es kerte, de a gyerkocnek a malac tetszett es vegul mindkettot megkaptak, de mivel a gyerkocnek a malac tetszik, ugyis csak foglalna a helyet, szoval vigyuk csak. Hat megprobaltuk: marha nehez ugy volt, mert a gyerek meg akkor is uvoltott, mikor mar nalunk volt a macko, megprobaltam, hogy gyereket kiveszem a babakocsibol es mackot be, hatha szivesen tolja, de nem, gyerek a laban jon, macko kezet fogva, nem, gyerek babakocsiban macko kezet fogva, nem, stb. stb. mar kozben egy masik anyuka is segitett, aki ket kisgyerkoccel volt, megfogta a mackot, amig gyereket probaltam visszapplikalni a babakocsiba, meg tobb idos holgy is megkerdezte a csajomtol, hogy miert sir es megjegyezte, hogy milyen szep mackoja van, aztan kozben visszajott a malacos kislany is a mamajaval... vegul beultettem a gyereket a kocsiba, mackot radobtam valahogy, hogy kilasson es kapjon levegot es a macko se essen le es meg szabad kezem is legyen a kocsit tolni es hazaindultunk. Szerencsere nemsokara abbahagyta a sirast. Itthon rogton raugrott a medvere es osszevissza birkozott vele, meg probalta cipelni a lakasban, ami eleg nehez dolog, mert akkora, mint o, de legalabb puhara esik, ha elvagodnak
Remelem azert nem hiszi, hogy ha barmit meglat es elkezd erte sirni, akkor megkapja... Bar, ha ez tenyleg mukodik, akkor holnap en is szornyen fogok bombolni, amikor az elott a szep uj ford fiesta elott megyunk el, aki az utca vegeben lakik