A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan!

Annyira hülye vagyKép
20170114224602

Sziasztok!Már az előbb próbálkoztam, de eltűnt az üzenetem.Hallott már vki vmit Szánthó József dokiról???
nyunyo

Nyunyo!
Ajaj, darázsfészek Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nyunyó, itt már sokat beszéltünk róla, de nem sok jót. mire vagy kíváncsi? talán csak nem őt szeretnéd dokidnak? ajjaj
tök jó a nicked Kép

votiv 8)
votiv

Juc!
tudom...Kép de legalább puszild meg helyettem a Baloghot...Kép
Nyunyo!
húha...itt sok jót nem fogsz róla hallani...sajnálom...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi, megnyugtattál, köszi! együttérzek a fogak miatt...

Clau, hívd csak fel, szerintem elmegy keszire is, nem olyan rossz a közlekedés - én is sokat jártam ki régen.

Isti ilyen rendes gyerek Kép ill. du. nem alszik... ezért nyúlik ki olyan hamar este. meg azért, mert még mindig nem állt át az órával! (hú de utálom ezért, aki az egészet kitalálta) aztán persze hajnalban kel....

votiv 8)
votiv

proone,
vágomKépszóval attól függ hogy melyik dátumot veszi figyelembe hogy mennyivel hordod túlKépha sokkal akkor a 29-et,ugyi???????????egyébként te mire emlékszel,hányadikán készült a babódKép?

nyunyó,
én nem találkoztam vele de nem is szeretnék soha a hallottak alapjánKépmindenképpen őt akarod?????ha nem tudunk sok jó dokit ajánlani helyetteKép

juc,bogárka,
sajna én voltam már az idén de olyan kedvet kapatam hozzá hogy lehet hogy letagadomKépvagy mindjárt produkálok vmi "panaszt"

zsanci,
te hogy állsz a dologhoz,megnézzük kisbarnátKép????én nem tom de úgy fáj vmimKéptényleg,csajod mikor jönKép??????????????
Vendég

Sziasztok!

Ada hivott, hát jöttem :-)
Két kispasi (majdnem 8 és majdnem 3 évesek) és egy még kisebb (fél éves) kishölgy anyukája vagyok és ennél boldogabb asszem nem nagyon lehetnék.
Szép lassan próbálok beilleszkedni közétek, remélem nem zavarok.

Pusszancs: Cookie
cookie

bocs de nincs időm visszább olvasni Kép

Proone,
hát ez nagyon jól hangzik! Nálam dettó ugyanez volt, délutáni vizsgálatnál 2ujjnyi nyitott méhszáj, aztán éjfélre elfolyt a magzatvíz, irány kórház, 4ujjnyira ki voltam tágulva, és mindez fájás nélkül, rá két órára beindultak a fájások, és még 2,5 óra múlva megvolt Dóci Kép kivánom, hogy neked is ilyen legyen, ha nem fáj, és úgy tágulsz, akkor szerintem a nehezét megúszod. A tolófájások ugyan nagyon fájnak, de az már mindegy, mert ott már célegyenesben vagy!!!! Kép
kisün

vera,
rácáfolok,tólofájások királyakKépabszolút nem fájnak,engem csak azért nem lőttek fejbeKép mert mikor szóltam hogy most,akkor repedt a burok és utána jöttek és az már nem fájt abszolut,megváltás volt

cooki,
isten hozottKépde jó neked remélem egyszer én is ilyen boldog leszekKépneeeeeeem,egyszer én is ilyen boldog leszek,ez kijelentésKépcsak mi a második és 3 között akarunk olyan 5-6 évet,persze ha a 2.csaj leszKépha nem igyekszem a 6 hetesre terhesen visszamenni majdKép
Vendég

Sziasztok,
képtelenn vagyok nyomonkövetni, hogy mi történt 2 napig amíg nem voltam, ha van valami rendkívüli azt mondjátok meg légyszi. Annyit látok, hogy Proone még 2:1-bent játszik Kép

Fontos!!! Valaki emlegetett valami hiper szuper fotóst aki műtermi képeket készít, légyszi mondja meg megint, hogy kiről lenne szó, ha árak is vannak akkor azt is megköszönöm.

Tegnap volt a bölcsiben kötetlen beszélgetés a szülőknek, annyit mondok, hogy épp hoztam a formámat duma terén Kép Kép
zsebi2004

Gigi,
ezer bocs, akkor helyesbítek: a tolófájások NEKEM fájtak Kép
kisün

ILdi, nalunk a kutyusok a kertben vannak, ugyhogy Benke visz. ritkabban talalkozik veluk. bar imadja nezni oket, meg meghuzkodni a szoruket, fuluket, farkukat... a macska viszont ki-bejarkal. ahanyszor megjelenik, B rogton raizgul, ezerrel repeszt hozza. altalaban resen vagyok, es probalom kordaban tartani az esemenyeket, hiszen a simogatas meg nem nagyon megy, a cica viszont kevesbe szereti ha huzzak-vonjak. ugyhogy probalunk kompromisszumos megoldasokat talalni, h senki ne seruljon tulzottanKép. ma du. amikor megneztem, mi a nagy csond oka, azt lattam, h B rajta fekszik(!) a macskan es cibalja, ahol eri. az erdekes az volt, h a joszag meg turte. szerencsere...Kép
szoval - ha a kisregenybol nem derult volna ki - en osszeengedes-parti vagyokKép

Votiv, "szülinapi torna 1évesnek"???KépKépKép

Proone, huha. ez tenyleg nagyon izgiKép. nagy-nagy drukkKépKép

Ada, Oxi, Clau, fogakKép egyutterzek. ez egy vegtelen tortenetnek tunik...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

johetne mar az Ember... mikor lesz igy pezsgozes?KépKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Réka nevében köszönjük a névnapi köszöntéseket! Az ünnepelt 8-kor kidőlt.Kép

Kisün, vmit vmiért, neked viszont fájdalommentes tágulásod volt.Kép

Cookie, kedden voltál tornán, nem?

Proone, nagyon izgi. Ugye Proone-papa értesít minket a nagy eseményről képekkel megtűzdelve, ugye?Kép
zanza

Szia Cookie!

Üdv közöttünk!Kép
Gratula a gyerkőceidhez!Kép

Recca!

Köszi! Akkor Benke már összebarátkozott a cicával! A mi kutyusunk egyelőre frászt kap Timitől, mert annyiszor üvöltöttem rá szegényre korábban, amikor közelíteni akart felé! De mostmár azért talán elkezdjük az összeismertetést!

Én Emberem csak éjfél után ér haza!Kép Rossz ez a 16 órázás, így nincs rendszer az ember életében, de legalább van munka!
ildi76

Cookie: Itt senki nem zavar Kép De nem irigyellek, mire "megtanulsz" minket Kép

Kidőlt a csaj, kidőlök én is.
Holnap pakolás, éééééés végre pihenés lesz kicsit... szegény anyukám... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zanza,
pontosan, én is így látom. És attól, hogy fájt, még gyönyörű volt Kép
kisün

Nyunyo,
üdv köztünk Kép Miért a Szánthó?

Cookie,
neked is üdv! Kép
kisün

Vera!
NEKEM meg az FÁJ, h nem válaszolsz az emilemre...Kép
és a tolófájások nekem sem fájtak, mert akkor épp toltam, és nem volt időm fájni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen Zanza! Kedden voltam tornán :-)

Oxigen! kicsiny előnyöm van, mert Ada tornáján már találkoztam innen pár lánnyal és a babájával :-)
Viszont most megyek is, mert Petra belekapott a szemembe és kissé homályosan és alig látok :-(
Próbálok jönni közétek, ahogy tudok.
Képet sehogyan sem tudok feltenni magunkról :-(

Pusszancs: Cookie
cookie

Gigi!

Azért én nem szeretek rákszűrésre járni ennyire.ÉS ezek a nem fájáso is.Kezdek komolyan aggódni miattad,hogy UFO vagy.
20170114224602

eees kezdodhet a buliKépKépKép

Coolio
recca

juc,
miért mondod el a titkomat itt nyilvánosanKép????????????na jó,de akkor már tudjátok miért imádok vajúdni meg nyomniKépmert nekem nem fájKép

vera,
korrigálos ok,elfogadom,ebbe nem kötök beleKép

neet,
szóval arról szeretnék veled beszélni hogy ártottam én neked hogy rámküldted az egeredetKép????????bemegyek az előbb a hálóba hogy leteszem a gyerekemet aludni erre az ágyunkon egy egér néz vissza rámKépígy a gyerek még mindig fent van mert kirohantam a szobából de B-t nem dobtam le és hagytam ott hanem hoztam magammal k a nappalibaKépés ha hazaért apjuk kirakunk egy egérfogót és a nappaliban alszunkKépmennyi ideig tartott míg ide irányítottadKép???????????????
Vendég

Gigi!

Ez komoly? Mi ez az egérinvázió?
Nálunk "csak" svábbogár vagy csótány vagy mi a fene van, egyelőre csak a lépcsőházban!Kép
Én attól kapok frászt, az egértől meg nem! De azért én sem örülnék neki! Szóval hozzánk ne küldjétek!Kép

Azthiszem elteszem magam holnapra!
Jó éjt!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Nem tüntem el újra, csak intézgetem a dolgainkat, meg netre kaptam melót és elég sok.

Mindenki jól van? Remélem senki nem beteg.

Gigi!

SZIJJA! Talán jövőhét jó nekem! És neked?

Jucus!

A videó cukiKép jót röhögtem rajtaKép Képzeljétek Domi tegnap este 8kor elaludt reggel fél 7kor felkelt papizni, persze csukott szemmel tetteKép visszaaludt utána egyből és negyed 12kor kelt fel délelőtt! Már azt hittem vmi baj van. De hála az égnek csak jó az alvókánkKép
eszti25

eszti,
szerda kivételével ok.küldök mailt a számommal ahogy kitettem az egérfogótKép
Vendég

Eszti!

Neten,hoyg lehet hajatvágni?

Juc
20170114224602

EGy darabig visszaolvastam.

Petergabi!
Lehet a gyógyszertárban kapni (nekünk dokinéni szokta felírni) boraxos popsikenőcsöt, azt szoktuk használni a piros, gombás-pöttyös fenékre. Átlátszó, kicsit nehézkesen kenhető, de hamar használ.

Ada!
Ancsa (azaz én), mint szupernő ??? Nem mondod komolyan....
cookie

Gigi!

OkéKép Egér? BRRRRKép

Jucus!

Most megfogtál! Kép
eszti25

Neet!

Egeret misenem kérünkKép

Juc!

Vidiót apa is látta, közölte kismamikok nagyon pihentek és ráérnekKép Gyógyulást PannánakKép

Gigi!

Ha nincs mail, nem tudsz kihasználniKép
fabrika

Gigi,
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha!!!
VÉGRE NEM CSAK NÁLUNK Kép Kép Kép Kép

Norka,
nekd meg milyen protekciód van, hogy bevették a csajod a bölcsibe? Na, holnap rájukcsörgök, irgumburgum. Januártól igényt tartok egy helyükre. Lehetnének a csajaink csoporttársak vagy mik. Kép

PROONE HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
neet
neet
neet

Ja, és Eszter és Marcipán nagy haverok. Eddig csak egyszer harapta meg (Eszter a kutyátKép).
Egyébként a kezét lehetetlenség lenne midnen kutyérintés után megmosni, pláne, hogy ebben a hidegben nem hajtom ki Marcit a meleg ágyikójából, így aztán egymást szórakoztatják egész nap. Immunrendszer rulez. Kép
neet
neet

fabrika,
tudom és hidd el hogy kihasznállakKépde azt se tudom hol áll a fejem,remélem vasárnap eljutok odáig hogy tudjam írni neked miről van szóKép

neet,
nem vagy vicces,eddig szerettelek.......Kép

el vasalni,4 kupac vár rámKép
joccakát
Vendég

Szia Lányok!

Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek. Csak, hogy updatek legyetek, most 2 napja valamiért Lilla elfogadjaz üveget. Viszont a furfangos Anyukája már nem tápszert hanem tejet egy kanál tápszerrel tesz bele nekije. Gyerők issza, semmi ellenkezés. Az lenne jó ha így maradna.Kép

Bili témában pedig megnyugodtam, nem vagyunk elkésve.Kép

Már megint tündérbokarakat láttam fent a topicbanKép

Ma nagy nap volt déltől 6-ig egy másik egyévesre vigyáztam a Lillával együtt. Büszke vagyok magamra, mert nem fulladt katasztrófába, gyerekek ettek, ittak, játszottak, aludtak. Azért lefáradtamKép

na megyek húnyni. jó éjt!
beetrix

<font color="0000ff">Kisün!
Hú, ez izgin hangzik! Kép Remélem, nekem is ilyesmi lesz, eddig se fájtam, talán eztán se fogok nagyon... Legalábbis reménykedek...

Gigi!
Háááát... Talán március 4... esetleg 7...</font>

KépKépKépKép
proone

jellemző, hogy egyszer használok explorert, és máris elszáll a hsz. firefox-szal ilyen még nem volt...

csak azt írtam, hogy isti popoja is nagyon kipirult mara a tegnapi paradicsomtol
de egy kis belladonna meg levegoztetes meg szaritgatas helyrehozta
bakker most meg miert valtott a billentzuyet??? uuu de megyek aludni!

votiv 8)
votiv

Nyunyó
Szántó dokival én is találkoztam 3 hetes befektetésem idején szerintem nem rosszabb a többieknél csak más a hozáállása, a stílusa nem az a "hüde vicces vagyok" fajta, az UH-os téren még akadozik, de kinek menne elsőre az a szuper gép amit nemrég kaptak. Kicsit régimódi. Volt egy lány aki nála szült és meg volt elégedve vele.

Cookie
Gratula a lurkókhoz, ha felnőnek jöhetnek udvarolni a csajoknak Benikém meg majd megy a kislányodhoz.KépKépKép Tegyél képet!

Ügyi Zsebi

Proon Hajráááááááá

Recca
Jó bulit. Azért ne igyál sokat mert kettőt látsz majd az utcánkból és nem találsz ide Kép Egyébként tényleg kettő utcánk van, közte van a patakKép

Gigi
Egeret nem küldtem, hanem megszököttKépWANTED

Kép

LÁNYOK Így jár aki torna után cukiba jár!KépKépKépKép

Eszti
Te az a magyar hangja Eszti vagy ?
Domi, bendi, Édi-bédi-bébiKép

Kókusz
kókuszdió

Cookie!
Üdv itt, érezd jól magad!!! Ti vagytok a négyfogúak a tornáról??? Kép

Kókusz!
Ez az egeres kép brutál! Valami pszichokönyvben is benne volt, merthogy ez egy kísérlet következménye, ahol vmi hülye hormonokkal bombázták szegény egereket...Kép

Proone!
Drukkolok, hogy gyors (persze azért annyira ne, hogy ne tudd kiélvezni Kép) és nagyon szép szülésed legyen!!! Kép

Ma annyira édes-kedves-tündér volt mindkét gyerekem, hogy le se amortizálódtam...Kép...de azrt lassan már húz az ágy...ja és úgy néz ki meg is gyógyultam, bár még nem százas, de már csak keveset köhögök Kép

Na jóéjt!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca
mél ment
Kókusz
kókuszdió

Zsanci,
tényleg Kép bocs. De mentségemre, hogy csak tegnap találtam meg. qrva hotmail. de forwardoltam yahoo-ra, így válasz már nem sokat késik. De most el Debrecenbe, ma este vissza, és akkor válasz KépKép ugye még szerecc???? Kép

Gaby,
bocs, úgy értettem, hogy fél éve próbálkoztok célzottan Kép
kisün

<font color="0000ff">Még egyben, de este óta fáj a gyomrom környéke, meg kutyorog, ma már volt hasmenés...
Nagyon hathatott rám pszichikusan ez a 2 ujjnyi méhszáj... Kép
Ja meg másfél órája egyet belehasított menzigörcs szerűen a hasamba, de csak pár másodpercre.
Õszintén szólva be vagyok tojva, hoyg mi lesz, főleg, hogy ma nincs itthon velem senki! Anyu elment egész napos kirándulásra, férjem pedig dolgozni a város másik végébe. Hasam meg egész éjjel keményedett, most nem annyira.</font>

KépKépKépKép
proone

Cookie: Tudom, én is ott voltam ám tornán Kép

Proone: Akkor most még nem, hanem majd csak este szülsz, jó? Kép Pihenj sokat!

Pá, megyek csomagolni, amíg alszik egy kicsit a csaj... ugye alszik? Áááááááááááááá, nem akarok alligátort, a békés-nyugodt lányomat akarom vissza!

KépKép
oxigen
Györköny

Éljenek a Mártonok, Marcik és Marcipánok! Kép

Proone,
ne izgulj, egy óra alatt biztos nem szülsz meg, és egy óra alatt papinkód bárhonnan beér a Hba. Te meg hívsz egy taxit vagy mentőt legfeljebb. Drukk és ne izgulj, ez már nagyon annak hangzik! Utolsó dolgod az legyen, h írod: indulok! Kép És ha a rózsaszínbe kerülnél, gondolj rám és Eszterre. Mi is ott szül-tünk-ettünk.
neet
neet

Proone hajrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
Oxika: jó utat....de tornára visszaérsz ?Kép

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Sziasztok!

Proone, hajrá, hajrá! Ez már tényleg a finis!!!Kép

Csajok, képzeljétek a bébim fogta magát és az eddigi fejfekvésböl farosba fordult. Most a 31. héten vagyok, még van remény, hogy magától megforduljon. De mi lesz, ha mégsem? Nagyon félek a császártól, de egy faros szüléstöl méginkább, legalábbis annak komplikációitól. Mit tudtok, itt a kórházban hogyan állnak ehhez a témához? Megvárják míg beindul a szülés magától és SOS végzik el a császárt, vagy van mód arra, hogy még a szülés beindulása elött, programozott császárra kerüljön sor?

Olyan sokat írtok, és nekem még decemberig annyi munkám van, hogy képtelen vagyok felvenni a tempótKép

Votiv, hogy álltok a költözéssel? Én úgy láttam, hogy már nagyon kész a ház!

Szép napot mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus!
nem lesz semmi gond!! ne görcsölj ezen, majd akkor, ha már eksön van!!!
Vera!
Nem haragszom ám, én már csak egy ilyen, nem haragvós ember vagyok...és én is mindig kések a levelekkel...Kép Kép

Képzeljétek, kisfiam válaszol a kutyáknak!!!!!! Kép HA meghallja őket, kérdezem,h mit mond a kutya??? És ő mondja, hogy bááááááábááááááááááá, vagy ma, háááááááááphááááááááááp, vagy vmi hasonló....Kép Magától viszont nem tudom rávenni az ugatásra, csak ha hallja lent a kutyusokat...
Neet!
olyan jó, h Eszti és a kutyus ilyen jó barátok!!!!És tudós bácsi is mondta a mindentudás egyetmében, h nem kell a gyerek kezét azonnal megmosni kutyázás után, mert sokkal kevésbé veszélyes, mint sok minden, ami után meg nem mossuk meg a kezüket azonnal...

ja, és ketteske brümmög is, ha autót tologat. eltanulta a példaképtől...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Piros

Nekem 2 volt a pocakban Az egyik Haránt a másik faros és megvárták míg beindulnak a fájások és utána vágtak. Persze minden szülés más, de ha komplikáció van akkor azonnal visznek a műtőbe. Ne így legyen! A második Baba általában később áll be. Kinél szűltök? A fiad, hogy született simán, vagy császárral?
Kókusz
kókuszdió

Kókusz, Zsombi hüvelyi szüléssel jött világra a 38. héten, spontán, a nyákdugó távozása után, amikor még nem is voltak fájások, 4 óra múlva megszületett. A prof az orvosom, ezért nem is tudom mi van, ha beindul a szülés, akkor egyenesen visznek majd a mütöbe és az ügyeletes császároz meg? Bocsánat, hogy így pánikolok, csak meg sem fordult eddig a fejemben, hogy megfordulhat, hiszen a 23. héttöl fejfekvéses volt. Zsombi is végig az volt.
Szeretnék minél természetesebb módon szülni, de azért a faros szülést nem eröltetik, ugye?
Szerintetek meddig van helye a babának a beforduláshoz?
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

<font color="0000ff">Eddig aludtam, most felkeltem pisilni. Hasmenés nem jelentkezik, de a gyomrom környéke megint megfájdult, mikor felkeltem.
Megyek vissza az ágyba, hátha ott jobb...

Neet!
Gondolok rád, ha rózsaszínbe kerülök. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: