Juszti,
biztos ismered a Ki felelhetne c. verszet Hajnal A-tól. Na, most pont olyan a hangulatom.

Megnéztem a csillagjegyedet.

Marcipán és Maja nagyon szépek.
Majd teszek fel képet Ákosról, de tönkrement a fényképező aksija.
Én sem vittem magammal könyveket az előadásokra, mert ott úgyis csak jegyzeteltem.
Bár volt olyan is, hogy elaludtam, ez statisztika órán volt.
Tök izgi volt a tananyag.
Orvostanhallgatókkal buliztam együtt, mert természettud. osztályba jártam gimibe, és sok orvos lett a volt oszt. társak közül.
Erről ennyit. Meg a szüleimen is látom, hogy ők is csak emberek és folyton tipródnak, hogy képezzék magukat, hogy jól csinálták-e stb.stb. Ja, én olyan hülye vagyok, hogy 5 évig latint tanultam.
4 év gimi +1 év egyetem.

Hüpi,
jobbulást kívánok. Nagyon szorítok, hogy lemenjen Ádi hője.
Ajándék ügyben: Férjem tegnap este megkérdezte, hogy mit szeretnék a 10 éves évfordulóra.
Nem egy hónapja mondogatom neki, hogy mennyire hiányzik a római tálam ami a költözéskor eltűnt.
Viszont apróbb dolgokkal tök jól meg szokott lepni. Pl arckrém, parfüm - már tudja az ízlésemet, virág, fehérnemű, stb. Ma megyek nődokihoz, semmi különös, csak az éves rákszűrés. Úgy volt, hogy ez egy önálló program, de párom el akar jönni velem és hozni akarja Kőckét is...

Most mondjam, hogy ne?
Ma hallottam, hogy a szakjogászi képzés is ingyenes a gyed alatt. Majd utána nézek és lehet, hogy visszaülök egy kicsit az iskolapadba. Gondolom nem lesz egyszerű megoldani a gyerek-dolgot, de a férjem nagyon lelkes a témában.