A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi Ági!!!
És nagy-nagy gratula!!!!! Hatalmas nagyot nőt, de hát az idő is duplikálódott, hát a bébi is.Kép

manda

Manda,
20x akkora lett. Kép
potter_76

Bocsi, nem tudok számolniKép

manda

epp csak beneztem,.,remelem ma vagy holnap lesz idom visszaolvasni
Wish Kép majd irj a vizsgalat utan? kivancsi vagyok, hogy hogy ment? vert vesznek,? vagy hogy megy ez? Szepek nagyon a neveitek ! dehogynem lesz 4 ! 2 iker pl.

Manda Kép remelem jol vagy es mosod a pockot Kép

Tunde , Babcsi, Noi Kép hogy allnak a tuszok? remelem a november lesz a szerencses honap ! KépKépKép
Babcsi Kép megiscsak meg kene vennunk azt az uh-gepet,,,latod,,,az legalabb nem lennne rossz..

Potter Kép hogy vagy? gratulalok ... es fiu lesz v. lany? vagy meg korai kerdezni?

Amica Kép az meg a jobbik, ha "csak" neked sir MArci,,es ott mar kesobb jol erzi magat. Biztos bele fog szokni hamar...A gyerekek alklmazkodobbak, mint mi. Remelem nem kell 6 napot varnod most...

Szilva Kép en is gondoltam ra. Nem lehet, hogy a dokik is olvassak? vagy nincs idejuk? remelem !!!! KépKép
remelem jobban vagy. De szerintem meg ne tornazz, mert lehet, hogy jol erzed magad,,de belul vissza kell hogy alljon a rend,,es nem jo a megeroltetes.
saci

WidhKép
köszike!

PotterKép
Hú milyen csodás érzés lehettKép Nagyon sok pocaknövelőt küldök+++++ nőjön még nagyobbraKép

MoflyKép
Jobb is hogy megvannak a nevek, mert a nagy hirteleségnem ha mindenkinek elkezd nőni a pocakja nem lenne időnk nevet keresniKép
pbj12

WishKép
köszike!

PotterKép
Hú milyen csodás érzés lehettKép Nagyon sok pocaknövelőt küldök+++++ nőjön még nagyobbraKép

MoflyKép
Jobb is hogy megvannak a nevek, mert a nagy hirteleségnem ha mindenkinek elkezd nőni a pocakja nem lenne időnk nevet keresniKép
pbj12

Saci,
jól vagyok. Kép Igazából nem nagyon vannak terhességi tüneteim, "csak" egy szép UH fotóm. Kép 5. hónap elejétől tudják megmondani a nemét. 6 hét múlva megyeh megint UHra, addigra lehet, hogy látszik majd. Persze nem biztos, hogy akarjuk tudni. Kép

Pbj,
köszi. Remélem mihamarabb viszonozni tudom neked. Kép

Én is úgy tudom, hogy fagyiembriók régóta vannak, viszont a megtermékenyítetlen petesjt sérülékenyebb, ezért nem volt még felénk "Marci-féle" sikeres kísérlet azelőtt. A diagnosztika fejlődésével biztos sok csoda lesz még...
potter_76

Sajna elszállt az üzim.Kép

SaciKép
Mosom a pockot (remélem), de a pocakomat biztosan!Kép

manda

Potter Kép
Gratulálok az "óriás" bébihez! Nagyon boldog lehetsz! Boldog babavárást kívánok!

Saci Kép
Lehet, hogy igazad van a tornázással kapcsolatban, azért is gondoltam, hogy valaki választ ad erre a kérdésre aki sajnos érintett volt már Kép

Kép
Kép
szilva069

WishKép
köszike!

PotterKép

MoflyKép
pbj12

Manda Kép
Nekem is eltűnt egy üzim, és olyan lassú már megint a b.net.
Küldök neked HCG-t, mondjuk 150 elég lesz?

Kép
Kép
szilva069

WishKép
köszike!

PotterKép

MoflyKép
pbj12

Manda akkor holnap de. találkozunk a BMC-be, jó?!

Potter, gratulálok a picurhozKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de kedden teljesen kiütődtem. Nem pszichésen, hanem fizikailag. Ugyanis miután teszteltem egy nagy kövér negatívat elmentem a férjemmel futni és az meghozta pirit, a maga minden kellemetlenségével. Ráadásul estére lebeszéltem már egy fallabda meccset, amit nem akartam lemondani, mert akkor is ki kell fizetni a nem túl olcsó pályát. Egy ideig fetrengtem az ágyban, aztán mivel más csillapító nem volt, bevettem egy Algpyrint. Az segített, a fallabda meg teljesen helyretett. Szóval már a 3. ciklusnapon vagyok.
Azért nem tudtam írni, mert ma volt egy konferencia, amit én szerveztem és még előadó is voltam és tegnap késő estig bent dolgoztam, ma meg a konfi ment. Nagyon izgultam, de minden jól sikerült.

SzilvaKép
Úgy örülök, hogy már itt vagy köztünk. Nagyon csodállak. Azt hiszem én is dolgoznék a helyedben és én megértelek, hogy már sportolni akarsz. Szerintem kezd el finoman, úgyis érezni fogod ha fáj. Lehet, hogy inkább csak jó nagy sétákat kéne tenned.

Tündi30Kép
Gondolok rád a lapar miatt. Majd elmesélsz mindent. Légyszi, ha túl vagy rajta priviben írjál meg mindent, mert én majd decemberben megyek. Nekem csak pé előtt akarja megcsinálni a doki és nem mondta, hogy ki kellene hagyni azt a hónapot.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Köszi a HCG-t, szupeeeeeeeeeeeeeeer a mennyiség!!!

manda

BarbiKép
Akkor holnap találkozunk, ok!!!

SzilvaKép
Nekem is nagyon lassú babanet. Sajna!Kép

TizaKép
Sajnálom, hogy Pirike látogatását teszi nálad!Kép

manda

AmicaKép
Csaj nem megfertőztelek! Szerintem tesztelni jóKépKéphihihi...én biztos tesztelnék egyet!Kép

SaciKép
Szerintem is kéne az az UH. Kezdjünk gyűjtésbe, úgy 20millából ki is jönne asszemKép

IzaKép
Szóval akkor megjött. Akkor most időben leszel a pé-vel?

MandaKép
Mosd csak a pockokat!!! Gyűjtsd a HCG-t, én is küldök sokat: hcg, ! Már csak egyet alszol, hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcg,hcgKép Nagyon izgulok érted!!!!! Karcsi, hogy bírja az izgalmakat?

PotterKép
Millió gratula!!! Mekkorát nőtt!!!! Nagyon szupi érzés lehetett látni!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi!!!!
Õ vagy nem izgul vagy csak jól palástolja!
Nagyon tud a nyugodtság mintaképe lenni, ezért is szerettem bele (no meg a kék szeméért, stb.stb.stb.). Pont kiegészítjük egymást, mivel én az idegeskedőbb fajta vagyok.

manda

BabcsiKép
Most kommunikálok a Karcsival Messengeren keresztül.
Azt írta, hogy teljesen nyugodt.Kép

manda

Na, megyek. Majd este visszanézek.
Sziasztok!!!

Manda

manda

MandaKép
Akkor jó!!! Csak nyugodtan, kiegyensúlyozottan!Kép Akkor mosd tovább a pockokat!Kép

Most megyek suliba, egy kicsit fáradt vagyok, de tanulni kell!Kép Addig is mindenkinek minden jót!

MandaKép
Ha este nem tudnék jönni akkor nagyon sok drukkot küldök és nagyon várjuk a fejleményt!!!

Kép

KépKép
babcsi

Hali!
Nincsenek jó híreim: B-csoportú Streptococcus-t találtak a kenetemben. Ez vmi gyulladásra utal. Kaptam rá Dalacint. Persze nem lehet szedni ha terhesség gyanúja áll fenn. Kép De ha terhes lennék, a gyulladás se lenne túl jó. Várom véleményetek a témáról. Holnap megyek 21. napi vérvételre.

Kép
vizkriszisback

MandaKép
Szerinten nem nyugodt, csak, ha azt mondaná hogy ideges akkor Te még idegesebb lennél és az nem jó!!Kép
pbj12

Kriszta Kép
Nagyon sajnálom a gyulladást, sajnos ezekhez a dolgokhoz nem értek, de az biztos, hogy ki kell kezelni, mert akkor nincs esély a babásodásra!

Manda Kép
Sokat fogok gondolni holnap rátok! Szorítok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Akkor elég húzós napod volt.

MandaKép
Várjuk a holnapi fejleményt!

Én a 2. napon vagyok. Egy tisztasági betéttel. A hasam viszont piszkosul fáj. Csak kínlódok ezzel a vacak mensivel.

Kép
mofly

KrisztaKép
Egy biztos, a gyulladást ki kell kezelni. Gondolom, az orvos is azért adta a gyógyszert. Ezt neki kell mérlegelni. Erről azt olvastam, 4. hétig gyakorlatilag nem lehet a babának károsodást okozni, ugyanis nem jut el hozzá a szer.

Kép
mofly

Krisz Kép en csak halkan mondom a velemenyem, nem lesz szimpatikus, de nekem es mar sokaknak bejott. Amiota nem hasznalok tampont NO fertozes koltozott hozzam. Immaron 1 eve (elotte mindennel szenvedtem)...
jobbulast kivanok Kép!!!

saci
saci

Tündi!

November 24.-én (az a 21.cn) kell mennünk vizsgálatokra: hormon, PCO, és a páromnak anrdológia lesz.

Kép
lara26

Sziasztok!

Potter ÁgiKép
Gratulálok, tényleg jó nagyont nőtt a picúr. Várom nagyon a sztárfotót róla.

KriszKép
Sajanlom a fertőzést, de decemberben még kopogtathat a gólya egy 2005-ös babával Kép
Tampon ügyben és Sacival értek egyet.

Megjártuk Dr. Genetikát. Nem volt semmi különös, kikérdezte a családfánkat és vettek vért, illetve a páromnak majd kell vinni még spermát és abból is csinálnak összesített kromoszóma és külön Y kromoszóma vizsgálatot.
Kb. három hét múlva lesz eredmény, ha nincs semmi postán kapunk róla levelet, ha találnak valamit akkor felhívnak. Remélem nem hívnak Kép
Egyébként szimpatikus volt a doki, várni nem kellett és egy óra alatt végeztünk.

wish

Wish Kép orulok, hogy gyorsan ment az egesz...remeljuk nem lesz semmi, ha meg igen akkor egyszeru lesz orvosolni

Babcsi Kép mondom en....kell nekunk az az uh. Legalabb a tuszo nov. latnank,,es nem kene homeroznod allandoan. Kép

Manda Kép bocsanat, hogy nem tudom pontosan,de holnap mesz visszza a dokihoz? hol tartotok?

Iza Kép te egy hos vagy ! a sport neha atsegit a stresszes idoszakon, ennel mar csak az alvas jobb Kép. Gratulalok a konfernciahoz !

Potter Kép hhaat, megertem. Lehet, hogy mi sem kerdeznenk a gyerek nemet. bar lehet, hogy a kivancsisagom gyozne.

Tundi Kép sok sikert a mutethez ! remelem minden rendben lesz !

Noi Kép merre vagy? ugy latszik, jol megy ez a szabaddsag,,mert el vagy tunve ! ez jo jel,,csak nem nekunk Kép
saci

Sziasztok Lányok!Kép

Csak most jutottam géphez. Délelőtt meg nem volt időm írni.

Potter
Gratula az óriásbébihezKép Szerencsés vagy, hogy nem szenvedsz a terhességi tünetektől. Várom az UH képetKép

VKrisz
SajnálomKép De feltétlenül kúráld ki magad. Lehet, hogy ez a baci is tehet róla, hogy nem jött még össze.

Babcsibe, Szilcsibe
Szia ÖTYE csajszikKép Látom jól vagytok. Babcsibe - hány doboz LH tesztet használtál már el?Kép
Szilcsibe - csak óvatosan azzal a tornával. Szerintem fokozatosan terheld magad. Mintha rohadtul értenék hozzá, én, a világ lustájaKép

Manda
Küldtem neked különvonattal több vagonnyi drukkot. Titokban megsúgom, hogy kedvezményesen tudtam feladni, mert vasúti alkalmazott vagyokKép Szóval holnap tessék rendesen felhasználni és egy hatalmas pozitív teszttel hazajönni!Kép

Tizus
Sajnálom, hogy Piri nálad időzikKép De gyorsan el fog telni az idő a laparig, mert ugye közben világot is látsz. Utána meg hamar összejön a babó.

Csajok!
Köszi a neveketKép Nagyon szép neveket választottatokKép Ja, és ma van leendő lányom névnapjaKép

Lara
Köszi az infotKép Megpróbálom megjegyezni, de azért előtte pár nappal figyelmeztess, hogy elegendő drukkot tudjak átutalni nekedKép

Wish
Három hét? Hát az jó hosszú idő.
Kívánom, hogy az eredményt postán kapjátok meg!
gtünde

Tündi Druszám!
Mindenki gondol itt rád és nagyon szurkolunk neked.Kép

Saci
SziaKép
gtünde

Judit
Látom eléggé rendetlenkedett a babanet. Elküldte párszor az üzidetKép
gtünde

Mofly
Milyen gonosz ez a PiriKép Nekem is elég nehezen szokott beindulni a dolog. Kivéve múltkor, mert már első nap piriztem. Küldök Pirierősítő energiabombákat, nagyméretűeket: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Ó
gtünde

Judit
Múltkor írtam, hogy szerintem lehet, hogy a sárgatestet nézi, hogy van-e. De majd meséld el mi volt, hagy (jól írtam?) okosodjunkKép
gtünde

Szép estét!
Na most értem haza Nati edzéséről!
Örülök,hogy azt írtátok,hogy hiányoztam kicsit Kép
Holnap is 6-16ig vagyok,szóval holnap is csak 10óra 13gyerekkel egyedül!Nincs kolléganőm...beteg-másik meg még nem jött...hihihi
Babcsi Kérj a télapótól egy Uh-os gépet és akkor még 9 hónapig tudnád magad nézegetni...nem kéne potyára dokihoz menned.
Van egy volt oszt.társam és az asszisztens maszek nőgyogyi mellett és amikor terhes lett,korábban bement dolgozni és megnézte magát.....már 3 baája van hihihiihi Kép
Szilva Jó,hogy így felépültél....vagy csak nekünk mutatod,hogy minden oké? KépRemélem hamar 100%-os lehetsz,minden területen!!!!
Tündike-drága Tünetek?Ma írok választ!Oké?
Vizkrisz Ha a baba jönni akar...nem fogja érdekelni,hogy mit szedsz,vagy mi a bajod....ez tuti...mert akkor egy beteg-hajléktalan stb. nő se esne teherbe......[size=-1]szerintem[/size]...
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-aranyom
Nem mérgedek meg, ha nem válaszolsz azonnal. Van elég dolgod amúgy is. Tünetek nincsenek. Nem foglalkozom túl sokat a témával, nem akarom beleélni magam. Hát nem irigyellek, hogy ilyen sokat melózolKép
Most mennem kell mosogatni.
gtünde

Tündi-drágaságom
Mosogatsz...az se jó munka!
Mikor tesztelsz?
Én a 11.napon vagyok,nagyon kiváncsi leszek,hogy most mikor jön meg...remélem 42 napon belül.....javitok mindig egy pár napot....és a végén bekérem magam a táblázatotokba....eddig azért nem akartam,mert mindig Én lennék legfelül...na nem a babásak között...Kép
Én is-Én is mondok neveket...lány :Roxána....fiú:Belián.......stb
kandi72
Budapest III. kerület

Írtam mail-két!KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

KépNa mi van,mindenki...maci ruhába bújt?
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KépEgyedül vagyok!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Na megyek fürdeni!
Szép álmokat!
Holnap jövök este!-ez fenyegetés...
na pusza:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!
Én épp most jöttem, de csak bekukk.
VAn egykis melóm amit a gyerekekkel nem lehet így marad az éjjel.
Nekem is hiányoztál, mi csak este járunk...
Holnap Márton névnapja lesz, remélem örül majd!
Kitartást holnapra kölykökhöz!

Manda! Csíkos álmokat! Csíkos nappalokat!Kép

Babcsi, mikor vegyem a tesztet?Kép
(Na azért azt gondolom nem lesz ám semmi...)

Kép
Kép
Kép
amica

Kandika
Jó a kínaisKép Mindjárt elolvasom a leveledet. Nem akarok tesztelni, majd csak jövő hét végén mennék vérvételre. Meglátjuk, hogy alakul a dologKép

Amica
Boldog névnapot Mártonnak!Kép

Megyek is tv-zni meg utána aluszni! Jó éjt!
gtünde

Tunde Kép meg ne tesztelj,,eleg jovo heten megtudni a + hirt !!

amica Kép boldog nevnapot MArtonodnak ! mit kap?

Kandi Kép ennyit dolgozni !! hogy birod? vagy mar megszoktad? mit csinalsz a 13 gyerekkel? ok egyutt eljatszanak? vagy meg tul kicsik ehhez? olyan sosincs, hogy tul sok sir egyszerre? neked tenyleg kijar tobb gyerek meg, mert gondolom a tapasztalatod oriasi .
saci

Sziasztok!

Köszi, targoncát nézett ki magának...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
imadom ezt a fiut !!! Kép
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: