Exi: Nálunk akkor lehet javítani, ha a tanár elég jószívű hozzá vagy ha az előadó úgy szabja meg a feltételeket. Ebből nem lehet javítani.
Szal ez nincs írásba foglalva, hogy javítani KELL vagy lehetőséget kell rá megadni, hisz "csak" aláírást kapunk gyakorlatból és nem jegyet, viszont az aláírás feltétele, 2 sikeres zh megírása.
Na nem magyarázom tovább, már így is többet foglalkoztunk vele mint amennyit ér ez az egész.
Csak a tanár védelmében írtam most, hogy nem ő értelmezte a dolgokat másképp....
Enikő: Nem is érezni benne a répát

Amikor mi ettük először csak akkor tudtuk meg hogy az répatorta amikor már nem is volt belőle

Nem kell Daninak elárulni miből van, csak miután megette. Esetleg
A recept (az a csaj írta aki tortáját ettük először):
"2 egész tojás
fél bögre cukor
fél bögre olaj
2 teáskanál fahéj
egy egész bögre liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
pici só
2-3 szál reszelt répa nyersen
ezeket ebben a sorrendben keverem össze, aztán sütés, egy bögrének én 3 dl-t szoktam venni
én így csinálom, de az eredeti recept szerint egy marék mazsola és egy marék durvára tört dió is szerepel én ezeket kihagyom, mert a férjem nem szereti a diót, mazsolát meg pláne nem.
Ez a mennyiség egy kis tepsihez elég, a kerek csatos tortaformához dupla mennyiség kell mindenből.
Kb. 180 fokos sütőben sütöm, kb. fél óra alatt megsül, de nem tudom biztosan, hogy mennyi idő én tűpróbával szoktam megállapítani
ja és én mindig úgy sütöm a sütiket, hogy a tepsit kibélelem alufóliával, amit a végén könnyen le lehet húzni a sütiről, sztem jobb, mint a sütőpapír.
És már csináltam ezt a sütit sütőtökkel és almával is, úgy is finom és sztem muffin-nak is jó, úgy még nem próbáltam, mert nincs muffin sütő tepsim."
enyém így nézett ki amikor kivettem a sütőből
bea