A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Réka! Na akkor most elkezdődött neked is minden normális irányban, (előtte én is összevisszaságot tapasztaltam) amíg összeszeditek az eredményeket elfog telni egy kis idő, de ne izgulj.
Dévai általában mindenkinek azt mondja, hogy multicisztás (nekem is, és másoknak is itt), múltkor rákérdeztem tőle, nem gond. SÕT, lombiknál is kifejezetten előny.
Eleinte én is kissé gorombának tartottam, de most már nagyon szimpi, szerintem én is neki.
Az én meglátásom is az, hogy jobb férfiemberrel menni, ők egy kicsit másképp látjáka dolgokat, vagy csak vígasztalnak. Mindegy.

Viszont majd elájultam, hogy dec.13-ig vannak nyitva. Ez bizti? Akkor én most nem fogok tudni lezavarni egy irányítottat decemberbe. Nem is tudom mitévő legyek, mert 28-án telik le a 40 napon. Van valakinek valami ötlete? Hívjam fel, hátha elmehetek hamarabb?
vanda978

VAnda!
JA, ez lehet egy megoldás, hogy felhívod, és megkérdezed, hogy lehetne -e még a bezásárás előtt elkezdeni az irányítottat. Vagy bejön vagy nem.

Réka! Azt esetleg nem tudod, hogy januárban mikor indulnak újra?
A rekéám, amiről beszélünk arról a játékról szól, amit Olinak vettünk közösen a szülinapjára. Ez gyakorlatilag egy Duplo farm, csak a sok okos felnőtt belemagyarázott ezt azt, pl van benne egy csörlő, melyre Gigi azonnal rávágta, hogy ezzel kell a megdöglött állatokat felvontatni, a tető pedig földre rakva borospincének tűnik. Érted már??
Lényeg: a köv.talira mindenféleképpen el kell jönnöd!! (Ugye Vanda??)

Wish!
Meg majd holnap reggelre a combodKép Bocs, ha negatívnak tűnök, de ez saját tapasztalat.
lkt

Nekem bowling után a vállam húzódik meg rendszeresen. De egyik sem kellemes, ettől eltekinte igen szeretek játszani.

Most olyan szomorú lettem, bárhogy is számolom, nem fogok beleférni az időbe sehogysem. Kép Pedig már számoltam a napokat, nekem semmi nem jön össze úgy, ahogy szeretném. Azért holnap felhívom, de szerintem nem fog menni, azt sem tudom mit mondjak. A francba! Kép
vanda978

Réka!Kép
Szerintem te előbb eljutsz a masszőrhöz mint én.KépPl:Kozmetikusnál 6 éve voltam utóljára.Na de sebaj,mert jövőhétre bejeletkezek az tuti!Kép

Hajnesz!Kép
Tamás pont itt állt mellettem,amikor olvastam a leveled.Mondom is neki.Ez a Hajni melyik adót nézhette,most írja,hogy a Dévai Intézet volt a tv-ben.Hm,érdekes most néztem a híradót és nem volt benne....Erre,most olvasom figyelmesebben,hogy a mészárszék az nem a Dévai Intézet,hanem a lego farm.KépKépKépMeghívjuk 11.re a Pityeszt??KépKépKépPuszi.Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

TimiKép
Mivel eleve izomlázzal mentem oda, nincsenek túlzott reményeim arra vonatkozóan, hogy vajon holnap a zombimozgástól eltérő lépésekre is képes leszek-e Kép

VandaKép
Ha nov 28-án telik a 40. nap, akkor pont belefér egy irányított decemberig szerintem. De hívd fel és beszéld meg vele. Megjegyzem a nagy nyári szabadsága alatt is többször benn volt.

wish

Sziasztok!
Igen, a dec. 13. tutti, viszont sajnos azt nem tudom, mikor nyitnak januárban. Remélem, jó hamar, ez nekem is fontos lesz.

Lkt!
Köszi, mostmár kezt összeállni a kép a Duplo-val kapcsolatban Kép, meg láttam a képeket is.

réka
Vendég

SziasztokKép

CsajokKép
Hát látom, hogy csapnunk kell majd egy össznépi legozástKép Szerintem az csak jó ha minél többen vagyunk, úgy színes a társaság. Igaz eleinte kicsit én is feszengtem, de már az első találka végére teljesen belelendültünk. Bár azóta is olyan kis szerényke vagyokKépKép

TimiKép
Képzeld kiderült Tünciről, hogy nincs is férje!!! Csak kamu képet mutogatott!! Na most már tényleg tessék előállni Lkt fiúval!!! Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Wish!

Vandát és Rékát is beteszed a táblába? Hogy van az izomlázad? Köszönöm a párnát, már sokkal jobb a hasim.

Vanda, Réka!
Kitartás, gyorsan itt lesz a január. Vizsgálatokkal meg az ünnepekkel tarkítva csak azt veszitek észre, hogy már kezdtek is.

Csajok!
Januárban mennyien kezdünk, remélem igazi babásodás hónap lesz.

Diám!
Hogy vagy? Tényleg meg lehetne hívni a mágust, de amilyen elfoglalt, úgysem fog ráérni (fő az optimizmus Kép)

Eszter
Kép
roxal

örömmel tölt el Barbie, hogy én jutok eszedbe a Legóról és a mészárszékről. felemelő érzés.

Igen ma este lesz a nagy felfedezés Kiszel Tünde ügyben.
De Barbie-nkat meg kell védenem, az ominózus vasárnap addig addig vártunk a "hivatal" előtt amíg megérkezett Õ, az igazi, hús vér 3D-s Pap(p) Tibi!

Azóta sem reagát le a Kiszeles hozzászólást!
Légyszi Tibi!!!

Ken Koma

Kép
farkasok

Fú, mennyit írtatok!!!Kép
Akkor nekem is lennének hozzáfűznivalóim, persze csupa lényegtelen dolog...Kép 1. bowlingozáskor Nektek nem megy szét a hülyvelykujjatok körme??? Ez most nem egy Barbie-s hiszti Kép, valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert nekem az a csonka kis körmöm is úgy szét bír törni, szálkásodni, hogy borzalom és még fáj is.
Dia, ez a mészárszék-Dévai Intézet párhuzam..Kép Nagyon kíváncsi lennék, mit reagálna a nagy fehér Varázsló egy meghívásra! Kép
Jaj, Kiszel Tünde...én komolyan már sajnálom ezt a szerencsétlen nőt. Viszont Pap Tibi valóságosságát ha kell írásban tanusítom!!! Kép
Csajok, Fiúk, tényleg jó izgi lesz a január, már nagyon várom, istenem, ha mindenkinek egy időben sikerülne, tarthatnánk egy bálna-találkozót jövő ősszel! KépKépKép
hajnesz

Bowling:
Izomláz megvan és a körmöm is letört a hüvelykujjamon Kép De nekem most elég nagy volt amúgy is.

Mr. Kiszel - Mr. Papp:
Én vagyok az a szerencsés topiklakó, aki már kétszer(!) is láthatta Papp Tibit. És mivel Timi mind a kétszer ugynazt az úriembert prezentálta Papp Tibiként azt kell gondoljam, hogy tényleg ő a Papp Tibi Kép

RoxalKép
Beteszem őket, csak Vanda nem akart bekerülni amíg nem kezdenek. Réka megszerintem még nem is látta olyan régen tettem fel. Na de majd most feltszem a táblát és beleteszem őket akár akarják akár nem, mert kedvesek nekünk Kép

VandaKép
Nem vagyok ilyen ügyes, csak a netről halásztam a képet Kép

Wish

wish

Wish Kép, ezek szerint a bowling velejárója, hogy letörik a köröm...vagy már ketten vagyunk nagyon bénák. Kép Mindenesetre -bocsáss meg, de - örültem nagyon, hogy nem vagyok egyedi eset!
hajnesz

Kép

Tali. 2005. december 11. Kispest

wish

Wish, Hajninak mehet egy Kép a talira! Mr. Hajnesz még bizonytalan.
hajnesz

Na asszem a kollegám nagyon hülyének néz a másik irodában, mert hangosan kuncogok az írásaitokon!!!!!!

Ken koma! A hídról jutottál eszembe, de mindegy.

Milyen híres lett Pap Tibi, aliasz mr.LKT. Látjátok, elég nem megjelenni 3 találkozón, és máris mindenki Rólad beszél. Következőre kinyúvasztom (kiheréléssel a mi esetünkben csak nem kéne riogatni), ha nem jön el.

Gigi! Tényleg úgy van , ahogy mondod, gyorsan sikerült mindenkinek a szorongását levetkőzni, mert mindenki annyira de annyira jó fej ebben a csapatban. Hála Neked az eddig is kurta nevecském egyre jobban alakul Papné László-Kókai Tímea Barbie.

Wishi-Misi! LKT-nak is csak januárban lesz a 3.inszem, sőt ha ezek csak valamikor január közepén nyitnak ki, akkor csak februárban, mert a hónap eslő napjaira várom Piroskát.

Dia! A mészárszék-Dévai párhuzam nekem is nagyon tetszett. Na ehez mit szólna PItyesz!?

Lányok! Most ötlött fejembe, hogy a köv.talin miért nem csinálunk egy csoportképet és küldjük el Pityesznek valami jó kis kisérőszöveggel: pl. Ezt a Dévainak köszönhetjük!
lkt

TimiKép
Átírtalak. Pedig megnéztem, hogy mindenkinél jó adatok vannak-e. Hajnesznál gondolkodtam is, hogy beírhatom-e neki a januárt (Hajni beírhatom?), de nálad el sem gondolkodtam rajta, jónak tünt a november. Lehet, hogy egy spontán baba érzete mocorog mögötte? Kép

Szerintem hamar kinyitnak januárban, idén Enigmáék is január elején kezdték a bulit.

wish

Szia Lányok!

Wish!
Köszönöm, hogy behelyeztél a táblába, igazán megtisztelő.
Viszont kikérem magamnak, hogy még nem is láttam.
Aszon'tátok olvassak vissza, hát én visszaolvastam vagy másfél hónapot. Úgyhogy mindent tudok ám... Kép

Hajnesz!
Nekem a körmöm nem töri le a bowlingtól, viszont iszonyú izomlázam szokott lenni a felső 2 ujjpercemben. Kép

Köszönöm, hogy a topiktalis táblába is bedobtatok. Sajnos még nem tudok nyilatkozni, hogy el tudok-e jönni, ugyanis "munkaterápiára" küldtem magam és minden olyasmit aktívan művelek, amit babázás mellett nem fogok tudni, addig sem azon nyavalyogva, hogy milyen rossz is énnekem... Kép De nagyon köszi!

Tyű!!
És hihetetlenül okos vagyok: rájöttem, hogy ki a Pityesz Kép Ja és Mr. Duddu is az inkognitót kedveli, szóval ha megyek, sem valószínű, hogy velem tart, de majd inkább nyilatkozzon ő.

réka
Vendég

Rékának boldog névnapot kívánunk! Kép

Wish, köszi, egyelőre beírhatod a januárt, de szerintem akkor még csak fogigátlós időszak lesz. Majd ha körvonalazódnak a dolgok, úgyis szólok. Kép
hajnesz

Látom, ahányan vagyunk, annyiféleképpen is gurítunk...na ezt az ujjperc-izomlázat még nem tapasztaltam, csak az alkarom + hátam kripli másnapra. Bírom, hogy úgy írok erről, mintha hetente járnék bowlingozni, közben meg voltam életemben háromszor...Kép
hajnesz

Tényleg, boldog Duddu napot neked Kép
Nálunk sem voltak a fiúk az első talin, igaz Timi? Csak Mr. LKT futott be idő közben, akit énis tanusítok, hogy létezik. Viszont most teljesen jól elvannak egymással az urak. Ez egy ilyen baráti társaság Kép

úgy látszik, ma minden üzenetet minimum 2x kell elküldjek.

Eszter
Kép
roxal

Réka!

Kép
vanda978

Bowling ügyben: Hajnesz ne sajnáld, hogy nem volt még "ujjperc-izomlázad", nem kellemes.

Képzeljétek ma olyat estem az utcán fényes nappal, hogy majdnem megremegett a föld. Munkából jöttem hazafelé, rosszul léptem, és a jobb oldalamra zuttyantam. Jó nagyot. Most meg nagyon bibis a lábam (comb, vádli, boka), ha apa hazajön megpusziltatom a horzsolásokat. És még véreztem is!

Köszi, hogy betettetek a táblába, jól esett nagyon. (ma minden az esésről szól?)
Remélem most már így nagyobb szerencsével járok, és minden szépen sorba összejön.
A talira megint azt tudom mondani, hogy ha Pesten leszek, feltétlen elmegyek. Jó?

Farkaskoma! Jópárszor elkellett olvasnom az irományt, mire összeraktam magamban a dolgokat. Jó ez a kis logikai feladat! Kép
Mikor lesz a lapar nektek?

Timi! Olyan jól áll Mr. Pap Tibinek ez a misztikus alkat. Én a helyében ezen nem változtatnék. Kép

Már én is sokszor eljátszottam a gondolattal, hogyan lepődnétekmag, ha valakihez Dévainál odaállítanék. Elvégre én már tudom ki kicsoda! Olyan jó lesz!

Azt ugye már írtam, hogy engem nem Vandának hívnak?

Roxal! Mostanság alig írsz, valami baj van? Mi a helyzet a munkával?
vanda978

Nagyon köszi a köszöntőket!! Kép
Olyan kedvesek vagytok!

Vanda!
Pedig a nagy esések nem szoktak fájni.
De legalább jó alkalom lesz megpusziltatni ... Kép

Egyszer én is elcsúsztam a Blaha aluljáró lépcsőjén a jégen, de úgy, hogy a lábammal vittem másik 3 járókelőt. Nekem semmi, nekik elég sok bajuk lett. Irtó cikis volt...
Vendég

Vanda!

Semmi különös nincs, valóban kevesebbet írok, mert elszállínak az üzijeim, s elfelejtem menteni. Õjraírni meg sokszor nincs kedvem.
Munkahelyen nincs semmi, változatlan a dolog. Most békén hagynak, a következő után meg nem tudom mi lesz. reménykedem, hogy sikerül, s nem kell visszajönnöm Kép Ezen kívül írom a szakdolimat, készülök a vizsgaidőszakra, ápolom a kapcsolataimat, szóval elvagyok. Lelkem még nem épült fel a lombik sikertelenségből, de most nem gondolok rá, próbálom kihasználni, amit lehet. Pl most fallabdázni fogok, meg aztán le kell fogynom azt a 4 kilót, amit a lombik után szedtem fel. Tervek vannak, az élet meg megy. S olvasgatom, ki mit ír Kép a Kaálisoknál is (Farkasok, Wish, Timi aztán nem elárulni)

Eszter
Kép
roxal

Megjártuk Dr. Genetikát Kép
Nem volt semmi különös, kikérdezte a családfánkat és vettek vért, illetve Lacinak majd kell vinni még spermát és abból is csinálnak összesített kromoszóma és külön Y kromoszóma vizsgálatot.
Kb. három hét múlva lesz eredmény, ha nincs semmi postán kapunk róla levelet, ha találnak valamit akkor felhívnak. Remélem nem hívnak Kép
Egyébként szimpatikus volt a doki, várni nem kellett és egy óra alatt végeztünk.

Most meg (bibibi Kép) megyek Rékával és egy másik kedves lánnyal találkozni.

VandaKép
Sajnálom, hogy elestél, de szolidarítok veled, mert valahonnan lett a combomon egy nagy kék folt.
És mijaz, hogy nem is Vanda vagy? Akkor mi vagy. Lécci súgd meg, így netszemközt csak nekem Kép

wish

Sziasztok csajok!
Jó ide néha benézni, mindig izgat, történik-e újabb babás dolog!!KépKép
Nálunk pang minden. Lassan szóba sem hozom... Közben meg majd megzöldülök.
Homeo megy, de semmi reakcióm nincs, most valami új szer lesz. tök mindegy.
annyira szeretném már elindítani az örökbefogadási procedúrát. De hát a férjecském még mindig óckodik!!!
RoxiKép csodálom a kitartásod, szuper csaj vagy!!!

Mindenkinek szorítok, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Wish!KépKép
a

madaran

Szia AnnaKép
De jó, hogy benéztél Kép
Majd csak megbékél a férjed a helyzettel, olyan jó lenne ha beköltözne hozzátok egy spontán vagy egy öribaba Kép
Esetleg kérd meg a férjedet, hogy minden kötelezettség nélkül menjen el veled egy öribaba találkozüra, hátha az segít egy kicsit Kép

wish

Pont most lenne aktuális a hétvégén, én is mondtam neki, hogy csak beszélgessünk olyanokkal, akik már elkezdték, v. már bébijük is van. Hallani sem akart róla. Valahogy nem értem miért, de még mindig várni akar, hátha spontán összejön. Nem győzöm várni vele ezeket a k.va lassú hónapokat....
huuu.
Te hogy bírod a gyúrődést? Eszméletlen, hogy milyen optimisták, derűsek vagytok mindig!!!Kép
a

madaran

Mi sem vagyunk mindig optimisták, én legalábbis biztos nem, de azért próbálok az lenni. Laci azt szokta mondani, hogy legyek inkább vidám, úgy sokkal könyebb és hát van benne valami Kép
De azért szoktam sírni néha, mert valahol ki kell engedni a feszkót Kép

wish

Nem értem, hiába hívom már 2 órája folyamatosan Dévaiékat, nem veszik fel. Senki. Kép
Megint nem lettem okosabb.

WisH! Akkor minden jól ment, ennek örülök. Reméljük nem fognak hívni sem, és minden rendben lesz.
Miért találkozol Rékával, és egy másik lánnyal? ez hogy lehet? És ehhez a többiek mit szólnak? (talisok) De jó neked, mindig csak szórakozol, egyik nap bowling, másik nap csevej. Kép

Roxal! A talis képeken nem úgy néztél ki, mint akinek fogyni kellene. Azért ne vidd túlzásba, bár a fallabda bizots jó lehet. Én még nem próbáltam, nálunk nincs.

Réka! Akkor biztos kicsit estem. Kép Már kaptam rá puszit, de még fáj, úgyhogy még kérnem kell. Kép
vanda978

Szia Anna, képzeld, pont ma olvasgattalak vissza az archívban, mert kicsit már anna hiányom volt, erre pont írsz, ez tök jó, annyira bírom az ilyeneket! Kép
Néha én is meglepődöm, mennyire jól viseljük a sorsunkat, annyit tudunk ökörködni, de szerintem mi egy nagyon szerencsés társaság vagyunk, ne félj, sírunk, szomorkodunk, irigykedünk Kép mi eleget, de a humor és a derű hihetetlen gyógyerővel bír és szerencsére itt van bőven, rajtam mindig segít! Kép
Egyszer olyan jó lenne Veled is találkozni. A bulikra tudod, hogy Te is mindig hivatalos vagy!!! Kép
hajnesz

Vanda, jobbulást a bibis lábadnak!
Réka, a Te esésed sem lehetett piskóta. Kép
Roxal, Te is milyen kis sportos vagy, én totál leálltam a futással is...nincs motiváció, enni meg jobban esik. Kép
Wish, akkor szorítok, hogy ne legyen telefon, de hát nem is lesz és kész! Kép
hajnesz

VandaKép

Azért nem vette fel senki a telefont mert csütörtökön nincs senki az intézetben.Kép Nekem is árul el, hogy mi a neved!!!!LÉgysziKép

AnnaKép
LÉgyszi írj sűrűbben. És annyira jó lenne megismerni téged. Azon nem gondolkozól, hogy folytasd a lombikot. Olikám is csak a negyedikre sikerült, de megérte. Ha a férjed ennyire nem akarja az örökbefogadást akkor talán ezen gondolkozhatnál.Vagy a lombikot sem szeretné?

TimiKép
Végre megtudtam, hogy mitől vagy te LktKép Már ezért megérte.Kép Azért én még kicsit gyanakszom, mert mint kiderült Tüncike is mutogatotta egy pasi képet, úgy mint a férje, aztán kiderült, hogy semmi közük egymáshoz. Hiszem ha látom!!

Az összes Rékának sok boldogságot!

Puszi

KépKép
gigi28

Elfelejtettem megnézni Tüncit a tévébe, most igen mérges vagyok. Kép Akkor nincs is férje?

Gigi! Kép Háááát ezt tényleg jó tudni, hogy csütörtökön nincsenek az intézetben, akkor hiába hívogattam. Már azt hittem a telcsimmel van a baj, de azuramén sem vették fel, nem tudtam mi lehet.
A nevem nem egy titkos dolog, azt hittem már írtam. Én Andrea vagyok, egy véletlen folytán lettem Vanda. Régen a kábelszolgáltatóm a telefonba elértette azt, hogy mi legyen az e-mail címem, így lettem Vandiból Vanda. A Vandiba a vezetéknevemre utal a V. Ez később jól jött a regisztrálásoknál, mert az Andi minden formája foglalt volt. Szóval ennyi a nagy történet, semmi különös. Már megszoktam, szinte mindenki így hív, és semmi bajom vele.

Ja, már bedagadt a lábam, egyre jobban alakul a dolog, ki sem tudom nyújtani. Fasza.
vanda978

Vanda, akkor szerintem maradsz továbbra is Vanda, jó kis név ez, meg amúgy is van több Andink Kép, csak kavarc lenne belőle. Kép Jók ezek a név-félreértés történetek. Tőlem mindig megkérdezték számlakitöltésnél, hogy hogy írom a Mátét. Egy idő után automatikusan mondtam előre, hogy simán. De erről hamar leszoktam, mert ebből az egyszerű névből is olyanokat alakítottak így, hogy Mátési, Simándi...Kép De a kedvencem a Párom keresztapjának bemutatkozása, "Márffy-kéteff-ipszilon László"...na ebből is lehet jókat kreatívkodni!
Tüncinek nem áll jól a szénája, becsapta a nemzetet, a képen Lukács László operaénekessel (remélem, jól emlékszem a névre, nem vagyok erős opera fronton) pózol, aki szerint Kiszel Tünde össze-vissza hazudozik. Erre megkeresték Tüncit a lakásán előzetes egyeztetés után, de találd ki, vajon T. otthon volt-e vagy sem? Jujj, annyira izgalmas ez a story!!! KépKépKép
Valami ficamkrémed nincs? Be kellene dunsztolni azt a dagadást.
hajnesz

Vanda-Vandi!
Ha holnapig sem javulsz, elmégy, illetve elviteted magad dokihoz, igaz?!

Hajnesz!
Oh, én is kaptam már faxot Pap László névre is. Ok, hogy férfiakkal dolgozom, meg nagy a pofám, de hogy a hangom után valaki Pap Lászlónak gondoljon?!

Tünci egyértelműen beteg, de nagy betűvel BETEG, apám ahogy ecsetelte csillogó szemmel, hogy minden nap virágot kapott meg séták a Duna parton...Ennek cihiátrián a helye! Szegény Donatella-Sztracsatella...
lkt

SziasztokKép

HajniKép
Na az én bemutatkozásom sem jobb: Tilly- két l és y. De van, hogy még azt is hozzá kell tennem, hogy T mint TamásKép Azt hittem, hogy majd a Vetésivel jobban járok, de azt meg mindig Vecsésinek értik.

Hát én is teljesen kiakadtam kedves TündikénKép Ahogy nézte, hogy áradozik a nem létező férjéről, nekem is az jutott eszembe, hogy mennyire sajnálatraméltó. És valóban szerintem is valami komoly pszichés baja van. Legjobban azt a szerencsétlen kislányt sajnálom. Milyen élete lehet egy ilyen nő mellett???

Puszi

KépKép
gigi28

Na most jól kiröhögtem magam a névdolgokon, na meg Tüncin. Ilyet kihagyni!
Hogy a Mátén mit tudnak félreérteni, nagyon jó. Kép
Én is szoktam kérdezni, hogy nem beszélek érthetően? Mert az én nevem Vaszilkó, de ezt sem értik elsőre, pedig semmi különös.

Most a Kész átverésbe Pákót verik át, nézzétek. Ezt szerintem mással nem tudnák megtenni, vickes nagyon.

Jelentem ficamkrémem nincs, és orvoshoz sem fogok menni, csak azt nem tudom hogy fogok aludni. Nem is sajnálom magam, Réka esése sokkal durvább lehetett, és engem nem is látott senki. Biztos azt hitték volna, hogy be vagyok piálva. Pedig nem is. Kép

Megpróbálom megkeresni a tv2-nél a Tüncis videót. Hadd derüljek én is.

Hajnesz! Sebeid begyógyultak? Viszket még mindig?
vanda978

Sebeim köszönik, jól vannak, már csak piros szúnyogcsípésre hasonlítanak, csak a köldökömben nem tudom, mi lehet egy sötét kis valami, seb avagy benthagyott damil. Egy félcentis darabot már kiműtöttem magamból, de ez nem hagyja magát. Kicsit parázok, hogy mi van, ha damil és soha nem jön ki magától, akkor mi lesz, de majd megmutatom dokibácsinak is.
Szerencsétlen Pákó...Kép
hajnesz

Meg is néztem Tüncikét, nagyon izgi volt. Kép

Hajni! A nővéremnek szülés után teljesen sötét lett a köldöke. Gondolom ez a bőrfeszüléstől lehetett, de szegénynek nagyon sokára kopott le, hiába dörzsölgette. Lehet, hogy hülyeséget írok, de lehet, hogy neked is valami bőrbarnulás lehet a seb helyén, és nem damil. Mindenesetre szerintem inkább mutasd meg, ne piszkáld. Amúgy ottmarad a damil? Azt nem kell kiszedni?
Remélem próbálkoztok renszeresen, ilyenkor nagyobb az esély. Egy spontán baba igen jó lenne.
vanda978

Vanda, köszi, de ez biztosan nem a bőröm, mert az egyik kis résben van, kemény és fekete.
Varratszedésnél mondta a doki, hogy ha maradna bennem valami, azt szemöldökcsipesszel szépen ki lehet húzni. És tényleg, amit találtam, pikk-pakk ki is szedtem, csak erről nem tudom, hogy mi a fene. Még várok vele, hátha leesik magától...
hajnesz

Szia Lányok!

Vanda!
Ha már szóba se jön a doki, legalább borogatsd be!
Wish-el, meg a másik kedves lánnyal már rég megbeszéltük a mai napot, mikor még nem ismertelek ennyire sem Benneteket és nem tudtam, hogy ti is ilyen jó kis összetartó humoros csipet-csapat vagytok Kép Legközelebb nem hagyunk ki Benneteket! Kép
Gigi!
Ezek szerint nem csak én tudtam meg most Lkt igazi nevét..
Hajni!
Mitől vannak sebeid? Lapar-od volt?
Anna!
Mi még nem ismerjük egymást! De üdv. Kép
réka
Vendég

Sziasztok!
Először is RÉKA boldog névnapot kivánok!Kép
Kép

Hajnesz!
Nekem is elvolt szineződve a köldököm.Maradhatott ott fonál is,de vér is lehet ami majd felszívódik.Nyugi!Kép

Annám!
Nagyon örülök,hogy azért időnként benézel hozzánk!KépRemélem minél előbb jóra fordul minden nálatok!A férjed pedig nógasd,hogy lépjetek valamerre!KépSok sikert!

Puszpusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

AnnaKép
Hihetlenek ezek a pasik, az enyém is ennyire elzárkózik a téma elöl.
Reméljük változik majd a véleménye. Te nem add fel, hanem puhítsd folyamatosan!
Addig is drukkolok a spontánnak!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Dia!
Köszönöm Kép
réka
Vendég

HajniKép
Ne izgulj, ha damil, akkor is ki fog jönni magától. Lacin tapasztaltuk sajnos.

Vanda druszám Kép
Hogy van a lábad, tudtál aludni? Bicegsz?

Képzeljétek, tegnap ettünk örmény marlenkát Kép Finom volt, bár nagyon édes. egyáltalán nem hasonlított a kevert almásra Kép

Kép

A névtámára visszatérve egy kicsit. Nekem volt egy osztálytársam, akit Schweighardtnak hívtak. Na, az is szép volt, amikor ő rákezdte, hogy Es-cé-há-duplavé-a-i-gé-há-a-er-dé-té Kép

wish

Sziasztok!
Réka, ja ja, lapar volt. Okt. 25-27. között olvashatsz az izgalmas fejleményekről az archívban. Kép
Tényleg Timi, ugye jól emlékszem, hogy azt mondtad, hogy Téged így is hívnak a barátok, hogy Lkt?
Ha azt mondjátok nyugi, akkor oké, nem pörgök a köldöktémán, max ha nem múlik el, azt mondom, különleges fekete gyémánt-piercing. Kép
Hihi, Marlenka. Itt is lehet kapni??? Na, most szépen leromboltátok bennem a Viktorról kialakított nagytudású sokatlátott világjáró imidzsét...Kép
Wish, most akkor es-cé-há-duplavé-a-i-gé-há-a-er-dé-té vagy es-cé-há-duplavé-e-i-gé-há-a-er-dé-té??? Kép
hajnesz

Hát lányok, rég nevettem ennyit, mint a neveken. Nálunk sem egyszerű, még az Ódorral csak elvagyok, de a férjemnek sok baja van a Sztankóval...

Hajni!
Remélem nem komoly ez a seb köldök dolog. Nem vagyok én ilyen sportos, ha a férjemen múlna, már futnánk. De olyan fáradt vagyok, hogy örülök, ha a háztartásban utolérem magam. Ez a vasárnap is azért fix, mert minden alkalommal bejelentjük magunkat újra, s akkor muszáj menni!

Vanda!
Én határozottan úgy érzem, hogy nem jó a bőrömben. De ne aggódj, ésszel csinálom, mozgással.

Anna!
De jó, hogy jelentkezel, hiányoztok, ti "régiek". Sajnálom, hogy elzárkózik a férjed, de majd csak megbékés ő is. Tudom, mit érzel, a tehetetlen várakozás a legrosszabb. gyere gyakrabban hozzánk, hátha jobb lesz.

Eszter
Kép
roxal

Nekem egyszer az egyetemen a faliújságra kibiggyesztett eredményeknél a nevem mint LIÁNA!!KépKép szerepelt (és nem elírás, a nőnek meggyőződése volt, hogy ilyen név létezik). Nem röhögött az egész évfolyam! Azóta sokan így is hívnak...Kép
enigma

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: