A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VKrisz
Mi égő? Hogy mégegyszer leírtad ugyanazt?? Ugyan márKép
gtünde

Sziasztok!
Az előző levélkaktusz, hasonló a karácsonyihoz de sokkal nagyobb.
Mennem kell, megint köhögökKép
Nekem csak a nyafogás és a köhögés jut az ovibólKép

Kandi Isten éltesse a nagylegényt!

Mártont pedig pénteken köszöntjük, amikor Manda és Karcsi talán már nagyon boldog lesz! Ezt kívánom!Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Férjuram tegnap elvitte a gépet magával együtt, úgyhogy itthon dvd-ztem sorba 3 filmet néztem meg.
Minden rendben volt az inszemen, nagyon köszönöm, hogy olyan sokan drukkoltatok nekünk. kb 10-kor volt az inszem, de csak 2-re értünk haza, 2 órát vártunk a zárójelentésre. Nov. 25-én kell visszamenni biostripre, a műtősnő emlékezhetett rám, mert megkérdezte, hogy ez hányadik inszem nekem, mikor válaszoltam, azt mondta, na itt lenne az ideje, hogy végre befejezzük, nem? jót nevettünk, remélem igaza lesz. Nagyon szeretem a gárdát ott, már szinte hazajárunk Kép. Jövő hónapban lesz 2 éve, hogy először ott jártunk. Tellik az idő.

Szilva drága Kép nagyon örülök, hogy rendben vagy, klasz lenne, ha nem kellene sokat várni a beültetéssel. Nekem a műtéttől számítva 28 napra pontosan jött meg, meg is lepődtem. Mivel hamar elmúlt a vérzésed, az azt jelenti, hogy hamar regenerálódik a szervezeted, én is csak 2 napig véreztem. Szerintem kb. 4 hét műlva fog akkor megjönni. Nagyon drukkolok!!!

Ne haragudjatok, hogy nem tudok írni nappal, éjszakánként pedig nem túl izgi, épp csak válaszolgatok, ha tudok és nem keverek össze dolgokat. Kép Nagyon jó volna találkozni, akár meg is szervezhetnénk. Már nagyon szívesen megismernélek titeket KépKépKépKépKépKép

Barbi Kép nagyon drukkolok neked a pénteki UH-hoz, ha emlékszel, Áginak a 19 cn.on volt az inszem, mert lassan nőtt a tüszője. Most meg már a 33. hétben vannak Dominikkal. KépKépKépKépKép Bármi lehetséges!!!
Küldök tüszőnövelőket, jó???+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi30 Kép nagyon drukkolok a laparhoz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda Kép de jó lenne, ha zebrás teszted lenne pénteken!!! További babatapikat küldök!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++

Kandi Kép Boldog Szülinapot Natinak! Igenis hiányoztál! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sminkelek vasárnap, van kedved átjönni? Kép De most komolyan. Kép

Márta Kép üdvözlöm Dániát! Az első hely, ahol külföldön voltam 13 évvel ezelőtt. Imádtam!
Jó pihenést nektek!

Mary Kép drukk a vizsgákhoz! Menni fog minden! Dupla dinamit, jó?

Babcsi Kép azért ma se tétlenkedjetek apával! Kép
De jó volna már babatopikban beszélgetni, remélem lesz babaeső mindenkinek! KépKépKép
A matek menni fog, ne aggódj! Nem nagyon kell érteni, én úgy mentem át a vizsgákon, hogy megtanultam minden tipuspéldából egyet, nincs sok variáció, a szigorlatok pedig ennek 1 szűkebb változata, és aszerint megoldottam, meg puskáztam folyamatosan. Matekból a 2-es is jó, csak görbüljön! Sajnos nem nagy hasznát veszed a későbbiekben, viszont nagyon jól tudják szórni vele a népet. Aki túléli, lediplomázik. Meglesz! Drukkolok!
Vendég

NoéKép
Örülök, hogy minden rendben ment. Érdekes, hogy az én dokim is azt kérdezte, hogy nem unok-e már odajárni, nem akarok-e végre teherbe esniKép
Mi az a biostrip?
Képzeld, én még egyik inszemről sem kaptam zárót. Ez normális?
gtünde

Szia Noémi!
Én még benéztem hozzád.

Kép

De már nincs erőm itt maradniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó éjszakát!Most mentek el a vendégek...kupi van,de nem izgat,álmos vagyok 5-kor ébresztő...de jó volt a mai nap...és kívánom ,hogy Ti is átéljétek majd ezt nagyon sok éven át!Fárasztó....de ezért szüljük Õket,hogy legyen miért dolgozni-izgulni!Imádom...Köszönöm a jókivánságokat-mind arik vagytok!
Tündi-B Holnap válaszolok igérem!
Képés beöltözve :Kép
Drukkolok mindegyikötöknek {Vizkrisz-Tündi,stb.}...hogy már a jövő évben izgulhassatok az első szülinap megrendezésén....
Noi Mikor?Van kedvem!Kép
Na pusza-megyek bezuhanok az ágyba...Szép álmokat!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi nagyon sok boldog születésnapot és névnapot kívánok a fiadnak!

Noémi örülök hogy minden rendbe ment, a nővérkék már nekem is mondták hogy lassan elmehetnék,mert kezdik uni a pofimatKép

Tündi, vizelet vizsgálat amiből megnézik a terhességi hormon szintett, ha magas akkor terhes NoémiKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi Kép
Kisfiú: Bence, Balázs,Botond
Kislány: Noémi, Bernadett,Luca,igaz ezeket a neveket én szertném igazán a páromnak nem tetszik mindegyikKép, de biztos vagyok benne hogy egyeséget fogunk találni

Manda, hogy vagy?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Casjok!

Látom tegnap már a neveken dumcsiztatok. Úgy tűnik a Lili meg Gergely népszerű nevek. Mi is pont ezeket a neveket néztük kiKép

SzilcsibeKép
Tényleg kicsi a világ! És nagy az internet világa!!! Küldöm megint pirikét, hogy mielőbb kezdhessétek a következőt: pirikemenjSzilcsibéhez, pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjS zilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez ,pirikemenjSzilcsibéhez,Kép

MandaKép
Már csak egyet kell aludni!!! Nagyon izgi!!!Kép
Küldök még babatapit és kétcsíkos energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

TüncsikeKép
Én is egyedül tanultam meg olaszul úgy 16 évesen, napi kb. 5 órát tanultam képzeld!. Akkor még nem voltak tv csatornák sem, és éjszaka hallgattam a rádiót a kiejtés miatt. Volt egy olasz tanárnő a gimiben és vele csináltunk egy olasz szakkört. Egy év alatt sikerült tök jól megtanulni így, aztán voltam többször Olaszországban is. Persze már sajna nincs ennyi időm nyelvtanulásra.
Küldök még babatapit: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

AmicaKép
Gyönyörűek a kaktuszvirágok!! Mártonka, hogy halad az oviban? kezdi már megszokni? Mártonnak sok boldogságot névnapja alkalmából!!!!!!

KandikaKép
Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem hiányoztál!!!!!?
Sok boldogságot Natinak!!!!! Gyönyörűek ezek a torták!! és biztos tök fincsik is!!!Kép

KrisztaKép
Akkor úgy tűnik esélyes ez a november!!!!Kép

NoéKép
Küldök rengeteg babatapit: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép
Hát igen, tényleg azt mondják, hogy szórják az embereket matekból és hogy a lényeg, hogy görbüljön. A párosckám azt mondta, hogy megelégszik egy csillagos kettessel isKép Azért hetente egyszer megyek matektanárhoz mert hátha megértemKép

Igen, én is remélem mindenkinek szép karácsonyi ajándékot hoz Jézuska!!!! és meglesz az a babatopicKép

Úgy néz ki tegnap még sem volt + az az LH teszt. Most, hogy nézem vékonyabb egy kicsit a csík meg a hőm se ment se fel se le. Mindegy úgy néz ki mára megjavították az UH-t és de. meg tud nézni a doki! remélemKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Kíváncsi vagyok, hogy meg tud-e nézni doki bácsid UH-gal! Jó lenne tudni mi a helyzet nálad!
Hányadik napon is vagy?

Kandi Kép
Jó kis buli lehetett. Szép volt a torta, és édi Nati Kép

Barbi Kép
Ugye növeszted a tüszőcskéidet? Igyál sok vizet!

Noémi Kép
Most már csak neked is a várakozás marad! Vigyázz magadra!

Manda Kép
Még alszol? Jól teszed, így sokkal gyorsabban megy az idő! Karcsi is megy veled holnap?

Tüncsibe Kép
Szia!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Ma vagyok a 18. cn.-on. Nemsokára megyek a dokihoz és meglátjukKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Akkor most már (ha eddig még nem volt) pé-nek kell következnie! Remélem megtudjuk mi van!?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép próbálkozom azzal a nővesztéssel, tegnap már volt egy kis nyúlosomKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!Kép
Nem alszom, már fél 8 óta, mióta Karcsi elment dolgozni, fent vagyok.
Be is néztem a topicba, de még nem volt senki.

NoémiKép
De jó, hogy jelentkeztél! Nem baj, ha este írsz, de azért hallass magadról. Izgulok érted és drukkolok, hogy sikerüljön és ne kelljen többet találkozni a nővérekkel. Éva nővér volt a műtős vagy az idősebb? Én az Évát akkor ismertem meg először, amikor a HSG-t csinálta Újvári prof.
Nekem nagyon szimpatikus, ő volt most bent a lombiknál. Az idős nővér is aranyos, az elsőnél kaptam tőle képet a beültetett babókról, mert sírtam. A túlstimu miatt volt, nagyon szar volt, ott fekszel fenn az ágyon és a doki csak annyit mond. hívják ide K.t.urat. Na szóval elég rossz érzés volt és kibuggyantak a könnyeim.
Küldök babatapikat: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi.

Sorry, a hosszú üziért!!!

SzilvaKép
Jó munkát! Karcsi is jön velem, természetesen, a bátyjával megyünk, neki van autója, felvisz bennünket és meg is vár.

BabcsiKép
Már csak egy nap!!! Köszi az energiát és a babatapikat és remélem meghozzák a kétcsíkot!!!Kép
Hétvégére csak felmegy a hőd, aztán kapdám el apát úgy rendesen, hogy 9 hónap múlva gólyahíreket kapjunk!!!!

BarbiKép
Jól vagyok most még reggel.
Ha gondolod elküldöm priviben a telefonszámomat, vagy ahogy neked jó, a tiédet.
Küldöm a tüszőnövelőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Jó vagy?
Babatapik mennek: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi.

manda

Csajok!
Eltűnt a hőmérőm.KépMár két napja. Na sebaj.Biztos fent van a hőm. RendesKép szokott lenni.

Kép
vizkriszisback

Szép nasütéses reggelt mindenkinek!!!
Ma megyek dokihoz UH-ra, kicsit izgulok miatta, mert mi a piklit láthat a 20. nap környékén, ha kb vasárnap votl pé-em...na ezt majd jól kideríetem ma esteKép Szerintetetk láthat valamit?
MandaKép
Te mit dolgozol otthon? tök jó már tényleg csak 1 napKép
pbj12

Barbi Kép
Nagyon helyes, csak így tovább, még van időd!!!!

Manda Kép
Erzsike volt hétfőn szoliban, én Õt jobban kedvelem, nagyon kedves és figyelmes volt. A műtősok közül pedig a fiatal lányt. Remélem irigykedhetünk holnap rád! Nem lesz könnyű a mai nap! Mit fogsz csinálni?

Kép
Kép
szilva069

JuditKép
Mire gondoltál, nem dolgozom semmit, még mindig csak pihizek.

SzilvaKép
Folytatom a keresztszemes hímzést, meg a szokásos tv-zés, pihizés.
Délután, ha megjön a Karcsi elmegyünk Tesco-ba, kicsit vásárolni, most volt múlt héten a névnapja és most hétvégén lesz köszöntés a család részéről.
Süt majd valami finomat, nagyon ügyes, szeret sütni és finomakat is készít!!!
Az Erzsike is aranyos, csak szerintem, bocsi, kicsit szelektál, azt hall meg, amit akar.
Kifogtam már vele olyan napot, amikor csak egyedül én voltam, ez volt az első lombik. De volt olyan is, igaz akkor csak infuzióra kellett mennem, hogy nem volt valami kedves, tele volt minden szoba és nem tudta, hová fektess be addig.

manda

Manda Kép
Akkor a délelőtt majd valahogy eltelik, a délután pedig - ha mentek vásárolni és Karcsi is otthon lesz - sokkal gyorsabban elmegy Kép
Izgulsz? Hülye kérdés, tudom, hogy igen...
Nekem a hétfői műtét óta csak vánszorog az idő. Soha sem fog letelni az 1 hónap.
Szerinted(-tetek) mikor kezdhetek el sportolni?
Én úgy képzeltem, hogy hétfőtöl megyek már mozogni egy picit kardio-gépekre. Talán úgy gyorsabban fog telni az idő.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Sz.ügynöktől nem kérdezted meg?
Én is jártam egy szalonba tornázni, de amikor vissza akartam menni a lombik után, megkérdeztem tőle, és mivel túlstimuláltak, azt javasolta, ne menjek, mert megcsavarodhatnak a petefészkeim.
Én megkérdezném tőle, hogy mit javasol, ha nem személyesen, de akkor telefonon.
Persze izgulok, ma jobb napom van, mint tegnap volt. Majd lesz valahogy, ha most nem, akkor majd a következő. Kezdhetem ezután rögtön.

manda

Manda Kép
Soha nem jutnak eszembe a kérdéseim mikor beszélünk. Majd meglátom, de szerintem nem fogok telefonálni. Úgyis érzem, hogy bírom-e.
Örülök, hogy ma jobb kedved van. Tényleg nem tudunk már ennél többet tenni a cél érdekében. Azért remélem, hogy a még pihiző fagyibabákra egy darabig nem lesz szükség!
Azt nem tudod véletlenül, hogy a BMC-ben mióta fagyasztják a megtermékenyített petesejtet? Kíváncsi vagyok, mert ugye még csak mostanában született az első ilyen babuci: Marci

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
jaj hogy én hogy félreértettem, nem Te hanem Karcsi ment dolgozni..KépMár olvasni se tudok.
pbj12

Csajok, megjöttem az UH-ról és még mindig rossz!!!! Ezt nem hiszem el. A dokim azt mondta, hogy menjek holnap este a másik rendelőbe de akkor pont suliba leszek így csak hétfőn tud megnézni. Remélem addigra lesz már valami! Az LH tesztem ma már halványabb mint tegnap, bár tegnap este csináltam! De nem lehetett még meg a pé-m mert a hőm nem mozgott és még szúr a pocim is. Casjok, ez tiszta vicc! Na mindegy azért akció leszKép és majd kiderül!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Ha jól tudom, Marci fagyasztott petesejtből született, a miénk pedig fagyasztott megtermékenyített petesejt.
Bocsi, szerintem a mieinket már régóta csinálják, Marci pedig első itt Európában.

BabcsiKép
Bocsi, de a dokid tényleg nem normális! Nem gondoltál más dokira! Na, jó csak vicceltem.

manda

Manda Kép
Már értem, azt hittem, hogy Marci is megtermékenyítettből született, és csak nem rég óta csinálják ezt a fagyasztást.

Szegény Babcsi Kép
Vígasztaljon, hogy szegény doki végülis csak támogathatott volna az akciózós napokat illetően, azok meg úgyis voltak/vannak ha jól sejtem! Reméljük a természet elvégzi a dolgát a dokid közreműködése nélkül is Kép

Kép
Kép
szilva069

Babcsi, tényleg nem semmi a dokid!Tessék akciózniKép

Lányok engem tudjátok mi érdekelt mindig, nálunk inszemnél még aznap találkoznak a petesejtek és megtermékenyülnek vagy az több napig is tarthat, ha jól tudom maga a beágyazódás több napig tart.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Csajok, köszi az együttérzéstKép Szilcsibének igaza van, ez csak megerősítés, bár jó lett volna tudni hányadán is állunk.

BarbiKép
Ha jól tudom a megtermékenyülés már aznap megvan és a megtermékenyült petesejt vándorol napokigKép

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Szerintem is úgy van, ahogy Babcsibe írta!

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Szerintem is rögtön találkoznak, hiszem az a cél, hogy gyorsan megtermékenyüljön, a beágyazódás meg utána, mint lombiknál, pár nap alatt történik meg.
Én meg azt nem tudtam, hogy vizeletből nézik nektek és nem HCG-t csinálnak.

manda

Én is úgy tudom , hogy vádorol,és közben osztódik, és olyan 2-3 nap múlva ágyazódik beKép
pbj12

Jót röhögne rajtunk egy nődoki Kép
A férjem szokta mondani, hogy Sz. ügynök nagyokat derülne a topicunkon ha olvasná...

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Azt hiszem ma sem lesz időm jönne, de gyorsan dobok egy táblit.
Ma megyünk egyébként a kromoszómavizsgálatos emberhez délután.
Ja és nekünk is vannak nevek: Anna, Judit, Levente és Zsolt. Bár egyre valószínűtlenebb hogy ennyi gyerekünk lenne, hacsak nem a maradék két lombikból ikrek lesznek mind a 2x Kép

MandaKép
Holnap!!!!!!!
Nagyon drukkolok, remélem jó hírekkel jöttök majd.

Wish

wish

WishKép
Köszi szépen. A Levente név nekem is tetszik, csak Karcsinak nem.

manda

Manda akkor ma mind a ketten tanultunk valami újat!
Köszönöm az információkat, akkor az én esetembe lehet hogy találkoznak ,megtermékenyülnek de nem bír beágyazódni?

Szilva az biztos hogy a hajukat tépnékKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Én nem értem. A fagyasztott petesejtet akkor olvasztás után termékenyítették meg? És nem előtte. Ez a különbség?

Babcsi Kép
Egyre furábban működsz. Kép Most is szeded a bogyókat? Biztos azért.

Szilva Kép
Nem semmi nő vagy! Kép Már most tornázni akarsz. Nekem azt mondta a doki 6 hétig ne is gondoljak rá. Azért egy picit tornáztam, mert úgy éreztem teljesen elzsibbadok a semmittevéstől. Elég hamar megfájdult a hasam, olyankor abba hagytam. Lehet, hogy előbb otthon kéne kipróbálnod. Meglátod hogy bírod.

Kép
mofly

Kép
Kép

wish

MoflyKép
Igen. Pont ez a lényeg, ha egy nő pl. úgy dönt karriert szeretne és később, babát, lefagyaszhatja a petesejtjeit, vagy pl. beteg és előtte fagyasztatja le őket és amikor meggyógyult, akkor megtermékenyítés és beültetés.
Pont ott voltunk, amikor a tv.műsor is készült, egy csajszival beszéltek, akivel az utóbbi történt.
Tök szupeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem?!

manda

MoflyKép
Hát igenKép Mondjuk a múlt hónapban is 20. körül volt pé-. Azt olvastam, hogy az utolsó szem closty után kb. 5-9 napra van a pé. A múlt hónapban olyan 11-13 nap után volt pé-m. Ha így számolom akkor most is a 20. nap körül kell lennie. Tényleg kíváncsi vagyokKép

SzilcsibeKép
Meg tudlak érteni, hogy hiányzik a torna! Én sem bírom sokáig nélküle.

Kép

KépKép
babcsi

WishKép
Köszi a táblicskut.
Sok sikert kivánok az orvoshoz!!!!

manda

WishKép
Köszi a táblátKép Hogy vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép
Tényleg ezt mondta a dokid? Elszomorítottál. Azért megpróbálom, hogy bírom. A testemre is ráférne már.
A fagyasztott petesejttel kapcsolatban: Most már én sem értem,miért fagyasztják le? Donor petesejt? Vagy miért van szükség fagyasztásra?

Kép
Kép
szilva069

WishKép
most jöttem rá hogy még meg se írtam a tábláhozvalót..., jó hülye vagyokKép
Próbálkozás: 2004.október, ciklusnap 20cn,hossz: 28-30,28 év, irányított, ennyi elég?Kép
pbj12

Manda Kép
Ez tényleg elég érdekes! De csak indokolt esetben van ilyen, nem? Vagy megrendelésre kér egy gyereket? Mert akkor én is kérek egyet. Szerintem ilyen nincs(?)

Kép
mofly

MoflyKép
Ez most van kialakulóban, és eddig tudomásom szerint csak a BMC-ben csinálnak ilyet.
De biztos indokolt esetben. Szerintem most még, ha beteg a nő, akkor.

manda

Judit Kép
Szerintem a doki ma csak annyit fog látni, hogy tényleg megvolt-e a pé-d.
5-7 nap a beágyazódás. Sajna nem megy olyan gyorsan.

Neveim már nekem is vannak. De csak lány. Fiún még erősen kell gondolkodnom. Max. megkapja a férjem nevét. Alexa, Barbara. Kicsit előre szaladtunk. Kép

Kép
mofly

JuditKép
Beletettelek.

MoflyKép
A reklémszövek szerint, akkor kell petsesjtet fagyasztani, ha valami miatt előre látható, hogy károsodni foga petefészek. Pl kemoterápia miatt.
Egyébként nem tudom, hogy mikor csináljnak ilyet. Lehet-e pl kérni.

BabcsiKép
Köszi, elvagyok, jól eltelnek a napjaim Kép

wish

Igen, úgy tényleg indokolt.
Végül is spermabank már van. Itt már csak az orvos együttműködési hajlandóságán múlik. Hogy mikor lehet fölhasználni.

Judy Fosternak is már van két gyereke, férje meg ugye nincs. Nálunk ilyet még nem csinálnak.

Kép
mofly

Sziasztok!
MAnda holnap remélem együtt örülünk!

Ovi katasztrófa, ma megkérdztem meddig bőg, ovonéni azt mondta hamar abbahagyja.
Gondolom nekem célozza Mártonkám.

Képzeljétek, 29.cn, de nem jött meg. Remélem nem lesz az a dili, mint múlt hónapban, 6napig várni... Már a teszt is megfordult a fejemben, most Babcsi lettem, de már szétszakad a derekam, szóval mindenki pirije aki nem várja ide hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok.
Képzeljétek, most jövök a 12 hetes UHról. 6 hete 3 mmes magzatom mára már a fejétől a popsijáig 6.2 cm-es óriásbébi. KépKépKép Minden rendben van vele, még mocorgott is kicsit a kedvemért. Kép Dokibácsi mindent megmutogatott rajta, tök jó volt...és akkor ez még enyhe kifejezés! KépKépKép Szívét hallgattuk, vert ezerrel, ahogy kell. KépKépKép
Kaptam képet is, majd beszkennelem és felrakom. Kívánok hasonló nagy élményt mindannyiótoknak! KépKépKép

Manda, szorítok holnapra! Kép

Ági
12+5
potter_76

Szia AmicaKép
Kedves druszám remélem igazad lesz és együtt örülünk holnap.
Akkor talán lassan megoldódik az ovis probléma Mártonkával. ReméljükKép
Én szívesen küldöm a Pirikét:
Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!Pirike menj Amicához!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: