szerintem próbáld minden alkalommal mellre tenni, hátha elfogadja, mert csak így nő a tejci mennyisége. Saját tapasztalatom nincsen, de sokan adnak egy étkezésre kétfélét. Egyébként örülök, hogy haladtok!
Kóbor
2005.11.10 09:00
2005.11.10 09:30
2005.11.10 09:31
Aztán férjem munkába menet előtt kirakja a suliban (tehát nem nekem kell vinnem).
Remélem jó idő lesz még egy ideig.. Szóval nekünksokkal könnyebb, hogy nagyobb a gyerek, ez kétségtelen, le a kalappal az előtt, amit csinálsz!
Ja, és felfedeztem nem kevés ÕSZ szálat... így 28 évesen, kicsit gáz...
2005.11.10 09:35
.
. 2005.11.10 09:40
. 2005.11.10 10:56

, egy komlett hátsó ajtót fényezni kell
. 

2005.11.10 10:59

... 
, hát lehet hogy apja-lánya lesz még ebben is 

2005.11.10 11:14
, 

, az ember azt gondolná (azért költözik többek között új házba, lakásba), hogy ilyen csak a régi építésű házakban fordul elő... Rém undi

, 2005.11.10 11:58
2005.11.10 12:04
2005.11.10 12:07
Kár, hogy mi messze lakunk, mi is mennénk.

2005.11.10 12:07
Nekem is bejön a kispesti rendelő, bár nekem azt mondta a dokinő, hogy a heimpálba is mehetünk, ide is, és még valahova Budára. De minek mennék messzebb?
Ne várj húsz évet a kistesóval, naggggyon jóóóóóóóóó! Vannak nehézségek, de szerintem az elsővel több a nehézség, legalábbis bénázás, idegeskedés terén. Pont tegnap jutott eszembe / pedig a tegnapi nap volt eddig a legnehezebb Gergővel/, hogy akármi lesz is, legalább mégegy babát bevállalok, mert nem tudom elképzelni, hogy most élvezhetem ezeket a pillanatokat utoljára
Minden rossz nap után jön egy jobb
2005.11.10 12:15
, 

ilyen hirtelen. Évekig csak molyoltak(így kell írni???) ezzel a csp emeléssel, talán most megtáltosodtak

!!! 

!!2005.11.10 12:51
Kijöttek már a szerelők megjavítani?
Mobilisak vagyunk, kocsival tudunk menni. Viszont nekünk inkább délelőtt jó, hogy tudjunk menni Beniért 1/2 4-4 felé az oviba. 

2005.11.10 13:22
, van benne újszülött szűkítő, meg fejtámasz, ami megfelelően tartja az egész testét. Amíg nem növi ki, abban is marad. Szóval ha jó minőségű hordozód van, és Lilinek kényelmes, szerintem nem gáz, ha abban van.
2005.11.10 14:13
2005.11.10 14:14

Szerencsére pont befutott a takaritócsaj is
, igy nem nekem kellett összegályázni a vizet

, egyvalamit elfelejtettél

A 2006-os évben ismég "választások" lesznek!Persze hogy ilyenkor adnak mindent....(JUJJJJJJ DE FÉLEK, HOGY MOST POLITIKAI VIZEKRE EVEZTEM
, pedig nem akartam
).Minden kormány ilyen
. 

Köszi érte

2005.11.10 14:23

2005.11.10 14:23
2005.11.10 14:31
Zsuzsa is ezt csinálta miután rájött hogy neki a cumisüveg jobban tetszik valami oknál fogva, mint a mellem. Pedig nem azért mert a cumisüvegből jobban jött volna, sőt, a mellemből ömlött a tej. És hát nálunk nem volt az, hogy ami a cumisüvegből jön, jobban izlik neki, mivel onnan is csak anyatejet kapott. Tehát neki a cumi volt a lényeg, és nagyon rosszul esett nekem, hogy a mellem helyett neki inkább egy darab műanyag kell. Sokat filóztam rajta, hogy mi is lehetett az ami jobban tetszik neki (persze közben cumistopp és visszatrükköztem a mellemre, kb 1 napig tartott csak, de ezalatt együtt sirtunk.
) Most már úgy gondolom, a cumisüveg kiszámithatósága tetszik neki. A mellből mindig más és mindig másképp jön. Első pár slukkra ugye semmi, és az állaga is tök kemény a mellbimbónak. Akkor "pumpálni" kell hogy beinduljon. Utána elindul a tej, akkor már lehet rendesen enni, viszont egy-két perc múlva (legalábbis nálam igy szokott) beindul a tejleadó reflex, érzem hogy húzódik oldalt a mellem, és látom hogy alig győzi nyelni ami a szájába kerül... mikor nagyon sok volt a tejem, szinte fuldoklott tőle. És ugye amit először sziv, az vizesebb, ami később jön, az zsirosabb. Aztán mikor kiszivta, akkor már megint tök másképp jön, csak csurran-cseppen, és a mellbimbó is tök plöttyedt. (Figyelem: olyan sosincs, hogy üres a mell!!! Maximum csak cseppek jönnek belőle, de ezek mindig!! A mell akkor termeli a legtöbb tejet, mikor ürül, nem mikor áll... ezért van, fejős anyukák, hogy úgy néz ki, mintha a baba nem szivta volna ki az utolsó 10-20-30 milit, mert mire te odajutsz a mellszivóval, addigra ennyi termelődött mióta a baba lecuppant róla.) Ezzel szemben a cumisüveg tök egyszerű: mindig ugyanolyan szilárdságú, és mindig ugyanúgy jön belőle a tej. 2005.11.10 14:48
2005.11.10 14:49
a legújabb hogy rugdos is, mindkét lábát felhúzva lök egy hatalmasat, mintha medencében a faltól lökné el magát), harmadrészt hogy ő inkább velem bújik össze, mint a babával. Szóval pár hétbe eltelt, amig én is hozzászilárditottam a szivemet, és a bölcsőben altattam. Az együttalvástól eltekintve a kelések is problémát jelentettek az első hetetkben, amig be nem állt az, hogy az éjjeli szopikra szinte fel sem ébredt. Én már a nyöszörgésére mellreraktam, evett, visszaájult. Ez viszonylag elég hamar kialakult, kábé 4 hetes korára. Kb este 7-8 magasságában átállt az éjjeli életmódra, és nem ébredt fel etetések között. Ekkor már nem ébredt fel David is nekem se volt lelkiismeretfurdalásom, hogy őneki 8-ra kell menni tanitani, és miattunk nem tud aludni. Kb egy hete pedig Zsuzsa megint meglepett, mégpedig azzal, hogy végigaludta az éjszakát!!! Ez először úgy kezdődött, hogy régebben kelt általában éjféltől kezdve kétóránként... aztán csak 1-2 felé, utána kétóránkét... aztán 3-4 felé, utána kétóránként... stb. Most ott tartunk, hogy este 8-tól kábé hajnali 5-6-ig alszik, akkor szopizik, felébred egy picit, de relative hamar visszaalszik újra kb 8-ig. Szóval nagyon meg vagyok elégedve.
És a reális az (szerintem) hogy egy baba amelyik 2-3-4 óránkén eszik, éjjel is ezt fogja tenni. 2005.11.10 14:53

2005.11.10 15:00
, olyan lusta vagyok
, pedig össze kellene szednem magam, hogy elmenjünk legalább venni egy kengurut, mert rájöttem hogy még mindig az a legkényelmesebb, mert ez a Bergon kocsi...ku...ra nehéz és mivel nem bolygókerekes, a plázában szinte kinszenvedés... 2005.11.10 15:34

2005.11.10 15:43
2005.11.10 16:10
...szerintem én is sÍrni fogok... 

lányom csipázik reggel óta...még jó,hogy jön a dokinéni...
!!!
hogy milyen szép nagyra növesztetted Kornélt
bár sétán aludt egy keveset, meg most rajtam. 

hihihi
szegény kismanók. valószÍnűleg begörcsöl a LÍvi hasa, mikor hirtelen sÍrni kezd bagyon szegény
2005.11.10 16:11
mutass még képeket Pandáról!

legalább már nem folyamatosan sír, az szörnyű volt - úgyhogy én is együttérzek veled Hari - hála ennek az angol víznek, mi azt most folyamatosan adjuk. tegnap este az ordító gyereket a hasamra raktam (ezt nem szokta ilyenkor díjazni, és rugdossa a csaszi sebetemt ezerrel, ami még mindig fáj
), szóval nem törődve semmivel énekeltem és símogattam a feje búbjától a lábujjáig határozottan, és egyszercsak azt vettem észre, hogy mindkettem elaludtunk
most átköltöztem a gyerekszobába, még jó, hogy nem csak fotelt raktunk be.. és a hátonalvás sem megy, hasonalvás akkor, ha már legalább félig kóma, mert még nem tudja emelni rendesen a fejét, és ez idgesíti.
most is lassan megpróbálom felébreszteni, mert már feszül nagyon a cici.
felszedtem ugyan sokat, de a terhesség alatt semmi, szülés óta is lassan fogyogatok, és akkor pont most? ki hallott már ilyet?
mondjuk az én hasamat sose fogja a férjen kívűl más látni szerintem többet...
(egyébként apa belátta, hogy éjfélkor nem fürödhetünk, és igyekszik itthon lenni időben
) 2005.11.10 16:12

2005.11.10 16:20
), vagy görcsöl a hasa (ilyenkor apa leszid, h napközben miért nem adtam neki a grépfútléből (ő így hívja a gripőe watert, mert nem tudta megjegyezni), vagy épp egy hatalmas kaki előtt áll. egyszóval, ha hirtelen sír fel szívfájdítóan az pocakgond szerintem.Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint