Annamaminak gratulálok!
Kuha,
nem próbáltad esetleg, hogy a bal cicit hónaljtartásban adod oda neki? Akkor úgy enné, mintha a jobb-ból enne, és hátha jól bekapná. Klassz, hogy nincsen nyitva a sérvkapu, majd drukkolok, hogy mindkét sérve visszahúzódjon magától!
And,
elküldjem a tapaszokat? Írj egy címet priviben, és megy a csomag.
Judit,
mi a Havannán lakunk, de a oda küldött a dokinéni ortopédiára. A lányommal anno még a Heim Pálba, de ég és föld a kettő, éljen a 19. kerületi rendelő!

Mi pelenkából Libero Midit használunk Csabi két hós kora óta (pedig akkor még tutira nem volt 5 kiló), és ebből nekünk nem folyt ki a pisi, csak egyszer (szemben a többivel).
Sebes cici: nekem két hétig volt, Csabi valahogy nem jól kapta be, hiába próbáltuk ezerszer, úgy fájt, hogy majd bepisiltem minden szopi elején, ráadásul horrorisztikus volt a véres tej, ami a bukásokkor kijött Csabiból.

Aztán rájöttem, hogy a hónaljtartásnál szopispárna segítségével mindkét kezem szabad, és így jól rá tudom irányítani a cicire a kölköt.

Na, innentől kezdett gyógyulni a cicim, és mire egy hós lett, már nem fájt. Utána még két hét, és már minden pózban jól kapta be, bár mostanában nem tetszik neki a bölcsőtartás, nem tudom, miért... Kiismerhetetlenek ezek a babák.
Uxi,
ha jól tudom, gennyes ciciből nem szabad szoptatni, minden más esetben igen, de akkor nem. Nem vagyok biztos benne, a tanácsadó nem mondta? A cumi/cumisüvegzavar meg babafüggő, az egyik barátnőmnek már egy! alkalomtól problémája volt, sokaknak viszont egyáltalán nem okozott gondot.
Hari,
Csabi is szokott csak úgy is nyűgi lenni, megciciztetem, tisztába teszem, még a seggét is hurcibálom fel-alá (a lányom már felvette a repertoárjába ezt a kifejezést

), de csak nyüszög, rosszabb esetben üvölt. Ezt pár napja játssza, valahogy úgy tűnik nekem, hogy fáradt, de nem bír elaludni... Kengurut kb. öt hós kortól javasolják, amikor már jól tartja magát a baba, de ezt kenguruja is válogatja, van, amelyik jobban tart. A kendő vagy babazsák már születéstől használható.
Mea,
én könyvben a mínusz tíz fokot olvastam, amikor még ki lehet vinni a babát, a dokinéni mínusz ötöt mondott, de kihangsúlyozta, hogy nem lehet szél! Bármeddig kint aludhat, ha jól fel van öltöztetve, a báránybunda tutijó, a mostani időjáráshoz meg szerintem tökéletes, amit írtál.
Éjszakák: a lányom másfél évesen még 5-15 alkalommal kelt éjjel szopizni, oké, hogy csak pár percre, mondjuk akkorra már totál hozzászoktam.
Elképesztő, hogy alvás helyett itt lógok, de olyan jó, hogy mindkét kölök alszik, végre van egy kis nyugim.
Kóbor