A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Igen, csepeli vagyok. Olvastam egy cikket, hogy anno a csepeli kórház szülészetét bababarátnak nyilvánították, de hát már nincs itt szülészet. Erzsébetre meg semmiképp nem akarok menni, és ez a kórház kb. ugyanolyan távolságra van, és legalább jó a híre.

Kép
gaby25

Fibi,
tudom. Kép
Fűszert ne adj sokat a dednek. Lehet, hogy nem bírja a csilit, meg a tabaszkót. .) Nekünk jó a pampers.

Manó,
jó a cím. Kép Már válasz is ment.
neet
neet

Moose,
attol hogy latszolag semmi baja nem lett Nyuladnak az antibio miatt, nem tudhatod, mi ment végbe a szervezetében. Persze én sem tudhatom, nem azért irom, hogy okoskodjak, csak erröl nincsenek bizonyitékok.

KépKép
fibi

Gaby,
Csepelen hol? És hány éves vagy? Én a Régi Rákócziba jártam általánosba és a Katona József u.ban laktunk. (19 évesen kivándoroltam a szigetről.)
neet
neet

Neet,
csiliröl szo sincsKép Törött paprika, Maggi, amit fözelekbe teszek, ilyesmiKép

KépKép
fibi

Fibi,
akkor a fene tudja. EGy kis édesnemestől csak nem? Eszter megkóstolta a narancslevet, és neki attól lett. Azóta megint vízen élünk, (vagy teán, de ezért iszonyú hiszti megy, úgyhogy ezt csak ünnepnapokon) és nincs popópirosság.
neet
neet

Én a királymajor lakótelepen lakom. 14 éves koromig itt laktam, aztán elköltöztem zuglóba a nagyszülőkhöz, és 6 éve eladtam a zuglói lakást és itt vettem egyet. 30 éves vagyok.

Kép
gaby25

Neet,
hat ense nemtomKép Eszti almalét, körtelét nem szereti? B-nak az a kedvence, attol nem piros biztiKép Kismama-féle táblázatban olvastam, hogy citrusféléket nem szabad egyéves kor alatt.

Ezek a hipp és tsai bebiitalok iszonyu dragak. SZERINTETEK lehet mar adni pl Kubut, vagy Hohes C-t neki, amiben szintén nincs cukor???

KépKép
fibi

Sziasztok!

Először is Jucus: köszi a gyors infót (ledum) anyunak, mivel du. fél ötkor kapta a szurit, még reggel is adtam neki egy adagot!

Képzeljétek ma vizsgáztatják az autót, ezért 4-kor keltem és 5-kor már indultunk otthonról Veresre. Fibi, Fabrika integettem nektekKép

Votiv: kétszer is mentem mentővel szülniKép Az elsőt még messzebbről mint most és volt papírom, most nem volt, nem is kérték a mentősök, csak annyit kérdeztek, hogy tudják-e hogy jövünkKép Szerencsére a szülésznőm betelcsizett az ügyeletesnek, így tudták. Ja és a XIII. ker.-ből vittekKép

Sajnálom, hogy tegnap nem mentem zornára, lehet, hogy Marci is "normálisabb" lett volna! Azt hittem estére, mikor már Balu is nyűglődött, hogy felmondok inkábbKép Annak örömére, hogy hajnalban kellett kelnünk, Balubaba képes volt este 11-kor elaludniKép Máskor már 7-8 között szunya van!

Utólag is boldog nevenapját Zsombinak!

Üdv itt Gaby és Wick, jó helyre jöttetek!!! Kép

Nem tudom még mit akartam, most anyuéknál vagyunkKép majd otthonról jövök még.

Fibiék, majd hazafelé is integetek!Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ide is kérek szépen napocskát (Vszentlászló) mert itt még mindig köd terjeng, fúúúújKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szia Lányok!
Na visszaolvastam rendes lányhoz mérten.Kép

Új lányok!
Üdv köztünk, tök jó, hogy gyarapszik a pocakosok számna a topicban.Kép

Én is tavaly augusztusban szültem a SzI-ben. Csatlakozom az előttem szóltakhoz. Nagyon klassz élmény maradt. Én a tornát és az előadásokat is javaslom, mert mindkettő nagyon hasznos. A torna kellemesen ellazít, az előadásokonmeg sokkal közelebbről meg lehet ismerni a kórházat és az ember nem érzi magát idegennek, amikor bemegy és találkozik a dokikkal, szülésznőkkel, akiket már az előadásról ismerKép

Nekem is kellett szednem antibiót, amikor influenztás voltam márciusban. Moosehoz csatlakozom, én se vettem észre semmi káros hatást.

Bocs nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de nálunk is nagy az lányka-apa szerelem. Reggelente, amikor apa dolgozni megy a Lilla ölelgeti a lábait és nem akarja elengedni. Ha mondjuk , hogy jöjjön hozzám, úgy néz rám mintha azt gondolná: "Na megint ezzel a banyával kell töltenem a napot, nincs kedvem". Legalábbis néha így érzem. Aztán, amikor kellemesen eltöltjük a napot kettesben, este nem akar odamenni apához.Ki érti ezt?

Votiv!
Nálunk is Lilla 2-3 kanál után megunja az evést és elkezd ficánkolni, hisztizni. Ilyenkor adok a kezébe egy kanalat had lapátplja szana szét a kajátKép, amíg ő "dolgozik" én tudom lapátolni a kaját a szájába. Vagy például a főzeléket úgy esszük, hogy a virslit felkockázom és míg ő azt próbálja a szájába tenni én addik lapátolom a kaját tovább. Vagy ilyeneket már próbáltál?

Lenne nekem is egy kérdésem: Lilla eddig azt csinálta, hogy füri előtt evett vacsorát, utána füri és utána szokott inni még egy kis tápszer. Kb 1 hete nem akarja a tápszert elfogadni. Viszont a doki néni azt mondta nem megszüntetni kell a tápszert hanem helyettesíteni tejjel. Na jó, de ha az üveget a szájába se akarja venni, hanem ellöki, honnan fogja tudni, hogy az nem táp hanem tej? Szerintetek mit csináljak. ma táp nélkül is átaludta az éjszakát.

Szopis melltartó: Mivel én elég jól meg vagyok áldva mellekkel nekem muszály volt, hogy ne lógjanak a földig. Az Anitában nekem azt mondták, elég szülés előtt 2 héttel megvenni, mert addig még alakulhat a mell és a körfogat a pocak miatt.

Ada!
Éljen a kettes! na de tényleg hova akartok költözni?

Fic!
Nagyon jó az a kép a profilodbanKép
beetrix

fibi,
tapasztalatom alapján nem lesz semmi baja ha mindenből kap egy kicsit megkostólni,a chilit tényleg hagyd ki,azt csak ételbe keverve add neki,ne magábanKépnem hiszem hogy ettől piros lenne a popsija....nem fogzik nagyon?mert pl nekünk akkor volt pöttyös és mondta a dokink hogy valszeg attól.
nyugodtan adhtsz neki kubut,sőt,simán adhatod azt neki amit mi is iszunk gyömilevet,egy a lényeg,tartsítószer NE legyen benne!!!!!!ezt a a dokink mondta

gigi,akimindenttudadokijátólKép
Vendég

Zsebi!
Tegnap azt halottam valakitől, hogy a gyerekeket szobatisztán kellbeadni a bölcsibe. Igaz ez? Bruno már tud a bilibe csinálni? Tényleg hogyan kell egyátalán a bilireszoktatást csinálni?
beetrix

Fibi!

Antibiotikum azért nem méreg!Valószínüleg sokkal több haszna van mint hátránya.Ha nagyon kell akkor szerintem igen is vegye be az ember mert ha nagyon beteg az sem jó.
És itt leírom,hogy SOmának mindent adtam,homeo,vitamin és semmitől sem múlt el a kórsága és ügyeleten kaptunk antibiot és a gyerek már egyre jobban van!SZóval azért ne rémiszgessük már szegény anyukákat!

Moose!

Nagy piros kutya Rulez!

Emily ElizabetKép
20170114224602

beet,
nálunk is ez volt,egyik este egyszerűen nem tápot adtam neki hanem tejcit.és 1-2 nap nyüszögött kicsit,akkor gonosz anyaként semmit nem adtam neki csak cumkát.és a 3 nap már aludtunk mint a bundaKépiszit sem kap cumisüvegből?próbáld meg esetleg hogy napközben adsz neki belőle iszit,hogy tudja hogy abból nem csak tápi jön...és akkor lehet hogy a tejcit is meg fogja kostolni belőle.vagy poróbáld meg adni neki pohárból és utána elötte átönteni a cumkába hogy lássa hogy abban ugyanaz van mint amit a pohárból megkostólt az előbb.na ennyire tellet tőlem,ma nem vagyok túl kreatívKép
Vendég

Beet!

Én meg pont arra gondoltam,hogy mi lenne ha a vacsora mellé kapná pohárból a tápit vagy a tejet?
Szóval nem cumisüvegből.Vagy esetleg csőrösből.

Juc
20170114224602

beet,
én úgy csinálom meg csináltam hogy ha én mentem akkor mindig szóltam neki hogy gyere anyával kakilni meg pisilni.és akkor jött és tépett nekem wc papírtKépés vettünk neki ilyen lépcsős wc ülőkét és akkor azt ő odatette magának és rámászott és ráült ruhástól és úgy csinált mint miKép.közben én folyamatosan kérdezgetem tőle hogy "b kell kakilni"?"mit csinálunk ha kakilni kell"?és most már ott tarunk hogy ha kakil szól hogy "kaka" és fogja a kezem és rohan a wc-re és lehúzza a gatyáját meg odateszi az ülőkét.persze még nem tudja visszatartani és a pelusba megy a kaka de mi akkor is levesszük és ráülünk a wc-re és elmolyolunkKép
Vendég

Zsombibabának Boldog Névnapot!
Gabi, Wick, legyetek üdvözölve és a legjobbakat nektek.
Ada
ada007

juc,
B vacsora mellé nem fogadja el a tejcit..sztem már jóllakott a kajától és a tejci is telít,szóval az úgy sok.nekünk!de a csörös pohár jó ötletKéplehet én is kipróbálom!!!
Vendég

Gigi!

Akkor fürcsi utánKép
Molyolás aranyosKép

Juc
20170114224602

Beet,
nem lehet, h fürdés előtt jóllakik és azért nem kell neki utána? Mi csak fürdés után kajálunk, hogy ne teli pocakkal merüljön a jány a habokba. Ha előtte eszik, (akár 5körül) biztos nem kell vacsi. De ha átalussza az éjszakát, akkor miért baj? És a másik, ezzel többminenkinek prob.ja van: hisztis evés. Ha igazán éhes a ded, nem hülyéskedik, csak tátja a száját a kajáért. Ha már bele akar nyúlkálni, szétkenni, meg elragadni a kanalat, kezdeményezést, akkor valszín nem éhes (már-még), és ilyenkor abba is fejezem az etetést, úgyis csak a hajára keni. Ez főleg fürdés után gond. Szóval vagy eszik tisztességesen, vagy nem kap. Hoppá, lekerült a polcról a kissé beporosodott ostor. De akkor is ez van. Kép
neet
neet

Bye csajok mára.
Indula mandula suliba.
Cupp, holnap ismét a tietek vagyok, ha alszik a ded. Kép
neet
neet

Pampers: az imént éppen ki kellett mosnom mindent, ami a közelben volt, mert azon túl, hogy a ded összes ruhája, de a pelenkázó, az én ruhám, és úgy általában minden fostos lett. Kép sajna még van 3/4 csomag, aztán már nagyobb méretet fogok használni, hátha nem folyik ki a kaksi.

Ostor: én is kipróbáltam, hogy akkor már nem adok neki enni, mikor elkezd hisztizni, hogy nem kell neki. fél óra múlva újra éhes volt, ráadásul többet akar enni. tegnap gyengekezű anyósom (ostormentes) etette és 160 gramm helyett csak 70-et adott neki, mondván nem kívánta a gyerek. (közben meg állandóan azon parázik, hogy miért nem halál dagadt Heni)... na szóval férjem hazaért, aztán rá fél órára megevett egy teljes 160-as adagot, nálam meg 210-et lefekvés előtt.

ancsipancsi

Manóka!
Kérdezd meg a nődoki nénit az antibióról, de én úgy tudom, hogy NYUGODTAN SZOPTATHATSZ ANTIBIO ALATT, csak épp ez legyen az utsó, amit beszedsz....ha már más nem segít....de ha muszáj, muszáj...Emmának kutya baja nem lesz, megígérem Kép
ada007

Wick,
nagyon bátor nő vagy, üdv köztünk Kép nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! A baba kárpótolni fog minden fájdalomért, még akkor is, ha az első emléke örökre megmarad! Kép

Gaby25,
üdv köztünk! Azért nem küldtek az orvosok sehová, mert a te korodban az 1 év számít a határnak, addig "normális" ha nem jön össze Kép.
Azt ellenőrizted (hőmérőzés stb.), hogy MIKOR van a peteérésed? Mert nekem se jött össze 5 hónapig, aztán rájöttem, hogy bár 28 napos ciklusaim vannak, a peteérésem a 17-19. napon volt, és amikor ennek megfelelően dolgoztunk, össze is jött a baba Kép És voltak kis görcsök, de egyáltalán nem akkor, amikor peteértem.
Van a "Fogamzás, várandósság, szülés" gyűjtőkörben a "ma (vagy már) megint megjött" topik, ott mindent tudnak, hogy milyen vizsgálatokat és hol kell megcsinálni, talán oda is érdemes benézni, ha még nem tetted meg Kép
Ja, és lehet, hogy már mondták, vagy mondtam, de érdemes néhány szülésfelkészítő előadásra elmenni, ott fel tudod mérni a dokikat, hátha "beleszeretsz" valamelyikbe Kép

Clau,
de jó, hogy hallunk felőled! Erik szépséges baba!!! Kép

Fibi,
nehogy már itthagyj bennünket, majd te is jól találkozol velünk Kép

Rylie,
nekem 1 kosármérettel nőtt a mellem a tej beindulásával Kép volt szoptatós melltartóm, de nem igazán használtam. Szerintem akkor tökjó, ha majd útközben szoptatod, de itthon én pl. lekaptam felsőt meg melltartót, babát rácuppantottam cicire oszt hajrá Kép talán egyet érdemes venni, mert párodat nehezen szalajthatod el, melleidet csak nem tudod kölcsönadni neki, hogy próbálja fel a melltartót Kép

Neet,
sportmelltartó, hmmmm Kép az én mellméretemnél sajnos kutyafütyit sem ér, marad a hagyományos Kép

Manóka,
antibioval én is óvatos lennék. Persze vannak olyan helyzetek, amikor muszáj, de arra tényleg vigyázz, hogy az anyatejbe átmegy. Kérdezd meg a gyerekorvost, nőgyógyászt. És gyógyulj meg gyorsan!!!!! KépKép

Manó,
Zsombinak utólag is huzigáld meg a kis fülét a nevemben Kép

Ada,
jóóóóó az a kettes Kép

v
kisün

Fibi, pedig drytech pelus rulez, en epp pampersrol valtottam most arra. Es nem is dragabb, mert liberos csomagokban tobb van, mint a pampersben. Szerintem ha ezzel is piros lesz a popoja, csak akkor gyanakodj a fuszerekre.

Neet, egyik nap irtam, hogy DMben Alnatura bio almale 299ert szuperjo. Probald ki. Meg a Kindersaft-ot is megnezheted (vegyes gyumolcsle). Tobbi sajna draga. Nyuszi imadja ezt az almalet.

Beet, Nyuszi csak altatasban hajlando tapszert fogyasztani, ebren nem, szoval nalunk ugy nez ki a dolog, hogy 5-7 kozott valamikor eszik, aztan 7.30 furdes, 8 alvas es egyszercsak eszbekapok vagy felebredek (mert sokszor bealszom vele, ahogy fogom a kezet) es csinalok egy adagot, apa tartja a cumisuveget a szajaba, kozben kicserelem a pelust es alszunk tovabb. Tkp 20.00-6.30 kozott szokott aludni, es volt mar, hogy elfelejtettem vagy elaludtam, es kibirta enelkul is, meg olyan is, hogy felsirt es mikor megkapta, aludt tovabb, szoval en is eppen ezen toprengek, hogy kene csinalni. De mivel napkozben tok heurisztikus, mibol mikor mennyit eszik, es delutan/este bizony nem sokat szokott, ezert meg kell neki.

Emily Elizabet Kép szeretlek Kép

Gigi, ha most eppen ugysem vagy kreativ, akkor szolok, hogy a kikaban van 475 ftert angyalkas nevtabla gyerekszobaajtora Kép csak ha nem akarsz kulon karacsonyit gyartani, ugye nem hari? ha en olyan kreativ lennek, mint te, akkor most olyan kutyas parnat meg mackoknak valo kotott salat csinalnek, amiket a tina advent ujsagban lattam.

Ancsi, nagymamas sztori detto. Mindig jar a szajuk, de ha ok vigyaznak ra, akkor aztan nem eszik semmit a gyerek. Nalunk mindket nagymama ezt jatszotta. Egyebkent a 210 marhasok, enyem lany most eszik annyit.
moosejaw

Clau, Eriket megismerem, de ki az a voroshaju noci, aki szorongatja? Miert nem olyan kepet raktal fel, ami te is rajta vagy? Kép Egyebkent mondd meg a szoke Claudianak, akit en ismerek Kép hogy vegul parkettat nem csereltunk, csak konyhabutort meg az egyik szobat tapetaztuk ki, es most meg az erkelyt akarom beepiteni. Ilyen szakit esetleg ismer?
moosejaw

Juc,
nem rémisztgetek senkit, csak elmondtam a véleményem, mint mindenki mas... De ha nem lehet, szoljal! Nem irtam, hogy SOSEM jo szedni antibiot, természetesen én is azt vallom, hogy ha nem hasznal homeo, sem semmi, akkor kell. De ez is csak az én véleményem, nem azt jelenti hogy szentiras, és be kell tartani...

Gigi,
köszi a tanacsokatKép Chillit nem adok, csak Neet irta viccbölKép

Pocak,
okés, figyelni foglakKép Mikor költöztök amugy?

KépKép
fibi

Rylei, szopis melltartót szerintem is elég a legvégén venni, rám nem volt jó, amit 7hósan vettem Kép
és a Neet-féle sportmelltartót én is kipróbáltam, terhesség alatt tök jó volt, és most is hordom tornára, de szopi alatt nem vált be, mert kicsit elnyomta a cicimet, és ez kellemetlen volt
és vettem olcsó cicitartót (3e FT), és nem volt jó, aztán kaptam egy Anitát (6e) és az tökéletes volt, és végig azt az 1et használtam, szóval akár venni is megérte volna. és nem azért volt fontos, h szopismelltartó legyen, h adott esetben le tudjam csatolni, hanem mert egész más a szerkezete, szélesebb a pántja, rafináltabban van összevarrva, szóval sokkal kényelmesebb és kellemesebb az anyaga is mint egy átlagos csinos kis darabnak Kép

Ada, ne csigázz! Kép

votiv 8)
votiv

Manóka!
Én nem azt mondtam, hogy vedd be, hanem, hogy a genny, az baci, és azt többnyire az antibio öli meg Kép Persze én sem tudom még, hogy bevenném-e, ha ilyen lenne a helyzet, de látom a Lányok most jól megkavartak...
A tejben egyébként ilyenkor termelődnek ellenanyagok, így Emma védve van Kép
Viszont a tüdőgyuszival tényleg nem kéne játszani...

Neet!
De sok időd van Kép
Én is már annyiszor terveztem, hogy visszanézek jó pár hónappal/évvel előrébb a topikban, de sose jutok el oda Kép Mindenesetre Ada első hsz-ére enélkül is emlékszem...Kép Ha jól rémlik ő volt, aki 9 hetesen valami versenyen akart futni, és kikérte a véleményünket...aztán ő is kb. úgy járt, mint Manóka az antibioval Kép
Jól emlékszem Ada??? Kép

Beet!
Ha nem kell neki vsz. nem éhes, én nem erőltetném. A védőnéni (vagy doki? már nem emlékszem), gondolom azért mondja, hogy meg legyen azért a napi tejadag ... ha este már nem kér, akkor adj neki délután valami tejes/tápis dolgot, pl. turmixot ilyesmit...Nálunk az volt/van, amit Jucus írt: Petra a vacsihoz itta/issza a tejet pohárból...persze azért előfordul, hogy fürdés után is kér még egy pohárkányit Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka, nekem mellgyulladásra kellett szedni az Augmentint. a gyerek kicsit kipöttyöződött tőle, szóval azt se mondhatom, hogy ne lett volna hatással rá. de muszáj volt szedni, mert más már nem segített. túléltük, semmi baj nem lett belőle. szerintem győződj meg róla, hogy tényleg szükséges-e, és ha igen, szedd be. persze így egyáltalán nem egyértelmű, hogy kell-e, ha nem bízhatsz 100%-ig a dokidban. én nagyon utálom a gyógyszereket, de az augmentint akkor bevettem.

votiv 8)
votiv

Beet!
Sztem nem minden bölcsiben van ilyen feltétel. A barátnőm kisfia 2 évesen ment és 2,3/4 évesen lett szobatiszta...sztem ez csak régen volt így...vagy esetleg egyes maradibb bölcsikben még most is...bár ha belegondolok ez hülyeség, mert úgy tudom bölcsibe már 5 hós kortól lehet menni...hogy lenne egy gyerek még akkor szobatiszta??? Kép
Különben meg manapság sztem egyre elfogadottabb, hogy 3 év körül érnek meg rá igazán a gyerekek. Van egy bilire szoktatásról szóló könyv, aminek a mottója valami ilyesmi: "Ha 2 éves korban kezdjük el 3-ra rászokik, ha 3 éves korban kezdjük el 3-ra rászokik"...Az egész ugyanis nem szoktatás, hanem testi-lelki fejlettség függvénye Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv: nem Bia Kép az nem megy
ada007

Sziasztok!Wick:maximálisan ÉRTEM az aggodásod és félelmed!Sajnos mi is végigéltünk hasonlót.De azóta van két gyönyörű kislányunk és nagyon kerek a világ Velük.Muszály,hogy higy benne:többet nem történhet meg veletek a tradégia.Ami a kórházat illeti,én 3-szor szültem itt.A második és harmadiknál,mivel tudták az előzményeket hihetetlen figyelmet kaptam,aztán kaptunk.Nyugodtan beszélj majd a félelmeidről a szülésznőkkel,baromi empátiával bírnak./az összes/,és Neked pont erre lesz szükséged.Ha szeretnél velem értekezni a profilomba találod az e-mail címem,nyugodtan.Kívánom,hogy lelkileg bírjátok a hátralavő várakozást.Minden a helyére fog kerülni meglátod!KépGaby25:üdvözöllek én is.Már csak azért is mert nagyon Bálintpárti vagyok.Kép/csúcsszuperek/.Gabi

petergabi

Clau, tényleg áááálati sovány vagy! irigyellek Kép torna: keddenként 10h-kor, Haller u 27, Ferencvárosi Művelődési Központ, parkolás az épület előtt ingyen. beugró 200Ft. és hozz egy polifómot, meg némi játékot a dedednek - bár enélkül is tök jól elvannak Kép magadnak tornagatya+póló, sportcipő, víz, Eriknek a szokásos úti csomag+némi kaja, mert a torna végére meg fog éhezni, pláne ha látja, hogy a többi gyermek vígan falatozik/szopizik Kép tényleg, szoptatsz még? és Erik totyog már?

votiv 8)
votiv

ANTIBIOTIKUM: Manóka, Ada! a lényeg az antibiotikum szedésénél, hogy nem akármelyiket lehet. a nődoki pontos választ ad, de pl. a Penicilin származékok SZEDHETÕK SZOPI ALATT, mint ahogy én is azt kaptam császározás közben/után. a Dalacin, Sumetrolim meg társai nem szedhetők. ilyenkor azért is ajánlott a szoptatás, mert a szervezeted különböző ellenanyagot termel a betegséggel szemben, ami szintén megjelenik az anyatejben, és azt is megkapja a baba, ami jó neki, mert nem kell majd kitermelnie...állítólag.

Moose! szerintem azért evett 210-et , mert ki volt éhezve amiatt, hogy a nagyanyja 90-nel kevesebbet adott neki. amúgy 160 az adagja. (5,3 kg x 1,5 = kb. 800, ez ötszöri étkezéssel így jön ki) nálatok napjában csak 1x kap, az más, na meg persze már nagyobb kislány, nagyobb a gyomra. ..viszont hogy hogy fért Lencsi gyomrába ennyi Kép (mikor napok óta nem akar rendesen enni...)

Rylie! én pedig sportmelltartószerűséget vettem, de sem ez, sem az. olyan, mint egy kis top és rugalmas a cicirész. azért jó, mert nem szorít sehol (már legalábbis az a fajta, aminek a mell alatt nem egy erős gumija van, hanem laza). épp most vettem leárazásban vadrózsaszínt a skálában, és annyira bejött, hogy folyton ezekben járok. szűk felsővel kilátszik a melltartóbetét, ha ilyen a cicifixed. ha szivacsos, vagy más formájú, akkor talán nem látszik ki. a lényeg, hogy fémkeretes melltartót majd ne vegyél, mert én mióta "szoptatok" éjjel-nappal melltartóban vagyok, és elég kalandos úton jutotta hozzá ahhoz a pár darabhoz, amim van, elejében meg folyton kettőt váltogattam/mostam. mindjárt teszek ide egy rozoga képet a melltartóról, hogy el tudd képzelni:

Kép

ancsipancsi

sziasztok!
képzeljétek, mostanáig nem volt netem!!! teljesen kivagyok...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, Beet, Moose, Isti kajával nem igen randalírozik, csak a mennyiséggel van a gond. és még csak az sincs, hogy egyik kaja jobban ízlik, és abból többet eszik. következetesen mindenből csak 4-5 kanállal...

na de a rendetlenkedésről meg csak annyit, hogy szabályosan szétrágta az ágyát! úgy szétforgácsolta a kis fogaival, hogy hiányzott belőle egy darab - pedig nem sokat van ébren az ágyában, ill. amikor rosszat csinál, mindig nagy csendben teszi...
most nem tudom, mit csináljak az ággyal. ezt most lereszeltem, kiigazítottam, de holnapra megint szétrágja majd!

votiv 8)
votiv

Zsána, ez elképesztő! mostanában kevesebb időm marad a netezésre, de ha nincs is időm, megnyugtató a tudat, hogy van net. ha elromlik, rögtön kikészülök Kép

ancsipancsi

Votiv, biztos ki akar szabadulni, mint pillangó a bábjából!

ancsipancsi

Ancsi, igen Kép de azért van ketrecben, hogy a mamája is pihenhessen néha Kép de majd megtudod te is hamarosan! Kép

votiv 8)
votiv

Gaby, vannak olyan homeopátiás szerek is, amelyek kissé ösztönzőleg hatnak a megtermékenyülésre.

az Alchemilla (9CH napi 1x5) erősíti a méhet, segíti a megfoganást, serkenti a sárgatest-termelődést, enyhíti a menstruációs görcsöket is, ez az egyik legfontosabb "női homeós szer", gyermekágyasoknak (palástfű)teaként nagyon jó

segíthet a Pulsatilla (kökörcsin) is, 9CH-ban (de lehet ennél magasabb potenciában is, 15CH, vagy 30CH, ha lelkileg összetörtebb, érzékenyebb, netán sírós hangulatban vagy) napi 1x5. ez különösen az érzékeny, sírós nőknek ajánlott, akiknek mezesz előtt erősen feszül a mellük, puffad a hasuk, és nagyon ingadozik a hangulatuk. A ciklus első felében szedve (9CH, napi 1x5)a megtermékenyítést is segíti.
és/vagy jó a Sepia is, ez is a megtermékenyülést segíti. hormonális eredetű (lelki)problémákra nagyon jó, szabályozza a ciklust, és baby blues ellen hatásos
elsőre ezeket szedtem össze, írok bővebben is, ha bárki kíváncsi Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, nálunk is már szabadulni akar, aminek üvőőtéssel ad hangot.

ilyenkor kiteszem a nagy ágyra, és ha dolgom van, akkor figyelem. szerencsére még lemászni nem tud Kép

Kép

ancsipancsi

de most ezt csinálja , naívan:

Kép

ancsipancsi

Pocakpacni,Kissün,Petergabi (remélem nem hagytam ki senkit!): köszönöm a kedves szavakat és a drukkolást, be is gyűjtöttem az összeset. Szükségünk van/lesz rá!

Ancsipancsi, gyönyörű ez a babuci! Bárcsak már nekünk is... na nem vagyok türelmetlen, csak egy icikepicikét. Még perpillanat maradjon ott, ahol lennie kell, hisz neki még ott a legjobb!
wick

Ancsipancsi:tényleg nagyon édes a csöpped!Gabi

petergabi

Beet!
én úgy tudom, h csak oviban feltétel a szobatisztaság. Jól is néznénk ki, ha már bölcsibe is kéne...És ha vki pl. fél évesen beadja a csöppet bölcsibe??? Azt hogy kényszeriti szobatisztaságra??? Ovinál viszont tényleg nem szabad pelusozni már. Bár, ezt is ovija válogatja...nálunk volt olyan majdnem 4 éves kislány, aki kapott pelust alváshoz...
Maya tali??? Mikor???
Manoka!

Sztem egy augmentines kezelés kb. 1 hét, valószinüleg nem fogja komolyan igénybe venni Emmát. Én is úgy gondolom, mint Jucus. Nem fogja "megérezni" Emma. Ha azonban mégsem szeded be, menj el a gréti patikába, ott nekem eddig még sosem nyúltak mellé. Elmondod, h mi a panasz, a patikus kinézi a könyvből, és adja a bogyót!!! Volt úgy, hogy B lázas volt középfül gyuszival, antibiós recepttel elcammogtunk grétre, de pont nem volt az az antibiójuk, igy elmondtam, hogy pontosan mi a panasz, adott 3 féle bogyót (ez volt pénteken) és hétfőn már mehettünk is oviba. Egyébként csak JÓL kell választani, és akkor napok alatt elmúlik, én még elég amatőr szinten nyomo, sokszor mellé nyúlok, de ha 3 nap után sem javul, akkor mindig odamegyek, és elsirom a bánatom. Eddig segitett.
Zs, egy hazárdőr anya

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
nekünk is ilyen az egyik babatornáztatónk!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Clau: Üdv újra! Én is emlékeztem, neked küldtem anno faxon a babamasszázst Kép

Kókusz: Nekünk hamarosan meglesz a Hamupipőke DVD-n.

Manó: Én is úgy vagyok bele, hogy ha genny és ha te sem egy sima náthát érzel, akkor szedd be az antibiot.

Ada: Mindig csak félifot kapunk. Szóval melyik az a lakópark?

Juc: 2 napja várom azt a mailt, amit ígértél.

Péntektől 10 napig nem leszek Kép Megyünk anyumhoz. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Csak a nekem szóló üziket volt időm átfutni, meg gyorsolvasva 1-2-t még!

Manóka!

Én beszedném az antibiot inkább, minthogy baja legyen a dednek! Mindig szopi után vedd be, nekem is így kell szednem a pajzsmirigy bogyóimat!

Lányok!

Hol kapok Timinek 18-as cipőt? Olyan kell, aminek vastag a kérge és magas a szára!
Igazából készíttetni kellene, mert a Salus Kft-nél, amit a Petőben ajánlottak nincs a méretében (19-estől gyártanak cipőket)! De 6 hét mire megcsinálják és az már késő! É megint kellene mennünk Ortop Klinik-ra beutalóért, mert csak úgy készítenek!

Van ötletetek? Köszi!

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: