A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Eliza!
Semmi baj, úgyis régen néztek ilyen fiatalnak.KépKépKép
Miért vagy fáradt?
Hőmet nem mérem, engem csak stresszel.

Julcsi!
Remélem lesz lehetőségem megcsinálni.Kép Várom a képeket.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, Kata, Eliza!

Küldtem képeket!Remélem megkapjátok!
Julcsi2

szia Julcsi, a mail cimünkre? Én is küldök :-)

Vica, nem tudom, hogy miért vagyok fáradt, miért kell folyton pisilni és miért feszül a pocim, cicim. Ha nem vagyok babás, akkor valami hormonális oka van, vagy a sok stressz. SZerintem.

Kép
elizabeth25

Julcsi én már meg is kaptam. :-)
Én is küldök neked. :-)

Kép
elizabeth25

Igen a mailcímetekre!

Ezek a tünetek...
De azt hiszem itt már senki sem hiszi el magának a valós tüneteket sem. Csinálj egy tesztet az a tuti! Szorítok, csak csendben, csak halkan.
Ha valakinél elkezdődne, beindulna a zebra-eső! Hát légy Te az első!
Julcsi2

Julcsi én is kérek, meg infokat a ruháról!!!
mizsu5@freemail.hu

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lányok! Kép

"Éjjen" Vica, aki mindjárt 13! Kép
Betárcsázós net? És te is azt eszed amit mi? Kép Na jó, nekünk is az van...férjem lusta elinézni, hogy gyrsabb legyen, pedig a cégük ripsz ropsz megoldaná. Kép
Hogy van a lábad?

Eli,
lehet, hogy beképzeled, lehet, hogy nem. Szerintem már úgyis fogsz tesztelni. Kép Szorítok.

Betti,
gratulálok a mai vadállat mentes naphoz. Csak így tovább. Kép

Szia Julcsi, Breni.

Ági
12+3
potter_76

Zsuzska, küldtem!
Julcsi2

Szia Potter!

Nem tudja valaki mi van Anitával?
Julcsi2

Szia Potter!

Csajok!Egyszerűen olyan rossz kedvem van,hogy még írni sincs kedvem.Nem tudom miért de a baba dolog is idegesít,hogy vajon megjön e.Pedig pont én írtam hogy én nem stresszelek emiatt,de ma valahogy másképp érzem magam.

Kép
breni

Julcsi nem kaptam meg!Kép

zsuzska80
Szombathely

De mégis megjött!
nagyon szép voltál, én is küldök.
Méreteket tudsz küldeni? Te milyen magas vagy stb...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,

Elküldtem mégegyszer, kivettem az egyetlen nagy felbontásút (pedig azt nagyon szeretem) De biztosan amiatt nem kaptad meg!

Reni, ne csináld ezt!
Engem a te nyugodtságot nyugtatott meg! Fel a fejjel november vagy december, de sikerül!!!!
Julcsi2

Julcsi!
Ez jól esett.Köszönöm.És örülök ennek.
De valami most megváltozott,elmúlik majd,csak most egy kicsit depis vagyok.Még van kb.10 napon és ez idegesít,ma vagyok a 30.napon.Más ilyenkor már tudja hogy mi a helyzet.

Kép
breni

sziasztok lanyok.

minden elismeresem a babas csajokert,nem semmi ezeket a rosszuleteket atveszelni.GratulaKép

en nagyon rosszul vagyok.Az ejjel nemtodom hanyszor de eleg sokszor felkeltem.

potter.nekemvan egy kek erem a terdhajlatban(olyanviszerszeru)van tobb is de most ez aggaszt.
tegnap nagyon fajt alig birtam a labomra allni es be is lilult.szerinted ez komoly lehet?parom szerint azert van mert folyton torokulesben ulok.

Kép
monyoka

breni szerintem ne aszt nezd rendes ciklusnak hogy 40.
vedd inkabb amilyen babaprojekt elott volt.
orvosi szemmel(sokat utannaolvastam)a 40 nem tul jo.
ha gondolod,itt a rendelo rovatban van sok ilyen valasz(egy doki valaszol a kerdesekre)olvasd el.

Kép
monyoka

SZiasztok Lányok! Kép

Vica, Kép
látom, nincs semmi különös! Kép Kép

Eliza,
mennyire volt rövid? ha nagyon, akkor lehet, hogy a biztosság kedvéért dobnék egy tesztet... Kép

Betti,
hurrá, rókakoma biztos rosszul van ma! Kép

Breni,
ne legyen rossz kedved! Kép csöndben szorítok neked is Kép

Szia Potter! Kép
Kérdezhetnék tőled mint aneszteziológustól? Kép (persze mailben...)

angel37

Julcsi, de azt is láttam , és most én is küldtem.
Méreteket tudsz írni??
Ekrü ugye??

zsuzska80
Szombathely

Potter
Lenne nekem is 1 kérdésem.
...,ha engem nem lehet altatni,mert sajna nem lehet, akkor a helyi érzéstelenítésnél tuti nem fogok érezni semmit, ha csaszira kerülne a sor?

Inci 36+3

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Még vissza nem olvastam, csak bejelentkezek

moni

Sziasztok!

Breni!
Sikerült a jonás?Bocsi de most olvastam vissza h kérdeztél még utánna,de én elmentem már ,azért nem válaszoltam,de láttom valaki már segitett kösziKép
Ja és baba ügybe csak legyél nyugis,ne rágd magad azon mert annál rosszab lesz,föleg ha megjönKép.Én már csak tudom 15 sikertelen hónap után!!

Eli!
Már nekem sincs Kép ,de azért én a helyedbe csinálnék egy tesztet!Méred a hödet?

Vica!
Amit tegnap irtál Kép,szerencsére az én szüleim /anyósék megértöek.Anyu tudja h babát akarok de szerencsére mások elött nem hozza szoba!!

A zebraesős ötlet nekem is nagyon tetszik! Kép A Jézuska hozhatna zebra esőt, nem?
Nagyon elkelne már Kép!!

Betti!
Ez jo jel (hányás) addig legalább minden rendbe van a babávalKép!Bárcsak én ott tartanák már !!

4/36
Vendég

Potter!
Igen, uazt eszem mint Ti!Kép Sőt, nem teknőben fürdünk, hanem kádban.KépKépKép
Azért ilyen van, mert mikor megnyílt a bolt, még nem kellett net (nem voltam ittKép)és cégnéven van, amire az üzleti ADSL-előfizetés 27.000Ft. Hát tudod, mikor.
Mivel májusban lejár a 2 év, így akkor lecseréljük a nevet, így lakossági lesz, amire már vannak barátibb ajánlatok is. Csak győzzem addig fizetni.Kép
Te mint szakértő: az EDA az EpiDurálisAntifájdalom rövidítése?Kép

Angel!
Semmi különös.Kép

Reni!
Mikor hagytad abba a fogigátlót?

Julcsi!
Megkaptam a képeket! Nagyon-nagyon szépek vagytok! A férjed is jóképű!Kép Meg az a kacsintás az egyik képen...Kép Mikor volt az esküvő?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica holnap nem dolgozol?Mi lesz akkor velünk??
Sok a vevő?
Én uncsizom nem soka melo.Lehetne már 3 óra ne meg péntek.
Szegény Kata, dobj át egy kis munkát megcsinálom aztán tudsz egy kicsit jönni.
Egy tábla?Kép

zsuzska80
Szombathely

Angyal,
hp76bp@lycos.com

Incike,
a terheseket nem is nagyon altatják, csak ha nagyon kell.
Tompa nyomásérzésed lesz, ha kiveszik a babát, de semmi éles fájdalom. És lehet pár másodperces fura, kellemetlen érzés, amikor huzigálják a hashártyádat, de ez sem biztos. A kismamik bár izgulnak, utólag csodálkoznak, hogy ennyi? Ha kérdésed van még, vagy akarsz epidurál érzéstelenítést, javaslom keresd fel még most az aneszteziológiai ambulanciát abban a kórházban, ahol szülni fogsz. Ott mindent részletesen elmondanak majd, így ha tudod, mire számíthatsz kevésbé félsz majd. Egyébként ha nagyon muszáj, mindenkit el lehet altatni. te miért gondolod, hogy nem lehet? Ha ide nem akarod, írd te is mailben.

Monyó,
én elmennék dokihoz a helyedben. Ha babás leszel a viszereid sokkal nagyobbak lesznek, és sok kellemetlenséget okoznak majd, ahogy nő a méhed, és összenyomja a körülötte levő vénákat. Ezek a vénák összeköttetésben vannak az alsó végtag vénáival, és ha eddig is lassú volt bennük az áramlás, akkor most még lassúbb lesz, és még sok vacakságot tartogathatnak neked. Jobb ezt előtte rendbe tenni. Kevésbé valószínű, hogy a töröküléssel van gond.
potter_76

Monyo!Babaproject előtt gyogyit szedtem és így rendszeres volt a ciklusom.Azóta pedig megjött normálisan egyből az abbahagyás után,és azóta 2-szer 40-45 napra,de olvastam hogy annak akinek gyogyi szedés előtt is rendszertelen volt utánna is olyan marad.
Keditke!Nem sikerült a Jónás.Nem sokáig leszek ilyen rossz kedvű,csak most ilyen napom van.
Vica!Júlis közepén hagytam abba a gyogyit.
Most beszéltem a kolléganőmmel,aki ma megy 4D-s ultrahangra.Magánrendelőbe.Megyek én is mert ott is van vizsgálat,meg tanácsadás,és kérek én is vizsgálatot:peteérésre,menszesz zavarra tanácsot kérek.stb.nem nagyon értek hozzá,de majd a doki tudja mit kell tenni.Persze megvárom hogy mi lesz ebbe a hónapban.Ugye menjek el kivizsgálásra,igazából a menszesz miatt akarok elmenni.Egyébként én még ráérek mert szeptember óta próbálkozunk,a menszesz zavar.
Jól megerett a nyelvem!KépBocsika

Kép
breni

Breni!
A jonás topicba nem voltál??Ott lehet többet tudnak segiteni!!Nekem is ott egy lány segitett( még régebben) ,ö csinálta meg nekem is,és küldte el nekem mailba,szerintem neked is segitene!!
Vendég

Most megyek reggelizni,mielött megyek dolgozni bekukantok!!Majd irj h meddig jutottál!!Pusz
Vendég

Zsuzska,

ekrü a ruha, én 165 magas vagyok, a ruha 38-asnak felel meg. /De olasz méret(42-es) /
Köszi a képeket! Te is nagyon szép voltál!

Köszönöm Vica a bókokat! Igen, mondtam is, hogy már hamar elkezdett kacsingatni másfelé! Kép)
Május 21-én volt az esküvő, most 2005-ben.
Julcsi2

Potter
Engem műtöttek vakbéllel annó és szinte 3 napra ébredtem fel az altatásból ráadásúl éberkómás állapotban voltam 2 hónapig.Azóta tudjuk, hogy nem bírom az altatást és valahogy nem szertenék örök álomba szenderülni vagy kómában lenni.Szegény anyukám azóta is azt emlegeti, hogy milyen ilyesztő volt az egész és attól félt, hogy soha többet nem térek magamhoz, akkor voltam 17 éves és a párom (azóta férjem) volt az egyetlen akit felismertem abban az időben.Szerencsére jól végződött, de mégegyet nem szeretnék átélni.Már amennyire emlékszem valamire is.

Inci 36+3

Kép
Kép
incike

Breni!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a gyogyi abbahagyása után 6 hónappal még PÉ-m sem volt. Igaz a mensim nagyjából normális volt, mert előtte is tűrhető volt pontosságilag.Kép
Dehát pete nélkül hiába jön meg normálisan, abból nem lesz baba.
De jó ötlet a doki, ha előtte se volt rendszeres és pontos.
Minden rendbe fog jönni, hidd el.Kép

Potter!
Elfelejtettem mondani, hogy a lábammal ugyanaz, de már nem annyira. Csak éjaszaka volt nagyon szar. Fölébresztett 3-kor és nem tudtam visszaaludni, csak 1 óra múlva, úgy fájt.
De most nem annyira.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Inci!
Hú, még a hátam is borsódzik, attól amit írtál! Mi az az éber-kóma? Hú, de durva!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Pé-nél mindig érzema szúrást meg a méhemet is.Mindegy.Majd a doki megmondja mi a helyzet,nem is foglalkozom addig ezzel.Meghallgatok mindenkit,ami olyan elfogadom,de amit nem el is felejtem,mert lehet vkinek azért van ,de nem biztos hogy nekem is. De köszönöm hogy válaszoltál ,meglátjuk,remélem azért nincs semmi bajom.

Kép
breni

Inci!
Szörnyű volt olvasni amit írtál!

moni

Sziasztok!

Inci ne izgulj engem sem altatásban császároztak, és én az ég világon semmit nem éreztem.

Eliza szerintem is csinálj tesztet én szerintem babás vagyKép
Jó lenne ha valaki elkezdené és mi meg tudnánk követni....

Reni, nem tudom írtam-e már, de nekem a dokim azt mondta, hogy a nagyon hosszú ciklusok azért vannak mert nagy valószínűséggel nincs peteérés. Te hogy érezted neked volt? Hő alapján esetleg? Bár azt is tudom, hogy hiába mérjük a hőt meg érezzük, hogy van peteérés az egyáltalán nem biztos, hogy meg is reped, azt csak UH-al tudja a doki megmondani, hogy volt-e. Szerintem is mindenképp menj el dokihoz, ne húzd az időt mint én. Sajna 9 hónap sikertelen próbálkozás után mentem dokihoz és nagyom bánom, mert esélyem nem volt a teherbe eséshez.

Kép
Kép
janna

Vica!
Írtam mailt! Tegnap is, ma is, válaszolj!

moni

Janna!
Nem tudom.De szúrni szúrt a petefészkem.Megyek dokihoz de már megvárom a menszit,ha lesz.Még kb.10 nap,vagy ne várjam meg,menjek most?Nekünk ez a 2. hónap,de igazán nem teljes erővel vagyunk még benne a babatervezésben,csak nem védekezünk.

Kép
breni

Éber kóma: fizikailag működsz, de szellemileg nem reagálsz.Olyan vagy mint egy virág, vegetálsz magadban.

Potter ezt biztos jobban megtudná fogalmazni.

Inci 36+3

Kép
Kép
incike

Julcsi akkor löttek neki, mert a barátnőm legalább 175 magas.
Te varrattad vagy vetted??

zsuzska80
Szombathely

Mindenkinek további szép napot!!
Én lépek,sajna dolgozni kell menniKép!!

Puszi!Sziasztok!
Vendég

Inci,
jó kellemetlen lehetett. Mondjuk az éber kóma azért erős. Mi az intenzíven koponyasérültekkel foglalkozunk, ott van ilyen, a tied azért más tészta. 2 hónapig? Az nem az altatástól volt, a gyógyszerek sokkal hamarabb kiürülnek. Valami más lehetett a dologban. Az intenzíven feküdtél? Ettől még nem fogsz örök álomba szenderülni, ne aggódj! Szerintem nem olyan könnyű kinyiffantani valakit. Kép Persze megértem, hogy ezt nem akarod többet. Nem akarlak mégjobban megijeszteni, de pl életmentő műtéteknél el KELL, hogy altassanak. Bár arra valószínűleg sosem kerül majd sor. Én a helyedben tuti elmennék aneszt ambulanciára.
potter_76

Inci,
persze távol álljon tőlem, hogy bagatellizáljam a történteket. Nagyon sajnálom. Kép
potter_76

Breni!
Nekem Vica32 segitett ,visszanéztem a juniusi josást,ime a mail cime szerintem segiteni fog! hezsaie@freemail.hu
Vendég

Anitáról tud v.ki v.mit?

Kata!
Dobsz egy táblát?

moni

Vica!
Nem kaptam meg a tegnapi leveled. 2-t kaptam, és 9:30 körül a 2.-at, azóta nem... Kép
Mikor tesztelnél? Teszteljünk együtt ha már így egy napon vagyunk! Jó?

moni

Megjöttem, és milyen csendben lett mindenki!!! Kép

moni

Inci,
na nekifutok mégegyszer. Ha tényleg éber kómás voltál, akkor ott más is volt a dologban, valami egyéb szövődmény (aneszteziológiai vagy hasi). Mondjuk egy 95 éves tényleg kevésbé bírja az altatást, na de egy fiatal. Mivel magyarázták egyébként?
potter_76

Mennem kell ebédelni...

moni

Inci szerintem menj el a dokihoz, mert ha gyógyszert kell szedned, lehet, hogy a mensi 2. vagy 3. napjától kell elkezdened szedni (én a clostilbegyt gyógyszert szedem azt nekem a 2. napon kell elkezdenem), és ha mensi után mész akkor meg kell várni a következőt.

Kép
Kép
janna

Potter
Én ennyire nem értek hozzá, de a párom keresztannya altatóorvos és ő nézett utánna anno .

Janna
Mért kéne nekem orvoshoz mennem Closty ügyben? Nem értem.

Kép
Kép
incike

Móni!
Írtam, sajnos a tegnapi amit d.u küldtem végleg elveszett, de vázlatosan leírtam, hogy mi volt benne.Kép
Ha a szülinapomig nem jön meg, akkor aznap mindenképpen tesztelek. Csinálj egyet Te is akkor,jó? Olyan hosszú, még úgysem volt neked sem.Kép

Janna!
Inci 36 hetes terhes.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: