A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

milyen csöppenős volt az ER vége...nem ezt szoktam meg...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

DRÁGASÁGAIM!!!!!!!!!!!!
2-es LETT A STATISZTIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM.
Én csak surviver akarok lenni még legalább annyiszor, mint ahány vizsga hátra van. Ez nem oly nagy kérés a fentiektől nem? Mit nekem jeles, meg jó...csak az elégséges határát pengessen, osztjóvan.
Na, futok visszaolvasni.
Ja, torna ruled. Majd fellépünk Kép
Ada
(bocs az elrohanásért, de legalább megvan hol szeretnék lakni :D)
ada007

hol?

juc
20170114224602

Hello Csajok!

Gaby, Wick!
Üdv itt a topikban!!! Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat itt, és maradjatok sokáig!

Clau!
Neked is üdv újra, emlékszem én is Rád, bár akkortájt még inkább readonly voltam Kép Hogy hol találsz Eriknek játszótársakat??? Hát itt a csapatban. Kép Ott van pl. Isti, meg Vince, na meg a csajok: Eszti, Timi, Réka, csak hogy a nagyjából hasonló korúakat említsem...és még vannak ám nagyon sokan, kicsik is, nagyok is Kép

Ez a csípőszűrős info érdekes, nem tudom mitől függ, nekem mindkét kőcnél negatív volt a 6 hetes, mégis mentünk 4 hósan...Manóka! pedig gondolom Ti is a Karolinán voltatok...és nekünk ott mondták, nem a saját házidokink...

Ja, és én is végig a XI. kerbe jártam ám sztk-ba minden vizsgálatra (már a nődokit kivéve, mert az magánban ment), pedig XXII. kerületi vagyok, és ugye csípőszűrésen is a Karolinában voltunk, pedig van a XXII-ben is gyermekortopédia (na meg labor meg ekg is), de én mégis a XI-be mentem... és soha nem küldtek el sehonnan Kép

Neet!
Vigyázz nagyon erre az Isti gyerekre, ha őt akarod vejednek!!! Kép Látnod kellett volna, ahogy az FMK Balettermében szerelmeskedtek a tükör előtt Petrával Kép

Manóka!
nem próbáltál homeopátiát??? nekem a Homeogene nagyon bevállt, amit itt ajánlgattak a csajok! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Ééééééljen!!! Az a lényeg, hogy megvan, nem???? Kép

És tényleg, hol???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Wick, Gaby,
sziasztok, többiek minden okosságot leirtak, mire hazaértünk, és végigolvastam ezt a rengetegetKép De meg remelem lesz alkalmam segiteni infokkal NektekKép

Clau,
persze hogy emlekszem Rad, majdnem egyszerre szültünk, karacsony elött együtt "szenvedtünk" a neten, hogy történjen mar valamiiiii Kép Aztan jol beelöztél 10 nappalKép

Ildi,
harapás, fuuu, nekem belilult a vallamKép
Jógán azt csinaljuk, hogy az elején babaval hempergözünk, meg nehany apro "gyakorlat" (térdre fektetve, stb), aztan bébik le a szönyegre jatszani, anyukák meg ászanákat csinálnakKép Nagyon jo lazito, frissitö az egész, raadasul Balint imadja, hogy a sok gyerek zsezseg vele együttKépKépKépKép

Lindi, Recca,
mi is szamüztük a tévét ugyanebböl az okbol, néha kicsit hianyzik, de a szüleimnél bepotolom, aztan egy hétig elég isKép

Mas nem jut eszembeKép

KépKép
fibi

Bogarka,
örülök, hogy bevalt a Homeogene, amit FibiCsajok ajanlgattakKép

Bálintot kihagytad a felsorolasbol, csak 10 nappal fiatalabb EriknélKép

Nekünk is negativ lett a csipöszürés 6 hetesen, mégis vissza kellett menni 4 hosan. Én azt hittem, h ez orvos/intézmény függö. Most mar akkor nemtom.

KépKép
fibi

Ildi, Manóka
Jobbulást, próbáljatok meg napközben is pihenni ha a lurkóka alszik.Kép

Lindi
Dupla köszi a csajoktól

Gabi, Wick
Csatlakozom a többi véleményhez a kórház remek és jó csapata van. Nekem volt szerencsém 3 hetet eltölteni velük és tény hogy ha normálisan álltok a dolgokhoz akkor mindenki kedves és figyelmes lesz. Ha véletlenül volt negatív hozzáállásu doki v nővér azt is + bocsátja az ember lánya, hiszen nekünk sincs mindíg jó napunk és ök iszonyatos felelőséget visznek a vállukon.

Ja és Fülöp doki egy tündér mindig mosolyog. Bencsik dokiról is csak jókat hallottam Õ valóban nagyon alapos.

Dora
Lejelentkeztünk egy reklámügynökségnél és holnap Bephanten válogatásra megyünk a lányokkal.

Fic
Csodásak vagytok.Kép

Tv
Én csak az időjárást nézem, meg a kemény zsarukat, mert az kikapcsol. Beninek vannak kedvenc meséi a minimaxon, tehát mesét nézünk. Ja nincs meg valakinek a Hamupipőke dvd-n mert az a kedvenc mesém!
Bocsi Neet, de pont az egerek miatt:KépKép

Futok.....
Kókusz
kókuszdió

Fibi!
Igen, tudom ám, hogy Te ajánlottad, csak aztán írt róla Zsan is, meg Johi is, ezért írtam, hogy csajok. De akkor köszönet Neked!!! Kép
Bálintot pedig vsz. azért hagytam ki, mert Veletek még nem találkoztam, ...és a gyerek neveit a talis élményekből kaptam össze...ezer bocs...!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Istenke éltesse Zsombort

NEET

Hozzátok költözhetünk? mert ott biztosan kevesebb, csöndesebb és kisebb egerek vannak. Itt nálunka padlás tele van génmanipulált óriás és trappolós rágcsálókkal. SegítsééééééégKép

megrágott
Kókusz
kókuszdió

Recca
Mélt köszönöm, holnap telcsizek!

Wick,Gaby
Én 2002 dec. 31-én szültem a fiamat. De csak azért mert ezt előtte +beszéltem a pocaklakóval és az apjával is , hogy csak ünnepnapon bújhat ki, és bejött. Bálint Sándor és Bálint Balázs valamint Tóth Irén bába voltak ügyeletben.Remek csapat volt, mind a mai napig hálával gondolok rájuk.Az ikreket pedig Bálint Balázs segítette a világra.

Kókusz
kókuszdió

Wick, ne aggodj, utolso honapban mar en is a korhazba jartam hetente a dokimhoz. Es sem a dokinak, sem a korhaznak nem fizettem semmit egyszer sem. Szerintem azert is ide hiv, mert akkor mar jarsz ugye NSTre, ami a korhazban van, en mindig ugy mentem, hogy NST, aztan doki, hat, ott ultem a Bartfaiban ket-harom orat mindig, mert allandoan marha sokan voltak a nogyogyaszaton.

Szabad orvosvalasztas jovore valamit valtozik, de nogyogyaszt, urologus, ideggyogyaszt meg meg egyet, de azt elfelejtettem, tovabbra is szabadon lehet valasztani. Meg ugye kellenek a hulye beutalok a haziorvostol egy csomo helyre (szemeszet, fulorrgege, borgyogyaszat, sebeszet!), kulonben kiszamlazhatjak az ellatas koltseget. Fasza. Csak azt nem tudom, hogy surgossegi ellatas azert lesz-e sztkban is, vagy csak korhazban, nyugtassatok meg, hogy verzo, nyilt sebbel nem kell elobb a haziorvosnal varnom ket orat... Mert ezt nem irtak a cikkben, amit olvastam.

En is ugy tudom, hogy ha a kiskonyve be van irva a korhaz, akkor mento is odavisz.

Bogarka, csiposzuresre nekunk 3 es 4 hosan kellett menni, meg most megyunk jovo heten, hogy mar rohan a kisholgyem.

Lindi, ennyire pocsek ez a Szolnok? Kép
moosejaw

Kokusz, itt Clifford a nagy kedvenc, de rajottunk, hogy csak a focimdal lenyugozo, aztan mikor elkezdodik a mese, a kozonseg inkabb elmegy jatszani Kép de egy csomo masik musorral is igy van, peldaul a Star Trek Enterprise focimzeneje is nagyon nyero, ugyhogy apa tegnap azt csinalta, hogy ezeket osszevagta neki, mindkettobol csinalt olyat, hogy negyszer egymas utan lemegy a focim es kesz. Haaaat, kb szazszor negyet is vegig tud nezni ugyanolyan intenziv figyelemmel, de nehany utan leallitjuk, persze akkor teljesen kiakad Kép szoval mennyi idos kortol vallalsz zeneoktatast? tizenot host mar vihetek hozzad? Kép

ja, en viszont vegignezem am a Cliffordokat, mert szerintem tokjo mese Kép
moosejaw

Bogárka!
Homeogenet és Stodal szirupot én is vettem, meg egy csomó minden mást is (nem homeós dolgokat), amiket mások ajánlottak. Így most itt van egy nagy rakás gyógyszer, azt sem tudom melyiket "fogyasszam". De az én esetem már elég durva, nem akarom nagyon részletezni, de a torkomban van némi gennyes váladékKépKépKép

Ada!
Ne csigázz! Hol akarsz lakni?
És gratula a 2-eshez, statból ez kiváló. Túléléshez meg bőven elégKép

Emma még alszik. Én annyira köhögtem, hogy felébredtem rá, és már nem tudok visszaaludni.

Kép
Kép
manoka11

Tyűha, ma első lettem, ilyen sosem volt. Remélem Moose éjfél utáni hozzászólása még tegnapinak számítKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Ajaj, a gennyes váladék az bizony baci, és arra tényleg antibio kell ... a doki barátunk szokta mondani, hogy amíg nincs "színes trutyi", addig nincs gond, de ha van, akkor antibio...Kép

Egyébként most én is baromira köhögök, és a Camponában kifogyott a Stodal...Kép

Na megyek reggelizni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada,
látom, te is maximalista, karrierista, meg kettesista vagy. Kép Helyes. A stréberek menjenek haza. Kép
Tyű, ha nekem midnen vizsgám kettes lenne!!! Ilyen álmaim csak ritkán vannak. De mondjuk, ha másodjára mindegyik kettes lenne, már akkor is over the moon volnék. Szóval GRATULA!!! Kép

Clau,
szia, welcome back.Kép

Kókusz, ezt jól meggondoltad? Mert akkor várunk szeretettel. Kép
neet
neet

Gaby,
te is csepeli vagy? Én az első 19 évemet ott töltöttem és imádtam.
Jahn Ferenc... na neeee. Brrr. Fúúúúj. Nagymamám (erzsébeti) odatartartozik, az a H egy lepratelep, túlzás nélkül. Mondjuk a szülészetet hálistennek még nem láttam, de a nagyi volt már mindenféle osztályon, valami borzadály. ÁÁÁÁ.
neet
neet

Manóka, jobbulást! kezdd el vmelyik szert és öblögesd a torkod (teával). az én házidokim szerint ilyenkor kólát kell inni Kép

Clau! tényleg tegnap emlegettünk!!!! KépKép ugyanis keddenként torna van, amit Ada tart a Ferencvárosi művházban (haller u. 27.), és ott volt Ada és Liza Hanna, Manó és Zsombi, Oxi és Viki, Zanza és Réka, Recca és Benke, Ficánka és Vincenzó, Bogárka és Petra, valamint Isti és én Kép úgyhogy jövő héten máris jöhettek, nagyon fogunk örülni nektek! Kép mesélj még Erikről, és képet is kérünk!
emléxel még, hogy épp benn voltál a kórházban, mikor Istit meg engem toltak ki a szülőszobáról? Kép

votiv 8)
votiv

Neet, való igaz, hogy Isti puszilgatta Petra tükörképét Kép de cumit nem cseréltek, mint Esztivel! Kép

ma vajas-sajtos kenyér paradicsommal volt reggelire, utána játszottunk egyet, és máris szunyi van. imádom az ilyen napokat!!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Jóreggelt!!!

Köszönjük mindenkinek a névnapi üdvözléseket!

Tegnap megvolt Zsomba első névnapi bulija:-)))
-ami abból állt, hogy betettük a nagyágyba és szét nevetettük...szegény a végére már olyan fáradt volt, hogy a fürdésközben is csak résnyire voltak nyitva az ablakok, ahogy apa mondja energiatakarékos üzem módba volt a gyerek!

Na ennyit rólunk..

Látom vannak ujjak, legyetek üdvözölve!

Csajszikáim az én babóm reggelente tiszta takony, azzal kezdjük a napot, hogy orrszívás...
Miért van ez??? valakinek ötlet???
Tennem kellene valamit mondjuk homeo vagy ne foglalkozzak vele????
manó27

Ada, gratula a ketteskéhez. mondd már, hol akarsz lakni! csak nem Bián? Kép

ja és ott oldalt a derekamban a háj alatt mégis csak van valami, olyan izomizé, mert most fááááj KépKép
bár kissé féloldalasan, mert a gyakorlat második részénél Isti megint Zsombát akarta meggyúrmázni Kép nagyon bírja Zsombit, és bámulatos, hogy Zsombi milyen türelmes (még) vele Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka!
De én nem szeretném bevenniKép Szerinted tényleg jobb lenne? Milyen hatással lehet Emmára?

Kép
Kép
manoka11

Moose, megnéztem Cliffordot, mert már annyit írtál róla! Kép
ezt az oldalt találtam, vannak rajta játékok, színezők, meg mesék is:
http://pbskids.org/clifford/index.html
tényleg cuki kutya Kép

Manó, nemrég volt róla szó, hogy több babót is orrszívni kell reggel. szerintem amíg napközben nem náthás, addig nincs nagy gond, majd elmúlik.
van is 1 mondás, hogy egy náthából meggyógyulni gyógyszerekkel 7 napig tart. gyógyszerek nélkül pedig 7 napig Kép

de persze homeózni bármikor homeózhatsz! Kép nekünk az allium cepa segített nagyon gyorsan, ez a híg, vizes orrfolyásra van.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Voltam tegnap kismamatornán, és ooolyan jó volt!Kép Mindig ennyire borzasztóanszörnyüségeseniszonyatosan sokan voltak/vannak? Még a folyosó is tele volt tornázó kismamákkal...
Azt hiszem, láttam Proone-t, de meg kéne nézni a fényképét. Az arcmemóriám mindig is pocsék volt, föleg, ha csak képröl tájékozódtam.

Egyébként az én orvosom Kocsis Éva. Tud valaki valamit arról, neki mennyit szoktak fizetni a szülésért?

Egerekhez részvét, utálom a kis dögöket!

Maminti
17+3

Kép
Kép
maminti81

Lányok, szedett valamelyikőtök antibiotikumot szopi alatt? Milyen hatása lehet a gyerkőcre?
Én most leginkább attól félek: 1: Emma elkapja tőlem (habár egy hete nem kapta el, lehet, hogy már nem is fogja), 2. bennem tovább terjed a baci és jó kis tüdőgyulladás lesz belőle.
Most mit csináljak???

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Miután Vince tegnap sokat aludt, ma hajnaltól boldogítja zanyáját meg zapjáját, de most kint az erkélyen igyekszik bealudni a drága. Kben imádom ám őt nagyon, de ma nem hagyom már késő délután bealudni! Kép

Mindenkinek köszi a dícsérő szavakat a képünkre! Kép

Dóra,
sztem úgy nézek ki, mint egy ősanya ... Andrásnak nagyon tetszik a kép, nekem is, mert gyakran borzalmas vagyok a képeken (is) Kép Hogy vagytok ma? Te is hallottad tegnap este az üvöltözést?

Manóka, Bogárka,
jó bulást! Kép Tessék gyorsan meggyógyulni!

Clau,
Üdv (újra) itt. Én "új" vagyok, jún.21-én született Vince fiam. Szépek vagytok a képen, remélem nemsokára személyesen is megismerkedhetünk! Kép

Ada,
gratula a ketteshez! Kép tényleg lényeg, h görbüljön! és engem is érdekel, hogy hol szeretnél lakni!

Nálunk is előkerült az elköltözés-téma, András szülei bián laknak, és ott ajánlgattak telket, de én "hülye pesti" vagyok, nem vágyom még vidékre. Talán úgy 10 év múlva. De addig is tényleg jobb lenne kicsit jobb levegőjű és nemzetiségmentes helyre költözni, a 11. ker. lenne nekünk ideális. Tudom, h többen is laktok ott, ha tudtok valamit javasolni, írjatok lécciléccilécci!
fic
ficánka

Manoka,
antibiot és egyéb gyógyszereket SEM szedtem. Lehet, hogy túljátszottam, de mivel senki nem tud pontosat, ezért inkább nem kockáztattam.

Maminti,
mindig ennnyien vannak. Én sose votlam, csak utána az előadáson, és tódult ki a pirospozsgás pocakos népség. Kép
neet
neet

Manóka,
én nem szedtem antibiót, sajna nem tudok segíteni, de remélem, a többiek fognak tudni! addig is mégegyszer: JÓ BULÁST!

Maminti,
én egyszer voltam csak délután, szörnyen sokan voltak, azután mindig délelőtt jártam, ami sokkal jobb volt, és sokkal kevesebben is voltak! de most nem tudom, h Andi tart-e délelőtt is tornát, kérdezd meg tőle! Kép
ficánka

Szép Napot Mindenkinek!

Visszaolvastam a tegnap délutáni/esti és ma reggeli hozzászólásokat és mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást és a megnyugtató infókat. Most már sokkal derűsebben látom a jövőt és nem is parázok annyira, mint előtte a doki és a kórház miatt.

Elvileg úgy egyezett meg a két doki, hogy a 36. héttől az NST-ket itt nálunk csinálja meg a kezelődokim, de persze én se úgy terveztem, hogy 1+1(szülés) alkalommal fogok csak találkozni a szülész dokival. De mindez megoldható és egyébként is több szem többet lát!
wick

Wick,
ez a jó hozzáállás. Kép Aztán tessék szépen folyamatosan beszámolni. Én most olvasgatom az archivokat és olyan jóóóó.. Kép
neet
neet

Boárka, Votiv,
hát nem is tudom, mit mondjak. Egyenlőre nem árulom el Eszternek csalfa Pista kísérleteit, meg aztán ki tudja... eléggé melegszik a helyzet Soma irányában is. Kép
neet
neet

szuper a torna ötlet, mi is mennénk ha lehet, hánykor lesz? mit vigyünk?
Kép
Kép
claudia

Bogarka,
nem azert irtam ezt a Homeogeneröl, hogy nekem külön megköszöndKép De nagyon szivesen!Kép Csak örültem, hogy én is tudtam segiteni, mert ugye itt Votiv, Zsanci, és Johi az expertek homeos ügyekbenKép Én a Homeogenet és az Ocsillot ismerem leginkább, na meg az arcüreggyulladasomra kapott szereket.

Ezt megértem, hogy mivel nem találkoztunk még, nem vagyunk annyira a többiek "fejében". Néha eszembe is jut, hogy nem kellene irogatnom ide, mert amikor irjatok, hogy talalkoztok (torna, Maya, stb), akkor csak fáj a szivem...KépKép

KépKép
fibi

Clau,
de szép kisfiad vanKépKép És milyen sovany vagy, dejo NekedKép

KépKép
fibi

Ada,
épp nagyban nosztalgiázom. Kép Most olvastam (13. hsz-od) hogy megtudtad hogy LÁNY! Kép
neet
neet

Clau,
tényleg szépek vagytok. Kép
neet
neet

Manoka,
én sem mernék antibiot szedni szoptatas alatt. De homeos cuccok gyulladasra is vannak, egy jo orvos segit kivalasztani (en is azt szedek az arcüregemre).

KépKép
fibi

Hu, itt akkora köd van, hogy nem merek elindulni a játszóklubba kocsival...

KépKép
fibi

Fibi,
itt ragyog a nap, küldök belőle, jó?Kép
neet
neet

Manoka, nekem is augmentint kellett szedni, mikor begyulladt a cicim es nyuszi akkor meg csak othetes volt, es szopizott persze es semmi baja nem lett. Szoval szerintem nyugodtan vedd be es inkabb, minthogy tovabb fajuljon ez a szornyu korsag, mert ha elkapja szegeny lanyka, akkor hogy kap majd levegot meg hogy eszik ilyen torokkal... es meg akar szovodmenyei is lehetnek, kitudja. A haziorvosod tenyleg lecserelhetned, ha meg lehet, de azt nem ertem, miert feltek ugy az antibiotikumtol, mint a tuztol?

Votiv, koszi. Melt nem kaptad meg?
moosejaw

Manóka!
Ne szedj antibiot!!!!!!
Antibio szedése csak abban az esetben javasolt ha semmi más szerrel nem tudjuk levinni a gyulladást.
ekkor nem szabad szoptatni a babát addig ameddig nem ürül ki a szervezetből a szer.
manó27

moose,
hol olvastad ezt a cikket a tb-vel kapcsoltban?mert én is el akarnám olvasni....
Vendég

Recca: tegnap beüzemeltük a páramentesítőt. Egy tenyér alakú tabletta van benne, ami valami kristályos cucc és magába szívja a párát és kicsapja vízként amit az alsó tartályába ereget ki. Az este alatt már gyűlt is bele egy kis víz. Miután nekünk kellett ilyen a párom berendelt belőle egy pár darabot a cégükhöz és igy ők is forgalmazzák most. De csak azért pár darabot, mert ki tudja, hogy mennyire lesz rá kereslet náluk-mert, hogy ők egy ép.anyag kereskedés. Szóval ha érdekel akkor szerintem írj privibe és cserélünk telszámot, vagy megbeszéljük hogy hogy legyen.Hm?

Ez a homeogene bevált nektek?? Az embernek adagoltam a legutóbbi megfázásánál, de semmi hasznát nem észleltük Kép

Újabb kérdés: szopi melltartót mikor kell venni?? Meg kell várni mig bedurrannak a cickók, vagy már most megvehetem mert a méret nem fog változni túlságosan??? Illetve láttam az Ósanba 2500 Ft valami Dorin.. márkájút. Az jó szerintetek, vagy nem?
rylie

Manó,
ígértél valami mélt, de nem jön. Kép
neet
neet

Rylie,
én egyáltalán nem vettem szopis melltratót, mivel zömmel itthon szoptattam, és ide minek? Levettem mindent, azt kész. Egyébként a rugalmas sportmelltartóra esküszöm, mert az abszolút igazodik a méretváltozásokhoz. (Tudod, olyan, mint egy mini póló.)
neet
neet

Szép jó reggelt,

Tegnap este nem tudtam csatlakozni otthon, mert behalt a winchesterem. :-(
Volt egy kérdés, hogy régóta próbálkozom e. Hát 4 éve nem védekezem. Igaz, nem volt baba project, úgy álltunk hozzá, ha összejön az jó. Az utóbbi fél évben figyeljük, hogy mindig középidőben együtt legyünk. Az igazság az, hogy 20 évesen volt egy méhkörnyéki gyulladásom, és szeretném végre megtudni, hogy esetleg abból maradt e vissza valami, ami miatt nehezebben esek teherbe, vagy esetleg nem is tudok természetes úton. Voltam én már nőgyógyásznál, és nem küldtek el semmilyen vizsgálatra, azt mondták semmi bajom. Ez volt zuglóban és csepelen is. Eddig úgy voltam vele, hogy nem sürgős, majd összejön. De most már tényleg utána akarok járni. A hormonommal szerintem nincs baj, mert középidőben mindig görcsöl kicsit a hasam, szóval peteérés az van.

Kép
gaby25

Neet!!!

Igazad van pótoltam remélem jó címre küldtem....

Gaby?
Te tényleg Csepeli vagy?
manó27

KÉRDÉS PELENKAÜGYBEN:
A régi sima Liberot lehet még kapni valahol? Mert a Coraban csak az uj Drytech-es volt, ami drágább perszeKép Emiatt Pamperst vettünk, amiböl allandoan kifolyik a kaki-pisi...

Más: lehetséges, hogy a mi füszeres kajánktol piros örökké Balint popoja?? Mindig kunyizik a mienkböl, és mintha azota csipné ki folyton a popsijat.

KépKép
fibi

Neet,
istennö vagy, megérkezett a napsütés, juhéjjKépKépKépKépKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: