A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Márta
Nekem is 24-25 naposak voltak az utóbbi időben. Kivéve az utolsó két ciklusomat, amik 29 naposak lettek. De a 24 még bőven belefér a normál tartományba. Ha 21 napos lesz, na akkor van gond.
Jó utat!
Németből alapfokúzom szombaton. Angolból már van egy középfokúm.

Tiza
Várom a teszteredményt!!! Küldök csíkokat: -------------------------------------------------------------------------------- ---------
Kép

Babcsibe
Köszike! Nem mész UH-ra? Hátha lát vmit a doki.
gtünde

Noé
Majd ha géphez jutsz, írd meg mi volt! Nagyon drukkolok neked!Kép

Mofly
Nagyon remélem, nem ciszta van a dologban, hanem csak Pirinek van tele a kosara a rohangálással, ezért kicsit késikKép
gtünde

TüncsikeKép
De, holnap du. szeretnék leugrani a dokihoz, remélem már jó az UH. Most teszteltem egy LH-t és már erősödik a csík. Lehet, hogy pár nap múlva lesz pé-m. Azért az UH jó lenne.

MoflyKép
én is drukkolok, hogy ne legyen ciszta!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Akkor nem parlagon heverni hagyni papátKép
gtünde

ma páfrányos lett a pg 53 am.fogamzós vagyok és reggel volt sex.remélem ügyik voltunk kiváncsí vagyok reggelre felugrik e a hőm mert ma még 36,3 volt
gilingalang

Giling
Akkor jó hőnövekedéstKép Remélem, volt pé-d és összefutott a frissen ért petécske apuci apróságaivalKép
gtünde

szia tündi remélem mert má kész vagyok
gilingalang

Giling
Mitől?Kép
gtünde

Giling Kép
drukkolok, hogy sikerüljön - a kineziológusod is azt mondta, hát most már muszáj! Kép

Tüncsibe!
Majd gondolok rád szombaton - biztos sikerülni fog a vizsga! A ciklusaim általában 25-26 naposak, tehát a 24 semmi extrémet nem jelent - szert Pircsi, ez van Kép

Babcsibe!
Hát igen, csak nézlek itt benneteket a 15. napi meg még későbbi pé-vel... Nálam szinte mindig 13. nap - ebben a rövid ciklusban pedig szerintem 11-12 napon volt (bár a fertilityfriend a 13. tette most is, dehát én érzem, ő meg csak számítógépes izé).

Mandika,
szombaton Tüncsi vizsgájára, pénteken pedig csak rátok fogok gondolni - nagyon remélem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz veletek és mire visszajövök a hideg és depis dániából csupa jó hírekkel vártok!

Szilcsibe,
bármerre is vagy most és bármikor is olvasod, amit írok - nagyon veled van itt mindenki. Nagyon várunk vissza és veled együtt mi is szomorkodunk. Talán így, többesben jobban megy és hamarabb jön a megkönnyebbülés. Most már megint várd azt, hogy új remény jön és hagyd magad mögött messze-messze az elmúlt napokat. Biztos mindig előjönnek majd újra és újra, de gyűjts erőt belőlük.

Iza Kép
teszteltél? ez a 30 nap azért már jó sok - neked sem szoktak ilyen hosszú ciklusaid lenni, nem?

Moflyka Kép
Piri még mindig nem ért oda? Én már küldeném, de mindig visszaszalad valamiért - most épp a kis nyomi kosarát felejtette itt, hogy legyen oka visszajönni. Dokihoz azért csak menj el, remélem, semmi baj nem lesz. Gondolok majd rád.

Jó éjt és szép napokat és sok új reményt mindenkinek, lehet, hogy már csak szombaton olvaslak majd benneteket - várjatok csupa jó hírrel! Kép
gmarta

Köszi MártaKép

Neked is csupa-csupa jót!Kép
Vigyázz magadra abban a hideg Dániában!!!
Jó éjt neked is és köszi az üzenetet!

Manda

manda

Sziasztok!
Mindenkinek küldöm, de Wish, amíg nekem ősz lesz majd mindig eszembe jutsz, megtanítom Jankának, te a te lányodnak és talán az ükonokáinknál zárul a körKép!

Kép

Jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
amica

Mégegy is van ám!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Márta
Köszi, hogy így a szíveden viseled a vizsgámatKép Öltözz fel jó melegen, nehogy megfázz ott a hideg Dániában!Kép

Manda
Már csak 3szor kell aludniKép És a mai estének/éjszakának mindjárt végeKép Röpülnek a napok, nem?
gtünde

Amica
Na, téged jól elkapott az őszi hangulatKép Nagyon klasszak lettek!

Lépek, mert késő van már. Jó éjt mindenkinek!
Akinek kell, annak jó babatapadást és jó tüszőnövesztgetéstKép
gtünde

Tüncsi!
Olyan szép volt ez az idei ősz!
Nincs még lelkierőm a karácsonyra gondolniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Én is megcsináltam azóta. Azaz annyira jó lett, hogy négyet csináltam és a szomszédoknak is adtam belőle Kép
Olyan szépek és annyira egyszerű megcsinálni Kép

wish

jó reggelt
gilingalang

Giling
SziaKép

Tiza
Teszt?
gtünde

Sziasztok Lányok!

Mától dolgozom!
Hétfőn megtörtént a műtét. Eltávolították a petezsákokat Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Kérhetek mára egy kis drukkot és tüszőnövelő bombákat, ma megyek UH-ra,utána megyek anyához a kórházbaKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szisztok Csajok!

GilingKép
Naaa? felugrott a hőd? Egyébként ha nem akkor pár nap múlva fog mert a pg az ösztrogénszint emelkedést mutatja csak és az pé-előtt 2 nappal szokott kezdődni kb.

TüncsikeKép
Mi a helyzet? Tanulsz a vizsgára? Nagyon drukkolok ám!

MandaKép
Már csak kettőt kell aludni!!Kép

AmicaKép
Ezek a rózsák még m indig gyönyörűek!! Persze nem tudtam megcsinálni, nem volt rá sajna időm. Most meg már honnan is szerezhetnék ilyen leveleketKép..Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia SzilvaKép

Örülök hogy újra itt vagy köztünkKépNagyon sok puszit , ölelést és szeretett küldök nekedKép
Nem korai ez a munka dolog ?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcsike drágaKép
Nem is kérdezem, hogy érzed magad csak azt mondom, hogy veled vagyunk!!!!!! Kitartás! ezt az időszakot túl kell élned és erőt kell meríts a következő hónapokban, hogy megerősödj fizikailag és főleg lelkileg!!!! sok pusziKép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Küldöm a rengeteg tüszőnövelőt:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! Megy a sok drukk!!!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe
SziaKép Gondolom azért mentél vissza dolgozni, hogy eltereld a figyelmedet a veszteségedrőlKép Biztos sokan azt mondanák, hogy még maradhattál volna otthon, de úgyis te érzed, neked mi a jó.

Babcsibe
Hát nem szakadok bele a tanulásba. Sosem voltam az a magolós típus. A nyelvekkel meg szerencsém is van, mert elég könnyen tanulom meg őket.Kép
Reggeli hőm: 37.
Pé-d van már? UH?

Tiza
Hol vagy? Teszt?

Barbi
Mennek a drukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És a tüszőnövelő bombákKép:óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Az ékezet a gyújtózsinórKép
gtünde

BarbiKép
Remélem, anyukád már jobban van és minél előbb haza tud menni.
gtünde

Tündi, nagyon tetszik a gyújtózsinórKép, köszönöm

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Remélem, hasznos is lesz, mert akkor másnak is lehet ilyet küldeniKép
gtünde

TüncsikeKép
Szupi a hőd!!!Kép Nekem még pé sehol. Ha jó az UH (egy hete még nem volt jó ezért mentem a másik rendelőjébe) akkor ma kiderül, hogy mi van. Szerintem megint 20. nap körül lesz ha lesz.
Akkor ne is vidd túlzásba a tanulást!! Drukkolok a vizsgára!! Ma megyek suliba is du. meg holnap is. Végre találtam egy matek tanárt is, oda jövő héten kedden megyek először. Muszály mert nem értek belőle túl sokatKép függvények, számsorok, határérték számítás! Szerintem ez kínaiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Én mindig jó voltam matekból, az volt a kedvenc tantárgyam, de már nekem is sokmindennek utána kellene néznemKép Lehet, hogy még az érettségin is megbuknékKép
Jó tanulást és jelentkezz majd, hogy mi volt az UH-n!
gtünde

Szilva Kép
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked. Tényleg jó lett volna ha még otthon maradsz, hogy ne legyenek szövődmények. Majd meglátod hogy bírod az ücsörgést, mászkálást. A doki is visszaengedett dolgozni?

Kép
mofly

Szilva,
Sokat gondolok rád. Kép A legjobbakat kívánom neked a jövőben. Kép

Mofly,
szia, tegnap írtam mailt. Mensi sehol?

Wish, Amica
nagyon szépek ezek a csokrok. Leírnátok, hogyan kell csinálni? hp76bp@lycos.com
Wish, kár, hogy nem én vagyok a szomszédod. Kép
potter_76

Mofly Kép Tüncsi Kép Babcsi Kép Potter Kép
A doki rám bízta, hogy mikortól dolgozom. Úgy gondolom, gyorsabban telik itt bent a munkahelyemen az idő, mint egyedül otthon.
Fizikailag jól vagyok, egy picit szúrkál a pocim, már nincs vérzésem sem, úgyhogy remélem minden rendben lesz.
Lelkileg is jobban vagyok. Valaki írta, hogy jobb ha kiadom magamból a dolgokat, sajnos én eléggé magambafordulós vagyok, de úgy érzem, hogy sikerül feldolgoznom a történteket. Arra gondolok, hogy még semmi nincs veszve, talán már a következő sikerülni fog.
Visszaolvastam az előző napokat Kép
Nagyon köszönöm nektek, hogy ilyen sokat és sokan gondoltatok rám! Sok erőt kapok tőletek!

A találkozóban én is benne vagyok!
Barbi Kép Kár, hogy nem jöttél be hozzám, örültem volna neked! Sok sikert az UH-hoz!

Wish Kép Nagyon szépet írtál nekem. Úgy számolom, hogy nagyjából együtt fogjuk csinálni a következő lombikot!

Manda Kép Már "csak" 2 nap! Nagyon izgulok érted! Úgy szeretném, ha sikerülne!! Nekem reggel 8 körül vették le a vért, és már 10 órakor behívott Sz. ügynök! Nem is számítottam rá, hogy ilyen hamar!!!!

Kép
Kép
szilva069

Potter
A rózsa ld.: Wish hozzászólása 2005. okt. 17-én, 01.29-kor.
gtünde

Sziasztok!

Én most elköszönök pár napra, holnap bevonulok a H-ba, aztán egyszercsak majd jövök Kép Mert túlélem a lapart az tuti Kép És már nem is félek!!!!! Sőt, annyira várom már! Kép
(ha valakit érdekelnek a fejlemények, a Babaprojectes topikba Timika híradózik majd rólam)

Vigyázzatok magatokra! Kép

Tündi
Vendég

Szilcsi
Nagyon örülök, hogy jobban vagy és optimistán tekintesz előreKép Bárcsak többet is tehettünk volna érted!Kép

Tündi
Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen és jó eredményeid legyenek!
gtünde

Amica,Wish

Hogyan csináltátok azokat a "levél csodákat"? Visszakeresgéltem, de nem találtam semmit. Le van valahol írva a készítés menete? Szeretnék én is olyat csinálni.

Noémi
gondolok rád nagyon és szorítok.

Szilva
Orulok hogy írtál. Tényleg hamar visszamentél dolgozni, de természetesen te érzed mi a jo neked. En akkor nem voltam rá képes. Legszívesebben átolelnélek.
mili

Mili
A rózsa ld.: Wish hozzászólása 2005. okt. 17-én, 01.29-kor.
gtünde

Mili Kép
Nagyon kedves vagy! Örülök, hogy benéztél a topicba! Ne hagyj itt minket!

Wish Kép
Légyszi tegyél le a tábla aljára! Most várnom kell Pirikét!
Lányok! Most szívesen fogadom azt a rühes kislányt, küldjétek hozzám, jól ellátom a baját!

Tüncsike Kép
Most izgulhatunk érted! Küldök babatapikat! +++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

Noémi Kép
Remélem jól alakult tegnap minden, és neked is a tapikat kell fogadnod! Köszi, hogy öntötted belém a lelket! A műtét valóban nem fájt, utána sem különösebben. A méhszáj tágítás azonban elég szörnyű volt, főleg mikor berakták azt a tágítót, az nagyon fájdalmas volt! De már túl vagyok rajta. Képzeld, azt mondta Ügynökünk, hogy lehet, hogy nem is kell várnom 3 hónapot a fagyibabák miatt. Ha nincs semmi problémám, akkor a mensi után kell visszamennem a BMC-be, és akkor megbeszéljük hogyan tovább!! Ezért is várom már Piribabát. Azt mondta a doki, hogy kb. 6 hét múlva jön meg. Neked, hogy volt?

Kép
Kép
szilva069

szilva örülök hogy jól vagy sok puszi.
GILI
TÜNDINEK drukk a laparra.
MANDA neked meg sokk sokk sokk drukk
gilingalang

BABCSI ÉN NEMÉRTEM LEHET SZAR A HÕMÉRÕ ANNYIT MOSTAM VÍZ ALATT HOGY BESZART,MERT EZ DIGITES.MA MÁR 36,5 VOLT TEGNAP MÉG 36,3 EZ MOST MEGY FÖL NEMUGRIK:o:o:o
gilingalang

Sziasztok Csajok!Kép

SzilvaKép
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy, bár talán még korai, de ahogy írod minden ok.eü-ileg, és így talán jobb.
Nagyon drukkolok, hogy Pirike meglátogasson és ne kelljen várnod 3 hónapot, hanem csak kb. másfelet és kezdhessétek a fagyibabás transzfert.
Köszi, hogy izgulsz értem, én már egyre jobban félek a péntektől.
Tudom, ha nem sikerül, még van egy lehetőség, de akkkor is, meg hát tudom ez még csak a második lombik volt, de akkor, mivel egyedül vagyok itthon, el tudnak kapnak rossz gondolatok.
Biztos ezért kapaszkodom annyira ebbe a fórumba és ragaszkodom hozzátok, mert erőt adtok ill. erőt adunk egymásnak.

Köszönöm mindnyájatoknak, hogy így drukkoltok, izgultok értünkKép

AmicaKép
Nagyon tetszenek a csokraid, ügyes vagy!

WishKép
Biztos szépek a tiéid is!!! Ha le tudod fényképezni őket, rakd majd fel. Köszi!

BarbiKép
Remélem minden rendben van az UH-n. Tüszőnövelőket küldöm ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

NoémiKép
Pihizz csak, babatapik mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Neked is küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

BabcsiKép
Akkor lassan Pé!!! Mindent bele, küldök hozzá mindent, amire szükséged lehet ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

GilingKép
Biztos összejön az a baba, nyugi!!!!

MártaKép
Jó utat Dániába és vigyázz magadra ott messze északon!!!

TizaKép
Mikor tesztelsz, rajtad a topik szeme?!

Mofly, Mili, PotterKép
Sziasztok!!!

manda

SaciKép
Merre jársz?

manda

SzilcsikeKép
Annyira örülök és az igazat szólván meg is nyugodtam, hogy jobban érzed magad!!! Nagyon aggódtunk érted de te olyan erős csaj vagy, hogy még!!!!!!! A következő lombikodnál biztos minden rendben lesz és már most küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Na meg mostannra azt a rühös, nyomikosaras kiscsajt!!!hihihiKép

TündiKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen, várunk a fejleményekkel!!!!

MandaKép
hess-hess rossz gondolatok!!!!!!! Nem szabad, foglald el magad valamivel! Mondjuk velünkKép hihihi...küldöm a tapikat:babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

GilingKép
Olyan is van, hogy lassan megy felfelé! Amikor már teljesen felment és fent is marad legalább 3 napig akkor az utolsó alacsony hőmérsékletnél megvolt a pé-d (legalábbis ezt írja a nagykönyv)Kép

MoflyKép
SziókaKép

TüncsikeKép
Jó neked, hogy szeretd a matekot! Lehet, hogy én is szeretném ha kicsit több figyelmet lennék képes rá fordítaniKép Mennek a további babatapik: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapiKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsikaKép
Köszi, hogy írtál. Igen el kell magamat valamivel foglalnom, mert már lassan a sírás kerülget.

Azt nem írtam, de én is matekból voltam a gimiben a legjobb, nagyon szerettem, biztos reál beállítottságú vagyok és a Tüncsibe is az lehet.

TüncsibeKép
Tök jó, hogy könnyen tanulsz nyelveket. Én a gimiben német spec.osztályba jártam, és eléggé megszenvedtem a középfokúért. Már 13 éve van nyelvvizsgám németből, csak sajnos nem dolgoztam olyan helyen, ahol szükségem lett volna rá, már nem tudnám újra megcsinálni.

manda

Manda
Az én angol középfokúm is már vagy 17 évesKép De azért még elég jól megy. Tudod, hogy tudod frissen tartani a németed? Ha sok németnyelvű tv adót nézel. Nekem is azért megy jobban, mint a többieknek, mert sok német műsort nézek/néztem.

Szilcsi
Olyan jó, hogy mosolyogni látlakKép És az még jobb, hogy nem kell 3 hónapot várnotok. Piri ügyben Márcsibe az ügyintéző, mert nála tanyázikKép

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! Remélem, be is jönnek.
gtünde

babcsí
akkor az tegnap megvolt és volt sex is és igaz ma reggel 2 tizedet emelkedett de most poénból megmértem és 37,4 most,és feszít a hasam
gilingalang

Sziasztok!
Szilcsi ezt neked!!!!!!!!!!!!

Kép

Rohanok, vacak napom vanKép

Potter, Mili! Tüncsi már írta, Wish hozzászólásából töltsétek le a készítési menetet!

Babcsi, ezek tegnapi levelek! Még találtamKép

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Ez teljesen természetes, hogy egyre izgatottabb vagy. Emlékszem én is nagyon labilis voltam, főleg a vége felé. Mindenféléket beképzeltem már magamnak. Már nemsokára péntek lesz, és végre megtudod az eredményt! Gyere gyakran, beszélgessünk, nekem is jó, ha olvashatlak benneteket!

Tüncsi Kép Babcsi Kép
Hajrá nektek! Történhetne már valami jó is ebben a topicban!!!!
Tüncsi Kép Igen, ennek nagyon örülök, hogy talán nem kell annyit várni a fagyibabákig!

Mary Kép
Lehet, hogy már elutaztál, és nem fogod látni az írásomat, de:
Semmi elbizonytalankodás a lombik miatt! Látod, itt a példám, SIKERÜLHET Kép (Persze rossz dolgok is történhetnek, de van remény!)

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Köszi a virágot, nagyon szép! Karácsonyi kaktusz?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: